Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 351 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 16:39   #10501
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mya
To moje oki Bede Was teraz obserwowac calodobowo hehehe
Ja urzywam tej odrzywki znowu, bo problem jest taki, ze rzesy sa zajefajne jak sie jej urzywa, a jak juz masz rzesy dlugie i przestaniesz , to zaczynaja wypadac i sie lamac Tak wiec ja juz przeszlam porost i wypad, a teraz znowu zaczynaja rosnac MASAKRA
Te cwiczenia to sie takie latwe, lekkie i przyjemne WYDAJA, ale daja po gaciach rowno No nic dzis znowu bede walczyc wieczorem Moze wypije sobie drinka najpierw, bede miala lepsza rownowage hehehehehehehe
Revitalash? Kurczę, szkoda, że taka droga, ale muszę sobie sprawić, skoro tak rosną
Żabcia, wypij dwa drinki, na dwie nogi

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
no no juz wiem lubie biszkopty wlasnie dzis mi maz upiekl z owocami
Kasik, mąż Ci ciasta piecze???
W takim razie i swojego nauczę, obiady gotuje więc i ciasta niech piecze, bo ja nie znoszę
Stary 2013-01-20, 16:46   #10502
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Mya
To moje oki Bede Was teraz obserwowac calodobowo hehehe
Ja uzywam tej odzywki znowu, bo problem jest taki, ze rzesy sa zajefajne jak sie jej uzywa, a jak juz masz rzesy dlugie i przestaniesz , to zaczynaja wypadac i sie lamac Tak wiec ja juz przeszlam porost i wypad, a teraz znowu zaczynaja rosnac MASAKRA
Te cwiczenia to sie takie latwe, lekkie i przyjemne WYDAJA, ale daja po gaciach rowno No nic dzis znowu bede walczyc wieczorem Moze wypije sobie drinka najpierw, bede miala lepsza rownowage hehehehehehehe
Pamiętam że pisałaś o tej odżywce- i niedawno dziewczynki też pisały. Rzęsy masz super- a oczy od razu poznałam może teraz też takie duże urosną? no oby
Z tym drinkiem dobry pomysł chyba ja też tak zacznę - tzn zacznę od samego drina i poszukania filmu w necie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 16:47   #10503
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Revitalash? Kurczę, szkoda, że taka droga, ale muszę sobie sprawić, skoro tak rosną

Kasik, mąż Ci ciasta piecze???
W takim razie i swojego nauczę, obiady gotuje więc i ciasta niech piecze, bo ja nie znoszę
oj piecze bo ja nie umiem no dobra tylko biszkopta zrobie)o wlasnie revitalash dzieks
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 16:47   #10504
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
o tak, koniecznie trzeba dwa

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-01-20, 16:48   #10505
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pamiętam że pisałaś o tej odżywce- i niedawno dziewczynki też pisały. Rzęsy masz super- a oczy od razu poznałam może teraz też takie duże urosną? no oby
Z tym drinkiem dobry pomysł chyba ja też tak zacznę - tzn zacznę od samego drina i poszukania filmu w necie
Mya, upijesz się tym drinem
Ja filmik już wczoraj znalazłam, ale jeszcze mocy nabiera
Stary 2013-01-20, 16:50   #10506
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
oj piecze bo ja nie umiem no dobra tylko biszkopta zrobie)o wlasnie revitalash dzieks
obejrzyj jeszcze raz ugotowanych....to roladę pierdykniesztylko nie otwieraj tyle razy piekarnika:cojest :

ŻABO OCZY PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Stary 2013-01-20, 16:53   #10507
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
obejrzyj jeszcze raz ugotowanych....to roladę pierdykniesztylko nie otwieraj tyle razy piekarnika:cojest :

ŻABO OCZY PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Kurdę, Klauduś, ale przystojniacha z niego mimo, że ten piekarnik tak otwierał co chwila
Stary 2013-01-20, 16:54   #10508
kasikkk87
Zadomowienie

wlsnie widzialyscie stroje kapielowe gabbiano siwiec je reklamuje no boskie saaa chce ej miec no dobra chociaz 1 nie no 2 ale nie widze sprzedazy online tylko w centrach handlowych w poszczegolnych miastach na alegro nie ma moze nja stronach jakiejs bielizny znajde

tak nie otwierajcie piekarnika przy pieczenie biszkopta ale ambitny pan perfekcyjny
Stary 2013-01-20, 17:00   #10509
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
zabulek ale Ty mowisz rapid lash co?j aja mam w sumie mi sie konczypotem kupie ta polecana przez dziewczynny ta 2 razy drozszą zapomnialam nazwy
Ja uzywam rapid brow na rzesy bo jest fajniejsza i ma szczotke
tez bede musiala zmienic, bo efekt jest piorunujacy, jak sie uzywa, ale jak sie przestanie uzywac, to jest masakra

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
no i na tym sie skonczy Bo po drinku to juz sie nie chce
OOO chyba , ze potanczyc, to mozna po drinku Pocwiczyc niebardzo
Stary 2013-01-20, 17:05   #10510
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Mayu łatwo powiedzieć a uwierz jest zaj... trudno podjąć taką decyzję o rozstaniu zwłaszcza, że ma się dzieci i wiadomo że tysiące ludzi na świecie się rozwodzą, rozstają...ale wsparcie innych osób bardzo pomaga oj i to jak
wiem jak jest z autopsji- dlatego radzę się zdystansować to będzie łatwiej.
Najtrudniej jest podjąć decyzje - choć myślę że jednym łatwiej, innym trudniej. To już zależy od osoby i od granic jakie pozwala przekraczać. Nie raz pewnie słyszałaś o kobietach które regularnie dostają wycisk a od Tż i tak nie odejdą. Albo męczą się całe życie z alkoholikiem i też nic nie zmienią. Każdemu czarka przelewa się w innym momencie- ja uważam że im szybciej to się stanie tym lepiej. Czasem musi nieźle zaboleć żeby się otrząsnąć i wziąść nogi za psa i się ratować.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Mya, upijesz się tym drinem
Ja filmik już wczoraj znalazłam, ale jeszcze mocy nabiera
To jesteś krok przede mną ale będę Cię gonić!

Stary 2013-01-20, 17:09   #10511
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Kurdę, Klauduś, ale przystojniacha z niego mimo, że ten piekarnik tak otwierał co chwila
nawet nie gadaj...ja kilka lat..hmmm może nawet z 12żałowałam że z nim nie jestem...a śni mi się do tej pory!!!aczkolwiek nie wiem jakby to było bo to charakterny pan!!!od roku mam większy luz i sobie odpuściłam..jestem z moim tż 13 lat a 12 myślałam co by było gdyby!!!

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
wiem jak jest z autopsji- dlatego radzę się zdystansować to będzie łatwiej.
Najtrudniej jest podjąć decyzje - choć myślę że jednym łatwiej, innym trudniej. To już zależy od osoby i od granic jakie pozwala przekraczać. Nie raz pewnie słyszałaś o kobietach które regularnie dostają wycisk a od Tż i tak nie odejdą. Albo męczą się całe życie z alkoholikiem i też nic nie zmienią. Każdemu czarka przelewa się w innym momencie- ja uważam że im szybciej to się stanie tym lepiej. Czasem musi nieźle zaboleć żeby się otrząsnąć i wziąść nogi za psa i się ratować.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

To jesteś krok przede mną ale będę Cię gonić!
MAYU i to co piszesz też racja!!!a ja nie będę czekałam do 50..ba..nawet do 40 ....hmm..nawet do 35....by odejść...jak np jego mama od jego taty,..teraz żałuje że nie rozeszła się z nim wcześniej,ułożyłaby sobie życie jeszcze 5 razy...a tak to jest sama....
Stary 2013-01-20, 17:15   #10512
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Maya masz rację każda kobieta jest inna i inną ma psychikę niektóre latami cierpią bo nie mają odwagi by to zmienić ...życie jest takie krótkie trzeba korzystać z niego
Stary 2013-01-20, 17:22   #10513
Amanina
Raczkowanie

hej kochane boze.. w koncu odpoczelam w weekend, bo po tym tygodniu bylam tak styrana jakby mnie wszyscy czolgiem przejechali.. a zaraz sie pakuje na samolot do WRO, bo od jutra rana u klienta w pracy...
widze ze tu ciezkie tematy poruszane ci faceci.. ale Mya ma 100'% racji!!! oni sa (niestety) jak male zwierzatka, i tylko KONSEKWENCJA cos sie zdziala.. ile razy ja widzialam swoje kolezanki, przyjaciolki obrazone,a wanturujace sie, rozmawiajace zeby cos zmienic, jakies zachowania u swoich TŻ, a oni siedza, kiwaja, czekaja i tak wiedza, ze pogada pogada i sie odczepi. niestety jedyna mozliwosc, to zostawienie takiego - CHCE!! niech ma!! zobaczymy jak dlugo mu to "chcenie" bedzie odpowiadalo i zacznie panikowac ze zostal sam, ze stracil, gdzie rodzina jego!! a jak sie okaze, ze mu tak dobrze, to tym lepiej sie zrobilo ze sie go zostawilo!! po co byc z kims kto ma nas w d...
Stary 2013-01-20, 17:23   #10514
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Maya masz rację każda kobieta jest inna i inną ma psychikę niektóre latami cierpią bo nie mają odwagi by to zmienić ...życie jest takie krótkie trzeba korzystać z niego
właśnie..za krótkie..zdałam sobie z tego sprawę!!!

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
hej kochane boze.. w koncu odpoczelam w weekend, bo po tym tygodniu bylam tak styrana jakby mnie wszyscy czolgiem przejechali.. a zaraz sie pakuje na samolot do WRO, bo od jutra rana u klienta w pracy...
widze ze tu ciezkie tematy poruszane ci faceci.. ale Mya ma 100'% racji!!! oni sa (niestety) jak male zwierzatka, i tylko KONSEKWENCJA cos sie zdziala.. ile razy ja widzialam swoje kolezanki, przyjaciolki obrazone,a wanturujace sie, rozmawiajace zeby cos zmienic, jakies zachowania u swoich TŻ, a oni siedza, kiwaja, czekaja i tak wiedza, ze pogada pogada i sie odczepi. niestety jedyna mozliwosc, to zostawienie takiego - CHCE!! niech ma!! zobaczymy jak dlugo mu to "chcenie" bedzie odpowiadalo i zacznie panikowac ze zostal sam, ze stracil, gdzie rodzina jego!! a jak sie okaze, ze mu tak dobrze, to tym lepiej sie zrobilo ze sie go zostawilo!! po co byc z kims kto ma nas w d...
klask i:
Stary 2013-01-20, 17:26   #10515
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
nawet nie gadaj...ja kilka lat..hmmm może nawet z 12żałowałam że z nim nie jestem...a śni mi się do tej pory!!!aczkolwiek nie wiem jakby to było bo to charakterny pan!!!od roku mam większy luz i sobie odpuściłam..jestem z moim tż 13 lat a 12 myślałam co by było gdyby!!!

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

MAYU i to co piszesz też racja!!!a ja nie będę czekałam do 50..ba..nawet do 40 ....hmm..nawet do 35....by odejść...jak np jego mama od jego taty,..teraz żałuje że nie rozeszła się z nim wcześniej,ułożyłaby sobie życie jeszcze 5 razy...a tak to jest sama....
Pan T jest pewnie wart wspominania
I trzymam kciuki za Ciebie jak będziesz wątpić to PISZ, PISZ- będziemy Cię motywować i wspierać

Stary 2013-01-20, 17:30   #10516
zabulek1
Wtajemniczenie

Klaudus jak Pan T Ci jeszcze w glowie siedzi, to zawsze mozesz "przez przypadek" sie odstrzelic i "przez przypadek", oczywiscie, go gdzies spotkac Moze Ty mu tez jeszcze utkwilas w sercu i ....................... ale bym tu poplynela:lov e:
Stary 2013-01-20, 17:37   #10517
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Pan T jest pewnie wart wspominania
I trzymam kciuki za Ciebie jak będziesz wątpić to PISZ, PISZ- będziemy Cię motywować i wspierać
DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ ,DZIĘKUJĘ i będziecie na bieżąco!!!to na 100%dobrze że jesteście
Stary 2013-01-20, 17:40   #10518
Amanina
Raczkowanie

i jeszcze jedno !!! Klaudek!!! dziewczyny pisaly - trzeba walczyc o milosc do siebie, o swoje prawa, potrzeby i dobre samopoczucie! kobiety maja to do siebie, ze sa ZA DOBRE, o wszystko dbaja, wszystkich kochaja, poswiecaja siebie dla innych i nikt tego nie docenia, bo wszycy sie przyzwyczajaja ze to ich zasra... obowiazek! to jak z przykladem z prasowaniem: ja swojemu TŻ nie prasuje, wiec jak uprasuje mu jedna koszule raz na dwa miesiace to mnie na rekach nosi. jakbym mu prasowala codziennie to pewnie po 2 latach jakbym czegos nie uprasowala to by bylo "ALE JAK TO??". i tak robie ze wszystkim! wiem, ze to zolzowate i ja wcale nei mam nic przeciwko prasowaniu czy robieniu codziennie obiadkow, ale robie to tylko od czasu do czasu, DLA JEGO ZDROWIA PSYCHICZNEGO

a jak mu sie nie chce walczyc o CIebie i o Wasz zwiazek, to cokolwiek bys nie robila, to tylko w efekcie bedziesz sie czula upokorzona i zle z tym ze ladujesz cala siebie w to, a masz z tego nic i jeszcze bedziez maila zryta glowe, bo w koncu nieswiadomie nawet pomyslisz ze tak jest normalnie, i na nic lepszego nei zaslugujesz!! a to nieprawda!!
Stary 2013-01-20, 17:40   #10519
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus jak Pan T Ci jeszcze w glowie siedzi, to zawsze mozesz "przez przypadek" sie odstrzelic i "przez przypadek", oczywiscie, go gdzies spotkac Moze Ty mu tez jeszcze utkwilas w sercu i ....................... ale bym tu poplynela:lov e:
ja mu utknęłam...ale już teraz wie że po mnie...w sensie mojego tż...na pewno na kawę by się umówił jakby wiedział że z nim nie jestemPOŁYŃ..POPŁYŃ...c hętnie poczytam...
Stary 2013-01-20, 17:56   #10520
anika75
Zadomowienie

Klauduś, daj się ponieść, i tak już za dużo przez tego swojego chłopa wycierpiałaś .
No dobra, napiszę to jeszcze raz - pan ugotowany jest świetny

Dziewczynki, wstawiłam swoje półroczne cycuchy, ale cudów się nie spodziewajcie - nadal krzywe . Pod zdjęciami napisałam, co mnie niepokoi. Zerkniecie?
Aha, bardzo przepraszam za jakość zdjęć, moim starym telefonem robione, bo aparat zniknął i ni ma
Stary 2013-01-20, 17:58   #10521
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a pomyśleć że ja kiedyś ze swojego obecnego partnera zrezygnowałam dla tż masakra zawsze tego żałowałam podświadomie myślałam co by było gdybym wybrała obecnego partnera może mój synuś byłby jego synem a nie tż ... miałam go na nk i jak się rozstałam z tż to po jakimś czasie przeglądałam znajomych i jego miniaturka się ukazała powiedziałam o tym mojej dobrej kumpeli powiedziała bym napisała co u niego i takie tam w końcu 6 lat upłynęło od naszego od tamtego spotkania no i napisałam co u niego słychać i takie tam(byłam przekonana, że ma żonę dzieci jest szczęśliwy a tu okazuje się że kawaler )... odpisał po tyg w moje urodziny zaczęliśmy ze sobą pisać b. długo pisaliśmy zanim się spotkaliśmy no i tak już nam stuknął rok ja to czasem myślę że musiałam wycierpieć przejść przez to piekło z tż by zrozumieć co to naprawdę miłość i jak ją pielęgnować teraz jestem prze szczęśliwa a w maju z synkiem do niego się wprowadzamy : jupi:
Stary 2013-01-20, 18:05   #10522
kasikkk87
Zadomowienie

anika bylam fajne sa przywyklas do rozmiaru
???a zfaldem nie pomoge tez mam wyzej spadam na ugotowanych
Stary 2013-01-20, 18:08   #10523
anika75
Zadomowienie

To i ja coś napiszę o swoim byłym...
Kochałam go miłością bezgraniczną przez wiele lat. Nawet w małżeństwie wciąż o nim myślałam, wyobrażałam sobie jakby było super, gdybyśmy byli razem, zwłaszcza, że początki mojego małżeństwa (czyt. 7 lat) były beznadziejne. Od niedawna widujemy się z tym byłym bardzo często i wiecie co? Czar prysł! Zaczęłam dostrzegać jego wady, a ma ich wiele. Dawniej tego nie widziałam. Teraz wiem, że to był wyidealizowany obraz kogoś, kogo nie mogłam mieć, obraz miłości idealnej. A takiej niestety nie ma .
Jestem bardzo szczęśliwa z moim mężem i teraz wiem, że byłabym nieszczęśliwa z tamtym. Wniosek jest prosty - jeśli nam źle, myślimy sobie, co by było, gdyby... A nie wiemy, czy byłoby rzeczywiście tak super
Stary 2013-01-20, 18:11   #10524
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Ja w obecnej chwili czytam po raz 2-gi wszystkie części. Teraz na spokojnie i omijam dość długie opisy zbliżeń Najbardziej podobają mi się ich rozmowy. Chciałabym, aby te wszystki 3 części napisane były teraz z perspektywy samego Grey'a. Ciekawe jak by to wyszło.
Ja jestem jeszcze na początku, trochę zaczyna się rozkręcać, ale jakoś mnie jeszcze nie powaliło

Klaudeczka przepieknie wyglądasz! Przykro mi, że z tż tak wyszło... nie wiem co Ci powiedzieć, trudno zabierać głos w takiej sprawie. Odstrzel się na imprezę, zobaczysz, że każdy facet na Ciebie zwróci uwagę

jusi musisz wcisnąć "cytuj" w poście, który chcesz zacytować.

czytam dalej co naprodukowałyście, jakby co będę dalej odpisywać
Stary 2013-01-20, 18:20   #10525
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
To i ja coś napiszę o swoim byłym...
Kochałam go miłością bezgraniczną przez wiele lat. Nawet w małżeństwie wciąż o nim myślałam, wyobrażałam sobie jakby było super, gdybyśmy byli razem, zwłaszcza, że początki mojego małżeństwa (czyt. 7 lat) były beznadziejne. Od niedawna widujemy się z tym byłym bardzo często i wiecie co? Czar prysł! Zaczęłam dostrzegać jego wady, a ma ich wiele. Dawniej tego nie widziałam. Teraz wiem, że to był wyidealizowany obraz kogoś, kogo nie mogłam mieć, obraz miłości idealnej. A takiej niestety nie ma .
Jestem bardzo szczęśliwa z moim mężem i teraz wiem, że byłabym nieszczęśliwa z tamtym. Wniosek jest prosty - jeśli nam źle, myślimy sobie, co by było, gdyby... A nie wiemy, czy byłoby rzeczywiście tak super

oj swietnie napisane ale musze potwierdzic z mezem bardzo do siebie pasujecie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:20   #10526
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
saba ajki to rozmiar stanika??a piersi sie zmieniaja uwierz 2 miesiace to jeszcze malusio
Kasikkk to jest 65E.

kochane, jak zobaczyć tego pana T?
Klauduś im więcej czytam, tym bardziej Cię Tobie tez coś się należy od życia, jesteś młoda i piękna, nie możesz pozwolić zabrać sobie najlepszych lat. Może idźcie na jakąś terapię? Bo skoro coś do niego jeszcze czujesz, to może jest jakaś szansa...
Stary 2013-01-20, 18:21   #10527
Amanina
Raczkowanie

aaaaaa! wrzucilam kilka nowych zdjec )))
Stary 2013-01-20, 18:26   #10528
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Ja w obecnej chwili czytam po raz 2-gi wszystkie części. Teraz na spokojnie i omijam dość długie opisy zbliżeń Najbardziej podobają mi się ich rozmowy. Chciałabym, aby te wszystki 3 części napisane były teraz z perspektywy samego Grey'a. Ciekawe jak by to wyszło.
opisy zbliżeń powiadasz.... hmmm... który to rozdział?
Stary 2013-01-20, 18:27   #10529
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
oj swietnie napisane ale musze potwierdzic z mezem bardzo do siebie pasujecie
Dziękuję Olivko
Ja dopiero niedawno to odkryłam, po kilkunastu latach małżeństwa w końcu czuję, że to ten jedyny
Stary 2013-01-20, 18:29   #10530
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Saba wiem wiem ze trzeba sie liczyc na wymiane po 10 latach ale ja wymienie na pewno wczesniej do 30 czekac nie bede. Bo tak naprawde wszystko sie kreci o przyszła ciaze. Zeby nie byly za duze itp bo co wtedy. Ale szczerze mowiac ja nie wiem czy bede mala dzieci, moze wydac sie to dziwne ale ja nie lubie dzieci, nie mam do nich cierpliwosci i nie wyobrażam siebie jako matki. Nie wszystkie kobiety musza miec dzieci.
Ja wcześniej nie dam rady (chyba, że w totolotka wygram - ale najpierw musiałabym zacząć grać ). Ale tak, masz rację, wszystko zależy od ciąży. A co do niej... wiem, o czym mówisz... ja mimo, że starsza jestem od Ciebie, to jakoś trudno mi sobie wyobrazić sobie siebie z noworodkiem - ja bym chciała od razu takie 3letnie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości