|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#451 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale fajne imie mi sie bardzo podoba szczekliwo¶ci± napewno nie przegoni³by ratlera to dopiero alarmik ma³y Cytat:
![]() EDIT: miejsca gdzie dotre z miejscowo¶ci w której mieszkam to Boles³awiec,Zgorzelec,Leg nica,Jawor,Z³otoryja lukajcie http://tablica.pl/zwierzeta/psy/dolnoslaskie/
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil od¿ywianie w³osków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-01-15 o 18:43 |
|||||
|
|
|
#452 | ||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Ciekawe jak zadzia³a na moje
Najwy¿ej bêdê dodawaæ do innej, lepszej maski/od¿ywki. Jak kupiê i przetestujê, to podzielê siê odczuciami ![]() Cytat:
Kobieta zawsze jest t± ³adniejsz± po³ówk±! Jakby nie by³o! ![]() ![]() A farbowanie na pewno bêdzie udane caskada hej ![]() Cytat:
Jak bym mog³a, to wziê³a bym wszystkie te biedactwa.A oto i nasz psiak
|
||
|
|
|
#453 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
Dzisiaj we wszystkich sklepach zerka³am w lustra i nigdzie nie widac tylko ladny bezowo-popielaty kolor A ten rudy co mi sie wydawal to nigdy nie byl rudy chyba tylko dosc intensywny barwnik jeszcze by³ i dlatego, po 2 myciach jest gitara ![]() T¯ mówi ze to wogole nigdy rudy nie byl tylko mam w glowie nasrane Jak bedzie rudziec to sprobuje 12/11 albo przyciemnie do 9 poziomu i 9/16 zrobie ![]() Cytat:
Chcialam kupic ale w koncu nie wzielam.A dove maski uwielbiam, tak samo te takie ekspresowe w tubkach Cytat:
![]() Cytat:
A teraz juz jest dobrze Cytat:
![]() Bunny mail poszed³ |
|||||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
ja siê nieznam niestety na psach to niepomogê
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
Koteczko piekne te pieski, wszystkie sa piekne
![]() Dziewczyny nalozylam dzis olejek na koncowki ze s³odkich migda³ow, potrzymalam troche i umylam i waxa dalam. Jest wizualnie lepiej. ciekawe co powie mi w pt fryz czy to jest spalone do ¶ciêcia, czy suche do utrzymania. |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
dziewczynki widzia³y¶cie to? nowy sza³
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/port...,105073,w.html
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#457 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
Cytat:
Moje zakupy farb w Niemczech to z okazji innych potrzeb, bo szukalam kosmetykow innych marek, a znalazlam przy okazji farby Farby kupuje wez w UK, chcesz to Ci podam linka na priva. Koszt przesylki 4 tubek wychodzi ok 5-6 funtow (30 zl), ale sztuka farby nie przekracza 25 zlotych na polskie. Cytat:
)) Kolor paneli podlogowych hi hi ![]() No, rozowawe to wyszlo, bo 10.96 czy 12.96 to kolor cendre-violet, a cendrowy to wlasnie taki zimny pudrowy rozyk, a z fioletem daje taki bez, jak wmieszany w blond. Taki dziwny bez, nie zolty, w kazdym razie. Mam sporo 'dziwnych' blondow, wiec sobie wmieszam czesciowo te 10.96 w mieszanki popielate czy perlowe i bedzie ok. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Sliczny nietoperek Uwielbiam takie duze oczy i uszy spadochronki Mialam kiedys podobnego, tyle ze rudaska.
|
||
|
|
|
#458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#459 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Kotka
Ja tam lubiê i podobaj± mi siê wszystkie psiaki a co do chichuahua to te¿ s³ysza³am , ¿e zdrowie u nich marne, czêste wady po prostu genetyczne, a i leczenie strasznie drogie. Ogólnie te rasowce jakie¶ dziwne a maluchy to ju¿ w ogóle. Mojemu dam co¶ innego ni¿ to co jest pewne (kilka produktów) i potrafi kilka dni rzygaæ, byæ osowia³y, gdzie 'normalny' pies ze¿re Ci kanapê i najwy¿ej bêdzie mia³ sraczkê.A jak nie chcesz kundelka to mo¿e tak jak Bunny mówi? S± przecie¿ takie mieszanki ³udz±co podobne do rasowych, a jako¶ tak zmodyfikowane, ¿e silniejsze. Uszy do góry Kotkaa
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Nove
wogóle co¶ wizaz nie chce cytowaæ WTF? wiem jakie s± te rasowe zmar¼laki bo mia³am mojego ma³ego chorowitka , no i chihuacha to zalezy jak trafisz, bo obejrza³am ca³y filmik dziewczyny co ma dwie suczki i jedna bardzo chorowita nawet operacje mia³a a druga jest ok, a co do tego na rzyganie ja podwa³am ledjusi specialne tabletki na trawienie jak co¶ takiego sie dzia³o bardzo dobre polecam Aptus ATTAPECTIN http://www.docsimon.pl/towar/aptus-a...letki-30-a-u-v EDIT: bardzo fany szczególowy filmik o tej rasie http://www.youtube.com/watch?v=hoWqcCrLcRI
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil od¿ywianie w³osków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-01-15 o 22:22 |
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
![]() A przeciez nie zamówie z hong kongu ![]() Mówie poki co kolor jest ok nie bede sie juz czepiac niewiadomo czego, kazda farba u mnie wychodzi bezowa tak czy siak. Zobaczymy, mowie jak bedzie rudziec to zrobie tym 12/11, ze sklepowego wellatonu 12/1 bylam zadowolona jezeli chodzi o kolor - tylko kondycja kaput To moze sie sprawdzi A jak nie no to alfa ![]() Bunny jak chce to 10/16 na ca³e w³osy to z woda 6 %?;> I jak to zrobic? Przed farbowaniem odrostów jeszcze, czy po, czy w trakcie? ![]() Bo powinno ³adnie och³odzic to stare po palette w sumie;> Szkoda ze w PL nie ma tej 12/16 :/ Bo widzia³am efekt w necie to jest mega kolor Tak ch³odny ze o mamo |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Koteczko
zajrzyj na bloga Magdy http://mygreekshopping.blogspot.com/ i mo¿e napisz do niej maila, pogadaj. Ona ma ciu³a³ê i wcze¶niej te¿ mia³a. Jedn± albo u¶pili albo umar³a i kupili drug±. Napisz, na pewno ma do¶wiadczenie z t± ras±
|
|
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
Cytat:
Ja mieszkam w Szwecji i zakupy klikam wszedzie, tylko nie w Szwecji Koleston u mnie kosztuje jakies 100 zlotych na polskie, wiec juz wole dorzucic jakies 3 dychy na przesylke i kupic od razu 4. A oszwedzkich fryzjerach tez wole sie nie wypowiadac . Bylam tak zdrugotana kilka razy pod rzad, ze aby naprawic siano na glowie, poszlam do salonu, gdzie zaplacilam za samo ciecie prawie 400 zlotych na zlotowki.... ale przynajmniej sie nie rozplakalam na koniec. Wiec juz sama sobie wlosy podcinam i cieniuje , a maz mi asystuje. Kombinuj, kombinuj Ja u siebie nie mam wyboru: albo net, albo drogeria. A jak juz mam kupowac profeski, to Koleston najlepiej znam i najtaniej mi on wychodzi - od razu biore 6 sztuk na skladzik ![]() Ta farbka 10.16 jest fantastyczna. Ja sobie kladlam jak farbke na odrosty wpierw, ale mamie zrobilam na siwych wlosach jak pastel i kolor zachwycajacy. Taki bialy fiolecik. Zoltawe blondy pieknie schladza, a jak blond ciemniejszy, to dostaje takiego zimnego bezu. Cudo ![]() Nie wiem, co Ci doradzi Bunny, ale ja stosowalam ten kolor na sobie z woda 9 proc na odrosty, a potem miks i przeciagnelam farbke z odrobina wody na dlugosc. Ta farbka mozesz tez wyrownac juz ufarbowane zoltoblond wlosy do zimnego odcienia, jak zmieszasz ja ze slaba woda np. 3 proc. Choc ponoc i Colour Touch ma ten odcien w palecie, a wraz z tym woda 1,9 proc, wiec jezcze lagodniej. Ps. Jak sobie kiedy zrobie 12.16 to sie pochwale Widzialam jescz 12.61 (czyli violet dominujacy nad popielem). Na skladziku mam jeszcz 10.8, 10.96, kilka roznych dwunastek.... Wystarczy tego do zaduszek
Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-15 o 23:01 |
|
|
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
mi np podobaja siê buldogi angielskie (te wiêksze )
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Kotko a jakby¶ nie chcia³a kupowaæ tylko by¶ znalaz³a jakiego¶ "kundelka" albo mieszañca w typie rasy to czêsto zdarza siê ¿e organizowany transport, ¿eby Ci bli¿ej pieska dostarczyæ, wiem bo siedzê w adopcjach bezdomnych piesków
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzcie do albumu
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
AGATKA!!!
NO NO NO jestem pod ogromnym wra¿eniem, piêknie! Jak gwiazda z czerwonego dywanu! I jak siê piêknie u¶miechasz!
|
#471 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Jestem i ja
Jak zwykle mi nie wysz³o.... kochany t¿-cik tak wolno uwija³ siê z farbowaniem, ¿e zanim przeszed³ do drugiego pasma tylniej sekcji w³osów to pierwsze ju¿ zd±¿y³o poja¶nieæ W rezultacie rozja¶nia³am w³osy sama i... no w³a¶nie. Wygl±dam jak krowa Okaza³o siê ¿e na moje w³osy 2 tubki alfaparfu to maksimum (rozrabia³am w miseczce po trochu, najpierw na odrosty potem na resztê w³osów i 2 tubki w zupe³no¶ci wystarczy³y, nie musia³am dorabiaæ wiêcej bo i tak sporo farby zosta³o niezu¿ytej), bêdê wiedzia³a na przysz³o¶æ. A jak wra¿enia po farbowaniu? Nie uwierzycie ale w³osy s± w lepszej kondycji ni¿ by³y Te popalone koñce pójd± do ¶ciêcia bo zbyt wiele ju¿ przesz³y ale za to pozosta³e czê¶ci w³osa s± miêkkie, b³yszcz±ce, jestem w szoku dziewczyny. A podczas sp³ukiwania rozja¶niacza wydawa³o mi siê jakbym sp³ukiwa³a od¿ywkê- takie mia³am lej±ce siê i miêkkie w³osy ![]() G³upio mi ¿e znów muszê o to prosiæ, ale bunny doradzisz mi co dalej? Nie mam narazie jak zrobiæ zdjêcia oddaj±cego kolor w³osów (t¿ zostawi³ sobie aparat po sylwku ¿eby zdjêcia zgraæ i dalej mi go nie odda³ mimo pró¶b ), reszta w³osów w odcieniach jasny rudy, ciemny rudy i parê pasm br±zowych oraz w odcieniu ciemnego blondu. Moje za³o¿enie to uzyskaæ odcieñ 8.1 na ca³o¶ci. Zosta³a mi jeszcze jedna saszetka rozja¶niacza i chcia³am podzieliæ j± na dwie czê¶ci- z pomoc± 1/4 saszetki rozja¶niæ na wodzie 6% br±zowe pasemka, a z reszt± wykonaæ k±piel rozja¶niaj±c± na ca³o¶ci (tylko nie wiem na jakiej wodzie??) i na to farba docelowa. No i nie wiem jak± farbê mam u¿yæ, zale¿y mi na tym ¿eby na to jedno farbowanie by³a to farba drogeryjna, dobrze "kryj±ca" i wyrównuj±ca kolor. Oczywi¶cie w odcieniu podanym powy¿ej Bunny je¶li co¶ wymy¶lisz bêdê Ci baaaaardzo wdziêczna ![]() P.S. T¿ oczywi¶cie marudzi ¿e znowu rudo i ³aciato, ale powiedzia³am mu jasno ¿e do ciemnych na razie nie wracam i chyba siê z tym ju¿ pogodzi³ ![]() ---------- Dopisano o 03:16 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- Agatko piêknie wygl±da³a¶ A te w³osy wygl±daj± wyj±tkowo piêknie w takim eleganckim ujêciu ![]() ---------- Dopisano o 03:24 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- Bunny mo¿e palette ICC w odcieniu N6 albo N5 podo³a zadaniu? Czy raczej poleca³aby¶ co¶ innego? |
|
|
|
#472 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Cytat:
Dziêkujê Bunny .Z e20 wolê nie ryzykowaæ jak ma rozja¶niacz bo mam delikatne w³osy.Juz 4 a ja dopiero skoñczy³am moj± robotê zastanawiam siê czy siê wogóle k³a¶æ czy troche pole¿eæ i dalej dzia³aæ bo nie chce mi siê spaæ. ![]()
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziekuje
tak balowo wlasnie![]() z wlosow by³am bardzo zadowolona, wymyslila to moja fryzjerka, ja tylko usiad³am na fotel ![]() exclusivee to pokaz co Ci tam wyszlo. Na pewno da sie kolor wyrownac, a konce jak do ¶ciêcia to jak u mnie...u mnie wiêcej tych koncow niz definicja "koñcow" przewiduje. Ale juz w pt rano idê do fryz
|
|
|
|
#474 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Cytat:
bardzp fajna maska, ³adnie pachnie, ja przecieta ga³±zka aloesu Cytat:
![]() ale mialam wtedy wlosy robione rozjasniaczem, kladlam maske po myciu, na to czepek, suszarka podgrzewalam i siedzialam z tym godzine ![]() ale mi pomogla ja ja mialam wziac ale T¿ powachal Gliss Kura i koniec, musialam wziac ta ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaz ja ostatnio nalozylam olejek na same koncowki doslownie i mialam problem zeby to zmyc. Ale mam jeszcze jednen glupi pomysl...
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-01-16 o 08:28 |
||||
|
|
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja wariacko kocham koty ![]() Cytat:
:c mok:wow, ale seksowana laseczka. Jakas aktorke mi przypominasz,tylko teraz nie moge skojarzyc jaka ![]() Cytat:
![]() wole sie oddac w zufane rece mamy ![]() ale jestem ciekawa co Ci wyszlo mimo tych ³at, zreszta ja tez to przerabialam, jak kiedys szallalam z kolorami na glowie ![]() Dzien dobry eehhhh...dziewczyny co poradzicie na problemy w pracy?
|
|||
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie dziekuje
![]() jaka aktorkê?
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez makijazu- zombie ![]() z makijazem-zombie z rumieñcem ![]() no wlasnie nie moge sobie przypomniec, ale jak tylko skojarze to napisze ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ej dziewczyny powiedzcie mi czy za¿ywanie hormonów mo¿ne wp³ywaæ na skrêt w³osów ![]() Np. moje sa teraz bardziej proste niz kiedys i nie wiem czy to zas³uga nawil¿enia i wygladzenia czy odstawienia tabsów ![]() I jak teraz chce wrocic do tabletek to znowu moga zaczac sie falowac? ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Agatko juz wiem kogo mi przypominasz http://www.stud-center.com/wallpaper...ter/15483.html http://upload.wikimedia.org/wikipedi...htonchanel.jpg |
|
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
ja do tej pory u¿ywa³am od¿ywkê alterry z granatem, (ju¿ jaki¶ rok bêdzie) jako¶ tak przypad³a mi do gustu, po farbowaniach bardzo mi pomaga³a przywróciæ w³osy do wzglêdnej miêkko¶ci, nie by³y takie szorstkie jak tu¿ po, dobrze siê uk³ada³y wiêc nie mia³am potrzeby zmieniaæ na inne...
wczoraj za¶ u¿y³am maski z dro¿d¿ami i mam miêkkie w³osy jak kaczuszka... jeszcze nie wiem czy lubiê taki efekt, zobaczê jak moje w³osy bêd± siê sprawowaæ jutro jeszcze czeka na wypróbowanie biovax pomarañczowy i br±zowy oraz maska ³opianowa, taka: http://kalina-sklep.pl/lopianowa-mas...0ml-p-256.html czy te maski profesjonalne co je polecacie s± w czym¶ lepsze od moich? |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
No i ns k³opot
![]() zrobilam pranie i po jakims czasie smierdzi mi spalenizna w lazience. Przedwczoraj tez tak mialam ale myslalam ze to z wentylacji, dzisiaj to samo i skojarzylam,¿e to pralka ![]() |
|
|
|
#480 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
wspó³czujê
Cytat:
nowa by³a droga (bo z tych slim - mam ma³± ³azienkê) ale za to jest ³adowana od frontu i zu¿ywa 5 razy mniej pr±du ni¿ stara Edytowane przez beautygosiek Czas edycji: 2013-01-16 o 10:32 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

kundelek te¿ jest przecie¿ fajnym pieskiem sama mia³am i mam do tej pory u taty
a ¿eby je równo na³o¿yæ to ju¿ graniczy z cudem
taki kleik normalnie 
Juz nawet raz ogladalam ogloszenia ale jeszcze nie teraz ...Jesli wezme to napewno cos kundelkowatego i suczke.
Ich mama nazywa³a siê... Brandy 

.Z e20 wolê nie ryzykowaæ jak ma rozja¶niacz bo mam delikatne w³osy.