|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
![]() ![]() Poza tym potem już znałam większość z badoo i nie było w kim wybierać, bo przebrane towarzystwo zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |||||||
Zakorzenienie
|
Powróciłam właśnie z pracy, a właściwie z drugiego etatu, tzw. fuchy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kappahl to i mój ulubiony sklep. Kupuję jeszcze w C&A, H&M, Bon Prix, Halens i na Allegro u kilku ciekawych sprzedawców. Maja fajne ciuchy angielskie i duńskie a ceny przystępne. Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I ja jestem też biedronkowa ![]() ![]() ![]() Ja mam to do diamentowe i jeszcze 2 inne 3D Eveline i jestem zadowolona ![]() Jak masz rozstępy jeszcze czerwone czy różowe to zacznij działać bo u kosmetyczki możesz je pięknie spłycić, jeżeli już są białe to musztarda po obiedzie ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-07 o 17:06 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Marina__ - ja miałam taki w pomarańczowej tubie i był super mam nadzieję że ten będzie jeszcze lepszy
![]() A rozstępy mam czerwone, a nie stać mnie za b ardzo na zabiegi u kosmetyczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) 3D mam takie beżowe serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - Antycellulit, 2) 4 D zielone mam serum intensywnie wyszczuplające + ujędniające Fitness - modeluje i rzeźbi sylwetkę 3) no i to diamentowe Nie mogłam się zdecydować na jedną dlatego kupiłam trzy różne plus do biustu. W takim razie poczytaj trochę na necie aby nie zaprzepaścić szansy zmniejszenia tych rozstępów. Co do oliwy z oliwek... to tutaj facet wyjaśnia trochę na czym smażyć. Kiedyś też wyczytałam, że do smażenia jest dobra przy diecie oliwa z pestek winogron, dlatego ja ją używam plus olej kokosowy. http://www.youtube.com/watch?v=WEciwMn2bc0
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Do smażenia najlepszy jest nasz polski ojek rzepakowy dlatego że ma najwyższą temperaturę utleniania http://http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdro...-smazenia.html.
Dzisiaj zaszalałam w Lidlu jutro na obiad pstrągi ![]() Ja używam tylko świeżego imbiru, do czego dodajesz sproszkowanego Marino ?
#787 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() a do cialka mam te4n czerwony rozgrzewajacy - jak cwicze to go nakladam i wtedy takie fajne cialko jest po cwiczonkach ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- chcialam dzisiaj pilke do cwiczen kupic w biedronie ale jak poszlam to juz nie bylo albo wogole nie bylo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może któraś mi powie, czy jest jakiś dzienny limit białek i tłuszczy? Bo węglowodany napisała mi Scio chyba - 150 g i dziś wyszło mi 147,28 g, także się zmieściłam w limicie. Białka: 47,42 g i nie wiem czy to dużo czy mało, czy ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
czytam tresc linka i widzę żryj zdrowo. wszystko przez naszą koleżankę
![]()
#790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dziś zaliczyłam godzine siłowni, pół godziny zumby i godzine pilatesu. I jak wychodziłam z klubu to złapał mnie trener z pytaniem jak forma, widzimy się po 16 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://eveline.pl/product/id/1555.SU...CELLULITU.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Milusia ciotunia, taka... życzliwa ![]() Kurza twarz, musiałam zjeść dwie małe kanapki po aerobiku :/ zjadłam dzisiaj w sumie: 2 małe kanapeczki razowca, na śniadanie dwie miseczki zupy pomidorowej z tortellini (niewiele w sumie tego było) 2 małe kanapeczki razowca - plasterek cienki sera żóltego oraz filetu z indyka Plus jabłko i mandarynka... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też rano byłam po tę piłkę no ale ani widu, ani słychu ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Kupowałam swego czasu u tych Allegrowiczów aczkolwiek zazwyczaj mają sezonowo fajne rzecze, i raczej większe rozmiary: dunskioutlet, -m-i-t-, zanetta3, slonce-30. Teraz już jakoś nie mogę sobie tam nic wybrać może dlatego, że w końcu mogę nosić ciuchy bardziej dopasowane ![]()
![]() |
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wróciłam z zakupków dopiero i biore sie za ćwiczonka. kupiłam sobie sliczne deski/podkładki szklane z motywem kwiatów. całe 7 zyla ![]() spokojnej nocki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
BajaderkowaBaba
ja płaciłam zawsze przez sms...a to jeszcze drożej wychodziło niż bym np. robiła przelew z konta. Za sms 17,98 zł chyba było i to tylko na miesiąc. A jak ja tam siedziałam przez rok i dwa miesiące to liczmy: 18 zł x 14 miesięcy = 252 złote za to, żebym mogła pisać wiadomości i zobaczyć, kto mnie podglądał. Masakra totalna. Ale to jest chyba jeszcze jeden z "tańszych" portali randkowych, bo kiedyś z ciekawości zarejestrowałam się na randkowa.pl . Tam to dopiero chcieli cudaiczne sumy... I żeby to choćby była opcja płacenia przez sms...Ale skąd. wszystko przelew. |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
Ale to jest bardzo fajne i wydajne... Smaruje codziennie rano i wieczorem a na pół roku starcza... I ma piekny zapach
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki Emilka ![]()
![]() |
#800 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
nie ma nic za darmo...
#802 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oczy mam na zapałki. Około 3 poszłam dopiero spać a tu już trza się podnosić ![]() Planowane menu na dziś: I kiwi + wiśnie mrożone + otręby pszenne + jogurt naturalny 1 % + żurawina suszona + śliwki suszone + orzechy włoskie + pestki słonecznika II pieczywo ciemne + papryka czerwona + ogórek kiszony + pasta (tuńczyk + serek wiejski + ogórek konserwowy + papryka czerwona + cebula) III pomelo IV bigos V kiwi + sałatka ze śniadania Cytat:
![]() Coś mi sałatka z tuńczyka i serka zaczęła podchodzić więc dziś muszę puszkę sobie dokupić. Młłego Dnia ![]()
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Witam!
Od 7 na nogach i jakaś niedorobiona jestem, strasznie zimno-mróz, ale nie wiem ile st. wiem że już mi palce u stóp drętwieją, więc musi być bardzo zimno ![]() Wczoraj jednak poległam i zjadłam razem z matką i bratanicą te wafelki ![]() ![]() ![]() Poza tymi wafelkami, to cały wczorajszy dzień bardzo grzecznie, no waga spadła o kolejny kilogram ![]() ![]() Ogolnie też miałam konto na sympatii nawet dwa razy, ale nie wykupowałam abonamentu, bo mi szkoda było kasy na to, tak się zarejestrowałam, żeby zobaczyć jakie przystojniaki są i szczerze na przestrzeni 3-4lat ciągle są te same twarze, które deklarują że szukają miłości, a w rzeczywistości nie wiedomo czego szukają ![]() Marina to co ty do tej 3 robiłaś, przyznaj się ![]() Miłego dnia Robaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
mam dzisiaj kosmiczny dół. Dziecko do przedszkola iść nie chciało, za chwilę śmigam do pracy, sesję w szkolę zaczynam w ten weekend... Trzymam się całą sobą, żeby nie zajadać stresu,... Średnio mi, to wychodzi.... |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po za tym wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia, spadam do dentysty ajććć ![]()
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
Poniżej mój zestaw ujedrniająco-antycelullitowo-antyrozstępowo
![]() Wcześniej miałam ten do biustu różowy i jeszcze taki w ciemnobrązowym opakowaniu do ciała chyba z eveline, ale się skończyły. Na rozstępy stosuję ten zielony z Perfecty i jestem z niego zadowolona, no ale zaczełam nim działać jak rozstępy dopiero zaczeły się pojawiać i teraz są prawie niewidoczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Marina
musiałaś mi uświadamiać, że za pieniądze wydane na sympatia.pl miałabym prawie rowerek? ![]() ![]() ![]() mysiunia dokładnie tak, wciąż te same twarze. No ale ja dzięki portalom randkowym zdystansowałam się wobec znajomości zawartych przez internet... ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja to na razie jestem sama, choć kandydat który chcę drugiej szansy ze mną jest i nie ukrywam ja też z nim chcę znów spróbować, no ale na razie więcej nas dzieli, niż łączy ale kto wie co będzie za niedługo ![]() Wczoraj szukałam na necie czy są jakieś granice czasowe w których sąd musi się zmieścić, żeby wyznaczyć termin rozprawy rozwodowej i nie ma takich, termin rozprawy zależy od przewodniczącego składu sędziowskiego i od jego kalendarza ![]() ![]() A przyszły ex-mąż już wie, że pozew złożony, bo mi w sobotę wysłał sms-a z gorzkimi żalami, że możemy spróbować jeszcze raz, tylko że ja mam go w doopie, to go uświadomiłam że juz pozew złozyłam i zero odzewu, chyba go to zabiło, a dobrze mu tak, ma za swoje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek laseczki
![]() Emilka no ze snem u mnei kiepsko , jakoś mi niepotrzebny , może dlatego że od 2 latek nei pracuje zawodowo więc i snu mi nei trzeba za wiele ![]() Mysiunia kremy kremami ale widze w tle piękna kolekcje shape ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zabieram się za sprzatanie , bo wczoraj prócz sernika nic nei zrobiłam hehe ![]() a jeszcze tel z A był więc w niedziele już mi mąż zwieje na kilka tygodni ![]() ![]()
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale skoro to tylko formalność... Ja wlazłam drugi raz w związek z tym samym mężczyzną i strasznie żałowałam. Pomimo, że niby czułam, że chcę to trochę to było jakby "ustawowo", żeby dać jemu drugą szansę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.