|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
no WIĘC takie bikini...ale w czerwonym,(takim samym)wyglądam lepiej..w tym jakoś...smutno
i tak mogę zbliżyć je już i w ogóle wiele z nimi moge już zrobić![]() a z dobrych wiadomości to tak w knajpie POWINNO BYĆ OK!!!sama się o to postarałam....i będę walczyć dalej.... ![]() i z jeszcze jedna dobra..idę w sobotę na IMPREZĘ bez tż...i mam zamiar się odstrzelić :brzyd al: on robi wtedy dla kolegów urodziny bo 24 teraz obchodzi 42urodziny boję się że ze 3 dni nie wróci....tzn nie boję,tak myślę...i mam to głęboko..hi
|
#10472 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Klaudeczko kochana aż się popłakałam jak przeczytałam co napisałaś o tż co za kretyn tylko go przez
by zmądrzał przypominały mi się moje wspomnienia jak mój tż też coś takiego mi powiedział a ja wtedy tak walczyłam by uratować nasze małżeństwo... jesteś śliczną kobietą dasz radę jak ja dałam to też przez wszystkie problemy przejdziesz... nie zadręczaj się to nie Twoja wina masz o co walczyć o dziecko bar jestem z Tobą i mocno ściskam i buziam iii super wyglądasz uuuu laseczka niesamowita
|
#10473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za słowa otuchy...też miałaś przekichane....moje otoczenie tak w ogóle jest w szoku co to się z nim dzieje!!!on zwala to na nadmiar pracy i stres..wczoraj mi nawet powiedział że on by umarł jakby czasem nie wypił 3 drinków żeby się rozluźnić,tak go wszystko przytłacza...moim zdaniem on ma depresję a sam o tym nie wie...on za dziećmi wskoczyłby w ogień ,za mną raczej też...kiedyś...a teraz właściwie mam wrazenie że on chce żebym dała mu spokój bo on woli te driny wypić niż powalczyć o NAS....rozwalił mnie!!!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:13 |
|
|
|
|
#10474 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewcyny
włąsnie wrocilam z uczelni i zaliczen zmeczona strasznie jestem ale to w sumie jak zawsze a jeszcze tyle przede mna...Saba wiem wiem ze trzeba sie liczyc na wymiane po 10 latach ale ja wymienie na pewno wczesniej do 30 czekac nie bede. Bo tak naprawde wszystko sie kreci o przyszła ciaze. Zeby nie byly za duze itp bo co wtedy. Ale szczerze mowiac ja nie wiem czy bede mala dzieci, moze wydac sie to dziwne ale ja nie lubie dzieci, nie mam do nich cierpliwosci i nie wyobrażam siebie jako matki. Nie wszystkie kobiety musza miec dzieci. Cytat:
ale pani w aptece uprzedzila mnie ze trzeba troche tego poużywać zeby byly efekty ale ja juz widze male
|
|
#10475 |
|
Zadomowienie
|
Klauduś, ja nie mogę czytać, jak Ty się z nim męczysz
. Postaw sprawę jasno - wóz albo przewóz, terapia albo rozstanie i już. A Ty go kochasz Klauduś? Chcesz o niego walczyć, czy już nie bardzo? Bo jeśli nie, to po co się męczyć? Super, że chociaż w knajpce wszystko ok Aaaaaaaa, zapomniałam dopisać - Ty, Ty, Ty lasko Tyyyyy!!!
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:21 |
|
|
|
#10476 |
|
Raczkowanie
|
Saba08 dziękuje , już utworzyłam swój album , jak bede po zabiegu to tez wrzuce zdjecia
juz się nie mogę go doczekac Powiedziałam mojemu TŻ dzis , ze na weselu bede musiała uważać i zrozumiał wiec przynajmniej tyle Zobaczymy jak bede przechodziła okres po operacji bo podobno każdy ma inaczej Co do dbania o włosy to też ostatnio się stałam włosomaniaczka Słyszałam o tym , ze olejek rycynowy bardzo dobrze działa na włosy i na rzesy , a jest dosc tani wiec mozna wypróbowa Wax tez stosowałam , dwóch firm (pilomax i biovax) u mnie lepiej sie przyjał ten drugi ale to tez sprawa indywidualna
|
|
|
|
#10477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myśla łam nad tym ostatnio i ....szczerze..najszczerze j jak mogę....nie wiem!!!ostatnimi czasy stwierdziłam że nie,ale coś się tam tli...aczkolwiek marzy mi się żeby ktoś mnie kochał...ale nie on..więc ???jak sobie przypomnę mojego pierwszego faceta...jak on mnie kochał...nie doceniłam... to mam teraz!!!![]() to ja też ANICZKO dopisuję...ech...dziękuję ![]() a jak tam moje cycki???????????????
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:24 |
|
|
|
|
#10478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A cycki na miejscu . Dzisiaj mąż zdjęcia im porobi to zobaczysz, choć za wiele się nie zmieniły
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:28 |
|
|
|
|
#10479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty masz urodzinki??? najlepsze zyczenia kochana ![]() A zmienia Ci sie cyferka z przodu??? Przepraszam, ze tak na bezczela pytam, ale sie zamotalam, czy teraz , czy jeszcze nie ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Klaudyna chuderlaku Schudlas widze![]() ![]() Wygladasz rewelacyjnie, a tak Cie wyzywam, bo zazdroszcze figury
|
|
#10480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale powiem ci jedno my byśmy się razem nadały ....
|
|
#10481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Ci sie marzy, zeby kochal Cie ktos inny, to go zostaw Poradzisz sobie i ani sie nie obejrzysz jak "ktos" bedzie o Ciebie zabiegal P.S ja Cie kocham
|
|
#10482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i on na to że jedno mieszkanie trzeba sprzedać a ja zostanę z dziećmi w tym większym bo teraz czynsz za te dwa jest mega i że będzie mi ciężko to płacić....bardzo racjonalnie..kur....jaja !!!tak trzeba chyba ..jeju...u mnie w rodzinie nikt się nie rozwiódł...moja siostra szczęśliwe małżeństwo...moi rodzice 47lat razem...jaja...normalnie. ..najbardziej to mi słabo jak sobie pomyślę że dzieci to będą przeżywać.....bo tak to nie byłoby tak ciężko!!matko kiedys przed dziećmi od niego odeszłam....i miałam ostoję..pamiętacie-;'ugotowanych''??? ale on 3 miesiące za mną latał....błagał,cudował.. ..i wróćiłam...chociaż tego nie czułam...no i tak szybko po tym synuś....po 6latach córcia...ale w miedzyczasie...jazdy były...powinnam była dawno odejść...mimo że on tak kocha dzieci!!!zniszczył mi psychikę!!!z resztą to pewnie moja wina..prawie na własne życzenie
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:49 |
|
|
|
|
#10483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kocha dzieci, więc nadal będzie miał z nimi kontakt, gorzej by było, gdyby całkowicie się od nich odciął, a tak przecież nie będzie. I TO NIE JEST TWOJA WINA !!!!!! Wybij sobie z głowy takie myślenie, przecież robisz WSZYSTKO, żeby było dobrze, w przeciwieństwie do niego . O rany, jakie to życie jest popierniczone A ugotowanego pamiętam, nawet niedawno był
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-01-20 o 15:57 |
|
|
|
|
#10484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#10485 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-20 o 16:04 |
|
|
|
|
#10487 |
|
Zakorzenienie
|
Zabulek- ale masz rzęsiska
to po tej odżywce do rzęs? ja mam uczulenie od niej więc mogę tylko pozazdrościć , Hihi to ja mam zamiar ćwiczyć te ćwiczenia a TY piszesz że nie dajesz rady ooooo, to już nie ma nawet co próbować w samą porę wpadłaś bo jutro miałam szukać w necie Klaudek Ty wiesz co ja trzymam kciuki by czara się przelała bo inaczej nic nie zmienisz. A jak zmienisz to tylko na lepsze Tylko konsekwencją coś wskórasz-jak ustąpisz znowu będzie jak dawniej. Walcz o miłość dla siebie Jesteś samodzielna? samowystarczalna? więc możesz odejść - jak Anika radziła
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#10488 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=klaudeczka2010;3875 2338]skończyłam robić obiad i już do was lecę
laskaa i tyle w temacie
|
|
|
|
#10489 |
|
Raczkowanie
|
klaudeczko może anika ma racje może porozmawiaj z tż o separacji... nie wiem co Ci doradzić mogę tylko powiedzieć jak u mnie było żebyś miała jakiś obraz : ja myślałam , że kocham tż przecież pół roku przed rozstaniem pisał mi że mnie kocha, że wyprowadzi się ze mną i małym naprawdę wierzyłam że nam się uda choć tak na prawdę odrzucało mnie od niego ale chciałam spróbować jeśli by wtedy nie wyszło to bym niczego nie żałowała , że zrobiłam wszystko co mogłam przede wszystkim dla dziecka, a tu zooonk on wymiękł błagałam prosiłam poniżałam się a on jak znieczulica nie zapomnę tego jak mi żucił obrączką i powiedział że najgorszym błędem to był ślub ze mną ;( gadał NIE KOCHAM CIĘ mama mówiła daj sobie spokój on cię nie kocha on się męczył w waszym związku bo obowiązki dom praca dziecko a gdzie knajpa koledzy imprezowanie, maszyny jeszcze ta szmata teściowa i jego siostra ...prawie rok byliśmy osobno potem rozwód i pół roku po rozwodzie i jak sobie ułożyłam życie na nowo przypomniał sobie że miał rodzinę i chciał wrócić Boże co za debil na sprawie rozwodowej sędzina się pytała go dlaczego nie chciał się przeprowadzić skoro kredyt wzieliśmy i wszystko pozałatwiane to on NO BO NIE sędzina wściekła się jeszcze raz o to spytała to odp, że mama powiedziała żeby nie brał kredytu i się przeprowadzał
i teraz najważniejsze i dobrze Ci radzę z mojego doświadczenia - bez względu jak się wasze losy potoczą błagam nie utrudniaj kontaktu z dziećmi mój mały miał wtedy 2 latka i przeżył to bardzo na początku byłam wściekła rozżalona każde słowo mateuszka tata wywoływało we mnie agresje chciałam mu ukrócić kontakty do minimum ale to zły doradca zrobisz krzywdę dziecku na Ty nie poczujesz się lepiej ... to jest też jego dziecko i tak samo powinien wiedzieć co to znaczy utrzymanie go a dziecko będzie szczęśliwe zwłaszcza, że piszesz że tż ma bardzo dobry kontakt patrz na siebie i na dziecko jeśli naprawdę tż Cię kocha to przyjdzie do Ciebie i poprosi byś go z powrotem przygarnęła i zaczniecie wszystko od nowa ja na siłę próbowałam ratować swój związek choć do dzis wiem że tż mnie kocha i gdybym powiedziała że chcę wrócić zacząć od nowa byłby szczęśliwy "to się czuje" ale tak na prawdę to byłoby chwilowe z tego co mi jego kuzynka pisze(utrzymujemy ze sobą b. dobry kontakt) nic się nie zmienił dalej pije no cóż wybrał jak wybrał nie da się kogoś na siłę uszczęśliwić... teraz widujemy się jak są jego dni odwiedziń sami razem wyznaczyliśmy je bez sądu on nie robi problemów i ja tak samo jest dobrze nawet jak nie majego dnia a poprosi o dziecko to mu daję bo wiem, że mały będzie szczęśliwy a ja trochę odpocznie porobię coś w domu tż pracuje do 16 więc te 3 h mnie nie zbawią mam małego na co dzień dziecko szczęśliwe jest i wie że tak jest i się do tego przyzwyczaił pokochał mojego obecnego partnera tylko słysze gdzie mój Daniel a mi się aż łza w oku kręci że dziecko zaakceptowało go jest na 3 miejscu hehe mały zawsze mówi kocham mamę tatę daniela ... to jest naprawdę wzruszające ... jesteś piękną kobietą jeszcze będziesz szczęśliwa zobaczysz tylko musisz nabrać odwagi i podjąć jakąś decyzję co dalej buziamuuuu ale się rozpisałam masakra aaaa dzieci to przeżyją nie ma bata każde dziecko przeżywa rozstanie rodziców nawet takie małe 2 letniejak moje one nie są głupie i WIDZĄ co się dzieje między Tobą a tż ale spoko przetrwają to gwarantuję ... jeśli będą chciały zobaczyć się z tatą pozwól pewnie jak mnie będzie Cię to bolało ale przejdzie Ci to zobaczysz więc nie bój się o dzieci jeszcze będą dla Ciebie wsparciem ![]() ![]() ![]()
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-20 o 16:17 |
|
|
|
#10490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klaudek zdradz![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- kiedys o nim mowilyscie ale ja wtedy nie mialam pl tv
|
|
|
|
|
#10491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamietam jak mojemu tż podobała się moja rodzina bo wszyscy tacy pozytywni....ha.....i wiem że to będzie zmiana chwilowa..moja pani psycholog,byłam u niej rok temu....dała mi do zrozumienia że nie mam co liczyć na zmianę....tylko ona tak mi to zakodowała że do mnie powoli docierało....i często płakałam..tam po prostu....i sobie w 100%w końcu uświadomiłam....ja pierd.....ę.....przechodz ę taką wewnętrzną metamorfozę że sama nie wierzę...i co kolejne do mnie dotarło...ja chcę jego i jego mamę zadowolić a cały czas słyszę jakieś ale..ale to takie pierdoły...nawet...czym więcej chcę udowodnić że jestem lepsza tym większe gówno z tego wychodzi....ja już oszalałam trochę!!! serio!!!!i ja już podjęłam decyzję tylko teraz muszę ją zrealizować....a tu na drodze ten Egipt...ale to już nic nie zmieni...wręcz powiedział że jemu się nie chce jechać,jak ja mam cały czas coś do niego....i on sobie w domu odpocznie a ja mam jechać..wiadomo ze pojedzie...nigdy w życiu sam mnie nigdy nie puścił...no chyba że tym razem...![]() sorki że ja tak o nim pierniczę..ale samo się ciśnie..u mnie to teraz gorący temat,...
|
|
#10492 |
|
Zadomowienie
|
klaudek faktycznzie moze taka mala separacja pozwoli na to spojrzec z drugiej strony zobaczysz czy chociaz zrobi jakis krok zeby cos naprawic...tym bardziej ze nie wiesz czy cos czujesz do niego a tak to mysle chyba uzyskasz odpowiedz
jak nie to rozwod wtedy chyba jest najrozsadniejszy...tak czy siak dasz rade i na pewno dlugo nie bedziesz sama
|
|
|
|
#10493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu o Tobie pomyślałam Nie zadręczaj się tak, nie rób z tego wielkiego nieszczęścia- ludzie na całym świecie się rozstają jak muszą, czasem kilka razy. Jakbyś miała w rodzinie jakieś rozwody to łatwiej byś podjęła decyzję no serio , widziałam nawet kiedyś jakieś statystyki WALCZ o siebie Zabulek dobrze napisał
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#10494 |
|
Zadomowienie
|
JUSI...przeszłaś piekło...ale jakże napawa mnie optymizmem to jak masz teraz...strasznie cieszy jak się czyta takie rzeczy!!!!cudownie ze jesteś szczęśliwa i twój synek kocha twoją miłość
ja mu nic nie ograniczę nigdy,jak dla mnie to ma takie prawo do dzieci jak ja!!!więc nawet codziennie..bardzo proszę...ale ja tego nie wiedzę..on kozak jest takim wrażliwcem jak przyjdzie co do czego że on się zesra...jak będzie miał żyć bez dzieci..to mnie najbardziej przeraża!!!!!!!!!!!!chyba że się zakochał w jakiejś pani ... i da radę..ale chyba nie....miewałby lepsze nastroje..tak myślę....
|
#10495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wygrał odcinek- ale nie wiem co gotował mimo że trzy razy oglądałam aaa- już wiem biszkopt piekł trzy razy
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-20 o 16:28 |
|
|
|
|
#10496 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do powtórek to dostawałam tyyle sms-ów...czy oglądam!!!ale nie oglądałam,..wystarczy wejść na tvn player jeju jak mój synuś miał nie całe 3latka to ja też wtedy odeszłam do pana T...bo praktycznie żyliśmy razem a osobno..a tamten wyciągnął do mnie rękę...ale nie dałam rady...wręcz T do mnie zawsze mówił że jestem za miękka...wręcz słaba....i nigdy od niego nie odejdę!!czyżby się mylił....mam nadzieję!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() widziałam ale się nie kąpałam...przyznam
|
|
#10497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To moje oki ![]() Ja uzywam tej odzywki znowu, bo problem jest taki, ze rzesy sa zajefajne jak sie jej uzywa, a jak juz masz rzesy dlugie i przestaniesz , to zaczynaja wypadac i sie lamac Tak wiec ja juz przeszlam porost i wypad, a teraz znowu zaczynaja rosnac MASAKRATe cwiczenia to sie takie latwe, lekkie i przyjemne WYDAJA, ale daja po gaciach rowno
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2013-01-20 o 16:38 |
|
|
|
|
#10498 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10499 |
|
Raczkowanie
|
Mayu łatwo powiedzieć a uwierz jest zaj... trudno podjąć taką decyzję o rozstaniu zwłaszcza, że ma się dzieci i wiadomo że tysiące ludzi na świecie się rozwodzą, rozstają...ale wsparcie innych osób bardzo pomaga oj i to jak
|
#10500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem kupie ta polecana przez dziewczynny ta 2 razy drozszą zapomnialam nazwy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

i tak mogę zbliżyć je już i w ogóle wiele z nimi moge już zrobić
:brzyd al:
boję się że ze 3 dni nie wróci....tzn nie boję,tak myślę...i mam to głęboko..hi

by zmądrzał przypominały mi się moje wspomnienia jak mój tż też coś takiego mi powiedział a ja wtedy tak walczyłam by uratować nasze małżeństwo... jesteś śliczną kobietą dasz radę jak ja dałam to też przez wszystkie problemy przejdziesz... nie zadręczaj się to nie Twoja wina masz o co walczyć o dziecko bar 
dziękuję za słowa otuchy...też miałaś przekichane....moje otoczenie tak w ogóle jest w szoku co to się z nim dzieje!!!on zwala to na nadmiar pracy i stres..wczoraj mi nawet powiedział że on by umarł jakby czasem nie wypił 3 drinków żeby się rozluźnić,tak go wszystko przytłacza...moim zdaniem on ma depresję a sam o tym nie wie...on za dziećmi wskoczyłby w ogień ,za mną raczej też...kiedyś...a teraz właściwie mam wrazenie że on chce żebym dała mu spokój bo on woli te driny wypić niż powalczyć o NAS....rozwalił mnie!!!
włąsnie wrocilam z uczelni i zaliczen zmeczona strasznie jestem ale to w sumie jak zawsze
ale ja wymienie na pewno wczesniej
. Postaw sprawę jasno - wóz albo przewóz, terapia albo rozstanie i już. A Ty go kochasz Klauduś? Chcesz o niego walczyć, czy już nie bardzo? Bo jeśli nie, to po co się męczyć?
myśla łam nad tym ostatnio i ....szczerze..najszczerze j jak mogę....nie wiem!!!ostatnimi czasy stwierdziłam że nie,ale coś się tam tli...aczkolwiek marzy mi się żeby ktoś mnie kochał...ale nie on..więc ???jak sobie przypomnę mojego pierwszego faceta...jak on mnie kochał...nie doceniłam... to mam teraz!!!

ooooo, to już nie ma nawet co próbować

i wygrał odcinek- ale nie wiem co gotował mimo że trzy razy oglądałam