|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Stokrotko u mnie tak samo z wizażem.
Kotku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kotku nie płacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wielkie odliczanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety czesto tak mam, ze gdzies cos połoze w pospiechu a potem szukam ![]() ![]() Stokrotko chyba wszystkim wizaz nawala ![]()
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
![]() ![]() ![]() no nic trudno....zyl podcinac sobie nie bede.....i juz zapowiedzialam Tztowi ze jak cos bede miala zrobic a "odloze" na pozniej niech mnie z partyzanta trzepnie przez lepetyne...tak w ramach przypomnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Hej ...
My wlasnie wrocilismy od lekarza , Domino ma zapalenie ucha ![]() Ma stan podgoraczkowy dostalismy antybiotyk na 10 dni , moje sloneczko tak mi go szkoda ![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Blonde
![]() Ana chodzi o to, ze kran jest dużo mniejszy i podobno sie wzrok szybciej męczy. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Zabcia o kurcze... dużą ma gorączkę? Zdrówka mu życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Kotku
![]() Zaabcia zdrowka ![]() ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
Żabciu, zdrówka dla Dominka
![]() Kotku, rozumiem żal, ale to nie kupon trafiony w totka na sto milionów. Jak się nie znajdzie to też nie ma co aż tak się dołować. pieniądze raz są a raz ich nie, z przewagą tej drugiej opcji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Butter - słońce, ty jesteś niezniszczalna;D od rana do wieczora;D
![]() ![]() ![]() Kotku- nie dołuj się już tak, Butter ma rację. Wiem co czujesz, też tak kiedyś sobie drobny prezencik włożyłam...znajdziesz;-* Pewnie jak przestaniesz szukać;-) Żabciu- przykro mi;-( oby Domino szybko się pozbierał i nie cierpiał, bo zapalenie ucha jest bardzo nieprzyjemne...A stosunkowo niedawno cieszyłaś się, że ci nie choruje... Madziula - gratuluję zakupu nowego sprzętu Maleństwo - wracaj do nas kochana! Jeszcze troszeczkę;-* Dodaja - gratki za zdane przedmioty!!!
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Mala, ze niezniszczalna pod jakim względem? Wizażowym?
![]() ![]() A tak na serio, to robię milion rzeczy na raz i jestem załamana. baba z zajęć dziś po południu wysłała maila!! DZIŚ!! że w niedzielę mamy kolokwium z całego semestru z wszystkich wykładów (slajdy) i wszystkich ćwiczeń (książka 160 stron). Wszystko pytania opisowe. Ksiązki nie miałam w ręku, wykłady dopiero raz przeczytałam...a w niedzielę mam jeszcze jedno kolokwium z innego przedmiotu!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Butter Ty jestes zdolna i napewno sobie poradzisz
![]() ![]() ![]() Wkurza mnie ten wizaz ![]()
![]() |
#2472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Butter wyobrażam sobie jak sie wkurzyłaś. Mąz tez dostał dzis Maila, że jedno zaliczenie mają w ... piątek o 13, tyle, że on w ten weekend nie ma zjazdu tylko do pracy idzie na 14-20. Ale babie tak pasuje. I co? I moi rodzice za niego siedza w pracy, teściowa bierze wolne bo musi ktoś z Mają zostać od 9.30 do 16. (bo ja mam jeszcze kółko plastyczne przed zajęciami). i mąz musi jechać 130 km na 2 godziny egzaminy (więc kasa na benzynę tez poleci).
Mała ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Właśnie rozmawiałam z mężem na FB i od słowa do słowa, wyszło, że zapomniał dać Mai podwieczorku przez co biedaczka od 15.30 do 20 nic nie jadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Kotek - oby sie znalazly pieniazki... nie obwiniaj sie tak
![]() Zabcia - zdrowka dla Dominika!!!!
#2475 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje kochana ![]() Domino dosal antybiotyk dalam mu tez lekarstwo na goraczke i jest troche lepiej , przynajmniej zaczal sie usmiechac ![]() ---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 03:09 ---------- o 3 rno?? raczej nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo sie ciesze ze Olo ma sie lepiej ![]() dzieki slonce ![]() A co Ty tak w srodku tygodnia imprezujesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38661145]Za mną trzy cykle, czeka mnie jeszcze jeden. A właśnie - zmień, proszę, dane na liście: 26 c.s., OM 15.01, nast. 12.02 ![]() ![]() chyba jestes nastepna w kolejce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak dziewczynki? Zdrowe? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38661145]Za mną trzy cykle, czeka mnie jeszcze jeden. A właśnie - zmień, proszę, dane na liście: 26 c.s., OM 15.01, nast. 12.02 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dalsze zaliczenia ![]() Ej! Ty z Twoimi -26kg jesteś pierwsza na liście anorektyczek! ![]() Butter, a to maupa! Ale też miałam kilka takich sytuacji, że o jakimś ogromnym egzaminie albo zaliczeniu dowiadywaliśmy się chwilę wcześniej. A niby regulamin mówi co innego... Ciekawe tylko, dla kogo ten regulamin ![]() Debrah, jesteś pierwsza w kolejce! ![]() zaaabcia, zdrówka dla Domino! ![]()
![]() |
#2477 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry!
Cos na FB podejrzalam sie szykuje! ![]() Jakos dziwnie spalam w nocy, spocilam sie jak szczur, normalnie jakby mnie kto wiadrem wody polal ![]() Madzia, jezeli masz uzywac kompa glownie do pracy to dobra decyzja o wiekszym ![]() No wlasnie, ze spalam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A swoja droga jak ci tam za oceanem? Podlapalas jakas szkole? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kotek - rozumiem twojego wnerwa, tez bym sie pewnie poplakala. Oby kasa sie znalazla. Dodaja - czekamy na ciebie, zaliczaj dzielnie (brawa za to co juz sie udalo zaliczyc) i wracaj do nas. Mrowinko ![]() Butter, Metka ![]() I juz nie wiem co dalej mialam pisac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Nie wyspałam się ![]() ![]() ![]() Po pracy pojechałam po mamę i zabrałyśmy kotkę rodziców do veta, bo od paru dni bidulka nie bardzo jadła i bardzo się śliniła, czasem nawet w tej ślinie było trochę krwi. Mama myślała, że to wina kamienia (wiemy, że ma dość spory, ale usuwanie tylko pod narkozą, a ona swoją jedyną w życiu narkozę ledwo przeżyła i nie chcieliśmy ryzykować) i że może wdało się zapalenie dziąseł. A kotka z tych, co to do pyska nie dadzą sobie zajrzeć... Niestety vet pokazał nam, co w pysku się dzieje... Kotka ma tzw. nadziąślaki - są to niestety zmiany nowotworowe, o charakterze najczęściej złośliwym (zwłaszcza, że tu prawdopodobnie bardzo szybko rosną). Można usuwać (pod narkozą), ale nigdy nie usunie się 100% i jak to w przypadku nowotworu - wystarczy pół komórki nowotworowej, by znów rosło. Więc po m-cu od zabiegu może być taki sam stan. Narkoza odpada, więc teraz dostanie 3x antybiotyki i sterydy podskórnie, potem już mama będzie podawać sterydy w domu. Ale tak naprawdę nie wiadomo, jak będzie kuracja przebiegać, czy w ogóle coś da... Jeśli dojdzie do momentu, że zwierzak przestanie jeść i będzie bardzo cierpiał, pozostaje uśpienie ![]() Kotka ma 12 lat, już swoje przeżyła i zdecydowanie nie zasługuje na cierpienie, więc mama jest skłonna prędzej uśpić, aniżeli poddać ją zabiegowi pod narkozą. Na razie leki, ale rokowania nie są dobre... Ja już z kotką nie mieszkam ponad 4 lata, mam też swoje kociaki, więc to uczucie jest znacznie słabsze niż kiedyś... Ale nie wyobrażam sobie, gdyby teraz któremuś z moich coś się stało ![]() Także właścicielki zwierzaków - zaglądajcie im do pysków, nawet jak sobie nie dają! To tyle ze złych wiadomości... Po vecie posiedziałam jeszcze trochę u rodziców (zostawiłam u nich obrączkę, czuję się dziś naga ![]() ![]() ![]() Zrobiłam też dwa prania... i spać. Ale przynajmniej nie przeleżałam popołudnia na kanapie ![]() Wieczorem zadzwonili znajomi: On: Co robicie w sobotę? Mąż: Yyy, nic... [krzyczę do męża, że piorę kurtkę ![]() Mąż: P. pierze kurtkę! On: Aaa, czyli skoro nie możecie się ruszyć z domu, bo P. nie będzie miała w czym wyjść, to wpadniemy do was. Zróbcie zapiekankę! No, tym sposobem mamy w sobotę u nas gości ![]() Czemu ja nie potrafię się tak wpraszać ![]() Dziś kino. Rozważam "Życie Pi".
#2479 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia dobrze, że mu lepiej. Mąz powiedział, że tak się bawili, że zapomniał. A miał jej dać kilka chrupek kukurydzianych. Nikita też mi się tak wydaje, że to dobra decyzja. ![]() aaby hehe fajne zaproszenie ![]() o 4.00 nad ranem mój laptop był w sortowni DHL ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Madzia, zapomniałam Ci pisać: zerknęłam na parametry laptopa i wyglądają bardzo dobrze
![]() ![]() Ja zamieniłam w zeszłym roku swój 15,4" na 11,6"... Pierwszego dnia oczy bolały mnie już po pół h - nie dość, że maleństwo, to jeszcze ma bardzo wysoką rozdzielczość. Ale z każdym dniem było coraz lepiej i teraz absolutnie nie chciałabym wrócić do większego ![]() ![]() ![]() Ale jeśli Ty dużo pracujesz, to pewnie 14" jest dla Ciebie lepsze ![]() Oby się dobrze sprawował!
#2481 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Aaby, przykro mi z powodu kotka rodziców! Niestety, życie! Zwierzęta zdecydowanie za krótko żyją. |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Malenstfo oby szybko wyniki się poprawiły! Dodaja ![]() Martynka tobie też ![]() ![]() Debrah to już tylko tydzień! Wow. Ale to zleciało. Trzymam kciuki! Kotek ![]() zabcia zdrówka dla Domina. Nikita ? Ja usypiam nad kompem. Kawa i pączuś... Mąż wczoraj przyznał że przez miesiąc jak jest w domu mi się ostro przytyło. Ale to zdecydowanie efekt jojo. No trudno trzeba się za siebie wziąć.
#2483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No jakto? przeciez widze, ze potwierdzilas zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No wiem ![]()
![]() |
#2485 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38663894]Wiecie co, najgorsze jest to, że też zaczęłam się łudzić: a może jednak... chociaż przecież wiem, że nic z tego - jakby miało się udać, to udałoby się już dawno. Zła jestem na siebie, bo zawsze sobie narobię nadziei, choć sobie obiecuję, że nie będę się łudzić - a potem przeżywam rozczarowanie ![]() przykro mi strasznie! ![]() Cytat:
![]() Strasznie długo musi mieć jeszcze te szwy - szkoda jej, bo na pewno jest jej nie wygodnie. Cytat:
![]() Cytat:
Ucałuj go od ciotki! Cytat:
oj tam zaraz imprezujesz ![]() ![]() Abby przykro mi z powodu kociaka... A co do Waszych znajomych - rewelacja! Było się wyrywać, że będziesz prała kurtkę ![]() Magda Ty czekasz na laptopa a ja na obraz ![]() ![]() Kotku zobaczysz, znajdzie się w najmniej oczekiwanym momencie! ![]() Ja wczoraj miałam bardzo miły wieczór. Całe szczęście, że farsz do tych papryczek przygotowałam sobie dzień wcześniej, bo przeca nigdy bym się nie wyrobiła ![]() ![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-01-16 o 07:42 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Chociaz wydaje mi sie, ze cokolwiek byscie nie powiedzieli to final i tak by byl taki sam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]()
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Ale czego lańsko? Zapytałam go- ej zauważyłeś że sporo przytyłam ostatnio, czy tylko mi się tak wydaje? A on tylko potwierdził. Przytyłam jakieś 2-3 kg ale ogromnie je czuje. U mnie to od razu widać po brzuchu i po boczkach =)
Powiedziałam mu że musimy się wziąć za siebie, i jak wczoraj sięgnęłam po sprite to na mnie nakrzyczał i zrobił mi herbatę =)
#2489 |
Zakorzenienie
|
Nikita, bo najpierw spytałam, a potem dostałam zaproszenie!
![]() ![]() ![]() Guciu, dzięki za kciuki, @ jeszcze nie ma, ale będzie. Więc tym razem nic z tego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi sie geba cieszy normalnie! trza juz zaczac planowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.