|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
To jest pojemność implantu
|
#9182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
siwa124,
dzięki za odpowiedź . Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie, czy narkoza może pogorszyć stan skóry ? Bo że włosy osłabi i mogą wypadać to wiem ale czy może wywołać zwiększenie trądziku ? Bo ja niestety mam jeszcze problemy z trądzikiem i boję się że mi później powychodzi coś bardziej
|
|
|
|
#9183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 400cc mentora , ty pewnie tez bedziesz miala 300cc;p Dziś zobaczę co mi tam sie dzieje bo mam wrazenie ze jeden jest ciut mniejszy od drugiego ale moze tylko stanik tak jest zalozony, choc tam w karcie czytalam ze w jednym nie mialam sutka mleczowego czy cos w tym stylu i on byl troche mniejszy, wiec jesli mam oba 400 to teraz tez moze byc ciut mniejszy;/ ale postaram sie zdjecia wrzucić;p
|
|
#9184 |
|
Raczkowanie
|
lubuss,
czekam z niecierpliwością na zdjęcia niech tam Twoje cycuchy szybko dobrzeją ! |
|
|
|
#9185 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie o stanikach, to tak jak patrzałam to z większych rozmiarów nie ma fajnych staników;/ pamietam jak sama nosiłam c/d to nigdy nic fajnego nie mogłam znaleść, potem jak schudłam i miałam b to fajne staniki były;p Ale bielizna i stroje juz bede mogła brac jakie chce i kazde beda dobrze wygladac xd
|
#9186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest cała masa pięknych staników
|
|
|
#9188 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=siwa124;38497811][QUOTE=Niezadowolencja;384 96734]
Cytat:
Geny to jedno, a praca nad sobą i ciałem to drugie. Ja ćwiczyłam 2 lata przed pierwszą ciążą i między ciążami. Teraz z racji piersi ćwiczenia ograniczone, a właściwie ich brak. Nie będę narzekać, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Ale Ty masz brzuszek marzenie
|
|
|
#9189 |
|
Raczkowanie
|
właśnie patrze na allegro i nic ciekawego;/
|
#9190 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=belseno;38490715]
Cytat:
W ulotce i gwarancji Mentora jest to napisane. Ale fakt, ja jeszcze nie widziałam stanika bez fiszbin (chyba, że sportowy albo do karmienia)
|
|
#9191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lubuss zobacz tu http://azgrzechzakrywac.pl
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- [QUOTE=Saba08;38499313] Cytat:
![]() ![]() Moja mama i tesciowa tylko takie nosza i nawet triumpha Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-07 o 16:07 |
|
|
|
|
#9192 |
|
Raczkowanie
|
siwa124,
o nie, tego się właśnie obawiałam że taki skutek może być jakoś przeżyję, ważne żeby piersi były ładnie zrobione i wszystko było z nimi ok.
|
|
|
|
#9193 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet mi lekko przyciemnila ale mi chodzilo o efekt po pomalowaniu i w koncu jest![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- a co to ??---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- o tego slowa tez nie znam na czym polega ta kuracja??---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- [QUOTE=jusi84;38497742]Dziewczyny co oznacza te cc w implantach?? ja mam mieć hp 300 mentor ale nic dr nie mowił że to 300cc a czytam i nie mogę się doczytać czym to się różni [/hp to wysoki profil pamietam jak sama o to kiedys pytalam![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
ale chyba po 2 tyg minelo polecam chusteczki matujace inglot swietne mialam tansze i umywaja sie do nich![]() plus czeste mycie czy tonikowanie i przetrwasz ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- [QUOTE=Saba08;38499313] Cytat:
![]() ja slyszalam ze idealnie dobrany stanik nie odgniata implantu ![]() w koncu skoro lekarze pozwalaja je nosic to jak dobrze dobierzemy to mysle ze bedzie ok ![]() oj nakupujeee ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- [QUOTE=Amorcio;38499592]Lubuss zobacz tu http://azgrzechzakrywac.pl ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#9195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie dobrze wszystko mija a cyce zostajaaa
|
|
|
|
|
#9196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Belseno pewnie tak Dlatego tak ważne jest dobre dopasowanie stanika. Co biorąc pod uwagę opinie dziewczyn, pewnie nie będzie zbyt łatwe
|
|
#9197 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
a i bolały jeszcze przy zmywaniu podłóg, poza tym było ok. Kurna jutro 8h.Byłam odebrać tymczasowe prawko mojego tża i pobuszowałam po sklepach. Masakra jakaś, z usztywnianych nic nie pasowało, bo zazwyczaj miały zbyt szeroko i wysoko fiszbiny przy mostku, a niektóre modele, w których fiszbinki by ładnie leżały to kurna 70f były za małe a "g" już nie znalazłam z takim obwodem ![]() Ale kupiłam, kolejny soft, biały i kolejny, który pasuje idealnie ![]() Korzystając, że są promocje za czarny i biały łącznie zapłaciłam tyle, co normalnie musiałabym dać za biały. Na razie koniec z zakupami, teraz będą czekać na moment, kiedy to dr pozwoli mi je nosić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Kassik oj dobrze napisałaś "firmowe i drogie", jak dzisiaj przechodziłam koło takich sklepów i widziałam najniższą cenę na mega promocji 80euro a większość ponad 100euro to nawet nie miałam ochoty tam wchodzić, bo to nie na moją kieszeń Uff całe szczęście ja zakupy stanikowe mam już za sobą![]() ![]() Kurcze a ja nie dostałam żadnej rozpiski gwarancji, mam to tylko takie małe wielkości dowodu i nic więcej. Sama się zastanawiam gdzie to schować, żeby nie zgubić, bo takie małe a to moja jedyna gwarancja ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
No cóż, żeby się przekonać trzeba samemu sprawdzić
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-07 o 17:07 |
|
|
|
|
#9198 |
|
Raczkowanie
|
Saba08,
powiedz mi jaki Ty masz teraz rozmiarek stanika .? Mamy podobne wyjściówki i jestem ciekawa jaki Ci wyszedł
|
|
|
|
#9199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/biustonosz-mi...865628371.html
|
|
|
|
|
#9200 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Saba08;38499313]
Cytat:
ja wlasnie mialam to na mysli,co saba napisala,ze moze sie implant odgniatac. I z tego co kojarze to dwoch lekarzy u ktorych bylam mi to potwierdzili... Ja tak czytam o tych stanikowaych przebojach co tu piszecie,to widzę ze "nie ma domka bez ułomka" Jest fajny cyc,ale problem ze stanikami sie zaczyna...hm Pocieszające jest jedynie to,ze czasami mozna sie "wypusic" bez staniczka i też wszystko stoi
|
|
|
|
|
#9201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hihi masz rację, babcine pełną gębą![]() Ilonko jeżeli fiszbinka jest idealnie dopasowana do piersi to nic z implantem nie zrobi (głowy sobie ściąć nie dam, ale myślę, że tak jest). Możliwe, że niektórzy lekarze będą uważać inaczej, ale wydaje mi się, że ich zdanie jest przyczyną tego, że znaczna większość kobiet nosi źle dobrany biustonosz. W takim wypadku może się zdarzyć, że coś się podzieje z piersiami, ale również tyczy się to naturalnych piersi, które same w ten sposób krzywdzimy. Aaaa zapomniałam napisać, znalazłam fajny sklepik, miałam nadzieję, że w Belgii też będzie, niestety nie, ale w Polsce są 3 Jakby któraś była zainteresowana, piękne biustonosze mają:http://www.lasenza.com/eng/categories/sale/bras
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-07 o 17:48 |
|
|
|
|
#9202 |
|
Zadomowienie
|
zobacz:
http://ewabien.com/ http://panache-lingerie.com/ http://www.krisline.com/category,sort,32.html znajdziesz na pewno
|
|
#9203 |
|
Raczkowanie
|
horo_2
śliczne są staniczki na tych str co linki podałaś ![]() mi się marzy założyć sportowy top na trening i wyglądać dobrze i wreszcie nie płasko |
|
|
|
#9204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizualnie jest to chyba nawet spore C. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-07 o 18:35 |
||
|
|
|
#9205 |
|
Raczkowanie
|
Saba08 jesteś zadowolona z efektu końcowego cycuszków mi dr zaproponował takie implanty jak Ty masz i rozmiar większe 300 na razie wybrałam te większe ale w dniu operacji będę jeszcze raz mierzyła i podejmę ostateczny rozmiar
|
|
|
|
#9206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie jestem zadowolona, ale zdarza się, że odczuwam niedosyt (ostatnio tak miałam ). Między 275 a 300 w projekcji jest różnica tylko 1 mm (mam niedosyt jeśli chodzi o projekcję - więc w tym zakresie praktycznie żadna różnica), za to więcej w szerokości. Ogólnie uważam, że lepiej brać największe, jakie dr proponuje, w razie czego nie będziesz żałowała Człowiek do dobrego bardzo szybko się przyzwyczaja
|
|
#9207 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak na razie usłyszałam propozycję 325, ale z forum wiem że lepiej brać większe
także jak teraz doktor zaproponuje mi mniejsze bądź takie same to będę się starała trochę większe utargować ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Po konsultacji zadecyduje kiedy ta operacja, albo jakoś luty/marzec albo dopiero we wrześniu codziennie o tym myślę, raz wydaje mi się że dam radę i robię teraz a na drugi dzień już mi się wydaje że nie dam rady. Co za mętlik ;/
|
|
|
|
#9208 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie mi dr zaproponował 275 i 300 i wybrałam 300 ale w dniu operacji spytam się czy da rady 325 wsadzić chociaż te 300 duże mi się wydawały też tak miałaś podczas mierzenia inplantów że są duże a po op mogłyby być trochę większe??
|
|
|
|
#9209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9210 |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez ever_92 ja męskich striptizerów w życiu nie widziałam!!!!!! Nie sądzicie, że to nie fair? Najgorsze są niespodzianki... kiedyś poszłam z kumplem na dysko a tu striptiz, gołe laski, a kobiety to co, gorsze? ja pogapić się nie mogę? Albo byłam na zlocie motocykli (to moje hobby ) a tam też pod koniec ładna niespodzianka... halo!święta racja!! to nie fair! ![]() Jak kiedys byłyśmy babska ekipą na męskim striptizie z okazji Dnia Kobiet to i tak oka nie była jak pocieszyć- pół godziny "tańczenia" pół godziny "rozbierania" a w rezultacie jak juz powoli zaczynałyśmy sie nudzić to w męskich stringach po 1 (JEDNEJ!) minucie zniknęli ze sceny ![]() i tyyyyle czekania na nic![]() Striptiz powinien byc striptizem...! Skoro kobiety rozbierają sie do naga meżczyźni powinni również. Chociaz ja uwazam, ze my podchodzimy troche inaczej do tego niz panowie. Widok obnażonych meskich cial nie wzbudza wnas pożądania w przeciwieństwie do facetów, którzy łakomie ślinią się na widok młodych, a przede wszystkim atrakcyjnych mniej bądż bardziej rozebranych kobiecych ciał. U nas też odbywały sie podobne striptizy z okazji dnia kobiet. Nie miałam jednak okazji wybrać sie w to miejsce. Moze jeszcze nadarzy sie okazja.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

ale czy może wywołać zwiększenie trądziku ? Bo ja niestety mam jeszcze problemy z trądzikiem i boję się że mi później powychodzi coś bardziej 
niech tam Twoje cycuchy szybko dobrzeją ! 

jakoś przeżyję, ważne żeby piersi były ładnie zrobione i wszystko było z nimi ok.