Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 08:59   #3961
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
No Kochane, dziękuję za kciuki! Zdałam prawkoooo!! Testy bezbłędnie, a jazda 55 minut w trudnych warunkach, ale do przodu Aj! Cudownie, jestem kierowcą

Teraz idę odespać, bo ciągle się budziłam dziś, dam Filipowi odpocząć po tym stresie...

Buziaki i trzymam kciuki za wizyty
teraz tylko bezpiecznie po ulicach śmigać jak już otrzymasz plakietkę

ja się trochę stresuje dziś, nie wizytą tylko oznajmieniem w firmie o moim stanie.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:04   #3962
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

fiazo: będzie dobrze)

a w Pytaniu na śniadanie o karmieniu nocnym dzieci malutkich

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:06   #3963
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
klask i:Gratulacje...ale niespodzianki nono z nowym rokiem
Za 1 razem zdać to i to. Ja testy za 1 ale jazde niestety za 5 ale miałam pecha 3 razy z placu nie wyjechałam za 4 wszystko ok i na mieście na głupocie poległam ale już 5 był szczęśliwy...Ważne że mam
Spokojnie, ja zdawałam 7 raz
Co prawda po 4 latach przerwy, bo wcześniej rzuciłam to w cholerę
testy 3 raz, ale za każdym razem zdawałam, tylko wiadomo, że są ważne tylko 6 miesięcy. No ale już z głowy

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:08   #3964
idzia111
Zakorzenienie

hej! Chciałam się przywitać i dołączyć do Waszego grona.
Mam termin porodu na 31 lipca, a z USG na 4 sierpnia, czyli teraz jest 11/12 tydzień.

Od razu piszę do Was z prośbą

Odebrałam wyniki moczu i mam obecne ciała ketanowe, których nie powinno być. Czy któraś z Was miała coś takiego, albo czy znacie inne mamy z takim problemem?

Dodam, ze dosyć mocno wymiotuję, a przy wymiotach mogą być obecne ciała ketanowe. Boję się jednak, że to zaszkodzi maleństwu.

Oto mój wynik:
ciała ketanowe: aceton (+)

Byłam u lekarza, kazał bardzo dużo pić, zjeść ostatni lekki posiłek o 22. Ja jednak panikuję, bo z tego co wiem aceton odkłada się w mózgu, a to I trymestr.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:12   #3965
Ewusia709
Zadomowienie

Witam z rana z pracy

Cytat:
No Kochane, dziękuję za kciuki! Zdałam prawkoooo!! Testy bezbłędnie, a jazda 55 minut w trudnych warunkach, ale do przodu Aj! Cudownie, jestem kierowcą

Teraz idę odespać, bo ciągle się budziłam dziś, dam Filipowi odpocząć po tym stresie...

I od rana takie dobre wieści GRATULACJE !!! klask i:

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:21   #3966
mela1234
Zakorzenienie

Witam

Wyszedł mi hemoroid przez te cholerne zaparcia. Znacie jakąś skuteczną maść?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:21   #3967
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
testy 3 raz, ale za każdym razem zdawałam, tylko wiadomo, że są ważne tylko 6 miesięcy. No ale już z głowy
oj doskonale Cie rozumiem)) ja do prawka podeszłamw wieku 17lat... ze 3 razy.. jeździłam nieźle i tak naprawdę tylko raz powinnam nie zdać (ten 3ci raz), wczesniejsze dwa chcieli kasę.. inne czasy były.. więc się wkurzyłam i stwierdziłam jak to młódka że kupie prawko.. potem kilka razy próbowałam się zmobilizować i podchodzić, ale udało mi się dopiero w wieku 26 lat na szczescie wtedy juz wszystko poszlo za 1 razem

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Mam termin porodu na 31 lipca, a z USG na 4 sierpnia, czyli teraz jest 11/12 tydzień.

Odebrałam wyniki moczu i mam obecne ciała ketanowe, których nie powinno być. Czy któraś z Was miała coś takiego, albo czy znacie inne mamy z takim problemem?

Dodam, ze dosyć mocno wymiotuję, a przy wymiotach mogą być obecne ciała ketanowe. Boję się jednak, że to zaszkodzi maleństwu.

Oto mój wynik:

Byłam u lekarza, kazał bardzo dużo pić, zjeść ostatni lekki posiłek o 22. Ja jednak panikuję, bo z tego co wiem aceton odkłada się w mózgu, a to I trymestr.
witamy)
niestety, nie wypowiem się na temat ciał ketanowych. Poszukaj w necie informacji. A co lekarz powiedział?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:33   #3968
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
witamy)
niestety, nie wypowiem się na temat ciał ketanowych. Poszukaj w necie informacji. A co lekarz powiedział?
Lekarz powiedział, że nie powinno ich być. Wg niego wynik z jednym + oznacza, że jest mało tego acetonu, bo są też wyniki ++, a większe oznaczone cyframi. Niemniej jednak powinno być ujemne.

Wczoraj od 16 wypiłam 2 litry wody, a dziś mam wypić minimum 3, a najlepiej ze 4-5. Zima nie sprzyja temu, ale czego nie robi się dla maluszka. Chyba na stałe zamieszkam w toalecie.

Co do prawka to gratuluję. Za pierwszym razem to rzeczywiście rewelacja. Ja zdałam za 1 teoretyczny a za 3 praktyczny. Jednak za 1 byłam bardzo blisko, oblałam w drodze powrotnej do ośrodka, w 42 minucie. Eh...
Stary 2013-01-15, 09:45   #3969
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Lekarz powiedział, że nie powinno ich być. Wg niego wynik z jednym + oznacza, że jest mało tego acetonu, bo są też wyniki ++, a większe oznaczone cyframi. Niemniej jednak powinno być ujemne.

Wczoraj od 16 wypiłam 2 litry wody, a dziś mam wypić minimum 3, a najlepiej ze 4-5. Zima nie sprzyja temu, ale czego nie robi się dla maluszka. Chyba na stałe zamieszkam w toalecie.

Co do prawka to gratuluję. Za pierwszym razem to rzeczywiście rewelacja. Ja zdałam za 1 teoretyczny a za 3 praktyczny. Jednak za 1 byłam bardzo blisko, oblałam w drodze powrotnej do ośrodka, w 42 minucie. Eh...
mało Ci lekarz powiedział, może poradzić się jeszcze innego, np internisty

ja nie chwaląc się zdałam prawko za 1razem - mam już je 9 lat i dalej nie mogę się przyzwyczaić do tej myśli, że było za 1x, miałam testy i po testach od razu w kolejce na miasto.

Synek
Stary 2013-01-15, 09:49   #3970
magdalennne
Wtajemniczenie

Witam się i ja Z samego rana pobiegłam do mojego wiejskiego laboratorium zrobić te przeciwciała przeciwko różyczce. Niestety to wieś i muszę na wyniki czekać do czwartku gdybym miała auto to podjechałabym tam, gdzie zawsze robię badania i popołudniu byłyby w internecie

Cytat:

Gratuluję Warunki naprawdę ciężkie dzisiaj, przynajmniej u mnie, więc tym bardziej podziwiam

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

ja się trochę stresuje dziś, nie wizytą tylko oznajmieniem w firmie o moim stanie.
Ja też się bałam. Serce mi waliło tak, że masakra, ale o dziwo całkiem pozytywnie dyrektorka zareagowała Niestety na zwolnienie już trochę mniej...

Cytat:

Oto mój wynik:

Witaj. Niestety z ciałami ketonowymi nie pomogę, ale myślę, że powinnaś się słuchać lekarza. On wie najlepiej co z tym zrobić.

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam

Wyszedł mi hemoroid przez te cholerne zaparcia. Znacie jakąś skuteczną maść?
Same jakieś dolegliwości z rana... Niestety z hemoroidami nie miałam nigdy nic wspólnego.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:56   #3971
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja też się bałam. Serce mi waliło tak, że masakra, ale o dziwo całkiem pozytywnie dyrektorka zareagowała Niestety na zwolnienie już trochę mniej...
No ja właśnie chcę gina poprosić o zwolnienie bo nie mogę wyleczyć się z przeziębienia. Wczoraj miałam małe starcie z prezesem i jak się dziś dowie, że ja w ciąży to myślę, że będzie zamieć śnieżna hheheheh
Między czasie zmienił mi się kierownik. Mój poprzedni zwierzchnik przygotowuje się do roli prezesa i powoli pozbywa się obowiązków.
Nowego kierownika mam od niecałego tygodnia więc z wieścią mimo wszystko idę do starego, on ma większą władzę.

Synek
Stary 2013-01-15, 10:22   #3972
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja właśnie chcę gina poprosić o zwolnienie bo nie mogę wyleczyć się z przeziębienia. Wczoraj miałam małe starcie z prezesem i jak się dziś dowie, że ja w ciąży to myślę, że będzie zamieć śnieżna hheheheh
Między czasie zmienił mi się kierownik. Mój poprzedni zwierzchnik przygotowuje się do roli prezesa i powoli pozbywa się obowiązków.
Nowego kierownika mam od niecałego tygodnia więc z wieścią mimo wszystko idę do starego, on ma większą władzę.
Może akurat nie będzie tak źle Prezes jaki by nie był też jest człowiekiem i myślę, że zrozumie A na zwolnienie na długo chcesz iść? Jeśli to kilka dni, to nie powinni się buntować.
Stary 2013-01-15, 10:33   #3973
Oliath
Zakorzenienie

Fiazo, nie boj zaby, no czegoz tu sie bac ja powiedzialam w pracy o ciazy w 6 tygodniu, po pierwszej wizycie u gina, i od razu zastrzeglam, ze z racji ogolnej kondycji zdrowotnej oraz wieku 35 lat, jest to ciaza zagrozona. Moja szefowa w szoku, ze tak wczesnie sie zapowiadam, a ja na to, ze zapowiadam sie wczesnie, gdyz m.in. nalezy mi sie kilka taryf ulgowych oraz 100% platne L4 w razie W, a u nas w PL ciaze ratuje sie od poczatku, a nie - jak u nich - po 12 tygodniu, bo wczesniej nie warto
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:36   #3974
yevele
Zadomowienie

Cytat:

Oto mój wynik:

mi też to wyszło, ginka powiedziała że to w ciąży normalne zwłaszcza przy wymiotach albo omijaniu posiłków więc staraj się chociaż trochę ale częściej jeść, ale ogólnie kazała mi się nie martwić, więc głowa do góry
Stary 2013-01-15, 10:48   #3975
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
mi też to wyszło, ginka powiedziała że to w ciąży normalne zwłaszcza przy wymiotach albo omijaniu posiłków więc staraj się chociaż trochę ale częściej jeść, ale ogólnie kazała mi się nie martwić, więc głowa do góry

O matko Jak Ty mnie pocieszyłaś. Mój gin niby też mówi, że nie jest tak źle, ale ja wiem, że aceton przenika do wód płodowych, które dziecko połyka. Tak czy siak trzeba bardziej dbać o siebie i jeść często.
Stary 2013-01-15, 11:02   #3976
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Raptowna Pokaż wiadomość
Aaaaaa spaghetti!!!!!! Rockyyy jak mogłaś
Teraz nie usnę!!!

Jak ja zrobiłam sobie wstępne wyliczenie ile kasy będzie nam potrzebne to się wystraszyłam i chyba już zaczne kupować drobna rzeczy.

glowa mala nie? ile rzeczy trzeba kupic i za jaka sume Ale czego sie nie robi dla kruszyny)

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
kciuki zaciśnięte, będzie dobrze

już się nie mogę doczekać truskawek i czereśni, mniam

chyba za dwa tygodnie nie? bo cały 12 tydzień i cały 13, no chyba, ze ja coś źle liczę

ja jeszcze nic dla malca nie kupuję ale jak któraś ma ochotę to ładne pajacyki i body będą w lidlu. To są zimowe ale zawsze można większe kupić a jakość tam zawsze jest rewelacyjna
Wlasnie w biedronce tez dla dzieci sa super rzeczy i jakosciowo tez bardzo fajne

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez DAISSY Pokaż wiadomość
Witajcie, to tak wcześnie już można poznać płeć ?
My mamy szczescie ostatnio i poznaja dziewczyny w 12tyg6dniu wiec jak cos to na wizyty wlasnie wtedy sie zapisujcie moze to jakies fatum!? hahah
Obym sie zaliczala dzis bo u mnie bedzie 12tydz5dzien:P

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
No tak bo ciebie w PL nie ma i musisz znaleźć tam dobre i za przyzwoitą cenę.
Ja na początek myślę o pampersach PAMPERS ponieważ z 1 dzieckiem używałam i jednak są dobre, następnie wypróbowałam HAGGISY i nie byłam zadowolona brylowały się i dupka się odparzała dziecku. Chyba że już się poprawiły jednak minęło 7 lat od tamtej pory. A w późniejszych miesiącach może będę szukała czegoś tańszego
ja wlasnie po kolezankach widze i ogolnie wszedzie ze Pampersy sie zepsuly sa drogie i nie chwalone wogole.. za to bardzo duzo osob poleca te z biedronki dada czy cos w tym stylu a sa polowe tansze.. no niewiem jeszcze dokladnie nie wnikalam ale tyle wiem to mowie

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
to tym bardziej gratulujemy
Ja za pierwszym razem zdalam farcik:P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:04   #3977
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

jestem chora... bardzo boli mnie gardlo i czuje sie jakos tak grypowo co moge brac? czym sie leczyc??

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:06   #3978
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O matko Jak Ty mnie pocieszyłaś. Mój gin niby też mówi, że nie jest tak źle, ale ja wiem, że aceton przenika do wód płodowych, które dziecko połyka. Tak czy siak trzeba bardziej dbać o siebie i jeść często.
nie ma sie co nakrecac,sluchaj lekarza on wie najlepiej pij duzo i stosuj sie do zalecen a napewno nastepne badania juz beda ok!

Trzymajcie dzisiaj kciuki za moja wizyte moje drogie!!!

Zuza

Razem
Stary 2013-01-15, 11:07   #3979
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
[/B]
glowa mala nie? ile rzeczy trzeba kupic i za jaka sume Ale czego sie nie robi dla kruszyny)

ja wlasnie po kolezankach widze i ogolnie wszedzie ze Pampersy sie zepsuly sa drogie i nie chwalone wogole.. za to bardzo duzo osob poleca te z biedronki dada czy cos w tym stylu a sa polowe tansze.. no niewiem jeszcze dokladnie nie wnikalam ale tyle wiem to mowie
Mój TŻ wczoraj stwierdził, że na wyprawkę musimy liczyć z 5000. Ja mam nadzieję, że tak w połowie się zamkniemy, ale zobaczymy jak wyjdzie.
A ta Dadę przynoszą nam do przedszkola rodzice. Mamy 2 dzieci z pampersami jeszcze (2,5 roku) i obydwoje mają tą dadę, więc chyba coś w tym jest.
Stary 2013-01-15, 11:07   #3980
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
jestem chora... bardzo boli mnie gardlo i czuje sie jakos tak grypowo co moge brac? czym sie leczyc??
na pierwszej stronie pisze co mozna brac.
Ja sie ratowalam woda z sola i tantum verde do psikania.

Zuza

Razem
Stary 2013-01-15, 11:11   #3981
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:

Gratulacje! Super, że się udało!

Cytat:

Będzie dobrze

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:12   #3982
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ wczoraj stwierdził, że na wyprawkę musimy liczyć z 5000. Ja mam nadzieję, że tak w połowie się zamkniemy, ale zobaczymy jak wyjdzie.
A ta Dadę przynoszą nam do przedszkola rodzice. Mamy 2 dzieci z pampersami jeszcze (2,5 roku) i obydwoje mają tą dadę, więc chyba coś w tym jest.
No wlasnie ... z kim bym nie rozmawiala czy cos to wszyscy bardzo chwala Dade.. wiec cos w tym musi byc..wiadomo kazde dziecko jest inne ale jak sa dobre to po co kupowac dwa razy drozsze jak mozna miec tansze a moze i lepsze..
No trzeba tyle liczyc mi kolezanka opowiadala ze bez wozka i lozeczka wydali 1000 zl.. i to bez ubranek jeszcze chyba bylo takie butelki smoczki pieluchy tetrowe i inne.. duzo tego.. no ale coz... :P

Ja ostatnio w tesco z TZ i byly Huggies na promocji za 90 zl i TZ zrobil z lekka wielkie oczy no bo z kad facet moze to wiedziec jak wczesniej nie mial stycznosci haha

Zuza

Razem
Stary 2013-01-15, 11:13   #3983
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Może akurat nie będzie tak źle Prezes jaki by nie był też jest człowiekiem i myślę, że zrozumie A na zwolnienie na długo chcesz iść? Jeśli to kilka dni, to nie powinni się buntować.
na 2tyg bym poszła i tak będę musiała przyjść między czasie bo mam te durne szkolenie z funduszy UE, a tam chyba tylko raz można nie być, ale jeszcze się dowiem

dobra uciekam bo jeszcze parę rzeczy w firmie muszę załatwić, a potem kilka spotkań odhaczyć. jak tylko wrócę do kompa to napiszę co i jak

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
nie ma sie co nakrecac,sluchaj lekarza on wie najlepiej pij duzo i stosuj sie do zalecen a napewno nastepne badania juz beda ok!

ja za Toją,a Ty za moją ;p
chyba, że jeszcze ktoś z nami wizytuje... to trzymam mocno

Synek
Stary 2013-01-15, 11:14   #3984
d0tkaaa
Zakorzenienie

Ej pewnie sobie wkrecam no ale COZ
Myslicie ze tam gdzie jest dzidzia i przylozy sie reke to mozna poczuc jego serduszko jak bije lekko? czy to raczej nie mozliwe i nie jego serce haha?

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
na 2tyg bym poszła i tak będę musiała przyjść między czasie bo mam te durne szkolenie z funduszy UE, a tam chyba tylko raz można nie być, ale jeszcze się dowiem

dobra uciekam bo jeszcze parę rzeczy w firmie muszę załatwić, a potem kilka spotkań odhaczyć. jak tylko wrócę do kompa to napiszę co i jak

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

ja za Toją,a Ty za moją ;p
chyba, że jeszcze ktoś z nami wizytuje... to trzymam mocno
ok trzymam za Twoja..
I za reszte wizyt.. pucowac sie kto jeszcze dzis idzie ogladac dzidziusia??

Zuza

Razem
Stary 2013-01-15, 11:17   #3985
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Czosnek, miód, cytryna
Cytat:

Kciukasy kochana! Będzie dobrze!!

Dziewczyy tzreba zrobić na pierwszej stronie jakąś liste z wyprawką..Bo mnie od tego głowa boli..a co będzie później

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:19   #3986
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Ja też u wszystkich moich koleżanek i w rodzinie widzę Dadę z biedronki. Podejrzewam, że ja też się na te pieluszki skuszę. Miałam okazję przewijać w nie moją chrześnicę i stwierdzam, że są całkiem dobre i do tego delikatne. A te wszystkie znane marki to według mnie przesadzają z cenami. U nich płaci się jedynie za nazwę, jako znaną markę, a nie za jakość.

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:19   #3987
sarna405
Zadomowienie

Ja podzielę się moim zdaniem na temat pampersów...Używalam ich 7 lat temu więc może dużo się zmieniło...
Używałam pieluch firmy PAMPERS, naprawdę były dobre ale przez jakies 3 miesiące tylko za drogi interes, następnie Haggisy ale okropne były brylowaly się, jak pampers lekko mokry to się robiły kulki nie wiem jak to nazwac było jakby wata porozrywana. Następnie Dada też się brylowały ale już zostały bo tanie. Lecz na noc i tak kupowałam pampersa...A co do Happy to nie używałam nigdy.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:21   #3988
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
dla was

Cytat:
Ej pewnie sobie wkrecam no ale COZ
Myslicie ze tam gdzie jest dzidzia i przylozy sie reke to mozna poczuc jego serduszko jak bije lekko? czy to raczej nie mozliwe i nie jego serce haha?
Obawiam się, że to jednak nie serduszko dziecka Prawdopodobnie to Twoje serce...

Cytat:
No wlasnie ... z kim bym nie rozmawiala czy cos to wszyscy bardzo chwala Dade.. wiec cos w tym musi byc..wiadomo kazde dziecko jest inne ale jak sa dobre to po co kupowac dwa razy drozsze jak mozna miec tansze a moze i lepsze..
No trzeba tyle liczyc mi kolezanka opowiadala ze bez wozka i lozeczka wydali 1000 zl.. i to bez ubranek jeszcze chyba bylo takie butelki smoczki pieluchy tetrowe i inne.. duzo tego.. no ale coz... :P

Ja ostatnio w tesco z TZ i byly Huggies na promocji za 90 zl i TZ zrobil z lekka wielkie oczy no bo z kad facet moze to wiedziec jak wczesniej nie mial stycznosci haha
Ja ubranek nie zamierzam dużo kupować. Minimalną ilość. Taki maluch szybko rośnie i za chwilę będą za małe, a potem na bieżąco będę kupować coraz większe
Wózek liczę, że do 1500 kupimy, łóżeczko z materacem jakieś 400. Wiadomo dochodzi pościel, wanienka i dużo innych rzeczy... To pewnie się nie zmieścimy
Stary 2013-01-15, 11:21   #3989
Margosia__
Zakorzenienie

O Boziu jak mnie dawno tu nie było
Pół dnia prawie

Zanim nadrobię to trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
Neni wszystko będzie w najlepszym porządku i wieczorem imprezujemy
Fiazo żeby szef zareagował pozytywnie
Kejt za prawko... skoro zdałaś w takich warunkach to już jesteś 100% kierowcą

No i mogę na spokojnie iść w spokoju duszy czytać co naprodukowałyście przez wieczór i owe pół dnia

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:24   #3990
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Ja też u wszystkich moich koleżanek i w rodzinie widzę Dadę z biedronki. Podejrzewam, że ja też się na te pieluszki skuszę. Miałam okazję przewijać w nie moją chrześnicę i stwierdzam, że są całkiem dobre i do tego delikatne. A te wszystkie znane marki to według mnie przesadzają z cenami. U nich płaci się jedynie za nazwę, jako znaną markę, a nie za jakość.
no dokladnie za firme a nie za jakosc..

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
dla was

Obawiam się, że to jednak nie serduszko dziecka Prawdopodobnie to Twoje serce...

Ja ubranek nie zamierzam dużo kupować. Minimalną ilość. Taki maluch szybko rośnie i za chwilę będą za małe, a potem na bieżąco będę kupować coraz większe
Wózek liczę, że do 1500 kupimy, łóżeczko z materacem jakieś 400. Wiadomo dochodzi pościel, wanienka i dużo innych rzeczy... To pewnie się nie zmieścimy
no tak myslalam ze moje no ale co moglam sobie wkrecic ze to dzidzi haha
No dokladnie nie ma co za duzo pozatym to bedzie lato to coz dzidziusiowi potrzeba... mi szwagierka tez duzo da wiec to odpada,wiadomo kupie ale nie az tyle co jakby mi nie dala.. :P ha.
Wogole to wczoraj mierzylam miejsce gdzie ma byc lozeczko no i ....braklo pare cm trudno to bedzie jeszcze bardziej generalny remont wlacznie ze zmiana szafy z drzwiami przesuwnymi od ziemi do sufitu :P trudno ja z brzuchem a chlopy niech robia co im karze

Zuza

Razem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości