|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kurczę tak ciągle piszecie o tych ćwiczeniach, a mnie, aż skręca, że jeszcze nie można... a może można? Powiedzcie czy zacząć już ćwiczyć czy lepiej jednak poczekać na wizytę u doktora?
Tak na marginesie i to dużym witam się ze wszystkimi ![]() Przez ostatnie 2 dni jakoś trudno było tu zaglądać. Niby jest cały dzień, a wciąż czasu brak... Właśnie słyszę jak śpiewa William Fitzsimmons i tak mi się błogo na serduszku robi. Taki głos nadaje się wyłącznie do słuchania Zakochałam się w tym głosie. Wczoraj słuchałam koncertu Bocelli-ego, popłakałam się. CUDOWNIE śpiewa.Prawda jest taka, że cały tydzień miałam wykańczający emocjonalnie. Dobrze, że się już kończy. Z przyjemniejszych spraw... przybyły staniczki niebawem porobię fotki i wstawię. Amorcio to chyba Ty mówiłaś o biustonoszu do ćwiczeń Panache, kupiłam, założyłam (póki co bez ćwiczeń) i przyznam rację, że jest to rewelacja. Chba odważyłabym się w nim poskakać Cena wysoka, ale zarówno wykonanie jak i trzymanie są doskonałe ![]() Dziś pozwoliłam sobie na 3 godzinne wyjście w biustonoszu z fiszbinami Poszliśmy z Tż do restauracji i pierwszy raz w życiu znalazłam się w sytuacji... Może od początku. Gdy czekaliśmy na nasze zamówienie, weszła para (on + ona). Ona usiadła plecami do nas, on wręcz przeciwnie. Zerkał co chwila na mnie i chyba ona to zauważyła. Gdy na chwilę odchodziła od stolika widać było, że minę ma nieciekawą i nawet na mnie nie zerknęła, tylko z udawaną obojętnością i "wyższością" przemknęła obok nas. Nie wiem czy kiedyś tak było, bo nie zwracałam uwagi na takie sceny. Tym razem pozwoliłam sobie na małą obserwację i sama jestem zdziwiona, że coś takiego miało miejsce. Całkiem to zabane, przynajmniej dla mnie. Tamtej nie zazdroszczę. A on cóż zalicza się do tych "ładnych" i tzw. modnych, ale ja wolę mężczyzn takich jak mój Tż, a nie lalusiów. Jak ja już chcę wiosnę, lato a tu dopiero styczeń. No cóż nie przyspieszy się nadejścia ciepłych dni. Brakuje mi słońca, potrzebuje go, aby psychicznie poczuć się lepiej. Kicia dobrze, że przynajmniej ojciec podszedł zdroworozsądkowo do sprawy. Za to właśnie lubię mężczyzn. Wiem, że nie wszyscy to potrzafią, ale większość chyba tak, i na spokojnie i ze swoistą prostotą potrafią rozmawiać na szczególnie ważne tematy. Czasem bywa to irytujące, ale ostatecznie lepsze to niż użalanie się nad sobą. Lubię Was dziewczynki i ciszę się, że Wam mogę trochę poględzić. Wybaczcie ten słowotok i w razie czego kopnijcie mnie w tyłek jak uznacie, że gadam bez sensu. Tymczasem udaję się na poczytanie. Pa. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Horo chciałabym w wieku 40 lat wyglądać tak jak Ty. Wyglądasz bardzo młodo i tak ładnie. Nikt nie powinien się Ciebie wstydzić, wręcz przeciwnie, powinnisię chwalić, że jesteś taka piękna.
|
|
#10412 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
dziewczynki , ale jesteście kochane
ale latka jednak lecą.... niestety ![]() chciałąm jeszcze przed imprezką urodzinową zaliczyć ze 2 razy mezoterapię, ale nawet tego pani dr nie podjęła się zrobić przez to, ze karmię ![]() no i lipa... muszę cieszyć się maseczką ujędrniającą ![]()
|
|
#10413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A maseczki tez fajne0jest teraz ich taki wybor,ze juz sama sie czasem gubię i nie wiem co wybrac,co robić
|
|
|
|
|
#10414 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
#10415 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
temacik o odchudzaniu hm ja odpadam ja to muszę wagi pilnować by nie spadła a że jestem chora ledwie żywa to 2 kg poszły się oczy mnie strasznie bolą więc nie mogę poczytać ... wpadłam tylko się przywitać ... buziaki kochane '*
|
#10416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kuruj się kobito!!!
|
|
#10417 |
|
Zakorzenienie
|
Niezadowolencja wpadłam do twojego albumu i poruszałam się po nim jak w amoku
![]() idealnie to oddaje komentarz Amaniny:"kobieto, mam Cie zabic teraz czy za chwile za to polaczenie mega seksowne cialo + boskie cycki??? ![]() "boshe nie mogę się otrząsnąć
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#10418 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kobietki
Ja tu nowa i chciałam się przywitać. Czytam was od pewnego czasu no i zazdroszcze tym po Ja mam operacje 25 lutego Przy mojej zerowej wyjściówce? Czy jest tu może ktoś podobnych rozmiarów do mnie? Pozdrawiam!
|
|
|
|
#10419 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzynko mnie takie albumiki zmotywowaly do cwiczen i diety
Za co dziekuje wlascicielkom albumowBylam na łyżwach z moja córcią, gdyby nie ona to już bymsmy z TZ nigdy nie zalozyli lyzew a tak od 3lat cieszymy sie jak glupki na jazde ![]() W ciazy w 6mcu jezdzilam na hulajnodze dobrze, ze ma udzwig do 100kg ha ha
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-19 o 20:22 |
|
|
|
#10420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy Twoje piersi są już po karmieniu? bo to tez jest ważne Kiciu- Twoje piersi są jeszcze świeżutkie, w środku dopiero wszystko się wzmacnia. Dobry staniczek i czas a wzmocnią się z pewnością. Ty jesteś młodą osobą więc i zdolności Twojej skóry i tkanki są większe niż pań przed 40 Dlatego tylko cierpliwośćPoniżej wklejam filmy z testów 30 staników sportowych. Wklejam to tu, na ogólnym wątku bo z pewnością warto tam zajrzeć. Często mówimy o staniczkach sportowych- o tym co powinny robić i jak piersi trzymać. Jak zobaczycie na tych testach niestety cześć staników sportowych jest sportowymi tylko z nazwy- bo piersi w nich skaczą. My oczywiście nie biegamy w pierwszych tygodniach po operacji- ale podczas chodzenia (zwłaszcza jak piersi są świeże i przestają być kamienne, po 1 msc) piersi też musza być dostatecznie podtrzymane (nie mylić z podniesione, tego nie robimy). Po założeniu staniczka można sprawdzić w lustrze co z piersiami się dzieje - a najlepiej to czuć po podłożeniu w czasie ruchu dłoni pod piersi. I potem, jak już zaczniemy ćwiczyć też zawsze trzeba sprawdzić możliwości stanika sportowego. W razie jakby się nam wydawało, że piersi jednak skaczą za dużo założony dodatkowo na stanik topik z pewnością pomoże ustabilizować cycuchy http://www.herroom.com/sports-bra-videos,301,30.html
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-19 o 20:50 |
|
|
|
|
#10421 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
#10422 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;38742694
Bylam na łyżwach z moja córcią, gdyby nie ona to już bymsmy z TZ nigdy nie zalozyli lyzew a tak od 3lat cieszymy sie jak glupki na jazde ![]() Jeju Amorcio, jak ja Ci zazdroszczę,to nanwet nie wiesz!! Za dzieciaka śmigałam na łyżwach,że hej!! A teraz...ostatnio jeździłam 10 lat temu |
|
|
|
#10423 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;38743279][QUOTE=Amorcio;38742694
Bylam na łyżwach z moja córcią, gdyby nie ona to już bymsmy z TZ nigdy nie zalozyli lyzew a tak od 3lat cieszymy sie jak glupki na jazde ![]() Jeju Amorcio, jak ja Ci zazdroszczę,to nanwet nie wiesz!! Za dzieciaka śmigałam na łyżwach,że hej!! A teraz...ostatnio jeździłam 10 lat temu 10 to i tak super wynik, ja mialam przerwe ze 20lat Witaj Niezapominajko
|
|
|
|
#10424 |
|
Raczkowanie
|
Mya nie ja jeszcze nie rodzilam, nie karmiłam
Więcej raczej się mi nie da "włożyć", bo by mi wychodziły pod pachami Mam bardzo wąską klatkę piersiową. Mogłam też wybrać okrągłe, tylko że mniejszy rozmiar, ale chyba anatomiczne będą lepiej pasowały do mojej budowy. No i też nie chce mieć piersi jak Pamela Chce je poprostu mieć Więc skoro mówisz że wyjdą średniaczki to chyba będzie ok.
|
|
|
|
#10425 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie przejrzałam na youtube ten skalpel i killer Ewy Ch. i musze przyznać,ze fajne te ćwiczenia. Pamiętam jak kiedyś...sto lat temu
ćwiczyłam tak z Cindy Crawford!! Pamiętacie tą Panią??No ale teraz mam swoje studio fitness i dziękuję za to z całego serca
|
|
|
|
#10426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10427 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do zatok to w cenniku w przychodni mam napisane zdjecie zatok pomylilo mi sie z usg nog ttyle mam problemow ze juz mi sie wszystko miesza poczytalam na necie i to co mam to pajaczki plus troche popekanych naczynek na udach pojde do lekarza i dowiem sie co i jak![]() anika kiedy kontrola?? ![]() ej no pooool rokkkkuuu foty musza byc bo bat bedzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
a mysle ze jak juz mamy implanty to nawet mniej bylo by lepiej |
|||
|
|
|
#10428 |
|
Raczkowanie
|
przedpo już tylko 5 dni Ci zostało! jak juz sie człowiek znajdzie w tej odliczance to leci jak z bicza strzelił ;-D
Zostajesz przy swoim rozmiarku czy jednak jakies większe?
|
#10429 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Niezadowolencja;387 37460]Kurczę tak ciągle piszecie o tych ćwiczeniach, a mnie, aż skręca, że jeszcze nie można... a może można? Powiedzcie czy zacząć już ćwiczyć czy lepiej jednak poczekać na wizytę u doktora?
moge dostac link do tego panache??tego stanika wiem ze juz o niego pytalam ale chcialam sie upewnic ze to ten wlasciwy![]() ja na konkretne cw czekam do kontroli lepiej nic nie popsuc ![]() ale nogasy cwicze glwonie na macie takze powoli ![]() niezdowolencja dziewczynki maja racje cialko i piersi to TY maszzz wlasnie olejowanie wlosow sie przewijalo...mialam zainwestowac w olejki tak jak choro ale...tak pomyslalam ze kupie zwykle oleje kupione w celach spozywczych no ale na wlosy tez przetestuje mam ryzowy,oliwe z oliwek ,lniany rafinowany i tloczony na zimno przetestuje wszystkie i dokupie inne pelno ich w sklepach poczytam o wlasciwosciachcelinko moga tez byc co?nawet wydaje mi sie ze lepsze bo czysty olej ,witaminy,kwasy omega itp itd jak mowicie :confuse d:wlasnie siedze z tym lnianym i rano dopiero zmyje moje wlosy pragnnnaa nawilzeniaaa![]() horo TY tam gwiazda jestes wsrod czterdziestekkk )lece zerknac do klubu co tam za nowosci ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() pisz jak wrocisz i pamietaj o nogach ![]() a uzywacie moze takich olejow do twarzy ,ciala tez sie nadajaaaa,,,warto?? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
mam wkladki okragle 325 sa fajne ,takie srednie nie rodzilam
|
||
|
|
|
#10430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czas plynie szybko az sie zdziwilam, ze Kici mnelo juz 6tyg. A chudniecie to mi wychodzi 1kg tydz, kiedys slyszalam, ze 1-2kg to woda a pozniej zaczyna sie chudniecie ale to na pewno tez zalezy ile kg ma sie do pozbycia
|
|
|
|
|
#10431 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Jestem tu nowa , postanowiłam powiekszyc swoj biust Powiedzcie mi jak moge się dostać do galerii ?
|
|
|
|
#10432 | |
|
Zadomowienie
|
Tobie też niewiele zostało do pół roku
![]() przedpo trzymamy kciuki ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Żeby dostać się do galerii dziewczyny muszę przyjąć Cię do przyjaciół. Tak jak jest napisane na początku wątku, wstaw zdjęcie wyjściówki, wyślij zaproszenia i ... cierpliwie czekaj A pytaj o co chcesz na wątku, zawsze ktoś Ci odpowie
|
|
#10433 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Buziol04 a gdzie planujesz op?
|
|
|
|
#10434 |
|
Zadomowienie
|
Startuję z Waszym Greyem
|
#10435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te które kupiłaś- spożywcze jak najbardziej i do włosów się nadają. Choć mały problem jest ze zmyciem i mi obciążają i dają smutny odcień więc osobiście nie używam. A najwięcej dobrego będzie jak dwie łyżki do sałatki a parę kropli z cytrynką i żóltkiem na włoski , nawet lniany który ma wyraźny charakter i nie każdemu podchodzi
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#10436 |
|
Raczkowanie
|
Saba08 dziekuje za przywitanie i odpowiedz
Zdjecie mam wkleić na forum tak? Amorcio Jestem z Krakowa a z tego co sie zdażyłam zorientowac to najlepszy tutaj jest T.K , moze któraś z Was u niego robiła? Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-01-19 o 23:10 |
|
|
|
#10437 |
|
Wtajemniczenie
|
Buziolku edytuj swoj post i zmien nazwisko dr na inicjaly. Tutaj nie podajemy nazwisk lekarzy
A z Krakowa chyba sa akurat jakies dziewczynki Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-20 o 08:31 |
|
|
|
#10438 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio przepraszam , faktycznie na poczatu pisze ze nie podajemy nazwisk
jzu edytowałam mam nadzieje , ze ktos mi doradzi
|
|
|
|
#10439 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10440 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny jak tam z rana sie witam ale sie wyspalammm
ej myaaa nie strasz ja ide zmywac ten olej nie chce zadnej zolci a uzylam wlasnei tego lnianego czyli chyba z tymi olejamai to nie byl dobry pomysl![]() a tak przy okazji obejrzyjcie sobei film NIEMOZLIWE jak ktos ma okazje to zachecam do pojscia do kina a tak oglladaalm na jednym z platnych portali![]() wzruszajacy i w ogole mega filmm ...zwiastuny w tv leca milego dniaa ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- wlasnie horo Ty stosowalas jakas diete z cwiczeniami?? agatuuu sliczny kolor no mega napisz co to za farba i czy sama robilas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Zakochałam się w tym głosie. Wczoraj słuchałam koncertu Bocelli-ego, popłakałam się. CUDOWNIE śpiewa.
a tu dopiero styczeń. No cóż nie przyspieszy się nadejścia ciepłych dni. Brakuje mi słońca, potrzebuje go, aby psychicznie poczuć się lepiej. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

przedpo 24.01 - 5
. Do asymetrii powoli się przyzwyczajam, bo pewnie już zostanie, blizna też jeszcze nie zeszła i pewnie już nie zejdzie. Trochę w tym mojej winy, bo odpuściłam sobie basen
. Nie wiem, czy Wam pisałam, ale jestem analfabetką jeśli chodzi o takie sprzęty. A gdy już próbuję czegoś się nauczyć to oczywiście to popsuję lub tak rozreguluję, że trzeba do fachowca wieźć 

a parę kropli z cytrynką i żóltkiem na włoski