Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 23:01   #2581
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cześć, Kochane!
Ja już (niestety ) w Warszawie.
Jutro Was nadrobię.
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 07:48   #2582
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że dokładnie rok temu Julek był z nami od 10 minut
Inutil wszystkiego naj, naj, naj dla Juliana!!!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

powoli biorę się za zakupy dla siebie do szpitala... brrrrr....
Monia a dlaczego "brrrr.." ?? Boisz się zakupów czy raczej to ten ciągły strach i lęk się odzywa? czy może boisz się porodu?? Tak czy inaczej musisz być dzielną dziewczynką i wszystko ładnie skompletować na czas

Tak sobie wczoraj myślałam o Was marcóweczki i to już naprawdę coraz bliżej godziny "zero" Luty już za pasem a potem marzec

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Cześć, Kochane!
Medi witaj kochana mam nadzieje na cudowną relację z weekendu bo zapewne było cudownie.

Bacha przylazła @ ??? czy może jednak nie

Perse, Lunka za wizyty!!!! musi być dobrze

i więcej nie pamiętam...

a z optymistycznych wiadomości to w sobotę moja sąsiadka urodziła zdrowego synka!!! w 2011 jej córeczka zmarła podczas porodu..
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:45   #2583
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam

Medi dobrze że jesteś Kochana....

Anitka gratki dla sąsiadki! Dobrze że się wszystko dobrze skończyło!! a co u Ciebie???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:55   #2584
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

Perse, Lunka za wizyty!!!! musi być dobrze

i więcej nie pamiętam...

a z optymistycznych wiadomości to w sobotę moja sąsiadka urodziła zdrowego synka!!! w 2011 jej córeczka zmarła podczas porodu..
Dziękuję, ale ja dzisiaj nie wizytuję
Byłam rano na badaniach krwi - morfo, TSH, krzepliwość no i siusie, trzeba zacząć kontrolować białko
Teraz jem śniadanie - pierwsze, drugie, popijam soczkiem, herbatą. I drżę na myśl o tym, co będzie dzisiaj w gaciach po podróży do lab W końcu to niespotykana aktywność...
No ale zaraz kończę śniadanie i się kładę.

Straszne, co napisałaś o sąsiadce Coś się stało przy porodzie czy dziewczynka była chora?
Ale dobrze, że synek się urodził zdrowy!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:11   #2585
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

Anitka gratki dla sąsiadki! Dobrze że się wszystko dobrze skończyło!! a co u Ciebie???
U mnie po staremu, ale jak to się mówi lepsza "stara bieda" niż nowa.. generalnie nic się w moim życiu ciekawego nie dzieje.

Cieszę się że jazda samochodem Ci się podoba kochana!!! Agatka będzie z Ciebie kierowca mój tż mówi że jak ktoś w zimę potrafi prowadzić dobrze samochód to jest dobrym kierowcą.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38765600]
Dziękuję, ale ja dzisiaj nie wizytuję

I drżę na myśl o tym, co będzie dzisiaj w gaciach po podróży do lab W końcu to niespotykana aktywność...
No ale zaraz kończę śniadanie i się kładę.

Straszne, co napisałaś o sąsiadce Coś się stało przy porodzie czy dziewczynka była chora?
Ale dobrze, że synek się urodził zdrowy!
[/QUOTE]

Perse to coś źle zakodowałam z tą wizytą.. Oby badania wyszły dobrze! I nie stresuj się na zapas! Nawet jeśli coś się w gatkach pojawi to będzie to jak dziewczyny pisały efekt grawitacji!

Co do sąsiadki.. straszna historia.. ciąża prawidłowa, zdrowa i brak decyzji lekarza o cc na czas..i maleńka udusiła się pępowiną..

Ten ciągły strach AM jest dla mnie przerażający.. życie okrutnie pozbawiło nas radości w tzw. czystej postaci w trakcie ciąży..
Stary 2013-01-21, 10:23   #2586
Konto usunięte

Cytat:
Co do sąsiadki.. straszna historia.. ciąża prawidłowa, zdrowa i brak decyzji lekarza o cc na czas..i maleńka udusiła się pępowiną..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:57   #2587
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Monia a dlaczego "brrrr.." ?? Boisz się zakupów czy raczej to ten ciągły strach i lęk się odzywa? czy może boisz się porodu?? Tak czy inaczej musisz być dzielną dziewczynką i wszystko ładnie skompletować na czas
jakoś przerażają mnie te porodowe "kobiece" zakupy. samego porodu też się boję, tego, że coś stanie się w ostatniej chwili, że ktoś nie zareaguje na czas, w końcu tyle się czyta, że lekarze zwlekali z cc, upierali się by kobieta rodziła sn, itp. ale zakupy coraz bliżej, mam już pospisywane co nieco tylko zwlekam ze zrobieniem zamówienia na all. jutro zaczniemy 8 miesiąc.

Cytat:
straszne
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:58   #2588
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie po staremu, ale jak to się mówi lepsza "stara bieda" niż nowa.. generalnie nic się w moim życiu ciekawego nie dzieje.

Cieszę się że jazda samochodem Ci się podoba kochana!!! Agatka będzie z Ciebie kierowca mój tż mówi że jak ktoś w zimę potrafi prowadzić dobrze samochód to jest dobrym kierowcą.
przyjdą lepsze dni.....niebawem!!

A ja rosnę i rosnę hihi dziękuję

Historia sąsiadki straszna....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-21, 11:06   #2589
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
jutro zaczniemy 8 miesiąc.
Super Jest radość

Cytat:

Historia sąsiadki straszna....
Najgorsze jest to, że takich tragedii jest pełno.. a liczba poronień jest tak ogromna że ja tego nie pojmuję..
Stary 2013-01-21, 11:12   #2590
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
czekam na relację

Cytat:
.. straszna historia.. ciąża prawidłowa, zdrowa i brak decyzji lekarza o cc na czas..i maleńka udusiła się pępowiną..

Cytat:
samego porodu też się boję, tego, że coś stanie się w ostatniej chwili, że ktoś nie zareaguje na cza

Cytat:
.. a liczba poronień jest tak ogromna że ja tego nie pojmuję..
nigdy tego nie pojmę. i gadki o procencie, który być musi

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 12:47   #2591
BERBIE
Zakorzenienie

Kurczetyle napisałam a mi skasowało
Dobra, wdech, wydech i jeszcze raz...

Dzień dobry Kochane Nadrabiam, bo zrobiłam sobie parę dni bez wizazu, aby spędzić więcej czasu z tż. Może już Wam pisałam (nie pamiętam ) wychodzi na to, że mamy Herpes wirusa, mam na razie tylko szczątkowe wyniki, więc czekam na całość i do lekarza... Wczoraj byłam w Operze (pierwszy raz) i jestem zachwycona. Diś mam wolne i miałam masę planów, a dostałam @ i spałam prawie do 11 a teraz jestem połamana No nic, zaraz wezmę się w garść i jadę na miasto. Chcę na wiosnę wyremontować łazienkę i zaczynam się rozglądać. Siedzę wieczorami zarzucona Czterema Kątami itp. Jakiś czas temu, któraś z was wstawiała zdjęcia łazienki zaprojektowanej przez firmę? Maksi to ty? Mogę prosić o powtórkę zdjęć i informację ile kasy więła firma za projekt? Może macie dla mnie jakieś rady?

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja przez dwa lata wolałam jeździć autobusem a w tej nie miałam wyjścia... i tak musze jeździć do lekarza a TŻ nie ma prawka
chociaz ostatnio przeżyłam taki Hardcore że auto stoi pod blokiem i czeka aż śnieg stopnieje
a co się stało?
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, od 2 godzinek jesteśmy w domku. Mały Aleksander śpi najedzony w łóżku a właściwie Aleksander Wielki, bo taki duży się urodził.
Kochana ciesze się z całego serduszka że Oli już jest z Wami. Mam nadzieję, że szybko się zagoisz i będziesz mogła w pełni cieszyć się macierzyństwem.

Cytat:
gratulację dla sąsiadki, zasłużyła na szczęście

Inutlik spóźnione ale najszczersze życzenia zdrowia dla Julka

Agatko gratuluję odwagi w jeździe

Zeberko mam rozumieć, że w tym roku mam planować wyjazd w góry na jesień, żeby móc was odwiedzić w nowym domku?

Kasiahexe, Sofcia, Diana odezwijcie się
Stary 2013-01-21, 14:03   #2592
agatkaa1
Zakorzenienie

Berbie a jak się czujesz?? dacie sobie radę!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-21, 15:39   #2593
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje dla sąsiadki
Cytat:

Ten ciągły strach AM jest dla mnie przerażający.. życie okrutnie pozbawiło nas radości w tzw. czystej postaci w trakcie ciąży..
Straszne to

Witam
U mojego tż nie udało sie nic załatwićDziś idzie ostatni dzień do pracy

W dodatku ten chu...j zostanie chyba moim brygadzistą:mur :

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-01-21 o 15:47
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 16:28   #2594
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Nie będę Ci już więcej pisać, że masz pechowy początek roku, bo zapewne to wiesz. Napiszę Ci tylko, że los się MUSI wkrótce odwrócić!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-01-21, 17:29   #2595
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Berbie a jak się czujesz?? dacie sobie radę!!
trochę zasmarkana jestem, i dzisiaj wzdęta ale tak poza tym ok
Cytat:
Kurcze, naprawdę nieciekawie u was... Niech tż od razu rejestruje się w UP to choć kurowniówkę na razie pobierze. Ty też rozglądaj się za czymś innym.
Stary 2013-01-21, 18:24   #2596
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny w najgorszych koszmarach nie przypuszczałam że ten ch..j może zostać moim przełożonym

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 20:07   #2597
Luna0
Zakorzenienie

Dobry wieczór

U nas wszystko ok, miałam USG i mały ma.. 2,5 kg
Bardzo duzy jak na 30t5d ale co poradzić gin mówił że USG się czasami myli o 0,5kg itd ale jak mi zbadal brzuch ręcznie to stwierdził że faktycznie jest to dzidziuś na 2,5 kg także mamy olbrzyma ale mam się przygotować że poród będzie od 37tc więc może tak dużo już nie urośnie fenoterol zwiększony 1 tabl co 6h więc będę się trząść cały czas ale jak trzeba to trzeba. Jak skurcze nie przejdą to na pare dni do szpitala żeby mnie podładowali kroplówką przeciwskurczową..
a mały jak nie kopał tak przed wizytą zaczął i do teraz kopie mocno
szyjka zamknięta

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 20:13   #2598
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś idzie ostatni dzień do pracy

Cytat:
a mały jak nie kopał tak przed wizytą zaczął i do teraz kopie mocno
szyjka zamknięta

duży chłopak

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 20:13   #2599
Konto usunięte

Cytat:
Dobry wieczór

U nas wszystko ok
Stary 2013-01-21, 21:01   #2600
eseska
Zakorzenienie

HEJ!
nadrobiłam Dorwało mnie przeziębienie i lekko wypadłam z obiegu. W piatek to w sumie tylko lezałam a mama i Tz zajmowali sie Zosią- mi tylko do karmienia. na szczescie juz lepiej.

MEASIA! ciekawe czy to juz? doczekac sie nie moge wiesci od Ciebie!
PERSE! mocno przytulam! strach jest straszny ale dasz rade stawic mu czoła dla Maleństwa. trzymam kciuki za wyniki i czysta wkładkę!
MEDI! gdzie relacja z wyjazdu do Itali?
ZEBERKA! to u Was z kopyta rusza urządzanie. Ale bedziecie miec fajnie!!!
INUTIL! spóznione 100 lat dla JULKA~!
MAGA! jak czytam o pierwszych dniach w domu z Olkiem to jakbym o sobie czytała. Poznacie sie dogadacie i bedzie dobrze. Na początku wszystko przeraza!
IZA! alez Wy macie z tą pracą. Szkoda ze sie nie udało Tz. A jeszcze masz miec takiego przełożonego- przechlapane. Duzo sił dla Ciebie!
AGUSIA! jaki Mikołaj juz duzy!
AGATKO! brawa za pierwsze jazdy samodzielne!!! klaski:
PANI! jak tam Torresik?
FIO! co u Stasia?
KUNDZIA! a Ty juz sie dogadałaś z Tosią?
BERBIE! remont łazienki? fajnie!!!!!
LUNAO! supper ze jest OK!!! i duze dzieciatko masz!!
ANITA! graatki dla sąsiadki. Ale wczesniejsze przezycia

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:44   #2601
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

czesc kobiety
zaraz zczne nadrabiac bo wlasnie wrocilm ze szpitala. w czwatrek dostalam skurczy. zostawili mnie na oddziale podlaczona do KTG i ze skurczami co 10 minut takimi, ze mi swieczki stawaly w oczach. po ok 6 godzinah kolo 4 rano Marysia stwierdzila, ze pada snieg i jest zimno i ma to w d... i skurcze ustapily. o 7 rano poprosilam o odlaczenie od KTg bo moje zebra chcialy mnie zabic. w pistek probowalam choc troszke odpoczac ale na sli gdzie bylam (bylo nas 4 sztuki) mialam koreanke czy inne z tamtych stron ktora non stop wisiala na telefonia i sie klocila. modlilm si, aby jej telefon padl, ale nie zostaly moje modlitwy wysluchane. szczytem bylo jak wlaczyla tryb glosnomowiacy. nie pomagaly prosby poloznychh. laska byla ograniczona. zatkalo nas jak przyjechal jaj ojciec i zaczela sie rozmowa z lekarka. jej ojciec sie z lekarka klocil. ta probowala wytlumaczyc, ze potrzebuje usg, zeby byc pewną, ze dziecko jest zdrowe, ale trzeba poczekac na to usg. ojciec zapytal czy lekarka potrafi je zrobic i po otrzymaniu pozytywnej opinii, powiedzial, zeby lekarka znalazla wolne usg i zrobila sama to usg bo oni chca isc do domu lekarke malo nie trafilo. nocke przespalam. nastepnego dnia wyszedl problem mojego cisnienia. okazalo sie ze jest lekko podwyzszone. zapadla decyzja o probie wywolania porodu poprzez stymulacje pochwy, zostalam poinformowana, ze medoda nie jest inwazyjna dla Malej, ale bardzo bolesna dla mnie. zgodzilam sie, poprosilam tylko, zeby poczekac na TZ. w miedzy czasie zrobili mi przeplyw krwi w pepowinie. wszystko oprocz tego cisnienia wychodzilo wspaniale. sam zabieg nie bolal, polega on na tym, ze polozna wlozya palce i zaczela rozwoerac szyjke od wewnatrz. ok 23 zaczely sie skurcze. sciagnelam TZ do szpitala, przeniesli mnie do pojedynczego pokoju, zeby TZ mogl byc ze mna. ok 1 w nocy polozna znow stymulowala szyjke macicy (tym razem bolalo, ale dalo sie wytrzymac). ok 3 w nocy Maysia znowu miala w nosie sie rodzic sie, a ja sie rozryczalam, bo juz nie mialam sily. w tej chwili wciaz jestem w dwupaku z cisnieniem pod kontrola i 29 mam wizyte w szpitalu z podjeciem decyzji co dalej. rozmawialam dzis na temat wywolania porodu farmakologicznie, ale nie maja zadnych podstaw do tego. wszytskie wyniki sa dobre, Mala rozwija sie wspaniale, wazy ok 3400 g. Tz powiedzial, ze najwiekszy wysile jaki mi wolno wykonac w domu to pojscie do toalety i to pod kontrola, zebym za bardzo nie stekala i parla
rozpisalam sie bardzi. ide teraz nadrabiac

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, od 2 godzinek jesteśmy w domku. Mały Aleksander śpi najedzony w łóżku a właściwie Aleksander Wielki, bo taki duży się urodził.
gratuluje

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Pani dziękujemy

Wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że dokładnie rok temu Julek był z nami od 10 minut

niesamowite uczucie, pamiętam wszystko dokładnie jak by to było wczoraj.

Więc Julek stawia TORT
sto lat dl Julka

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-01-22 o 00:58
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 01:17   #2602
zebrawpaski
Zakorzenienie

measia- myślałam, że juz jesteś rozpakowana...aż mnie wszystko boli jak czytam....

BERBIE- po cichu przytaknę- zapraszam jesienią

agusia- podziwiam Cię z tym gotowaniem..

agatko - jak się wprawisz w jeżdżenie zimą to latem bedziesz rajdowiec

Perse- środa tuż tuż- chciałabym aby wizyty Cię uspokajały

iza- to chyba jednak w takim wypadku zmiana zmiany lub stanowiska?

Medi- relacje+fotki- czekamy

monia- rób zakupy- marzec już niebawem

Magusia- życzę szybkiej regeneracji (a może koło takie zwykłe dla dzieci- dmuchane do pływania ułatwi siedzenie?)

Luna-

anitax- przerażają mnie takie historie - myślę wtedy jak wielkim szczęściem jest zdrowe żywe dziecko i myślę z lękiem o kolejnych moich ciążach...straes jaki przeżywała Twoja sąsiadka podczas tej szczęśliwej ciąży czekając na rozwiązanie musi być niewyobrażalny...

Bacha?

inutil- ucałuj Julka od cioci Zebry

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-01-22 o 01:18
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 07:05   #2603
measia
Wtajemniczenie

no to ja dzis zapalam swiatelko

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
measia- myślałam, że juz jesteś rozpakowana...aż mnie wszystko boli jak czytam....
chcialabym, ale niestety jeszcze nie

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-01-22 o 07:16
Stary 2013-01-22, 07:43   #2604
eseska
Zakorzenienie

MEASIA! o kurcze!! ale Cie wymeczli. A Marysi dobrze widze u Ciebie. Wez jakis kontakt di ktirej z nas by choc smska naoisac !

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 07:48   #2605
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MEASIA! o kurcze!! ale Cie wymeczli. A Marysi dobrze widze u Ciebie. Wez jakis kontakt di ktirej z nas by choc smska naoisac !
smieje sie ze powinnam zaklady obstawiac ile razy jeszcze bede sie szykowala na porodowke
Stary 2013-01-22, 08:48   #2606
Luna0
Zakorzenienie

Measia ale jaja! Uparty maluszek

a ja troche się boje tego moje olbrzyma... kurczaki wczoraj to nawet byłam dumna ale tak naprawdę to jestem przerażona odstawiam słodycze i spróbuje się zdrowiej odżywiac to może mu już nie przybędzie tak dużo do tej pory przytyłam 11,5kg to też nie tragedia

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:06   #2607
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BERBIE;38768753 Jakiś czas temu, któraś z was wstawiała zdjęcia łazienki zaprojektowanej przez firmę? [B
Maksi[/B] to ty? Mogę prosić o powtórkę zdjęć i informację ile kasy więła firma za projekt? Może macie dla mnie jakieś rady?
w załączniku. projekt był gratis bo u nich kupowałam płytki, kleje, fugi itd.
Cytat:
super.

Dzień dobry!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (60,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1b.jpg (73,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1c.jpg (87,0 KB, 26 załadowań)
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:08   #2608
anitaxas
Zadomowienie

Heja

Cytat:
Lunka - synek silny chłopak Gratuluję
p.s. czyli TYLKO 7 tygodni do porodu!!!!

Cytat:
Iza sytuacja naprawdę nie do pozazdroszczenia.. Los Was doświadcza okrutnie.. Ale to tak zwalniają po prostu? czy dostanie chociaż jakąś odprawę Macie pomysł co dalej?

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Dorwało mnie przeziębienie i lekko wypadłam z obiegu. W piatek to w sumie tylko lezałam a mama i Tz zajmowali sie Zosią- mi tylko do karmienia. na szczescie juz lepiej.
Esesko dużo zdrówka dla Ciebie i Zosieńki

Measia ja też po cichu liczyłam że wrócisz na forum już rozpakowana Marysia uparciuszka A kiedy wypada planowany termin?

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
w załączniku. projekt był gratis bo u nich kupowałam płytki, kleje, fugi itd.
Maksi projekt mi się bardzo podoba A jak wyszło w realu? zadowolona jesteś?
no i co ze studiami? zapisujesz się czy odkładasz do jesieni?
Stary 2013-01-22, 09:14   #2609
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
czesc kobiety
czekałam na wieści od Ciebie z nadzieją, że wrócisz z Marysią na rękach. nieźle Cię tam wymęczyli w szpitalu..

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

od dziś mamy 8 miesiąc
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:33   #2610
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam

Lunka cudowne wieści Kochana

Measia chyba wszystkie tu myślałyśmy że Ty już rozpakowana!! Ojej ależ Cie wymęczyli i nadal w dwupaku ehh.... a czy ten zastrzyk juz Ci podali??

Izuś Cię mocno!!

Monika streszczaj się z tymi zakupami a nie skakaj do góry z radości

Maxi super łazienka!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-01-22 o 09:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości