|
|
#601 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#602 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Natchnęłaś mnie - może druga kawa pomoże, bo choć zapierdizelam od rana jak mały motorek, to dalej się czuję nieobudzona :ziewa: Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#603 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dokładnie
![]() Cytat:
2. co nie ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- też mi się wydaje że nie, w momencie chrztu rodzice podejmowali decyzję jako moi prawni opiekunowie, więc formalnie jest chyba wszystko w porządku i pewnie nie dałoby rady...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy więcej 2 kaw w odstępie 1 godzinnym. Cytat:
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Yyyy już to widzę
ale wystąpił bo się zakochał![]() Chcesz zeby się przez klamke wyśliznął? W sumie to nie wiem bo sutanna niewygodna do tańczenia i czy do matury by Go przyjęli w takim stroju![]() Gwiazdorstwo weszło Ci w krew widze ![]() Cytat:
inni udzielają porad, kasę biorą niebotyczną a gwarancji żadnej![]() Cytat:
|
|
#606 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mają nie mają a jak coś pójdzie nie tak to ooops
|
#608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
krwią i z bólu. rodzić chcę w domu ![]() ufarbowałam wczoraj uep i jestę piękna i czarna a teraz idę kręcić warkocza drożdżowego bo ciasto mi wylazło z miski.
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.no ale na jakiej podstawie anulować chrzest? ![]() Cytat:
tzn wiem ze ludzie to robią dla innych, np sami tego nie potrzebują ale wiedzą ze rodzina by chciała przychodzic na grób an cmentarzu katolickim etc to w sytuacji kiedy ateista jest osamotniony w swym braku wyznania we własnej rodzinie niemniej można się skremować i/lub właśnie świeckie pogrzeby organizować jeśłi już ktoś potrzebuje pogrzebiać ( grzebić?)/ grzebania zmarłych 2. i to jest chore3. ano właśnie ale tu wracam z moją "wolną wolą" w późniejszym życiu, dzie jej miejsce?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-16 o 13:48 |
||
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz w życiu może sie poświecić. Tyle dziewczyn ma długie suknie i jakoś tańczy. Ew. może wziąć sobie pakiet ratunkowy w postaci kilku szczypców do bielizny lub agrafek i podpiąć "kieckę" Zatem trzeba by jeszcze zadbać o stylowe skarpetki (na podwiązkach). Do matury teraz to chyba w wszystkim przyjmują (co sie rożni od samej bielizny). Podziękuje za taka czystość
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio tym rodzeniem ? bo nie wiem czy nie kumam dowcipu? czy to nie ironia ? |
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam garnitur, koszulę i krawat ale paska ni mamy![]() Inni płacą za lewatywę(albo dostają gruszki )a Ty narzekasz jak miałaś za darmo
|
|
#613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspomnienia zakrwawionego skalpela gmerającego tuż przed oczami bezcenne i dożywotnie z porodem serio, mam wstręt do szpitali, ale chcieć teraz a potem to pewnie dwie różne sprawy więc no i musiałabym się przeprowadzić bo w okolicy chyba nie ma kogoś, kto się opiekuje rodzącymi w domu podczas wszystkiego
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-16 o 14:15 |
|
|
|
|
#614 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale dla kogo ooops
Cytat:
to mi się właśnie nie podoba. dożywotność jest konsekwencją chrztu właśnie, tzn. chrzczą cię i zostajesz w ten sposób katolikiem, a skoro chrzest jest na całe życie i nie da się go anulować to katolikiem zostaje się na zawsze. z tym polemizować nie będę, takie zasady ma kościół, niech sobie ma, tylko niech ja wiem w co się pakuję zanim się w to wpakuję. a nie tak jak teraz, mogę niby wystąpić, co samo w sobie jest dość podejrzaną i niezgodną z prawem procedurą (np. muszę mieć 2 katolickich świadków, a zg. z PL prawem moje wyznanie jest moją sprawą, więc na jakiej podstawie muszę je ujawniać dwóm osobom?), ale tak naprawdę to żadne wystąpienie zgodnie z zasadami KK - których nie byłam świadoma w momencie wcielania w jego szeregi. ad. 2: na takiej, że nie byłam świadoma jego konsekwencji podczas jego przyjmowania i że odbyło się to bez mojej wiedzy i zgody. a anulowanie chrztu miałoby wg mnie inne konsekwencje "prawne" że tak się wyrażę, działałoby wstecz, a nie jak apostazja od momentu wystąpienia, coś jak stwierdzenie nieważności małżeństwa a rozwód.
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-01-16 o 14:30 |
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad anulowanie - tu właśnie ciekawi mnie na jakiej podstawie by stać się to ewentualnei mogło - czy może dzieje się gdzieś ? |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
|
#617 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i wqrwa
Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38677271]Czyżbyś usiłował mnie nieporadnie przestraszyć? [/quote]Można to tak nazwać ![]() Cytat:
Ta śpiewka jest akurat brand new Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#618 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a, no tak, ale dlatego właśnie że mają to całe ubezpieczenie, tak mi się przynajmniej zdaje ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klamki wyfroterowane i czekam wypachniona Cinemą
|
|
#620 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad obolałej d#upy, wywaliłam się wczoraj wieczorem na oblodzonych schodach
![]() a propo dyskusji kościelno- kolędniczej, mam krótki kawał prosto z siłki Czego trzyma się ksiądz podczas seksu? Tornistra! pójdę do piekła za to wszystko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmar - no ale mnie strasznie przeszkadza w oddychaniu no i też mam jako i Ty pamięć wieczną co do traumatycznych obrazków - nie da się zrobić resetu 2. podzielam uczucia ad szpitale ale jednak w obliczu porodu nie czuję się władna udźwignąć tego sama ( tzn jest pewnei jakaś ekipa pomagająca ale jaki majo sprzęt? ) - niemniej ludzie tak robio i pewnie nie narzekajo jak na razie ( nawet dziś) chodzo mi sporadycznie myśli o posiadaniu dida - ale raczej egoistyczne, coby nie zostać samememu jak palec ( tak wiem to okrutne i egoistyczne ale prawdziwe) no ale nie widzę sensu poddać się dobrowolnie temu co mnie przeraża najbardziej na świecie - poród, a adopcja to nie takie hop siup - różnie to bywa, no i nie mam alternatywy ideałem byłaby dla mnei matka zastępcza mieć swoje dziecko z ominięciem porodu - bueno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-16 o 15:14 |
|
|
|
|
#622 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
poza tym, pomylić się każdy może. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak? Może ![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38672482]Mi wystarczy że umiem prawie cały monolog Hamleta [/QUOTE]Po angielsku? Trzeba zawsze coś do niego dopisywać ![]() Cytat:
Nie, nie mam bo se nie kupiłam ![]() Cytat:
Macham w biegu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#624 | |||||||
|
Panaroja
|
Spod śniegu
![]() etam , Naczelnie Kierownictwo wie lepiej co grzech co nie grzech , co się urzędasami przejmować ![]() no chyba że mieliby wytatuowane na klacie 'jestem ksiendzem" ![]() Cytat:
2.jeżeli nie będzie wierzyć , to sam fakt będzie bez znaczenia , a jeżeli będzie - nie będzie mieć problemów środowiskowych Cytat:
![]() 2.no własnie tacy starzy oblechowie najbardziej lubią ![]() 3. 4. Cytat:
![]() 2.bo bez tego nie dostanie okazałego ślubu w białej bezie z trenem i podjazdem lymuzynom ![]() Cytat:
![]() 2. 3. Cytat:
Cytat:
2.fajny Cytat:
Śnieg pada
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) nie polecam.ad porodu - jest jakieś wspomaganie w sensie babeczka pomagająca, taka domowa akuszerka, jak karetka zdąży przyjechać z lekarzem to też fajnie, albo gin prowadzący, nie orientuję się za dobrze ale chyba można to jakoś ustawić i zgrać. no bo w razie komplikacji przydałaby się fachowa pomoc. matka zastępcza jem chałkę i powiem nieskromnie zajedobra wyszła dobrze, że som dwie to od razu jedną schowam bo chuop zara bedzie, i powiem, że jedna jest
|
|
#626 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. e tam, niektorym moim znajomym to nie przeszkodzilo Byla beza, welon i tak dalej.
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A dowcipy z siłki widze wszędzie takie same Już wiem skąd H. je bierze. Tak bajdełej, pamiętacie dowcip Polly o wozie Cyganów spadającym w przepaść? Próbowałam go opowiedzieć H.Ja: Co sie stanie jak wóz Cyganów spadnie w przepaść H.: Bezrobocie spadnie o 5%?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#628 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wydaje mi się że może to być albo przewrażliwienie albo kwestia podświadomego poczucia winy wynikającego z wychowania w katolicyźmie, nie sądzę żeby rodzice protestanccy, muzułmanścy, żydowscy itp. przeżywali podobne rozterki... Cytat:
ja bym nie chciała narażać własnego dziecka na coś co mnie samą gryzie.
|
||
|
|
|
#629 | |
|
Nindżopesz
|
A fogle to mialam dzis piekny sen - o wizycie w cukierni
Bylam w tym snie kanclerzem panstwa Qin, kasy jak lodu. Potem sie okazalo, ze zarcie jest zatrute bo ktos tam chcial mnie wykluczyc z polityki ale co zjadlam to moje. Zamowilam sobie wiaderko (!) kandyzowanych owocow pozlepianych ze soba mokra kruszonka z brazowym cukrem, wiaderko "white feather", to byly ciemne korzenne ciasteczka, ktore mialy na wierzchu jakby posypke z cukrowych bialych piorek rozplywajacych sie w ustach, bajaderke i dalej nie pamietam. A potem sie obudzilam glodna. ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w podstawówce nawet fo głowy by mi nie przyszło, że ktoś mógłby nie chodzić na religię zaraz by był tematem obgadywań dzieci i ich rodziców Graliście już w dzisiejszą gierkę w google?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-16 o 16:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

powąchasz księdza polerując klamkę ?

krwią i z bólu.
a teraz idę kręcić warkocza drożdżowego bo ciasto mi wylazło z miski.
i to jest chore

Ta śpiewka jest akurat brand new 

koszmar - no ale mnie strasznie przeszkadza w oddychaniu
no i też mam jako i Ty pamięć wieczną co do traumatycznych obrazków - nie da się zrobić resetu 
Po co to robi?
zaraz by był tematem obgadywań dzieci i ich rodziców