Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 18:27   #1861
rudy_kot
Wtajemniczenie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Mojej mamie znowu nie służą zbyt delikatne szampony, ona to tylko SLS, jak jej podsuwałam co i rusz jakieś moje kosmetyki, to jedynie odżywki jej pasowały i to te mocniejsze. Ma grube, bardzo gęste włosy, aż jej zazdroszczę, ciężko je ujarzmić "byle czym", ona znowu tylko SLS Dlatego dla mnie jest ciężkim przypadkiem Chociaż nie ma tych włosów wcale takich złych, jak na taką losową pielęgnację. Tylko tę szczotkę jej sprezentuję chyba. A z grzebieniem spróbuj, nie kosztuje jakoś nie wiadomo ile jak na drewniany grzebień, a może się spodoba.

Ja nie mogę się doczekać tego olejku do włosów, ktoś wstawiał skład i jak na YR to całkiem, całkiem! Bo do składów wielu produktów można by się przyczepić, bo reklamują się jako taka "zielona" firma...
Twoja mama to pewnie ciężki włosowy przypadek
A jeżeli chodzi o składy produktów YR to fakt, jako zielona firma to trochę nie tak to powinno wyglądać. Przynajmniej mogliby wprowadzić jakąś serię dla osób które nie tolerują drażniących dodatków.

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
True. Mam dokładnie takie same odczucia. W zasadzie mnie kręcą tylko zapachy, ale je wycofują więc... no cóż. Ewentualnie cienie do powiek, bo na mnie są trwałe, a dla porównania inglot się zbiera w załamaniu powieki. No i tusz SP. Balsamy i żele mogę spokojnie zamienić na inną firmę.

Edytowane przez rudy_kot
Czas edycji: 2013-01-17 o 18:28
rudy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:36   #1862
asiunia89
Rozeznanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Oni mają zbyt mały asortyment, żebyśmy się tym "jarały" całe wieki Może to i lepiej
Stary 2013-01-17, 18:39   #1863
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiunia89 Pokaż wiadomość
Oni mają zbyt mały asortyment, żebyśmy się tym "jarały" całe wieki Może to i lepiej
No jasne, że lepiej, bo bym była bankrut, a tak tylko flaszeczki perfum zbieram
Stary 2013-01-17, 19:10   #1864
Tereskaa
Zakorzenienie

Ciekawe z czym wyskoczą z okazji walentynek może jakiś kodzik miły

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:21   #1865
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Wracając do włosów, to tylko ktoś kto ma proste może kręconym doradzać rozczesywanie na sucho-afro murowane, ja po odżywce rozczesuje mokre nic nie wyrywam, jak wyschną są ślicznie skręcone a suchych nie czeszę bo są potem napuszone i tylko warkocz wtedy.
Co włosy, to inne problemy, napisałam że nie znam się na kręconych, nawet pytałam o rady. Nigdzie nie napisałam, że "radzę rozczesywać kręcone włosy na sucho", coś źle przeczytałaś. Pisałam OGÓLNIE i myślę, że nie mijam się z prawdą - mokre włosy są bardziej podatne na uszkodzenia, a czy ktoś ma proste/kręcone to już jego sprawa, jak je układa, kwestia wyboru.

No, ja też powoli się nudzę YR... Ale czekam na zapachowe nowości, konwalię i neroli, jak się nie mylę
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:27   #1866
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co włosy, to inne problemy, napisałam że nie znam się na kręconych, nawet pytałam o rady. Nigdzie nie napisałam, że "radzę rozczesywać kręcone włosy na sucho", coś źle przeczytałaś. Pisałam OGÓLNIE i myślę, że nie mijam się z prawdą - mokre włosy są bardziej podatne na uszkodzenia, a czy ktoś ma proste/kręcone to już jego sprawa, jak je układa, kwestia wyboru.

No, ja też powoli się nudzę YR... Ale czekam na zapachowe nowości, konwalię i neroli, jak się nie mylę
Tylko ciekawe jakie ceny zasolą

Stary 2013-01-17, 19:31   #1867
Marigold19
🦄

Dziewczyny, czy w sklepach stacjonarnych są takie same promocje jak w sklepie internetowym? Chcę kupić aktywator CS i przy okazji sobie wyrobić kartę Co to za torba którą można dokupić przy zakupach?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:37   #1868
2016070150903
Konto usunięte

torbę dostaniesz przy zakładaniu karty.

promocje są inne w stacjonarce i w esklepie. ale w stacjonarkach teraz dużo przecen jest, może aktywator też się załapał.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:47   #1869
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Tylko ciekawe jakie ceny zasolą
Czuję, że zakocham się w neroli... Nie wiem, dlaczego.
Stary 2013-01-17, 19:51   #1870
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję, że zakocham się w neroli... Nie wiem, dlaczego.
A nutę zapachową gdzieś można znaleźć? Bo jak to będzie coś w rodzaju Naturelli to ja podziękuję

Stary 2013-01-17, 20:59   #1871
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
A nutę zapachową gdzieś można znaleźć? Bo jak to będzie coś w rodzaju Naturelli to ja podziękuję
Hahaha nie wyobrażam sobie pachnieć Naturellą, chociaż to moje ulubione podpaski, to chyba nie AŻ TAK...
Stary 2013-01-17, 21:22   #1872
martyna3275
Zakorzenienie

odebrałam paczke z kaliny dobrze zapakowane zabezpieczone etc, wiec dziekuje tej wizazance która dala na nia namiary chyba wsiakłąm w to, bo przepeiknie wszytsko pachnie i ceny bardzo fajne zobaczymy jak z działaniem bedzie wiec YR trzeba bedzie ograniczyc ^^

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
a czy Wasi mężczyźni używali pianki do golenia? w regularnej cenie drogo wychodzi , tym bardziej że tylko 150 ml ale mam ja w ofercie za 11,95zł...Czy ona jest wydajna? A pozostałe produkty z serii Ginseng Active są warte uwagi?
osttanio kupiłam swojemu Tż i nawet nie narzeka a jak na niego to wielki sukces, mowi ze zapach mu sie podoba I LADNIE NAWILZA, wydajnosc tez spoko
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:23   #1873
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha nie wyobrażam sobie pachnieć Naturellą, chociaż to moje ulubione podpaski, to chyba nie AŻ TAK...
Moje klimaty to też nie są, łącznie z podpaskami

Stary 2013-01-17, 21:24   #1874
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Fajna jest też wygładzająca z Avonu z włosiem. Jest na KWC Ale tego typu to raczej dla prostowłosych. Dla nas kręciołków ciężko ze szczotkami, raczej drewniane grzebienie z szerokim rozstawem zębów.

YR mogłoby wprowadzić akcesoria do sprzedaży
dokąłdnie, ja tez swoje krecone mało czym moge poczesac chociaz Avnową mam i czasem poczesze sie i słynne Tangle tez mam
Stary 2013-01-17, 21:51   #1875
2016070150903
Konto usunięte

druga paczka zamówiona 9.01, dotarła dzisiaj.

kremy Inositol wzięłam jednak we wkładach- i bardzo się cieszę. ewentualnie jak mi podpasują, to zaopatrzę się w oryginalne opakowania.

mydło lotos znam i lubię.

mydło owies to nowość, ale oliwkowe mi podpasowało, więc myślę, mżę to też będzie ok.

mleczko już mam, bardzo fajne, to idzie do zapasów, gratisowy OL też poczeka na lepsze czasy.

szampon nie dla mnie.

z zainteresowaniem poczytałam Waszą dyskusję o włosach i chyba skuszę się na szczotkę z Rossmanna, dzięki za polecenie. teraz używam starej wersji TT i uwielbiam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yresklep.jpg (93,3 KB, 111 załadowań)
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:14   #1876
Marigold19
🦄

Dziewczyny, a czy Wy też macie wrażenie że to mydło do rąk z owsem je nawilża? No może przesadzam, raczej nie wysusza? Bo kurcze od wczoraj używam, a naprawdę bardzo często myję ręce, dużo gotuję, postawiłam je sobie w kuchni i kurcze dziś moje dłonie pod koniec dnia nie przypominają tarki

Czy któreś jeszcze jest takie dobre?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:30   #1877
thugmisses
Rozeznanie

Moim zdaniem Naturelle pachnie bardzo ładnie Nie mój styl, ale zapach na prawde przyjemny
Stary 2013-01-17, 22:46   #1878
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy Wy też macie wrażenie że to mydło do rąk z owsem je nawilża? No może przesadzam, raczej nie wysusza? Bo kurcze od wczoraj używam, a naprawdę bardzo często myję ręce, dużo gotuję, postawiłam je sobie w kuchni i kurcze dziś moje dłonie pod koniec dnia nie przypominają tarki

Czy któreś jeszcze jest takie dobre?
Też mam z owsem, ale na razie czeka, aż skończę waniliowe. Też nie jest złe, ale raczej bez szału, drugi raz nie kupię. Nie przepadam chyba jednak za wanilią w YR, jest taka "pijana" No i byłam w szoku, jak pierwszy raz go użyłam, opakowanie nie jest do końca przezroczyste, lekko zmienia kolor mydła, bo po wyciśnięciu jest ostro pomarańczowe i trzeba trochę uwagi, żeby zmyć je z umywalki. Dla mnie niestety odpada, zbyt mocno barwione. Ale już je wykończę, krzywdy nie robi W takim razie nie mogę się doczekać, jak otworzę owies
Stary 2013-01-17, 23:11   #1879
etnografka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorillaz Pokaż wiadomość
A już go wąchałyście? W moich stacjonarkach nie ma
Do czego można przyrównać? Który z obecnych męskich perfumów ma podobną nutę?

Kod NEWSYR już nie działa?
Zgadzam się że Ambre Noir jest piękny, jakoś nawet nie bardzo wiem, do czego porównać. Podobnie ambrowy był (bo chyba już niedostępny) Ambre Soie Armani Prive, tylko że miał jeszcze zioła, których tu nie ma. Bardzo trwały. Na pewno będzie to mój kolejny nabytek, jak tylko coś zużyję z mojej prawdopodobnie nieco przydużej kolekcji.

Edytowane przez etnografka
Czas edycji: 2013-01-17 o 23:16
etnografka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 01:30   #1880
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
A z innej beczki to kupiłam dziś w stacjonarnym pomadkę trwałą kolor pomarańczowy za 20 zł i jestem zadowolona założyłam już 3 kartę w tym miesiącu i mam spory zapas tuszy sp za zaproszenie dostanę znowu 5 pieczątek i skończę wreszcie 3 poziom a na ulotkach dla nowego znowu mam blankiet do zaproszenia koleżanki za pieczątki ale już nie będę przeginać
na kogo Ty zakładasz te karty? na siebie cały czas? :OOO
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 08:07   #1881
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
na kogo Ty zakładasz te karty? na siebie cały czas? :OOO
Na mame, siostre, szwagierke, jeszcze mi kuzynka została w zapasie , dwa razy te same dane nie wejdą ale jak nie masz siostry to możesz sobie stworzyć -pamiętaj tylko że wpisujesz date urodzenia i żeby podpisać się na końcu jako ta "siostra"bo ja mało brakło a podpisała bym się jako ja

Karty po uzyskaniu tuszu oddałam właścicielkom, a co tam niech mają

Zastanawiam się nad ofertą urodzinową bo mam już chętną na perfumy to w sumie zamówienie na pastylki by mnie mało kosztowało ale jestem troche zniechęcona bo zeszłych urodzinach bo wszyscy dostawali coś fajnego a ja badziewiaki same zebrałam -naszyjnik,torba,żel i błyszczyk który jak się okazało strasznie wysusza usta

A co do czesania to zamówiłam właśnie wygładzającą szczotke z avonu-prostokątna, a dziś się wybieram do Rossmana po szampon sayosa na dzień babci a gratis też szczotka wygładzająca -na zdj. całkiem fajnie wygląda.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 08:24   #1882
ewelciaz
Rozeznanie

U mnie poszło zamówienie z KROK1 - wzięłam sobie olejek Monoi. Ach, już się doczekać nie mogę. Tyle się dobrego o nim naczytałam, że nie mogłam się oprzeć pokusie.

Tak się zbieram do wyjęcia z lamusa moich zapasów, ale chyba wole je widzieć pojedynczo lub mniejszymi kupkami, żeby się nie przerazić.
Żeli JdM miałam 17 sztuk (głównie to efekt tzw. dobijania do minimalnych kwot) -mąż mnie zmobilizował i odsprzedałam koleżankom z pracy 6 sztuk, obecnie mam 5 kawowych, dwa cedry, dwa YlangYlang, dwa Lotosy. Jeszcze leci do mnie CultureBio-arganowy. Tego nikomu nie oddam.
Z Pleasirs Nature tez mam spore zapasy z 5 zeli, mleczko, trzy kremy i wiele wiele .....

Używam szamponu na wypadanie włosów, zrobiłam od niego przerwę po miesiącu używania i wróciłam do Elseve Loreal - masakra, po pół dnia skalp i włosy u nasady mi dosłownie śmierdziały. Tak że polecam szampon YR na wypadanie, włoski dużo mniej mi lecą z głowy i dłużej są świeższe i takie, hm, sypkie. Jedynie końcówki mam trochę suchawe po nim, ale włosy mam po przejściach więc to nie jego wina.

Zauroczył mnie żel cedr-super trwały zapach, wczoraj na próbę umyłam nim ręce -pachniały mi ze dwie godziny. Męski zapach, ale boski.

Edytowane przez ewelciaz
Czas edycji: 2013-01-18 o 08:28
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 08:39   #1883
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
druga paczka zamówiona 9.01, dotarła dzisiaj.

kremy Inositol wzięłam jednak we wkładach- i bardzo się cieszę. ewentualnie jak mi podpasują, to zaopatrzę się w oryginalne opakowania.

mydło lotos znam i lubię.

mydło owies to nowość, ale oliwkowe mi podpasowało, więc myślę, mżę to też będzie ok.

mleczko już mam, bardzo fajne, to idzie do zapasów, gratisowy OL też poczeka na lepsze czasy.

szampon nie dla mnie.

z zainteresowaniem poczytałam Waszą dyskusję o włosach i chyba skuszę się na szczotkę z Rossmanna, dzięki za polecenie. teraz używam starej wersji TT i uwielbiam.
Piękne zakupki Uwielbiam oglądać takie zdjęcia

Cytat:
Napisane przez thugmisses Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Naturelle pachnie bardzo ładnie Nie mój styl, ale zapach na prawde przyjemny
Jak wszystko rzecz gustu, ja nie powiem, że coś pachnie ładnie jak nie jest w moim guście Ale szanuję zdanie innych, dla których woda ta pachnie ładnie, dla mnie niestety śmierdzi drażniąco Ale ja ogólnie jestem antyświeżankowa, nawet w lato wolę zapaszki kwiatowe czy owocowe niż takie świeże

Cytat:
Też mam z owsem, ale na razie czeka, aż skończę waniliowe. Też nie jest złe, ale raczej bez szału, drugi raz nie kupię. Nie przepadam chyba jednak za wanilią w YR, jest taka "pijana" No i byłam w szoku, jak pierwszy raz go użyłam, opakowanie nie jest do końca przezroczyste, lekko zmienia kolor mydła, bo po wyciśnięciu jest ostro pomarańczowe i trzeba trochę uwagi, żeby zmyć je z umywalki. Dla mnie niestety odpada, zbyt mocno barwione. Ale już je wykończę, krzywdy nie robi W takim razie nie mogę się doczekać, jak otworzę owies
A ja się właśnie zastanawiam nad zakupem mydła w płynie z wanilią, bo to jedyny produkt, którego nie mam z wanilią z PN A ta wanilia z YR mi akurat odpowiada bardzo To mydło jest w większym opakowaniu niż krem do rąk?

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2013-01-18 o 08:41
Stary 2013-01-18, 09:51   #1884
basia296
Zadomowienie

Czy Rose też jest w stacjonarce na przecenie? Jeśli tak to może wiecie w jakiej cenie.
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 09:53   #1885
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Czy Rose też jest w stacjonarce na przecenie? Jeśli tak to może wiecie w jakiej cenie.
Rose Fraiche? 57.90zł wczoraj patrzyłam na nie, ale one sie kompletnie nie trzymają, kupiłam jakieś 2miesiące temu i przestałam używać ze względu na trwałość :/ Jak mgiełka. Więc trochę dużo jak za mgiełkę.
Stary 2013-01-18, 10:25   #1886
asiunia89
Rozeznanie

Anekania, ale mnie zmartwiłaś Właśnie kupiłam zestaw Rose Fraiche na promocji -50% za 35 zł i zakochałam się w tym zapachu. Ale jak mówisz że się wcale nie trzyma, to może go sprzedam...
Stary 2013-01-18, 10:32   #1887
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Anekania, ale mnie zmartwiłaś Właśnie kupiłam zestaw Rose Fraiche na promocji -50% za 35 zł i zakochałam się w tym zapachu. Ale jak mówisz że się wcale nie trzyma, to może go sprzedam...
na każdym zapach utrzymuje sie inaczej musisz przetestowac zeby sie dowiedziec
Stary 2013-01-18, 10:34   #1888
asiunia89
Rozeznanie

Chyba tak zrobię, pójdę przy okazji do stacjonarki i psiknę
Stary 2013-01-18, 10:53   #1889
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Rose Fraiche? 57.90zł wczoraj patrzyłam na nie, ale one sie kompletnie nie trzymają, kupiłam jakieś 2miesiące temu i przestałam używać ze względu na trwałość :/ Jak mgiełka. Więc trochę dużo jak za mgiełkę.
Nie , nie zapomniało mi się ze teraz jest drugie Rose. Chodzi mi o Rose Absolue
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:14   #1890
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Teraz zimą takie lekkie zapachy w ogóle się kiepsko trzymają... Nie sprzedawaj, szkoda perfum, ładne są, będą idealne na wiosnę czy lato. Ja się zaopatrzyłam w buteleczkę podczas grudniowych promocji, będzie czekać do maja
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości