|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń - perfumy, kosmetyki, minerały, azjatyckie BBWĄTEK NIEAKTUALNY Witam w moim wątku ![]() Blyszczyk L'Oreal Glam Shine kolor 154 (otwarty i przetestowany na ręce) - zdj: KWC Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 36 BRUN - nowe Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 31 BRONZE BROWN -nowe LUSH, Trichomania - szampon w kostce do włosów suchych - pół kostki: KWC La roche posay hydreane extra riche - zużycie jak na zdjęciu (czerwona linia) Próbki podkładów - zdjęcie Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) Alverde, 4in1 concealer kolor natural - korektor pod oczy, użyty dosłownie raz, zdj Organiczny krem - lifting do powiek 50+: zrobię odlewkę 5-10ml. - o TEN z serii kosmetyki organiczne Recepty Babuszki Agafii PERFUMY (odlewki i próbki): Demeter, Heart Breaker ok.4ml Demeter, Mulled Cider ok.1ml L'Artisan, Ile Bourbon 10ml (at.10ml) L'Artisan, Mimosa pour Moi 4,5ml L'Artisan, Tea for Two 1-2,5ml Guerlain, AA Gentiana 3ml Francis Kurkdjian, Pour le Soir edc 4ml Histoires de Parfums, Moulin Rouge 1,2ml Histoires de Parfums, Tubéreuse 2 1,5ml Parfumerie Generale, Cadjemere ok. 1,1ml Parfumerie Generale, Drama Nuui 1ml Honore des pres, Chaman's Party 0,7ml? Honore des pres, Bonte's Bloom ok. 0,9ml? l'Eau D'Issey 0,1-0,2ml Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge 0,2ml Bvlgari, Jasmin Noir 0,5ml ROBERT PIGUET: Fracas ok. 1,2ml Etat Libre D'Orange, Delicious Closet Queen 1ml Etat Libre D'Orange, Rien ok. 0,3ml Acqua di Parma, Blu Mediterraneo, Fico Di Amalfi EDT 0,5ml (nieprzezroczysta próbka, ale coś koło tego jest) Florascent Parfumeurs, Bahou ok. 2ml Diptyque, L'Ombre dans l'Eau ok. 2ml Pilar&Lucy, The Exact Friction of Stars ok. 0,4ml Rania ok. 0,3ml Prada, Prada 2,3ml Hermes, Eau claire des merveiles ok.2ml (z wymianki) Gres AMBRE de Cabochard 2,5ml Penhaligon's, Elixir ok. 2ml Frapin, Speakeasy 2ml bez 2 psików (raczej za coś fajnego tylko) Armani Prive, Ambre Soie ok. 3ml Sonoma, Voile de Violette ok. 3ml (chyba zmienił się trochę zapach, a przynajmniej inaczej go pamiętam, więc za jakiś drobiażdżek lub dorzucę jako gratis) MINERAŁY (próbki): Próbki ceni do oczu z MEOW - zdj: Meow Cosmetics, Cat Eyes: Lion Around Meow Cosmetics, IdealEyes: Fearless Purrl Meow Cosmetics, Cat Eyes: Cat Psss Meow Cosmetics, Cat Eyes: Agile Meow Cosmetics, Cat Eyes: Virgin Próbki Mik z Kolorówki -zdj: Rose Taupe Sandy Brown Joppa, Hush Multi Purpose Blush Powder -zdj Sample podkładów z Lumiere -zdj: Light Medium Neutral (Veena Velvet) Light Beige (cashmere) BB kremy (próbki, odlewki z wspólnych zakupów): Inisfree Natural Cover #1 - 5ml przetestowane ze wspólnych zakupów Hada Labo BB cream kolor: Natural Ochre - 5ml przetestowane ze wspólnych zakupów próbki w opakowaniach firmowych 2g: SKIN79, Hot Pink Collection, Super Plus BB Cream SPF25 (Krem BB z SPF 25) - 3x próbka 2g SkIN79 VIP Gold Super + Skinfood Platinum Grape Cell Essential BB cream #1 Skinfoos Rose Lemon tea bb bream #1 BIOCHEMIA: Glukonolakton - odsypka do 50g, ważny do 02.2013 Ekstrakt z czerwonej konieczyny - odsypka do 5g, ważny do 03.2013 Szukam: - kremów BB różnych i innych azjatyckich kosmetyków - Helena Rubinstein, Magic concealer kolor nr.2 - biochemii (gł. hydrolaty, olejki myjące, emulgatory do olejków myjących) - jakiegoś dobrego kosmetyku na cellulit - zawsze chętnie balsamy do ust carmex i tisane, ale tylko nowe - kosmetyki LUSH, chętnie hennę - krem pod oczy neostrada - L'Biotica krem do rzęs - E. T. Browne, Palmer`s balsamy do ciała - może jakąś odsypkę meteorków Guerlain - Perfumy: PRO FVMVM ROMA Dambrosia PRO FVMVM ROMA Acqua e Zucchero HISTOIRES DE PARFUMS Rosam F. Malle, Une Rose Heeley, Hippie Rose DelRae, debut DelRae, emotionelle DelRae, bois de paradis (większa ilość) Diptyque, Eau Rose Parfumerie Generale, brulure de rose Parfumerie Generale, Tonkamande Kilian Straight to Heaven Hermes L'ambre des Merveilles Armani, Rose D'Arabie Armani Prive Rose Alexandrie różne Tomy Fordy z serii private blend, szczególnie Cafe Rose, ale właściwie prawie wszystkie Micallef: Royal Rose Oud, Jewel for Her, Ananda Lanvin Arpege Divine różne i innych... Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2013-03-03 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń - perfumy, kosmetyki, minerały, azjatyckie BB
Hej! Znajdziesz coś u mnie za:
LUSH, Trichomania - szampon w kostce do włosów suchych - pół kostki: KWC Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 36 BRUN - nowe Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 31 BRONZE BROWN -nowe? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
La roche posay hydreane extra riche - zużycie jak na zdjęciu (czerwona linia Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.)
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie w którymś z wątków za: Sample podkładów z Lumiere -zdj: Light Medium Neutral (Veena Velvet) Light Beige (cashmere) Alverde, 4in1 concealer kolor natural - korektor pod oczy, użyty dosłownie raz, zdj ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
🦄
|
Może coś u mnie za firmowe próbki bb creamów?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664889
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za:
SKIN79, Hot Pink Collection, Super Plus BB Cream SPF25 (Krem BB z SPF 25) - 3x próbka 2g SkIN79 VIP Gold Super +
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Alverde, 4in1 concealer kolor natural - korektor pod oczy, użyty dosłownie raz, zdj ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam, może znajdziesz coś u mnie za część lub całość poniższych:
Armani Prive, Ambre Soie ok. 3ml L'Artisan, Ile Bourbon 10ml (at.10ml) L'Artisan, Mimosa pour Moi 4,5ml Histoires de Parfums, Moulin Rouge 1,2ml Histoires de Parfums, Tubéreuse 2 1,5ml Parfumerie Generale, Cadjemere ok. 1,1ml Parfumerie Generale, Drama Nuui 1ml ROBERT PIGUET: Fracas ok. 1,2ml Etat Libre D'Orange, Delicious Closet Queen 1ml Etat Libre D'Orange, Rien ok. 0,3ml Diptyque, L'Ombre dans l'Eau ok. 2ml Frapin, Speakeasy 2ml
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hej, interesują mnie u ciebie:
próbki skin79 i l'oreal lumi magique miniaturka clinique all about eyes, zapraszam do mnie
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
najbardziej żależy mi właśnie na kremie
![]() ![]() A ten korektor Alverde to najjaśniejszy kolor?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za ?
LUSH, Trichomania - szampon w kostce do włosów suchych - pół kostki: KWC La roche posay hydreane extra riche - zużycie jak na zdjęciu (czerwona linia) Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) Alverde, 4in1 concealer kolor natural - korektor pod oczy, użyty dosłownie raz, zdj
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam chyba wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
🦄
|
Jasne, może być nawet więcej, tylko chyba nie mam próbników ;/ Ale na pewno mam jakieś większe atomizerki jeszcze ze wspólnych zakupów (w sensie czyste, z rzutu). PW?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej pasowałaby mi taka wymiana
![]() Lipikar 125mk nie był ani razu użyty, jest pełny i ma datę ważności do listopada 2013. Fillderma ma datę do grudnia 2014 ![]() edit: tylko zrezygnowałabym z 10ml tego L'artisana, bo doczytałam, że to spray do domu - w zamian zeszłabym do 4ml Botrytisa, którego cenię jak złoto ![]()
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-01-12 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za:
Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) Chetnie bym wypróbowala takze te zapaszki : L'Artisan, Tea for Two 1-2,5ml Prada, Prada 2,3ml Penhaligon's, Elixir ok. 2ml Przejrzalam reszte probek/odlewek, ale nic wiecej nie wpadlo mi w oko.. Co do meteorkow, jest to niewielka odsypka, proporcjonalna.. Troche zuzyta, jakas 1/4 - 1/5 całej objetosci. Podoba Ci sie 01, czy 02? ![]() ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-16 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
serum mam od jakichs 2 miesięcy... na opakowaniu nie na zadnej daty (zreszta nigdy nie było bo to amerykanski wymysł i nie mają wymogu daty ważności - taki absurd) - serum jest pełnowymiarowym produktem, nie próbką... zużyłam ok. 10%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, że tak dlugo nie odpisywałam, ale kilka Wizażanek chciało ten szampon i wybrałam najlepszą ofertę, dlatego jest już wymieniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.