Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 332 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-13, 21:55   #9931
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Mi zależy na mięśniach głównie brzucha i pośladków. Myślisz, że po 3 miesiącach mogę ćwiczyć przynajmniej nogi i pośladki? Czy mogę po 3 miesiącach stosować takie ćwiczenia na brzuch?
najlepiej jak zapytasz Dr

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dobry wieczór kochane!!!HORO,ANNE ja pierdzielę!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!normalnie jak z horroru

a GREYA lecę dziś dalej...jeszcze nie zdążył mnie wciągnąć bo to dopiero 35str,ale wciągnie..wierzę

my po nartach i sankach...wymarzliśmy zdrowo,mały snowboard mała sanki,z mamusiąi po kąpieli,kolacji padła w łożu..migiem...a ona tak szybko nie usypiafajniemuszę ich brać na długie spacery zimowe przed snem!!
Klauduś,
jest co wspominać
a ja dzisiaj też zaliczyłam wyprawę na śnieg... nie mogłam maluchów do domu zaciągnąć ... ale jak mi obiad pięknie zjadły

Cytat:
To całe szczęście. Brzuch i pośladki to teraz moja zmora, nogi też wypadałoby poprawić. Mam nadzieję, że te ćwiczenia pomogą. Ile razy w tygodniu ćwiczyć by do lata jaką taką figurkę mieć? Chciałabym codziennie, ale wiem, że z racji dzieciaczków może być to niemożliwe. Czy minimum 3 razy w tygodniu dadzą mi jekieś efekty?
co Ty chcesz od brzucha? na fotkach widać , że płaski

a ćwiczyć trzeba minimum 3 razy w tygodniu, żeby był efekt i do lata będzie pięknie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 22:00   #9932
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, do EKG trzeba się rozbierać ze stanika?
niestety mi kazali

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Ja tez mialam zdjecie jakie bym chciala ale dr powiedzial zeby byly takie bym musiala miec takie wymiary jak ta ze zdjecia i taka sama wyjsciówke wiec zdjecia beda raczej zbedne:P
no widzisz, różnie to bywa. Ja miałam fotki, oczywiście szukałam najpierw "podobnej" wyjściówki nie, że tak od czapy fotke druknęłam i lekarz powiedział, że będą podobne tylko inaczej blizny u mnie muszą być i mam wrażenie, że tak właśnie jest...nadal mam fotke tego co chciałam w albumach więc można porównać

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
....
A ja mysle ze to tez nie ma sensu zeby brac zdjecia innych babek,
bo dobrze dr Lubuss powiedzial-trzeba by identyczna wyjsciowke i wymiary posiadac,a kazdy choc w najmniejszym stopniu to jednak jest inny!!
ma to sens bo pokazuje lekarzowi jakie są nasze oczekiwania co do wielkości, przecież nie chodzi o to, że ma zrobić identycznie tylko o zobrazowanie. Łatwiej pokazać niż opowiedzieć Samo powiedzenie, że chce C małe czy średnie nic nie mówi szczególnie, że nawet po operacji ciężko stwierdzić jaki ten rozmiar naprawdę jest. Ja mam biustonosze w rozmiarze D, E, F więc jaki mam rozmiar biustu? A mi lekarz mówił, że C to mi wyjdzie hihiii.... a gdyby mi powiedział, że będę nosiła staniki E czy F to bym się w głowe popukała takie to oooogromne mi się wtedy wydawało i napewno bym się nie zgodziła. Więc mam cycki z obrazka w bliżej nieokreślonym rozmiarze, które wg wstępnej konsultacji miały być rozmiarem C

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-13 o 22:07
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 22:12   #9933
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
A może zachowaj te pozory jeszcze, przynajmniej do zrobienia cycków, skoro i tak decyzję podjęłąś to wykorzystaj wszystko do końca No chyba, że już po rozmowach czyli jak to mówią po ptokach.
Nie umiałabym tak Ale i tak już po ptokach, bo z nim rozmawiałam.

Cytat:
Świniaczek, a tak jeszcze raz ja... Ty go nie kochasz, a On Ciebie? Jak Twój Tż to znosi? Co oznacza, że się męczy? Myślałam, że oboje tego chcecie?
On mnie kocha i to jest problem. Widzę, że cierpi. Zmarnowałam mu w sumie trochę czasu więc się w sumie niespecjalnie dziwię.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 22:28   #9934
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieciaki już śpią...jaka błoga cisza może mała lampeczka tak na miły koniec dnia. Jutro jak czas i dzieci i Tż pozwoli pojadę jakieś spodnie kupić. Już 4ty raz zmieniam graderobę dolną, bo wszystko ze mnie leci. Tylko kiecki się nadają, ale zimą jest zimno i sukienki przegrywają ze spodniami.

Za każdym razem, gdy kładłam się na stół operacyjny czy to przy cesarkach czy przy cyckach, myślałam tylko o jednym, żeby nic nie poczuć. Co prawda przy cesarkach znieczulona byłam tylko od pasa w dół, ale zaboleć może zawsze. Dziewczyny współczuję Wam. Gdyby mi się coś takiego przytrafiło to nie wiem czy jeszcze zdecydowałabym się na jakąkolwiek operację.

Chyba poczytam trochę i faktycznie napiję się winiucha, Tz kupił mi jedno z tych, które lubię

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

horo czy te ćwiczenia z melB pomagają? Ile razy w tygodniu ćwiczysz? Ja po konsultacji zamierzam się wziąć za ćwiczenia (w domku) więc jak już wszystkie to ćwiczą to ja też chcę
Niezadowolencja, ja przeszlam z Mel B na Ewe Chodakowska, wrzuc na youtoube jej nazwisko i skalpel, uwazam ze jest to swietny zestaw, daje popalic i po raz pierwszy moge zrobic wszytko na brzuch nie czujac bolu w kregoslupie. Cwicze z nia juz tydzien i przy niej pozostane

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Nie umiałabym tak Ale i tak już po ptokach, bo z nim rozmawiałam.

On mnie kocha i to jest problem. Widzę, że cierpi. Zmarnowałam mu w sumie trochę czasu więc się w sumie niespecjalnie dziwię.
Jak to zmarnowalasmu czas? pisalas, ze cos zrobil czego mu nie zapomnisz lub nie wybaczysz...
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 22:41   #9935
kicia_nh
Zadomowienie

Witajcie laski Uf ale pokręcony weekend za mną i to dość niespodziewanie Tyle co wczoraj to się już dawno nie naśmiałam

Świniaczku to bardzo przykre Niestety los czasem bywa dla nas okrutny i nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć, ale nie żałuj tego co było. Gdybyście nie spróbowali, nie wiedzielibyście czy Wam wyjdzie. Każde doświadczenie nas czegoś uczy. Podziwiam Cię za odwagę, bo jest wiele par, które mimo wszystko nie jest w stanie zdecydować się na taki krok. Trzymam kciuki, żeby ułożyło Ci się wszystko i że w końcu któregoś dnia będziesz szczęśliwa u boku tego jedynego, właściwego. Piersiątka, którego dnia też uda Ci się zrobić, musisz tylko w to uwierzyć i do tego dążyć, bo marzenia same się nie spełniają, my musimy im w tym pomóc

Ilonko co do pokazywania zdjęć lekarzowi wydaje mi się, że ma to sens. Oczywiście nie będzie w stanie zrobić dokładnie takich jak są na zdjęciu, ale zobaczy jaką orientacyjnie wielkość wizualną piersi chcesz osiągnąć po operacji.

Co do Greya to ja też potwierdzam, że jakieś zastrzeżenia można mieć do języka i niektóre zdania, często się powtarzające są dość irytujące, ale jak się wczyta (u mnie to było gdzieś w połowie) to taka ciekawość zżera co będzie dalej, jak to się skończy, jak potoczą się ich losy. Ja pod koniec miesiąca zamawiam sobie 2 i 3 część, żeby mi tu do Belgii przesłali, już się doczekać nie mogę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-13 o 22:47
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 23:02   #9936
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=Niezadowolencja;386 22334]Ja wczoraj zaczęłam greya III i fakt nie jest to majstersztyk, ale wciąga niesamowicie Ja nawet do Tż nie biegnę, bo wiem, że nie da się tak nabrać. On uważa, że to ☠☠☠☠☠☠☠y i śmieje się ze mnie. Oczywiście są to pierdoły, ale za to jakie miłe Myślę, że najdalej we wtorek skończę, a szkoda bo jeszcze mogłabym to czytać. Powiedz mi tylko czy Grey'owi nic się nie stanie?
Zazdroszę tym ludziom, którzy nie czytali Harrego Pottera i go nie oglądali, zazdroszczę tym, którzy nie oglądali Władcy Pierścieni i zazdroszczę tym, którzy nie czytali jeszcze Grey'a. Uczucia jakie mi towrzyszyły przy pierwszym czytaniu i oglądaniu są jedyne w swoim rodzaju. Zresztą jest tyle książek, które chciałabym przeczytać znów po raz pierwszy... No nic zadowolę się jakimiś nowymi, zawsze istnieje szansa, że znów trafię na jakąś miłą pozycję

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Witamy, witamy dariac31. Czuje się jak u siebie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

Gdzie Ty takiego męża znalazłaś?
Fakt, literatura wysokiego lotu to nie jest delikatnie mówiąc. Ja też zakupiłam 3 cz, ale teraz czytam co innego, więc się pewnie doczeka swojej kolejności po op na urlopie. Ogólnie jakieś bardzo popularne te erotyki teraz.[COLOR="Silver"]

Popularne erotyki, hmm a znasz może jakieś ciekawe tytuły? Swoją drogą wolę czytać niż oglądać. Moja wyobraźnia jest ogromna więc i wyobrażenia na temet tego co czytam podobają mi się bardziej niż to co mogłabym oglądać Lubię swoją wyobraźnie, a Wy?
Kochana, poczytaj o 80 dni żółtych

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
ja tak czekałam na cycuchy że mam wszystko naszykowane;]le to jeszcz3tyg;]a czekałam i marudziłam3lata;]
Łooo matko! Ja nic nie mam naszykowane A rozpinanych bluzek to już w ogóle, bo zawsze mam jakoś wrażenie, ze grubo w nich wyglądam.W ogóle ja nie wiem, kupuję takie małe ubrania, że chyba nie będę miała co założyć na siebie po op, wszystko jakieś obcisłe. Ostatnio tak mi się kurtka jedna podobała, że kupiłam pomimo, że się dopiąć nie mogę. Szali zarzucam i heya

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Sprostowanie-to się stalo 5 lat wczesniej,pozniej bylam jeszcze w narkozíe do badania,i pol roku wczesniej przed piersiami mialam operacje i tez ok wszystko.
brrrrr ale tematy wieczorem brrrr

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 23:04   #9937
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Popularne erotyki, hmm a znasz może jakieś ciekawe tytuły? Swoją drogą wolę czytać niż oglądać. Moja wyobraźnia jest ogromna więc i wyobrażenia na temet tego co czytam podobają mi się bardziej niż to co mogłabym oglądać Lubię swoją wyobraźnie, a Wy?
Oj zgadzam się. Obraz, który widzimy ogranicza naszą wyobraźnię Ja również swoją uwielbiam, mojego tż ona czasem przeraża hihi
Kurczę też mnie ciekawi jakie jeszcze erotyki są godne polecenia. Po przeczytaniu Greya będę miała ochotę na więcej, coś tak czuję Ja nigdy czytać nie lubiłam, bo nie wpadłam na nic co by mnie interesowało. Pewnie jest setki takich książek, ale jak nie sprawdzę to się nie przekonam

Stary 2013-01-13, 23:04   #9938
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=belseno;38629629]niestety mi kazali [COLOR=Silver]

no jejku, no już mam stresa, ale idę do jakiejś pani, to może jej nie będzie interesowało co tam jest, albo i nie ma

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 23:05   #9939
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
A TAK NA POWAŻNIE TO JESTEM CIEKAWA CZY MOŻNA W TRAKCIE OPERACJI SIĘ OBUDZIĆ..jakoś ostatnio myślę o tym..i czy jedliście śniadanko rano czy już można było po narkozie,.

Mi dali rano sniadanie, ale na poczatek kanapka i powiedzieli ze zobacza czy cos sie dzieje ale nic nie było;p
A ja sie tak strasznie bałam tej rurki co wkladaja do buzi a nawet nie pamietam jak mnie uspili;p tylko urywki jak sie obudzilam
Stary 2013-01-13, 23:15   #9940
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

nie powinno się ćwiczyc codziennie, mięśnie muszą mieć czas na regeneracje, co drugi dzień możesz, zresztą ćwicząc sumiennie 3x w tyg. też powinnaś widzieć efekty

Oooo- to z moją motywacją i chęcią do ćwiczeń to mam zawsze "ten drugi dzień" (na regenerację!)
Stary 2013-01-13, 23:19   #9941
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Jak to zmarnowalasmu czas? pisalas, ze cos zrobil czego mu nie zapomnisz lub nie wybaczysz...

Ale on to zrobił 5 lat temu, miałam full czasu, żeby sobie jeszcze przed ślubem uświadomić, że go nie kocham - ślub był półtora roku temu. Tak więc owszem, zrobił coś bardzo niefajnego, ale miałam sporo czasu na to, żeby jeszcze przed ślubem to wszystko skończyć...

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 23:41   #9942
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość

Swiniaczku, co nas nie zabije to nas wzmocni. Ja też przeszłam to w moim życiu. A po burzy przychodzi spokuj śpiewała Budka Suflera .... i szczęście. Ty też będziesz szczęśliwa, więc szkoda nawet łez, bo nie warto.
Dokładnie! I z takim mottem masz się codziennie Świniaczku budzić!!!
Wszystko się ułoży!!! B ędzie dobrze!
Stary 2013-01-14, 07:55   #9943
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
nie ma za co jak masz jakies pytania to pisz nie ma sie co bac, a jeszcze moge podpowiedziec ze dobrze jest miec gore od pizamy z dwoma kiszonkami jak sie chodzi np do toalety to wygodnie bo ma sie gdzie wlozyc buteleczki po drenach
O dzięki za podpowiedz,chyba 6zmyslem kupiłam piżamke z kieszonkami.

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

dzień dobry WAM DZIEWCZYNKI,MAMY MRÓZ,ZIME,wpadłam się przywitać i spadam do pracy.ale mi sie nie chcę
Stary 2013-01-14, 08:09   #9944
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale on to zrobił 5 lat temu, miałam full czasu, żeby sobie jeszcze przed ślubem uświadomić, że go nie kocham - ślub był półtora roku temu. Tak więc owszem, zrobił coś bardzo niefajnego, ale miałam sporo czasu na to, żeby jeszcze przed ślubem to wszystko skończyć...
Jestes mloda, myslalas, ze sie ulozy, slub pod presja.... teraz to rodzice powinni miec wyrzuty sumienia, ze Ciebie zmusili do tego i powinni zrozumiec Twoja decyzje, wlasnie oni, ktorzy maja wiecej lat niz dwadziescia kilka, i wiedza jak to jest w zyciu i, ze na nieszczesciu z przymusu szczescia a tym bardziej rodziny sie nie zbuduje. Do tanga trzeba dwojga, nie wystarczy, ze ktos nas kocha. Nie rob sobie wyrzutow. Dalas Wam szanse ale zycie ma sie jedno, mlodosc tym bardziej
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 08:23   #9945
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Dzień dobry dziewczynki
a ja na konsultację zabrałam siostrę haha miałam też zdjęcia przy sobie ale jak już weszłam do gabinetu to o nich zapomniałam najpierw dr mnie zbadał powiedział jaka mam klatkę wymiary porobił pogadał wybraliśmy inplanty poprzymierzałam wybrałam i dr zawołał siostrę popatrzał pomacał i okazało się że bedę miała trochę większe do niej ładne C no zobaczymy jak juz bedę po op ale jak przymierzałam inplanty to wydałały mi sie olbrzymie
Stary 2013-01-14, 08:38   #9946
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Aniu ja wczoraj właśnie cenników laserków szukałam. Jak tu trafiłam na forum to właśnie ten temat mnie interesował, czy pierw usunąć laserowo rozstępy czy można to zrobić po operacji i implanty nie będą w niczym przeszkadzać. Dziewczynki mi pisały, że również z implantami można, to samo powiedziała pani dr w Polsce. Nie wiem czy tyczy się to wszystkich zabiegów laserowych. Możesz też zapytać swojego dr

Dzień dobry

Suples to już pierwsze koty za płoty Rozmiarek fajniutki Ci z tego wyjdzie A terminowo to kiedy chciałabyś operację? Mi też mówili, że po 6 tygodniach do pracy, a najlepiej jakbym mogła zostać w domu 2 miesiące. Ja jednak nie miałam takiej możliwości i wróciłam po miesiącu, ale nie jest tak źle

Bardzo mi miło, że podoba Wam się mój avek Nie grzesząc skromnością muszę przyznać, że mi też No ale po to zrobiłam piersiątka, żeby mi się w końcu podobały i tego ukrywać nie będę

Palnowalam na koniec marca ale wyjeZdAm na 3 tygodnie i raczej nie dam rady wiec kolejny termin to chyba maj ale jestem juz decydowania na 100%teraz tylko dopasować termin )))

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Nie będzie cycków. Zostaną w nieosiągalnym miejscu.
Nie kocham swojego męża, nie wytrzymam z nim. Nie, nie ma nikogo innego. Po prostu go nie kocham i nie chcę z nim być. Ślub był pod presją rodziców moich i jego. Nie umiem z nim żyć, zrobił kiedyś coś, czego nie potrafię wybaczyć, nie jestem w stanie go pokochać, nie umiem z nim być.
Pozwolę sobie cieszyć się waszymi cycuchami.
Smutna wiadomość ale jeśli go nie kochasz to dobra decyzja musisz cieszyć sie z życia trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Ja powiem wam że u mnie najgorsze były pierwsze 3 dni, pierwszy tydzien dochodzilam do siebie ,teraz juz robie wszystko:P Rano tylko troche boli jak wstaje;p

Super mam nadzieje ze wszystkie po operacji bedziemytak szybko dochodziły do siebie ))

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 08:51   #9947
ania2003
Raczkowanie

Swiniaczku, doczytalam w Twoim watku, ze maz Cie jednak kocha. Skoro tak to mysle ze powinnas sie jednak zastanowic i ze musisz byc zauroczona kims innym. Kazdy z nas popelnia bledy , wazne zeby umiec z nich wyciagac wnioski Zycze Ci wiec madrych wyborow i przemyslanych.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Zapomnialam sie przywitac z samego rana. Dzieci w szkole i przedszkolu, a ja z najmlodsza w domu walcze. Zaraz biore sie za porzadki w domu, bo jutro moj wielki dzien !!!!!

Edytowane przez ania2003
Czas edycji: 2013-01-18 o 10:51
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 09:16   #9948
Krystel13
Raczkowanie

Witam Wszystkie w ten mroźny snieżny poranek!

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość

Zapomnialam sie przywitac z samego rana. Dzieci w szkole i przedszkolu, a ja z najmlodsza w domu walcze. Zaraz biore sie za porzadki w domu, bo jutro moj wielki dzien !!!!!
Oj faktycznie No to będziemy jutro trzymac kciuki!!
Stary 2013-01-14, 09:26   #9949
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ania2003- odczuwasz jakiś stresik ?? jejku jak ja Ci zadroszczę a mi się tak dłuży czas do op... trzymam kciukaski by wszystko poszło z godnie z planem i żebyś była przeszczęśliwa z nowymi cycusiami ;*
Stary 2013-01-14, 10:08   #9950
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

ania2003,
trzymam kciuki , ja to już bym się pewnie zaczęła denerwować
przypomnij mi jaki rozmiarek będziesz miała ? ja mam jutro konsultacje i ciekawa jestem jaki mi doktor zaproponuje . Też bym już chciała być po, ehhh ....ale zależy jaki mi termin zaproponuje.

Ostatnio wykonując jakiekolwiek domowe czynności, zastanawiam się jak to będzie po op. jak dam radę cokolwiek robić,wszystko analizuje, wyobrażam sobie jak to mniej więcej może wyglądać po, staram się przygotować jakoś albo próbuję usnać na plecach a jak się przewracam na bok to myślę sobie że niedługo nie będę mogła tego zrobić i jak ja w ogóle usnę. Ja to jak zawsze dramatyzuje pewnie niepotrzebnie .....
Stary 2013-01-14, 11:51   #9951
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cześć dziewczynki. Mam do wszystkich jedno pytanie (tylko nie pomyślcie, że coś ze mną nie tak) która z Was przeżywa orgazm wewnętrzny za każdym razem, gdy się kocha? Z góry przepraszam za tak osobiste pytanie, ale mam tu małą rozmowę z kimś kto uważa, że dziwnym jest, by kobieta go nie przeżywała.
Stary 2013-01-14, 12:17   #9952
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny wpadlam sie przywitac

wstawilam do albumu 2 fotki z soboy) ale niestety nie odwazylam sie isc bez stanika w albumie fotki bez stanika)

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 12:28   #9953
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczynki. Mam do wszystkich jedno pytanie (tylko nie pomyślcie, że coś ze mną nie tak) która z Was przeżywa orgazm wewnętrzny za każdym razem, gdy się kocha? Z góry przepraszam za tak osobiste pytanie, ale mam tu małą rozmowę z kimś kto uważa, że dziwnym jest, by kobieta go nie przeżywała.
Niezadowolencjo to osoba ta jeżeli tak uważa to naprawdę niewiele wie jeszcze Hihi ja nie mam ich prawie nigdy, ogólnie to mam chyba jakąś znieczulicę, bo prawie nic mnie nie rusza Podniecona mogę być, czasem nawet bardzo, ale orgazmy u mnie prawie nie występują. A tak z ciekawości, jakiej płci jest osobnik z Tobą się sprzeczający?

Witajcie Ja już po pracy

Stary 2013-01-14, 12:30   #9954
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Olivkaa200 - przyjmiesz mnie do swoich znajomych
Stary 2013-01-14, 12:32   #9955
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Olivkaa200 - przyjmiesz mnie do swoich znajomych
Tak, tak za chwile dodam
Zapaszam do siebie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2013-01-14 o 12:35
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 12:40   #9956
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ja tak samo nie mam orgazmów... jestem podniecona i to bardzo ale żeby odlatywać jak to u facetów to nie miałam nigdy czegoś takiego z obecnym partnerem lubie się kochac a z byłym mężęm to masakra była ile razy popękałam czasami tak krwawiłam jak podczas miesiączi chodziłam po lekarzach bo myślałam że ze mna coś nie tak że mnie za mocno pozszywali po porodzie jak poznałam obecnego partnera jeju jak ja się bałam tego momentu że znowu będzie ten okropny ból ale okazało się odwrotnie i teraz wiem że to brak uczucia do byłego i mój organizm się przed nim bronił a teraz jest znacznie lepiej choć często bywa że mało co czuję choć jestem podniecona ;/ mam nadzieje, że zmieni mi się psychika jak już będę po op bo teraz to jaąs blokadę mam nie potrafię do końca się zapomnieć, zapomnieć o wszystkim i oddać się rozkoszy...
Stary 2013-01-14, 12:41   #9957
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Ten ktoś- to chyba sfrustowana, zgorzkniała i zacofana baba!! Albo jakis facet MACHO z przerośnietym ego!
Oczywiście że nie zawsze wystepuje orgazm!! co wcale nie oznacza że nie jest miło i przyjemnie
Stary 2013-01-14, 12:53   #9958
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Ten ktoś- to chyba sfrustowana, zgorzkniała i zacofana baba!! Albo jakis facet MACHO z przerośnietym ego!
Oczywiście że nie zawsze wystepuje orgazm!! co wcale nie oznacza że nie jest miło i przyjemnie

Raczej facet z olbrzymim EGO Ja miałam wewnętrzny tylko raz, całą resztę (a to akurat mogę mieć zawsze gdy tylko chcę,pod warunkiem, że Tż udostępni swoją pomocną dłoń) to zewnętrzne. Już się bałam, że coś ze mną nie tak
Stary 2013-01-14, 13:02   #9959
kicia_nh
Zadomowienie

Niezadowolencjo współczuję temu panu, bo widać jest notorycznie oszukiwany przez kobiety udające orgazm Ale swoją drogą to miło z ich strony, że nie chcą mu takiej przykrości sprawiać Albo ma tak przerośnięte ego, że ich okrzyki bólu uważa za wzdychania rozkoszy

Stary 2013-01-14, 13:05   #9960
LittleButterfly
Raczkowanie

Olivka, ja rowniez prosze o przyjecie do znajomych,jezeli masz ochote wyslalam kiedys zaproszenie.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości