|
|
#1441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Już widzę jak chętnie ustawia się do foty
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
i jakby co służę pw, mailem, telem w celu wygadania się czy innym celu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry Aleśta natrzaskali pościków.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1442 |
|
Nindżopesz
|
Blog K. zainspirowal mnie do zakupu sukienki niezgodnej z obecna moda ale zgodna z moja figura
Czyli lodkowy dekolt, rekaw 3/4, mini, do bioder obcisla a dalej lekko rozszerzana. Czarna ofkors. Do tego szczele se czarne rajstopy, czarne botki na obcasach, wlos rozpuszczon i bede sie lansowac na dzielni.
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
chuopin przejął inicjatywę - w takich chwilach utwierdzam się w przekonaniu że jednak mu się polepszyło od rondli dżołk, dżołk fakt ze miałam spadek formy i wieeeelki niiiiiż - pół nocy przegadalim z chuopinem - że wszystkie codzienne troski w kumulacji po prostu przebrały miarkę i pękłąm normalnie 99,9% czasu po prostu lajf biere na klateu i tyle - a tu taaaaaaka słabość dopadła co miesięczna ![]() Murszafie - melduję, że również nie mam słonych łez - tylko gorzko słodkie Melk i inni od rysów twarzy i mimiki Edyto - zdjęcia wkleiłam ludziowe bo to jedyne ludziowe ujęcia, kwestia ujęcia Stazjo - ad brzydka osoba, hmmm mnei takei coś nigdy nie pociesza, jam jest inna konstrukcja, ja takim ludziom współczuję choć niektórzy zdają się mieć wyższą samoocenę niż łądniejsi do nich więc współczucie czasem jest nie na miejscu niepotrzebne. A i też do tej pory miałam jak Kamena że nie zauważam już cech fizycznych jak kogoś znam i lubię, po prostu nie widzę. ufff dzińdybry miłego dnai all |
|
|
|
#1444 | ||
|
Mother of Cats
|
Bry znad
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śmierdzi nam w domu mniej więcej paloną maryśką ![]() Przepis jest prosty: pozwolić soczewicy wykipieć na reszo ze szczególnym uwzględnieniem "rusztu", a potem tenże "ruszt" rozgrzać, np. coś gotując na tym samym palniku
|
||
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ale przeca to jest moda obecna - przed sylwkiem i an karnawał wszędzie toto wisiało w orsejach itp |
|
|
|
|
#1446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co do tagów - już się nie wcisną, chyba, że Tru je jako wpudzianuje?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1447 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: albo bombki, albo do kolan. A mnie sie marzy zwykla, nieco elastyczna czarna kiecka bez pie...rdool W koncu znalazlam jakas uzywana na Allegro i licytuje.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-01-20 o 13:17 |
|
|
|
|
#1448 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To chyba wolno publicznie zalinkować? KLIK
Głodna jestem, co by tu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1450 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wybrałam kolor-malujeu na tako
![]() http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:83
|
|
#1452 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Edytko, rekrutacja wygląda mniej więcej tak (statystyka z roku 2011):
Etap I- analiza złożonych aplikacji- przyjęto 1735 zgłoszeń, Etap II- egzamin sprawdzający znajomość języka angielskiego oraz predyspozycje do pracy na stanowisku (test papierowy napisało-1332 kandydatów, FEAST-305 /do FEASTA można podchodzić 2 razy w życiu z 2 letnią przerwą /),Etap III- testy psychologiczne i sesja Assessment Center – 105. Taka sama liczba kandydatów brała udział w rozmowie kwalifikacyjnej. Na liście rekomendacyjnej znalazło się 43 kandydatów. Miejsc na kursie jest 25, a w czasie jego trwania (ok 2 lat) kandydaci też się wykruszają ![]() Cytat:
ciągle to słyszę wczoraj byłam na koncercie jakiegoś bluesmana z usa, a ten w przerwie podszedł i zapytał czemu jestem smutna ![]() w dodatku cały wieczór ich obrażałam (wkręciłam się nie płacąc za wjazd, na pytanie czy mi się podoba powiedziałam, że ok, ale nie lubię bluesa, na żywo jeszcze mogę posłuchać, zapraszali na drinka, jedzenie, after party i nie ruszyłam zadka spod baru, chcieli żeby jechać z nimi do przemyśla ale na koniec wyszło o co chodziło - basista zapytał czy myślałam kiedyś o sponsoringu... wtedy to już ich całkiem posłałam na ch*j )Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2 to miałoby jakikolwiek sens jeśli: połowa przyczyn zgonów kobiet, to porody - niekoniecznie pierwsze Cytat:
![]() Cytat:
![]() aż się wystraszyłam, że puszkę zamykają ![]() zmierzyłam włosie didce - przy wzroście 131cm, włos ma długość 73cm ![]() to więcej niż pół małego człowieka
|
|
#1453 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja cie rozumiem-to ty nie rozumisz co ja mówie. czaje ze masz paskudną cere i to jest problem, ale to nie czyni z ciebie brzydkiej dziefczynki chodzi mi o to ze jest multum ludzi kórzy nie mają problemu z cerą a i tak nic sie nie da z nimi zrobic bo są brzydcy i tyle ,a ty se walniesz podkłądzik, puderek i jestes sliczna ,i sumie co mnie obchodzi jak wyglądzsz saute? wex se popacz na jakim, pooodelku na wielkie gwiazdy bez mejkapu ![]() no to dawaj na sciane, nie widze problemu-jak widac na zalinkowanym zdjeciu da sie ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- fak! zapomnialam ze chcialam isc di knaj[y z dzezem na zywo!
|
|
|
#1454 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Pozdrawiasz Allegro?? Może tam zajrzę w tej sytuacji...No so... Ja właśnie piekę dietetyczno-bardadynowe ciasteczka owsiane z morelami...
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musztaaaardaaaaa Cytat:
nie o trąd i kratery - choć to dopełnia uroku ale o właśnie rysy niezmienialne rysy plus niech będzie niekontrolowana mimika - geny wyglądam jak mój własny ojciec lub brat którego nie mam i prześlę dowód w wolnej chwili bo chuopin pogania na sklep ![]() a sote mnie wnerwia bo ja nienawidzę mejkapu, malowania się itp aj bym chciała - co często czynię - wychodzić na zewnątrz tak jak wstaję rano - no tylko ciuszki zmienić - no ale potem słyszę że jestem chora, no i to daje do myślenia że może jednak nie wypada straszyc ludzi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-20 o 13:49 |
||
|
|
|
#1456 |
|
BAN stały
|
brak oprawy oczu -
no ale kurde, od tego są kosmetyki i po problemie. |
|
|
|
#1457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Jak już poznasz kogoś, to powierzchowność schodzi na drugi plan. Ale w tym przypadku występuje taka asymetria, że cieżko nie zwracać uwagi.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1459 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
no ok, ale jesli to co ja widziałam to były te męskie, niezmienialne rysy to powinnaś sie leczyc na guowe ale wiem nie przegadam, to tak jak z tą tłustością u redzi ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- a powiem wam cos jesczze ze postanowiłam chodzic w rurkach (ale nie skinach) i w dodatku w pipką na wierzchu (tzn nie gołą) ale nie w tunikach bo mi zbrzydły. teraz mam stajla takiego ze latam w rurkach a góra jest wielka na szerokość i krótka do pipki-bo tak mi sie akurat na dzien dzisiejsz ypodoba i kuniec , postanowiłam miec w dooopie swe nogi i zad
|
|
|
#1460 | |||||
|
BAN stały
|
Znad brudnych glasłer
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Się wypowiedziałem
|
|||||
|
|
|
#1461 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z ust mi to wyjęłaś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1462 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja mam tymczasem faze na podkreslanie talii (tylko musze ofkors jeszcze schusc ) co sie niestety wyklucza ze wszelkimi nietoperzami. ![]() Zrobiles mi niedziele |
|
|
|
|
#1463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale za co za wklejenie jakiegos demota? Cytat:
Co za buraki! To 50% odnosi sie do porodów patologicznych. Nie wszystkie musza się kończyć od razu śmiercią. A te które sie kończą to albo dziecka albo matki. ---------------------- Fitam!
|
|
#1464 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też pono jestem smutna i do tego dumna i poważna przez co niedostępna :coje st:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój,jak na razie,jest moim najlepszym przyjacielem.Bez Niego nie przeszłabym tego co przeszłam ![]() A gdzie wlkeiłaś fotę,bo nie widzę? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1465 |
|
|
Ciasteczka owsiane upieczone, wyszły pycha... Zachęcona tym sukcesem, nastawiłam chleb z ciecierzycą
![]() Co do twarzy, to ja podobno mam bardzo dużą mimikę twarzy, co by w sumie potwierdzała ilość zmarszczek. Najgorsze jest jednak to, że nie potrafię nad tym panować i czasem mam przez to kłopoty... Podobno w chwili, kiedy moja szefowa powiedziała "ależ to diametralna różnica, to zwrot o 360 stopni!!" miałam taką twarz, że od razu było widać, co o niej myślę...
|
#1466 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1467 |
|
|
Więcej takich miała, już części nie pamiętam, ale było jeszcze "czy to jest ważne kwartał, czy 3 miesiące, bo ja już nie rozumiem". Na szczęście ta pani już nie pracuje w tej firmie, co ja
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
a bo samych nadludzi chcą wyselekcjonować
szkolenie do najtańszych nie należy uczestnikom trzeba hotel na ten czas opłacać, dać stypendium, wysłać na symulatory do pragi, a i tak nie ma pewności, że wszyscy uczestnicy zasilą służby... a zapotrzebowanie wzrasta wymagań nie mogą obniżyć, bo wynikają ze ścisłych przepisów. ![]() Cytat:
![]() jakbyśmy nie mogli rozmnażać się w bardziej cywilizowany sposób ![]() na razie na początku drogi
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:12 |
|
|
|
|
#1469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Teraz to kokietujesz
![]() Skąd On zna takie słowa ![]() ma wyrafinowany słownictwo![]() Cytat:
bez fot proszęCytat:
![]() Cytat:
![]() Dwuznacznie to zabrzmiało Się nagadałaś co z woskami?Z nienacka czaśnij foty ![]() Cytat:
![]() Dobrze, nie musisz strzępić języka Flo jak e-fajka? Alieen dzięki za" przepis" na tofu ![]() Mój Tż piecze chleb
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:48 |
||||
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widok z okna bajkaKiedyś,jak byłam młoda ,to nie było tak zle,ale niestety grawitacja działa niezmiennie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

dżołk, dżołk