|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#1142 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38730800]Hola hola. A kto ogródek wypieli? Kto kury, kaczki i kozy nakarmi? Krowy wydoi?
[/quote]Chyba się trochę zapędziłeś Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38730810]A co! Można? Można
No jeśli się ktoś uprze, to spoko, nie mnie oceniać ![]() Cytat:
--- Dobranoc |
|
|
|
|
#1146 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() buty najs ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- fłasnie ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Red, paczaj włos |
|||
|
|
|
#1147 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem ewentualnie suplementy i rozmaite zielsko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak ostatnio pokazał 82/55, to chwilę później do łóżka przemieszczałam się w pozycji "czołgaj się" ![]() Cytat:
![]() ![]() tak sobie myślę, jakie to bezpośrednie proponować panu wizytę z jego fujarką u specjalisty ![]() nie ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38730800]Hola hola. A kto ogródek wypieli? Kto kury, kaczki i kozy nakarmi? Krowy wydoi? [/QUOTE]kto śmiał naszą kurę wydoić? ![]() ![]() ![]() ![]() i zieleniak na deser
|
|
#1148 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A spodnice bym se uszyla ale mi sie nie chce krawcowej szukac ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1149 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiecie co robię? Znalazłam blog dziewczyny, która ma kolor tęczówki i wykrój oczu identyczny jak ja i ćwiczę se makijaże
Właśnie zrobiłam pierwszy w życiu smokey i jest nawet, nawet
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu?weź na próbę 5ml z netu, ja szukam bardziej intensywnych POczekam aż Skarb się dowie czy można Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam z TEJ firmy a czekam na TE
|
|
#1151 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co to znaczy "na jezuska"? ![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38730113]No bo jest rachell111 a myślałem że jest rachel1111 Aaa! Rozumiem
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-19 o 11:09 |
|||||
|
|
|
#1152 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
A kalendarz to co innego, niż albumy... Wiesz, wisi na ścianie i co zerkasz na datę, widzisz rodzinkę... Moi się bardzo cieszą z kalendarzy, a jak w tym roku na gwiazdkę nie dostali (bo nie miałąm czasu zamówić), był lament... Cytat:
-Fajne masz botki... -O dziękuję bardzo -...na kopytach ![]() Ja też nie ![]() Otóż od świtu Szarość szaleje, jak pijany zając, wcale nie wygląda na chorą... Może jakoś da radę zwalczyć choróbsko... Tzn. Zwalczyć się nie da, ale żyć z nim można...
|
|
#1153 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nowych odcinków nie ma.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
To może jednak nie zetnę? Bo ostatnio chodzi mi po głowie, że po cholerę mi włosy do pasa... Przez Was po raz pierwsyz w życiorysie właśnie zmierzyłam włosię: od czubka 65-75 cm ![]() Cytat:
Dziękuję |
||
|
|
|
#1155 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Też zmierzyłam swoje- 48 cm Ale ja od niedawna zapuszczam i dłuższych niż jakieś 55 cm nie chcę, bo mam cienkie i delikatne. W ogóle odebrałam rzeczy z Naturalisa, w tym keratynę i zobaczymy jak podziała.
|
|
|
|
#1156 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem nie musiała wygłaszać, jeśli wiedziała że będziesz mieć nową umowę w każdym razie w ciągu 7 dni od zawarcia nowej umowy powinnaś zostać znowu zgłoszona, więc dowiedz się czy jesteś Ja po latach pracy na dziwne umowy już nauczyłam się pilnować szefów/księgowe żeby mnie zgłaszali/wygłaszali ![]() Cytat:
ja też nie mogę ![]() a tylko takie mi sie podobają Cytat:
|
|||
|
|
|
#1158 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1159 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
no serio o co? ![]() teraz przychodzo kulezanki robic titititi nad chomiorami bo zapomnialam napisac ze to były od razu 2 sztuki ![]() Cytat:
a jak to sie szuka? jakbym chciala moje oczy znaeź? ![]() no ze jezusek przynosi przezenty pod choinke ![]() Cytat:
ad sinupret-jak zgłaszałam dzialalnosc to sie doweidzialam w zusie ze nie jestem wygłoszona z prauprzedniej roboty....i babka w zusie do mnie zebym sie pofatygowała do byłego pracodawcy to załatwic powiedzialam jej ze sory ale to co mnie to obchodzi w tym momencie? i ze jak ją to boli to niech sie sama pofatyguje ![]() ludzie to mja ąpomysły ![]() poczebuje szybkiego pomysłu na kolor w pokoju-pracowni enibady?nie moze byc z palety pomaranczu, niebieskiego, broncowego
|
|
|
#1160 |
|
BAN stały
|
Właśnie przeżyłam koszmar, jak internet mi zniknął na pół godziny Już ostatnio nam wyłączyli, bo współlokatorka zapomniała zapłacić. Więc znów miałam wizję braku internetu co najmniej do poniedziałku, co byłoby katastrofą, ale wyłącznie z tego względu, że muszę się uczyć na x zaliczeń, a nawet nie raczyłam slajdów z wykładów pościągać. Na szczęście wystarczyło zresetować router, uff.A w nocy znów miałam lekkie spięcie z chuopem, poniekąd o granie Tzn. spięcie polegające na fochu z mojej strony
|
|
|
|
#1161 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przypadkiem znalazłam
|
|
|
#1162 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie no, mnie by krew zalała na taki widok od samego rana ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- lol |
|
|
|
|
#1165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
siłą natury Cytat:
w pracowniech świetnie sprawdza się krwisty ( tętniczy) czerwony - widziałąm w tivi i czasopismach - ale to chyba paleta pomarańczy ![]() oliwka? choć ja przy oliwce sie rozleniwiam a w czerwonym mam szeroko otwarte oczy i umysł Cytat:
a samo granie nei jest złe to jakaś tam pasjo-zabawka - coż z tego ze mi się nie podoba, dla kogoś jest rozrywką chodzi mi o to, że jeśli jesteś po drugiej stronie barykady, przeciwna grom, to przykro mi ale z wróbla nie zrobisz kanarka, w sensie nie zmienisz go - albo zmienisz swoje podejscie, co też sie nei stanie bo niby jakim cudem i po co, czyli wychodzi ze albo zaakceptujesz albo nie, albo będziesz tolerować albo nie - tacy ludzie się nie zmieniają - on nie przestanie grać i to jest pewne - i jeśli Ty będziesz usiłować to zmeinić to tylko bedziecie się ścierać a moze nie warto skoro to jest taki skarb - dla takeigo chuopa chyba bym anwet ja przymkłą oko i się pogodziła z tym faktem, bo pakiet zalet by mię przeważył - choc jak mówię graczy nieścierpiam, więc rozumiem Twego wkurfa aha, i jeszcze gdybym widziała ( tak jak widziałam to w eks eksie ) że granie absorbuje go w większosci czasu, czyli zaburza współżycie, porządek dnia, codzienną rutynę - wpływa na jakość wspólnego życia niekorzystnie przez to ze chuop zaniedbuje reszte świata to bym sobie albo głowy nie zawracałą albo - jeśli jednak jakims cudem chciałabym żyć z Tym człowiekiem - próbowała ustalic zasady mające na celu jakieś wyznaczenie czasu na gre, jakieś lejce w stylu hola hola jeśli grasz to ok graj ale nie przez cały czas - coś w ten deseń - tylko tak jak mówię osobiście taka rola by mi sie nie podobała bo wenszeu fiasko poczynań i wiem że życie z kimś takim kto gra nadmiernie byłoby wieczną szarpaniną
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-19 o 13:06 |
||||
|
|
|
#1166 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A masz coś z nogami spsute? Bo jak nie, to nie widzę przeciwwskazań. I tak, wiem ile masz wzrostu ![]() Cytat:
Ja to bym chyba w azjatyckich musiała szukać ![]() Się mi brzydki dowcip przypomniał Jedzie biznesmen taksówką przez ubogą dzielnicę, na rogach ulic panie kupczące swymi wdziękami, w tym też nieletnie. No i mu się szkoda zrobiło tych dzieci, kazał się taksówkarzowi zatrzymać przy jednej z dziewczynek, podał jej banknot przez okno "Masz dziewczynko, na pączka" Na co dziewczynka: A jak to jest "na pączka"? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo mam znowu być na umowie o dzieło, bo moja szefowa twierdzi, że nie ma czasu mnie zgłosić. Czyli wychodzi na to, że może kombinuje jak koń pod górkę, żeby na mnie oszczędzić ![]() Cytat:
A jakie chomiory? Syryjskie, dżungarskie, jeszcze insze? Ja na osiemnastkę dostałam dżungarskiego, skakałam jak przedszkolak ponoć ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#1167 | |
|
|
Cytat:
A w ogole, postanowiłam odkurzyć wszystkie buteleczki z perfumami i przy okazji je obfocić, ale coś mam kiepską wenę na foty...
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry Podaję długości włosów na głowie członków mej rodziny (bo potem zapomnę): Didka 46 cm Ja ok. 63 cm Tż ok. 63 cm (mierzone szybko i on ma z lekka falowane , więc może i dłuższe ma )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1170 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale fajnie, ze macie tyle samo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

a potem ewentualnie suplementy i rozmaite zielsko 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

), ostatnie ujdą 

Przy tym schorzeniu może być tylko coraz gorzej, tylko najwyżej wolniej 
Teściu jest żywotnie zainteresowany, bo sobie onegdaj kupił i mu nie dymiła, więc stwierdził, że palenie bez dymu to nie dla niego i nie używa. A zdałoby się, gdyby jednak używał