|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cześć, Kochane!
![]() Ja już (niestety ) w Warszawie. Jutro Was nadrobię. |
|
|
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Dzień dobry
Cytat:
Monia a dlaczego "brrrr.." ?? Boisz się zakupów czy raczej to ten ciągły strach i lęk się odzywa? czy może boisz się porodu?? Tak czy inaczej musisz być dzielną dziewczynką i wszystko ładnie skompletować na czas ![]() Tak sobie wczoraj myślałam o Was marcóweczki i to już naprawdę coraz bliżej godziny "zero" ![]() Medi witaj kochana mam nadzieje na cudowną relację z weekendu bo zapewne było cudownie.Bacha przylazła @ ??? czy może jednak nie ![]() Perse, Lunka za wizyty!!!! musi być dobrze i więcej nie pamiętam... a z optymistycznych wiadomości to w sobotę moja sąsiadka urodziła zdrowego synka!!! w 2011 jej córeczka zmarła podczas porodu.. |
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Medi dobrze że jesteś Kochana.... Anitka gratki dla sąsiadki! Dobrze że się wszystko dobrze skończyło!! a co u Ciebie???
|
#2584 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Byłam rano na badaniach krwi - morfo, TSH, krzepliwość no i siusie, trzeba zacząć kontrolować białko Teraz jem śniadanie - pierwsze, drugie, popijam soczkiem, herbatą. I drżę na myśl o tym, co będzie dzisiaj w gaciach po podróży do lab W końcu to niespotykana aktywność... No ale zaraz kończę śniadanie i się kładę. Straszne, co napisałaś o sąsiadce Coś się stało przy porodzie czy dziewczynka była chora? Ale dobrze, że synek się urodził zdrowy! |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się że jazda samochodem Ci się podoba kochana!!! Agatka będzie z Ciebie kierowca [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38765600] Dziękuję, ale ja dzisiaj nie wizytuję ![]() I drżę na myśl o tym, co będzie dzisiaj w gaciach po podróży do lab W końcu to niespotykana aktywność... No ale zaraz kończę śniadanie i się kładę. Straszne, co napisałaś o sąsiadce Coś się stało przy porodzie czy dziewczynka była chora? Ale dobrze, że synek się urodził zdrowy! [/QUOTE] Perse to coś źle zakodowałam z tą wizytą.. Oby badania wyszły dobrze! I nie stresuj się na zapas! Nawet jeśli coś się w gatkach pojawi to będzie to jak dziewczyny pisały efekt grawitacji! Co do sąsiadki.. straszna historia.. ciąża prawidłowa, zdrowa i brak decyzji lekarza o cc na czas..i maleńka udusiła się pępowiną.. Ten ciągły strach AM jest dla mnie przerażający.. życie okrutnie pozbawiło nas radości w tzw. czystej postaci w trakcie ciąży.. |
|
|
|
|
#2586 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjdą lepsze dni.....niebawem!!A ja rosnę i rosnę hihi dziękuję Historia sąsiadki straszna....
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
czekam na relację
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nigdy tego nie pojmę. i gadki o procencie, który być musi
|
|
|
#2591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze
Dobra, wdech, wydech i jeszcze raz... Dzień dobry Kochane ) wychodzi na to, że mamy Herpes wirusa, mam na razie tylko szczątkowe wyniki, więc czekam na całość i do lekarza... Wczoraj byłam w Operze (pierwszy raz) i jestem zachwycona. D iś mam wolne i miałam masę planów, a dostałam @ i spałam prawie do 11 a teraz jestem połamana Cytat:
Cytat:
Cytat:
Inutlik spóźnione ale najszczersze życzenia zdrowia dla Julka Agatko gratuluję odwagi w jeździe Zeberko mam rozumieć, że w tym roku mam planować wyjazd w góry na jesień, żeby móc was odwiedzić w nowym domku? Kasiahexe, Sofcia, Diana odezwijcie się
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie a jak się czujesz?? dacie sobie radę!!
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam U mojego tż nie udało sie nic załatwić Dziś idzie ostatni dzień do pracy![]() W dodatku ten chu...j zostanie chyba moim brygadzistą
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-21 o 15:47 |
||
|
|
|
#2594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie będę Ci już więcej pisać, że masz pechowy początek roku, bo zapewne to wiesz. Napiszę Ci tylko, że los się MUSI wkrótce odwrócić!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
trochę zasmarkana jestem, i dzisiaj wzdęta
ale tak poza tym okKurcze, naprawdę nieciekawie u was... Niech tż od razu rejestruje się w UP to choć kurowniówkę na razie pobierze. Ty też rozglądaj się za czymś innym.
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w najgorszych koszmarach nie przypuszczałam że ten ch..j może zostać moim przełożonym
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() U nas wszystko ok, miałam USG i mały ma.. 2,5 kg Bardzo duzy jak na 30t5d ale co poradzić gin mówił że USG się czasami myli o 0,5kg itd ale jak mi zbadal brzuch ręcznie to stwierdził że faktycznie jest to dzidziuś na 2,5 kg także mamy olbrzyma fenoterol zwiększony 1 tabl co 6h więc będę się trząść cały czas ale jak trzeba to trzeba. Jak skurcze nie przejdą to na pare dni do szpitala żeby mnie podładowali kroplówką przeciwskurczową..a mały jak nie kopał tak przed wizytą zaczął i do teraz kopie mocno szyjka zamknięta |
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() duży chłopak
|
|
|
#2599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
nadrobiłam Dorwało mnie przeziębienie i lekko wypadłam z obiegu. W piatek to w sumie tylko lezałam a mama i Tz zajmowali sie Zosią- mi tylko do karmienia. na szczescie juz lepiej.MEASIA! ciekawe czy to juz? doczekac sie nie moge wiesci od Ciebie! PERSE! mocno przytulam! strach jest straszny ale dasz rade stawic mu czoła dla Maleństwa. trzymam kciuki za wyniki i czysta wkładkę! MEDI! gdzie relacja z wyjazdu do Itali? ZEBERKA! to u Was z kopyta rusza urządzanie. Ale bedziecie miec fajnie!!! INUTIL! spóznione 100 lat dla JULKA~! MAGA! jak czytam o pierwszych dniach w domu z Olkiem to jakbym o sobie czytała. Poznacie sie dogadacie i bedzie dobrze. Na początku wszystko przeraza! IZA! alez Wy macie z tą pracą. Szkoda ze sie nie udało Tz. A jeszcze masz miec takiego przełożonego- przechlapane AGUSIA! jaki Mikołaj juz duzy! AGATKO! brawa za pierwsze jazdy samodzielne!!! ![]() klaski:![]() PANI! jak tam Torresik? FIO! co u Stasia? KUNDZIA! a Ty juz sie dogadałaś z Tosią? BERBIE! remont łazienki? fajnie!!!!! LUNAO! supper ze jest OK!!! i duze dzieciatko masz!! ANITA! graatki dla sąsiadki. Ale wczesniejsze przezycia |
|
|
|
#2601 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobiety
zaraz zczne nadrabiac bo wlasnie wrocilm ze szpitala. w czwatrek dostalam skurczy. zostawili mnie na oddziale podlaczona do KTG i ze skurczami co 10 minut takimi, ze mi swieczki stawaly w oczach. po ok 6 godzinah kolo 4 rano Marysia stwierdzila, ze pada snieg i jest zimno i ma to w d... i skurcze ustapily. o 7 rano poprosilam o odlaczenie od KTg bo moje zebra chcialy mnie zabic. w pistek probowalam choc troszke odpoczac ale na sli gdzie bylam (bylo nas 4 sztuki) mialam koreanke czy inne z tamtych stron ktora non stop wisiala na telefonia i sie klocila. modlilm si, aby jej telefon padl, ale nie zostaly moje modlitwy wysluchane. szczytem bylo jak wlaczyla tryb glosnomowiacy. nie pomagaly prosby poloznychh. laska byla ograniczona. zatkalo nas jak przyjechal jaj ojciec i zaczela sie rozmowa z lekarka. jej ojciec sie z lekarka klocil. ta probowala wytlumaczyc, ze potrzebuje usg, zeby byc pewną, ze dziecko jest zdrowe, ale trzeba poczekac na to usg. ojciec zapytal czy lekarka potrafi je zrobic i po otrzymaniu pozytywnej opinii, powiedzial, zeby lekarka znalazla wolne usg i zrobila sama to usg bo oni chca isc do domu rozpisalam sie bardzi. ide teraz nadrabiac ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- sto lat dl Julka
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-01-22 o 00:58 |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
measia- myślałam, że juz jesteś rozpakowana...aż mnie wszystko boli jak czytam....
BERBIE- po cichu przytaknę- zapraszam jesienią ![]() agusia- podziwiam Cię z tym gotowaniem.. agatko - jak się wprawisz w jeżdżenie zimą to latem bedziesz rajdowiec Perse- środa tuż tuż- chciałabym aby wizyty Cię uspokajały iza- to chyba jednak w takim wypadku zmiana zmiany lub stanowiska? Medi- relacje+fotki- czekamy ![]() monia- rób zakupy- marzec już niebawem ![]() Magusia- życzę szybkiej regeneracji (a może koło takie zwykłe dla dzieci- dmuchane do pływania ułatwi siedzenie?) Luna- anitax- przerażają mnie takie historie - myślę wtedy jak wielkim szczęściem jest zdrowe żywe dziecko i myślę z lękiem o kolejnych moich ciążach...straes jaki przeżywała Twoja sąsiadka podczas tej szczęśliwej ciąży czekając na rozwiązanie musi być niewyobrażalny... Bacha? inutil- ucałuj Julka od cioci Zebry
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-01-22 o 01:18 |
|
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja dzis zapalam swiatelko
chcialabym, ale niestety jeszcze nie
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-01-22 o 07:16 |
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
MEASIA! o kurcze!! ale Cie wymeczli. A Marysi dobrze widze u Ciebie. Wez jakis kontakt di ktirej z nas by choc smska naoisac !
|
|
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Measia ale jaja! Uparty maluszek
![]() a ja troche się boje tego moje olbrzyma... kurczaki wczoraj to nawet byłam dumna ale tak naprawdę to jestem przerażona odstawiam słodycze i spróbuje się zdrowiej odżywiac to może mu już nie przybędzie tak dużo do tej pory przytyłam 11,5kg to też nie tragedia
|
|
|
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień dobry!!! |
|
|
|
|
#2608 | |||
|
Zadomowienie
|
Heja
![]() Lunka - synek silny chłopak p.s. czyli TYLKO 7 tygodni do porodu!!!! ![]() Cytat:
sytuacja naprawdę nie do pozazdroszczenia.. Los Was doświadcza okrutnie.. Ale to tak zwalniają po prostu? czy dostanie chociaż jakąś odprawę Macie pomysł co dalej?Cytat:
Measia ja też po cichu liczyłam że wrócisz na forum już rozpakowana Marysia uparciuszka A kiedy wypada planowany termin?---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
no i co ze studiami? zapisujesz się czy odkładasz do jesieni? |
|||
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Lunka cudowne wieści Kochana Measia chyba wszystkie tu myślałyśmy że Ty już rozpakowana!! Ojej ależ Cie wymęczyli i nadal w dwupaku ehh.... a czy ten zastrzyk juz Ci podali??Izuś Cię mocno!!Monika streszczaj się z tymi zakupami a nie skakaj do góry z radości Maxi super łazienka!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-01-22 o 09:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

) w Warszawie. 

za wizyty!!!! musi być dobrze
W końcu to niespotykana aktywność... 

) wychodzi na to, że mamy Herpes wirusa, mam na razie tylko szczątkowe wyniki, więc czekam na całość i do lekarza... Wczoraj byłam w Operze (pierwszy raz) i jestem zachwycona. D

klaski:
odstawiam słodycze i spróbuje się zdrowiej odżywiac to może mu już nie przybędzie tak dużo
Macie pomysł co dalej?