|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Tak sobie myślę o tym co napisałyście, że dieta jest droga tzn obciąża nasz budżet domowy. "Normalne" jedzenie też kosztuje, my zamieniłyśmy je na inne po prostu. Pewnie wizyta u dietetyka plus jakieś zalecenia (zioła, tabsy, itp) to horrendalne wydatki. Kurcze: płatki owsiane, garść suszonych / świeżych owoców lub/i orzechów kosztuje pewnie tyle samo co 1 paczka czipsów jak nie mniej! Bo przecież paczkowane musli jest nabijaniem nas na kasę. Jemy mniej przez co 1 produkt wykorzystujemy np. na śniadanie i kolację. No nie wiem czy to wychodzi drożej. Ja tam sądzę że mój budżet zaoszczędzi, tym bardziej, że nie jestem sama na diecie w naszym domy
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Apropos ciuchów. Duże rozmiarówki mają w C&A. Ja tam często kupuję jeansy za 79zł
więc nie drogo bluzeczki, kurtki i inne rzeczy również w dużych rozmiarach Często się zaopatruję tam
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chłopa nie mam, także robię dla siebie tylko i nikt mi nie marudzi, że niedobre albo mało ![]() A poza tym paczka ciastek czy czipsów kosztuje prawie tyle samo co razowiec albo kilogram jakiegoś owocu Więc to wszystko w zasadzie powinno wychodzić na zero
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-07 o 13:47 |
|
|
|
|
#754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mincho typu - karkówka/szynka jest tańsza niż cycki z kurczaka. Jak chcę zjeść na mieście też muszę liczyć się z większym wydatkiem, ponieważ te "zdrowsze" wersje kosztują niewiarygodnie dużo, chociażby durna sałatka. Chuda wędlina jest droższa, jeśli jest dobrej jakości. Poza tym inwestuję w wołowinę, jeśli już jem czerwone mięso, indyka. Warzywa są w zimę dość drogie. Choć może się mylę ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Odnoszę ogólnie wrażenie, że jedzenie sporo zdrożało...My kupujemy sporo kaparów, oliwek, tuńczyka takiego lepsiejszego, bo smaczniejszy i leci kasiora jak szalona
|
|||
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś zamówiłam sobie taką fajową tunikę, kosztowała grubo ponad stówę i okazała się o co najmniej dwa rozmiary za duża I tunika leży, czeka nie wiem na co. (może nada się jak kiedyś może w ciąży będę )ale ogólnie dużo ciuchow zamawiałam z katalogów bon prix, bluzy głównie i bluzki fajne mieli ale z czasem sporo podrożały te fatałaszki, a jakościowo tak sobie dłuugo już nie zamawialam, chyba z trzy lata. a jeszcze taki hit był przed moją osiemnastką...zamówiłam cudną tunikę "motylową" taką skrzydlastą i nie przyszła bo już nie mieli...na ostatnia chwile leciałam do sklepu odziezowego kupic byle co bo juz czasu nie bylo na organizacje a no widzisz, dużo zależy też od tego co i gdzie się kupuje ja dużo rzeczy w biedronie kupuję, bo uważam że są dość dobre jakościowo (przynajmniej lepsze niż ten szajs tesco) i smaczne. kaparów w życiu na oczy nie widziałam a co dopiero kupować Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-07 o 13:55 |
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamawiam 44, raz pokusiłam się na 46 i wpadłam ![]() Spróbuj tunikę sprzedać na all, na pewno będzie miała wzięcie. Też robię spore zakupy w Biedronce, choć ostatnio, jak pojechałam koło 18 było pusto. Ani sałaty, ani pomidora, ani szczypiorku, zero mięsiwa! Pecha miałam
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zamawiam w bonprixie. Mam ulubione dzinsy....zdarłam już z 5 par
|
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tanie produkty, a smaczne. Zielona herbata np. z grejfrutem albo cytryną ![]() Ja za kilka dni wykupuję dietę w serwisie vitalia. pl. Ostatnimi czasy przeglądam tamtem portal i muszę powiedzieć że oglądając przepisy zaznaczyłam chyba z 50 na które i ja i mój TŻ ma ochotę, więc facet pomimo że lubi mięcho też zadowoli się czymś dietetycznym Mój uwielbia kurczaka, makarony, pieczarki Więc na tej podstawie da się stworzyć niezłe zestawy Ja sobie brązowy ryż, dla niego makaron i problem z głowy ![]() Niestety jeszcze nie mieszkamy razem więc gotuję tylko dla siebie ![]() A właśnie wszamałam obiadek. Niestety mało dietetyczny, ale za to była go malutka porcja, a najadłam się jak szalona Tortellini z serem takie z biedronki są w paczuszkach ;d i do tego zrobiłam troszkę sosiku na przecierze pomidorowym i po ugotowaniu tortellini wrzuciłam je w sos Wymieszałam i na wierzch kilka kosteczek sera fety Zrobiłam z przyzwyczajenia taką porcję jak zawsze. Ale jak nałożyłam na talerz, mówię "Matko ja to wszystko zjadałam?" Podzieliłam na pół i obie z mamą się najadłyśmy Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-01-07 o 14:05 |
|
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też się zastanawiałam nad Vitalią tylko nie wiem, czy to coś da...---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ejjj, czemu dopiero teraz zwróciłam uwagę, że tam są przepisy
|
||
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się nie mogę doczekać aż spróbuję tej diety Się podjarałam
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tortellini z grzybkami? Bo ja właśnie uwielbiam te z grzybami Mogłabym całą paczkę wpierniczyć na raz Ale już tego nie jadam Pierś kurczaka ostatnio kupiłam w mięsnym sklepie, ale była tak ogromna, że prawie kilogram miała Duużo drożej wychodzi niż z Biedronki. Ale piersi z Biedry też dobre, bo nieraz kupowałam. Albo łosoś wędzony herbatkę zieloną z grejfrutem kupuję, z ananasem kupiłam kiedys ale mi nie smakuje. zdecydowanie z grejfrutem dla mnie najlepsza ![]() a serwis vitalia.pl polecają w każdej gazecie prawie Zalogowałam się tam przed świętami ale całkiem się połapać nie mogę i zrezygnowałam. poza tym nie mam zamiaru żadnych pakietów wykupować Wystarczy, że dużo kasy w zeszłym roku poszło na serwis sympatia.pl oczywiście nie mam już tam konta
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-07 o 14:45 |
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z herbat biedronkowych lubię Ramseya, jestem też zachwycona, ponieważ sprzedają grzybki mrożone Kurki... mniam!
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej vitalii to ja mam ją z polecenia mamy znajomej Podobno schudła 9kg już dzięki nim Jej się udało to i ja próbuję
|
|
|
|
|
#764 |
|
królikoholiczka
|
Ja też kupuję w Biedronce
tanio i mają dużo dobrych rzeczy zresztą tutaj mam najbliżej bo tylko parę kroków i jestem
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
laseczki Biedroneczki
![]() ja warzywka w hurtowni kupuję, tak samo nabiał czy chemię, no chyab że mi sie nei chce w dzień to carefour wieczorkiem . raz na jakiś czas przemo robi mi zapas chemii z austri to mi starcza na dłuuuugo , jakosc lepsza i troszke oszczędniej .do Biedronki nie chodze..bo jest mi nie po drodze ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 16:52 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
chorujęęęę
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Gorzała zdrówka
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno jadłam podwieczorek- jogurt naturalny z płatkami owsianymi i jabłkiem pokrojonym w kosteczkę
Za 2h kolacyjka i do śniadania
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
króliczek skrót ptkwo w lokalizacji to piątkowo?
,---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- http://www.pudelek.tv/video/Schudla-...ow-w-rok-1717/ można ?...można ![]()
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 22:25 |
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
A mam pyttanie dziewczyny. Dieta dietą, ćwiczenia ćwiczeniami, a o ciałko trzeba dbać. Napiszcie czego używacie? Jakieś masaże? Kremy? Mi się niestety zrobiły rozstępy na brzusiu i już chyba nic na nie nie pomoże
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uzywam Lirene -serum głebokonawilżające i Soraya - balsam ujedrniający. skóra od razu jest fajniejsza w dotyku , napięta i delikatna , ale czy działa jakoś oszałamiająco ?
nie wiem hehe , ale lepiej kremowac niż później żałować
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 17:21 |
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę wypróbować te nowe z Eveline, 4D jakieś diamentowe
![]() TŻ się śmiał że będzie musiał sobie specjalne okulary kupić żeby mnie oglądać jak się tym wysmaruję |
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
rozstepy mam i raczej nie znikną
ale mi nei przyszkadzają jakoś szczególnie, nie rozczulam się nad każda blizną i rozstępem bo bym musiała lustra wytłuc w domu , jedynie te na cyckach mi się nei podobają bo lubie eksponować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
, tak samo z jedzeniem, bo za duzo wyrzucałam
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 17:33 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także wszelakie konta z portali randkowych usunęłam już w październiku chyba.---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Po co przepłacać, nas masz za darmola Ja w sumie nie z Poznania, ale Poznań to taki punkt odniesienia, bo niedaleko
|
||
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z a zniektorymi sobie pisze po angielsku.. ale z polakami wgl sie nie umiem tam dogadać :P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

bluzeczki, kurtki i inne rzeczy również w dużych rozmiarach

I tunika leży, czeka nie wiem na co. (może nada się jak kiedyś może w ciąży będę 

Duużo drożej wychodzi niż z Biedronki. Ale piersi z Biedry też dobre, bo nieraz kupowałam. Albo łosoś wędzony 

nie wiem hehe