Scent Bar XLVI - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-11, 18:25   #4861
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLVI

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kurka..chyba pierwszy raz nie nadrobie..
pytanie zd upy wziete-ile poswieczcie cz\su na wieczornąhigoene jamy ustnej?
Dzisiaj umyję z zegarkiem,bo nie wiem
Cytat:
ja to chyba ze 20 ..i juz nawet zaczynam to robic przy kompie bo inaczej sie nudze strasznie przy tym

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dzisiaj były dziewczynki małe i duże, szt. pięć

przedwczoraj naliczyłam osiem

jedzą m.in. otręby

Identyczny widok miałam z kwatery przy lesie w Szklarskiej Porębie.Przychodziły pod sam dom.Wiedziały,że ktoś im coś smakowitego zostawi Gospodasz prosił nas,abyśmy nie wyrzucali resztek. Urocze to było,jak rano w śniegu pod drzwiami było pełno śladów kopytek/raciczek sarenek One mają fajne tyłki z tymi białymi łatkami
Udało mi się tam też zobaczyć, póznym wieczorem dorosłego chyba jelenia Widziałam do bardzo wyraznie,mimo,że był ze 300m ode mnie.Poroże miał gigantyczne a cały wyglądał tak majestatycznie
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Spod nieoczekiwanego zjawiska meteorologicznego czyli słońca i błękitnego nieba
U mnie też rano był śnieg,słońce i -1 'C. Byłam w szoku bardzo pozytywnym
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
La Konczyné pour Glan Noir Extrakt 72H

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
fogle to coś mi się termicznie organizm przestawił, 10 lat temu nie wyobrażałam sobie gorącej kąpieli, letnia woda zimą, zimna latem. zimą krótkie rękawki i cienka kurtka bo się dusiłam z gorąca. a ostatnie 4 lata zonk - nawet latem śpię w zimowej piżamie, leję się wrzątkiem i mam wrażenie, że to zimna woda, ogólnie przesmarkane jest i od rana do rana jestem przytulona do termoforka. jedyne na co mogę zwalić to hormony, ale z drugiej strony za ileż zła na świecie jeszcze będą odpowiadać?

może masz niedoczynność tarczyy,albo może jesteś niedożywiona tłuszczami i węglami:
Cytat:
Ale prawde mowiac doszlam do wniosku, ze zaden inny chlop by mnie nie chcial.
A ja myślę,że Go po prostu kochasz
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A to musisz jakiegoś mieć? Mając wybór między brudasem a soba w sosie żadnym wybieram to drugie
To nie takie proste

Cytat:
Nie, nie musze, jakbym sie rozwodzila to juz sobie wykoncypowalam, ze tylko poszukam jakiegos nieletniego (zart, zart ) do incydentalnego seksu i ewentualnie kompana do picia i gadania (ale pewnie wystarczy mi Wizaz). Natomiast moj ma rozne zalety wbrew pozorom wiec sie przemecze

Najwyżej pójdzie spać do drugiego pokoju,a seks będziecie uprawiać raz na trzy dni,kiedy będzie jego pora na mycie
Nie dziwię Ci się,że nie myślisz nad zmianami. Seksić się nie masz już za dużej ochoty,dziecię jest,kredyty są,to po co komplikować sobie życie
Przecież jest WIZAŻ
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:25   #4862
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ołgad, co?! Poza tym, że zarabia, dzięki czemu Ty nie musisz
O widzisz, to juz samo w sobie jest wiele warte
Noo... smieci wynosi, zakupy robi, zalatwia sprawy wszelakie, na poczte biega, reperuje rozne roznosci, towarzyszy w wypadach typu kino nie narzekajac na wybor filmu albo wybor miejsca na urlop (zbiezny gust), placi w knajpach, grzeje w stopy, wystarczajaco sprawny do seksu incydentalnego, akceptuje moj hikikomoryzm, wieczne odchudzanie, codzienne odkurzanie, nawyki zywieniowe, rzucanie talerzami a i pogadac z sensem sie da na interesujace mnie tematy.
Poza tym, co wazne w hodowli, wszystko zre i nie kweka, ekonomicznie gospodaruje zuzyciem wody i mydla.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Wizaż potrafi zastąpić sex incydentalny
nie ma lepszej reklamy
Od tego jest red()tube.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:26   #4863
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Nie wiedziałem po prostu, że się chałupniczo browarnictwem zajmujesz
a bo to jedna z chałupniczych odnóg profesji mych no i poszło f śfiat
Stary 2013-01-11, 18:29   #4864
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
fuuu, serio śpisz z nim w jednym łóźku?
Wlasciwie nie, ja chwilowo z didem a on ma dni dziecka. Jak powroce do alkowy zacznie sie codzienne wyganianie do wanny.

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
A ja myślę,że Go po prostu kochasz

Przecież jest WIZAŻ
Ha, moze tak byc
Wizaz zapobiega zdradom

Stary 2013-01-11, 18:30   #4865
gryx82
BAN stały

Cytat:
Udało mi się tam też zobaczyć, póznym wieczorem dorosłego chyba jelenia Widziałam do bardzo wyraznie,mimo,że był ze 300m ode mnie.Poroże miał gigantyczne a cały wyglądał tak majestatycznie

Cytat:
...
Przecież jest WIZAŻ

Cytat:
Noo... smieci wynosi, zakupy robi, zalatwia sprawy wszelakie, na poczte biega, reperuje rozne roznosci, towarzyszy w wypadach typu kino nie narzekajac na wybor filmu albo wybor miejsca na urlop (zbiezny gust), placi w knajpach, grzeje w stopy, wystarczajaco sprawny do seksu incydentalnego, akceptuje moj hikikomoryzm, wieczne odchudzanie, codzienne odkurzanie, nawyki zywieniowe, rzucanie talerzami a i pogadac z sensem sie da na interesujace mnie tematy.
Poza tym, co wazne w hodowli, wszystko zre i nie kweka, ekonomicznie gospodaruje zuzyciem wody i mydla.

Cytat:
a bo to jedna z chałupniczych odnóg profesji mych no i poszło f śfiat
Jedna? Tak serio, to podziwiam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:33   #4866
Pin up girl
Zakorzenienie

Makabra.
W 4 godziny spadło jakieś 10 cm śniegu. To wystarczyło, żeby kompletnie sparalizować miasto. Na ulicach lodowisko, samochody nie mogą ruszyć z miejsca, a te wieksze nawet cofają się. Komunikacja miejska sparaliżowana, puste autobusy stoją na środku ulic, tramwaje nie jeżdżą. TŻ miał jechać do domu, o 16:00 wyszliśmy z mieszkania, czekałam z nim na przystanku 55 minut, ale to było czekanie daremne, bo korek był taki, że po 3 przystankach wysiadłam i poszłam na piechotę (ja jechałam do sklepu). Dzwoniłam do niego o 18:00, jeszcze nie wyjechał z miasta. W drodze powrotnej mijałam sznur samochodów, kierowcy pozwalali sobie nawet na wychodzenie z nich i rozmowę.

Red, to jest naprawdę niefajne.... Śmieszne może też, ale do pewnego momentu, bo jak sobie pomyślę, że to się dzieje naprawdę, to zastanawiam sie, jak możesz z nim spać. Chyba, że macie osobne łóżka?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:35   #4867
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
może masz niedoczynność tarczyy,albo może jesteś niedożywiona tłuszczami i węglami:
niedożywiona to nie, ale to drugie nie wię myślisz? normalne badania mam w normie ale hormonów nie robiłam
Stary 2013-01-11, 18:39   #4868
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak powroce do alkowy zacznie sie codzienne wyganianie do wanny

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Makabra...
Słyszałem wieści ze Szczecina w radiu
Stary 2013-01-11, 18:41   #4869
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedna? Tak serio, to podziwiam
ale tak serio to ja nie o produkcji myślałam, raczej o planowanym i niedoszłym spożyciu w lokalu pozamieszkalnym , ale tatuś mła umi i robi i pifo i wino i alko zapach mię nie pozwala robić tego w klitce w której mieszkam a i chuopa rozpijać niepolitycznie
Stary 2013-01-11, 18:43   #4870
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

cuś ostatnio nie mogę w nocy spać... tak z tydzień już to trwa i zaczynam wyglądać jak zombie macie jakiś sposób na to aby połozyć się i spać???

dodam że nie objadam sie na noc, wietrzę, nie uzywam kaloryferów więc za ciepło na pewno nie jest i nie śpię

aaaa jak już przysnę na troszkę to śnią mi się okropne rzeczy
Stres?

Cytat:
Swiete slowa Mnie jeszcze dobija zarzucanie w pracy radia Eska i sluchanie przez 8 godz tego wycio-umcania o d... Maryni. Nie wiem jak Wy ale nie umiem sie skupic przy muzyce i wale glupie bledy. Chyba sie zatrudnie w zakladzie pogrzebowym bo cicha, smetna muza dobrze na mnie dziala.
Albo na cmentarzu

Cytat:
Ja mam powazne wady miedzy uszami
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ale z przodu czy z tyłu głowy?

Cytat:

Świat się kończy, mama Greya czyta I to jeszcze spieszyć się musi, bo w naszej gminnej bibliotece zapisy są na tę książkę
O właśnie, zastanawiam się czy przeczytać czy szkoda czasu. Flo chyba czytała i jeszcze ktoś? Ale nie pamiętam opinii, Florku?
Choć chyba jest tyle samo zwolenników co i przeciwników

Cytat:

Zaleta nie do przebicia
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:48   #4871
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

To nie takie proste
Proste. Tylko niekomfortowe.

Cytat:
Poza tym, co wazne w hodowli, wszystko zre i nie kweka, ekonomicznie gospodaruje zuzyciem wody i mydla..
A Ty niewdzieczna, niedobra kobieto robisz z niego śmierdzącego czepliwego potwora przed całym swiatem

Zorientowałaś się, że ma wodowstręt dopiero po ślubie? Bo jak nie to że tak powiem widziały gały co brały. A nos czuł

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:49   #4872
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
O właśnie, zastanawiam się czy przeczytać czy szkoda czasu. Flo chyba czytała i jeszcze ktoś? Ale nie pamiętam opinii, Florku?
Ja samej książki nie czytałam i nie zamierzam, ale za to czytałam o kwiatkach z jej tłumaczenia i woła ono o pomstę do nieba, więc jak już, to na pewno lepiej przeczytać oryginał.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:56   #4873
Maja102
Zakorzenienie

Skrb
ja też ze 2 tyg. temu męczyłam się z bezsennością, która nie wiadomo skąd się brała. Po tygodniu samo przeszło

Cytat:
A to musisz jakiegoś mieć? Mając wybór między brudasem a soba w sosie żadnym wybieram to drugie

Cytat:
Od tego jest red()tube.

Cytat:
Proste. Tylko niekomfortowe.
już odcinając się od osób z baru, ale ile jest małżeństw, co trzymają się ze sobą tylko przez dzieci? Odeszłabym od niego, bo pije/bije/zdradza etc., ale dla dobra dziecka zostanę, bo musi mieć rodzinę itp. Uwiązanie na lata
Stary 2013-01-11, 18:58   #4874
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja samej książki nie czytałam i nie zamierzam, ale za to czytałam o kwiatkach z jej tłumaczenia i woła ono o pomstę do nieba, więc jak już, to na pewno lepiej przeczytać oryginał.
O, nie wiedziałam No to trzeba będzie tak zrobić.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 19:00   #4875
gryx82
BAN stały

Cytat:
ale tak serio to ja nie o produkcji myślałam, raczej o planowanym i niedoszłym spożyciu w lokalu pozamieszkalnym
No ale pisałaś w końcu, że "piwo się nie udało", więc jak to rozumieć mam?
Cytat:
Zorientowałaś się, że ma wodowstręt dopiero po ślubie? Bo jak nie to że tak powiem widziały gały co brały. A nos czuł

---

Więc tak, ten żel można stosować napaszcznie, krzywdy nie zrobi?
Stary 2013-01-11, 19:07   #4876
edytapa68
Zakorzenienie

cytat
Red, to jest naprawdę niefajne.... Śmieszne może też, ale do pewnego momentu, bo jak sobie pomyślę, że to się dzieje naprawdę, to zastanawiam sie, jak możesz z nim spać. Chyba, że macie osobne łóżka?[/QUOTE]

Nie przesadzajmy,przecież małżonek nie pracuje w hucie tylko pono przy kompach(tak gdzieś przeczytałam),więc chyba aż tak się nie zaśmierdzi,a jak zaczyna to Redzia go przypilnuje,żeby pachy umył,co do innych części też dopilnuje Chodzi tu chyba o to,żeby on sam z się higienizował się systematycznie
A poza tym,kiedyś ludzie kąpali się raz w tygodniu i jakoś żyli i "częste mycie skraca życie"...Coś w tym jest na rzeczy. Lobby kosmetyczne się cieszy,bo wyszorowana,wymoczona skóra jest sucha i "goła",więc trzeba nałożyć balsam itp.
A czy kiedyś smakowałyście/lizałyście nabalsamowaną skóre,nakremowaną twarz?No to zapraszam na konsumpcję/testy Po niektórych można nabawić się nadkwasoty albo inszych incydentówBiedne te chłopy
Szczególnie niestrawne są Anony.
Cytat:

niedożywiona to nie, ale to drugie nie wię myślisz? normalne badania mam w normie ale hormonów nie robiłam
Zrób proszę TSH

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2013-01-12 o 14:32
Stary 2013-01-11, 19:10   #4877
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
A poza tym,kiedyś ludzie kąpali się raz w tygodniu i jakoś żyli i "częste mycie skraca życie"...Coś w tym jest na rzeczy. Lobby kosmetyczne się cieszy,bo wyszorowana,wymoczona skóra jest sucha i "goła",więc trzeba nałożyć balsam itp.
Abstrahując już od sytuacji ekstremalnych, też mnie to właśnie zastanawia, ta promowana nadhigieniczność i sterylność
Stary 2013-01-11, 19:11   #4878
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Edyta, a ty co ile dni się myjesz w takim razie?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 19:15   #4879
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Red, to jest naprawdę niefajne.... Śmieszne może też, ale do pewnego momentu, bo jak sobie pomyślę, że to się dzieje naprawdę, to zastanawiam sie, jak możesz z nim spać. Chyba, że macie osobne łóżka?
Osobne pokoje, ba, osobne skrzydla A na powaznie ja teraz spie oddzielnie wiec mi to zwisa, przedtem gonilam.

Cytat:
A Ty niewdzieczna, niedobra kobieto robisz z niego śmierdzącego czepliwego potwora przed całym swiatem

1. nom
2. Randki to co innego, raz na dwa dni przed spotkaniem a po pracy to wiadomo, super swiezy byc nie musial. Fakt, ze w porownaniu do niektorych chlopow malo capi. Ale przyznam, ze nawet mieszkajac razem przed slubem przymknelabym oko bo jednak inni kandydaci mieli duzo gorsze nawyki.

Stary 2013-01-11, 19:25   #4880
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Edyta, a ty co ile dni się myjesz w takim razie?
Codziennie i używam pod prysznic tylko żeli Dove co by nie stosować już balsamów,bo nie lubię.
Usatysfakcjonowana?:brz ydal:
Stary 2013-01-11, 19:27   #4881
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
No ale pisałaś w końcu, że "piwo się nie udało", więc jak to rozumieć mam?
że zaplanowane umówione było i nie wyszło, umawianie sie znaczy , siedzę w chaupie upita wódką i sama bo chuop śpi, zamiast w knajpie ibizę uprawiać z koleżanką. umawiamy się od października więc lekko mię to już w irytację wprawia, ale wiem jaką ma pracę i wiem, że muszę czekać
pożaliłam się lepiej mi

nadmiernej higieny też nie rozumiem, zwłaszcza reklam w stylu "chyba nie chcesz, żeby twoje dziecko dotykało BRUDNEJ POMPKI od mydła!?!?!?!?" kranówa wcale czystsza nie jest a i ręczniki nie dezynfekowane w kwasie solnym i nie używane wyłącznie raz a o tym nie mówili już... przyroda nie lubi pustki tam, gdzie naruszy się stabilne mikrobiologiczne środowisko pojawiają się bandyci ja lubię swoje bakterie i nawet bakterie chuopa lubię z wzajemnością chyba, bo jeszcze żyję
ale zaznaczam - nadmiernej, normalna higiena jest wskazana aby żyło się przyjemniej bo do życia fogle to też niekoniecznie konieczna
Stary 2013-01-11, 19:47   #4882
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Cytat:

Nie przesadzajmy,przecież małżonek nie pracuje w hucie tylko pono przy kompach(tak gdzieś przeczytałam),więc chyba aż tak się nie zaśmierdzi,a jak zaczyna to Redzia go przypilnuje,żeby pachy umył,co do innych części też dopilnuje Chodzi tu chyba o to,żeby on sam z się higienizował się systematycznie
A czy kiedyś smakowałyście/lizałyście nabalsamowaną skóre,nakremowaną twarz?No to zapraszam na konsumpcję/testy Po niektórych można nabawić się nadkwasoty albo inszych incydentówBiedne te chłopy
Szczególnie niestrawne są Anony.
nie chodzi o to, ze ktoś tam uważa, ze mąż Red się myje za rzadko, tylko jej to smierdzi i przeszkadza. Mógłby choćby z szacunku i milości do cholery ciężkiej wziąć prysznic raz na dobę, a nie wie, ze śmierdzi i przeszkadza żonie i ma to gdzieś I dla takiego czegoś nie widzę usprawiedliwienia W związku wyznaję zasadę nieuprzykrzania sobie życia nawzajem, jak wiem, że H. coś przeszkadza to tego nie robię

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 19:50   #4883
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

moze uszkadzasz zeby tymi manipulacjami?

To już wole "Śliczna perfumka, podoba się mojemu Misiowi i wogle mężczyzną" niż takie silenie się na użycie trudnych wyrazów

ale to nie sa zadne manipulacje tylko
1. płukanko
2 szczotkowanko
3. szczotkowanko szczotkom do przestrzeni miedzyzebowych
4. płukanko płynem
5. nacieranie zelem gdzie trzeba

i to jest bez nitkowania, z nitkowaniem to zajmuje dłuzej

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
też sobie pomyślałam czy to aby na pewno dobre dla zempów - no ale rozumiem ze te 20 min to na całe celebracje z płynem płukaniem etc

ja szczotkuję ok 5 min i tyle - płukania robię pomiędzy bo tak mi dentka kazała

nici nie używam bo się tnę do krwi
jak sie mozna pociąć nitką?, przeciez niąsie nie jeździ po dziąśle, tylko po boku zęba, jak sie tniesz to znaczy ze żle nitkujesz

ja nie mam cierpliwosci do nitkowania...

Cytat:
Ad sinupret mycia, to nie jest smieszne - no dobra jest - ale Kruszynka faktycznie kapie sie raz na trzy dni a w pozostale tylko rano myje twarz i zeby, zebow nawet wieczorem nie myje Wasze chlopy tez tak?

moj sie myje bezwzględnie zawsze wieczorem, nawet jak jest w stanie wskazujacym i jest 4 nad ranem....
czasem sie dokompuje rano lub w ciagu dnia np w lecie,ale raczej zadko

zemby 2 razy tez bezwzględnie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Net mi szaleje

Czy ktoś z Was miał TE szczoteczki?

ł
nie miala ale mam ochote przetestowac..tylko nie wiem czy bedzie mi sie chciało manualną machac
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 19:51   #4884
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

nadmiernej higieny też nie rozumiem, zwłaszcza reklam w stylu "chyba nie chcesz, żeby twoje dziecko dotykało BRUDNEJ POMPKI od mydła!?!?!?!?" kranówa wcale czystsza nie jest a i ręczniki nie dezynfekowane w kwasie solnym i nie używane wyłącznie raz a o tym nie mówili już... przyroda nie lubi pustki tam, gdzie naruszy się stabilne mikrobiologiczne środowisko pojawiają się bandyci ja lubię swoje bakterie i nawet bakterie chuopa lubię z wzajemnością chyba, bo jeszcze żyję
ale zaznaczam - nadmiernej, normalna higiena jest wskazana aby żyło się przyjemniej bo do życia fogle to też niekoniecznie konieczna
Stary 2013-01-11, 20:02   #4885
Murszafka
To ja :)

Cytat:
nie chodzi o to, ze ktoś tam uważa, ze mąż Red się myje za rzadko, tylko jej to smierdzi i przeszkadza. Mógłby choćby z szacunku i milości do cholery ciężkiej wziąć prysznic raz na dobę, a nie wie, ze śmierdzi i przeszkadza żonie i ma to gdzieś I dla takiego czegoś nie widzę usprawiedliwienia W związku wyznaję zasadę nieuprzykrzania sobie życia nawzajem, jak wiem, że H. coś przeszkadza to tego nie robię
Święte słowa.

Co do zębów, to mi schodzi przeważnie rano ok. 3 minut, wieczorem dużej, bo jeszcze nitkowanie...

Mam zjazd totalny. Ledwo siedzę... A spałam już 2 godziny...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 20:05   #4886
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Pamiętam, jak jeszcze w zeszłym stuleciu, moja śp. sąsiadka tzw. "wino" aloesowe robiła, tj. zmielone liście macerowała w czerwonym, wytrawnym winie, z dodatkiem miodu, a następnie zażywało się po łyżce chyba (?), w zależności od potrzeb
Moja Mam zalewa spirytem i pije codziennie rano ale Ona święcie wierzy w aloes
Cytat:
Maja, Twój awek!
No cała Maja

Cytat:

Cytat:
nie miala ale mam ochote przetestowac..tylko nie wiem czy bedzie mi sie chciało manualną machac
Ja jutro kupię jak nie zapomnę

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 20:17   #4887
gryx82
BAN stały

Cytat:
że zaplanowane umówione było i nie wyszło, umawianie sie znaczy ,
Aaaa, no to trzeba było tak od razu pisać!
Cytat:
siedzę w chaupie upita wódką ...

Cytat:
nadmiernej higieny też nie rozumiem, zwłaszcza reklam w stylu "chyba nie chcesz, żeby twoje dziecko dotykało BRUDNEJ POMPKI od mydła!?!?!?!?"
Tak! Pamiętam tę reklamę, to już szczyt debilizmu jest! Tylko paczeć, aż zalecać będą mycie rąk preparatami używanymi przez chirurgów przed wejściem na salę operacyjną (+ obowiązkowo ten sam typ umywalki, bo kto normalny dotykałby kurka od wody, albo bawełnianego ręcznika!)
Cytat:
i to jest bez nitkowania, z nitkowaniem to zajmuje dłuzej

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Moja Mam zalewa spirytem i pije codziennie rano ale Ona święcie wierzy w aloes
No podobno dobrze robi, od lat wiadomo
Stary 2013-01-11, 20:27   #4888
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Tak! Pamiętam tę reklamę, to już szczyt debilizmu jest! Tylko paczeć, aż zalecać będą mycie rąk preparatami używanymi przez chirurgów przed wejściem na salę operacyjną (+ obowiązkowo ten sam typ umywalki, bo kto normalny dotykałby kurka od wody, albo bawełnianego ręcznika!)
I nie machać za bardzo łapami bo brud i zarazki szybciej osiądą!

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 21:08   #4889
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

Ale zależy jaką kończyną
"Odour de Konczyna eau Fraiche"
"Odour de Konczyna by Day",
"Odour de Kończyna by Night",
"Odour de Kończyna Essential"
"Odour de Kończyna Obsession",
"Odour de Kończyna Intense"
czy "Odour de Kończyna Extract".
Nie mówiąc juz o wersjach "24H", "48H" czy "72H".

Cytat:
La Konczyné pour Glan Noir Extrakt 72H

Cytat:
Ad sinupret mycia, to nie jest smieszne - no dobra jest - ale Kruszynka faktycznie kapie sie raz na trzy dni a w pozostale tylko rano myje twarz i zeby, zebow nawet wieczorem nie myje Wasze chlopy tez tak?
pucuje się dokładnie i z upodobaniem i ma rosnącą kolekcję żeli pod prysznic oraz prefumóf

Cytat:
Chodzi o boginię młodości, czy może się mylę?

To przechodzi już ludzkie pojęcie Nie "dwa razy tych samych klamek", gdyż ponieważ na dzielni objawiły się nowe I w ogóle zamieszanie trochę było, myśleliśmy już, że xionc o nas zapomniał i po ptokach dzisiaj, gdy nagle naparli na mnie znienacka ministranci z dzwonkami, a ja w biegu i po ciemku usiłowałem zapalić świeczki, jednocześnie "śpiewając" kolędę
1.upersonifikowaną w postaci drogeryi , ale w końcu nie pojszłam bo mi się nie chciało , za to w rossmanie kupiłam żel pod prysznic wanilia plus orzechy makadamia oraz stolnicę ( nie w rossmanie )
2.no ładnie , ładnie , taka gomoriobelzebubia pod przykrywką zbożnych czynów
Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale pogrubione skojarzyłem sobie od razu z joggingiem, przez co myślę - wtf?! Mursz szybsza od jelenia?

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

cuś ostatnio nie mogę w nocy spać... tak z tydzień już to trwa i zaczynam wyglądać jak zombie macie jakiś sposób na to aby połozyć się i spać???

dodam że nie objadam sie na noc, wietrzę, nie uzywam kaloryferów więc za ciepło na pewno nie jest i nie śpię

aaaa jak już przysnę na troszkę to śnią mi się okropne rzeczy
a może właśnie dlatego że głodna jesteś
Cytat:
Ja mam powazne wady miedzy uszami
znaczy Ty masz chociaż wady , ja tam chyba nic nie mam z wyjątkiem gwiżdżącej pustki

Cytat:
no to rzeczywiście przydatny
Cytat:
Flo powiedziała że szajs
Cytat:
a co potem , jak się umyje ? Jak się czegokolwiek dotknie , od razu sie znowu zabrudzą !

Piękny sen miałam dziś - mieliśmy wielką bibliotekę , taką pałacową , znaczy nie taką wielką , jakieś 20-30 m kwadratowych , i miałam tam dwie półki zastawione na wcisk niszowymi perfumami we flaszkach co najmniej pólitrowych i większych i to takimi jakich w życiu nie widziałam , więc pewnie nie istnieją

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 21:25   #4890
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Flo powiedziała że szajs
joł szajs jak ta lala
co nie zmienia faktu, że chyba warto przeczytać
bo pomysł nawet nawet ale wykonanie woła o pomstę do nieba, ten prymitywny język (trzeba być wytrzymałym i zapartym) i gupia jak but główna bohaterka (trzeba być b. wyrozumiałym)

kupiłam etorebkę będzie do łetów pasować
dzidzia piernik się ze mnie robi
botoks se chyba trzasnę, żeby do własnych ciuchów pasować

dobry

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości