|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Bao ja do dziś pamiętam ryki Zosi jak spać nie chciała mimo że zmęczona była a upierdliwa wieczorem
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie... ale jeżdżę na letnich to wg Ciebie jestem debilem...
Monka no pięknie sobie narobiłaś Michał dziś sam poprosił żeby go spać położyć - pierwszy raz... Z tz się bardzo zżył... ale mam labę od kilku dni, tylko na spacery wychodzę z nim
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Lind no sorry ale ludzie którzy świadomie narażają innych na niebezpieczeństwo na drodze są debilami tak uważam ,cena opon to może być cena życia Twojego ,Twojego dziecka,męża ,kogoś obcego.Wiem że nie tylko od tego wszystko zależy ,ale na drodze szklanka abs mi się ciągle załancza to jakim cudem ktoś może jechać na letnich oponach??? i na przykład przywalić we mnie jak wpadnie w poślizg
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Parmezan kupuje w Tesco
, u mnie na wiosce jest tez taka ale restauryjka i tam maja winka sery , co czwartek mamy taki farmerski targa i sprzedają rożne sery , nawet Francuzi sprzedają swoje specjały .Libra eee no juz przecie tak cwiczylam , maraton z rana nie raz , wprawe mam , a tu pech , mam nadzieje ze nie złamane , ze szybko dojde do siebie .Właśnie wracając do francuza , porypany język Jeszcze mnie o turecki męczą ze dalej nic nie umie , a mi sie juz nie chce za bardzo, fajnie sie nauczyć i znać ale zeby sie zebrać to trudniej. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-01-14 o 18:24 |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Monka no robiłaś ,robiłaś ale do czasu
Dasz radę tureckiego się sama nauczyć ? chyba trudny język? |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamietam to na wiosnę jest kurs 10 tyg o ile znajda odpowiednia liczbę osób , więc chce iść. Plus książki polsko tureckie , Turek w domu i chyba skumam o ile zasiade. Dobrze czytam tylko nie wiem o czym, podobne dźwięki do naszych .
Mały mi przeszkadzał i zamiast skupić sie na cwiczeniu to jego odganialam i kijowo stanelam . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-01-14 o 18:42 |
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
jak nogę złamałaś ? co się dzieje ?
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- dobra juz wszystko wiem , monka Wariatko !!!! aż się wystraszyłam uważaj na siebie kobito
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dużo więcej takich wyborów... mam ważniejsze priorytety, jak jeżdżę to myślę - dla mnie to ważniejsze niż opony. Gdybym miała na nie kasę to pewnie że bym kupiła... ale wg mnie idiotą nie jestem.
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lind odważna jesteś ja to jestem bez opon zimowych nie wsiadła bym do samochodu.
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
to nie odwaga,Lind napisała,że nie ma pieniędzy na opony.I na pewno dziewczynie nie do śmiechu jezdzić na nieodpowiednich oponach,ale czasami nie ma się wyboru dziewczyny i nie trzeba od debili wyzywać,bo to o kasę w tym przypadku się rozbija.
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2013-01-14 o 19:15 |
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Kubuś mnie też od września nie śpi, ściślej - odkąd Isia jest
ehhh
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
moja niestety też- w przedszkolu bardzo rzadko przyśnie, a w domu w weekendy to jużteż loteria. Jest wtedy marudna i nie do wytrzymania, ale, jak pisała sara, plusem jest to że ok 19 (lub nawet przed) już chrapie
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie raz jak ćwiczę a ten mój gnom się specjalnie kręci to też mnie zaraz nerwy biorą bo się muszę oglądać naokoło żeby mu jeszcze hantlą nie przywalić Cytat:
Ci co jeżdżą za szybko po drogach na których nie ma warunków też nie są do końca rozgarnięci takie moje zdanie. mnie pewnie też niektórzy mają za debila jak jadę przez wioskę przepisowo i nie mogą mnie wyprzedzić. Po prostu wkurza mnie ,że ja staram sie przestrzegać przepisów a inni nie. Lind nie obrażaj się
|
||
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Myśleć to ja sobie mogę nic więcej... Wy chyba nie wiecie ile wynosi najniższa krajowa... hahaha... Do pracy mogę iść... tylko nawet załatwiane miejsce w tesco nie wypaliło... Po☠☠☠any kraj... Ale tylko debilem jestem więc czego ja oczekuję...
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, moja siostra też jeździ na letnich, z tego samego powodu co ty....drżę za kazdym razem jak wsiada z małą za kółko, ale co ma zrobić...są rachunki, leki, jedzenie, przedszkole - sama wiesz...---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
|
|
#1967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ty a te nowsze baterie chyba nie trzeba ladowac, formatowac czy co tam robic . Ja nie pamietam jak bylo z moim, ale chyba mowili, ze nie trzeba, no nie pamietam Cytat:
Dzis mi wlazl na stol i mowil KOFAM .Cytat:
Kij ma dwa konce . Wiem o co ci chodzi Aneczka ja tyz sie wystraszylam |
|||
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mi mama mowi, ze ktos przywalil w moja klasyczna czerwona blyskawice
![]() Odsniezali auto z sasiadem w tym samym czasie, moja mama swoje ,a sasiad swoje. Ona patrzy nagle A CO TO , miala male wgniecenie, a sasiadowi lekki zarcik sie trzymal ,ale jak zobaczyl swoje po odsniezeniu to go zgielo z sasiada. Ktos z gorki zjezdzal po 3 rano i nie wyrobil w tym sniegu . Zatrzymal sie, niby wsadzil jakas kartke pod wycieraczke mojej mamie , odjechal troszke dalej ,wylaczyl swiatla i odjechal w sina dal. Inny sasiad widzial i po policje dzwonili . Teraz szukaja. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-01-14 o 20:39 |
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ile wynosi najniższa i wiem też doskonale co znaczy nie mieć pieniędzy ale fortuna kołem się toczy uwierz mi Monka no nieźle ,że sąsiadowi to i sprawiedliwie ale żeby wam??? ![]() (nie no tfu tfu żartuje żeby nie było )U nas przedwczoraj gościu o mało w stawie nie siedział ,jak zakrętu nie wyrobił ,całe szczęscie że przed stawem jest usypany wał z ziemni to zawisł na nim |
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u nas jest taka gorka, jak popada snieg, to zawsze szalelismy na sankach , no czadera. Dla naz zabawa , ale dla aut to byl meczarnia, zeby pod nia wjechac i zjechac, co roku auta uderzaly w zaparkowane albo w budke obok . Nigdy nikomu nic sie nie stalo, tylko auta mniej wiecej poniszczone .Moja mama zostawila auto i do nas przyjechala i teraz snieg to nie jezdzi bo sie boi - jeszcze sie wprawia . Sasiad jest the best Zawsze sie zastanawialam, jak to jest wjechac autem w wode .Mnie kiedys raz zarzucilo, a jechalam tylko 30 km/ h , plasko w pole pofrunelam z deczka .Musze czubka polozyc bo ziewa
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Ty lepiej nie bądź ciekawa jak to jest wjechać w wodę
chciałabym sąsiada minę zobaczyć ![]() Zrobiłam dzisiaj mleko migdałowe ,też dobre ale bardziej neutralne ,kokosowe wyraźniejsze w smaku. I zrobiłam lemon curd ,dobry po takim czasie nie jedzenia słodkiego ,trochę wyczuwam ten słodzik ale zje się
Edytowane przez libra777 Czas edycji: 2013-01-14 o 20:57 |
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sąsiad musiał mieć minę... |
|
|
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kaufland i polecam brać taki w kawałku do samodzielnego starcia, a nie utarty już "kochanie, rozumiem, że świetnie się bawiłeś i bardzo ci siętu podoba, ale czas wracać do domu, ogrzać się, przebrać, odpocząć-jeszcze nie raz przyjdziemy się tu bawić" Za pierwszym, drugim czy siódmym razem pewnie cudu nie będzie, ale dasz mu znać, że jesteś po jego stronie, rozumiesz jego rozterkę, smutek i żal, a jednocześnie po kilku razach on załapie, że nie przekabaci cię na swoją stronę, aczkolwiek rozumiesz, wiesz i jesteś blisko w razie gdyby w tym żalu chciał się poprzytulać-u nas już działa za każdym wyjściem od kogoś gdzie się świetnie bawi, albo jak ktoś od nas musi wychodzić itp.
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za przeproszeniem.Mój terrorysta budzi się po 7 rano, nie śpi w dzień i potrafi zasnąć o 23. No gdzie sprawiedliwość??????
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
sprawiedliwośc ma nas w dupie, Megi
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak sciema, chlop niby cos dal ,a zwial |
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam który przepis wzięłam ale były tam 2 jajka,2 żółtka ,sok i skórka z 3 cytryn i łyżka mąki ziemniaczanej no i słodzik
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

wyzywali Cię od debilów ? 
, maraton z rana nie raz , wprawe mam , a tu pech
uważaj na siebie kobito

żadne tłumaczenia, obiecywanki, nic NIC nie działa
ehhh

, miala male wgniecenie, a sasiadowi lekki zarcik sie trzymal ,ale jak zobaczyl swoje po odsniezeniu to go zgielo
z sasiada.