|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
dziewczyny, które nabywały sporo rzeczy wyprawkowych u jednego sprzedawcy na allegro... możecie wrzucić linki? Bo przekopuję wątek wstecz i oczywiście jak na złość nie mogę znaleźć tych linków... A chciałabym u jednego jak najwięcej pokupować co by za przesyłki za wiele nie płacić
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Coś wizaż się psuje :/
wadomość do Liwki na pw nie mogłam wysłać teraz nie mogę cytować :/ Mokka - to narzuty też widziałaś takie? bo jeszcze nie kupiłam, a chcę w tym stylu. Widziałam tylko poduszkę i szybko ją przygarnęłam w swoje ramiona
|
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
aha... melduję, że jutro o 9.40 mamy wizytę, więc zajrzę do Was pewnie troszke później
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Tak Strippi, z tej serii na pewno tez narzuty mają w jysku
|
|
#2314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie teraz oglądałam sobie fotki z usg kubusia jak odczytałam w 35 tyg miał 2647 a urodził się 3800 - dokładnie w terminie. ..... Cytat:
oo też pasuje szczególnie 2 część - ukryty smok .... ![]() Cytat:
duża dziewczynka ,duża.....
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Mokka - no właśnie ja chcę na pojedyncze łóżko, tylko krótsze, ale zawsze można zawinąć, bo ma 180cm
9 stron dziś nagadałyśmy
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2013-01-17 o 22:32 |
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę nie mogę cytować ...faktycznie coś nie tak z wizażem....
mokka - za wizytę .ja też się nie mogę doczekać jutrzejszej ....
|
|
#2317 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nadrabiam dalej..
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Coś znów się dzieje i nie mogę cytować.
Ptaszysko - ja tam nic nie mówię, ale ja wiedziałam, że tak będzie i córeczka jak malowana i cała i zdrowa ![]() ![]() klask i:
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pakujesz torbę? ![]() wow...
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Na dobranoc dla was My juz w lozeczku Jutro was z fona bede caly dzien podczytywala bo wpierw jade na 12 na obiad kolezanki co ma termin na 8kwiecien - a pozniej sie umowilam ze znajomymi w Pubie Eh ost raz bylam jakos pod koniec pazdziernika - wiec szmat czasu trza kosystac poki jescze Moge haha Aaaaaa i ![]() JUTRO. 30 Tydzien ...!!!
|
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama często noszę coś żółtego i nie raz na prawdę leci do takiego koloru tego dziadostwa tyle, że ciężko się opędzić. chociaż dalej widząc w sklepie taki wózek nie mogę oczu oderwać..Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2322 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() najgorzej się schodziło jak skurcze był już często bo są cholernie wysokie i trzeba było zeskakiwać.. Cytat:
![]() ![]() ![]() pięknie rośnie.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ok skończyłam.. uff.. idę spać.. dobranoc..
|
|
|
#2323 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2325 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
jako, że ostatnio byłam chora mój chłop za bardzo się do nas nie zbliżał ale wczoraj malutki miał czkawkę więc go zawołałam żeby sobie poczuł jak to jest mówię Wam jak się przejął szkoda mu go było, bo myślał że to męczące. Później jeszcze trzymał rękę jak mały robił wygibasy i strasznie był zdumiony jak już mocno kopie. Znowu cieszył się jak małe dziecko, bo mały wypchał stópkę i to z taką siłą, że ja aż podskoczyłam no ale tata dumny z syna, że już tyle siły ma widziałyście ciążową sesję Shakiry? ślicznie wygląda http://muzyka.onet.pl/galerie/shakir...eria-mala.html super, nie było innej opcji musiało być okDragusia88 gratuluję wizyty. Ty nas nawet nie strasz tym styczniem trzymaj do marca, bo jak się zaczną porody to już poleci... a ja chyba będę druga, bo z wrażenia zacznę (odpukaću mnie w rodzinie jest tak, że jedno dziecko będzie starsze od naszego synka o 4 miesiące a drugie młodsze o 3 i niby fajnie bo będzie miał towarzystwo itd ale ja się obawiam, że będę miała z tego powodu sporo nerwów. Wiem, że nie obędzie się bez ciągłych porównań typu: a nasz to już chodził/siedział/robił do nocnika w tym wieku, a ten to się lepiej uczy a to a tamto, a dlaczego robisz tak a nie inaczej no ale chyba nie da się tego uniknąć pewnie też to zależy od relacji w rodzinie, bo niektórzy mają tak że za wszelką cenę chcą udowodnić że są lepsi ![]() Cytat:
![]() będziemy trzymać kciuki i gładko pójdzie ![]() Cytat:
Cytat:
szkoda tylko, że nie ma okrągłych szczebelków. siostra mówiła, że takie lepsze bo jak dziecku noga utknie to łatwiej wyjąć spomiędzy okrągłych ale to szczegół. tak czy siak musi jakoś wyjąć ![]() brałam je pod uwagę ale wystraszyły mnie komentarze u tego sprzedawcy więc wzięłam u innego i co? i na środę miało być i na razie ani widu ani słychu Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2326 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ....
rany rany a dziś 30 tydzień .... czy to już się odlicza...? ![]() Cytat:
![]() strippi za zakupy ! Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22799878 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie...
Obudziłam się dziś z niesamowitym poczuciem lęku. Nie wiem czym to jest spowodowane. Obudziłam się i po prostu zaczęłam się bać. O wszystko. Przede wszystkim o ZUS, bo mąż idzie zapytać dzisiaj czyj numer NIP mamy wpisywać w zaświadczeniu skoro pracodawca likwiduje firmę; potem zaczęłam się stresować wózkiem i łóżeczkiem (???); ubrankami, które mamy do odebrania (???); szkołą rodzenia i dzisiejszym obiadem (???); czy zdążymy pokój wytapetować; poniedziałkowym spotkaniem ze znajomą (???); że urodzę za wcześnie, albo przed 17stym itd. Dziwne, ale bałam się strasznie... Zrobiłam sobie kawkę, oglądam Polowanie Na Wielką Stopę i stresuję się nadal....
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
ja jak nowo narodzona wszystkie nerwy opadły boskie uczucie ![]() Klementyna ja bym pogadała z promotorką (o ile chcesz) mnie np. przed obroną moja postawiła w bardzo głupiej sytuacji bo poszła i powiedziała prof przed egz że w ciązy jestem i zeby mnie przepuścił.... bez mojej wiedzy i zgody a nie o to w tym przecież chodzi. z tego co pamiętam moja siostra jak się broniła w ciąży to ją wzięli na początek żeby nie siedziała za długo bo tez był maraton. z drugiej strony tak sobie myślę że skoro macie być w 30 os (o ile cos nie pomieszałam) to weź jakieś zaprzyjaźnione osóbki i ustaw sobie pytanko do prezentacji o ile takie macie bo zawsze musi paść jakieś pytanko a nie wiem jak u was u nas zawsze czekają na pytania z sali
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#2329 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
troszkę poczytałam ale reszta później bo musze się iść szykować na bal przebierańców do przedszkola ja mogę robić tam za piłkę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak Julke rodziłam to urodził się chłopiec w terminie i miał tyle Jula miała w 33 niecałe 2100 i przy urodzeniu 3720 więc duża dziewczynka będzie przynajmniej nie strach na ręce wziąć no dotarły tylko zastanawiałąm się co mi tu do głowy za myśli przylatują a to twoje były Cytat:
i za spakowaną torbe, ja sie mam nadzieje od poniedziałku wezme za kompletowanie ciszków niech mi tylko łazienkę skończą ale została tylko fuga więc tż w sobote zrobi i można sprzątać![]() Cytat:
![]() Strippi super zakupy ciekawe czy u nas w tesco też takie przeceny
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
zna któraś tą serię? testowała?
http://balneumbabybasic.pl/
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale żeście naprodukowały Ja wczoraj weszłam na chwilę tyle co udało mi się zalogować i musiałam wracać do pracy tak więc nawet wieczorem komputera w domu nie włączałam bo ledwo wróciłam to przyjechał stolarz do drzwi do garderoby wyszedł rozpakowałam częściowo zakupy nawet zupy nie zdarzyłam zagrzać i pan od barierek i tak do 19 już marzyłam żeby poszedł bym mogła się najeść ![]() Oczywiście każdy nawnosił śniegu to ogarnąć mieszkanie i padłam bo już mnie brzuch ciągnął. No nic idę robić bo początek roku jest masakryczny ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
i u mnie tez jakos stres i natretne mysli mnie dopadly.. bo chyba dopiero teraz dochodzi do mnie, ze za miesiac bede bezrobotna i pieniedzy tez bedzie mniej.. i ogarnia mnie panika, czy sobie poradzimy (gleboko wiem, ze na pewno damy rade, ale bez ciecia budżetu sie na pewno nie obejdzie).. ojj takie tam zmartwienia ![]() Ptaszysko ciesze sie, ze z malutka jednak wszystko dobrze, na pewno odetchnęliście z ulga ![]() A maluszki rosna niesamowicie.. azzz takie dziwne uczucie ogarnia, ze za chwile, za miesiac moga pojawic sie juz pierwsze kruszynki na swiecie
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa i w ogólę załamałam się i mam prośbę jeśli któraś z was przy poszukiwaniu wózków pamiętała o mnie i pytała się o gondolę Quinny Mood 4 z 2012 w kolorze pink passion i jeśli gdzieś by u was się uchowała była bym wdzięczna za info.
Okazuje się że w praktycznie żadnym sklepie interentowym nie uchowała się ani jedna gondola w tym kolorze a te z nowej kolekcji mi nie odpowiadają wg mnie jest po prostu brzydka. Jak nie znajdę to ja już kompletnie nie wiem jaki wózek kupić dla córeczki Wybredna jestem---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Alliw super ten laktator i mówisz że ciszej działa tak więc chyba sama go zamówię ![]() Ptaszysko za wizytę i za córeczkę |
|
|
|
|
#2334 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja absolutnie nie twierdzę że tu jest źle (; Bo co bym inaczej tutaj robiła? Tylko w Polsce wiele razy mi przeliczali moje zarobki pomijając wydatki. A teraz kiedy nastał kryzys niestety też się pogorszyło ale dla mnie ważne jest by dało się wyżyć ![]() Cytat:
Ha zaczynasz odliczanie ![]() Cytat:
![]() Mogłam się dzisiaj wyspać.... ale po co jak można się obudzić o 6.00 tak jak do pracy I po spaniu było...
|
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak, to moje mysli byly Cytat:
moze opinie na wizazu pomoga? mamy chyba zadowlone sa z tej serii (szkoda tylko, ze sklady nie sa wypisane)https://wizaz.pl/search/index.php?fr..._type=kosmetyk Ja chyba pozostane przy kosmetykach z Rossmanna np. Babydream albo Weleda (oby moj synus nie odziedziczyl po mnie skory atopowej )
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-01-18 o 08:27 |
||
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2337 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ALbo za bałwanka, rany ile by nas było bałwanków na tym balu ![]() Cytat:
A odnośnie samego klimatu, rany pamiętam jak się zdziwiłam po co im tam tyle skuterków i elektrycznych rowerów, aż sama będąc kiedyś na rowerze 30 km od msc noclegu natknęłam się na wiatr.....przy którym ledwie pedałowałam... straszne to było :PP I już ich 100 % rozumiałam. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() A że mamy zadowolone, to się nie dziwię, większość jest zadowolona ze wszystkiego nawet takiego ze szkodliwymi składami...
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy możecie napisać jeszcze jaką pościel kupić tz chodzi o wsady poduszka i kołderka czy to jest bez różnicy?
Jak myślicie te będą ok http://www.pippin.pl/pl/p/GLUCK-wype...C-wysylka/1782 ??? I prześcieradełko z gumką najlepsze? |
|
|
|
|
#2339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 30t mogę i ja zacząć odliczać
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() za zakupyCytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Też go polecam, zamawiałam wiele przedmiotów u niego i jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() już, już
|
||||
|
|
|
|
#2340 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A torby mam dwie... Dla siebie: * 3 koszule * szlafrok * skarpetki * przybory toaletowe * 3 ręczniki - kąpielowy, zwykły, mały * ręcznik papierowy * kapcie * klapki * podpaski Bella i Babyono * stanik do karmienia piersią * wkładki laktacyjne * majteczki jednorazowe * woda mineralna 2x 0,5l z pojnikiem * sztućce * kubek * gumka do włosów * pomadka ochronna * Tantum Rosa 3x * Bepanthen * nakładki silikonowe na brodawki * laktator * smoczki 2x Dla Maluszka * 3 komplety - koszulka, kaftanik, śpiochy * niedrapki * skarpetki * czapeczki 3x * rożek * chusteczki nawilżające * pampersy * 3 pieluszki tetrowe * 2 pieluszki flanelowe * oliwka * płyn do kąpieli Dokumenty jeszcze dopakuje i płyn do soczewek i soczewki Rzeczy na wypis dla siebie i Małej zostawie w domu i maż mi przywiezie. Mam przygotowane dwa kombinezony bo nie wiem jaka będzie pogoda. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Ja w końcu wzięłam Tufifi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

za wizytę .

klask i:

sama często noszę coś żółtego i nie raz na prawdę leci do takiego koloru tego dziadostwa tyle, że ciężko się opędzić. chociaż dalej widząc w sklepie taki wózek nie mogę oczu oderwać..
dlaczego wszystkie szpitale mają takie nowoczesne tylko nie nasz.. wygląda jak na tortury
szkoda mu go było, bo myślał że to męczące. 

05.07.2008