Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 309 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 22:42   #9241
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
no właśnie mi dr zaproponował 275 i 300 i wybrałam 300 ale w dniu operacji spytam się czy da rady 325 wsadzić chociaż te 300 duże mi się wydawały też tak miałaś podczas mierzenia inplantów że są duże a po op mogłyby być trochę większe??
jusi,
niestety nie wszędzie jest taka możliwość mierzenia implantów,
choć uważam,ze powinno to być normą.
widziałam to w tv i myslę,ze wtedy mozna najbardziej odzwierciedlic
to jaki bedzie efekt po...
Ja bylam u dwóch różnych lekarzy i u nikogo nie bylo tej mozliwości
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:44   #9242
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Klaudeczko wiatj dziękuję, dobrze Stan zapalny zniknął po drugim antybiotyku. Przed drugim wyszła mi opuchlizna z ropą pod dziąsłami przy zębach i dr dał mi ten drugi zalecając przebicie tego, ehh ja się bałam a i tak pękło jak orzeszki wcinałam hihi jutro ciocia mnie rejestrować będzie i się dentysta zajmie nim, żeby więcej problemów nie sprawiał.

Mam takie pytanko nie w temacie do Was? Jakie miejsca ciekawe polecacie na wakacje? Tak myślimy, żeby się gdzieś wybrać w tym roku na porządne wakacje, ale sami nie wiemy czego szukać, bo jest pełno tego. Ooo coś z takimi widokami:
http://tapety.duno.pl/cache/tropiki/...i5.jpg_595.jpg
http://www.we-dwoje.pl/files/Image/a...je_3_16733.jpg
http://foto-koszyk.pl/zdjecia/201206...4/IMG_4681.jpg
http://www.srebrnydzbanek.pl/hiszpania03.jpg

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:44   #9243
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
wogóle nie było problemu, wysłałam emaila z zapytaniem czy w moim przypadku da się większe dostałam odpow. że tak tylko, że to wymaga ponownej konsultacji
295 jak dla mnie to też jakoś dużo nie jest, szczególnie, że chcesz anatomy, no chyba że pragniesz mieć małe sportowe piersi to będzie ok Jeśli ann wyrazi zgode to wyślij swoją wyjściówke do dr i jej fotke i zobaczysz co Ci powie.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Klaudeczka tak w wielkim skrócie to zmieniamy taktyke i nie narzekamy na nasze cudne ciałka tylko doszukujemy się co kto ma pięknego i piszemy o tym a pozatym Horo ćwiczy i olejuje włosy i nas wszystkie mobilizuje, te co nie mają cycków rozpaczają, że nie maja, te co mają dywagują nt staników a lubus dochodzi do siebie aaa i jeszcze kicie nam dziś w robocie przeszargali przez 3h a i jak zwykle dietki na topie no i pojawił się nowy temat targi erotyczne i męski striptiz
Ania pokazała cycki a przedpo ma dylemat rozmiarowy...no bo kurna poniżej 300ml...to mało no nie? Do tego anatomki...
Bolesno kochana ja się po prostu boję, że z takimi większymi, to ja już taka sexi plexi będę, że chłopaki w pracy nie wyrobią , bo już ledwo dają radę
A tak poważnie, no to mam dylemat, ale jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie siebie z większym biustem, a dr MS na 1szej konsultacji mi tłumaczył że to są wielkości, które przykryje mój bardzo niewielki gruczoł i każdy większy implant (a i te być może) będą się "odznaczały". Klaudeczka pisze, że jej koleżanka mało skóry ma, u mnie też raczej podobnie. Matti też zaproponowali prawie identyczny rozmiar, a my mamy podobne wyjściówki, z tym, że Matti taka smuklejsza chyba zdecydowanie niż ja, więc u niej proporcje mogą wyglądać inaczej, bo przy chudszym ciałku ten sam cycek będzie wyglądał na większy
Noż sama nie wiem, ale ja mam z nimi żyć już na zawsze i nie chciałabym, żeby powiedzmy w ubraniu było ok, bo jest tam więcej, a bez będzie mi się tam coś odznaczało
Wiem, że wiele z Was z doświadczenia twierdzi, że czuje nie dosyt, ale jak się nie ma nic, a potem się wszystko uda i ma się te 300 ml, to chyba należy się cieszyć i nie szukać dziury w całym :confused
No i ja "dzieciów" nie mam, więc czas na rozciąganie j skóry mam w trakcie we ciąży...
Właśnie dzieci...powiedzcie proszę, jak myślicie ile czasu musi minąć od op rozsądnie, żeby zachodzić w ciążę? Pytałam kiedyś o wahania wagi, jak duże mogą spowodować jakieś defekty estetyczne, między innymi pod tym kątem.
Ahhhh trudne to wszystko i jeszcze dziś do mnie dotarło, że obijam się po całości od kilku miesięcy i dup..ko mi zaczęło flaczeć.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:47   #9244
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A czy ktoras z dziewczyn miala w zaleceniach specjalny masaz jakis czas po operacji? Taki zeby piersi miekly...jedna z moich kolezanek co robila chyba z5 lat temu op miala takie zalecenia

Jakis czas temu rozmawialysmy o tym, ze anatomy sa troszke twardsze....to juz wiem dlaczego... implanty maja 3 klasy spoistosci silikonu. Okragle maja klase I i II a anatomy tylko klase III, tak jest w mentorach

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Kochane dzieki za Ewe Chodakowska...bede cwiczyc jej program razem z Mel B, na diecie jestem juz tydzien
ja mialam masować po operacji zaraz opuchliznę,tak chodząc palcami w stronę węzłów chłonnych..a później po 3 miesiącach już na boki je przesuwać i nimi potrząsać....
Stary 2013-01-07, 22:48   #9245
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
moje kolezanka w czwartek miała operację u mojego dr...i cierpi bardzoale już 5doba więc zaczyna żyć...ale ciężko było,tylko tramal łyka i średnio jej pomaga..ale cycorki ma to najważniejsze!!!
A co to jesten "tramal",ze zapytam,bo nie kojarzę takiej nazwy??
Stary 2013-01-07, 22:49   #9246
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Klaudeczko wiatj dziękuję, dobrze Stan zapalny zniknął po drugim antybiotyku. Przed drugim wyszła mi opuchlizna z ropą pod dziąsłami przy zębach i dr dał mi ten drugi zalecając przebicie tego, ehh ja się bałam a i tak pękło jak orzeszki wcinałam hihi jutro ciocia mnie rejestrować będzie i się dentysta zajmie nim, żeby więcej problemów nie sprawiał.

Mam takie pytanko nie w temacie do Was? Jakie miejsca ciekawe polecacie na wakacje? Tak myślimy, żeby się gdzieś wybrać w tym roku na porządne wakacje, ale sami nie wiemy czego szukać, bo jest pełno tego. Ooo coś z takimi widokami:
Kiciu w takie miejsca czyli Dominikana, Malediwy, Szeszele ( morze Karaibskie, ocean Indyjski, okolice Indonezji) itp sezon jest teraz nie latem. Temperatura jest caly rok wysoka ale latem mozna trafic na tajfun i ulewy. Moj maz czesto bywal w takich rejonach. No poza Hiszpania tam latem

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-07 o 22:51
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:49   #9247
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno;38508195[B
Klaudeczka[/B] tak w wielkim skrócie to zmieniamy taktyke i nie narzekamy na nasze cudne ciałka tylko doszukujemy się co kto ma pięknego i piszemy o tym a pozatym Horo ćwiczy i olejuje włosy i nas wszystkie mobilizuje, te co nie mają cycków rozpaczają, że nie maja, te co mają dywagują nt staników a lubus dochodzi do siebie aaa i jeszcze kicie nam dziś w robocie przeszargali przez 3h a i jak zwykle dietki na topie no i pojawił się nowy temat targi erotyczne i męski striptiz
Ania pokazała cycki a przedpo ma dylemat rozmiarowy...no bo kurna poniżej 300ml...to mało no nie? Do tego anatomki...

belseno,
dobra jesteś-się usmiałam tym streszczeniem
Stary 2013-01-07, 22:56   #9248
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość

to ostatnie zdjęcie to jakby teneryfa???ja tam polecam..uwielbiam połączenie współczesnej hiszpanii z ogromem egzotyki....: love:byłam już 3 razy i wrócę tam nie raz.....wręcz myśleliśmy żeby tam zamieszkać...ale ja nie dałabym rady z dala od rodziny....ale mieć tam domek i latać co jakiś czas...echhhale teraz nas na to nie stać,za późno nam się zachciało....może kiedyś..mój tż zawsze o tym marzył....ale to odległe plany..teraz jest tu i teraz...i wszystko musi grać by móc w ogóle mieć takie planyale marzyć można dalej....no więc..ja polecam TENERYFĘ!!!chyba że chcecie dalej..Meksyk,Dominikana? ale tam jeszcze nie byłam..ale Polecama kiedy chcecie jechać,w okresie wakacji???to też Grecja,teraz byłam na Majorce,też pięknie ale jak już byłam na Teneryfie to aż tak dużego wrażenia nie zrobiła..ale piękna jest!!!
Stary 2013-01-07, 22:57   #9249
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
A co to jesten "tramal",ze zapytam,bo nie kojarzę takiej nazwy??
Tramalu absolutnie nie mozna brac samej. To bardzo mocny lek narkotyczny przeciwbolowy uzalezniajacy bardzo szybko, podawany w chorobach nowotworowych, urazacxh kregoslupa I innych, dostalam go raz gdy mi sie kregi przesunely, mialam uxisk na nerw i moje gorne cialo skrecalo sie w lewo a dolne w porawo, jak wyrzymana szmata
Stary 2013-01-07, 23:01   #9250
przedpo
Raczkowanie

Ach coś się zapomniałam z tą wyliczanką

przedpo 24.01- 16

nkolodii 28.01- 20

malina986 05.02- 28 [/QUOTE]

już są ojaaa
Stary 2013-01-07, 23:03   #9251
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Tramalu absolutnie nie mozna brac samej. To bardzo mocny lek narkotyczny przeciwbolowy uzalezniajacy bardzo szybko, podawany w chorobach nowotworowych, urazacxh kregoslupa I innych, dostalam go raz gdy mi sie kregi przesunely, mialam uxisk na nerw i moje gorne cialo skrecalo sie w lewo a dolne w porawo, jak wyrzymana szmata
o matko!!jak to???????????????mi dali po operacji dwa razy...za 1 leżałam więc było świetnie!!a za 2 wymiotować mi się chciało i kręciło mi się w głowie!!!jest mega silny..ale nie powiem żebym nie czuła bólu po nim..w zasadzie nie było dla mnie leku który uśmieżył by ból całkowiciechyba jakby mnie uśpiliale w 5czy 6 dobie ketonal zaczął działać,bo wcześniej to tylko uśmierzał trochę!!!jeju jak widzę to moją kumpelę to mi się wszystko przypomina..brrr..ale i tak bym to zrobiła mimo tego że....wiem jak to jest!!!!
Stary 2013-01-07, 23:03   #9252
Amorcio
Wtajemniczenie

Hiszpania to Europa wiec jak najbardziej cudownie i na lato, Grecja, Egipt, Turcja, Tunezja, Maroko rowniez latem z czego Tunezja ma takie plaze jak na tych fotkach, jedzenie bardzo smaczne, i Tunezja jest bardzo tania ale tam nie szuka sie hoteli z aquaparkami
Stary 2013-01-07, 23:03   #9253
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=belseno;38508787]Po okresie gojenia biustonosze z fiszbinami powinny być noszone sporadycznie, aby uniknąć możliwości odgniecenia implantu"

Belsenko,
myślę że w powyższym zdaniu które cytowałaś masz swoją odpowiedź,czyli tak jak pisała Saba-po prostu mozna nosic sporadycznie juz mając żelki....przynajmniej ja to tak rozumiem.

Moja kumpelka kupila ostatnio fajny stanik-miękki na fiszbinie i sama ją wyjęła....nie wiem jaki to obrót rzeczy przyjęło,ale tak mi powiedziała...

widzę,ze jednak to pory problem z tymi stanikami-ja w ogóle mam z tym problem,a potem to juz w ogole jakis "jazz" sie z tym robi....hm

dobrze,ze ja lubie styl sportowy to moze bede nosic tylko sportowe,a SPORADYCZNIE na fiszbinach

A co z chodzeniem bez stanika-np latem w jakiejs fajnej kiecce-to też jest "sporadycznie"??
Co mówią Wasi lekarze??
Nie pytam o dr ES,bo ona jak twierdzi robi swoją metodę "wewnętrzny stanik i można chodzi juz do konca zycia bez stanika"....to tez przesada,więc jak to wypośrodkowac??
Stary 2013-01-07, 23:04   #9254
Amorcio
Wtajemniczenie

Klaudus jak ja widze Twoje cycuszki to tez bym zaraz gnala na operacje

A co do tramalu to po 2 tabletkach nic Ci nie bedzie, lekarze wiedza co daja ale tak zeby sobie w domu samemu aplikowac to nie, ja pomimo wielkiego bolu wzielam jedna i bo dodatkowo dostawalam zastrzyki przeciwbulowe i przeciwzapalne. Od tamtej pory wyleczylam sie z samodzielnosci w ciezszych pracach, mielismy 2 tygodnie do wakacji za ktore sporo zaplacilismy i lekarka starala sie mnie do uzytku doprowadzic,...a na tych wakacjach mielismy trzesienie ziemi....doslownie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-07 o 23:12
Stary 2013-01-07, 23:14   #9255
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=przedpo;38511350]Ach coś się zapomniałam z tą wyliczanką
przedpo,
dopisz naszą nową koleżankę jusi84,ona ma chyba tez w styczniu,ale nie pamiętam którego....tak mało nas tam się porobiło

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Kiciu w takie miejsca czyli Dominikana, Malediwy, Szeszele ( morze Karaibskie, ocean Indyjski, okolice Indonezji) itp sezon jest teraz nie latem. Temperatura jest caly rok wysoka ale latem mozna trafic na tajfun i ulewy. Moj maz czesto bywal w takich rejonach. No poza Hiszpania tam latem

Kiciu,
żeś grubo pojechala z tymi zdjęciami
ale Amorcio ma rację-z tych zdjęć wynikają takie kierunki, a sezon na nie jest teraz!!
Mogę Ci polecić stronkę www.dreamtours.pl
to polska firma ale kooperuje z biurami niemieckimi mającymi wyloty spoza naszych granic,czyli również z Belgii
Stary 2013-01-07, 23:16   #9256
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus jak ja widze Twoje cycuszki to tez bym zaraz gnala na operacje

A co do tramalu to po 2 tabletkach nic Ci nie bedzie, lekarze wiedza co daja ale tak zeby sobie w domu samemu aplikowac to nie, ja pomimo wielkiego bolu wzielam jedna i bo dodatkowo dostawalam zastrzyki przeciwbulowe i przeciwzapalne. Od tamtej pory wyleczylam sie z samodzielnosci w ciezszych pracach, mielismy 2 tygodnie do wakacji za ktore sporo zaplacilismy i lekarka starala sie mnie do uzytku doprowadzic,...a na tych wakacjach mielismy trzesienie ziemi....doslownie
jejuu to gdzie byliście!!!a ta moja koleżanka to nie dosyć że przez przypadek wzięła naraz 3 ketonale,to jej facet ma mamę lekarkę i przepisała jej ten tramal,a ona sobie go bierze 2 razy dziennie..chyba..plus tabl na przeczyszczenie jakieś ziołowe bo ją zatkało,nie wiem czy ketonalu też nie łyknie sobie...ja się pukam w głowę bo przecież jej wątroba siądzie
Stary 2013-01-07, 23:17   #9257
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=iloona79;38511514]
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Ach coś się zapomniałam z tą wyliczanką
przedpo,
dopisz naszą nową koleżankę jusi84,ona ma chyba tez w styczniu,ale nie pamiętam którego....tak mało nas tam się porobiło

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Kiciu,
żeś grubo pojechala z tymi zdjęciami
ale Amorcio ma rację-z tych zdjęć wynikają takie kierunki, a sezon na nie jest teraz!!
Mogę Ci polecić stronkę www.dreamtours.pl
to polska firma ale kooperuje z biurami niemieckimi mającymi wyloty spoza naszych granic,czyli również z Belgii
justi84 zgłoś się na priv ze swoją datą, bo coś nie mogę znaleźć...

już są ojaaa
Stary 2013-01-07, 23:19   #9258
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
to ostatnie zdjęcie to jakby teneryfa???ja tam polecam..uwielbiam połączenie współczesnej hiszpanii z ogromem egzotyki....: love:byłam już 3 razy i wrócę tam nie raz.....wręcz myśleliśmy żeby tam zamieszkać...ale ja nie dałabym rady z dala od rodziny....ale mieć tam domek i latać co jakiś czas...echhhale teraz nas na to nie stać,za późno nam się zachciało....może kiedyś..mój tż zawsze o tym marzył....ale to odległe plany..teraz jest tu i teraz...i wszystko musi grać by móc w ogóle mieć takie planyale marzyć można dalej....no więc..ja polecam TENERYFĘ!!!chyba że chcecie dalej..Meksyk,Dominikana? ale tam jeszcze nie byłam..ale Polecama kiedy chcecie jechać,w okresie wakacji???to też Grecja,teraz byłam na Majorce,też pięknie ale jak już byłam na Teneryfie to aż tak dużego wrażenia nie zrobiła..ale piękna jest!!!

Klaudeczka,
widze ze podobne kierunki nam się podobają
Ja byłam na teneryfie w podrózy poślubnej,choć marzyłam gdzies dalej ale tez nie było nas stac.No i do póki nie wyladowałam na Majorce to też byłam w niej zakochana....teraz jednak zwyciężyła Majorka
A to ostatnie zdjęcie to faktycznie jakby bardziej "tutejsze" klimaty aniżeli daleki sen....
Stary 2013-01-07, 23:21   #9259
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
jejuu to gdzie byliście!!!a ta moja koleżanka to nie dosyć że przez przypadek wzięła naraz 3 ketonale,to jej facet ma mamę lekarkę i przepisała jej ten tramal,a ona sobie go bierze 2 razy dziennie..chyba..plus tabl na przeczyszczenie jakieś ziołowe bo ją zatkało,nie wiem czy ketonalu też nie łyknie sobie...ja się pukam w głowę bo przecież jej wątroba siądzie
Klaudus, Ty sienie pukaj w swoja sliczna glowke, tylko puknij kolezanke
Stary 2013-01-07, 23:29   #9260
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus, Ty sienie pukaj w swoja sliczna glowke, tylko puknij kolezanke
no tak tak,ją też puknęłam....mnie powiem szczerze brzuch bolał bo ja do 10 doby chyba łykałam ketonal na noc...bo brak snu mnie wyczerpywał ...ale ketonal..to nie tramal...

no a gdzie wy byliście że tak trzęsło??
Stary 2013-01-07, 23:29   #9261
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
O matko boska Amorcio!!
To coś takiego jest mozliwe?!Żeby tak się"przekręcić"??
Jak to się stało?
Tak się domysliłam,ze to cos takiego i jeszcze jedna tu nazwa padła-taka dłuższa i na S...nie pamiętam
Stary 2013-01-07, 23:35   #9262
Amorcio
Wtajemniczenie

Klaudus bylismy po prostu w Turcji, tylko w takim wypasionym hotelu gdzie bylismy jedynymi Polakami, Rosjan nie bylo za to Szwajcarzy, Amerykanie, Norwedzy.

Ilonko, no z mojego doswiadczenia to wynika, ze mozna sie tak skrecac i to wielokrotnie. Uznalam, ze moj TZ za wolno mi pomaga w ogrodku i podnioslam worek z ziemia 20kg, i wystarczylo

A o co chodzi z ta nazwa na S...?
Stary 2013-01-07, 23:38   #9263
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
mam termin na 28 lutego więc jeszcze trochę czasu mam fotki zrobię i wrzucę jak mój chłopak odda mi aparat sprzedajemy auto więc trochę poczekam na aparat hehe będę potrzebowała pomocy jak dodać fotki bo niezbyt się znam na tym forum choć konto mam od dawna
przedpo,
znalazłam termin jusi84-masz powyzej
Stary 2013-01-07, 23:38   #9264
Amorcio
Wtajemniczenie

Wlasnie zerknelam na zegarek, czas z Wami ucieka jak pieniazki z konta Buziaczki na dobranoc wiec przesylam i sie zegnam
Stary 2013-01-07, 23:38   #9265
Amanina
Raczkowanie

Dziewczyny, wrzucilam zdjecia jakbyscie mialy ochote
Stary 2013-01-07, 23:40   #9266
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Bolesno kochana ja się po prostu boję, że z takimi większymi, to ja już taka sexi plexi będę, że chłopaki w pracy nie wyrobią , bo już ledwo dają radę
A tak poważnie, no to mam dylemat, ale jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie siebie z większym biustem, a dr MS na 1szej konsultacji mi tłumaczył że to są wielkości, które przykryje mój bardzo niewielki gruczoł i każdy większy implant (a i te być może) będą się "odznaczały". Klaudeczka pisze, że jej koleżanka mało skóry ma, u mnie też raczej podobnie. Matti też zaproponowali prawie identyczny rozmiar, a my mamy podobne wyjściówki, z tym, że Matti taka smuklejsza chyba zdecydowanie niż ja, więc u niej proporcje mogą wyglądać inaczej, bo przy chudszym ciałku ten sam cycek będzie wyglądał na większy
Noż sama nie wiem, ale ja mam z nimi żyć już na zawsze i nie chciałabym, żeby powiedzmy w ubraniu było ok, bo jest tam więcej, a bez będzie mi się tam coś odznaczało
Wiem, że wiele z Was z doświadczenia twierdzi, że czuje nie dosyt, ale jak się nie ma nic, a potem się wszystko uda i ma się te 300 ml, to chyba należy się cieszyć i nie szukać dziury w całym :confused
No i ja "dzieciów" nie mam, więc czas na rozciąganie j skóry mam w trakcie we ciąży...
Właśnie dzieci...powiedzcie proszę, jak myślicie ile czasu musi minąć od op rozsądnie, żeby zachodzić w ciążę? Pytałam kiedyś o wahania wagi, jak duże mogą spowodować jakieś defekty estetyczne, między innymi pod tym kątem.
Ahhhh trudne to wszystko i jeszcze dziś do mnie dotarło, że obijam się po całości od kilku miesięcy i dup..ko mi zaczęło flaczeć.
ja miałam przez chwilę smaka na 350ml ale lekarz odradził, ze względu na budowe klatki i możliwe komplikacje przy gojeniu ale wziął pod uwagę fote z netu i pow. że takie rozmiarowo będą no i są . Ja mu powiedziałam, że takie bym chciała ale nie kosztem mojego zdrowia, że to moje preferencje ale ostateczną decyzję zostawiam jemu i tym sposobem mam naprawdę to co chciałam. I teraz wiem, że te 350 to dla mnie by było za dużo i jestem mu wdzięczna, że mi odradził.Więc jak pokażesz mu fotke to on będzie wiedział co robić, tym bardziej, że masz rozsądnego lekarza a i sama nie chcesz jakiś dużych.
Stary 2013-01-07, 23:40   #9267
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus bylismy po prostu w Turcji, tylko w takim wypasionym hotelu gdzie bylismy jedynymi Polakami, Rosjan nie bylo za to Szwajcarzy, Amerykanie, Norwedzy.

Ilonko, no z mojego doswiadczenia to wynika, ze mozna sie tak skrecac i to wielokrotnie. Uznalam, ze moj TZ za wolno mi pomaga w ogrodku i podnioslam worek z ziemia 20kg, i wystarczylo

aaa Turcja..byłam..jak dzieci nie miałam jeszcze

co do skrętówja..jak mnie sieknie w krzyżu to też bez zastrzyków się nie obejdziei teraz jak ćwiczę to obawiam się by mnie nie siekło bo chodzę nie skręcona ale zgięta w pół..np...
Stary 2013-01-07, 23:43   #9268
kicia_nh
Zadomowienie

Amorcio, Klaudeczko właśnie tak myślimy o Europie, w dalszą podróż to trza mieć porządnie napakowane portfele Ja cały czas obstawiam właśnie Wyspy Kanaryjskie Tylko mojego tża muszę przekonać, bo jak słyszy samą nazwę to uważa, że to majątek kosztuje I jak ja uwielbiam język hiszpański

Ilonko dziękuję bardzo My będziemy z pl lecieć, bo tak myślimy tydzień gdzieś dalej i tydzień w Polsce spędzić, więc z tym problemu by nie było

Ja uciekam do spania, bo rano do pracy a odzwyczaiłam się tak wcześnie wstawać Dobranoc

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 23:45   #9269
iloona79
Zadomowienie

Cytat:

Amorcio,
gdzieś mi tu nazwa przemknęła,ale raz jeszcze przeszukałam trzy ostatnie strony i nie pamiętam co to było-ponoc do rozpuszczenia w wodzie...

Jak pisałas o trzęsieniu to tez odrazu pomyślałam o Turcji Ile razy ja w swojej karierze zawodowej przezylam te tureckie trzęsienia ziemi

Ja też bede chyba uciekac,choc zapowiada się kolejna nieprzespana noc Ząbkowania ciąg dalszy
Stary 2013-01-07, 23:52   #9270
Amanina
Raczkowanie

dziewczyny - czy piersi po nocy tez wam "sztywnieja"? rano sie budze i sa takie nabrzmiale strasznie - to mozliwe po 2 mcach jeszcze?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości