|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
Witam. Jestem załamana dziś mój 16 dc dzień cyklu a od wczoraj mam bóle @ i plamienie A już byłamtaka szczęśliwa że mam spokój od plamień
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-11 o 09:49 |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
ja mam schizy (nie wiem jak to napisac
wczoraj Tz przestawil mebe i mam b...... na kolkach w domu i zakaz tykania tego, on wszysto pobiera z podlogi i ulozy jak bylo a ja mam sie nie forsowac. wczoraj tez mialam dzien lekarzowy. Mloda ma ma wkladki korekcyjne do butoe i okazalo sie, ze lewa noga jak robi krok to nie idzie prosto tylko po luku zewnetrznym ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Pani
Ewel super, że szew trzyma. A szyjkę masz długą Iza mam nadzieję, że szybko coś znajdziesz. Ten mężczyzna jest psychiczny ![]() Medi Esko jak Zosia się sprawuje Daje pospać w nocy
|
|
|
|
#1954 |
|
Konto usunięte
|
Hej,
Dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc w podjęciu decyzji. Ja jestem taka d*pa wołowa w życiu i nigdy nic nie wiem... Ale zapisałam się do tego lekarza dzisiaj na 16.30. Zobaczymy, jak będzie solidny i konkretny, to do niego będę chodzić, jak nie - pójdę jeszcze do lekarki na NFZ. Tak czy siak przydałoby mi się już iść, bo ostatnią wizytę miałam 20.12, to już ponad 3 tygodnie, a ja się też trochę boję o szyjkę, itd. A w cenie wizyty jest wywiad lekarski, USG i cytologia. Więc ostatecznie nie jest tak źle, aczkolwiek trzeba będzie trochę zacisnąć pasa. Sory, że się Wam tak żalę, ja wiem, że ludzie miewają większe problemy, ale dla mnie to jest nie lada wydatek i nie lada problem... :/ Myślę ciepło o Kocurku, ma dziś wizytę. Iza, Anitka - przykro mi, że macie te cykle rozregulowane :/ To męczy, wiem.... A Iza nie masz plamienia około owu? W 16 dc to by pasowało - ja też takie miewałam, nawet przed ciążami i wszystko było OK i zaszłam od razu... |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38580379]Hej,
Dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc w podjęciu decyzji. Ja jestem taka d*pa wołowa w życiu i nigdy nic nie wiem... Ale zapisałam się do tego lekarza dzisiaj na 16.30. Zobaczymy, jak będzie solidny i konkretny, to do niego będę chodzić, jak nie - pójdę jeszcze do lekarki na NFZ. Tak czy siak przydałoby mi się już iść, bo ostatnią wizytę miałam 20.12, to już ponad 3 tygodnie, a ja się też trochę boję o szyjkę, itd. A w cenie wizyty jest wywiad lekarski, USG i cytologia. Więc ostatecznie nie jest tak źle, aczkolwiek trzeba będzie trochę zacisnąć pasa. Sory, że się Wam tak żalę, ja wiem, że ludzie miewają większe problemy, ale dla mnie to jest nie lada wydatek i nie lada problem... :/ Myślę ciepło o Kocurku, ma dziś wizytę. Iza, Anitka - przykro mi, że macie te cykle rozregulowane :/ To męczy, wiem.... A Iza nie masz plamienia około owu? W 16 dc to by pasowało - ja też takie miewałam, nawet przed ciążami i wszystko było OK i zaszłam od razu...[/QUOTE] Trzymam kciuki za ciebie Mam nadzieje że lekarz będzie w porządku.Sama nie wiem Na @ to nie wygląda bo przed @ zawsze spadała mi tempka.Brzuch boli tak lekko @ z dołu.Cholera miałam zrobić ten progesteron i isć z wynikiem do gina,a w tej sytuacji to nie wiem co zrobić
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ewel Panika u Ciebie Torres normalnie rośnie jak na drożdżach Measia podobno tak bywa przed porodem! Można góry przenosić...czyli to taka oznaka że już blisko!! Iza nie panikuj już! Ostatnio masz stresy.....może to się przekłada na te plamienia?? ewentualnie to oznaka owulki...!! Głowa do góry będzie dobrze!! Czekaj spokojnie co przyiesie los...wiem że to dobijające. Anitka heh moim zdaniem to nie jst @ nieregularna....mieści się w granicach! Będzie dobrze....ja ostatni miałam 47 a ten 29....heh.....to jest nieregularna @...a kilka dni w te czy w tamte to jest ok...ale wiem że się martwisz....masz zaplanowaną jakąś wizytę w najbliższym czasie?? Perse nie gadaj głupot! Pisz tu i żal się a my Ci zawsze pomożemy podjąć jakąś decyzję choć tą właściwą będziesz musiała podejmować sama Kciukam za Twoją dzisiejszą wizytę!! Myśle że podjęłaś słuszną decyzję !! Medi dokupiłaś h??Koocurek Ty już pewnie po wizycie ale mocno zaciskam i jestem myślami przy Tobie!! Wieka wyłaź już z tych krzaczorów!! LUCYYYYY widzę Cię!!!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-01-11 o 10:22 |
|
|
|
#1957 | |||
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
Cytat:
Rano wita mnie usmiechnietą buzią. Generalnie juz jej sie w miare wszystko uregulowało z jedzeniem spaniem i zabawą. Choć od czasu do czasu ma dzien pt. niema jak na rączkach i przy cycu . mam nadzieje ze z cyklem to chwilowe i wszystko sie unormuje Cytat:
Cytat:
![]() FIO! Zosia szybko zalapała ze noc jest od spania- budzi sie 1-2 razy (zalezy od której do której liczyc nocke ) je, zmiena pampersa, znowu dojada i szybko usypia
|
|||
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj u drugiego gina, tego, z którym rozmawiałam jak byłam w szpitalu. Potwierdził słowa lekarza ktory prowadził moją ciązę, że te wylewy krwawe tworzą się w trakcie porodu i przyczyna śmierci dziecka dalej nie znana :/ Pogadałam z nim dosyć długo, ale że w zasadzie nic konkretnego mi nie powiedział ani nie pomógł to wziął za wizytę połowę. Zlecił mi zrobienie wymazu z pochwy i szyjki.
Zapisałam się na cytologię, na wymaz. Obydwoje mówili o poradni genetycznej, więc dzwoniłam dziś do trzech, ale terminy odległe (w Krakowie - maj, w Katowicach - lipiec), na szczęście w trzeciej (w Rzeszowie) mogłam umówić się już na marzec. Ucieszyła mnie też wiadomość, że badania są na NFZ, darmowe ![]() Umówiłam się też od razu do lekarza, który prowadził ciążę, żeby zobaczył wyniki cytologii, wymazów i dał skierowanie na badania genetyczne (musiałam więc umówić się do niego na NFZ). Żeby odpocząć od tego wszystkiego jedziemy w maju na krótką wycieczkę do Włoch od TŻ z pracy (w tamtym roku byliśmy w Paryżu i akurat 5 dni przed wyjazdem dowiedziałam się o ciąży).
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38580379] dla mnie to jest nie lada wydatek i nie lada problem... :/ [/QUOTE]co Ty! to jest ważna decyzja i ja w pełni rozumiem dylematy! Cytat:
Miałam wieczne plamienia (ba! nawet miałam nadzieję /sic/, że to przyczyna długich starań...). Zwykle kilka dni przed @, raz nawet (vide mój 8 wykres na SM) @ (a w zasadzie plamienio-@) się przeciągał i trwał 16 dni. Z perspektywy lekarz ocenił ten cykl jako przestymulowanie i wycofaliśmy jakiekolwiek leki. Robiłam progesteron mimo plamień i nie zafałszowało to wyników... ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- przynajmniej jakiś konkret... fajnie, że udało Ci się znaleźć coś szybciej i na kasę
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio jak rozmawiałam z ginem mówił że mam zrobić progesteron w 7 dniu po owulce/wyższych temperatur,skoku jeszcze nie było także czekam....
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1961 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko ja bym chciala wiedziec, ze w tm i tym dniu rodze i mam jehac do szpitala i dostac ten cho..... antybiotyk
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#1962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocurku, i jak po wizycie? Cytat:
pani, a skąd się wzięło imię Torresik? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś całą noc nie spałam, bo staramy się o dzidzię, okres właśnie się spóźnia a w nocy poczułam 3 razy ukłucie jak przy rozciąganiu macicy. No i oczywiście, panika ze to na pewno ciąża i że będzie od nowa to samo a tymczasem nawet nie wiem czy to ciąża czy zwykłe kłucie gdzieś w jelitach. Masakra!ale strach o wiośnie myśleć
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio spotkałam koleżankę i tak zaczęłyśmy znów rozmawiać na gg....i od słowa do słowa....wie jaki jest problem u nas...zaczęła opowiadać mi o jej 2ch koleżankach....powiedział a że też miały problemy! Poszły do kliniki i zaraz problem się rozwiązał...dostały leki i szybko zaszły w ciążę....pytam gdzie chodziły a ona że jak je spotka to zapyta....i wczoraj mi pisze wiadomość....chodziły do Katowic do provity a ja jej piszę że też tam chodzimy a ona skakała z radości że właśnie do tej samej chodzimy! Ja jak tam poszłam to mam spokój w sobie i wiem że teraz jestem w dobrych rękach...!!! Może Tobie przydałaby się zmiana?? Masz dobre zaufanie do swojego lekarza?? to jest ważne! ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Nikt z Nas nie zna dnia ani godziny... nie jedna by tak chciała hihi gdybym tylko wiedziała to bym Ci powiedziała kiedy masz się pakować
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe laski już mają pewnie dość mojej historii..
![]() Długo się staraliśmy o dziecko (przed pierwszą ciążą 11 cs, #, i znów dłuuuugie 11 cs), już zwątpiłam. Niby zdrowi, niby OK, a tu cuda i czary i żadnych efektów. Okres dostałam 8 czerwca (pierwszy dzień Euro 2012) i się strasznie w piłkarskie rozgrywki zaangażowałam. Mój chłop, znajomi w ciężkim szoku, bo ja piłkę nożną dla towarzystwa oglądałam a jakoś emocji nie czułam. a tu - kibicowanie, barwy narodowe, gazety sportowe, każdy mecz rozpisany po finale mistrzostw, 1 VII przyszliśmy, do domku i w powtórkach po raz kolejny oglądaliśmy sceny z boiska. chłop zobaczył taki obrazek: http://euro.interia.pl/galerie/zdjec...078,iAId,50613 i powiedział: "Ej, zróbmy sobie Torresiątko!" I zrobił. Dla mnie to Euro-Cud. Cytat:
Czekam i zaciskam!!!! no dla mnie to już się stała oczywistość... nie bolało. wkurzało....
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powiem ci że ja już tak o tym nie myśle,tzn mniej niż wcześniej.Z każdym nie udanym cyklem mam to coraz bardziej gdzieś.Choć tak całkiem wyluzować chyba nie potrafie ![]() Ciesze się że ty jesteś spokojna i chodzisz do dobrej kliniki
||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem cała w SKOWRONKACH!!
Badania super. Wszystko pieknie, przepływy, paluszki, serduszko, główka, przyzierność, kość nosowa jest. Mam filmik a na filmiku 6 cm SZCZEŚCIA! i 90% będziemy mieć SYNA!! |
|
|
|
#1967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ide zobaczyc do lodowki co jest. mam drugi dzien taki, ze odejscie od niej grozi smiercia glodowa a wogole sie poryczalam dlatego, ze tz zadzwonil z pytaniem jak sie czuje
|
|
|
|
#1968 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1969 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38580379].
Ale zapisałam się do tego lekarza dzisiaj na 16.30. [/QUOTE] i mądrze! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!! |
|||
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję synusia!!!
|
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś sprawdzony przepis na całego kurczaka z piekarnika??
|
#1974 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co chwilę któraś popadając w stagnację przysiada w krzaczorach i tak tam siedzi jakiś czas.Ale wyłaź już! Cytat:
Też mi się wydaje, że to może być od stresu... Cytat:
![]() A Młodą się nie martw- niech ćwiczy dziewczyna regularnie. Jest szansa, że skrzywienie się całkowicie cofnie. No i całe szczęście, że mąż też zdrowy. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38580379] Dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc w podjęciu decyzji. Ja jestem taka d*pa wołowa w życiu i nigdy nic nie wiem... Ale zapisałam się do tego lekarza dzisiaj na 16.30. Zobaczymy, jak będzie solidny i konkretny, to do niego będę chodzić, jak nie - pójdę jeszcze do lekarki na NFZ. Tak czy siak przydałoby mi się już iść, bo ostatnią wizytę miałam 20.12, to już ponad 3 tygodnie, a ja się też trochę boję o szyjkę, itd. A w cenie wizyty jest wywiad lekarski, USG i cytologia. Więc ostatecznie nie jest tak źle, aczkolwiek trzeba będzie trochę zacisnąć pasa. Sory, że się Wam tak żalę, ja wiem, że ludzie miewają większe problemy, ale dla mnie to jest nie lada wydatek i nie lada problem... :/ [/QUOTE] Perse, no coś Ty, od tego jesteśmy! Ja Ciebie rozumiem, bo ja też z tych niezdecydowanych. Ja również mnóstwo czasu przed kompem spędziłam szukając gina. Trzymam kciuki z dzisiejszą wizytę, mam nadzieję, że będziesz zadowolona. ![]() Tak, 22 i 27 po 2 godziny. Mam nadzieję, że nie zapomniałam, jak się jeździ Ostatni raz za kierownicą siedziałam dokładnie miesiąc temu na egzaminie.Cytat:
Cytat:
Włochy... Super! My też mamy zaplanowaną (już od zeszłego roku) dużą wycieczkę. Na niej chcemy się starać o drugą Dzidzię. Nie wiemy tylko, czy pojedziemy wiosną, czy latem. Cytat:
Wika, kiedy testujesz, Kochana?! Cytat:
Cytat:
U mnie słonko się przebija, także dzisiaj chyba jest TEN dzień, w którym w końcu wyjdę z domu na zakupy
Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2013-01-11 o 12:44 |
||||||||
|
|
|
#1975 |
|
Rozeznanie
|
Koocur
poka ten Cud![]() Hosenka dobrze, że wyjedziecie-odpoczniecie troszkę ech chyba rzadko kiedy da się stwierdzić przyczynę, co dziewczyny? Zazwyczaj jest że może to a może tamto... kibicuję Ci mocno!!! Wika jak najbardziej można chodzić do kilku lekarzy mój gin nawet nie miał żadnych wątów, że miałam pieczątki innych lekarzy w karcie ciąży(przyjmuje w 2 dni w tyg więc z takimi rzeczami jak swędzenia, upławy pod koniec ciąży biegałam na pakiet bo wizytę miałam tego samego dnia) Anitaxas na moje oko nie ma dużej rozbieżności, ja zawsze tak miałam i nigdy lekarz nie stwierdził że to nieprawidłowe a konsultowałaś to? Swoją drogą fajne są takie regularne cykle ja mam nadzieję, że przez przyszły rok nie będę musiała się nad mini zastanawiać...![]() Agatkaa nie pomogę z kurczakiem, bom noga w gotowaniu i takie danie to już dla mnie pięć gwiazdek trudności...ostatnio w Rodzinka.pl nabijali na puszkę piwa ooooPerse mi popsuła plany.... ![]() tartę Tuskowej miałam robić, ale jak takie słodkie to odpada jutro idę robić badania, to nie będę sobie psuła morfologii
|
|
#1976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38568193]A propos TŻów i ich telefonów ![]() Mój jest w Tesco z listą zakupów ode mnie i właśnie odebrałam 4 telefon [/QUOTE]ja coraz częściej jeżdżę na zakupy z TŻ, biorę co trzeba a on tylko chodzi za mną z wózkiem i potem nosi. sam robi tylko drobne zakupy, ale też ma ogromny problem jak nie ma dokładnie tego co ma na liście. Cytat:
a dopiero co tak się martwiłaś, że malutki jest. mój też główką w dół [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38571395]Kurde a ja mam zagwozdkę. TŻ się zgodził na lekarza za 150 zł. I teraz nie wiem, co robić. Próbować umówić się już jutro czy czekać do środy na wizytę na NFZ i dopiero potem.. To znowu jest inny lekarz, ale również ma rewelacyjne opinie + wypisuje skierowanie do porodu do prywatnej kliniki położniczej....... Odpadłby mi problem ze szpitalem.... Ale 300 zł... I bądź tu człowieku mądry [/QUOTE]też miałabym problem. o ile na zwykłe życie starcza nam kasy o tyle takie kwoty mnie przerażają bo już widzę jaka z tego może wyjść suma. Cytat:
my jakiś czas po # byliśmy kilka dni nad morzem żeby choć trochę od wszystkiego odpocząć.Cytat:
Cytat:
____________ nie zacytowało mi wszystkiego, ale nie pamiętam już czego wczoraj zauważyłam, że zgubiłam zawieszkę od bransoletki - aniołka Kubuś dziś od 4 do 6 ćwiczył prostowanie nóżek i boksowanie a mi się strasznie niedobrze robiło po każdym kopnięciu. uroczy jest ![]() muszę się zaraz zwlec i jakiś obiad zrobić, nie mam kompletnie pomysłu, ciągle to samo jemy. jak teściowa albo mama pytają co nam ugotować też nie mam pomysłu, nie wiem co bym zjadła ![]() dzisiaj mamy księdza, więc jeszcze mieszkanie trzeba ogarnąć. podjechaliśmy wczoraj wieczorem do biedronki, chciałam zobaczyć te kombinezony o których pisała Perse, ale były tylko duże i głównie różowe, więc wszystko już przebrane, a nawet fajne były. za to kupiliśmy torbę (tak, do szpitala ) bo w domu tylko walizki mamy i plecaki, a nieduża torba zawsze się przyda. jak na nią patrzę to się boję. muszę kupić jeszcze jedną bo mam mieć podzielone rzeczy na porodówkę i na później. już w pepco oglądałam jakieś, więc pewnie kupię.wczoraj mama uraczyła mnie stwierdzeniem: mam nadzieję, że nie kupujecie jeszcze nic? jasssssne, prosto ze szpitala pojedziemy na zakupy, albo ona kupi - nie doczeka takiej sytuacji |
||||||
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mamy to szkoda słów
|
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
sole kurczaka, nalewam troche wody do butelki po wodce (jest najlepsza) i wstawiam do piekarnika
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a z domku wyjdz nawet mysmy sie dzis z Zosią na spacerek wybrały! |
||
|
|
|
#1980 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nawet Syn ![]() Cytat:
Cytat:
![]() myślę, że za tydzień gin mi powiedział, że po # okres może się rozregulować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

A już byłamtaka szczęśliwa że mam spokój od plamień

Daje pospać w nocy
Mam nadzieje że lekarz będzie w porządku.
) je, zmiena pampersa, znowu dojada i szybko usypia

Ostatnio jak rozmawiałam z ginem mówił że mam zrobić progesteron w 7 dniu po owulce/wyższych temperatur,skoku jeszcze nie było także czekam....

już leży główką w dół (kiedy on się obrócił?????). ładnie fika
ja dziś całą noc nie spałam, bo staramy się o dzidzię, okres właśnie się spóźnia a w nocy poczułam 3 razy ukłucie jak przy rozciąganiu macicy. No i oczywiście, panika 
Co chwilę któraś popadając w stagnację przysiada w krzaczorach i tak tam siedzi jakiś czas.

) bo w domu tylko walizki mamy i plecaki, a nieduża torba zawsze się przyda. jak na nią patrzę to się boję. muszę kupić jeszcze jedną bo mam mieć podzielone rzeczy na porodówkę i na później. już w pepco oglądałam jakieś, więc pewnie kupię.