|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9931 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Cytat:
jest co wspominać a ja dzisiaj też zaliczyłam wyprawę na śnieg... nie mogłam maluchów do domu zaciągnąć ... ale jak mi obiad pięknie zjadły ![]() Cytat:
a ćwiczyć trzeba minimum 3 razy w tygodniu, żeby był efekt
|
|
|
#9932 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
niestety mi kazali
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-13 o 22:07 |
||
|
|
|
#9933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak już po ptokach, bo z nim rozmawiałam.On mnie kocha i to jest problem. Widzę, że cierpi. Zmarnowałam mu w sumie trochę czasu więc się w sumie niespecjalnie dziwię. |
|
|
|
|
#9934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Jak to zmarnowalasmu czas? pisalas, ze cos zrobil czego mu nie zapomnisz lub nie wybaczysz... |
|
|
|
|
#9935 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laski
![]() Tyle co wczoraj to się już dawno nie naśmiałam![]() ![]() Świniaczku to bardzo przykre Niestety los czasem bywa dla nas okrutny i nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć, ale nie żałuj tego co było. Gdybyście nie spróbowali, nie wiedzielibyście czy Wam wyjdzie. Każde doświadczenie nas czegoś uczy. Podziwiam Cię za odwagę, bo jest wiele par, które mimo wszystko nie jest w stanie zdecydować się na taki krok. Trzymam kciuki, żeby ułożyło Ci się wszystko i że w końcu któregoś dnia będziesz szczęśliwa u boku tego jedynego, właściwego. Piersiątka, którego dnia też uda Ci się zrobić, musisz tylko w to uwierzyć i do tego dążyć, bo marzenia same się nie spełniają, my musimy im w tym pomóc![]() Ilonko co do pokazywania zdjęć lekarzowi wydaje mi się, że ma to sens. Oczywiście nie będzie w stanie zrobić dokładnie takich jak są na zdjęciu, ale zobaczy jaką orientacyjnie wielkość wizualną piersi chcesz osiągnąć po operacji. Co do Greya to ja też potwierdzam, że jakieś zastrzeżenia można mieć do języka i niektóre zdania, często się powtarzające są dość irytujące, ale jak się wczyta (u mnie to było gdzieś w połowie) to taka ciekawość zżera co będzie dalej, jak to się skończy, jak potoczą się ich losy. Ja pod koniec miesiąca zamawiam sobie 2 i 3 część, żeby mi tu do Belgii przesłali, już się doczekać nie mogę
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-13 o 22:47 |
|
|
|
#9936 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Niezadowolencja;386 22334]Ja wczoraj zaczęłam greya III i fakt nie jest to majstersztyk, ale wciąga niesamowicie
Ja nawet do Tż nie biegnę, bo wiem, że nie da się tak nabrać. On uważa, że to ☠☠☠☠☠☠☠y i śmieje się ze mnie. Oczywiście są to pierdoły, ale za to jakie miłe Myślę, że najdalej we wtorek skończę, a szkoda bo jeszcze mogłabym to czytać. Powiedz mi tylko czy Grey'owi nic się nie stanie? Zazdroszę tym ludziom, którzy nie czytali Harrego Pottera i go nie oglądali, zazdroszczę tym, którzy nie oglądali Władcy Pierścieni i zazdroszczę tym, którzy nie czytali jeszcze Grey'a. Uczucia jakie mi towrzyszyły przy pierwszym czytaniu i oglądaniu są jedyne w swoim rodzaju. Zresztą jest tyle książek, które chciałabym przeczytać znów po raz pierwszy... No nic zadowolę się jakimiś nowymi, zawsze istnieje szansa, że znów trafię na jakąś miłą pozycję ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Witamy, witamy dariac31. Czuje się jak u siebie ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
A rozpinanych bluzek to już w ogóle, bo zawsze mam jakoś wrażenie, ze grubo w nich wyglądam.W ogóle ja nie wiem, kupuję takie małe ubrania, że chyba nie będę miała co założyć na siebie po op, wszystko jakieś obcisłe. Ostatnio tak mi się kurtka jedna podobała, że kupiłam pomimo, że się dopiąć nie mogę . Szali zarzucam i heya![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- brrrrr ale tematy wieczorem brrrr
|
|
#9937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hihiKurczę też mnie ciekawi jakie jeszcze erotyki są godne polecenia. Po przeczytaniu Greya będę miała ochotę na więcej, coś tak czuję Ja nigdy czytać nie lubiłam, bo nie wpadłam na nic co by mnie interesowało. Pewnie jest setki takich książek, ale jak nie sprawdzę to się nie przekonam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#9938 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=belseno;38629629]niestety mi kazali
[COLOR=Silver]no jejku, no już mam stresa, ale idę do jakiejś pani, to może jej nie będzie interesowało co tam jest, albo i nie ma
|
#9939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi dali rano sniadanie, ale na poczatek kanapka i powiedzieli ze zobacza czy cos sie dzieje ale nic nie było;p A ja sie tak strasznie bałam tej rurki co wkladaja do buzi a nawet nie pamietam jak mnie uspili;p tylko urywki jak sie obudzilam
|
|
#9940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oooo- to z moją motywacją i chęcią do ćwiczeń to mam zawsze "ten drugi dzień" (na regenerację!) ![]()
|
|
#9941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on to zrobił 5 lat temu, miałam full czasu, żeby sobie jeszcze przed ślubem uświadomić, że go nie kocham - ślub był półtora roku temu. Tak więc owszem, zrobił coś bardzo niefajnego, ale miałam sporo czasu na to, żeby jeszcze przed ślubem to wszystko skończyć... |
|
|
|
|
#9942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko się ułoży!!! B ędzie dobrze!
|
|
#9943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- dzień dobry WAM DZIEWCZYNKI,MAMY MRÓZ,ZIME,wpadłam się przywitać i spadam do pracy.ale mi sie nie chcę
|
|
|
#9944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9945 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() a ja na konsultację zabrałam siostrę haha miałam też zdjęcia przy sobie ale jak już weszłam do gabinetu to o nich zapomniałam najpierw dr mnie zbadał powiedział jaka mam klatkę wymiary porobił pogadał wybraliśmy inplanty poprzymierzałam wybrałam i dr zawołał siostrę popatrzał pomacał i okazało się że bedę miała trochę większe do niej ładne C no zobaczymy jak juz bedę po op ale jak przymierzałam inplanty to wydałały mi sie olbrzymie
|
#9946 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Palnowalam na koniec marca ale wyjeZdAm na 3 tygodnie i raczej nie dam rady wiec kolejny termin to chyba maj ale jestem juz decydowania na 100%teraz tylko dopasować termin )))---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
trzymam kciuki!---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
Super mam nadzieje ze wszystkie po operacji bedziemytak szybko dochodziły do siebie ))
|
|
#9947 |
|
Raczkowanie
|
Swiniaczku, doczytalam w Twoim watku, ze maz Cie jednak kocha. Skoro tak to mysle ze powinnas sie jednak zastanowic i ze musisz byc zauroczona kims innym. Kazdy z nas popelnia bledy , wazne zeby umiec z nich wyciagac wnioski Zycze Ci wiec madrych wyborow i przemyslanych.
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Zapomnialam sie przywitac z samego rana. Dzieci w szkole i przedszkolu, a ja z najmlodsza w domu walcze. Zaraz biore sie za porzadki w domu, bo jutro moj wielki dzien !!!!!
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-01-18 o 10:51 |
|
|
|
#9948 | |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie w ten mroźny snieżny poranek!
Cytat:
No to będziemy jutro trzymac kciuki!!![]()
|
|
#9949 |
|
Raczkowanie
|
ania2003- odczuwasz jakiś stresik ?? jejku jak ja Ci zadroszczę a mi się tak dłuży czas do op... trzymam kciukaski by wszystko poszło z godnie z planem i żebyś była przeszczęśliwa z nowymi cycusiami ;*
|
#9950 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
ania2003, trzymam kciuki , ja to już bym się pewnie zaczęła denerwować przypomnij mi jaki rozmiarek będziesz miała ? ja mam jutro konsultacje i ciekawa jestem jaki mi doktor zaproponuje . Też bym już chciała być po, ehhh ....ale zależy jaki mi termin zaproponuje. Ostatnio wykonując jakiekolwiek domowe czynności, zastanawiam się jak to będzie po op. jak dam radę cokolwiek robić,wszystko analizuje, wyobrażam sobie jak to mniej więcej może wyglądać po, staram się przygotować jakoś
|
#9951 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Mam do wszystkich jedno pytanie (tylko nie pomyślcie, że coś ze mną nie tak
) która z Was przeżywa orgazm wewnętrzny za każdym razem, gdy się kocha? Z góry przepraszam za tak osobiste pytanie, ale mam tu małą rozmowę z kimś kto uważa, że dziwnym jest, by kobieta go nie przeżywała.
|
|
#9952 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
wpadlam sie przywitac![]() wstawilam do albumu 2 fotki z soboy ) ale niestety nie odwazylam sie isc bez stanika w albumie fotki bez stanika )
|
#9953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hihi ja nie mam ich prawie nigdy, ogólnie to mam chyba jakąś znieczulicę, bo prawie nic mnie nie rusza Podniecona mogę być, czasem nawet bardzo, ale orgazmy u mnie prawie nie występują. A tak z ciekawości, jakiej płci jest osobnik z Tobą się sprzeczający?![]() Witajcie
|
|
#9954 |
|
Raczkowanie
|
Olivkaa200 - przyjmiesz mnie do swoich znajomych
![]()
|
#9955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapaszam do siebie
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2013-01-14 o 12:35 |
|
|
|
|
#9956 |
|
Raczkowanie
|
ja tak samo nie mam orgazmów... jestem podniecona i to bardzo ale żeby odlatywać jak to u facetów to nie miałam nigdy czegoś takiego z obecnym partnerem lubie się kochac a z byłym mężęm to masakra była ile razy popękałam czasami tak krwawiłam jak podczas miesiączi chodziłam po lekarzach bo myślałam że ze mna coś nie tak że mnie za mocno pozszywali po porodzie jak poznałam obecnego partnera jeju jak ja się bałam tego momentu że znowu będzie ten okropny ból ale okazało się odwrotnie i teraz wiem że to brak uczucia do byłego i mój organizm się przed nim bronił a teraz jest znacznie lepiej choć często bywa że mało co czuję choć jestem podniecona ;/ mam nadzieje, że zmieni mi się psychika jak już będę po op bo teraz to jaąs blokadę mam nie potrafię do końca się zapomnieć, zapomnieć o wszystkim i oddać się rozkoszy...
|
#9957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!Oczywiście że nie zawsze wystepuje orgazm!! co wcale nie oznacza że nie jest miło i przyjemnie
|
|
#9958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Raczej facet z olbrzymim EGO ) to zewnętrzne. Już się bałam, że coś ze mną nie tak
|
|
|
#9959 |
|
Zadomowienie
|
Niezadowolencjo współczuję temu panu, bo widać jest notorycznie oszukiwany przez kobiety udające orgazm
![]() Ale swoją drogą to miło z ich strony, że nie chcą mu takiej przykrości sprawiać
|
#9960 |
|
Raczkowanie
|
Olivka, ja rowniez prosze o przyjecie do znajomych,jezeli masz ochote wyslalam kiedys zaproszenie.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

i po kąpieli,kolacji padła w łożu..migiem...a ona tak szybko nie usypia

Myślę, że najdalej we wtorek skończę, a szkoda bo jeszcze mogłabym to czytać. Powiedz mi tylko czy Grey'owi nic się nie stanie? 

, ja to już bym się pewnie zaczęła denerwować
!