Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 346 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 18:48   #10351
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

oliwko zerknij czy to ten??

http://tolpa.pl/pl/products/354/show...eciw_rozstepom

ile ta przyjemnosc kosztuje
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 18:50   #10352
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
ale dałaś koleżance złotą radę Polacy uciekają z ZUSem na Ukrainę czy do Anglii a Ty radzisz koleżance żeby się u nas zarejestrowała dobrowolnie i na ochotnika Pracujesz może w Zusie Za tą składkę miesięczną można spokojnie chodzić do prywatnych lekarzy- albo wykupić jakieś ubezpieczenie prywatne w prywatnej przychodni gdzie bez kolejki i proszenia będzie dostęp do specjalistów i zabiegów. Do Zus-u dobrowolnie

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Tak - na szczęście zrobili program w którym pokazują zwykłych Kowalskich a więc panią z penisem albo dziewczynę która chce wyglądać na starszą. Widziałaś co w tym programie zrobili z tej dziewczyny?? na prawdę uważasz, że w jakiś sposób pomogło to w odbieraniu operacji plastycznych??????? ten program ma się SPRZEDAĆ i nie ma nic wspólnego z pozytywnym promowaniem operacji plastycznych. Jest wśród nas koleżanka - zwykła Kowalska - która się nie zakwalifikowała do tej szopki a dostał się pan który chce mieć piersi Widać nasza koleżanka była za zwykłą Kowalską w odmianie od tego pana. Kiciu wierzysz w piękne idee A kolesie z pewnością o Tobie zdania nie zmienili bo Cię znają - choć obawiam się że przy pierwszym konflikcie sprawa Twoich żelek wypłynie razem z uszczypliwym dowcipem. I z pewnością nie zmienili zdania o innych kobietach z żelkami z których można kpić bezkarnie.
Mi nie potrzebna była opinia publiczna żeby zrobić operację - i Tobie też nie było takie poparcie potrzebne A jak będę miała hemoroidy pójdę do lekarza - co mnie obchodzi co inni o tym myślą
Myu ja przez kilka lat mialam takie ubezpieczenie na cala rodzine czyli wtedy 3 osoby. To jest pelne ubezpieczenie takie jak wtedy gdy sie pracuje, oczywiscie jak to w PL z dostepnioscia bywa ale prywtane ubezpieczenie pokrywa rozne badania, leczenie szpitalne do jakiejs kwoty, wszytko zalezne od pakietu. Teraz mam ubezpieczenie NFZ i prywtane wiec dosyc sie w tym orientuje. A w ZUS czy NFZ nigdy nie pracowalam
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 18:59   #10353
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Saba, nieprawda. co jak co,ale ceny nie poszły w górę wcale. sprawdzałam. miałam robione przed emisją programu i kosztowały tyle samo co teraz. coś Ci się pomieszało
Teraz weszłam, nowy cennik jest od 13.11.2012 r
Górna granica piersi pozostała 17, ale nos na pewno się zmienił, bo na to zwracałam uwagę

Ale teraz czytam, u nich nawet internet jest

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-18 o 19:07
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:07   #10354
anne001
Raczkowanie

może nochal tak,ale cycki na pewno nie tez celowo śledziłam. mi wycenil dr na 10 tyś, czyli najniższy pułap,korekcja total, i nie zmienił mi wyceny jak na razie ale nie wiem kiedy zrobię.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

17 tys to anatomy,a 14 okrągłe. stąd te granice
Stary 2013-01-18, 19:23   #10355
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
może nochal tak,ale cycki na pewno nie tez celowo śledziłam. mi wycenil dr na 10 tyś, czyli najniższy pułap,korekcja total, i nie zmienił mi wyceny jak na razie ale nie wiem kiedy zrobię.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

17 tys to anatomy,a 14 okrągłe. stąd te granice
Domyśliłam się, że o to chodzi
Stary 2013-01-18, 20:17   #10356
anne001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Domyśliłam się, że o to chodzi
Stary 2013-01-18, 20:39   #10357
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Myuś w Polsce niestety na wszystkim tak zdzierają, to po prostu konkretna porażka:/ Ja tu w Belgii za ubezpieczenie zdrowotne na cały rok płacę 60/65 euro, samemu zapisuje się w kasie chorych oczywiście jak się chce i jest ich kilka do wyboru. Nie odciągają składek zdrowotnych z wypłaty, służba zdrowia prywatna a to przekłada się na lepszą jakość świadczeń, bo muszą zadbać o to, żeby mieć pacjentów, którzy będą do nich wracać i właśnie z ich usług korzystać.
Wyobraźcie sobie szpitale na poziome klinik, w których się operowałyście, wybieranie z menu co chce się na śniadanko, obiadek czy kolację, darmowe tv, wifi, telefon stacjonarny (mój mąż miesiąc leżał w belgijskim szpitalu więc wiem). Chyba nic więcej dodawać nie muszę
Ja program oglądałam tylko dwa razy i tak go odebrałam. Inaczej nie mam czasu na to a z resztą mój mąż oblega tv wieczorami, więc nie miałabym okazji nawet Pewnie masz rację, jest to sprzedawanie, ale i promowanie, bo w końcu może ludziom to spowszednieje i o to mi chodziło Ja nie potrzebowałam niczyjej aprobaty (no może prócz mojego tż, bo jakby on się nie zgodził to byłyby nici), nie sądzę, żeby zmienili podejście do innych osób robiących operację, ale właśnie chodziło o to, że jeżeli ktoś nas zna, z kimś się lubimy i ceni nas za to jacy jesteśmy to czy mamy żelki czy też nie niewiele zmieni. W innym wypadku można się domyślić ile taka znajomość była warta. Pare osób mi odradzało mówiąc po co mi to, przecież mam proporcjonalną budowę, śliczna dziewczyna ze mnie, a teraz woow, jaka Ty szczęśliwa i dumna z siebie i chcąc nie chcąc przyznali mi rację
Kiciu a w Belgii nie placi sie ubezpueczenia zaleznie od dochodow?, troche inaczej niz w PL ale podobnie jak w DE. Moj maz mial propozycje pracy w Belgii. Jak nam przedstawili ile podatku i skladek mieli bysmy placic od jego pensji to sie nie zdecydowalismy. W DE placilismy co miesiac 700e! z tym, ze jakas czesc pokrywala nam firma, i to nie bylo ubezpieczenie prywatne bo ta opcja jak dla nas to porazka tam.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

A tak chwalac Belgie Jakis czas temu przyplynelam statkiem do Antwerpii, zeby zejsc na lad trzeba zostac ze tak powiem wymeldownym ze statku i zgloszonym strazy granicznej. Przyszedl pan straznik na statek i pyta kiedy opuszcze Belgie, powiedzialam, ze nie wiem jeszcze bo nie mam kupionego biletu na samolot. A on na to, ze mam na to dobe!!! I wklepal to w system. Gdybym przekroczyla ten termin miala bym klopoty, nic nie daly rozmowy o moich prawach. Tak wiec witamy w Unii

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-18 o 20:31
Stary 2013-01-18, 20:51   #10358
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kiciu a w Belgii nie placi sie ubezpueczenia zaleznie od dochodow?, troche inaczej niz w PL ale podobnie jak w DE. Moj maz mial propozycje pracy w Belgii. Jak nam przedstawili ile podatku i skladek mieli bysmy placic od jego pensji to sie nie zdecydowalismy. W DE placilismy co miesiac 700e! z tym, ze jakas czesc pokrywala nam firma, i to nie bylo ubezpieczenie prywatne bo ta opcja jak dla nas to porazka tam.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

A tak chwalac Belgie Jakis czas temu przyplynelam statkiem do Antwerpii, zeby zejsc na lad trzeba zostac ze tak powiem wymeldownym ze statku i zgloszonym strazy granicznej. Przyszedl pan straznik na statek i pyta kiedy opuszcze Belgie, powiedzialam, ze nie wiem jeszcze bo nie mam kupionego biletu na samolot. A on na to, ze mam na to dobe!!! I wklepal to w system. Gdybym przekroczyla ten termin miala bym klopoty, nic nie daly rozmowy o moich prawach. Tak wiec witamy w Unii
Nie, nie, my tak nie mamy Ubezpieczenie w pracy to inna sprawa, bo to ubezpieczenie w razie wypadku w pracy i wtedy firma ubezpieczeniowa pokrywa 100% wszystkich kosztów leczenia, wypłatę odszkodowania i comiesięcznie chorobowe. Natomiast zdrowotne samemu się płaci i załatwia. Wyciągnęłam z szafki 3 kwitki z wypłaty męża i odbijają mu to emerytalne/rentowe, wypadkowe i podatek, który jak właśnie obliczałam z tych trzech najwyżej wyniósł 21%. To wszystko jst zależne od zarobków, ale jeżeli chcesz chodzić do lekarza, żeby Ci zwracali to w kasie chorych załatwiasz sobie ubezpieczenie i jest jedna stawka dla wszystkich. Trochę pokręcone to wszystko, ale moim zdaniem jest dobrze Ogólnie jak wszędzie chyba dużo odliczają od wypłaty, ale jest też pełno dodatków, wakacyjne łącznie dostaniemy 3tys euro, rodzinne co miesiąc, trzynastki, premie roczne, premie za niewykorzystanie tzw "dopa", my np w grudniu teraz mielismy 2,5tys euro roznych premii i dodatkow, a w roku jest tego wiele więcej. Z Polską moim zdaniem nie ma porównania. Oczywiście jakby się wszystko na złotówki przeliczało to kwoty konkretne wychodzą, ale tak nie można robić, trzeba porównywać sobie z zarobkami i warunkami jakie w danym kraju panują. Podam Ci przykład: cena ropy w Belgii ok. 1,4euro, stawka godzinowa 10euro, w Polsce ropa 5,5zł, zarobek 10zł/h. Jest różnica, prawda?
Ooo kurczę, no tego to bym się nie spodziewała Nie wszystko jest super idealne, ja kiedyś chce wrócić do Polski, ale jak się coś zmieni na lepsze lub dorobimy się domku i trochę sobie odłożymy. Taki wkurzający ten nasz kraj a mi mimo wszystko tak za nim tęskno Rozum jest za Belgią, lecz serducho do Polski należy. Jak ja do pl wpadam to zawsze banan od ucha do ucha, kogo nie miajm to dzień dobry, albo w sklepie o jak miło słyszeć rodaków, jak na wariata na mnie patrzą, ale co mi tam

Dziewczynki dodałam parę zdjątek, bo mi 6 tygodni stuknęło dzisiaj, ale ja to żadej różnicy nie widzę. Mój tż tylko uważa, że trochę większe się zrobiły. Możliwe, że ma rację, bo biustonosze jakoś mocniej ściskają, ale nawet po zdjęciach tego nie widać. Hmm....a powiedzcie mi jak mierzyć obwód klatki: stojąc wyprostowanym czy pochylić się równolegle do podłogi? Bo ja wszędzie czytam co innego i mimo, że mierze się w staniczku to różne wymiary mi wychodzą w tych dwóch przypadkach:/

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-18 o 21:07
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:03   #10359
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
oliwko zerknij czy to ten??

http://tolpa.pl/pl/products/354/show...eciw_rozstepom

ile ta przyjemnosc kosztuje
O widzę, że będziecie testować kremik. Testujcie, testujcie - ciekawa jestem czy ta firma to tylko profesjonalne opakowanie i marketing czy za ceną kryje się też jakaś skuteczność Ja testowałam kremy ujędrniające i więcej nie kupię bo efekt żaden Pochwalcie się koniecznie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:09   #10360
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i npo powiekszaniu piersi cz.8

No ba! Ja orientuje Co do cen sie, bo bylam w Antwerpii z TZ na wyjezdzie sluzbowym jak mieszkalismy w Hamburgu, no i wczesniej zglebialismy temat jak mial propozycje pracy. Ceny podobne do HH. Podatki w DE sa dosyc skomplikowane, sa rozne klasy i nie tylko zalezne ile sie zarobilo ale np czy kawaler/panna, rozwodka, samotna z dzieckiem, ale mozna co nieco odliczyc, i o dziwo kazdy samotny i samotny rodzic ma gorzej pod wzgledem podatkowym (nie mowie tu o dodatkach). My dodatki to mielismy tylko na dzieci I mi przez rok przyslugiwal taki zasilek jak by elterngeld za urodzenie dziecka, najnizszy bo nie pracowalam tam nigdy Ale w PL takie cos dostaje sie tylko gdy sie pracuje a w DE nalezy sie kazdej kobiecie ktora urodzi tam dziecko i ma meldunek.
Stary 2013-01-18, 21:14   #10361
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Myu ja przez kilka lat mialam takie ubezpieczenie na cala rodzine czyli wtedy 3 osoby. To jest pelne ubezpieczenie takie jak wtedy gdy sie pracuje, oczywiscie jak to w PL z dostepnioscia bywa ale prywtane ubezpieczenie pokrywa rozne badania, leczenie szpitalne do jakiejs kwoty, wszytko zalezne od pakietu. Teraz mam ubezpieczenie NFZ i prywtane wiec dosyc sie w tym orientuje. A w ZUS czy NFZ nigdy nie pracowalam
Hihi dobrze, że ktoś jest zadowolony i chce płacić system ledwo się trzyma więc może ochotnicy dopomogą A prywatne macie zapewne w pakiecie z firmy skoro z NFZ jesteś zadowolona ?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-01-18, 21:20   #10362
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i npo powiekszaniu piersi cz.8

Amorcio Oj, fakt, pokręcone i skomplikowane tak. Ja nigdy do tego nie dojdę jak oni dokładnie to wszystko wyliczają, ale tak to chyba jest bez względu na to w jakim kraju się mieszka Najbardziej mnie rozpierdzieliła wypłata za grudzień, w którym przepracowałam tylko 18h, bo potem operacja i urlop. Brutto za godzinę mam 0k 10,7 a na rękę mi wyszło 14,5 prawie spadłam z krzesła jak to obliczyłam, ale zaskoczenie jak najbardziej pozytywne Szkoda tylko, że tak nie jest co miesiąc

Stary 2013-01-18, 21:24   #10363
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi dobrze, że ktoś jest zadowolony i chce płacić system ledwo się trzyma więc może ochotnicy dopomogą A prywatne macie zapewne w pakiecie z firmy skoro z NFZ jesteś zadowolona ?
Tak wlasnie jest. Ja nie pisalam, ze jestem zadowolona i uszczypliwosc nie jest potrzebna. Napisalam jak ja zrobilam i tyle, bala bym sie byc bez ubezpieczenia, wypadki chodza po ludziach tak jak choroby.
Stary 2013-01-18, 21:25   #10364
lauren25
Raczkowanie

Wystarczy wspomieć o sekretach chirurgi i juz Mya wkracza do akcji
Naprawde nie widziałas w tym programie zwykłych Kowalskich? Bo ja tak
Nie każdy może sobie pozwolić na operację za kilkanaście tysięcy a że się zdecydowali na oczach całej Polski to już ich sprawa.
A co do pani z penisem czy dziewczyny która źle czuje się w swoim ciele- tak, tacy ludzi też sa i codziennie mijamy ich na ulicy

Mya zawsze mnie to ciekawiło, a Ty może pracujesz dla jakiejś kliniki chirurgi plastycznej albo działasz w tej dziedzinie czy jesteś ekspertem samoukiem?
Stary 2013-01-18, 21:29   #10365
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam

Ja tez mam pieknie Bo place na mc 10£ ubezpieczenia
No i mieszkam w raju podatkowym, czyli zwracaja mi wszystko co rok i jeszcze daja 500£ ooo tak na dobre wakacje Oczywiscie troszeczke zanizam dochody, ale .............. no
No tak Zabulek jak zwykle wpadł nam ciśnienie podnieść TY mieszkasz w RAJU nie tylko podatkowym Szukaj mi chałupki przy plaży - przeprowadzam się na Twoją wysepkę nawet jutro

Cytat:
Podam Ci przykład: cena ropy w Belgii ok. 1,4euro, stawka godzinowa 10euro, w Polsce ropa 5,5zł, zarobek 10zł/h. Jest różnica, prawda?

Dziewczynki dodałam parę zdjątek, bo mi 6 tygodni stuknęło dzisiaj, ale ja to żadej różnicy nie widzę. Mój tż tylko uważa, że trochę większe się zrobiły. Możliwe, że ma rację, bo biustonosze jakoś mocniej ściskają, ale nawet po zdjęciach tego nie widać. Hmm....a powiedzcie mi jak mierzyć obwód klatki: stojąc wyprostowanym czy pochylić się równolegle do podłogi? Bo ja wszędzie czytam co innego i mimo, że mierze się w staniczku to różne wymiary mi wychodzą w tych dwóch przypadkach:/
Kiciu no co Ty , toż u nas jest zielona wyspa od wielu lat tylko my na tratwach nie może do brzegu dobić
A mierz się na stojąco, bez stanika - tak normalnie bez żadnych wdechów czy wydechów. My pojemności płuc nie musimy do obwodu biustu dodawać I już pędzę do albumu

Stary 2013-01-18, 21:32   #10366
Amorcio
Wtajemniczenie

Kiciu my w Belgii mielismy plcic o ile dobrze pamietam 46% podatku i o dodatkach nie bylo zbytnio mowy, dlatego nie zdecydowalismy sie na przeprowadzke tam tylko do DE. W Belgii na pewno jest wyzszy poziom edukacji niz w DE

Kiciu.....no zazdraszczam a co tam nie bede ukrywac

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-18 o 21:44
Stary 2013-01-18, 21:49   #10367
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wlasnie jest. Ja nie pisalam, ze jestem zadowolona i uszczypliwosc nie jest potrzebna. Napisalam jak ja zrobilam i tyle, bala bym sie byc bez ubezpieczenia, wypadki chodza po ludziach tak jak choroby.
Sorki jeśli tak to odebrałaś- ale nigdzie nie była uszczypliwa Była luźna rozmowa i luźno napisałam co myślę.
Nie pisałaś, że jesteś zadowolona- no ale skoro płacisz i polecasz innym widocznie mylnie Cię zrozumiałam . I w sumie nie wiem już nic - płacisz a zadowolona nie jesteś i mimo to polecasz? hihi no nie ważne oczywiście. Ty poleciłaś Zus, ja poleciłam ubezpieczenie prywatne- a zainteresowana i tak sama będzie wiedziała co dla niej jest najlepsze

Stary 2013-01-18, 21:55   #10368
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorki jeśli tak to odebrałaś- ale nigdzie nie była uszczypliwa Była luźna rozmowa i luźno napisałam co myślę.
Nie pisałaś, że jesteś zadowolona- no ale skoro płacisz i polecasz innym widocznie mylnie Cię zrozumiałam . I w sumie nie wiem już nic - płacisz a zadowolona nie jesteś i mimo to polecasz? hihi no nie ważne oczywiście. Ty poleciłaś Zus, ja poleciłam ubezpieczenie prywatne- a zainteresowana i tak sama będzie wiedziała co dla niej jest najlepsze
.....i tak zakończmy ten temat
Stary 2013-01-18, 22:02   #10369
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Wystarczy wspomieć o sekretach chirurgi i juz Mya wkracza do akcji
Naprawde nie widziałas w tym programie zwykłych Kowalskich? Bo ja tak
Nie każdy może sobie pozwolić na operację za kilkanaście tysięcy a że się zdecydowali na oczach całej Polski to już ich sprawa.
A co do pani z penisem czy dziewczyny która źle czuje się w swoim ciele- tak, tacy ludzi też sa i codziennie mijamy ich na ulicy

Mya zawsze mnie to ciekawiło, a Ty może pracujesz dla jakiejś kliniki chirurgi plastycznej albo działasz w tej dziedzinie czy jesteś ekspertem samoukiem?
No nie, nie - aż tak bystra nie jestem. To był odkopany post.
Super, że do Ciebie trafia przesłanie takich programów- taki był cel sponsorów
A do pań z penisami nie mam absolutnie nic, podobnie jak do ludzi którzy źle się czuja w swoim ciele- chyba nie czytasz ze zrozumieniem moich postów bo nic takiego nigdzie i nigdy nie pisałam I z pewnością wiem więcej na temat takich osób niż ktokolwiek inny po obejrzeniu tego super edukacyjnego programu
A Twoje pytanie do mnie pominę bo jest absurdalne.

Stary 2013-01-18, 22:03   #10370
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
O widzę, że będziecie testować kremik. Testujcie, testujcie - ciekawa jestem czy ta firma to tylko profesjonalne opakowanie i marketing czy za ceną kryje się też jakaś skuteczność Ja testowałam kremy ujędrniające i więcej nie kupię bo efekt żaden Pochwalcie się koniecznie
nie wiem czy zakupie ale jakby co dam znac
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:03   #10371
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
witam się wieczorkiem i zmykam ...

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:09   #10372
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
.....i tak zakończmy ten temat
Często tak bywa, że słowo pisane jest nieco źle odebrane przez inne osoby, bo my wiemy co mamy na myśli pisząc coś, jakie mamy odczucia i postawę, jednak osoby czytające tego nie widzą i nie czują I stąd rodzą się nieraz konflikty i kilkustronne tłumaczenia Kiedyś przerabiałam to na jednym takim wątku fotograficznym, konkursowym. Nie pamiętam o co chodziło, ale pamiętam, że niezła burza się tam rozpętała przez jedno zdanie A to tak napisałam, bo mi się przypomniało teraz i tutaj też widziałam niejednokrotnie "sprzeczki" a zwłaszcza ataki na tą "wredną, cyniczną i jakże zarozumiałą" Myę

Stary 2013-01-18, 22:12   #10373
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
witam się wieczorkiem i zmykam ...
też się witam..i zaraz zmykam..jestem zmęczona po 2 dniach latania za barem..wieczorem chciałam wyjść do koleżanki,raz na miesiąc do niej chodzę,i moja mała córcia tak płakała za mamą że musiałam po godz wrócić,coś śpiąca była ...bo nie robi takich jazd zazwyczaj,...

całuje i pozdrawiam WAS wszystkie kochane,staram się czytać ale czas leci nieubłaganie............. ...
Stary 2013-01-18, 22:22   #10374
lauren25
Raczkowanie

...
Stary 2013-01-18, 22:22   #10375
Amanina
Raczkowanie

ej, a jak to jest z tym ubezpieczeniem? jak ma sie prywatne, to rozumiem na dana klinike, czy pakiet klinik tak?
a jak sie ma zapalenie wyrostka albo niedroznosc nerek, no obojetnie, cos powaznego i trzeba to operowac to i tak ie trafia do publicznego szpitala, tak? no bo nie kazda klinika prywatna ma szpital, a jak juz ma to i skladka piec razy wyzsza chyba?

ja mam na przykald teraz taka sytuacje, ze prywatny lekarz mnie zakwalifikowal na badania do szpitala, bo sa zbyt niebezpieczne zeby byly robione po przychodniach. wiec co taki czlowiek bez ubezpieczenia w cudnych nfz mialby zrobic?
bo rozumiem Amorcio ze to mialas na mysli na przyklad?

juz pomijam fakt, ze jeli chodzi o ubezpieczenia w tych roznego rodzaju damianach, lux medach, limach i innych medicoverach to mi sie przydaly jedynie do wypisania zwolnienia do pracy jak mialam grype albo do zrobienia za darmo badan krwi, bo jak jest juz cos bardzo powaznego to raczej szukam dobrego specjality (ktory najczesciej ma swoj wlasny gabinet, bo najzwyczajniej w swiecie tam lepiej zarabia), bo na razie w tych calych klinikach to trafialam na samych konowalow, ktorzy mi pisali na karteczce skieowanie do szpitala bo nie wiedzieli co ze mna poczac

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-01-18 o 22:33
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:24   #10376
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
No nie, nie - aż tak bystra nie jestem. To był odkopany post.
Super, że do Ciebie trafia przesłanie takich programów- taki był cel sponsorów
A do pań z penisami nie mam absolutnie nic, podobnie jak do ludzi którzy źle się czuja w swoim ciele- chyba nie czytasz ze zrozumieniem moich postów bo nic takiego nigdzie i nigdy nie pisałam I z pewnością wiem więcej na temat takich osób niż ktokolwiek inny po obejrzeniu tego super edukacyjnego programu
A Twoje pytanie do mnie pominę bo jest absurdalne.
Aha
Stary 2013-01-18, 22:28   #10377
krokus26
Raczkowanie

Witam cieplutko,
Myu wrzuciłam opinię o nowym kosmetyku do wątku kosmetycznego.

Buziolki
Stary 2013-01-18, 22:29   #10378
kicia_nh
Zadomowienie

Klaudeczko o nie nie, nie schudłam, na szczęscie Hihi ale to niby wcięcie w talii czy sylwetka w ciągu dnia może wyglądać zupełnie różnie. Wszystko zależy od tego jak napchany mam bandzioch jedzonkiem czy nawet piciem, pozycji w jakiej stoję, siedzę czy leżę czy nawet ułożenia rąk Moja figura z każdym ruchem może być inaczej postrzegana, taki dziwoląg jestem A co najśmieszniejsze jak się położę płasko na plecach w jakiś tam sposób to brzuch i podbrzusze tak mi się zapadają, że tylko kości biodrowe sterczą i jest spore wgłębienie, wtedy to ta część ciała prawie jak u anorektyka a delikatnie pozycję zmienię to jak ciężarna

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-18 o 22:31
Stary 2013-01-18, 22:35   #10379
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczko o nie nie, nie schudłam, na szczęscie Hihi ale to niby wcięcie w talii czy sylwetka w ciągu dnia może wyglądać zupełnie różnie. Wszystko zależy od tego jak napchany mam bandzioch jedzonkiem czy nawet piciem, pozycji w jakiej stoję, siedzę czy leżę czy nawet ułożenia rąk Moja figura z każdym ruchem może być inaczej postrzegana, taki dziwoląg jestem A co najśmieszniejsze jak się położę płasko na plecach w jakiś tam sposób to brzuch i podbrzusze tak mi się zapadają, że tylko kości biodrowe sterczą i jest spore wgłębienie, wtedy to ta część ciała prawie jak u anorektyka a delikatnie pozycję zmienię to jak ciężarna
dobra dobra TY się nie tłumacz..ja nawet nie o brzuchu a o nogach chciałam powiedzieć...Ty masz zazdrosnego męża to wiesz co teraz będzie....ja nie wiem czy dasz radę to znieść
ja sie nie moge napatrzeć a co dopiero chłopy....i do tego taka piękna buźka!!a weźźź.....
Stary 2013-01-18, 22:38   #10380
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
też się witam..i zaraz zmykam..jestem zmęczona po 2 dniach latania za barem..wieczorem chciałam wyjść do koleżanki,raz na miesiąc do niej chodzę,i moja mała córcia tak płakała za mamą że musiałam po godz wrócić,coś śpiąca była ...bo nie robi takich jazd zazwyczaj,...

całuje i pozdrawiam WAS wszystkie kochane,staram się czytać ale czas leci nieubłaganie............. ...
Witaj Klauduś

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości