Scent Bar XLVII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 12:32   #1441
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLVII

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Twój też?poka poka!
Już widzę jak chętnie ustawia się do foty

Cytat:
Teraz będzie walka o zaległą kasę i okres wypowiedzenia

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

bo real problemy nie znikną ale moja siła radzenia sobie z tym dziś równa sie 0 i stąd jestem w rowie mariańskim
nic nie idzie tak jak powinno
i jakby co służę pw, mailem, telem w celu wygadania się czy innym celu

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Generalnie to przez chłopa mam ochote go zabić, a potem to już tak poprostu sie zrobiło.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Pomoze jak powiem, ze mojemu nietopszu komornik wlazl na pensje?
Tylko co z tego skoro my musimy to zasponsorowac.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ty jesteś sliczna

Dobry Aleśta natrzaskali pościków.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:35   #1442
Redhaired Witch
Nindżopesz

Blog K. zainspirowal mnie do zakupu sukienki niezgodnej z obecna moda ale zgodna z moja figura Czyli lodkowy dekolt, rekaw 3/4, mini, do bioder obcisla a dalej lekko rozszerzana. Czarna ofkors. Do tego szczele se czarne rajstopy, czarne botki na obcasach, wlos rozpuszczon i bede sie lansowac na dzielni.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:46   #1443
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

i jakby co służę pw, mailem, telem w celu wygadania się czy innym celu
dzięki chuopin przejął inicjatywę - w takich chwilach utwierdzam się w przekonaniu że jednak mu się polepszyło od rondli dżołk, dżołk

fakt ze miałam spadek formy i wieeeelki niiiiiż - pół nocy przegadalim z chuopinem - że wszystkie codzienne troski w kumulacji po prostu przebrały miarkę i pękłąm

normalnie 99,9% czasu po prostu lajf biere na klateu i tyle - a tu taaaaaaka słabość dopadła co miesięczna

Murszafie - melduję, że również nie mam słonych łez - tylko gorzko słodkie

Melk i inni od rysów twarzy i mimiki już się nie będę rozwodzić na ten temat - bo albo wygądam jak siedem neiszczęść, ktos komu zabito rodzinę i zgwałcono chomika albo jakbym ja pragła mordu - nic nie poradzeu

Edyto - zdjęcia wkleiłam ludziowe bo to jedyne ludziowe ujęcia, kwestia ujęcia kiedyś prześlę sote ale teraz zmykam szukać tego prezentu

Stazjo - ad brzydka osoba, hmmm mnei takei coś nigdy nie pociesza, jam jest inna konstrukcja, ja takim ludziom współczuję choć niektórzy zdają się mieć wyższą samoocenę niż łądniejsi do nich więc współczucie czasem jest nie na miejscu niepotrzebne. A i też do tej pory miałam jak Kamena że nie zauważam już cech fizycznych jak kogoś znam i lubię, po prostu nie widzę.

ufff

dzińdybry miłego dnai all
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:48   #1444
aileenn
Mother of Cats

Bry znad

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Hm przy sztucznym świetle trudno złapać - ale oczowytrzeszcz się udało
Ładny kolor

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Robi się tak... Bierze się miękką kupę, zawija ją w gazetę, kładzie na rzeczonej wycieraczce, podpala, dzwoni do drzwi i ucieka...
Mieszkaniec otwiera, odruchowo zaczyna tupać po ognisku, a tam...
Zrobiłaś mi dzień

Śmierdzi nam w domu mniej więcej paloną maryśką
Przepis jest prosty: pozwolić soczewicy wykipieć na reszo ze szczególnym uwzględnieniem "rusztu", a potem tenże "ruszt" rozgrzać, np. coś gotując na tym samym palniku

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:51   #1445
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Blog K. zainspirowal mnie do zakupu sukienki niezgodnej z obecna moda ale zgodna z moja figura Czyli lodkowy dekolt, rekaw 3/4, mini, do bioder obcisla a dalej lekko rozszerzana. Czarna ofkors. Do tego szczele se czarne rajstopy, czarne botki na obcasach, wlos rozpuszczon i bede sie lansowac na dzielni.
ooo - mój ulubiony fason poza tą obcisłością - ja wolę jak jest trochę luzu

ale ale przeca to jest moda obecna - przed sylwkiem i an karnawał wszędzie toto wisiało w orsejach itp
Stary 2013-01-20, 12:56   #1446
Spoora
Zakorzenienie

Co do tagów - już się nie wcisną, chyba, że Tru je jako wpudzianuje?

Cytat:
nie jestem cienias - będziesz zatem pierwsza która otrzyma foty sote - a to tylko foty będą
To ja chcę być trzecia czy tam czwarta

Cytat:
Robi się tak... Bierze się miękką kupę, zawija ją w gazetę, kładzie na rzeczonej wycieraczce, podpala, dzwoni do drzwi i ucieka...
Mieszkaniec otwiera, odruchowo zaczyna tupać po ognisku, a tam...
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:15   #1447
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ooo - mój ulubiony fason poza tą obcisłością - ja wolę jak jest trochę luzu

ale ale przeca to jest moda obecna - przed sylwkiem i an karnawał wszędzie toto wisiało w orsejach itp
Hm, ja widzialam podobne ale inne: tuby obcisle rowniez na dole, lub calosciowo proste zwiewne w tym luzne na gorze, lub odcinane pomiedzy talia a biustem z rozkloszowanym ale doszywanym i przymarszczonym dolem, lub faktycznie obcisle i rozszerzane ku dolowi ale z zaszewkami w talii i z dosc sztywnego materialu, albo konkretne baby doll, albo szyfonowe asymetryczne z bombka w pasie, albo na ramiaczka, albo z plecami na wierzchu, albo z kopertowym dekoltem, albo z golfem, albo calkiem bez ramiaczek - takie balowe i cekinowe np., albo z koronka, albo za 200 zeta.
EDIT: albo bombki, albo do kolan. A mnie sie marzy zwykla, nieco elastyczna czarna kiecka bez pie...rdool W koncu znalazlam jakas uzywana na Allegro i licytuje.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2013-01-20 o 13:17
Stary 2013-01-20, 13:15   #1448
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

To chyba wolno publicznie zalinkować? KLIK

Głodna jestem, co by tu

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:16   #1449
aileenn
Mother of Cats

Ciekawy sposób restauracji KLIK

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:18   #1450
Polly_
grozi wypollizowaniem

wybrałam kolor-malujeu na tako

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:83
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:22   #1451
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Zgłaszam ZP
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:23   #1452
Betty83
Zakorzenienie

Edytko, rekrutacja wygląda mniej więcej tak (statystyka z roku 2011):
Etap I- analiza złożonych aplikacji- przyjęto 1735 zgłoszeń,
Etap II- egzamin sprawdzający znajomość języka angielskiego oraz predyspozycje do pracy na stanowisku (test papierowy napisało-1332 kandydatów, FEAST-305 /do FEASTA można podchodzić 2 razy w życiu z 2 letnią przerwą /),
Etap III- testy psychologiczne i sesja Assessment Center – 105.
Taka sama liczba kandydatów brała udział w rozmowie kwalifikacyjnej. Na liście rekomendacyjnej znalazło się 43 kandydatów.
Miejsc na kursie jest 25, a w czasie jego trwania (ok 2 lat) kandydaci też się wykruszają

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
ja mam dokładnie to samo, ale z "dlaczego jesteś taka smutna?? co się stało??" od małego - pamiętam, jak woźna w szatni w zerówce mnie pytała, czemu jestem smutna. a teraz często gęsto obcy ludzie na ulicy wyskakują do mnie z tekstem, że uśmiechać się trzeba. albo jedna wykładowczyni tydzień w tydzień "bo pani A. to zawsze tak poważnie patrzy", "niech się pani nie smuci".... No przepraszam, taką mam twarz

ciągle to słyszę
wczoraj byłam na koncercie jakiegoś bluesmana z usa, a ten w przerwie podszedł i zapytał czemu jestem smutna
w dodatku cały wieczór ich obrażałam (wkręciłam się nie płacąc za wjazd, na pytanie czy mi się podoba powiedziałam, że ok, ale nie lubię bluesa, na żywo jeszcze mogę posłuchać, zapraszali na drinka, jedzenie, after party i nie ruszyłam zadka spod baru, chcieli żeby jechać z nimi do przemyśla ale na koniec wyszło o co chodziło - basista zapytał czy myślałam kiedyś o sponsoringu... wtedy to już ich całkiem posłałam na ch*j )

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Już wiem jak temu zaradzić - wtedy idziesz i sikasz - na drzwi. Z jednej strony gasisz pożar (jako troskliwa sąsiadka), z drugiej masz dziką satysfakcję (urynacja drzwi), a z trzeciej załatwiasz potrzebę!
i depilacja brazylijska możliwa przy okazji

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
zostałam wczoraj pochwalona, cytuję: o, twoja kuchnia jest jedyną w warszawie brudniejszą od mojej

tak to by się sprawdzał każdy ustrój
kurcze, nadal coś mi nie pasuje.... śmiertelność noworodków i dzieci ok, rozumiem i się z tym nie spieram, natomiast strasznie dziwi mnie to 50% bo po pierwsze, jeśli 50% porodów kończyło się śmiercią to mi się kłóci z ogólnym trendem, że kobiety wielokrotnie w ciągu swojego życia rodziły - po drugie, przy 50% śmiertelności matek przy porodach i 30% śmiertelności niemowląt ludzi na świecie robiłoby się coraz mniej... coś nie tak z matematyką wg mnie... no i po trzecie jeszcze kłóci mi się to z naturą - no bo jak, natura zaprojektowała / wyewoluowała kobiety w ten sposób, że połowa z nich umiera przy porodzie?
ad1

ad2 to miałoby jakikolwiek sens jeśli: połowa przyczyn zgonów kobiet, to porody - niekoniecznie pierwsze

Cytat:
a moze i pokaze, bo mam zamiar go sfocic dopoki stoi chuika ,
tak na pamiątke pierwszych swiąt ze stołem i krzesłami
jeśli będziesz realizować zamiar w trybie polliastycznym, to chujka może już wyglądać tak

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Pogrzeb jeszcze po Puszce.
pogrzeb opacznie zrozumiałam
aż się wystraszyłam, że puszkę zamykają

zmierzyłam włosie didce - przy wzroście 131cm, włos ma długość 73cm
to więcej niż pół małego człowieka
Stary 2013-01-20, 13:30   #1453
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly - sam fakt że mnie nie rozumiesz oznacza że nie masz bladego pojęcia z jakimi problemami osoby takie jak ja mają do czynienia - no bo skąd byś miałą mieć? na logikę ?

nic nie pitolę - zapewniam Cię

nie jestem cienias - będziesz zatem pierwsza która otrzyma foty sote - a to tylko foty będą - ostrzegę przed wysłaniem zapytam itp coby nie było ambarasu - bo obnażanie sote ogółowi mi sie nie uśmiecha bo jest potem źle - osoby takie jak Ty tego nigdy nie pojmą bo nie doświadczyły co rozumiem

o tym jak piękno jest złożone zdaję sobie sprawę doskonale - bez obaw

ale ja cie rozumiem-to ty nie rozumisz co ja mówie.

czaje ze masz paskudną cere i to jest problem, ale to nie czyni z ciebie brzydkiej dziefczynki

chodzi mi o to ze jest multum ludzi kórzy nie mają problemu z cerą a i tak nic sie nie da z nimi zrobic bo są brzydcy i tyle ,

a ty se walniesz podkłądzik, puderek i jestes sliczna ,

i sumie co mnie obchodzi jak wyglądzsz saute? wex se popacz na jakim, pooodelku na wielkie gwiazdy bez mejkapu

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
o! a chciałam na ścianę

no to dawaj na sciane, nie widze problemu-jak widac na zalinkowanym zdjeciu da sie

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

fak!
zapomnialam ze chcialam isc di knaj[y z dzezem na zywo!
Stary 2013-01-20, 13:32   #1454
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Murszafie - melduję, że również nie mam słonych łez - tylko gorzko słodkie

dzińdybry miłego dnai all
Dziwne, nie?? Ja zawsze miałam słone...
Pozdrawiasz Allegro?? Może tam zajrzę w tej sytuacji...
Cytat:
Zrobiłaś mi dzień
No so...
Cytat:
Głodna jestem, co by tu
Ja właśnie piekę dietetyczno-bardadynowe ciasteczka owsiane z morelami...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:45   #1455
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
znakomity - blisko oliwki

musztaaaardaaaaa
Cytat:
ale ja cie rozumiem-to ty nie rozumisz co ja mówie.

czaje ze masz paskudną cere i to jest problem, ale to nie czyni z ciebie brzydkiej dziefczynki

chodzi mi o to ze jest multum ludzi kórzy nie mają problemu z cerą a i tak nic sie nie da z nimi zrobic bo są brzydcy i tyle ,

a ty se walniesz podkłądzik, puderek i jestes sliczna ,

i sumie co mnie obchodzi jak wyglądzsz saute? wex se popacz na jakim, pooodelku na wielkie gwiazdy bez mejkapu
no nie rozumiesz bo mnie nie chodzi o cerę - a o brak oprawy oczu i o RYSY - tfarzy nie o trąd i kratery - choć to dopełnia uroku ale o właśnie rysy niezmienialne rysy plus niech będzie niekontrolowana mimika - geny wyglądam jak mój własny ojciec lub brat którego nie mam i prześlę dowód w wolnej chwili bo chuopin pogania na sklep

a sote mnie wnerwia bo ja nienawidzę mejkapu, malowania się itp aj bym chciała - co często czynię - wychodzić na zewnątrz tak jak wstaję rano - no tylko ciuszki zmienić - no ale potem słyszę że jestem chora, no i to daje do myślenia że może jednak nie wypada straszyc ludzi

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-01-20 o 13:49
Stary 2013-01-20, 13:48   #1456
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

brak oprawy oczu -
no ale kurde, od tego są kosmetyki i po problemie.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:48   #1457
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

lubię ja z kolei pożarłam wieczorem trzy kiwi i do tej pory mam sztywny język
Kiwi tez dobre
Cytat:
Tylko kawa Jem i piję po cichu, żeby M. nie wkurzyć

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
o, z takim czymś się jeszcze nie spotkałam, zazwyczaj na wygląd zwraca się (czy raczej ja zwracam, bo pisze o swoich odczuciach) uwagę dopóki nie poznam danej osoby i nie przyzwyczaję się do pakietu wygląd+osobowość, wtedy wygląd schodzi mi na drugi plan i staje się czymś normalnym w kontekście tej osoby... chociaż może to w większości przypadków, nie wiem, może jakby ktoś był nadzwyczaj ładny czy nadzwyczaj brzydki to rzeczywiście powierzchowność by wyłaziła na pierwszy plan...?
No zazwyczaj tak jest
Jak już poznasz kogoś, to powierzchowność schodzi na drugi plan. Ale w tym przypadku występuje taka asymetria, że cieżko nie zwracać uwagi....
Cytat:
Ad sinupret min to ja sobie wkrecilam, ze kamienna twarz pozwala mi walczyc z bruzdami nosowo-wargowymi wiec staram sie utrzymywac beznamietna facjate. Ludzie nie wpadaja na slupy gapiac sie na mnie wiec chyba jest ok.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:51   #1458
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
brak oprawy oczu -
no ale kurde, od tego są kosmetyki i po problemie.
jak ma się ładne kobiece rysy to ofszę - jak nie, to problem zostaje
Stary 2013-01-20, 13:58   #1459
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
znakomity - blisko oliwki

musztaaaardaaaaa

no nie rozumiesz bo mnie nie chodzi o cerę - a o brak oprawy oczu i o RYSY - tfarzy nie o trąd i kratery - choć to dopełnia uroku ale o właśnie rysy niezmienialne rysy plus niech będzie niekontrolowana mimika - geny wyglądam jak mój własny ojciec lub brat którego nie mam i prześlę dowód w wolnej chwili bo chuopin pogania na sklep

a sote mnie wnerwia bo ja nienawidzę mejkapu, malowania się itp aj bym chciała - co często czynię - wychodzić na zewnątrz tak jak wstaję rano - no tylko ciuszki zmienić - no ale potem słyszę że jestem chora, no i to daje do myślenia że może jednak nie wypada straszyc ludzi
Cytat:
jak ma się ładne kobiece rysy to ofszę - jak nie, to problem zostaje

no ok, ale jesli to co ja widziałam to były te męskie, niezmienialne rysy to powinnaś sie leczyc na guowe

ale wiem nie przegadam, to tak jak z tą tłustością u redzi

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

a powiem wam cos jesczze ze postanowiłam chodzic w rurkach (ale nie skinach) i w dodatku w pipką na wierzchu (tzn nie gołą) ale nie w tunikach bo mi zbrzydły.
teraz mam stajla takiego ze latam w rurkach a góra jest wielka na szerokość i krótka do pipki-bo tak mi sie akurat na dzien dzisiejsz ypodoba i kuniec , postanowiłam miec w dooopie swe nogi i zad
Stary 2013-01-20, 14:03   #1460
gryx82
BAN stały

Znad brudnych glasłer
Cytat:
Twój niby łatwy sernik kiedyś wcale mi nie wyszedł Zgłaszam Cię i wynocha mi stąd z tym Twoim kulinarnym blogiem, pfff

Cytat:
i niech ktoś tylko zgłosi zastrzeżenia a propos mojej szpary

Cytat:
NO WIESZ CO?!!!?!??! Nie wolno Ci pisać takich niepochlebnych opinii! Ma ci smakować i już. A jak Ci coś nie wyszło, to wyłącznie Twoja wina, bo mój blog jest idealny

Cytat:
Pffff...sernika zrobić nie umie...foty rentgenowskie też Ci pewnie krzywe wychodzą, co?

Cytat:
Jezuuuu, niedomyslna Siostra wróciła

Cytat:
u sąsiadów znowu impreza. Trzecia w tym tygodniu. Chętnie poznam tą rżącą jak koń babę (Eenax, mam nadzieję,że to nie Ty, ale jeśli właśnie śpiewasz "ona tu jest i taaaańczy dla mnieeee", to się lepiej nie przyznawaj)

Cytat:
bosh Redzia to piszesz Ty czy to już Twój Teżu

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A wogle mam kuzynkę, ktora jest autentycznie koszmarnie brzydka. Zeby Ci poprawić nastrój moge Ci jej zdjecie podeslać. ,,,,

---

Się wypowiedziałem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:05   #1461
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
ale wiem nie przegadam, to tak jak z tą tłustością u redzi
Z ust mi to wyjęłaś

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:16   #1462
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a powiem wam cos jesczze ze postanowiłam chodzic w rurkach (ale nie skinach) i w dodatku w pipką na wierzchu (tzn nie gołą) ale nie w tunikach bo mi zbrzydły.
teraz mam stajla takiego ze latam w rurkach a góra jest wielka na szerokość i krótka do pipki-bo tak mi sie akurat na dzien dzisiejsz ypodoba i kuniec , postanowiłam miec w dooopie swe nogi i zad
No i git
Ja mam tymczasem faze na podkreslanie talii (tylko musze ofkors jeszcze schusc ) co sie niestety wyklucza ze wszelkimi nietoperzami.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znad brudnych glasłer

Zrobiles mi niedziele

Stary 2013-01-20, 14:20   #1463
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
No przeca to jakis demotywator! I ni wuja nie mam pojęcia czemu ta postac z przodu zasłania te fajne doniczki z kwiatkami

Cytat:
Ciekawy sposób restauracji KLIK
Z jednej strony zniszczono historyczny charakter budynku, a z drugiej zadziałano na korzyść mieszkańców bo zapewniono im lepszy byt poprzez wzrost turystyki.

Cytat:
Zgłaszam ZP
ale za co za wklejenie jakiegos demota?

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Edytko, rekrutacja wygląda mniej więcej tak (statystyka z roku 2011): (...)

ciągle to słyszę
wczoraj byłam na koncercie jakiegoś (...)

ad2 to miałoby jakikolwiek sens jeśli: połowa przyczyn zgonów kobiet, to porody - niekoniecznie pierwsze
Ale przesiew!

Co za buraki!

To 50% odnosi sie do porodów patologicznych. Nie wszystkie musza się kończyć od razu śmiercią. A te które sie kończą to albo dziecka albo matki.

----------------------
Fitam!
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:27   #1464
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
- "o widziałam Cię wczoraj jak szłaś tam i tam ale musiałaś być coś zła"
mijałem Cię wczoraj autem - zła byłaś na coś?

i tak w kóóóóóóóóółko - takie rysy i nie wmawiajcie mi że jest inaczej skoro nie wiecie ok?

na co dzięń olewam nie jestem wariatką żeby tym żyć - ale jednak cokolwiek nie da się nie zauważyć
A ja mam usta w podkówkę, o takie i też pono jestem smutna i do tego dumna i poważna przez co niedostępna:coje st:

Cytat:
ja mam dokładnie to samo, ale z "dlaczego jesteś taka smutna?? co się stało??" od małego - pamiętam, jak woźna w szatni w zerówce mnie pytała, czemu jestem smutna. a teraz często gęsto obcy ludzie na ulicy wyskakują do mnie z tekstem, że uśmiechać się trzeba. albo jedna wykładowczyni tydzień w tydzień "bo pani A. to zawsze tak poważnie patrzy", "niech się pani nie smuci".... No przepraszam, taką mam twarz

Cytat:

No ale jak idę sama ulicą to nie będę się przecież głupkowato uśmiechać

Cytat:

Ad sinupret min to ja sobie wkrecilam, ze kamienna twarz pozwala mi walczyc z bruzdami nosowo-wargowymi wiec staram sie utrzymywac beznamietna facjate. Ludzie nie wpadaja na slupy gapiac sie na mnie wiec chyba jest ok.

Cytat:
chuopin przejął inicjatywę - w takich chwilach utwierdzam się w przekonaniu że jednak mu się polepszyło od rondli dżołk, dżołk

fakt ze miałam spadek formy i wieeeelki niiiiiż - pół nocy przegadalim z chuopinem - że wszystkie codzienne troski w kumulacji po prostu przebrały miarkę i pękłąm

normalnie 99,9% czasu po prostu lajf biere na klateu i tyle - a tu taaaaaaka słabość dopadła co miesięczna

Edyto - zdjęcia wkleiłam ludziowe bo to jedyne ludziowe ujęcia, kwestia ujęcia kiedyś prześlę sote ale teraz zmykam szukać tego prezentu
Chłop czasami się przydaje,co nie?
Mój,jak na razie,jest moim najlepszym przyjacielem.Bez Niego nie przeszłabym tego co przeszłam

A gdzie wlkeiłaś fotę,bo nie widzę?
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Edytko, rekrutacja wygląda mniej więcej tak (statystyka z roku 2011):
Etap I- analiza złożonych aplikacji- przyjęto 1735 zgłoszeń,
Etap II- egzamin sprawdzający znajomość języka angielskiego oraz predyspozycje do pracy na stanowisku (test papierowy napisało-1332 kandydatów, FEAST-305 /do FEASTA można podchodzić 2 razy w życiu z 2 letnią przerwą /),
Etap III- testy psychologiczne i sesja Assessment Center – 105.
Taka sama liczba kandydatów brała udział w rozmowie kwalifikacyjnej. Na liście rekomendacyjnej znalazło się 43 kandydatów.
Miejsc na kursie jest 25, a w czasie jego trwania (ok 2 lat) kandydaci też się wykruszają

To znaczy,że jesteś na liście rekomendacyjnej?
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:44   #1465
Murszafka

Ciasteczka owsiane upieczone, wyszły pycha... Zachęcona tym sukcesem, nastawiłam chleb z ciecierzycą
Co do twarzy, to ja podobno mam bardzo dużą mimikę twarzy, co by w sumie potwierdzała ilość zmarszczek. Najgorsze jest jednak to, że nie potrafię nad tym panować i czasem mam przez to kłopoty...
Podobno w chwili, kiedy moja szefowa powiedziała "ależ to diametralna różnica, to zwrot o 360 stopni!!" miałam taką twarz, że od razu było widać, co o niej myślę...

Stary 2013-01-20, 14:49   #1466
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
...kiedy moja szefowa powiedziała "ależ to diametralna różnica, to zwrot o 360 stopni!!"...
Dobra jest!

Stary 2013-01-20, 14:51   #1467
Murszafka

Cytat:
Dobra jest!
Więcej takich miała, już części nie pamiętam, ale było jeszcze "czy to jest ważne kwartał, czy 3 miesiące, bo ja już nie rozumiem". Na szczęście ta pani już nie pracuje w tej firmie, co ja

Stary 2013-01-20, 15:04   #1468
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Ale przesiew!
a bo samych nadludzi chcą wyselekcjonować
szkolenie do najtańszych nie należy
uczestnikom trzeba hotel na ten czas opłacać, dać stypendium, wysłać na symulatory do pragi, a i tak nie ma pewności, że wszyscy uczestnicy zasilą służby... a zapotrzebowanie wzrasta
wymagań nie mogą obniżyć, bo wynikają ze ścisłych przepisów.

Cytat:
To 50% odnosi sie do porodów patologicznych. Nie wszystkie musza się kończyć od razu śmiercią. A te które sie kończą to albo dziecka albo matki.
ogólnie poród to jakaś patologia...
jakbyśmy nie mogli rozmnażać się w bardziej cywilizowany sposób

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
To znaczy,że jesteś na liście rekomendacyjnej?

na razie na początku drogi

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2013-01-20 o 15:12
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:27   #1469
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nie kłamieu! To nie byłam ja
Teraz to kokietujesz
Cytat:
Własnie mnie P. w łóżka wywalił bo ponoć "rże jak stara kobyla".
Skąd On zna takie słowama wyrafinowany słownictwo
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Jeny ozdrowiałam przez Was!!! Wyplułam od śmiecho-kaszlu ostatni fragment flegmy oskrzelowej
O, jak obrazowo opisanebez fot proszę
Cytat:
Hm, jak pieczarka wyprana ze smaku. Ale dobrze chłonie wszelkie smaki i wonie, joł.
Nie zachęcasz
Cytat:
Nad morze zapraszam,choć nie wiem co ludziska widzą w tej berbrzeżnej otchłaniw szumie fal,w zachodach słońca
Jak byś mieszkała w górach to byś wiedziała
Cytat:
jesu, skończę z ogórkiem w ręku
Dwuznacznie to zabrzmiało
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
nooom, to poczytałam i idę spać , dobrej
Się nagadałaśco z woskami?
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Już widzę jak chętnie ustawia się do foty
Z nienacka czaśnij foty
Cytat:
A ja mam usta w podkówkę, o takie i też pono jestem smutna i do tego dumna i poważna przez co niedostępna:coje st:
Tak jak ja, w cv wyglądam jakbym była zła
Cytat:
miałam taką twarz, że od razu było widać, co o niej myślę...
Dobrze, nie musisz strzępić języka

Flo jak e-fajka?
Alieen dzięki za" przepis" na tofu

Mój Tż piecze chleb

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2013-01-20 o 15:48
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:47   #1470
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Jak byś mieszkała w górach to byś wiedziała

Tak jak ja, w cv wyglądam jakbym była zła
Chciałabym mieszkać nad jeziorem.Najlepiej jeszcze w domku nad jeziorem. A jeszcze najlepiej w Więcborku u mojej kuzynki Widok z okna bajka a spacery wzdłuż jeziora marzenie,co krok inny widok

Kiedyś,jak byłam młoda ,to nie było tak zle,ale niestety grawitacja działa niezmiennie
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości