Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 355 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 22:35   #10621
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

dziewczynki czytam was wszystkie po kolei i ryczę!!!już teraz to chłopu wykrzyczałam....wszystko. ...aż go zatkało ...że on ma jak w raju...w życiu....w pracy ,w domu.jak ludzie mają ciężko....nie mają na chlebn,są chorzy,dzieci niepełnosprawne..do tego się posunęłam...i mówię człowieku tobie każda sekunda życia przeszkadza...wszyscy ludzie na tej ziemi..bo tak jest..... wszyscy mu przeszkadzają....łącznie ze mną..a ja chciałam tylko żeby mnie kochał i wszystko robiłam żeby tak było...ale ...wiecie jakie ALE......on siedział i mrugał oczami i aż mi go szkoda!!!ale lżejsza jestem o 10kg
Stary 2013-01-20, 22:41   #10622
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc dziewcyny włąsnie wrocilam z uczelni i zaliczen zmeczona strasznie jestem ale to w sumie jak zawsze a jeszcze tyle przede mna...

Saba wiem wiem ze trzeba sie liczyc na wymiane po 10 latach ale ja wymienie na pewno wczesniej do 30 czekac nie bede. Bo tak naprawde wszystko sie kreci o przyszła ciaze. Zeby nie byly za duze itp bo co wtedy. Ale szczerze mowiac ja nie wiem czy bede mala dzieci, moze wydac sie to dziwne ale ja nie lubie dzieci, nie mam do nich cierpliwosci i nie wyobrażam siebie jako matki. Nie wszystkie kobiety musza miec dzieci.
Olivko też tak kiedyś mówiłam. Jak zaszłam w ciążę to się załamałam, bo nigdy nie chciałam mieć dzieci, ale jakoś tak to samo zaczęło przychodzić a jak się mój mały urodził to już świata poza nim nie widziałam. Kocham go najmocniej na świecie i jakby ktoś mu chciał coś złego zrobić to byłabym zdolna do wszystkiego. Jedna dziewczyna dostała wp**rdol ode mnie, bo pałę przegieła konkretnie Jakbyś miała dzidziusia to pewnie też zmieniłabyś zdanie, nie mówię, że pokochałabyś od razu wszystkie, ale swoje na pewno. Nic na siłę, jeżeli nie będziesz chciała mieć dzieci to przecież nikt Cię do tego nie zmusi

Niezadowolencjo ja czytając pierwszą część Greya też się zastanawiałam jak onto wszystko odbiera Chętnie bym przeczytała to z jego perspektywy.
A co do dzieciaczków, te charakterne potrafią dać popalić i trzeba się powysilać przy nich, ale to dlatego, że czują się przy nas bezpieczne, bo nam ufają. Mimo tego, że potrafią zaleźć za skórę je kochamy, ale czasem mamy ochotę odetchnąć od nich I to wcale nie znaczy, że jesteś złą matką

Kurde dziewczyny dzisiaj to naprawdę się ładnie naprodukowałyście hihi nie idzie Was nadrobić A mieliśmy dzisiaj gości, szwagier mojego tż i jego bratanica przyjechali nas odwiedzić, bo niecałe 200km mają (w Niemczech pracują). A ta dziewczyna to ta, o której pisałam, że siedzi w Niemczech i nie ma pracy. Gadałam z nią i dobrze, że wtedy jednak nie zdecydowaliśmy, żeby ją ściągnąć, bo jakoś zaraz przed czy zaraz po mojej operacji dostała pracę, a gdyby nie była na miejscu to nadal byłaby bezrobotna. Dzięki temu też szwagra mojego tż mogła ściągnąć.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 22:42   #10623
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Wiem. Dla mnie też to jest najważniejsze. Dziś doszłam do wniosku, że On najbardziej jest mi potrzebny do szczęścia.
dokładnie to najważniejsze!!!a teściowa....to teściowa..ja mam niby ok....ale ona to bardzo władcza osoba...mimo to ja się nie daję!!coś wam powiem..chodze do mojej pani psycholog,chociaż już rok nie byłam,... i ona mi kiedyś powiedziała że miała pacjentki od mojej teściowej...tzn jej pracownice...i ona je nieźle psychicznie wykończyła..nie znam szczegółów bo tajemnica.....ale to takie właśnie osoby...ona miała prze☠☠☠...ze swoim męzem a ojcem mojego tż...gdzieś to wszystko się zamyka....i mój tż wrażliwiec mega niby to chamstwem chciałby zwojować świat..ale kiedyś aż taki nie był...albo ja tego nie widziałam................ ..................
Stary 2013-01-20, 22:47   #10624
Amorcio
Wtajemniczenie

Klaudus, zatkalo go, tyle emocji w sobie trzymalas, tyle gniewu i wylalo sie wszytko w koncu i dobrze, bardzoooooo dobrze!! Ciekawa jestem kiedy go odetka i jak, co powie czy wogole cos, czy tylko stwierdzi, ze sie rozstajecie.Nie wiem czy to cos zmieni ale najwazniejsze, ze nie brniesz w to dalej, ze nie toniesz tylko wychodzisz na brzeg, powoli zaczniesz zyc nowym lepszym zyciem, razem ze swoimi kochanymi dzieciaczkami

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Klaudus a kiedys chyba wspominalas, ze on po rozwodzie czy sie myle?
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 22:49   #10625
kicia_nh
Zadomowienie

Klaudeczko to czasem wypij sobie tak dwie lampki wina na rozluźnienie języka On nie ma świadomości tego, że źle robi, skoro Ty milczysz. Teraz go zatkało, bo mu wygarnęłaś, nie tłum w sobie tych uczuć, niech wie, że źle robi
Trzymaj się cieplutko Mam nadzieję, że wszystko pójdzie w dobrym kierunko, czy to u jego boku czy też nie, obyś była w końcu szczęśliwa, bo zasługujesz na to

Stary 2013-01-20, 22:54   #10626
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Klaudus, zatkalo go, tyle emocji w sobie trzymalas, tyle gniewu i wylalo sie wszytko w koncu i dobrze, bardzoooooo dobrze!! Ciekawa jestem kiedy go odetka i jak, co powie czy wogole cos, czy tylko stwierdzi, ze sie rozstajecie.Nie wiem czy to cos zmieni ale najwazniejsze, ze nie brniesz w to dalej, ze nie toniesz tylko wychodzisz na brzeg, powoli zaczniesz zyc nowym lepszym zyciem, razem ze swoimi kochanymi dzieciaczkami

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Klaudus a kiedys chyba wspominalas, ze on po rozwodzie czy sie myle?
tak słoneczko....właśnie tak...moje dzieci to moja miłość,moja mama,siostra i kilka dobrych przyjaciółek....tata też ale on nie rozumie ....do końca....i często myślałam nad tym że co taki chłop..w gruncie rzeczy..obcy chłop może mi zrobić..no nic nie może..ale jak się żyje z nim pod jednym dachem ijest się poniekąd zależnym..to można zwariować!!!ECH ..ja trochę nie wierzę w to co się dzieje..ważne że jest mi lżej!!!znacie to uczucie..ja przed zaśnięciem...lub zaraz po przebudzeniu myślę co ja chcę mu powiedzieć...całe dialogi mam we łbie...wykańczające to.....ale już z górki...wylałam 80%żalu....bo pewnie o czymś zapomniałam~!!!

DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE ..MIMO TEGO KOCHANE ŻE SIĘ NIE ZNAMY W realu!!!!!!!!!!!!!!!!DZIĘ KUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-01-20, 22:55   #10627
Amorcio
Wtajemniczenie

Musze dzis muz isc spac bo rankiem znowu krew musza mi wyssac do badania. Panci sie fiolka z moja krwia zbila a na wynikach napisali, ze nie dostarczono, tak najlatwiej

Klaudus to co my tu piszemy,nasze zale to jest tez rodzaj terapii. Jak bylam nastolatka i bylo mi zle w domu to pisalam swoje zale i marzenia na karteczkach i je darlam, zeby nikt nie przeczytal. Chyba jednak Ktoś przeczytal bo czesc sie spelnila marzen wlasnie piszac dotarlo to do mnie... jakis czas temu dowiedzialam sie, ze psycholodzy radza takie pisanie, ze to pomaga wiec sama sobie robilam nieswiadomie terapie nike wiedzac kto to psycholog, no poza takim szkolnym co wszelkich, lobuzow szkolnych do niej prowadzali

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:01
Stary 2013-01-20, 22:55   #10628
Niezadowolencja
Raczkowanie

Klauduś słuchaj, a raczej czytaj co piszą dziewczyny i pamiętaj, że jesteś ważna, mądra i dobra. Troszcz się teraz o siebie i niech Ci nie będzie żal swojego Tż, a jeżeli już to z pewnością w tej chwili mu tego nie pokazuj.
Babeczko dobrze, że jesteś i wszystki dobrze, że jesteście
Stary 2013-01-20, 22:58   #10629
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Klaudeczko to czasem wypij sobie tak dwie lampki wina na rozluźnienie języka On nie ma świadomości tego, że źle robi, skoro Ty milczysz. Teraz go zatkało, bo mu wygarnęłaś, nie tłum w sobie tych uczuć, niech wie, że źle robi
Trzymaj się cieplutko Mam nadzieję, że wszystko pójdzie w dobrym kierunko, czy to u jego boku czy też nie, obyś była w końcu szczęśliwa, bo zasługujesz na to
dziekuj e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja jestem szczęśliwa..bo dla mnie szczęście to wiele... a tż to tylko dodatek..mam takie podejście!!!póki co...ale chciałabym by dzielił to szczęście ze mną....a on ...nie chce....widocznie........ .......

AMORCIO tak tak..po rozwodzie...miał 21 lat jak się żenił i zaraz żałował,chociaż pewnie ją kochał to wiem że trochę,a nawet bardzo rodzice jej,mieli wpływ na ślub.on chciał go odwołać dzień przed,jego mama mi opowiadala i on też zresztąnie wiem po co to opowiadam..ale fakty takie..on później ją zdradzał,uciekał ,cudował...wręcz mi jej szkoda...a później pojawiłam się ja,.19letnia klaudia....głupia...miała m świetnego chłopaka,ale mieliśmy kryzys...i nie wiem czy wytrwalibyśmy do dziś..ale wiem że to była wielka miłość................... no i pojawił się on!!!itd..itp....no i ja naiwna,dobra,klaudia weszłam w świat dużo starszy osób i innego świata..chciałam uciec ale nie dałam rady..no bo ON...tak mnie kochał................... .później pojawił się pan T po drodze...na studiach....i odeszłam od mojego tż..,bo wtedy jeszcze się nie rozwiódł...stwierdziłam że w takim razie koniec....odeszłam na serio!!!ale on latał ,cudował..kombinował,pozn awał mnie z mamą i cuda inne ..żebym tylko z nim była...no i się skusiłam..itd............ ......no i powstał mój synuś...mój tż się rozwiódł wtedy....ale sprostuję....żeby nie było..jak poznałam mojego tż to nie zył z żoną,chociaż..mógł mówić mi wszystko...ale jak naiwna nie byłam aż tak..mam nadzieję...i po 2 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem i tak już zostało.................. .i tak minęło 13 lat!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:11
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:01   #10630
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
[B]

Niezadowolencjo ja czytając pierwszą część Greya też się zastanawiałam jak onto wszystko odbiera Chętnie bym przeczytała to z jego perspektywy.
A co do dzieciaczków, te charakterne potrafią dać popalić i trzeba się powysilać przy nich, ale to dlatego, że czują się przy nas bezpieczne, bo nam ufają. Mimo tego, że potrafią zaleźć za skórę je kochamy, ale czasem mamy ochotę odetchnąć od nich I to wcale nie znaczy, że jesteś złą matką
Ja wiem, że to raczej o zmęczenie materiału chodzi i jak ktoś chciałby skrzywdzić moje kochane bąki to chyba bym ze skóry poobdzierała. Już raz się podarłam z pindą jedną co uważała, że jej synuś jest najmądrzejszy, a dyskutował i to w bardzo niekulturalny sposób z moją matką i mówił do mojego dziecka, że go zabije jak mój maluch będzie się bawił z jego siostrą. Moje małe oczywiście nawet nie zrozumiało co tamten gówniarz mówił, bo był za mały. Poza tym w domu nie rozmawiamy w taki sposób, więc stał jak ta sierotka i zastanawiał się dlaczego tamten nie chce się z nim ganiać. Mówię wam, że jak bym tamtego dopadła to skóra z tyłka by mu złaziła. A mamuśka co zrobiła? Pogłaskała po głowie i powiedziała, że jej synek jest super. No nie trafiłoby Was?

Co do Grey'a to powiem Ci, że nie sądziłam, że tak mi się spodoba ten współczesny harlequin

Edytowane przez Niezadowolencja
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:09
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:06   #10631
Amorcio
Wtajemniczenie

Klaudus nie, nie zgadzam sie zeby bylo Ci go zal!!! Pomysl, zastanow sie czy jemu bylo Ciebie zal gdy robil to co robil?! Juz? Znasz odpowiedz prawada...i juz nie jest Ci go zal tylko siebie i swoich dzieci. A teraz bedziesz juz silniejsza, twardsza i nie pozwolisz sobie na zwatpienie w to co zaczelas bo.. CHCESZ BYC KOCHANA i CI SIE TO NALEZY nie tylko przez dzieci i rodzine
Stary 2013-01-20, 23:17   #10632
klaudeczka2010
Zadomowienie

kochane słoneczka...idę się umyć i spać bo mnie oczy bolą!...nie dosyć że to wino to łzy i ledwo widze już !!!!dziękuję WAM WSZYSTKIM I KAŻDEJ Z OSOBNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !wiecie o tyma jutro rano wyprawić dzieci do szkóły,przedszkola trzeba i na 9 do knajpy..mam nadzieję że ruch będziezdam jutro relację co i jak...całuję z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-01-20, 23:20   #10633
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
kochane słoneczka...idę się umyć i spać bo mnie oczy bolą!...nie dosyć że to wino to łzy i ledwo widze już !!!!dziękuję WAM WSZYSTKIM I KAŻDEJ Z OSOBNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !wiecie o tyma jutro rano wyprawić dzieci do szkóły,przedszkola trzeba i na 9 do knajpy..mam nadzieję że ruch będziezdam jutro relację co i jak...całuję z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Śpij spokojnie Kladeczko.
Stary 2013-01-20, 23:23   #10634
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudus nie, nie zgadzam sie zeby bylo Ci go zal!!! Pomysl, zastanow sie czy jemu bylo Ciebie zal gdy robil to co robil?! Juz? Znasz odpowiedz prawada...i juz nie jest Ci go zal tylko siebie i swoich dzieci. A teraz bedziesz juz silniejsza, twardsza i nie pozwolisz sobie na zwatpienie w to co zaczelas bo.. CHCESZ BYC KOCHANA i CI SIE TO NALEZY nie tylko przez dzieci i rodzine
musiałam tylko Ci kochanie napisać...że aż się uśmiechnęłam jak cię przeczytalam!!!!a teraz tak mi się marzy by mnie ktoś przytulił....mam tak codzień...ale zobacz jaka ja głupia..jak z synkiem w ciąży byłam..9lat temu...to pamiętam jak znajomej mówiłam że chciałabym żeby on mnie przytulał itd..a ona do mnie to sam się przytul do niego..czyli to odwieczny problem...ale to co jeszcze on w ciąży z synciem wyprawiał....to nie chciałybyście wiedzieć...dobra ..rozpędzilam się!!!a pewnie jakas wina we mnie tkwi!!!i nie zamierzam się wybielać...ale on nic mi nie zarzuca.przysięgam...nic. .proszę by mi powiedział co ja źle robię ..co jest nie tak..nie uzyskuję odpowiedzi....

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Śpij spokojnie Kladeczko.
WY TEŻAAA I NIEZADOWOLENCJA..wczoraj byłam w H&M i to jest stanik SOFT BRA...a stąd wiem że mojej koleżance po operacji wczoraj go odkładałam bo ona nie wiedziała jaki to....więc to takie coś....bez fiszbinek i mięciutki jak gąbeczka!!!polecam ...aaa kosztuje 59 chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:27
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:32   #10635
Niezadowolencja
Raczkowanie

dzięki Klaudeczko jak będę w H&M to zerknę czy mają takie coś

Chyba trochę poczytam przed snem, albo muzyczki lepiej posłucham. Nic to pora i na mnie.
Miłej nocy życzę i równie miłego dnia (poniedziałku)
Stary 2013-01-20, 23:32   #10636
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Śpij spokojnie!!
Stary 2013-01-20, 23:35   #10637
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Eh tam, widać wszystkie mamy coś z głową zdaniem innych - ale czy to ważne?! Nie znamy się, z pozoru jedyne co nas łączy to posiadanie lub zamiar posiadania implantów, ale jesteśmy tu, żeby się wzajemnie wspierać

Dobrej nocy Wszystkim!!!

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:38
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:52   #10638
kicia_nh
Zadomowienie

Dziewczynki ja też Wam życzę miłej nocki Kurcze padam po dniu dzisiejszym a jeszce mąż mnie wołał, żebym na górę szybko przyleciała. No i okazało się, że mój synuś wymiotował, zarzygał całe swoje łóżko, siebie i podłogę a że mój tż ma słaby żołądek to zamiast samemu wziąźć go czy lecieć po miskę to mnie zawołał, żebym sprzątała wszystko. Sam z odruchem wymiotnym wyszedł z pokoju i wrócił jak było posprzątane, mały przebrany, pościel zmieniona Ehh te chłopy to mocno są ale w gębie i mięśniach:/ a brudną robotę to my musimy odwalać. Miałam Wam jeszcze coś pisać, ale po tym to mi wena odeszła. Biedactwo moje tak się pomęczyło, jutro to do taty muszę dzwonić co mu dawał jeść, bo cały weekend był u niego. Pierw go czyściło a teraz to Mam nadzieję, że na tym koniec, bo mi się serce kroi, gdy patrzę jak się męczy

Stary 2013-01-20, 23:58   #10639
chiquitkaaa
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Czesc dziewczynki jestem tu nowa ,chcialam sie ze wszystkimi przywitac czytam wasze komentarze od 4 h i konca nie widac....troche sie oczytalam ale mam starszny metlik....Chce sobie powiekszyc biust, ktory mam maly zastanawiam sie czy mentor czy allergen i jaka wielkosc i anatomy czy okragle, szczerze mowiac to bardziej mi sie podobaja okragle.Bardzo dlugo sie wahalam juz rok temu chcialam zrobic, ale jak moj facet to uslyszal to powiedzial ze dramat zebym sie pukla w glowe i zastanowila nad swoim zyciem, mam ladne naturalne piersi a jak sobie zrobie to bede plastikowo wygladac i ze on niecierpi osobiscie sylikonow bo nawet w dotyku sa nie fajne i ludzie pozniej tylko obgaduja:-( niedawno sie z nim rozstalam i niestety wciaz po nim placze i nie potrafie zapomniec i jakos sie z tym pogodzic,zawsze bylam zimna suka dla facetow a teraz jak sie pierwszy raz otworzylam i sie zakochalam to zostalam porzucona i mam strasznego dola, a zanim go poznalam bylam bardzo szczesliwa osoba nigdy nie chodzilam smutna, zawsze mialam banana na twarzy a teraz jestem w jakiejs depresji dramat nigdy nie myslalam ze moge byc kiedys nieszczesliwa i z tego wzgledu postanowilam zmienic cos w swoim zyciu zeby poprawic sobie samoocene, starsznie mi spadla czyje ze ciezko mi bedzie poznac kogos teraz bo caly czas o nim mysle a on juz o mnie calkiem zapomnial i to chyba najbardziej boli takze nie bede miec juz faceta ale bede miec cycki pocieszam sie chociaz tak.Jutro dzwonie do doktora i umawiam sie na wizyte, musze cos w sobie zmienic bo sie zalamie.Dlatego postanowilam dolaczyc do was i mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierac bo za bardzo nie mam na kogo liczyc kazdy mi mowi ze dramat a mamie niestety nie moge powiedziec bo chyba by na zawal padla jest bardzo przeciwna takim rzeczom, takze dziewczyny licze na wasze wsparcie i otuche.pozdrawiam
chiquitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 00:40   #10640
chiquitkaaa
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

dobranoc dziewczynki

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

kurcze widze ze moja wczesniejsza wiadomosc sie nie wyswietla chyba cos namieszalam przy wysylaniu a wiec pisze jeszecze raz...
witam wszystkie wizazanki, jestem tu nowa, czytam wasze forum od ponad 4 h i konca nie widac....wiec mam sporo pytac planuje powiekszyc sobie biust i to jak najszybciej w sumie to juz planowalam rok temu ale moj facet postukal mi po glowie i powiedzial ze bede wygladac starsznie plastikowo i ze ludzie beda gadac i wogole ze on niecierpi sylikonow ze mam ladne naturalne piersi i zebym sie zastanowila nad swoim zyciem wiec zrezygnowalam z tego pomyslu....jednak dzis juz niestety nie jestesmy razem nad czym bardzo ubolewam rozstalismy sie niedawno i chycilam jakas depresje zawsze bylam zimna wobec kolesi i nigdy nie bylo mi ciezko sie rozstac zawsze to ja kogos zostawialam, teraz jak sie otworzylam przed nim i sie zakochalam to on mnie zostawil i ciezko mi sie z tym pogodzic i ciagle za nim placze i tesknie a najgorsze jest to ze on tak szybko o mnie zapomnial i juz nawet mi nie odpisuje i mowi ze chce poznac kogos nowego jak przyjedzie do Krakowa (bo tak wogole mieszka w sydney ale pochodzi z krk i chce tu wrocic na stale) starsznie mnie to zabolalo caly czas sie ludzilam ze da nam jezcze szanse ale niestety i z tego wzgledu zamierzam zmienic cos w swoimzyciu by sie totalnie nie zalamac jakos sie pocieszyc, a dodam ze zawsze bylam szczesliwa osoba ze wszystkiego sie cieszylam a teraz jestem w jakis strzepach normalnie nabawilam sie jakiejs nerwicy, niestety nie mam faceta ale bede miala cycki musze sie jakos pocieszyc i wziac za siebie i zaczne od piersi ,ktore sa moim kompleksem....mam do was sporo pytan czy robic anatomy czy okragle(przyznam ze okragle bardziej mi sie podobaja) i czy mentor czy allergen i jaka wielkosc chce miec ladny duzy biust czuc sie pewnie siebie i kobieco ale boje sie jak to bedzie tym bardziej ze mieszkam z mama a niestety nie moge jej powiedziec o tym bo by mnie z domu wyrzucila wiec nie mam za bardzo na kogo liczyc podczas rekonwalestencji i do tego ile wziac urlopu w pracy(pracuje fizycznie)....mam nadzieje ze wy mnie bedziecie wspierac bo milo czytac wasze posty jak jedna pociesza druga i nie ma tu zazdrosci ani zawisci pzdr ehhh
chiquitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 08:12   #10641
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki ja też Wam życzę miłej nocki Kurcze padam po dniu dzisiejszym a jeszce mąż mnie wołał, żebym na górę szybko przyleciała. No i okazało się, że mój synuś wymiotował, zarzygał całe swoje łóżko, siebie i podłogę a że mój tż ma słaby żołądek to zamiast samemu wziąźć go czy lecieć po miskę to mnie zawołał, żebym sprzątała wszystko. Sam z odruchem wymiotnym wyszedł z pokoju i wrócił jak było posprzątane, mały przebrany, pościel zmieniona Ehh te chłopy to mocno są ale w gębie i mięśniach:/ a brudną robotę to my musimy odwalać. Miałam Wam jeszcze coś pisać, ale po tym to mi wena odeszła. Biedactwo moje tak się pomęczyło, jutro to do taty muszę dzwonić co mu dawał jeść, bo cały weekend był u niego. Pierw go czyściło a teraz to Mam nadzieję, że na tym koniec, bo mi się serce kroi, gdy patrzę jak się męczy
Witam się z ranka Brr zimno
A mój Tz jak innych spraw się nie tyka domowo-dzięcięcych (ostatnio jakis kryzysik) tak jak dzieciaki mają problemy wymiotne to:
- on sprząta - ja udaję, że nie mogę bo mam odruch wymiotny
- ja się zajmuję ogarnięciem dziecka - mycie, przebranie itp.
U mnie na odwrót. Ale nie zmienia to faktu że " i tak mocno są ale w gębie i mięśniach a brudną robotę to my musimy odwalać"
** U mnie dzieciaki w sumie od Świąt chorują - katarek, kaszelek, później mocniejszy ból gardła. Do tego czyszczenie, wymioty małej w nocy z zaflegmienia. Skonczyło sie zapaleniem oskrzeli u synka, zapaleniem ucha i oskrzeli u córci. On antybiotyk 3 dni, ona 7 dni w zastrzykach. No i dzisiaj jest mój ostatni dzień L4, jutro wracam do pracy. Chociaz wclae mi sie nie chce

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-21 o 08:16
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 08:24   #10642
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
ale wczoraj naprodukowałyście ... poczytałam ciut

Żaba, Klaudek,
ależ Wy jesteście laski

Żabuuś,
wiedziałam, ze dasz radę skoro i ja dałam
i Ty od razu poszalałaś a ja na razie skromnie... na raz 30-40 min max ćwiczeń

Klaudek,
strasznie mocno Ciebie tulę
i uwierz, że wiem co czujesz

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

i zapomniałam ... tak, zmienia mi się cyferka z przodu

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 08:51   #10643
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
wiesz.....a ja myślałam że nic nie tłumię w sobie....a przeciez wszystko tłumiłam.....i mu to uświadamiam....że nawet się stresuję jak naciśnie na klamkę ...on i klamka to stres bo zaraz będzie że kur...on zakupy niesie..że kur///on zmęczony,...aaa ja biegiem chwytam zakupy bo pan zmęczony i popylam wszystko rozpakować...a dziś np...mówię....rozpakuj to ,ja jak robię zakupy to sama wkładam gdzie trzeba..albo...ON...że ze zmywarki nie wyciągnęłam?????????????? ???????a ja zazwyczaj ...aaa później....a teraz..bo nie mam ku..ochoty ..wyciągnij jak ci się chce!!!!!!!!!on zawsze posprzątane,poukładane... niech mnie cmoknie..skończyłam z tym.....i mu to uświadomiłam...dleczego ON TERAZ BĘDZIE MNIE ODBIERAŁ JAK SUKĘ....BO WŁAŚNIE ZACZNĘ BYĆ NORMALNA~~~widzę że lekki szok go ogarnął!!!!kozak..śmiać mi się chce...ja go nie potrzebuję do życia....wiem to..mam dzieci,bliskich...cudowny ch..ukochaną siostrę,mamę..przyjaciól. ..pieprzę to wszystko!!!i jemu też życzę szczęścia!!!powiedziałam mu to!!!....ale ja WAM to mówię...mój kochany tż będzie płakał..chociaz wcale nie chcę tym razem.....niechębędzie szczęśliwy beze mnie!!!
Kobieto jak to przeczytałam to az mi sie banan an twarzy pojawił. Piękne słowa - wszystkie tu rozumiemy te skróty myslowe - to jest tzw. ŻYCIE I Ja też zrobiłam taka rewolucje jakieś pół roku temu jak Ty - wygarnęłam tak że aż się ziemia zatrzęsła I jak na razie jest duza poprawa, wziął sie troche do roboty ale trzymam rekę na pulsie. Albo związek partnerski albo "adios". Nie wiem co będzie za kilka lat, na razie się dogadujemy, widać i czuć że nie tylko dzieci Nas łączą. Moja siostraa rozwiodła się 2 m-ce temu. 2 lata po ślubie, 16 lat w związku.
Horo
wyzwoliłaś we mnie ostatnio dobrą energię w kierunku ćwiczeń. Tzn. na razie jeszcze o tym myślę tylko - dzieciaki chcę doleczyć. Jak tam czytam o Twoim zawzięciu to też mi się zachciało. Moje posladki już nie są takie sterczące jak kiedyś - nagle to bardziej zauważyłam. Dziękuje

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ze co??????? Mam nadzieje, ze ten stroj to nie dla Ciebie, a dla Twojej mhhhhhhh prababci np.

Ja sobie sprawilam kolejny topik XS A wlasciwie 4 takie same, tylko kazdy w innym kolorze
No zwariować można - jaki widok Żaba

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
hahahahahah

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Dokładnie! Nie sztuka mieć dziecko, sztuka coś mu zapewnić. I pamiętaj, to czy będziesz miała dziecko, czy nie, to tylko i wyłącznie TWOJA sprawa i nikomu nic do tego. Nikt nie ma prawa Cię umoralniać i wpajać swojego zdania. Bo w razie czego, to na Tobie skupi sie cały ciężar
Łoo matko, no pewnie święte słowa. Dzieciaki to czasami naprawdę "ciężkie wory pod oczami".

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-21 o 09:06
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:05   #10644
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a jak byłam chora tak dalej jestem ;/ jestem cała obolała masakra klatka piersiowa brzuch dziś nie poszłam do pracy bo dalej ze mną kiepsko zwłaszcza że mały też mi się rozchorował ;/ pewnie po op też będę taka obolała do wytrzymania teraz boli bo kaszlę i to jest najgorsze już dawno tak kiepsko się nie czułam jak jestem chora na gardło to zawsze umieram dziwne
witam z rana ;*

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-21 o 09:11
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:37   #10645
Krystel13
Raczkowanie

WITAM WSZYSTKIE W TEN PASKUDNY MROŹNY PORANEK!!!

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

No to dziewczyno - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! I pamietaj... życie zaczyna się po czterdziestce.... (wiem co mówię!!!)

przedpo 24.01 - 3

nkolodii 28.01- 7

malina986 05.02- 15

krystel13 - 14.02 - 24

niezapominajka1987 - 25.02. -35

jusi84 28.02 -38

przedpo-zacznij odliczac godziny!!! denerwujesz się????

Klaudeczko- i jak tam?????

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2013-01-21 o 09:48
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:45   #10646
buziol04
Raczkowanie

Kochane a powiedzcie mi jak to jest z tym vatem . Bo na stronie mojej kliniki znalazłam informacje ze jesli przedstawi sie zaswiadczenie od psychologa, ze zabieg bedzie mial charakter leczniczy to vat jest nie naliczany. Powiedzcie mi czy Wy miałyscie takie zaświadczenie ? i jak go zdobyc? Bo nie jestem pewna co do tego ze psycholog mi od reki takie cos wypisze
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:57   #10647
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Dziękuję za miłe komentarze w albumie. Moje krzywusy poczuły się piękne

Horo kochana, mnóstwo szczęścia, radości, pociechy ze wszystkiego i wszystkich dookoła, cudnych włosków, pięknych cycków, płaskiego brzuszka i jędrnej pupci przez kolejne 40 latek

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Kochane a powiedzcie mi jak to jest z tym vatem . Bo na stronie mojej kliniki znalazłam informacje ze jesli przedstawi sie zaswiadczenie od psychologa, ze zabieg bedzie mial charakter leczniczy to vat jest nie naliczany. Powiedzcie mi czy Wy miałyscie takie zaświadczenie ? i jak go zdobyc? Bo nie jestem pewna co do tego ze psycholog mi od reki takie cos wypisze

Nic takiego nie musiałam mieć
Stary 2013-01-21, 10:09   #10648
Amorcio
Wtajemniczenie

Horo życzę Ci spełnienia marzeń najskrytszych

Witam sie z ranka i znkam bo spotykamy sie za niedlugo z Celinka, Ilonka i Krokusikiem na kawce

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-21 o 10:12
Stary 2013-01-21, 10:22   #10649
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Witam sie z ranka i znkam bo spotykamy sie za niedlugo z Celinka, Ilonka i Krokusikiem na kawce
Buuuuuuuu , ja też chcę z Wami . Miałam być dzisiaj w Gdańsku, ale tak zimno i ślisko, że nosa się nie chce wystawiać za drzwi.
Proszę Krokusika wycałować od Aniki
Stary 2013-01-21, 10:54   #10650
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ale wczoraj naprodukowałyście ... poczytałam ciut

Żaba, Klaudek,
ależ Wy jesteście laski

Żabuuś,
wiedziałam, ze dasz radę skoro i ja dałam
i Ty od razu poszalałaś a ja na razie skromnie... na raz 30-40 min max ćwiczeń

Klaudek,
strasznie mocno Ciebie tulę
i uwierz, że wiem co czujesz

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

A ja wieśniara nie skumałam sto lat, zdrowia - bo resztę da sie kupić

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości