|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Tak sobie myślę o tym co napisałyście, że dieta jest droga tzn obciąża nasz budżet domowy. "Normalne" jedzenie też kosztuje, my zamieniłyśmy je na inne po prostu. Pewnie wizyta u dietetyka plus jakieś zalecenia (zioła, tabsy, itp) to horrendalne wydatki. Kurcze: płatki owsiane, garść suszonych / świeżych owoców lub/i orzechów kosztuje pewnie tyle samo co 1 paczka czipsów jak nie mniej! Bo przecież paczkowane musli jest nabijaniem nas na kasę. Jemy mniej przez co 1 produkt wykorzystujemy np. na śniadanie i kolację. No nie wiem czy to wychodzi drożej. Ja tam sądzę że mój budżet zaoszczędzi, tym bardziej, że nie jestem sama na diecie w naszym domy
![]()
#752 |
Zakorzenienie
|
Apropos ciuchów. Duże rozmiarówki mają w C&A. Ja tam często kupuję jeansy za 79zł
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chłopa nie mam, także robię dla siebie tylko i nikt mi nie marudzi, że niedobre albo mało ![]() A poza tym paczka ciastek czy czipsów kosztuje prawie tyle samo co razowiec albo kilogram jakiegoś owocu ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-07 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mincho typu - karkówka/szynka jest tańsza niż cycki z kurczaka. Jak chcę zjeść na mieście też muszę liczyć się z większym wydatkiem, ponieważ te "zdrowsze" wersje kosztują niewiarygodnie dużo, chociażby durna sałatka. Chuda wędlina jest droższa, jeśli jest dobrej jakości. Poza tym inwestuję w wołowinę, jeśli już jem czerwone mięso, indyka. Warzywa są w zimę dość drogie. Choć może się mylę ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() My kupujemy sporo kaparów, oliwek, tuńczyka takiego lepsiejszego, bo smaczniejszy i leci kasiora jak szalona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale ogólnie dużo ciuchow zamawiałam z katalogów bon prix, bluzy głównie i bluzki fajne mieli ale z czasem sporo podrożały te fatałaszki, a jakościowo tak sobie ![]() ![]() ![]() ![]() a no widzisz, dużo zależy też od tego co i gdzie się kupuje ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-07 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamawiam 44, raz pokusiłam się na 46 i wpadłam ![]() Spróbuj tunikę sprzedać na all, na pewno będzie miała wzięcie. Też robię spore zakupy w Biedronce, choć ostatnio, jak pojechałam koło 18 było pusto. Ani sałaty, ani pomidora, ani szczypiorku, zero mięsiwa! Pecha miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
Ja tez zamawiam w bonprixie. Mam ulubione dzinsy....zdarłam już z 5 par
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja za kilka dni wykupuję dietę w serwisie vitalia. pl. Ostatnimi czasy przeglądam tamtem portal i muszę powiedzieć że oglądając przepisy zaznaczyłam chyba z 50 na które i ja i mój TŻ ma ochotę, więc facet pomimo że lubi mięcho też zadowoli się czymś dietetycznym ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety jeszcze nie mieszkamy razem więc gotuję tylko dla siebie ![]() A właśnie wszamałam obiadek. Niestety mało dietetyczny, ale za to była go malutka porcja, a najadłam się jak szalona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-01-07 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też się zastanawiałam nad Vitalią ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ejjj, czemu dopiero teraz zwróciłam uwagę, że tam są przepisy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się nie mogę doczekać aż spróbuję tej diety ![]() Się podjarałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tortellini z grzybkami? ![]() ![]() ![]() ![]() Pierś kurczaka ostatnio kupiłam w mięsnym sklepie, ale była tak ogromna, że prawie kilogram miała ![]() ![]() herbatkę zieloną z grejfrutem kupuję, z ananasem kupiłam kiedys ale mi nie smakuje. zdecydowanie z grejfrutem dla mnie najlepsza ![]() a serwis vitalia.pl polecają w każdej gazecie prawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-07 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z herbat biedronkowych lubię Ramseya, jestem też zachwycona, ponieważ sprzedają grzybki mrożone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej vitalii to ja mam ją z polecenia mamy znajomej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
królikoholiczka
|
Ja też kupuję w Biedronce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
laseczki Biedroneczki
![]() ![]() ![]() ja warzywka w hurtowni kupuję, tak samo nabiał czy chemię, no chyab że mi sie nei chce w dzień to carefour wieczorkiem ![]() do Biedronki nie chodze..bo jest mi nie po drodze ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 15:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
chorujęęęę
#767 |
Wtajemniczenie
|
Gorzała zdrówka
![]() ![]()
#768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Niedawno jadłam podwieczorek- jogurt naturalny z płatkami owsianymi i jabłkiem pokrojonym w kosteczkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
króliczek skrót ptkwo w lokalizacji to piątkowo?
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- http://www.pudelek.tv/video/Schudla-...ow-w-rok-1717/ można ?...można ![]() ![]()
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Wtajemniczenie
|
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
A mam pyttanie dziewczyny. Dieta dietą, ćwiczenia ćwiczeniami, a o ciałko trzeba dbać. Napiszcie czego używacie? Jakieś masaże? Kremy? Mi się niestety zrobiły rozstępy na brzusiu i już chyba nic na nie nie pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Wtajemniczenie
|
ja uzywam Lirene -serum głebokonawilżające i Soraya - balsam ujedrniający. skóra od razu jest fajniejsza w dotyku , napięta i delikatna , ale czy działa jakoś oszałamiająco ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę wypróbować te nowe z Eveline, 4D jakieś diamentowe
![]() TŻ się śmiał że będzie musiał sobie specjalne okulary kupić żeby mnie oglądać jak się tym wysmaruję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Wtajemniczenie
|
rozstepy mam i raczej nie znikną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w sumie nie z Poznania, ale Poznań to taki punkt odniesienia, bo niedaleko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.