Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 315 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-09, 08:31   #9421
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka KATARZYNKO..jak to pobudka???dzieci teraz wstały??????????????????? ??????o matkoo...moja właśnie usnęła do rana...a młody robi sobie sam omleta..kucharz mi rośnie

nooo też właśnie są rozregulowane po śwętach.Wcześniej obie po19 w łóżkach i też spały do rana.Teraz po woli wracam na stare tory.
Poświęciłam się wcz ledwo przyszłam do was i już jedną usłyszałam,więc poszłam się położyć i dzięki temu żadna nie wstała
Naoglądałam się durnych programów i o 7chętnie sama wstałam
czytam was od 7 bo klikacie ostatnio na potęge

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
i ja się witam ...

dzisiaj ciężki dzień, bo wczoraj zaczęłam segregować za małe rzeczy, więc mam sajgon ... no i prasowanie już czeka
segregujesz, tzn że zostawiasz/odkładasz?
ja po 2im wszystkich rzeczy sukcesywnie się pozbywałam,bo mieszkanie za małe się zaczęło robić

A z jakich okolic jesteś ? przykre to, co miało miejsce u ciebie z tymi dzieciaczkami

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Jechalam przed chwila corcie zawiezc do kolegi i auto bym rozbila... masakra, spadlo tyle sniegu w ciagu kilku godzin, ze jezdzic sie Nie da. Mam naped na 4kola i nigdy czegos takiego nie przezylam, hamuje a on nic, na waskiej drodze bez pobocza ze stromej gorki i zeby wjechac znowu pod gorke, patrze a auta w poporzek sie zeslizguja. Pi corcie to juz z buta pojde
ja też wczoraj miałam chwile grozy jadąc do przedszkola.Zdjęłam nogi z pedałów i obserwowałam jak auto będzie reagować na tafli lodu przed ogromnym rondem.Masakra

Witam nową koleżankę

Mya twoje wszystkie posty są tak edukacyjne,że wszystkie musiałabym zapamiętać,zapisać mam na myśli ten o stanikach.Dzięki za taką wiedzę

idę robić dzieciakom śniadanie.Idę do pracy na południe, i starsza nie idzie do przedszkola... mąż nie ogarnąłby odbioru jej...
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:31   #9422
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za pocieszenie ... niestety pracuje w takiej firmie, że zawićś jes strasznie duża ale będę miała to gdzieś jak bedę gadali to powiem, że mój chłopak mi tak wymasował cycusie hehe niech sobie myśla co chcą ...
Wiem o czym mowisz. Tez przezylam swoje do tego mobbing tylko wtedy nie bylo takiego okreslenia
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:32   #9423
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie z ranka
Wczoraj wieczorkiem nie mialam czasu popisac.

Celinko, od dzis mocniejsze dawki i czekam zeby poczuc tego powera

Klaudus to ja pytalam czy zgodzisz sie byc moim wzorem u doktorka Dziekuje Kochana
No...to fajnie ale juz po mniejszej cos czujesz na lepsze?
Stary 2013-01-09, 08:34   #9424
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Zacznij juz wypychac stanik jak tego nie robisz jeszcze a potem nikt nie zauwazy przy odopowiednim ubraniu. Kostiumu do pracy nie nosisz plazowego Potem mowilam ze cos mnie boli ,ze sie przeciazylam i juz
O widzisz mowisz o tym co ja juz robie do tego biore te hormony wiec od nich urosna mi cycuszki
Stary 2013-01-09, 08:36   #9425
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
to pozdrów go ode mnie!!a w sobotę może pojadę w końcu sama do niego...po 7 miesiącach,niech mnie sprawdzi...koleżanka na ściągnięcie szwów a ja przy okazji...no i mam brzydkie te blizny
jasne!! się zrobi!

Miłego dzionka wszystkim!!
Stary 2013-01-09, 08:39   #9426
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No...to fajnie ale juz po mniejszej cos czujesz na lepsze?
Po tej mniejszej dawce to zauwazylam, ze przestalam myslec o tym ze chce tylko spac wiec to juz fajnie. I nie mam juz potrzeby picia 5kaw dziennie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-09 o 08:44
Stary 2013-01-09, 08:47   #9427
horo_2
Zadomowienie

Katarzynko,

lubuskie... niedaleko Zielonej Góry
i sepsa... przedszkole zamknięte (na szczęście nie to, gdzie chodzą moje dzieci )

a ciuszki to ja oddawałam na bieżąco... dlatego malutkiej wszystko musialam kupować od początku
a teraz już mi powyrastała z tych najmniejszych, no i po synku już dużo za małych... a miejsce w szafkach zajmują...
nawet swoje przerzucam z kąta w kąt, bo z jednej strony niektórych nie noszę, ale... szkoda wyrzucić

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:52   #9428
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Krystel na która godzinę masz konsultację?? trzymam kciukaski byś wybrała rozmiar i ustaliła termin op ja miałam małego streesa ale jeszcze większego miał mój chłopak hehe całął noc nie spał a jak przeżywał nie zdążymy na czas bo zamiast 1,5h jazdy to 3h jechaliśmy bo padało i troche korków było w końcu piątek to był ludzie do domów wracali...
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:54   #9429
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Katarzynko,

lubuskie... niedaleko Zielonej Góry
i sepsa... przedszkole zamknięte (na szczęście nie to, gdzie chodzą moje dzieci )

a ciuszki to ja oddawałam na bieżąco... dlatego malutkiej wszystko musialam kupować od początku
a teraz już mi powyrastała z tych najmniejszych, no i po synku już dużo za małych... a miejsce w szafkach zajmują...
nawet swoje przerzucam z kąta w kąt, bo z jednej strony niektórych nie noszę, ale... szkoda wyrzucić
Dzień dobry dziewczyny..dwa dni mnie tu nie było .wczoraj robiłam ekg ,coś tam mam przyspieszone;(dziś kardiolog ma zrobić opis badania.strasznie się boję;(a ciśnienie mam 120/60..lecę do pracy.pozdrawiam Was.
Stary 2013-01-09, 08:57   #9430
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny czy ktoś z otoczeia zjazył się że robiłyście coś z piersiami?? u mnie w pracy to masakra wszyscy wszystko zaraz widzą i wypytuja, obgaduja za plecami i po całej firmie peplą ;/ ... boje się troche, że zauważą i zaczną się wyśmiewać zawsze tak robią wstrętne zazdrosne babska masakra co za ludzie ;/
U mnie ze znajomych (tych z Belgii) czy rodziny to prawie wszyscy wiedzą przez długie jęzory niektórych osób, ale dzięki temu też dowiedziałam się ile to kobit w moim otoczeniu chciałoby sobie biust powiększyć
Ale z osób niewtajemniczonych zauważył 3,5 roczny synuś szwagierki. Zobaczył moje zdjęcie z synkiem i mamą ze świąt i powiedział "Mamusiu patrz jakie ciocia ma wielkie cycki" Jak mi to opowiadała to myślałam, że padnę.
Mój synek natomiast po mojej operacji wiedział, że mamusie bolą piersi i że nie może po mnie skakać i do nich się przytulać (co cholera lubił robić). Tylko tak patrzył i mówił "łooo jakie cyce" i się cieszył a jak któregoś razu leżał z nami na łóżku położył na jednym łapke mówiąc "Wielkie, ooo fajnie"
Widać, że chłopy, bo od małego na jedno zwracaj a uwagę

Dzień dobry laski

Klaudeczko to ja z moim mam farta, bo on cały okres świąteczny co mieli wolne marudził, że chce do szkoły i w poniedziałek to musiałam go porządnie za rękę trzymać jak szliśmy, bo biegnąć tam chciał Zawsze z rana pyta czy idzie do szkoły i jak słyszy, że tak to czasem nawet krzyczy "hura", bo tak lubi tam chodzić

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-09 o 09:05
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 09:01   #9431
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Krystel na która godzinę masz konsultację?? trzymam kciukaski byś wybrała rozmiar i ustaliła termin op ja miałam małego streesa ale jeszcze większego miał mój chłopak hehe całął noc nie spał a jak przeżywał nie zdążymy na czas bo zamiast 1,5h jazdy to 3h jechaliśmy bo padało i troche korków było w końcu piątek to był ludzie do domów wracali...
Od g.15 trzymajcie kciuki!

3h z wałbrzycha do Wrocławia to faktycznie koszmar!!:brzyda l: Ja tą trasę robię przeważnie 1 - 1,15h! To musieliście mieć paskudną drogę!!
Stary 2013-01-09, 09:03   #9432
Amorcio
Wtajemniczenie

A zastanawiam sie czy cisnienie tez mi sie wyreguluje po tych hormonach bo po pierwszej ciazy mialam juz dobre 120gorne a teraz po drugiej, wczoraj po 3kawach 90/60. Lekarz mierzac mi cisnienie powaznie spytal.? Chyba jest dzis pani bardzo podenerwowana.. a janie wiedzialam o co mu chodzi bo lekarze mnie nie stresuja i dopiero jak powiedzial jakie mam cisnienie niskie to zalapalam a on sie zdziwil, ze pol godz wczesniej wypilam 3kawe z ekspresu
Stary 2013-01-09, 09:04   #9433
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mój synek natomiast po mojej operacji wiedział, że mamusie bolą piersi i że nie może po mnie skakać i do nich się przytulać (co cholera lubił robić). Tylko tak patrzył i mówił "łooo jakie cyce" i się cieszył a jak któregoś razu leżał z nami na łóżku położył na jednym łapke mówiąc "Wielkie, ooo fajnie"
Widać, że chłopy, bo od małego na jedno zwracaj a uwagę
Stary 2013-01-09, 09:06   #9434
Amorcio
Wtajemniczenie

Horo, Ty tak daleko jechalas na op?
Stary 2013-01-09, 09:10   #9435
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Krystel strasznie długo jechaliśmy ważne że dotarliśmy hehe wyjechaliśmy o 16 a w domu byliśmy o 22 masakra
kicia _nh Chyba chłopcy tak mają mój syn to uwielbia tą reklame z Dodą i mówi moja dziewczyna a ja się pytam po co Ci taka dziewczyna Ty możesz mieć koleżanki w przedszkolu a on nie ja w pupe dziewczyny ( czyli chce klepać pupę rączkami si się tulić) ja się nie moge rozbierać przy nim bo tak się cieszy i się przytula do nóg a jak moją siostrę widzi to molestuje ja i do cycków zagląda czasami to jestem przerażona tym...
Stary 2013-01-09, 09:14   #9436
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Krystel strasznie długo jechaliśmy ważne że dotarliśmy hehe wyjechaliśmy o 16 a w domu byliśmy o 22 masakra
kicia _nh Chyba chłopcy tak mają mój syn to uwielbia tą reklame z Dodą i mówi moja dziewczyna a ja się pytam po co Ci taka dziewczyna Ty możesz mieć koleżanki w przedszkolu a on nie ja w pupe dziewczyny ( czyli chce klepać pupę rączkami si się tulić) ja się nie moge rozbierać przy nim bo tak się cieszy i się przytula do nóg a jak moją siostrę widzi to molestuje ja i do cycków zagląda czasami to jestem przerażona tym...
No ja tez bym byla przerazona takim zachowaniem. Ciekawe od kogo dzieci ucza sie takich zachowan bo samo nie wymysli...
Stary 2013-01-09, 09:16   #9437
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo, Ty tak daleko jechalas na op?
tak 300 km
a mam chirurgów plastyków bliżej... Zielona Góra, Słubice... tylko niewiele o nich slyszałam

Stary 2013-01-09, 09:21   #9438
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Nie mam pojęcia skąd dzieci to biorą napewno nie ode mnie bo mały nie chciał za bardzo się wtulać w piersi bo wiadomo nie ma do czego zawsze lgnął do tych cycatych - czyli siostry może tak już jest
trochę mnie zabolało jak się dowiedziała że chcę sobie powiekszyć cycunie móiła po co Ci prawie się popłakałam odp jej to się zamień ze mną i miej małe ciekawe co wtedy będziesz gadała to przeprosiła mnie
Stary 2013-01-09, 09:21   #9439
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
No ja tez bym byla przerazona takim zachowaniem. Ciekawe od kogo dzieci ucza sie takich zachowan bo samo nie wymysli...
Hihi wydaje mi się, że to taki instynkt. Od dziecka ich ciągnie Ale to co zauważą w tv czy na ulicy też robi swoje a na to my wpływu nie mamy, bo przecież dziecka w piwnicy nie zamkniemy, żeby ze światem kontaktu nie miało i nie obserwowało wszystkiego.
Koleżanka moja kiedyś prawie spaliła się ze wstydu jak poszłyśmy z moim wtedy 1,5rocznym synkiem do sklepu. Uparła się, że ona chce nieść go na rękach i jak podeszła do babki po chlebek (w sklepie też piekarnia była) to mój młody złapał tą sprzedawczynie (młoda, ładna, z dużym biustem) za cycka i pościskał ciesząc się jak opętany Oj jakbym tak wszystko miała sobie przypominać to bym książkę napisała

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 09:28   #9440
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Tylko mama i babcia mnie rozumiały mama zawsze miała malusie piersi i dlatego z babcią zafundnęły mi cycuszki gdyby nie one to bym nigdy nie zdecydowała się na op bo nie stać mnie sama wychowuję dziecko jestem po rozwodzie bo mój były mężuś bardziej kochał mamusie niż mnie i synka oczywiście kredyt na mieszkanie przedszkole ... na szczęście poznałam faceta który pokochał mnie i małego w maju się do niego wprowadzam on też mnie podbudował że jak mam okazję to żebym spełniła swoje mażenie, że jemu się podobam taka jaka jestem

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

przepraszam że marudzę o sobie ale nie mam z kim porozmawiać i wszystko duszę w sobie
Stary 2013-01-09, 09:36   #9441
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko mama i babcia mnie rozumiały mama zawsze miała malusie piersi i dlatego z babcią zafundnęły mi cycuszki gdyby nie one to bym nigdy nie zdecydowała się na op bo nie stać mnie sama wychowuję dziecko jestem po rozwodzie bo mój były mężuś bardziej kochał mamusie niż mnie i synka oczywiście kredyt na mieszkanie przedszkole ... na szczęście poznałam faceta który pokochał mnie i małego w maju się do niego wprowadzam on też mnie podbudował że jak mam okazję to żebym spełniła swoje mażenie, że jemu się podobam taka jaka jestem

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

przepraszam że marudzę o sobie ale nie mam z kim porozmawiać i wszystko duszę w sobie
Kochana, nie marudzisz to przede wszytkim. Tutaj rozmawiamy na wiele tematow, takie osobiste tez. Dziewczyny sa super i daja duze wsparcie

To przykre bardzo co przeszlas ale super sprawa jest, ze masz taka mame i babcie, i Ze sie podnioslas, zaufalas znowu. Masz kogos na kim mozesz polegac
Ja akurat moge polegac na mezu a nie na swojej rodzinie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-09 o 09:41
Stary 2013-01-09, 09:38   #9442
celina777
Rozeznanie

Cytat:

Po tu tu jestesmy wlasnie zeby sobie pomarudzic Kazda ma jakies swoje dni lepsze ,gorsze i uwierz ze sie wysluchujemy
Stary 2013-01-09, 09:51   #9443
anne001
Raczkowanie

Moja corka,nie ogarnia co zrobilam,ale tez sie jara,ooo jakie cycuszki mama ma,i lapki jej tam wlażą
:-D nie wspominajac juz o tym ze jak zlapie mnie w bieliznie to szarpie mnie za gatki,smiejąc she w glos,Ja sie juz irytuje a ona-mamo ja tylko pisie chce zobaczyc,wieb jak widac to chyba naturalny etap rozwoju,niezaleznie od płci :-D

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Jakis czas temu zaprosila swoja "przyjaciólkę". Jak to maluchy porzly razem do lazienki,za chwile moja przychodzi do mnie i mowi,mamo powiedz tacie zeby przyszedł do nas bo weronika chce zobaczyc jego siusiaka :-D co wy na to? Myslalam ze spłonę.dodam ze moja to prawie 4 latka byla kolezanka 2 lata staşza.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Sorka za bledy,z tel piszę.
Stary 2013-01-09, 10:04   #9444
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

mi zaraz stuknie pol roku od operacji tylko kiedy to zlecialo porobie jakies zdjecia i może cos pokombinuje z moja wyjsiowka zeby mi sie humor poprawil dzis spojrzalam w lustro i moje piersi znowu jakies male a tak sie cieszylam ze sie powiekszyly a to tylko bylo przed @

Klaudeczko kolezanka u Twojego doktorka powiekszala?? Jakie wybrala))?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:04   #9445
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Moja corka,nie ogarnia co zrobilam,ale tez sie jara,ooo jakie cycuszki mama ma,i lapki jej tam wlażą
:-D nie wspominajac juz o tym ze jak zlapie mnie w bieliznie to szarpie mnie za gatki,smiejąc she w glos,Ja sie juz irytuje a ona-mamo ja tylko pisie chce zobaczyc,wieb jak widac to chyba naturalny etap rozwoju,niezaleznie od płci :-D

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Jakis czas temu zaprosila swoja "przyjaciólkę". Jak to maluchy porzly razem do lazienki,za chwile moja przychodzi do mnie i mowi,mamo powiedz tacie zeby przyszedł do nas bo weronika chce zobaczyc jego siusiaka :-D co wy na to? Myslalam ze spłonę.dodam ze moja to prawie 4 latka byla kolezanka 2 lata staşza.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Sorka za bledy,z tel piszę.
O kurka, moze z porzedszkola taka ciekawosc przyniesiona. Dzieci w lazienkach rozne rzeczy sobie opowiadaja i pokazuja, moja corcia jak chodzila dom przedszkola to mi opowiadala.
Ja nigdy sie nie krylam przed corcia. Jak sie kapalam to ona chciala myc mi plecy gabka, smarowala mnie balsamami a ja jej opowiadalam jak dziewczynki zmieniaja sie w kobiety. Tata ubieral kapielowki i bawili sie w wannie petshopami i dinozaurami. Kiedys powiedziala ze chlopcy maja takie rureczki do siusiania bo widziala w przedszkolu, nigdy nie miala takich zachowan jak piszecie, nic ja nie dziwilo i nie dziwi bo normalnie z nia rozmawiam. Ona pierwsza stwierdzila ze jexstem chyba juz w ciazy bo tyle sie z tatusiem przytulalismy (w doslownym znaczeniu) ze te plemniczki polaczyly sie z jajeczkiem A kilka dni pozniej okazalo sie ze faktycznie jestem w ciazy. Corka mojjej kolezanki na widok nagiej babeczki w przebieralni na basenie zachowywla sie jak dzika, smiala sie, pokazywala palcami az wstyd bylo, to samo jak przyjechala do nas do HH gdzie mieszka duzo kolorowych ludzi, i komentowla na glos, ze wygladaja jak malpy, ze murzyny jak brudasy itd ale ona to slyszla od doroslych. Moja corcia jak chodzila tam do szkoly to tylko mi powiedziala, ze nie lubi podawac reki bo nie wie czy maja czyste czy brudne bo nie widac , dzieci po placu zabaw nie myja rak a ona nie lubi dotykac brudnych
Stary 2013-01-09, 10:04   #9446
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

większość z nas jest po takich czy owakich przejściach , wiec rozumiemy jak bardzo życie moze dać w tyłek...
a wygadać sie czasem warto

ps. mój TZ też woli mamusie od nas

Stary 2013-01-09, 10:16   #9447
anne001
Raczkowanie

Ja jez nie ukrywam się,rowiez siedzi ze mną czesto w łazience jak sif kąpie,balsamujemy sie razem,wie ze tata daje mamie ziarenko do brzuszka jak sie mocno przytulają,wie ze dzidzius sie rodzi w szpitalu,tną brzuch i takie tam,wszystko zgodnie do wieku,ale cieszy sie jak glupia jak sobie cyca moze podotykac %:-D
Stary 2013-01-09, 10:17   #9448
Amorcio
Wtajemniczenie

Wiecie co jest wazne? Wiedziec, ze dzieci wychowuje sie dla innych a nie dla siebie, tak aby umialy stworzyc szczesliwy zwiazek I wiedziec, ze co sie wlozy to sie wyciagnie i byc swiadomym, jak powiny wygladac prawidlowe relacje miedzy rodzicami a doroslymi dziecmi. U mnie tak nie jest, dlugo dzieci nie chcialam miec wogole a teraz kazdego dnia pilnije sie zeby nie robic jak moja mama, ktora nie widzi co robila swoim dzieciom i sobie nie ma nic do zazucenia. Najwieksze wsparcie dostalam od niej zeby miec w koncu dzieci...po co ci dzieci...dzieci to tylko klopoty. Fajnie prawda
Stary 2013-01-09, 10:19   #9449
anne001
Raczkowanie

Hej Olivka :-*

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

AMORCIO,ja kazdego dnia robie wszystko zeby bxlo inaczej jak moja matka,ktora rowniez nie ma sobie nic do zarzucenia,a robiła okropne rzeczy :-|
Stary 2013-01-09, 10:22   #9450
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Hej Olivka :-*

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

AMORCIO,ja kazdego dnia robie wszystko zeby bxlo inaczej jak moja matka,ktora rowniez nie ma sobie nic do zarzucenia,a robiła okropne rzeczy :-|
To witaj w klubie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości