|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
niestety nie wszędzie jest taka możliwość mierzenia implantów, choć uważam,ze powinno to być normą. widziałam to w tv i myslę,ze wtedy mozna najbardziej odzwierciedlic to jaki bedzie efekt po... Ja bylam u dwóch różnych lekarzy i u nikogo nie bylo tej mozliwości |
|
|
|
|
#9242 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Klaudeczko wiatj
hihi jutro ciocia mnie rejestrować będzie i się dentysta zajmie nim, żeby więcej problemów nie sprawiał.Mam takie pytanko nie w temacie do Was? Jakie miejsca ciekawe polecacie na wakacje? Tak myślimy, żeby się gdzieś wybrać w tym roku na porządne wakacje, ale sami nie wiemy czego szukać, bo jest pełno tego. Ooo coś z takimi widokami: http://tapety.duno.pl/cache/tropiki/...i5.jpg_595.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/a...je_3_16733.jpg http://foto-koszyk.pl/zdjecia/201206...4/IMG_4681.jpg http://www.srebrnydzbanek.pl/hiszpania03.jpg
|
#9243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bo już ledwo dają radę![]() A tak poważnie, no to mam dylemat, ale jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie siebie z większym biustem, a dr MS na 1szej konsultacji mi tłumaczył że to są wielkości, które przykryje mój bardzo niewielki gruczoł i każdy większy implant (a i te być może) będą się "odznaczały". Klaudeczka pisze, że jej koleżanka mało skóry ma, u mnie też raczej podobnie. Matti też zaproponowali prawie identyczny rozmiar, a my mamy podobne wyjściówki, z tym, że Matti taka smuklejsza chyba zdecydowanie niż ja, więc u niej proporcje mogą wyglądać inaczej, bo przy chudszym ciałku ten sam cycek będzie wyglądał na większy ![]() Noż sama nie wiem, ale ja mam z nimi żyć już na zawsze ![]() Wiem, że wiele z Was z doświadczenia twierdzi, że czuje nie dosyt, ale jak się nie ma nic, a potem się wszystko uda i ma się te 300 ml, to chyba należy się cieszyć i nie szukać dziury w całym :confused No i ja "dzieciów" nie mam, więc czas na rozciąganie j skóry mam w trakcie we ciąży... Właśnie dzieci...powiedzcie proszę, jak myślicie ile czasu musi minąć od op rozsądnie, żeby zachodzić w ciążę? Pytałam kiedyś o wahania wagi, jak duże mogą spowodować jakieś defekty estetyczne, między innymi pod tym kątem. Ahhhh trudne to wszystko i jeszcze dziś do mnie dotarło, że obijam się po całości od kilku miesięcy i dup..ko mi zaczęło flaczeć.
|
|
#9244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9245 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-07 o 22:51 |
|
|
|
|
#9247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
belseno, dobra jesteś-się usmiałam tym streszczeniem |
|
|
|
|
#9248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz nas na to nie stać,za późno nam się zachciało....może kiedyś..mój tż zawsze o tym marzył....ale to odległe plany..teraz jest tu i teraz...i wszystko musi grać by móc w ogóle mieć takie plany ale marzyć można dalej.... no więc..ja polecam TENERYFĘ!!!chyba że chcecie dalej..Meksyk,Dominikana? ale tam jeszcze nie byłam.. ale Polecam
|
|
#9249 |
|
Wtajemniczenie
|
Tramalu absolutnie nie mozna brac samej. To bardzo mocny lek narkotyczny przeciwbolowy uzalezniajacy bardzo szybko, podawany w chorobach nowotworowych, urazacxh kregoslupa I innych, dostalam go raz gdy mi sie kregi przesunely, mialam uxisk na nerw i moje gorne cialo skrecalo sie w lewo a dolne w porawo, jak wyrzymana szmata
|
|
|
|
#9250 |
|
Raczkowanie
|
Ach coś się zapomniałam z tą wyliczanką
![]() przedpo 24.01- 16 ![]() nkolodii 28.01- 20![]() malina986 05.02- 28 [/QUOTE]
|
#9251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba jakby mnie uśpili ale w 5czy 6 dobie ketonal zaczął działać,bo wcześniej to tylko uśmierzał trochę!!! jeju jak widzę to moją kumpelę to mi się wszystko przypomina..brrr..ale i tak bym to zrobiła mimo tego że....wiem jak to jest!!!!
|
|
#9252 |
|
Wtajemniczenie
|
Hiszpania to Europa wiec jak najbardziej cudownie i na lato, Grecja, Egipt, Turcja, Tunezja, Maroko rowniez latem z czego Tunezja ma takie plaze jak na tych fotkach, jedzenie bardzo smaczne, i Tunezja jest bardzo tania ale tam nie szuka sie hoteli z aquaparkami
|
|
|
|
#9253 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=belseno;38508787]Po okresie gojenia biustonosze z fiszbinami powinny być noszone sporadycznie, aby uniknąć możliwości odgniecenia implantu"
Belsenko, myślę że w powyższym zdaniu które cytowałaś masz swoją odpowiedź,czyli tak jak pisała Saba-po prostu mozna nosic sporadycznie juz mając żelki....przynajmniej ja to tak rozumiem. Moja kumpelka kupila ostatnio fajny stanik-miękki na fiszbinie i sama ją wyjęła....nie wiem jaki to obrót rzeczy przyjęło,ale tak mi powiedziała... widzę,ze jednak to pory problem z tymi stanikami-ja w ogóle mam z tym problem,a potem to juz w ogole jakis "jazz" sie z tym robi....hm ![]() dobrze,ze ja lubie styl sportowy to moze bede nosic tylko sportowe,a SPORADYCZNIE na fiszbinach ![]() A co z chodzeniem bez stanika-np latem w jakiejs fajnej kiecce-to też jest "sporadycznie"?? Co mówią Wasi lekarze?? Nie pytam o dr ES,bo ona jak twierdzi robi swoją metodę "wewnętrzny stanik i można chodzi juz do konca zycia bez stanika"....to tez przesada,więc jak to wypośrodkowac?? |
|
|
|
#9254 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudus jak ja widze Twoje cycuszki
![]() A co do tramalu to po 2 tabletkach nic Ci nie bedzie, lekarze wiedza co daja ale tak zeby sobie w domu samemu aplikowac to nie, ja pomimo wielkiego bolu wzielam jedna i bo dodatkowo dostawalam zastrzyki przeciwbulowe i przeciwzapalne. Od tamtej pory wyleczylam sie z samodzielnosci w ciezszych pracach, mielismy 2 tygodnie do wakacji za ktore sporo zaplacilismy i lekarka starala sie mnie do uzytku doprowadzic,...a na tych wakacjach mielismy trzesienie ziemi....doslownie Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-07 o 23:12 |
|
|
|
#9255 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=przedpo;38511350]Ach coś się zapomniałam z tą wyliczanką
![]() przedpo, dopisz naszą nową koleżankę jusi84,ona ma chyba tez w styczniu,ale nie pamiętam którego....tak mało nas tam się porobiło ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Kiciu, żeś grubo pojechala z tymi zdjęciami ![]() ale Amorcio ma rację-z tych zdjęć wynikają takie kierunki, a sezon na nie jest teraz!! Mogę Ci polecić stronkę www.dreamtours.pl to polska firma ale kooperuje z biurami niemieckimi mającymi wyloty spoza naszych granic,czyli również z Belgii
|
|
|
|
|
#9256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9257 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;38511514]
Cytat:
|
|
#9258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klaudeczka, widze ze podobne kierunki nam się podobają ![]() Ja byłam na teneryfie w podrózy poślubnej,choć marzyłam gdzies dalej ale tez nie było nas stac.No i do póki nie wyladowałam na Majorce to też byłam w niej zakochana....teraz jednak zwyciężyła Majorka ![]() A to ostatnie zdjęcie to faktycznie jakby bardziej "tutejsze" klimaty aniżeli daleki sen....
|
|
|
|
|
#9259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no a gdzie wy byliście że tak trzęsło??
|
|
#9261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To coś takiego jest mozliwe?!Żeby tak się"przekręcić"?? Jak to się stało? Tak się domysliłam,ze to cos takiego i jeszcze jedna tu nazwa padła-taka dłuższa i na S...nie pamiętam
|
|
|
|
|
#9262 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudus bylismy po prostu w Turcji, tylko w takim wypasionym hotelu gdzie bylismy jedynymi Polakami, Rosjan nie bylo za to Szwajcarzy, Amerykanie, Norwedzy.
Ilonko, no z mojego doswiadczenia to wynika, ze mozna sie tak skrecac i to wielokrotnie . Uznalam, ze moj TZ za wolno mi pomaga w ogrodku i podnioslam worek z ziemia 20kg, i wystarczyloA o co chodzi z ta nazwa na S...? |
|
|
|
#9263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalazłam termin jusi84-masz powyzej
|
|
|
|
|
#9264 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie zerknelam na zegarek, czas z Wami ucieka jak pieniazki z konta
|
|
|
|
#9265 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wrzucilam zdjecia jakbyscie mialy ochote
|
#9266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja mu powiedziałam, że takie bym chciała ale nie kosztem mojego zdrowia, że to moje preferencje ale ostateczną decyzję zostawiam jemu i tym sposobem mam naprawdę to co chciałam. I teraz wiem, że te 350 to dla mnie by było za dużo i jestem mu wdzięczna, że mi odradził.Więc jak pokażesz mu fotke to on będzie wiedział co robić, tym bardziej, że masz rozsądnego lekarza a i sama nie chcesz jakiś dużych.
|
|
#9267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do skrętów ja..jak mnie sieknie w krzyżu to też bez zastrzyków się nie obejdzie
|
|
#9268 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio, Klaudeczko właśnie tak myślimy o Europie, w dalszą podróż to trza mieć porządnie napakowane portfele
Ja cały czas obstawiam właśnie Wyspy Kanaryjskie Tylko mojego tża muszę przekonać, bo jak słyszy samą nazwę to uważa, że to majątek kosztuje I jak ja uwielbiam język hiszpańskiIlonko dziękuję bardzo Ja uciekam do spania, bo rano do pracy a odzwyczaiłam się tak wcześnie wstawać Dobranoc
|
#9269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzieś mi tu nazwa przemknęła,ale raz jeszcze przeszukałam trzy ostatnie strony i nie pamiętam co to było-ponoc do rozpuszczenia w wodzie... Jak pisałas o trzęsieniu to tez odrazu pomyślałam o Turcji ![]() Ja też bede chyba uciekac,choc zapowiada się kolejna nieprzespana noc |
|
|
|
|
#9270 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny - czy piersi po nocy tez wam "sztywnieja"? rano sie budze i sa takie nabrzmiale strasznie - to mozliwe po 2 mcach jeszcze?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

hihi jutro ciocia mnie rejestrować będzie i się dentysta zajmie nim, żeby więcej problemów nie sprawiał.

ale już 5doba więc zaczyna żyć...ale ciężko było,tylko tramal łyka i średnio jej pomaga..ale cycorki ma to najważniejsze!!!

ale marzyć można dalej....
no więc..ja polecam TENERYFĘ!!!chyba że chcecie dalej..Meksyk,Dominikana? ale tam jeszcze nie byłam..
przedpo 24.01- 16 

. Uznalam, ze moj TZ za wolno mi pomaga w ogrodku i podnioslam worek z ziemia 20kg, i wystarczylo