|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oddam wszystko za wannę pełną piany! Jeszcze jakbyś miała ten nowy, luksjowy płyn do kąpieli o zapachu (a może raczej smaku) babeczkowo-cytrynowym Cytat:
Cytat:
![]() Mieliśmy te dymy i foto momentami mało nas nie zabił - nam się to podobało (dzieciakom jeszcze bardziej) a on bidny nie mógł ostrości złapać ![]() Skończyłam zaproszenia na bal kierunku. Obfocę rano i się Wam pochwalę powiecie mi czy ujdą ![]() Zmotywowałyście mnie. Szybko coś zjem (jakiś jogurcik albo coś) i idę ćwiczyć! Trza być twardym a nie miętkim! |
||||
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
powybierał same najlepsze momenty wesela, także jak dla mnie to był jeden z najlepszych wyborów ślubnych My podpisaliśmy umowę w 2011, to płaciliśmy mu 1500 zł razem z sesją |
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skąd wy macie siłę żeby ćwiczyć? Ja mam po pracy czasem tak mało energii, że aż się boję co to się ze mną dzieje...
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, ja też nie mam siły, jak wracam z pracy, ale jak tak patrzę na swój brzuch, to mi siła od razu wraca
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Blue - jaki ty masz brzuch? chcesz się zamienić??
![]() Ja w pracy praktycznie cały czas chodzę, biegam itp. ale jak przychodzę do domu to mam ochotę wyłożyć tylko nogi do góry |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam pracę stojącą, więc dobrze wiem co czujesz po całym dniu pracy A może przed pracą byś sobie poćwiczyła? Czy bardzo wcześnie zaczynasz? |
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kiedyś miałam problem z zasypianiem, spaniem, jedzeniem itp ale ze wstawaniem w ogóle, to teraz wszystko jest na odwrót i śpię do oporu - no nie mogę się zwlec wcześniej... zaczynam różnie, ale ostatnio najczęściej wstaję po 5-tej lub 6-tej bo mam na siódmą albo ósmą, choć czasami mam też na jedenastą, jednak wstawanie wcześniej obecnie nie wchodzi w grę - choć oczywiście codziennie się łudzę i ustawiam budzik na wcześniej.
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() Mi chyba nie służy angielskie powietrze, bo jak jesteśmy w Pl, to idąc spać nawet około 1 budzę się o 9 rano wypoczęta i mega wyspana, a tu idę spać o północy, a budzę się o 10 - 11 i wstaje, bo muszę, a nie dlatego, że się wyspałam. |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zauważyłam, że gdziekolwiek na wakacjach mam problemu. W Tajlandii wstawaliśmy o 6-tej, a najpóźniej o 7-dmej, gdzie normalnie nigdy nie wstaję o takich porach, nie ważne jak wcześnie bym zasnęła. Chodziliśmy dość wcześnie spać, ale mimo wszystko.
|
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
ja zawsze mam problem ze wstawaniem, i podziwiam ludzi ktorzy jeszcze przed praca ćwiczą, ja ledwo wyrabiam sie z malowaniem, u mnie rano kazda minuta snu jest na wage złota
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- http://arf.digart.pl/galerie/14028/F...7.html#galeria fajne zdjęcia zawsze podobała mi się sesja pod wodą
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
aga - wow! mega te zdjęcia, które wkleiłaś
super! A ja mam pracę super hiper mega siedząco i już mam odsiedziny na tyłku! chyba już wolałabym chodząca prace...
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - ja nie usiedziałabym tak długi czas i wcale się nie dziwię, że wolałabyś pochodzić, jednak żadnej pracy nie zamieniłabym na stojącą.. to okropnie działa na nogi i plecy... kiedyś jak w pracy dłużej stałam to po jakimś czasie (kilku tygodniach) tak bolały mnie nogi, że każdy dzień był katorgą i normalnie prawie płakałam zwłaszcza po wstaniu z łóżka
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Aga - niezłe te zdjęcia, takie zupełnie inne - choć to w bieliźnie na łóżku to jedynie dla męża |
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
hmm za to praca przy komputerze fatalnie działa i na nogi (bolą mnie od zastania) i na plecy (od siedzenia i czasami garbienia się boli kręgosłup) i na oczy (oślepnę kiedyś od tego kompa!
) . Najlepsza jest chyba taka praca pół na pół urozmaicona
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cały czas stoję. Nie mam nawet tam gdzie usiąść
![]() Ale nie jest źle ![]() Chciałam Wam powiedzieć, że zawitała do nas zima! Mamy trochę śniegu!!
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie tak marzy, żeby nam się to kiedyś tak rozkręciło, że byłby ktoś zatrudniony od odwalania tej najgorszej roboty, a ja bym mogła się zająć tylko składaniem zamówień, planami marketingowymi i takimi tam ...
![]() Chociaż i tak narzekać nie mogę , bo pracę mam dosyć zróżnicowaną - od składania zamówień, przez śledzenie nowości, dodawanie nowych produktów n sprzedaż, wprowadzanie faktur, kontakt z klientami, aż po pakowanie zamówień... Albo poprawianie błędów systemowych jak teraz haha Tylko szkoda, że jest to praca cały czas siedząca...---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- blue - idź ulep bałwana ![]() TŻowi memu się marzył kulig, ale jak sprawdził ceny w KRk to padł i mu sie odwidziało jeśli uzbieralibyśmy 30 osób to wyszłoby nam 80 zł na głowę
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() http://www.centrum-rozrywki.com/inde...l=filmy&page=2 możecie powiedzieć coś na ich temat? Oczywiście muzykę wybiorę trochę inną. |
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - tzn pytasz czy znamy czy o to jak nam sie podobają filmiki?
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się jak śpiewa ta dziewczyna
|
|
|
|
#2661 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wow ale naprodukowałycie, nie mogłam nadrobić
![]() Cytat:
Za ciasta z cistakarni w Biłgoraju (pyszne jak domowe) na 100 osób zapłaciliśmy: 1000zł za torta, szyszki i ciasto na stoły. W urzędzie to tak jak Małogś pisze około 84 zł, u księdza to zależy; my:400 msza, 150 zapowiedzi u mnie, 20 u Tż , 30 w sumie za rózne dokumenty, 150 organista i 150 siostra która usługiwała do mszy i stroiła kościół, chociaż mieliśmy swoja firmę dekorującą (300zł) i w sumie siostra to za posługe i kwiaty na ołtarz.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż fotki ![]() U mnie niedziela mega intensywna bo był brat z rodzinką i ledwo daliśy radę przy siłach bratanicy; Tz sie wprawiał w spacerowaniu z dzieckiem ![]() Dzisiaj się relaksuje z córa na nartach ja niestety musiałam w domku zostać
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie jestem przekonana co do tego... ale nic lepszego nie mogłam znaleźć :/ Po prostu załamka. Dla mnie te piosenki które puszczają są w dużej części żenujące. Możecie coś polecić i w tym przypadku?
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę polecić super DJa... Mojego. Był naprawdę MEGA MEGA. Aczkolwiek nie wiem jak z nim będzie , bo ostatnio doszły mnie słuchy, że ciężko choruje..
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- a i zespoły też 2 mogę polecić z czystym sercem. Ale są dosyć drogie. Mnie sie ogólnie zespoły mało które podobają, dlatego miałam DJa, ale te dwa są naprawdę nieziemskie. Piosenki śpiewają praktycznie 1:1 jak w oryginale
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Groovinscy i Dreams. Są wspaniałe - oba zespoły. Podsyłam strony. Na Groovinskich można zobaczyć filmiki
A najlepiej słychać, jak wejdzie się w zakładkę "muzyka".http://www.groovinscy.pl/ http://www.zespoldreams.com.pl/ Jakbym miała brać zespół to tylko jeden z tych dwóch.
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2013-01-14 o 17:23 |
|
|
|
#2667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja byłam jednak w sobotę na tych targach i dostałam od nich paczuszkę placków i parę ciastek, i ze swej strony muszę powiedzieć, że ciasta pyszne!
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Groovinscy są świetni! Ale kasę krzyczą sobie olbrzymią..
![]() Tak samo jak 'Fruwająca kanapa' bodajże z Soliny! są nieziemscy! Ale za wesele biorą ok 6 tys.
|
|
|
|
#2669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do ćwiczeń to się tak czasem zabieram jak kot do jeża. Ale w końcu się jakoś zmuszam Mam motywację ![]() ![]() Nie wiesz, co mówisz z tą chodzącą pracą. Ja po 10h na nogach non stop to miałam takie odbite stopy, że aż się na nich skóra taka gładka zrobiła ![]() Cytat:
Ja chcę wiosnę!Cytat:
co Ty na to? (tylko nei wiem kiedy oczywiście, bo praca nie wybiera kiedy dać wolne, bo jest śnieg...)Cytat:
Pokażę jak zjem obiad ![]() Kurcze też gdzieś miałam wizytówkę do zespołu, który grał u znajomych na weselu i byli super. I nie tacy drodzy. Tylko co ja z nią zrobiłam... Nie wiem... |
||||
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda Blu! Krzycza sobie nieźle! (Groovinscy chyba 5 tys). O Fruwającej Kanapie nie słyszałam
Ale są naprawdę niesamowici. to już naprawdę full profesjonalny zespół. Mogliby spokojnie karierę robić, bo swój repertuar chyba też mają Kto wie - może kiedyś o nich usłyszymy na dużej scenie ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Paula - no pomysł super jak dla mnie, ale kurcze boję się co do realizacji nie wiem czy uda nam się zgrać w tym samym czasie w Krośnie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

Ma sprytność mnie zadziwia 

22.05.2008
14.08.2011
Oczywiście pooglądaliśmy pokaz mody ślubnej, pierwszego tańca itd
Ja chcę wiosnę!