i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 13:45   #2491
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)

Ależ jak najbardziej się wolno niezdrowo odżywiać. To Lence się nie wolno niezdrowo odżywiać I to tylko dlatego, że chce schudnąć, a nie z mojego widzimisię i chęci zniszczenia jej życia

Bije mi, bije jeszcze tylko trzy dni pracy, we wtorek ostatni dzień, hurra
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 13:47   #2492
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
I nawet jeżeli ty bywasz tylko na tego typu spotkaniach, to ja dość często spotykam się niektórymi dziewczynami na ploty i picie wina.
Mam na myśli spotkania, które są wpisywane do klubu. Nie liczę indywidualnych, bo to już nie są spotkania forumowe.
Kiedy ostatnio zakładałaś wątek spotkaniowy na ploty i wino, na którym nikt nic nie odbierał? Ja odbierałam od Ciebie silikony całkiem niedawno :P
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]1. To raczej Ty próbujesz wszystkim wmawiać, że watek funkcjonuje tylko dlatego, że robimy wspólne zakupy. Uważam, że rozmawiamy o najróżniejszych tematach, radzimy się siebie wzajemnie, a zamówienia to tylko wisienka na torcie.[/QUOTE]
Oczywiście są też różne tematy i porady (dużo w sprawie tego, co zamówić, odcień podkładu, rodzaj pędzla, rozmiar body itp.)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]2. Kreci się wokół spotkania, bo laski są niezorganizowane. U nas to rzucenia hasła i jak jest odzew to każdy wie co ma robić.[/QUOTE]
Nie wiesz, jak to wyglądało 6 lat temu na początku istnienia tego wątku
Zorganizowanie pierwszego spotkania zajęło mi parę tygodni, a na 5 zapowiedzianych osób przyszły 2, przy czym jak druga z obecnych zobaczyła, że jestem tylko ja jedna w umówionym miejscu, to chciała uciec, bo się wstydziła.
Niektóre dziewczyny przełamały się dopiero po paru udanych spotkaniach.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]3. Yyyyyy co za bzdura. Ostatnio chodzę na mnóstwo spotkań i prawie na żadnym nic nie odbieram. Aż się dziwię, że tak mało zamawiam...[/QUOTE]
Chodzę na większość umawianych spotkań i na każdym jest odbiór, ale co się dziwić, to najłatwiejszy sposób przekazywania zamówień
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]5. Tak, masz rację, to są najlepie wyciagnięte wnioski z ostatnich stron jakie mogłaś sobie wydedukować. Brawo [/QUOTE]
Brawo - nie zauważyłaś emotki " "
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
2. jeżeli tak uważasz to dlaczego sama spotkania nie zorganizujesz, ba! nie przychodzisz na te, które są?
Wow, nie byłam na 2 spotkaniach i już "nie przychodzę".
Cytat:
4. niby dlaczego nie można? czy w wypowiedźi m.in. mojej na temat narzekania nicRu padło coś na temat tego, że jej zabraniam? czy jak Lenka pisze o tortilli to ktoś jej mówi "ty głupia nie wolno ci! jak zjesz to będziesz przeklęta?" otóż nie. Owszem bodajże Cholerka zasugerowała co mogłaby innego zrobić/zjeść zamiast tortilli na mieście, ale ja osobiście to odebrałam jako jakąś formę pomocy z Lenki "walką" () z niezdrowym jedzeniem.
Na miejscu nicRu już nigdy nie napisałabym nic o sobie negatywnego, żeby nie doczekać się pojazdu. Podobnie było z hard i narzekaniem, ze mną i kotem. Czasem lepiej nic nie napisać niż potem czytać te przyjazne "wypowiedzi".

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2013-01-10 o 13:53
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 13:59   #2493
cholernarejestracja
Copyraptor

Malla, ale nie wyciągaj wniosków, że spotkania są organizowane z powodu wymian. Bo wymianę można zrobić bez spotkania, raczej to jest tak, że przychodzi się na ploty i kawę, a wymienia się, bo to dobra okazja.
Stary 2013-01-10, 14:05   #2494
gg22
Zakorzenienie

wiesz co Malla? ręce, cycki, włosy...wszystko mi opada!
nie wiem która z nas nie umie czytać/ formułować myśli, a może mówimy w innym języku, ale nawet nie chce mi się wyrażać swojego zdania....
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 14:05   #2495
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
No trudno. Ja tam lubię nasze małe, śmierdzące kółeczko wzajemnej adoracji.

Ja też
Btw. jakie śmierdzące, jak rozbieracie od czasu do czasu perfumy?!
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tak i szczerze mówiąc wcale się nie dziwię. Nie tyle wbić się trudno, co utrzymać w miłej atmosferze, nadążać, zapamiętać tyle osób, które już się dobrze znają...

Cytat:
miałam napisać, że jest mi to obojętne czy powstają nowe wątki czy nie i jak jesteśmy odbierane przez nowe osoby, ale idąc drogą Twojej dedukcji podpisuję się pod tym, że mój stosunek jest pozytywny

Lenka- zajrzałam na ten wątek i padłam- dziwię się, że ludzie mają czas na rozkminianie takich pierdół tak mi się wydaje, że owszem są osoby fotogeniczne, ale najczęściej bywa tak, że raz wychodzi się na fotkach dobrze, a raz źle. i wsio. Nie wpadłabym żeby tak dogłębnie rozkminiać ten temat i tym bardziej robić z tego problem, który rzutuje na moją samoocenę (albo ja już jestem tak bardzo zadufana w sobie)
Dokładnie tak, musimy walczyć o naszą autonomię ;p

Oczywiście, że jesteś. To przez te hurtowe (w stosunku do damskich) ilości kolegów

Malla, a ja odniosłam wrażenie, że ostatnimi czasy jest właśnie dużo mniej o zakupach niż wcześniej. Może w końcu obkupiłyśmy się wystarczająco

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 14:06   #2496
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, ale nie wyciągaj wniosków, że spotkania są organizowane z powodu wymian. Bo wymianę można zrobić bez spotkania, raczej to jest tak, że przychodzi się na ploty i kawę, a wymienia się, bo to dobra okazja.
Nie napisałam takiego wniosku
Nie da się jednak zaprzeczyć, że motyw wymiany jest bardzo ważny w ustalaniu spotkania, co widzę np. po tym, że ktoś rezygnuje, bo inny ktoś z zakupami się nie pojawi.

Zanim zacznie się wielka kłótnia, chcę wyjaśnić, że chodzi mi o to, iż... świeżynkom nie jest łatwo się tu wbić i nadążyć i nic w tym dziwnego. Mnie osobiście nie chciałoby się jako nowej osobie śledzić tak szybko pędzącego wątku z tyloma osobami, które trudno zapamiętać, tylko po to, by raz na 2 tygodnie znaleźć posta o spotkaniu. Nie ma co się jednak łudzić - każdy wątek z takim stażem prędzej czy później taki się staje, pojawia się podział na grupy, kółeczka adoracji, podwątki, nierejestrowane spotkania... uważam to za coś zupełnie normalnego, a już w niejednym wątku społecznościowym na Wizażu byłam.
Stary 2013-01-10, 14:13   #2497
2016070953
Konto usunięte

ale po jaki kij się odgrzewa kotleta z moim kiedysiejszy narzekaniem skoro tę sprawę już dawno temu zamknęłam - pamiętam tę ognistą dyskusje o mojej przemianie - bo wtedy klepałam z telefonu ze szkolenia z PP i BHP
ja też ostatnio się nie pojawiam na spotkaniach bo nie mam czasu - uczę się na swój egzamin :P a nie zamawiam bo póki co nie czuje takiej potrzeby.
i też nie będę nikogo nawracać, niech każdy je co chce :.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 14:15   #2498
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Oczywiście, że jesteś. To przez te hurtowe (w stosunku do damskich) ilości kolegów

chcesz mi koniecznie uświadomić, że nie mam w takim razie znajomych?

Cytat:
Zanim zacznie się wielka kłótnia, chcę wyjaśnić, że chodzi mi o to, iż... świeżynkom nie jest łatwo się tu wbić i nadążyć i nic w tym dziwnego. Mnie osobiście nie chciałoby się jako nowej osobie śledzić tak szybko pędzącego wątku z tyloma osobami, które trudno zapamiętać, tylko po to, by raz na 2 tygodnie znaleźć posta o spotkaniu. Nie ma co się jednak łudzić - każdy wątek z takim stażem prędzej czy później taki się staje, pojawia się podział na grupy, kółeczka adoracji, podwątki, nierejestrowane spotkania... uważam to za coś zupełnie normalnego, a już w niejednym wątku społecznościowym na Wizażu byłam.
skoro każdy wątek który ma dłuższy staż tak ma to znaczy, że nie zależy to od nas, naszych tematów i tego że jesteśmy dziwne/inne/zamknięte/nieuprzejme i cokolwiek innego tylko, że po prostu jest to NORMALNE
.
Stary 2013-01-10, 14:21   #2499
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
skoro każdy wątek który ma dłuższy staż tak ma to znaczy, że nie zależy to od nas, naszych tematów i tego że jesteśmy dziwne/inne/zamknięte/nieuprzejme i cokolwiek innego tylko, że po prostu jest to NORMALNE
I o to mi chodzi. Jak się Świeżynki rozkręcą, to Świeżynek-2-pokolenie też będzie miało ciężko.
Stary 2013-01-10, 14:25   #2500
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
1. Oczywiście są też różne tematy i porady (dużo w sprawie tego, co zamówić, odcień podkładu, rodzaj pędzla, rozmiar body itp.)

2. Na miejscu nicRu już nigdy nie napisałabym nic o sobie negatywnego, żeby nie doczekać się pojazdu. Podobnie było z hard i narzekaniem, ze mną i kotem. Czasem lepiej nic nie napisać niż potem czytać te przyjazne "wypowiedzi".
1. No ale co w tym dziwnego? Oczywiście, że jest dużo postów co kupic, ale na pewno ne stanowi to 90% wszystkich dyskusji!

2. Lepiej sobie słodzić i nie zwracać uwagę jak ktoś odwala jaja. Popatrz na hard - wzięła na klatę, przemyslała i o niebo lepiej się z nią rozmawia. Korzyści są obopólne.

Cytat:
Właśnie - okazja, a nie powód spotkania... Ja przychodzę na spotkania wyłącznie po to, żeby pogadać, a nie odebrać rzeczy...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 14:26   #2501
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

chcesz mi koniecznie uświadomić, że nie mam w takim razie znajomych?
Chcę Ci koniecznie uświadomić, że masz dużo znajomych.... kolegów

Stary 2013-01-10, 14:37   #2502
2016070953
Konto usunięte

hiper - odniosłam się do narzekania w swoim poście - zmiany są dobre
Stary 2013-01-10, 14:59   #2503
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę Ci koniecznie uświadomić, że masz dużo znajomych.... kolegów
to znaczy, że tylko kolegów?
weź mi ich wymień, bo chyba mnie z kimś pomyliłaś

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

wiem, że dziewczyny już polecały dentystą, ale mam problem
jeden z poleceń przyjmuje pon-czw. a drugi tylko prywatnie przez co obaj odpadają, bo chciałabym iść na NFZ i umówić wizytę w piątek. Jesli pójdę na rwanie zęba w czwartek to muszę wziąć 2dni wolnego, a to kiepski pomysł.
w związku z tym znowu zapytam czy macie dobrego dentystę, który w miarę bezboleśnie wyrwie mi chirurgicznie 8kę?
.
Stary 2013-01-10, 15:05   #2504
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
to znaczy, że tylko kolegów?
weź mi ich wymień, bo chyba mnie z kimś pomyliłaś

wiem, że dziewczyny już polecały dentystą, ale mam problem
jeden z poleceń przyjmuje pon-czw. a drugi tylko prywatnie przez co obaj odpadają, bo chciałabym iść na NFZ i umówić wizytę w piątek. Jesli pójdę na rwanie zęba w czwartek to muszę wziąć 2dni wolnego, a to kiepski pomysł.
w związku z tym znowu zapytam czy macie dobrego dentystę, który w miarę bezboleśnie wyrwie mi chirurgicznie 8kę?
Nie tylko, już się nie kokoś

Jeszcze raz zapytasz o dentystę, to Cię szurnę
Masz wątek poleceniowy w klubie! Drugi albo trzeci raz Ci to piszę ;p
Ja też muszę iść ze swoimi 8kami ;(

Stary 2013-01-10, 15:07   #2505
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Hm, tak obserwuję kolejne, powstające wątki dla krakowianek i się zastanawiam, czy faktycznie tak trudno się do nas wbić...
taaa.. a mi się akurat dzisiaj śniło, że mnie tu obgadywałyście, że się w ogóle nie udzielam i że wypadam z obiegu [jakbym kiedykolwiek w nim była ]
proroczy sen

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

jest coś teraz ciekawego w pepco tak w ogóle ?

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 15:07   #2506
cholernarejestracja
Copyraptor

No przecież napisała, czemu jej Ci z wątku poleceniowego nie pasują
Stary 2013-01-10, 15:08   #2507
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko, już się nie kokoś

Jeszcze raz zapytasz o dentystę, to Cię szurnę
Masz wątek poleceniowy w klubie! Drugi albo trzeci raz Ci to piszę ;p
Ja też muszę iść ze swoimi 8kami ;(

ja Cię szurnę!
.
Stary 2013-01-10, 15:10   #2508
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
taaa.. a mi się akurat dzisiaj śniło, że mnie tu obgadywałyście, że się w ogóle nie udzielam i że wypadam z obiegu [jakbym kiedykolwiek w nim była ]
proroczy sen
Ależ jesteś z nami mentalnie za każdym razem, gdy obżeramy się Twoimi batonikami

Skoro już mogę sobie tu rekreacyjnie ponarzekać, bo nie będziecie nieuprzejme, to napiszę, że zszokowałam się wczoraj w sklepie sportowym - nie mieściłam się w ubrania dziecięce! Getry XS były na mnie za małe! W spodenkach S wyglądałam jak beczka
Stary 2013-01-10, 15:16   #2509
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro już mogę sobie tu rekreacyjnie ponarzekać, bo nie będziecie nieuprzejme, to napiszę, że zszokowałam się wczoraj w sklepie sportowym - nie mieściłam się w ubrania dziecięce! Getry XS były na mnie za małe! W spodenkach S wyglądałam jak beczka
Jak przy swoim wzroście podskoczysz do rozmiaru L, to wtedy pogadamy o beczkach

Stary 2013-01-10, 15:23   #2510
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Ależ jesteś z nami mentalnie za każdym razem, gdy obżeramy się Twoimi batonikami

te batony jeszcze istnieją ?

tak w ogóle, to jadłyście nowe Michałki Kokosowe :P?

to nie Twoja wina, to dzieci się kurczą..

Stary 2013-01-10, 15:26   #2511
cholernarejestracja
Copyraptor

http://vod.pl/moje-paranoje,103212,w.html czasem oglądam sobie takie rzeczy w pracy, żeby nie umrzeć z nudów jak robię jakieś proste tłumaczenia albo kopiuj-wklej...w tym odcinku jest o kobiecie która je proszek typu cif, a w innym dziewczyna zjada doniczki i popiół z papierosów. Albo papier toaletowy. Albo śpi z suszarką, włączoną, przez 8h cały czas

Nawet po 4 latach psychologii wciąż mnie dziwią takie rzeczy.
Stary 2013-01-10, 15:33   #2512
baajeczna2
Wtajemniczenie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3844

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

widziałyście? http://lovekrakow.pl/aktualnosci/tra...wian_2352.html

fajny pomysł

Stary 2013-01-10, 16:10   #2513
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
http://vod.pl/moje-paranoje,103212,w.html czasem oglądam sobie takie rzeczy w pracy, żeby nie umrzeć z nudów jak robię jakieś proste tłumaczenia albo kopiuj-wklej...w tym odcinku jest o kobiecie która je proszek typu cif, a w innym dziewczyna zjada doniczki i popiół z papierosów. Albo papier toaletowy. Albo śpi z suszarką, włączoną, przez 8h cały czas

Nawet po 4 latach psychologii wciąż mnie dziwią takie rzeczy.

po obejrzeniu czegoś takiego nie trzeba się więcej zastanawiać czy jest się normalnym

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3844

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

widziałyście? http://lovekrakow.pl/aktualnosci/tra...wian_2352.html

fajny pomysł
aż zgrzytam zębami... akurat ta laska działa na mnie szczególnie irytująco wyłącznie dlatego, że zawsze wpada żeby o coś zapytać i wypada tak jakbyśmy tu były encyklopediami. Jakoś ani razu nie widziałam żeby próbowała się wkręcić.
mam ochotę jej na to odpisać, ale byłam uczona żeby się nie zniżać do pewnych poziomów

co do książek to coś takiego to świetna sprawa! niestety mam duże wątpliwości czy by to wypaliło u nas i być może ktoś uzna moją opinię za niesprawiedliwą, ale mam duże podejrzenie czy ludzie nie zabieraliby tych książek.
W innych państwach można się spotkać z naturalnym zostawianiem książek w środkach komunikacji. Są nawet specjalne małe i tanie wydania książek, które ludzie kupują, przeczytają i zostawiają na siedzeniach. Ja tak często robię z gazetami
.
Stary 2013-01-10, 16:21   #2514
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jak przy swoim wzroście podskoczysz do rozmiaru L, to wtedy pogadamy o beczkach
Wzięłam gacie M!
A koszulkę XS tej samej marki.
Stary 2013-01-10, 16:34   #2515
Ineso
Matka Smoka

Zeżarło mi połowę cytatów To chyba sie dzieje jak się długo nadrabia i dużo cytuje?

Cytat:
No! Idąc tą drogą dedukcji, to stwierdzam, że jednak nie mam obojętnego stosunku. Cofam to! Mam pozytywny stosunek do powstawiania osobnych wątków.
Howgh!

Cytat:
Poza tym u nas średnia wieku nie jest wcale taka niska, a często koleżanek szukają studentki I roku, dla których jesteśmy zbyt poważne.
Musimy dodawać w tytule "old"
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563430]

Może przeglądnij sobie ostatnie 3 strony i policz ile gadałyśmy o zakupach, a ile o innych tematach Na pewno nie jest to stosunek 90% - 10% [/QUOTE]
Też tak myślę
Cytat:
No bo już jesteśmy takie zastałe...zatęchłe...zapl eśniałe...jak kiełki Ineso
Czytałam tak szybko, że pominęłam słowo ,,kiełki" i sie trochę zdziwiłam Twoją bezczlnością
Cytat:
1.Jeden z nowych wątków od początku kręci się wokół tematu spotkania. Ciekawe, kiedy się dziewczyny dogadają co do konkretnego terminu i miejsca
2.U nas spotkań jest mało, a ich głównym motywem jest... odbiór zamówień
1. Kiedyś podczytywałam któryś wcześniejszy wątek - też im umówienie spotkania zajęło wieki, co dla mnie było tylko kolejnym dowodem na to, że po prostu trudno im wyjść do ludzi, i zwalanie winy na nasze zgranie, jako przeszkadzające im w coming out to powód z dupy.
2. Mnie się wydaje, że to podobnie, jak ze spotkaniami z innymi ludźmi. Wiadomo, że chcesz się spotkać dla samej przyjemności spędzenia czasu, ale wiecznie brak czasu, trudno określić termin, czas, przezwyciężyć lenia i/lub okropną pogodę. A jak masz dodatkowy motywator, tak jak u nas - odbiór zamówienia, to czasem łatwiej. Co nie umniejsza wagi tych spotkań.
Cytat:
Mam na myśli spotkania, które są wpisywane do klubu. Nie liczę indywidualnych, bo to już nie są spotkania forumowe.
Większość z Was trafiła tutaj w poszukiwaniu znajomych, a podforum nie zastrzega, że mają to być spotkania tylko grupowe - więc myślę, że misja spełniona
Cytat:
jest coś teraz ciekawego w pepco tak w ogóle ?

Cytat:
Wprowadzili bookcrossing i chwalą się, że autorski

A z tej samej bajki, popatrzcie jakie to słodkie: http://www.kampaniespoleczne.pl/proj...ki_dla_ksiazek

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:

co do książek to coś takiego to świetna sprawa! niestety mam duże wątpliwości czy by to wypaliło u nas i być może ktoś uzna moją opinię za niesprawiedliwą, ale mam duże podejrzenie czy ludzie nie zabieraliby tych książek.
Niestety czytałam, że tak się dzieje. Druga sprawa, że ludzie zostawiają tylko mało ciekawe rzeczy. W Factory jest szafka bookcrosingu i ja zaglądałam do niej trzy razy, to było parę książek - nigdy nic ciekawego, i chyba nawet te same.
Natomiast widziałam też półkę w Parku Wodnym i było dużo fajnych książek. Więcej się tam nie pojawiłam, więc nie wiem jak to hula.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 16:41   #2516
mmmmmm
Zakorzenienie

Zapomniałam co miałam poodpisywać

Też bym pouprawiała kiełki, ale musiałby mi ktoś to wyłożyć jak krowie na rowie, co, jak i którą część jeść

gg nam tez raty lecą!

Zielona to nie wiem, nie kojarzę tak tych okolic

Ola spoko, agh to też centrum w miarę, jakoś Cię złapię

gg ja właśnie wróciłam od dentysty. Kolejny raz byłam u siostry męża mSzpilki i jestem bardzo zadowolona
Ale nie wiem czy ona przyjmuje w piątki.

Co do książek w tramwajach - autor widać też bardzo oczytany i ten tego...
"Ponad połowa polaków nie czyta książek. "

Melduję, że kupiłam wagę w Welbildzie za 14, 20
I dwa cudnej urody lampioniki za 5,5 z 40
I to nic, że tydzień do dupy, zakupy są fajne
I jeszcze wczoraj kurier przyniósł czteropak Żubra, szkoda, że nie lubię...

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2013-01-10 o 16:44
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 16:46   #2517
SdC
Zakorzenienie

Ja czytałam ostatnio, że w Gdańsku (Gdyni(?)) był program z książkami, ale w bardzo szybkim czasie zniknęły i książki i siatki, w których były powkładane (przyczepione były do siedzeń w tramwajach) .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 16:54   #2518
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso
Większość z Was trafiła tutaj w poszukiwaniu znajomych, a podforum nie zastrzega, że mają to być spotkania tylko grupowe - więc myślę, że misja spełniona
Nie wiem, do czego to. Zacytowałaś zdanie wyrwane z kontekstu. Mamy jakąś misję?
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja czytałam ostatnio, że w Gdańsku (Gdyni(?)) był program z książkami, ale w bardzo szybkim czasie zniknęły i książki i siatki, w których były powkładane (przyczepione były do siedzeń w tramwajach) .
Niczym się to nie różni od chytrej baby z Radomia. Taka mentalność.

Miłego wieczoru dziewczyny, mam dziś gości z Anglii cięężko będzie jutro w pracy...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2013-01-10 o 16:56
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 17:18   #2519
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Nie wiem, do czego to. Zacytowałaś zdanie wyrwane z kontekstu. Mamy jakąś misję? .
Do tego, co zacytowałam I jakoś kontekst tu nieistotny mi się wydaje. Napisałaś, że ,,nie liczysz spotkań indywidualnych" - więc moja wypowiedź miała na celu wyrażenie opinii, że nie liczysz niesprawiedliwie, bo nie różnią się ideą od grupowych. A słowo misja miało być z przymróżeniem oka - ale ja widać emotki i znaki "_" są czasem koniecznością
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 17:32   #2520
2016070953
Konto usunięte

odebrałam dziś z poczty książkę którą wygrałam w radio
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości