Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 341 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-16, 11:30   #10201
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Ja nikomu nie powiedzialam. Z rodziny tylko moja jedna síostra wie,bo mi przy małej pomagała,i 2 przyjaciólki bo tez mi pomagały przy dzieciaczku,plus jedna kolezanka,ktora robila sama 7 lat temu i nawet bylam z nia w klinice cały czas,oczywiscie moj maż i tyle. Kto sie domysla to w d..... To mam :-D
Celinko bardzo dobrze mu powiedzialas hahah.
Stary 2013-01-16, 11:33   #10202
LittleButterfly
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Zazdroszczę Wam takiej reakcji Waszym mam też mojej powiem żeby to najlepiej zostało tylko między nami, oby nie było tak źle jak mi się wydaje hehe. Ale macie rację ! ja jestem najważniejsza i chcę być szcześliwa !!

A co do rozmiaru implantu to jak myślicie ? Ten 335 byłby dobry czy 390 ? Szkoda że nie ma coś pomiędzy z tego rodzaju który będę miała boję się że zginą na tle mojej sylwetki, choć szczupła jestem ale może jakieś maluszki wyjdą naczytałam się że wychodzą mniejsze niż się wydaje stąd moje obawy, żeby nie żałować. A może tak mi się tylko wydaje i ten rozmiar będzie proporcjonalny, nie przesadzony.

Edytowane przez LittleButterfly
Czas edycji: 2013-01-16 o 11:36
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 11:35   #10203
Niezadowolencja
Raczkowanie

Motylku zawsze możesz pokazać mamie nasze albumi i powiedzieć, że nie jesteś sama.
Wszystkie żyjemy i mamy się dobrze, a raczej bardzodobre. Jesteśmy zadowolone i szczęśliwe, że nareszcie mamy, bądż, że znów mamy piersi. Wszystko jest dla ludzi. Oczywiście zawsze trzeba znać umiar i posiadać rozsądek.
Trzymaj się Daj znać jak przebiegła rozmowa z mamą. Będę trzymać kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli.
Stary 2013-01-16, 11:43   #10204
LittleButterfly
Raczkowanie

Niezadowolencja,

Dziękuję ! dam znać jak porozmawiam ...... ja bym nawet powiedziała że jesteście bardziej szczęśliwe PO, bo spełniłyście jedno z marzeń, czujecie się bardziej seksownie, pewnej siebie a to niesamowite uczucie
Stary 2013-01-16, 11:45   #10205
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Jestem dorosła, rozsądna krzywdy nie zrobie sobie, przecież mam do kogo wrócic" I juz było po temacie. Później sie tylko złościła że za późno ja poinformowałam (2 dni przed) bo by mi wieksze doradziła
ha ha- jakbym swoją słyszała: ""Tylko bierz jak największe!!! Jak juz sie kroisz to daj czadu aby potem było to widać!!!" - a ja o mały włos spadłabym z krzesła

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam takiej reakcji Waszym mam też mojej powiem żeby to najlepiej zostało tylko między nami, oby nie było tak źle jak mi się wydaje hehe. Ale macie rację ! ja jestem najważniejsza i chcę być szcześliwa !!
TRZYMAMY ZA CIEBIE KCIUKI!!!!
Stary 2013-01-16, 11:52   #10206
margo50100
Raczkowanie

Aniu
moje wielkie gratulacje!!!
zazdroszczę i cieszę się z Tobą!!!! Jak już gdzieś ktoś napisał (przepraszam wtej chwili nie pamietam która cycolinka): '"teraz to już z górki"

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Widzialam je w calej okazalosci i sa piekne . Mam zalozony tylko stanik. A co do mam to moja jest wspaniala pomaga mi bardzo. Pomaga mi przede wszystkimi ukryc info o op. Tylko ona i moj maz wie. Uwaza ona ze nie ma potrzeby pozostalym mowic bo i tak nie zrozumieja. A ja ją przekonalam tym ze zdjelam stanik pokazalam sie bez push up i pomimo ze ona ma bardzo duzy biust zrozumiala moj problem i teraz mnie wspiera i bardzo pomaga.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Dziewczyny mam pytanie, czemu teraz lekarze stosują przede wszystkim metodę pod miesień, znacie konkretnie zalety pod mięsień i wady pod gruczoł i odwrotnie? ewentualnie gdzieś na forum można takie info znaleźć? (jak tabelki z rozmiarami?)
Stary 2013-01-16, 12:01   #10207
Amorcio
Wtajemniczenie

Motylku, wiesz najwazniejsze jest zeby ta rozmowa w awanture sie nie przerodzila. Zaskocz swoja mama swoja dojrzaloscia do tej decyzji, zachowaj sie tak jak nigdy wczesniej gdy byly jakies rozmowy i inni sie wtracali. Zakoncz rozmowe, ze chcesz aby mama na spokojnie sobid wszystko przemyslala bo ja kochasz i wiesz, iz ona Ciebie tez. Niech przemysli co by zrobila teraz majac 22lata i Twoje mozliwosci i plany zyciowe. No i, ze bardzo ja prosisz aby ta rozmowe zostawila dla siebie nie dzielila sie nia z reszta rodziny bo jej ufasz. Mozesz powiedziec, ze rozmawialas z wieloma dziewczynami, kobietami , wszystkie jestesmy normalne, te po op nie wygladaja jak Pamela Anderson czy Doda , tylko maja normalne cycuszki, jedne ich nie mialy wcale, inne stracily wlasnie po ciazy. Moze niektore z nas sa w wieku Twojej mamy, nigdy nie wiadomo, ja mam siostre w Twoim wieku ale moja kolezanka z podworka ma corke 22lata i one chodzily Razem do klasy.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Aniu
zazdroszczę i cieszę się z Tobą!!!! Jak już gdzieś ktoś napisał (przepraszam wtej chwili nie pamietam która cycolinka): '"teraz to już z górki"

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Dziewczyny mam pytanie, czemu teraz lekarze stosują przede wszystkim metodę pod miesień, znacie konkretnie zalety pod mięsień i wady pod gruczoł i odwrotnie? ewentualnie gdzieś na forum można takie info znaleźć? (jak tabelki z rozmiarami?)
Margo , duzo na forum jest o wadach i zaletach. Podstawa to po miesien dojrzewaja i po ok roku sa super i przez wiele lat, natomiast te pod gruczol po roku juz lekko zwisaja a po kilku do poprawki bo trzyma je gruczol i skora. Pod miesien mozesz karmic pod gruczol nie. Dziewczyny lepiej Ci to na pewnio wyjasnia. Linki do tabelek sa na poczatku forum
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:13   #10208
margo50100
Raczkowanie

Jusi
masz wspaniałą mamę i babcie!!! wiesz, tyle zrozumienia i wsparcia i pomocy od nich dostałaś, super! u mnie wie tylko mąż, nikomu nic nie powiedziałam i nie powiem! ..
w mojej rodzinie wszystkie babki mają d i e, więc ja sie czuję naprawde "pokrzywdzona" przez los. nawet moja teściowa i szwagierki to takie cycoliny że szok... a ja czuję się przez te moje taka... gorsza...
tak sobie myślę o moim mężu, że kochany jest że mnie taką pokochał i należy mu się trochę szcześcia w życiu, wiec mam andzieje że bedzie zadowolony z nowych cycuchów hahhaha

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Little na 1 stronie są linki z tabelami
powiem Ci jak było u mnie na powiekszenie piersi to mama z babcia mnie nagadywały bo oglądały ten program na tvn-ie o tej chirurgi plastycznej i mama powiedziała że ona całeżycie zakompleksiona gdyby były w jej czasach takie możliwości to od razu by powiększyła piersi i powiedziała że weźmie pożyczkę z pracy babcia doda a ja tyle ile bedę mogła no przeciwny był tata oj i to bardzo aż wyzywał mamę by nie mieszała mi w głowie i takie tam ale po poau dniach pochodził po necie popatrzył i mi powiedział idź i rób cycuchy jakie ładne potem są nawet wydzwaniał do mnie do pracy a widziałem w tv jak robia operacje nic strasznego a jakie potem piękne cycki miała chociaż siostra była przeciwna mówił apo co Ci piersi lepiej odkładaj kase na spłatę kredytu na mieszkanie a mama sie wściekła i jej powiedziała to oddaj swoje gadasz tak bo masz duże to się zamkła .. więc opinie są różne i lepiej jak najmniej osób wie bo mnie osobiście to co siostra powiedziała to mnie bardzo zabolało potem zmieniła zdanie .... ale ciągle się wypytywała skąd kase wziełam a z mamą i babcią ustaliłyśmy że ja wziełam w pracy pożyczkę bo potem by gadała że na takie rzeczy mama daje kase a jej nie chce na coś innego ...

Proponuje kochana żebyć wcześniej w necie poszukała zdjęć przed i po i w trakcie rozmowy z mamą pokazała jej te zdjęcia żeby wiedziała jak to jest jak wygląda kobieta po operacji może wtedy do niej coś dotrze i powiedz żeby to dla siebie zachowała bo nie chcesz by ktoś inny z rodziny wiedział tak jak u mnie wiedzą tylko rodzice babcia siostra i mój partner i wsio

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Amorcio, faktycznie taki argument jest bardzo mocny 'za metodą pod miesień" ... czy jakieś ejszcze?
Stary 2013-01-16, 12:32   #10209
Amorcio
Wtajemniczenie

Moze ktorejs sie spodoba, ja lubie niektore rzeczy z Tchibo A to link do sportowca http://www.tchibo.pl/Biustonosz-spor...mWdgAAAA%3D%3D
Stary 2013-01-16, 12:51   #10210
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

fajny staniczek
Stary 2013-01-16, 13:01   #10211
LittleButterfly
Raczkowanie

Jeszcze raz dzięki Amorcio
fajny ten staniczek.
Czekam jeszcze aż dr mi odpisze jak brzmi dokładnie cała nazwa tych moich implantów.

A np. gdybym wzięła ten większy implant to jakie mogłyby być skutki tego że przy takiej małej wyjściówce tyle by wsadził ? Mogły by jakoś źle wyglądać ? Np. mógł by się implant odznaczać bo za mało by było mojej skóry ? 335 a 390 to spora różnica ? :P
Stary 2013-01-16, 13:02   #10212
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dzięki Amorcio
fajny ten staniczek.
Czekam jeszcze aż dr mi odpisze jak brzmi dokładnie cała nazwa tych moich implantów.

A np. gdybym wzięła ten większy implant to jakie mogłyby być skutki tego że przy takiej małej wyjściówce tyle by wsadził ? Mogły by jakoś źle wyglądać ? Np. mógł by się implant odznaczać bo za mało by było mojej skóry ? 335 a 390 to spora różnica ? :P
Moja rada...w tym temacje spytaj Mya na priva, pomoze Ci na pewno
Stary 2013-01-16, 13:10   #10213
LittleButterfly
Raczkowanie

Amorcio,
tak też zrobię, bo sama nie wiem co myśleć
Stary 2013-01-16, 13:20   #10214
kicia_nh
Zadomowienie

Witajcie

Klaudeczko mój chłop to Polak Póki co jeszcze to nie spotkałam tutaj ani jednego Belga, który przypadłby mi do gustu. Choć mając za tża obcokrajowca jest taki plus, że zawsze można udawać, że się go nie rozumiei robić swoje No, ale ja też z moim tak udaję czasem, w końcu on z marsa

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No wiem i wiesz co robie na niegopisze oswiadczenie bo robilismy to pozniej a on do mnie ..i co ..? Maz krzyczal na pania? A ja....nie a czemu...on..bo ja to krzycze na moja zone ...a ja sie spojrazlam i mowie...no widac po panu....
I cisza byla do konca hehe ...
i dobrze mu powiedziałaś jak auto wpadnie na oblodzoną powierzchnię i zacznie się ślizgać to już nie da się z tym nic zrobić:/ Dobrze, że nic Ci się nie stało
Ja teraz przez tą pogodę zaprowadzam małego na nogach do szkoły. Uliczka przed moim domem jest cała oblodzona a na tym jest jeszcze ubity śnieg. Miałam jechać dziś do biura, do pracy i nie pojechałam, teraz te główne drogi są ładne, czarne, ale nie wiem jakbym na nią wyjechała, bo u nas jest takie wzniesienie przed tą główną drogą i wiem, że na letnich bym pojechała do tyłu mimo, że do głównej mam tylko 10 metrów

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Motylku a ile masz lat? Ze tak wszyscy sie w Twoje decyzje wtracaja?

Witajcie z ranka
wczoraj cos sie dzialo z wizazem, widzialam siebie ze jestem ON a bylam OFF i nie moglam nic napisac ani sie zalogowac ani tym bardziej wylogowac skoro bylam OFF chociaz orzy avatarze ON. To namieszalam
Wczoraj miałam dokładnie to samo. Pokazywało, że jestem zalogowana a jak próbowałam wejść w wiadomości prywatne to nic z tego, napisać też nic nie mogłam. Czasem cosik szwankuje, ale i tak bym stąd nie odeszła hihi...gdzie ja bym znalazła taki wątek jak nasz i takie kobity

Ja mam sławne piersiątka U mojego tża w pracy moje cycki to sensacja, cały czas o nich gadają Na bazie u nich wisi kalendarz Playboya i porwali mojego tża pytając jakie mam, żeby na zdjęciu im pokazał, do których najbardziej podobne Jak mi mój opowiada co oni tam odpierdzielają to chwilami prawie ryczę ze śmiechu. Żaden nie widział, a już furorę robią I jak tu chłopów do pracy puszczać

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-16 o 13:22
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 13:58   #10215
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Witajcie

Klaudeczko mój chłop to Polak Póki co jeszcze to nie spotkałam tutaj ani jednego Belga, który przypadłby mi do gustu. Choć mając za tża obcokrajowca jest taki plus, że zawsze można udawać, że się go nie rozumiei robić swoje No, ale ja też z moim tak udaję czasem, w końcu on z marsa

i dobrze mu powiedziałaś jak auto wpadnie na oblodzoną powierzchnię i zacznie się ślizgać to już nie da się z tym nic zrobić:/ Dobrze, że nic Ci się nie stało
Ja teraz przez tą pogodę zaprowadzam małego na nogach do szkoły. Uliczka przed moim domem jest cała oblodzona a na tym jest jeszcze ubity śnieg. Miałam jechać dziś do biura, do pracy i nie pojechałam, teraz te główne drogi są ładne, czarne, ale nie wiem jakbym na nią wyjechała, bo u nas jest takie wzniesienie przed tą główną drogą i wiem, że na letnich bym pojechała do tyłu mimo, że do głównej mam tylko 10 metrów

Wczoraj miałam dokładnie to samo. Pokazywało, że jestem zalogowana a jak próbowałam wejść w wiadomości prywatne to nic z tego, napisać też nic nie mogłam. Czasem cosik szwankuje, ale i tak bym stąd nie odeszła hihi...gdzie ja bym znalazła taki wątek jak nasz i takie kobity

Ja mam sławne piersiątka U mojego tża w pracy moje cycki to sensacja, cały czas o nich gadają Na bazie u nich wisi kalendarz Playboya i porwali mojego tża pytając jakie mam, żeby na zdjęciu im pokazał, do których najbardziej podobne Jak mi mój opowiada co oni tam odpierdzielają to chwilami prawie ryczę ze śmiechu. Żaden nie widział, a już furorę robią I jak tu chłopów do pracy puszczać
Moj TZ to by pogonil takich ciekawskich kolegow a juz na pewno by z nikim na temat jakie cycki ma jego zona nie rozmawial, nie mowiac o pokazywaniu w kalendarzu Playboya. Zadziwilam sie A gdyby tak otwarcie o mnie rozmawial to tez bym go do porzadku doprowadzila, jeszcze najlepiej zaorosic i dac podotykac moze
Stary 2013-01-16, 14:24   #10216
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Moj TZ to by pogonil takich ciekawskich kolegow a juz na pewno by z nikim na temat jakie cycki ma jego zona nie rozmawial, nie mowiac o pokazywaniu w kalendarzu Playboya. Zadziwilam sie A gdyby tak otwarcie o mnie rozmawial to tez bym go do porzadku doprowadzila, jeszcze najlepiej zaorosic i dac podotykac moze
Mój tż nikomu nic nie mówi i też się wkurza o to, pokazywać też nie pokazał, tylko w pracy ma takich oszołomów. Najlepsze jest to, że jak widziałam już od operacji w sumie 4 jego kolegów z pracy (polaków) to żaden nawet słówka nie pisnął. Ale też trzeba podkreślić, że inaczej podchodzą do tego belgowie a inaczej polacy. Polacy to jak czuby i napaleńce, a belgowie to z ciekawości pytają bo może swoim żonom zafundują a belgowie to inny temat kurna, bo mój mąż z dwoma dobrze się koleguje i oni to mojemu pokazywali półnagie fotki swoich kobit, żeby się pochwalić, myśleli, że on im moje pokaże i się zdziwili Ale to są dwa takie pozytywnie zakręcone stworzonka i ich akurat też bardzo lubię a jak coś powiedzą nawet to wiem, że dla zabawy czy żartu.

P.S. Mnie to wszystko nawet bawi, bo ja wiem jak mój mąż jest zazdrosny i wyobrażam sobie to jak się wkurzał Gdybyście widziały go jak mi nieraz opowiada o takich rzeczach to też byście się uśmiały

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-16 o 14:37
Stary 2013-01-16, 15:57   #10217
Saba08
Zadomowienie

Znowu tyle napisałyście, że nie nadrobię
Celinko dobrze, że nic Ci się nie stało.

motylku ja radzić Ci nie chcę, bo się nie znam aż tak na tym. Jeśli masz dwa rozmiary do wyboru-bierz większe. Ale jak chcesz sama zwiększać, to posłuchaj lekarza i jego zdania. Ja ufam lekarzowi (swojemu ).
Mam mały implant, ale efekt wcale mały nie jest (mimo, że zdarzyło mi się narzekać ), jak rozmawiałam z lekarzem po operacji, czy nie można jednak było włożyć większego implantu - to usłyszałam, że tak, ale byłabym niezadowolona, bo by się implant odznaczał np jak bym się położyła. A moim zdaniem, głownie chodzi o to, żeby w sytuacji intymnej nie czuć się źle takie moje zdanie, nie musicie się z nim zgadzać.
Powodzenia w rozmowie z mamą!!!

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-16 o 15:59
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 17:38   #10218
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Ja mam 7 mieś. Ale czuje je wciąż,choc zdecydowanie mniej. Od gory są też zupełnie miękkie,tylko od spodu twardsze. No i skaczą :-D
mi tez skacza a ja myslalam ze silikony sa takie mega nieruchome

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Heh,hej
Ja tez wczoraj tak mialam. Dziewczyny jedzcie ostroznie ,mialam wczoraj mala stluczke a taki lod pod sniegiegiem ze frunelam elegancko i nic nie dalo sie zrobic.Dzis odreagowuje bolem glowy
uuu dobrze ze wszystko ok
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 18:27   #10219
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Znowu tyle napisałyście, że nie nadrobię
Celinko dobrze, że nic Ci się nie stało.

motylku ja radzić Ci nie chcę, bo się nie znam aż tak na tym. Jeśli masz dwa rozmiary do wyboru-bierz większe. Ale jak chcesz sama zwiększać, to posłuchaj lekarza i jego zdania. Ja ufam lekarzowi (swojemu ).
Mam mały implant, ale efekt wcale mały nie jest (mimo, że zdarzyło mi się narzekać ), jak rozmawiałam z lekarzem po operacji, czy nie można jednak było włożyć większego implantu - to usłyszałam, że tak, ale byłabym niezadowolona, bo by się implant odznaczał np jak bym się położyła. A moim zdaniem, głownie chodzi o to, żeby w sytuacji intymnej nie czuć się źle takie moje zdanie, nie musicie się z nim zgadzać.
Powodzenia w rozmowie z mamą!!!

Sabao masz rację, najważniejsze to zaufać lekarzowi i swojej intuicji, a wszystko będzie dobrze.
Motylku daj znać jak potoczyła się rozmowa z mamą.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Idzie blondynka do apteki i pyta się farmaceuty:
- Macie testy ciążowe?
A na to farmaceuta:
- Tak.
- A trudne są?
Stary 2013-01-16, 18:28   #10220
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ja tylko na chwilkę strasznie się czuję rozkłada mnie coraz bardziej... jejku obym jak najszybciej się wyleczyła macie jakiś dobry sposób na przeziębienie??
Stary 2013-01-16, 18:45   #10221
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka no ja sumiennie 3 razy w tyg a jak moge to 4 .
Bylam wczoraj na kontroli i sie rozbieram a dr do mnie ...widze ,ze dziweczyna chodzi na basen sumiennie i triumha trophy juz pozegnalam a powitalam mamabel plain P czy jakos tak
tez fajny i wygodny a rozmiar i tu Horo dla ciebie z dedykacja 70 E !!!
Jak dobrze, że stłuczka skończyła się tylko bólem głowy- ślizgawica straszna, trzeba uważać i wolno jeździć bo inaczej nic się nie da zrobić. Całe szczęście, że nic groźnego się nie stało- a dziadyga idiota kompletny a mówią że to kobiety myśleć za kółkiem nie potrafią.
Super wieści od Pani dr wszystko musi być pięknie skoro dostałaś takie zalecenia i same pochwały Bardzo się cieszę A zdjęcia w nowym staniczku będą?

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Aniu

Bo kiedyś stosowano głownie metodę pod gruczoł i tym sposobem poznano wszystkie jej wady My mamy to szczęście, że przed nami tysiące kobiet przetestowały niemal wszystko metody, implanty, cięcia. I tym sposobem my mamy gotowe i najbezpieczniejsze rozwiązania dające optymalne efekty
Zalety i wady tych metod znajdziesz z pewnością w necie- na większości stron klinik są takie opisy. Nie dla każdego metoda pod mięsień będzie dobra- bo są i takie sytuacje. Dlatego nie można powiedzieć, że jakaś metoda jest lepsza od innej. Wszystko zależy od możliwości wyjściówki. Najczęściej jednak metoda pod mięsień jest najlepszą i ją właśnie w większości przypadków lekarze stosują.
Są jednak lekarze którzy lubią jechać po łatwiźnie i stosują metodą pod gruczoł znacznie częściej niż inni- dlatego jak się usłyszy że mamy mieć zrobione "pod gruczoł" najlepiej skonsultować się jeszcze z innym lekarzem.
Na szczęście takich lekarzy nie spotyka się często. Chyba częściej są tacy którzy oferują nam jakieś nowinki I mówiąc szczerze lepiej zdać się na sprawdzone produkty i metody niż szukać "lepszego" . Od NOWOŚCI lepiej trzymać się z daleka (np. powiększanie kwasem, albo nowe "cudne" implanty ). Niech sobie je testują ci którzy chcą być lepsi i mądrzejsi od innych

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Sabao masz rację, najważniejsze to zaufać lekarzowi i swojej intuicji, a wszystko będzie dobrze.
Motylku daj znać jak potoczyła się rozmowa z mamą.[COLOR="Silver"]
Oj ja bym powiedziała swojej rozwadze i lekarzowi intuicją lepiej posługiwać się mądrze bo może nas na manowce sprowadzić

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 19:17   #10222
celina777
Rozeznanie

Mya Beda zdjecia wiadomo
Stary 2013-01-16, 19:33   #10223
kicia_nh
Zadomowienie

Jestem przeszczęśliwa Kupiłam opony zimowe i mi je założyli Kurna my baby to mamy dobrze, heh, zrobimy piękne oczy i już łatwiej coś załatwić. Podjechałam tam i terminy mieli dopiero na jutro a ja zrobiłam taką bezradną minę zbitego psiaka i tak "ojej, jak ja jutro na letnich oponach pojadę do pracy niedobrze, ojj niedobrze" Patrzyłam się na gościa jak ten kot ze shreka Poleciał pierw do jednego kolegi, potem do drugiego, przychodzi do mnie i mówi, żebym zostawiła felgi to w międzyczasie w każdej chwili będą opony przekładać i żebym przyjechała przed zamknięciem to mi zmienią koła w aucie Ahh te chłopy Aaaa i bez głębokiego dekoltu się obyło Teraz mogę jeździć bezpiecznie a różnica jest ogromna

Stary 2013-01-16, 19:43   #10224
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Jestem przeszczęśliwa Kupiłam opony zimowe i mi je założyli Kurna my baby to mamy dobrze, heh, zrobimy piękne oczy i już łatwiej coś załatwić. Podjechałam tam i terminy mieli dopiero na jutro a ja zrobiłam taką bezradną minę zbitego psiaka i tak "ojej, jak ja jutro na letnich oponach pojadę do pracy niedobrze, ojj niedobrze" Patrzyłam się na gościa jak ten kot ze shreka Poleciał pierw do jednego kolegi, potem do drugiego, przychodzi do mnie i mówi, żebym zostawiła felgi to w międzyczasie w każdej chwili będą opony przekładać i żebym przyjechała przed zamknięciem to mi zmienią koła w aucie Ahh te chłopy Aaaa i bez głębokiego dekoltu się obyło Teraz mogę jeździć bezpiecznie a różnica jest ogromna
Hehe...nam kobietom jest latwiej co ...? Ja np jeszcze nigdy nie zaplacilam mandatu ani jednego punktu a byla mozliwosc.... no i nie robie nic specjalnego tylko jestem grzeczna i przyznaje sie do winy zawsze
Chyba sie troszke przyczynilam do wymiany opon dobrze ...dobrze..bezpieczenstwo najwazniejesz - pozno troche kochana ta wymiana ale lepiej pozno niz wcale

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-01-16 o 19:53
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 20:09   #10225
nkolodii
Raczkowanie

dobry wieczór dziewczynki..dla mnie on nie jest dobry,dzis po mnie do pracy przyjechal mój TŻ.i ja znalazłam w aucie dulgi falowany włos...tylko nie mój,tak mis ie goraco zrobilo że myslalam że wylewu dostanie,zapytalam jego i pokazalam kto tu jechal z nim,on powiedial jak debil ze nie wie skad ten włos , moze z butami sie zaniosl do samochodu,bardzo mi jest zle nie odzywam sie do niego i nie wiem co mam robioc,stalam sie bardzo podejrzliwa i myślę zalozyć w samochodzie maly podsluch..ale nie wiem czy dobrze robie
Stary 2013-01-16, 20:13   #10226
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
dobry wieczór dziewczynki..dla mnie on nie jest dobry,dzis po mnie do pracy przyjechal mój TŻ.i ja znalazłam w aucie dulgi falowany włos...tylko nie mój,tak mis ie goraco zrobilo że myslalam że wylewu dostanie,zapytalam jego i pokazalam kto tu jechal z nim,on powiedial jak debil ze nie wie skad ten włos , moze z butami sie zaniosl do samochodu,bardzo mi jest zle nie odzywam sie do niego i nie wiem co mam robioc,stalam sie bardzo podejrzliwa i myślę zalozyć w samochodzie maly podsluch..ale nie wiem czy dobrze robie
Moja pierwsza mysl to ze nie rob narazie niczego bo jeden wlos o niczym nie swiadczy,chyba ze masz wiecej tego typu sygnalow.
Stary 2013-01-16, 20:20   #10227
nkolodii
Raczkowanie

ide chyba już spać,ale wiem że noc z głowy mam,nic mi się nie chcę.kolejnej zdrady nie wytrzymam,mój pierwszy mąż z moja siostra mnie zdradzil,i wiecej już nie wytrzymam zdrad,mnie to rozbije już..nigdy nie zdradzila ani pierwszego ani drugiego nawet jak była okazja,ale jestem taka kobieta jak pokocham to jest dla mnie swiete i żadnego faceta nie zauważam nawet jak jest mega przystojny..czy sa faceci które nie zdradzaja nigdy??chyba wątpie w to..moja koleżanka miala meża cichego jak woda,☠☠☠☠☠☠☠owaty jak but i sie okazalo że po burdelach latal jak pies..prawie każdy jednym miejscem mysla.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Moja pierwsza mysl to ze nie rob narazie niczego bo jeden wlos o niczym nie swiadczy,chyba ze masz wiecej tego typu sygnalow.
ostatnio jest zmeczony ciagle,kiedy tylko ja cos chce,a ja zawsze chcę to on zmeczony i zasypia,ja tez pracuje mam wiele obowiazków ale nadal chce,bo mam33lata prawie i potrzebuje tego,nie powiem mówi codziennie że kocha itd..tylko ja wiem że żone swoja zdradzil..bo niby nie zwracala na niego uwagi i nie było seksu,a ja chce i jestem temperametna kobieta tylko on jest zmeczony ostatnich2miesiacy.sorry za błedy ale mi sie wszystko juz rozmazuje;[
Stary 2013-01-16, 20:20   #10228
Amanina
Raczkowanie

hej dziewczyny
nadrobilam, uf, wszystko co napisalyscie od rana

co do psychologa - ja jestem po psychologii chociaz nie pracuje w zawodzie i uwazam, ze to co mowi jest mega niewlasciwe. uslyszalas kiedys od niego, ze masz nie farbowac wlosow z blondu na czarny, bo staniesz w lustrze i bedziesz inna osoba? albo ze masz nie isc do kosmetyczki z tradzikiem bo jak go wylecza to bedziesz kims innym? nie bedziesz - bedziesz ciagle ta sama osoba, tyle ze z wiekszym biustem. bedziesz mogla nosic glebokie dekolty bez deformujacych cyckow push upow, bedziesz zakladac ladne kostiumy kapielowe, a na basenie nie bedziesz sie wstydzila ze spod sportowego kostiumu nic nie wystaje. ja siebie akceptowalam przed operacja w 100% - PO PROSTU i najzwyczajniej w swiecie chcialam miec biust - bo mialam znikomy. jestesmy kobietami, piersi sa atrybutem kobiety i cholerny psycholog powinien zrozumiec, ze kobieta CHCIALABY miec biust. rownie dobrze moglby Ci powiedziec, ze masz nie nosic pushupow, no bo po co? wstydzisz sie? tak? nie kochasz sie? tak? no zaraz zaczne przeklinac jak bogow kocham

co do upychania za duzych rozmiarow, tu jest troche napisane: http://art-med.com.pl/pl/zabiegi/pie...bor-implantow/

ja mialam do operacji przygotowane 260 i 300 i pan doktor po operacji powiedzial, ze tych 300 by nie zmiescil - znaczy na sile tak, ale byloby wieksze zagrozenie ze beda komplikacje jakies po.

motylku: jak jestes z wawy, to moge nawet isc jako zywy przyklad osoby ze sztucznymi cyckami i sie z Twoja mama spotkac, wszystko opowiedziec i pokazac

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-01-16 o 20:28
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 20:28   #10229
kicia_nh
Zadomowienie

Celinko a te chłopy myślą, że my słabsza płeć a wielu sytuacjach znacznie lepiej sobie radzimy z powodu właśnie ich słabości do nas hehe...a dzisiaj tak fajnie się złożyło, że nam wcześniej pieniążki przyszły, więc popędziłam zmieniać opony. Inaczej rano bym męża zawiozła do pracy a później sama pojechała, bo na letnich bym się nie ruszyła Ja lubię sobie poszaleć za kółkiem, nie powiem, że nie, ale na tyle na ile warunki na to pozwalają a jazda na letnich to głupota. Moja kuzynka tak w zeszłym roku jeździła i w dodatku łyse miała, zdziwiona wielce czemu auto jej rzucało całą zimę po drodze i 3 wypadki spowodowała, które normalnie nie miałyby miejsca:/

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, że niepotrzebnie się denerwujesz. Przecież nawet jakiejś kobiecie, która koło niego przechodziła czy stała mógł włos wypaść i zatrzymać się na jego ubraniu a później spaść w aucie. To jeszcze żaden sygnał, że coś jest nie tak

Stary 2013-01-16, 21:00   #10230
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilkę strasznie się czuję rozkłada mnie coraz bardziej... jejku obym jak najszybciej się wyleczyła macie jakiś dobry sposób na przeziębienie??
ja polecam gripex w saszetkach tak na 3 noce z rzedu mi pomagai duzio rutinoscorbinu

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
nkoldii spokojnie jeden wlos to za malo...pomysl ze pewnie Twoj tz pracuje przewijaja sie kolo niego osoby ja zostawaiam swoje wlosyy wszedzie
bedzie ok tak jak celinka pisala dopoki nie ma innych sygnalow wyrzuc to z glowy ale my takie jestesmy kazdy szczegol analizujemy oj wiem po sobie

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

a ja mam jakas depreche ciagle jestem rozdrazniona no wszystko mnie denerwuje wrrrrrrrrrrrrrr

macie jakies problemy z nogami ,zylakami czy pajaczkami???
kurcze mam prace stojaca i mi sie nogi juz mega zielone robia
bylam u lekarza i dupek powiedzial ze zmiany sa ale male to bylo z rok temu teraz mam wiecej tych zyl i w ogole kazal nie kupowac zadnych masci ,tabletek to co mam robic czekac na zylaki???bo jestem na dobrej drodze ...moja mama ma wiec tez sie spodziewam miec no ale nie teraz mam 26 lat poleccie cos jakies masci tabsy no cokolwiek??
chyba sobie zrobie usg nog jest cos takiego no chyba mozna jakas zapobiec medycznie tej chorobie albo znacznie ja opoznic same problemy zdrowotne ciagle mam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości