|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
tylko pogratulować takiego rozmiarku kiedy masz operację?
|
|
|
#10322 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Aniu może skontaktuj się ze swoim doktorem powinien Ci pomóc i powiedzieć co się dzieje i czy tak może być
![]() balbinka 020 dziewczyny które mają anatomki na pewno Ci coś doradzą ja jak mieżyłam swoje okrąglaki to też wydawały się ogromne to chyba normalka
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-18 o 11:59 |
|
|
|
#10323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10324 |
|
Raczkowanie
|
horo_2 dziękuje też jestem pełna nadzieji,że będą odpowiednie
![]() Terminu operacji jeszcze nie mam ustalonego ponieważ jak dostanę miesiączke mam zadzwonićdo pani dr. i wtedy ona wyliczy mi termin bo jak twierdzi najlepiej operować w pierwszym cylku czyli do 11 dni od miesiączki.Także według moich obliczen około za 40 dni powinnam mieć operację. |
|
|
|
#10325 | |||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=LittleButterfly;387 13590]Amorcio,
jak mnie znowu najdzie za wcześnie to mnie rodzice sprowadzą na ziemię [QUOTE] ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Super rozmiarek, aż pozazdrościc można!! ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
|
#10326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i na pewno za duze nie będą
|
|
|
#10327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ogólnie jak się czujesz??
|
|
#10328 |
|
Zadomowienie
|
Witam w południe!
LittleButterfly, sledzę tu Twoje przeboje z rodzicami,bo jak pisałam-miałam podobnie i myślę,że słuszną decyzję podjęłaś-ja też miewam takie wahania,ze tu i teraz chcę natychmiast,a potem gdzięs ten zapał opada i jest już "normalnie" Teraz z parcą cięzko,wiec faktycznie coś tam sobie odłóż i wtedy rodzice też się przkeonają,ze rozsądnie pochodzisz do sprawy![]() Ja też przełożyłam swój zabieg na koniec lata i też czasem myslę,ze kolejne lato bez piersi no ale co zrobić,niektórych rzeczy się nie przeskoczy...Balbinka020, witamy Cię i pamiętaj,że u nas nie pisze się pełnych nazwisk lekarzy-tylko się posługuje inicjałami!! Faktycznie duże implanty Pani dr Ci dobrała,ale z tego co piszesz to też duża dziewczynka z Ciebie ![]() Podobny rozmiarek ma chyba Niezadowolencja...uderz więc do niej
|
|
|
|
#10329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiedziałam,że nie można używać pełnych nazwisk,przepraszam
|
|
#10330 |
|
Raczkowanie
|
Krystel13
Czuję się bardzo dobrze. W nocy spałam prawie na płasko na plecach , rano wzięłam prysznic , bo ja mam tylko stanik i mam zalecane w nim chodzić przez 2 tygodnie dzień i noc, potem tylko w dzień . Wysuszyłam suszarką plastry na szwach. Doktor nie kazał mi niczym uciskać piersi, żeby ich nie deformować, tylko masować.... każdy ma inną szkołe . Tym zasinieniem to też przestałam się już tak martwić , bo pokazałam je mamie i ona mówi że po operacjach to normalne i u mnie tego dużo nie ma. Tabletki powoli odstawiam i staram się ich nie łykać za dużo bo zatrzymują mi wodę w organiźmie. Robię prawie wszystko: czeszę włosy (a mam długie do pasa), wczoraj córci suszyłam włosy i rozczesywałam kołtuny tylko rąk do góry nie podnoszę, dziś cały dzień robiłam w domu zaległości biurowe itd. . Strach miał wielkie oczy, jak czytałam jak to niektóre dziewczyny ciężko znosiły.... a ja już prawie normalnie funkcjonuję. Nawet zastanawiam się czy autem na miasto już nie wyruszyć , bo mam auto w automacie , ale jak patrze na zimę za oknem to mi chęć mija. Ale poszalałabym na wyprzedażach .. i pooglądałabym jakieś fajne staniki, bo wcześniej mi nawet to do głowy nie przyszło.
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-01-18 o 13:42 |
|
|
|
#10331 |
|
Raczkowanie
|
ania2003 fajnie, że wracasz już do pełnej sprawności
mam nadzieje, że też tak szybko zacznę funkcjonować... zadowolona jesteś z piersiątek??
|
#10332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale i tak uważaj na siebie!! Mam nadzieję że ja też tak szybko wrócę "do normalności". Bo po paru dniach zostane sama z psami, dowozem dzieciaków (tez automatem), gotowaniem no i po prostu codziennym życiem.... No i czekamy na fotki!!! Chwal się cycuniami!!! ![]()
|
|
#10333 |
|
Raczkowanie
|
ja biorę 2 tyg urlopu i z małym będę u rodziców
a i tak mam obawy czy dam sobie potem radę ja jadę z dzieckiem autobusem do przedszkola i pracy często są te stare ze schodami i muszę małego podnosić bo sam się boi bo kiedyś dupek kierowca nas nie zobaczył i nam zamkną drzwi jak wychodziliśmy i mały w panikę wpadł i od tamtej pory muszę go wnosić ;/
|
#10334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#10335 |
|
Raczkowanie
|
Jusi84 zadowolona jestem i mam nadzieję , ze będą już tylko ładniejsze
... a teraz szukam coś na odchudzenie bioder i ud , bo ja nie lubię ćwiczyć , żeby mi do biustu na lato ładnie się komponowały. Czytam właśnie o ultracontur, czy któraś z Was miała taki zabieg, albo ktoś ze znajomych. Może coś innego polecicie?
|
#10336 |
|
Zadomowienie
|
anne001,
fajnie,ze tak szybko dochodzisz do siebie,jednak uważaj mimo wszystko! Jesteś kolejną tu osobą która tak dobrze się czuje po operacji,co daje mi nadzieję że i u mnie tak będzie... krystel,jusi ja też własnie mam jak Wy,ze zostanę potem z domem na głowie-już planujemy z tż wstrzelić się w jak najlepszy termin,zeby on jak najdluzej byl i max co da radę to prawie 2m-ce...tylko ze my mamy jeszcze na tyle male dzieci ze jednak tez musze je wsadzic do auta, czy wanny,czasem jeszcze gdzie indziej podniesc a troche juz ważą i tego boję się najbardziej!! Na pomoc mamy nie mam niestety co liczyc,bo ja w tej sytuacji co Motylek,ze mama nie zaakacpetuje tego,a ze juz dawno mieszkam na swoim to i tak jej nie powiem tylko po fakcie,ale nawet wtedy nie pomoze tylko jeszcze stwierdzi "trzeba bylo wczesniej pomyslec jak spbie poradzisz..."
|
|
|
|
#10337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polacy uciekają z ZUSem na Ukrainę czy do Anglii a Ty radzisz koleżance żeby się u nas zarejestrowała dobrowolnie i na ochotnika Za tą składkę miesięczną można spokojnie chodzić do prywatnych lekarzy- albo wykupić jakieś ubezpieczenie prywatne w prywatnej przychodni gdzie bez kolejki i proszenia będzie dostęp do specjalistów i zabiegów. Do Zus-u dobrowolnie ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
a więc panią z penisem albo dziewczynę która chce wyglądać na starszą. Widziałaś co w tym programie zrobili z tej dziewczyny?? na prawdę uważasz, że w jakiś sposób pomogło to w odbieraniu operacji plastycznych??????? ten program ma się SPRZEDAĆ i nie ma nic wspólnego z pozytywnym promowaniem operacji plastycznych. Jest wśród nas koleżanka - zwykła Kowalska - która się nie zakwalifikowała do tej szopki a dostał się pan który chce mieć piersi Widać nasza koleżanka była za zwykłą Kowalską w odmianie od tego pana. Kiciu wierzysz w piękne idee A kolesie z pewnością o Tobie zdania nie zmienili bo Cię znają - choć obawiam się że przy pierwszym konflikcie sprawa Twoich żelek wypłynie razem z uszczypliwym dowcipem. I z pewnością nie zmienili zdania o innych kobietach z żelkami z których można kpić bezkarnie. Mi nie potrzebna była opinia publiczna żeby zrobić operację - i Tobie też nie było takie poparcie potrzebne A jak będę miała hemoroidy pójdę do lekarza - co mnie obchodzi co inni o tym myślą
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#10338 |
|
Zadomowienie
|
Myuś w Polsce niestety na wszystkim tak zdzierają, to po prostu konkretna porażka:/ Ja tu w Belgii za ubezpieczenie zdrowotne na cały rok płacę 60/65 euro, samemu zapisuje się w kasie chorych oczywiście jak się chce i jest ich kilka do wyboru. Nie odciągają składek zdrowotnych z wypłaty, służba zdrowia prywatna a to przekłada się na lepszą jakość świadczeń, bo muszą zadbać o to, żeby mieć pacjentów, którzy będą do nich wracać i właśnie z ich usług korzystać.
Wyobraźcie sobie szpitale na poziome klinik, w których się operowałyście, wybieranie z menu co chce się na śniadanko, obiadek czy kolację, darmowe tv, wifi, telefon stacjonarny (mój mąż miesiąc leżał w belgijskim szpitalu więc wiem). Chyba nic więcej dodawać nie muszę ![]() Ja program oglądałam tylko dwa razy i tak go odebrałam. Inaczej nie mam czasu na to a z resztą mój mąż oblega tv wieczorami, więc nie miałabym okazji nawet Pewnie masz rację, jest to sprzedawanie, ale i promowanie, bo w końcu może ludziom to spowszednieje i o to mi chodziło![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-18 o 17:46 |
|
|
|
#10339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest decyzja, którą powinnas dobrze przemyśleć. Być może te pół roku Ci dużo da.Olivko ja nie myślę o wymianie. Tzn teraz nie myslę. Ale chcę wymienić za jakieś 10 lat (wymieniałabym może i później, ale zależy mi, żeby mój lekarz jeszcze operował ). Wiadomo jednak, że jak się robi piersi przed 30tką to trzeba zakładać wymianę
|
|
#10340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziwią się że młodzi ludzi w świat uciekają zamiast solidarnie tkwić w absurdach
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#10341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swoją operację trzymam w tajemnicy, bo ludzie mają taką naturę, że i tak znajdą wystarczająco powodów do gadania za naszymi plecami, po co dodawać im nowe ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- A właśnie Mya (bo Ty wiesz wszystko ) do jakiego wieku lekarze operują?
|
|
#10342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komercja i manipulacja, towar do sprzedania i pomniejszanie sensu operacji W szkole u mojego syna młodzież ma sensację- kobieta z penisem, lesbijki które mają dzieci i drastyczne momenty z operacji Zaczął to oglądać bo nie był w temacie . Ludzie którzy wystąpili w tym programie pewnie teraz mają fajne życie Jest tyle dobrego które można zrobić w tej dziedzinie, tyle osób które potrzebują pomocy i tyle możliwości by to pokazać w odpowiedni sposób. No tylko kto i jak by na tym zarobił ? ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
A tak poważnie nie ma przepisów które to regulują. Każdy lekarz powinien sam ocenić swoje możliwości i wiedzieć kiedy się wycofać i dać działać młodszym pomagając im swoją wiedzą i doświadczeniem.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-18 o 18:13 |
||
|
|
|
#10343 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie, ja sobie z ciekawości weszłam na ich cennik jeszcze przed moją operacją i potem (po emisji programu) i ceny skoczyły w górę
![]() Mówię o klinice MS
|
#10344 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10345 |
|
Zadomowienie
|
Myu jak ja to oglądałam to lekarz nie dopuścił jednego kolesia do zabiegu, bo ten sobie powymyślał cuda, które mu potrzebne a wg lekarza było to zbędne i szkoda byłoby ciąć mu twarzy, dla jakiegoś widzi mi się i było pokazane jak tamten ostro najeżdża na dr po wyjściu z gabinetu
Jak widać dwa odcinki to niewiele, ja trafiłam na takie, w których lekarz zrobił dobre wrażenie a to o czym Ty piszesz to jakiś kosmosOd dzisiaj maziam piersiaki oliwką ![]() znaczy delikatnie ją wklepuję i jakby wszczypuję, mam nadzieję, że za niedługo zauważe rezultaty![]() Ja teraz tak siadłam, myślę, że piątek i uświadomiłam sobie, że dziś stuknęło mi 6 tygodni
|
#10346 |
|
Zadomowienie
|
nkoldii wlasnie poszukaj w necie jest mnostwo ofert ubezpieczen prywatnych
ja korzystalam kiedys z takiego za 60 zl specjalistow bylo chyba ze 13 jest tego duzo a i cena rozsadna a tam zmienianie podejscia ludzi do operacji... w nosie to mam i tak wiekszosc osob uwaza to za fanaberie i w ogole a nie zamierzam kazdemu pokazywac swoich zdjec przed op jakie byly widzialyscie ![]() moje cialo ,moja kasa i tlumaczyc sie nie zamierzam wie tylko maz i wy![]() a ktos kto ma ma duze cycki lub tez facet ktory ich zwyczajnie nie ma i nie potrzebuje akurat zrozumie moj problem razem z tymi osobami ktore mowily mi wiele razy ze nie mam cyckow! no to ja sie pytam czy to moja wina???tego nie wycwicze,nie wymodle no to zrobilam ![]() czasami najblizsze osoby w rodzinie nas neguja a co dopiero ktos inny...w nosie ich mam nie tlumaczylam sie ze nie mam cyckow to teraz nie bede ze je mam
|
|
|
|
#10347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Ja tez mam pieknie No i mieszkam w raju podatkowym, czyli zwracaja mi wszystko co rok i jeszcze daja 500£ ooo tak na dobre wakacje Oczywiscie troszeczke zanizam dochody, ale .............. no
|
|
#10348 |
|
Zadomowienie
|
|
#10349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm no to na co mam czekac??na zylaki??wtedy mialam mniej pajaczkow i nie bylo widocznych zyl na udach no i pod kolanami jest gorzej ![]() planuje zrobic tego depplera czyli usg i pojsc jeszcze do innego specjalisty chirurga naczyniowego zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
a powiedz mi bo nie wiem czy zdolam pojsc do chirurga nazcyniowego moge jak cos isc do zwyklego lekarza rodzinnego z tym usg czy to bez sensu??to usg jest z opisem czy jak?? anika mowilas mi tez kiedys o usg zatok??do tego tez opis jest?? |
||
|
|
|
#10350 |
|
Raczkowanie
|
Saba, nieprawda. co jak co,ale ceny nie poszły w górę wcale. sprawdzałam. miałam robione przed emisją programu i kosztowały tyle samo co teraz. coś Ci się pomieszało
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

[QUOTE]

no ale co zrobić,niektórych rzeczy się nie przeskoczy...