Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-12, 17:53   #3571
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
mi tez wyjatkowo dzisiaj nic sie nie chce.... ide po zamrozonego danonka
a ja pestki wcinam, tz właśnie ze sklepu przyniósł

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 17:59   #3572
d0tkaaa
Zakorzenienie

a wy co podgladaczki?pisac a nie podgladac tylko

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:08   #3573
mela1234
Zakorzenienie

Zjadłam owsiankę bo mi niedobrze było. Chyba zacznę migdały przegryzać bo znowu mi niedobrze. Drzemkę teraz miałam,córka oglądała bajki i miałam spokój. Kochana córeczka
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:08   #3574
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Tak Największą miłością darzę siatkówkę, ale sporty zimowe też lubię. Pamiętam jak zawieraliśmy umowę z operatorem w sprawie telewizji i moim jedynym pytaniem było pytanie o programy sportowe. Było co trzeba, więc nie miałam wątpliwości
Cytat:
Rurki fajne) a z tymi sportowymi kanałami to jak mój mąż ja chciałam filmowe a on sportowe

dotkaaa: jakoś mi kroniki wampirów nie przypadły do końca... chyba za stara już jestem tzn. są spoko, ale do młodszego niż ja odbiorcy. takie dawson's creek (które uwielbiałam, ale w Lo i na studiach)

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:10   #3575
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Rurki fajne) a z tymi sportowymi kanałami to jak mój mąż ja chciałam filmowe a on sportowe

dotkaaa: jakoś mi kroniki wampirów nie przypadły do końca... chyba za stara już jestem tzn. są spoko, ale do młodszego niż ja odbiorcy. takie dawson's creek (które uwielbiałam, ale w Lo i na studiach)
a mnie wsumie tak sobie wciagly kiedys te pierwsze dwa sezony to ogladalam z duzym zainteresowaniem a teraz to tak dla zabicia czasu i dla skonczenia seri..
ogladalam jeszcze plotkare hahha

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:13   #3576
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
ok to zaczynamy:

1. Cały Dzidek

2. pięściarz w 4 d

3.Stopa nasza kochana ma 1 cm

4. I teraz kto zgadnie co to jest?????

Zdjęcia robiłam telefonem z filmiki wiec słaba jakość - sorryyy
slodkie a fistaszka nie widze ale mi to trzeba wskazac jak krowie na miedzy haha

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja się chcę wybrać na basen, ale obawiam się trochę infekcji.
ja zamierzam chodzic z mezem raz w tyg

Cytat:
nie podobaja mi sie nie sa w moim stylu

Cytat:
opowiem Wam cos,jak ostatnio siedzialam z kolezanki cora ktora ma prawie 7 lat.. ogladalysmy cos no i szla reklama menopauzy no i mloda mowi do mnie...
N-Ciocia a co to jest menopauza??
D-Wiesz co kochanie,nie bede Ci teraz tego tlumaczyc ale jak bedziesz starsza,duzo starsza to bedziesz to napewno miec...
N-Ciociaaaaaaa a to jest telefon komorkowy????
D- Nie kochanie,nie telefon komorkowy

baahhahahahahahaah[COLOR="Silver"]
hahahhah ale sie usmialam dobreee

My z mezusiem wrocilismy z zakupow z Francji wlasnie po drodze kupilismy sobie yufke bo mialam taka ochotee
Przyszly mi wyniki z badania na zespol Downa i zespolu Patau i Edwardsa - wyszlo male prawdopodobienstwo
Pierwsze ryzyko to 1: 20000 a drugie 1:40000
Bardzo mnie ta wiadomosc ucieszyla

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2013-01-12 o 18:17
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:28   #3577
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Czesc. Przepraszam Was ze wczoraj po wizycie nie napisalam ale nie mialam dostepu do kompa.
Wiec wszystko jest dobrze . Zalozyla mi lekarka karte ciazy przybylo mi dwa kilo odkad zaszlam. Usg genetyczne mam miec robione 30.01 ze wzgledu na lekkie skorcze mam brac nospe nawet zwykla. Badania mam dobre tylko mi w moczu bakterie bardzo liczne wyszly ale mowila lekarka ze jak nie swedzi i piecze przy siusianiu to tak moze byc. I na wizycie niespodzianka mnie spotkala bo wedlug OM mam 10 tc a nie 9 . Ale termin porodu zmienil sie tylko o 2 dni czyli nie 17 tylko 15,08

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Kocurku gratuluje synka.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:29   #3578
surka
Zakorzenienie

A ja chyba dzisiaj zostanę ciocią

Moja siostra leży już sobie w szpitalu, podali jej oksytocynę i czeka
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:31   #3579
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Czesc. Przepraszam Was ze wczoraj po wizycie nie napisalam ale nie mialam dostepu do kompa.
Wiec wszystko jest dobrze . Zalozyla mi lekarka karte ciazy przybylo mi dwa kilo odkad zaszlam. Usg genetyczne mam miec robione 30.01 ze wzgledu na lekkie skorcze mam brac nospe nawet zwykla. Badania mam dobre tylko mi w moczu bakterie bardzo liczne wyszly ale mowila lekarka ze jak nie swedzi i piecze przy siusianiu to tak moze byc. I na wizycie niespodzianka mnie spotkala bo wedlug OM mam 10 tc a nie 9 . Ale termin porodu zmienil sie tylko o 2 dni czyli nie 17 tylko 15,08
To dość szybko będziesz miała prenatalne Cieszymy się, że wszystko u was dobrze Oby tak do samego końca

Znikam na razie Moja bf śmiga właśnie na ploty Mąż w pracy, więc mam luz
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:37   #3580
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Zjadłam owsiankę bo mi niedobrze było. Chyba zacznę migdały przegryzać bo znowu mi niedobrze. Drzemkę teraz miałam,córka oglądała bajki i miałam spokój. Kochana córeczka
ooj wlasnie.. owsianka.. jutro na sniadanie.. dzisiaj byly omlety z pomidorem i bazylią....nawet mi wyszły

dotkaaa: dokładnie, kwestia czy wciągnie dany serial czy nie. Dla mnie najlepszym serialem ever jest The shields. Jedyny serial, gdzie każda kolejna seria to poziom wyżej.. ale nie dla kobiet w ciąży bo sporo emocji. Ja tłukłam Desperate Housewives, po kilka odcinków oglądam Bones'a i House'a. I jeszcze kilka innych jest na tapecie, także doskonale rozumiem

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-01-12, 18:44   #3581
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
To dość szybko będziesz miała prenatalne Cieszymy się, że wszystko u was dobrze Oby tak do samego końca
Jeżeli teraz jest w 10 tc, to wtedy będzie w 13 tc, więc na badanie prentalne to odpowiedni termin. Ja np. miałą w 11tc
Stary 2013-01-12, 18:44   #3582
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja uwielbiam seriale
Moje namber łan to: Californication <3 (już jutro nowy sezon!!!), Scrubs, Dwóch i pół, HIMYM, Pingwiny z Madagaskaru (to nie serial, ale też lubię:P), Dwie spłukane dziewczyny, Sposób użycia, Teoria wielkiego podrywu, Jeden gniewny Charlie, Gotowe na wszystko... Jak widać same komediowe, ale dla mnie taki właśnie jest sens tych seriali, rozrywka i tyle Oglądałam i oglądam je głównie w ciąży, jak pracuję, to niezbyt mam czas, a teraz są fajne dla odstresowania
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:46   #3583
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy Wy też jestescie cały czas głodne??
ja bardzo często zjem coś i za 2 godziny straaasznie burczy mi w brzuchu I wkurza mnie to bo wcześniej przed ciążą jak byłam głodna to mogłam tak długo wytrzymać a teraz to mi niedobrze od razu, burczy głośno i wtedy jak najszybciej muszę coś zjeść.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:53   #3584
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

O super. To trzymam kciuki za siostrę Daj znać jak już się siostrzenica/siostrzeniec urodzi
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:53   #3585
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Skoki, skoki w Zakopanem Przeżywam, oglądam, modlę się- wszystko na zmianę
Ja też lubię ze sportu skoki.Nie zapomnę jak byliśmy z Tż-em w styczniu 2011 na Wielkiej Krokwi.Niesamowite przezycie,super klimat

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Kocurku gratuluje synka.
Gratuluje wizyty.Mnie tez wyszły bakterie w moczu i jak na razie łykam ,,Zuravit".W poprzednim badaniu były liczne bakterie.Dziś robiłam badania i sprawdziłam wyniki w necie i są teraz nieliczne ale martwi mnie ten mocz.Reszta tj,toxo,cytomegalia,różyc zka powychodzily mi ujemne ,posprawdzałam pozostałe parametry wg netu i chyba jest ok ale i tak jakoś odczuwam niepokój.Oby do wizyty.Do czwartku niedaleko
Cytat:

To się dzieje Pisz co i jak
Stary 2013-01-12, 18:55   #3586
Konto usunięte

A ja się staram nie przegładzać zbytnio, bo ostatnio często mi (chyba?) spada cukier i jestem taka słaba strasznie... Raz, jak miałam jeszcze mdłości i wymioty i cały dzień nic nie jadłam, to wieczorem było mi tak słabo, że cała się trzęsłam i byłam zlana potem :/

I też taka rada na przyszłość: jak będziecie robić glukozę w 24-28 tc (tę, co się pije i czeka 2 h), to koniecznie weźcie ze sobą śniadanie do laboratorium (chyba, że macie zaraz obok domu).
Ja jak to robiłam, to miałam wprawdzie jedzenie, ale po całym badaniu nie byłam głodna, dojechałam do domu i jak weszłam do domu i chciałam sobie zrobić śniadanie, to myślałam, że się przewrócę. Byłam spocona, jakbym przebiegła maraton i dłuuugo nie umiałam dojść do siebie. Widocznie mi ten cukier spadł i się zaczęła jazda...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 18:59   #3587
surka
Zakorzenienie

A ja się chyba zaczynam cofać, posmakował mi kubuś play :P

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
O super. To trzymam kciuki za siostrę Daj znać jak już się siostrzenica/siostrzeniec urodzi
Ma być siostrzeniec, ale po cc wyjdzie szydło z worka

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
To się dzieje Pisz co i jak
Na razie piszemy ze sobą na fb, nawet wysłąłą mi zdjęcia z sali porodów rodzinnych
Stary 2013-01-12, 19:08   #3588
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość

A więc od jutra witam Cię w 19tc Niebawem do Ciebie dołączę co by Ci smutno samej nie było
No to szybko bo mi samotnie
Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie właśnie zdjęcie brzucha, ale chyba jednak na tż poczekam żeby mi jutro zrobił bo chciałabym zobaczyć czy jest różnica pomiędzy tym pierwszym zdjęciem które sobie robiłam a tym dzisiejszym. Wydaje mi się, że trochę do przodu się wysunął, ale nie jestem pewna
W ogóle to moi rodzice ciągle się śmieją z mojego brzucha Mama mówi, że jest taki fajniusi okrąglusi i że się nie może na niego napatrzeć (i przy tym ciągle się uśmiecha bo wie że tam jej wnusia rośnie ), a tata mówi że ciągle jak mnie widzi to jem i że mam brzuch jak "bochenek" Oni chyba już się doczekać nie mogą tego wnuczątka
Wrzucaj- my ocenimy
A Dziadki już nie mogą się doczekać

Cytat:
Fajne- ja mam podobne, ale trzeba wziąć pod uwagę, że jeśli nogi zaczną puchnąć to można się w nie nie zmieścić
Cytat:
opowiem Wam cos,jak ostatnio siedzialam z kolezanki cora ktora ma prawie 7 lat.. ogladalysmy cos no i szla reklama menopauzy no i mloda mowi do mnie...
N-Ciocia a co to jest menopauza??
D-Wiesz co kochanie,nie bede Ci teraz tego tlumaczyc ale jak bedziesz starsza,duzo starsza to bedziesz to napewno miec...
N-Ciociaaaaaaa a to jest telefon komorkowy????
D- Nie kochanie,nie telefon komorkowy

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mi jakoś to wiaderko nie podoba się może dla większego dziecka jest i dobrze, ale jakoś nie mogę wyjść ze stereotypu, ze kąpałabym dziecko we wiadrze
Dla większego to już nie bardzo, bo się po prostu nie zmieści
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Już kupiłam płatki owsiane i będą na śniadanka pyszne

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38609205]A ja się staram nie przegładzać zbytnio, bo ostatnio często mi (chyba?) spada cukier i jestem taka słaba strasznie... Raz, jak miałam jeszcze mdłości i wymioty i cały dzień nic nie jadłam, to wieczorem było mi tak słabo, że cała się trzęsłam i byłam zlana potem :/

I też taka rada na przyszłość: jak będziecie robić glukozę w 24-28 tc (tę, co się pije i czeka 2 h), to koniecznie weźcie ze sobą śniadanie do laboratorium (chyba, że macie zaraz obok domu).
Ja jak to robiłam, to miałam wprawdzie jedzenie, ale po całym badaniu nie byłam głodna, dojechałam do domu i jak weszłam do domu i chciałam sobie zrobić śniadanie, to myślałam, że się przewrócę. Byłam spocona, jakbym przebiegła maraton i dłuuugo nie umiałam dojść do siebie. Widocznie mi ten cukier spadł i się zaczęła jazda...[/QUOTE]
Dzięki za informację, bo na pewno się przyda... po moich ostatnich ekscesach w biedronce wolałabym nie mieć powtórki z rozrywki
Cytat:
A ja się chyba zaczynam cofać, posmakował mi kubuś play :P

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Ma być siostrzeniec, ale po cc wyjdzie szydło z worka

Na razie piszemy ze sobą na fb, nawet wysłąłą mi zdjęcia z sali porodów rodzinnych
A to planowane cc?
Bo skoro ma siłę zdawać na fb relacje i robić zdjęcia to chyba nie ma zbyt silnych skurczy?

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:09   #3589
Rockyyy
Zakorzenienie

A mnie Tż skusił na malusią porcyjkę frytek
A teraz podjadam mandarynki
Ale myślę ze jeszcze cos na kolacyjke przekąszę bo znając zycie jak nie zjem jakiejś kanapki to leżąc już wykąpana w łóżku zacznę być głodna...
Stary 2013-01-12, 19:15   #3590
Konto usunięte

A ja już raczej do końca ciąży frytek nie zjem.
Mam zaleconą dietę bezsolną, a frytki bez soli to nie frytki, więc sobie podaruję. Swoją drogą strasznie ciężko taką dietę prowadzić, bo o ile ja sobie czegoś nie posolę, tak już np. kupić np. niesoloną szynkę czy chleb jest raczej ciężko :/
Stary 2013-01-12, 19:17   #3591
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38609003]Ja uwielbiam seriale
Moje namber łan to: Californication <3 (już jutro nowy sezon!!!), Scrubs, Dwóch i pół, HIMYM, Pingwiny z Madagaskaru (to nie serial, ale też lubię:P), Dwie spłukane dziewczyny, Sposób użycia, Teoria wielkiego podrywu, Jeden gniewny Charlie, Gotowe na wszystko... Jak widać same komediowe, ale dla mnie taki właśnie jest sens tych seriali, rozrywka i tyle Oglądałam i oglądam je głównie w ciąży, jak pracuję, to niezbyt mam czas, a teraz są fajne dla odstresowania [/QUOTE]

ooo Two and half też, Californication, FRiends (to moge w kółko oglądać), True Blood (ale ostatnio coraz trudniej mi się to ogląda...)..

dzieki za radę z tą glukozą - ja bym pewnie pojechala bez

Cytat:

czekamy na relacje i 3mamy kciuki!

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-01-12, 19:18   #3592
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38609582]A ja już raczej do końca ciąży frytek nie zjem.
Mam zaleconą dietę bezsolną, a frytki bez soli to nie frytki, więc sobie podaruję. Swoją drogą strasznie ciężko taką dietę prowadzić, bo o ile ja sobie czegoś nie posolę, tak już np. kupić np. niesoloną szynkę czy chleb jest raczej ciężko :/[/QUOTE]
Nie wyobrażam sobie tego...
mogę nie jeść słodkiego- ale niesolonego bym nie dała rady
A czemu masz taką dietę?

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:18   #3593
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Fajne- ja mam podobne, ale trzeba wziąć pod uwagę, że jeśli nogi zaczną puchnąć to można się w nie nie zmieścić
Wiem, noszę na co dzień rozm. M, a to rozm. L. Na wszelki wypadek gdybym miała napuchnąć na wiosnę, to kupię właśnie o rozmiar większe
Stary 2013-01-12, 19:20   #3594
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
ogladalam jeszcze plotkare hahha
Ja czasem też oglądam, aczkolwiek ostatnio nie mam weny.
Migdały wciągam bo kolację zjadłam i mi dalej niedobrze. Nie wiem co pić, chyba wrócę do tego imbiru z cytryną.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:20   #3595
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
My z mezusiem wrocilismy z zakupow z Francji wlasnie po drodze kupilismy sobie yufke bo mialam taka ochotee
Przyszly mi wyniki z badania na zespol Downa i zespolu Patau i Edwardsa - wyszlo male prawdopodobienstwo
Pierwsze ryzyko to 1: 20000 a drugie 1:40000
Bardzo mnie ta wiadomosc ucieszyla
Super, że wyniki wyszły dobrze

Cytat:

Łaaaa, ale super jak urodzi to daj znać koniecznie

Cytat:
No to szybko bo mi samotnie

Wrzucaj- my ocenimy
A Dziadki już nie mogą się doczekać
No cierpliwości Poczekaj jeszcze te dwa dni Chociaż pewnym pocieszeniem dla Ciebie może być fakt, że według usg już jestem w tym 19 tygodniu, więc aż tak samotnie nie musisz się czuć
Może jutro wrzucę lepsiejsze jak mi tż zrobi.

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:21   #3596
Rockyyy
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38609205]A ja się staram nie przegładzać zbytnio, bo ostatnio często mi (chyba?) spada cukier i jestem taka słaba strasznie... Raz, jak miałam jeszcze mdłości i wymioty i cały dzień nic nie jadłam, to wieczorem było mi tak słabo, że cała się trzęsłam i byłam zlana potem :/

Ja jak to robiłam, to miałam wprawdzie jedzenie, ale po całym badaniu nie byłam głodna, dojechałam do domu i jak weszłam do domu i chciałam sobie zrobić śniadanie, to myślałam, że się przewrócę. Byłam spocona, jakbym przebiegła maraton i dłuuugo nie umiałam dojść do siebie. Widocznie mi ten cukier spadł i się zaczęła jazda...[/QUOTE]
Też tak mam jak extremalnie się przegłodzę.Prawie mdleję.Zaopatrze się w jedzonko bo po badaniu będę musiała jeszcze jakoś dojechać samochodem do domu.....
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38609582]A ja już raczej do końca ciąży frytek nie zjem.
Mam zaleconą dietę bezsolną, a frytki bez soli to nie frytki, więc sobie podaruję. Swoją drogą strasznie ciężko taką dietę prowadzić, bo o ile ja sobie czegoś nie posolę, tak już np. kupić np. niesoloną szynkę czy chleb jest raczej ciężko :/[/QUOTE]
Takie czasy nastały.....trzeba się nieźle naszukac....
Stary 2013-01-12, 19:21   #3597
Anulka_p
Zakorzenienie

A ja nie solę frytek. Używam soli tylko do gotowania, do mięs, zup, ziemniaków, ale już właśnie do frytek czy jajka, pomidorów tak na kanapce to już nie.
Stary 2013-01-12, 19:22   #3598
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ooo Two and half też, Californication, FRiends (to moge w kółko oglądać), True Blood (ale ostatnio coraz trudniej mi się to ogląda...)..
Two and a half uwielbiam, a także (możesz mnie uznać za dziwną:P) uważam, że Charlie jest przystojny :P Friends oczywiście też lubię

Cytat:
Nie wyobrażam sobie tego...
mogę nie jeść słodkiego- ale niesolonego bym nie dała rady
A czemu masz taką dietę?
Ciśnienie
Stary 2013-01-12, 19:22   #3599
surka
Zakorzenienie

Cytat:
A to planowane cc?
Bo skoro ma siłę zdawać na fb relacje i robić zdjęcia to chyba nie ma zbyt silnych skurczy?
Dzieciątko nie obróciło się
Stary 2013-01-12, 19:24   #3600
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Takie czasy nastały.....trzeba się nieźle naszukac....
No ja póki co nie znalazłam u siebie solidnego sklepu z mięsem i wędlinami, takiego, żebym miała pewność, że to jest dobre i swojskie. Chleb jeszcze dobry kupię (na pieczywie zresztą lepiej się znam), ale mięso, wędlinę, ryby - niestety muszę się zdać na to, co mam pod ręką..

Cytat:
A ja nie solę frytek. Używam soli tylko do gotowania, do mięs, zup, ziemniaków, ale już właśnie do frytek czy jajka, pomidorów tak na kanapce to już nie.
A ja na kanapkach to też średnio, ale frytki to solę namiętnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości