Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 23:39   #3121
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
po jasniejsze musisz juz isc do douglasa a i tam bedzie problem
dyskryminacja osob bladych

nawet mnie nie dobijaj myślałam, że znajdę coś taniego i jasnego i do tego rozświetlającego

swoją drogą mam pytanie: nie wiecie czy olga dalej jest ze swoim facetem? kiedyś gdzieś mi mignęłi na fejsie i byli bardzo uroczą parą, wiem, że planowali ślub na ten rok. Nie wiecie jak z tym jest?
Pytam z ciekawości, lubię Olgę

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:43
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:43   #3122
urodzona3maja
Rozeznanie

Dziewczyny,pamiętacie w którym filmiku katosu polecala puder bananowy ben nye ? Pamietam ze tam tez podawała stronę z której można zamówić bo na ebay ceny kosmiczne... Już się kiedyś na niego czailam,ale w miedzy czasie wyprobowalam inne kosmetyki które tak zachwalala i u mnie się żaden nie sprawdzil więc się zrazilam i obiecalam sobie ze już wiecej nic nie kupię z tego co poleca
Ale raz widzę ze RGP tez go poleca a mi się skończył mój ulubiony kryolan transparentny i teraz mecze jakieś w kompaktach ale nie lubię ich wykończenia jednak przepadam za sypkimi to mówię sobie dobra zamowie pomozecie?
Stary 2013-01-20, 23:49   #3123
201604250941
Konto usunięte

clinique ma dobry sypki puder

bede denerwowac bo mam ten sam problem mimo ze jak na siebie to jestem opalona wyjatkowo a i tak sie w skali ledwo mieszcze
bobbi brown i mac maja duzo kolorow ale to drogie
do tego jak juz znalazlam konsystence fajna u diora to z kolei kolor za rozowy, wzielam bobbi taki zoltawy ale znowu jest za eer, jak to okreslic, za mokry taki, dior jak wysechl to skore mialam sucha i matowa, a ten jest nawilzajacy wiec nie ma tak dobrze
i mnie rozsmieszyla jakas japonska firma w douglasie, ktora produkuje niby fluidy specjalnie dla takich bladych, jak to u nich jest kult bieli, najjasniejszy byl o wiele za ciemny

a maybelline korektor najjasniejszy powinien byc dobry bo jest bardzo
jasny, light beige znajdz, bo ivory u nich faktycznie taki sredniawy jest

ja teraz zobacyzlam swoje paznokcie bez lakieru po dluzszym czasie stosowania bazy opi, trageedia, rozdwojona plytka odpadajaca w kawalkach

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:51
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:51   #3124
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Dziewczyny,pamiętacie w którym filmiku katosu polecala puder bananowy ben nye ? Pamietam ze tam tez podawała stronę z której można zamówić bo na ebay ceny kosmiczne... Już się kiedyś na niego czailam,ale w miedzy czasie wyprobowalam inne kosmetyki które tak zachwalala i u mnie się żaden nie sprawdzil więc się zrazilam i obiecalam sobie ze już wiecej nic nie kupię z tego co poleca
Ale raz widzę ze RGP tez go poleca a mi się skończył mój ulubiony kryolan transparentny i teraz mecze jakieś w kompaktach ale nie lubię ich wykończenia jednak przepadam za sypkimi to mówię sobie dobra zamowie pomozecie?
link był taki pod filmikiem:http://www.makeupeffects.co.uk/acata...f_Powders.html

ale on nie działa,

za to teraz te pudry są pod tym linkiem :
http://www.makeupeffects.co.uk/acata...ders.html#a316

link na jej blogu :
http://katosu.blogspot.com/2012/08/b...3-odcieni.html

na stronie charakteryzacji kosztują 75 zł.

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-01-20 o 23:53
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 23:51   #3125
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
http://www.charakteryzacja.com/index...pr,500464.html
http://www.hurtownia-monroe.pl/index...rodukt&pro=121

Katosu polecała tą pierwszą stronkęhttp://katosu.blogspot.com/2012/08/b...3-odcieni.html
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:03   #3126
warm
Raczkowanie

Cześc dziewczyny! Śledzę ten wątek już od dłuższego czasu. Jestem po live z szusz i karoliną. Karolina jak zawsze super uśmiechnięta, rozgadana. A szusz? ehhh...oglądałam ją kiedyś, zawsze miałam co do niej mieszane uczucia. Teraz po filmiku - jestem biedna, wszyscy mnie hejtują - po prostu mnie drażni. Zauważyłyście, że na większośc pytań na live szusz odpowiada "nie wiem", jak ją komplementują to nawet nie podziękuje, a czasami wygląda jakby miała coś z głową. Chyba to całe życie na yt wpłynęło negatywnie na jej psychike...

warm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 10:20   #3127
kathy8998
Rozeznanie

Cytat:
Roznica jest taka, ze zaczynasz ogladac bjuti góru, czegos tam sie uczysz albo przynajmniej ciekawie spedzasz czas. A potem bjuti góru sie przeradza w lokatora produktora, nudzi niemilosiernie, zaufac opinii nie mozna, nic ciekawego nie mowi, niczego sie nie nauczysz. A jak juz czasem cos wrzuci bjuti to na odwal sie bez polotu, takie o, moj codzienny zwyklak, moja rutyna poranna, jak wstaje, jak sie czesze jak maluje paznokcie jak tancze na lodzie ze sponsorami.

Wywalisz taka z subow- zle, sa pretensje. Nie ogladasz jej- zle, sa pretensje bo hejtujesz. Zwrocisz takiej uwage- zbrodnia i straszenie sadem. Ogladasz i komentujesz- nie znasz dnia ani godziny jak cie aresztuja. I tak zle i tak niedobrze.

Mnie się wydaje, że właśnie na tym polegał fenomen dziewczyn z jutuba. Że na początku były takie prawdziwe, jakby koleżanka z sąsiedztwa opowiadała Ci co sobie kupiła na wyprzedażach. Nie wiem czy pamiętacie, ale było dużo dziewczyn robiących konkretne filmy, makijaże itp, a teraz to wszystko sprowadza się do pieniędzy i to niestety widać. Bo i po co robić make-up i uczyć widzów? Lepiej pokazać 100 świeczek z jakiegoś tam sklepu, żeby wzrosła im sprzedaż. Druga sprawa, wypromowanie siebie. Przecież to jest świetny sposób, żeby założyć sklep, wygrać ogólnopolski konkurs makijażowy poprzez internetowe głosowanie, dostać się do telewizji. Prawda jest taka, że wielu dziewczynom szczerze tego życzę, bo np. digitalgirl w 100% zasłużyła na swój program- ma talent, nie bawi się w głupie filmiki z tagami, ale jeśli czyjeś bycie na jutubie ogranicza się do tego, że stać go na drogie kosmetyki i ma nawiązane różne współprace, no to sorry.
kathy8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 11:30   #3128
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Enaffi Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem jak można się utrzymywać z YouTuba kto jej płaci i za co? rozumiem sponsorowane filmiki gdzie w zamian otrzymują kosmetyki....ale kasa i to taka która jej pozwala na utrzymanie się.....może mnie ktoś oświecić?
może z rekalm

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
Xbebe i Oleska mówią o jakiejś aferze na snobce na swoim live'ie, wiecie może, o co chodzi ?
tak, chodzi o wywiad z blogerką agata ma nosa a w komentarzach hejt, hejt i jeszcze raz hejt bo ma szarą cerę a jej narzeczony problemy z uzębieniem... nie umie się malować a prowadzi blog urodowy itp.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 12:19   #3129
beatamalgorzata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PoisonQueen Pokaż wiadomość
Polecicie mi jakis fajny, kryjący(lekko) i rozświetlajacy korektor pod oczy? Wiem, ze kwc, ale mam totalny mętlik. rzucice jakas nazwą, błagam!

FIT ME - Maybelline , najjasniejszy to nr 15 , reszta numeracji w kolejnosci ciemniejsza . W taj samej gamie sa pudry prasowane o tych samych odcieniach co korektory . Dla FIT ME odstawilam YSL - touche éclat !
beatamalgorzata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 12:36   #3130
PoisonQueen
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo mi się podobało to, co powiedziała xbebe o szusz, (chociaż uwazam, ze pytania typu: "co sadzisz o..." to szukanie jakiejs taniej sensacji przez widzów), z wypowiedzią utozsamiam się w 100%.

to chodzi o tą snobkę, na ktorej makijaze wstawia maxi? O_O nie wiedzialam, ze tam sie dzieje cos takiego
A co powiedziala Xbebe?

Dziękuję za polecenie korektorów, wybiore sie do drogerii i porownam. Napewno cos wybiorę.

Edytowane przez PoisonQueen
Czas edycji: 2013-01-21 o 12:40
PoisonQueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:26   #3131
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PoisonQueen Pokaż wiadomość
A co powiedziala Xbebe?

Dziękuję za polecenie korektorów, wybiore sie do drogerii i porownam. Napewno cos wybiorę.
Podpinam się pod pytanie, nie oglądałam live'a.

Ja od siebie polecam Touche Magique z Loreala
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:45   #3132
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Dziękuję
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:26   #3133
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
i mnie rozsmieszyla jakas japonska firma w douglasie, ktora produkuje niby fluidy specjalnie dla takich bladych, jak to u nich jest kult bieli, najjasniejszy byl o wiele za ciemny
Shiseido?
Pewnie mają różne kolory na różne rynki

Ale też nie rozumiem jak takie a nie inne kolory znajdują się w naszych drogeriach
Sporo kobiet ma dość jasną skórę, może nie porcelanową, a np różowawą, ale nadal nie widzę ich w podkładach u nas dostępnych.

Dobrego pudru sypkiego oprócz minerałów nie znam, wszędzie talk i talk, a ja się po nim świecę jak psu nie powiem co.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 15:08   #3134
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Shiseido?
jak i różne składy i filtry
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 15:19   #3135
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kathy8998 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że właśnie na tym polegał fenomen dziewczyn z jutuba. Że na początku były takie prawdziwe, jakby koleżanka z sąsiedztwa opowiadała Ci co sobie kupiła na wyprzedażach. Nie wiem czy pamiętacie, ale było dużo dziewczyn robiących konkretne filmy, makijaże itp, a teraz to wszystko sprowadza się do pieniędzy i to niestety widać. Bo i po co robić make-up i uczyć widzów? Lepiej pokazać 100 świeczek z jakiegoś tam sklepu, żeby wzrosła im sprzedaż. Druga sprawa, wypromowanie siebie. Przecież to jest świetny sposób, żeby założyć sklep, wygrać ogólnopolski konkurs makijażowy poprzez internetowe głosowanie, dostać się do telewizji. Prawda jest taka, że wielu dziewczynom szczerze tego życzę, bo np. digitalgirl w 100% zasłużyła na swój program- ma talent, nie bawi się w głupie filmiki z tagami, ale jeśli czyjeś bycie na jutubie ogranicza się do tego, że stać go na drogie kosmetyki i ma nawiązane różne współprace, no to sorry.
Tak, w ten sposob zaczelam duza czesc ogladac, np faffinettex3 i Blair, tylko ze fafi wrzucala boskie smokey eyes ktore kochalam i cos jeszcze od siebie zawsze dodala, Blair przez dlugi czas faktycznie byla jakby moja kolezanka, z reszta tez jak mowi to na ty do widzow, niemal jak przez skype'a, ale teraz to tylko kupilam to tamto, moja firma glitzy glam ma wyprzedarz na to a moja druga firma skylark na to a moja trzecia firma ma nowe etui na iphona. Jakos sie ta wiez kolezenska urwala bo mam wrazenie ze ogladam katalog.
Powinny moim zdaniem zaczac robic sobie harmonogramy, np poniedzialek reklama, sroda makijaz, piatek vlog/ałtfit, zeby jakas harmonia byla.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
może z rekalm

tak, chodzi o wywiad z blogerką agata ma nosa a w komentarzach hejt, hejt i jeszcze raz hejt bo ma szarą cerę a jej narzeczony problemy z uzębieniem... nie umie się malować a prowadzi blog urodowy itp.
Jak mysle ile kasy wydalam (ja/rodzice ) na moje zeby, zeby byly w miare rowne, biale i bez prochnicy to ja nie mam do nikogo spoza showbizu/yt pretensji, ze takiej kasy w rekach nie trzymal albo mial lepsze pomysly na jej wydanie. Nie chwale sie tu, zeby nie bylo, po prostu wiem ile aparaty, wybielanie, wiercenie kosztuje, i ile specjalnie musialam pracowac dodatkowo zeby na to wszystko miec. A konca nie widac, teraz ciułam na wyrwanie ósemek. Mam serio czesto ochote wyrwac wszystkie zeby i wstawic porcelanowe

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Shiseido?

Ale też nie rozumiem jak takie a nie inne kolory znajdują się w naszych drogeriach
Sporo kobiet ma dość jasną skórę, może nie porcelanową, a np różowawą, ale nadal nie widzę ich w podkładach u nas dostępnych.

Dobrego pudru sypkiego oprócz minerałów nie znam, wszędzie talk i talk, a ja się po nim świecę jak psu nie powiem co.
Inna jakas chyba. W kazdym razie tez tego nie rozumiem, badz co badz mieszkamy na polnocy a drogerie oferuja kolory jak dla mulatek. I to w dodatku o czerwonawym odcieniu, ktory na tej szerokosci geograficznej nie wystepuje. Typowa slowianska uroda to skora tzw. zlota, czyli w sumie to zolta. Rozowy tez wystepuje, ale nie az tak czesto, a w sklepach tez sam roz.
Tak swoja droga mnie zawsze wkurzalo BravoGirl bo jak wrzucali makijaze to nigdy nie dawali szatynek o niebieskich oczach jakich tu najwiecej ;p byly blondynki niebieskookie i brunetki brazowookie, jakby na nich sie konczyl swiat. Uraz z dziecinstwa.
Stary 2013-01-21, 16:40   #3136
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Tak, w ten sposob zaczelam duza czesc ogladac, np faffinettex3 i Blair, tylko ze fafi wrzucala boskie smokey eyes ktore kochalam i cos jeszcze od siebie zawsze dodala, Blair przez dlugi czas faktycznie byla jakby moja kolezanka, z reszta tez jak mowi to na ty do widzow, niemal jak przez skype'a, ale teraz to tylko kupilam to tamto, moja firma glitzy glam ma wyprzedarz na to a moja druga firma skylark na to a moja trzecia firma ma nowe etui na iphona. Jakos sie ta wiez kolezenska urwala bo mam wrazenie ze ogladam katalog.
Powinny moim zdaniem zaczac robic sobie harmonogramy, np poniedzialek reklama, sroda makijaz, piatek vlog/ałtfit, zeby jakas harmonia byla.

Jak mysle ile kasy wydalam (ja/rodzice ) na moje zeby, zeby byly w miare rowne, biale i bez prochnicy to ja nie mam do nikogo spoza showbizu/yt pretensji, ze takiej kasy w rekach nie trzymal albo mial lepsze pomysly na jej wydanie. Nie chwale sie tu, zeby nie bylo, po prostu wiem ile aparaty, wybielanie, wiercenie kosztuje, i ile specjalnie musialam pracowac dodatkowo zeby na to wszystko miec. A konca nie widac, teraz ciułam na wyrwanie ósemek. Mam serio czesto ochote wyrwac wszystkie zeby i wstawic porcelanowe

Inna jakas chyba. W kazdym razie tez tego nie rozumiem, badz co badz mieszkamy na polnocy a drogerie oferuja kolory jak dla mulatek. I to w dodatku o czerwonawym odcieniu, ktory na tej szerokosci geograficznej nie wystepuje. Typowa slowianska uroda to skora tzw. zlota, czyli w sumie to zolta. Rozowy tez wystepuje, ale nie az tak czesto, a w sklepach tez sam roz.
Tak swoja droga mnie zawsze wkurzalo BravoGirl bo jak wrzucali makijaze to nigdy nie dawali szatynek o niebieskich oczach jakich tu najwiecej ;p byly blondynki niebieskookie i brunetki brazowookie, jakby na nich sie konczyl swiat. Uraz z dziecinstwa.
Słowianki akurat mają różowy pigment skóry- naprawdę to widać szczególnie po zdjeciach- mam mnóstwo zdjęć z różnych imprez, wyjazdów, studiów, praktyk z wielu miejsc na świecie- i my, Europejki z tej szerokosci geograficznej, mamy więcej różu w skórze- takie słowiańskie typy, są różowawe (wystarczy popatrzec też jak wiekszosc sie opala, najpierw na różowo a dopiero potem pojawia sie brąz). Nie mówię , że wszystkie kobiety tak mają, wiadomo, że są typy ciepłe, są tez ciemniejsze karnacje i one mają wiecej żółci.
Co to Slowianek to zależy czy południowa czy Wschodnia- ale z tego co pamiętam, to były to szatynki, jasne brąz włosy, badź ciemny blond, oczy szaro-niebieskie/ zielone (często występuja oczy piwne po mieszankach genetycznych z Tatarami, Turkami itp.).
Ale też zawsze zastanawiam się nad kolorami podkładów w drogeriach- czemu s aone takie ciemne, że nawet te najaśniejsze potrafią być o kilka tonów zbyt ciemne. Co mnie zaskakiwało niejednokrotnie w Portugalii częsć podkładow/ pudrów miała dostępne odcienie najjaśniejsze, tych których do PL nie sprowadzano
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 16:43   #3137
Selfish Girl
Life is a drink ...

bo tutaj firmy kosmetyczne myślą, że w Polsce nadal królują salony solarium ... O_o
Stary 2013-01-21, 16:44   #3138
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Inna jakas chyba. W kazdym razie tez tego nie rozumiem, badz co badz mieszkamy na polnocy a drogerie oferuja kolory jak dla mulatek. I to w dodatku o czerwonawym odcieniu, ktory na tej szerokosci geograficznej nie wystepuje. Typowa slowianska uroda to skora tzw. zlota, czyli w sumie to zolta. Rozowy tez wystepuje, ale nie az tak czesto, a w sklepach tez sam roz..
Tez tego nie rozumiem, pamiętam z młodości jak wchodziłam do drogerii i prosiłam o "najjaśniejszy podkład" który najczęsciej i tak był zbyt ciemny i pomarańczowy dla mnie. o korektorze nie wspominając.

Dopiero od kilku lat jestem w stanie kupić drogeryjny podkład w kolorze mojej skóry.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 16:47   #3139
201604250941
Konto usunięte

Bialorusinki jak pamietam maja rozowa skore, Ukrainki jaz ciemniejsza, no ale to fakt wszystko zalezy od miejsca. Tu w Polsce to miks wszystkiego, ale zoltego to jest duzo dosc.

Ja pamietam jak sie spytalam w Douglasie przed studniowka - to co ja mam zrobic skoro nie macie mojego koloru? gdzie moge go dostac?
moze pani isc na solarium.
Stary 2013-01-21, 16:52   #3140
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ja pamietam jak sie spytalam w Douglasie przed studniowka - to co ja mam zrobic skoro nie macie mojego koloru? gdzie moge go dostac?
moze pani isc na solarium.
tekst Pani mnie jakoś nie dziwi ...
po 'konsultantkach' w moim mieście widać, że wszystkie mają wykupione karnety
Stary 2013-01-21, 17:20   #3141
201604250941
Konto usunięte

to prawda, ze bialy kozaczek, tips i karnacja pierniczka maja sie nadal dobrze
pamietam jak raz kolega mi zwrocil uwage ze przesadzam i generalizuje, ze wszystkie laski na moim osiedlu sa z tej samej fabryki, i tak mysle czy faktycznie przesadzam? wchodze na fejsa, patrze na foty XD i jednak wszystkie po solarium i czarne wlosy, jakas moda typu Shazza w swojej epoce egipskiej bogini
ale w sumie moje miasto nie slynie z modowego smaku jak Poznan czy Krakow

ale czasy sie zmieniaja, coraz wiecej jest bladych osob w mediach i na ulicach
albo przynajmniej normalnych, nie maka i nie piernik

co do poprzedniego, weszlam na kanal Blair, policzylam filmiki, 15 reklam praktycznie pod rzad z wyjatkiem jednego codziennego neutralnego (rzyg), ktory o ile pamietam jest z kolei pod rzad 5 takim, dalej juz nie liczylam, ale tez w sumie kiepsko, jakies dwa DIY i room tour i znowu reklamy w nieskonczonosc, Elle 21 reklam, 1 o tatuazach, 1 jak uklada wlosy poraz >9000, znowu ciurkiem reklamy

to jest normalne i ja sie czepiam czy cos jest nie tego?
Stary 2013-01-21, 17:24   #3142
marynka42
Zakorzenienie

xbebe powiedziala cos w ten desen (nie pamietam juz dokladnie), że skoro ktoś publikuje taki film, ze koniec z nagrywaniem, ze nie ma sensu itd, to nie rozumie wstawiania dalszych filmikow? skoro koniec to koniec. i szusz nie trafia w jej kosmetyczny gust, wiec jej nie oglada.

a oleska mowila, ze miesiac temu szusz ją zmobilizowala do czestszego nagrywania :P
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 17:29   #3143
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
xbebe powiedziala cos w ten desen (nie pamietam juz dokladnie), że skoro ktoś publikuje taki film, ze koniec z nagrywaniem, ze nie ma sensu itd, to nie rozumie wstawiania dalszych filmikow? skoro koniec to koniec. i szusz nie trafia w jej kosmetyczny gust, wiec jej nie oglada.

a oleska mowila, ze miesiac temu szusz ją zmobilizowala do czestszego nagrywania :P
Ha ha ja mialam wrażenie po wypowiedzi Oleski, ktorą szusz zmotywowała, że xbebe troszku ja, że tak powiem wysmiala delikatnie
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 17:34   #3144
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
[...]jakas moda typu Shazza w swojej epoce egipskiej bogini [....]
teraz w modzie jest Kim Kardashian albo Nicole Scherzinger.

Takie jest moje zdanie, że wszystkie czarnulki próbują wyglądać jak ta 1 albo w najlepszym wypadku jak ta druga.

Zreszta to tak samo jak co druga opalona blondynka wygląda jak Doda ..
Stary 2013-01-21, 17:38   #3145
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Ha ha ja mialam wrażenie po wypowiedzi Oleski, ktorą szusz zmotywowała, że xbebe troszku ja, że tak powiem wysmiala delikatnie
ktos tam jeszcze na czacie spytal, jak to zmobilizowala, skoro sama chciala skonczyc youtubową karierę? (xbebe przeczytala to pytanie) , a oleska zaczela tlumaczyc, ze to bylo miesiac temu,a co jest teraz to ona nie wie:P
Stary 2013-01-21, 17:39   #3146
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
teraz w modzie jest Kim Kardashian albo Nicole Scherzinger.

Takie jest moje zdanie, że wszystkie czarnulki próbują wyglądać jak ta 1 albo w najlepszym wypadku jak ta druga.

Zreszta to tak samo jak co druga opalona blondynka wygląda jak Doda ..

Nigdy nie zrozumiem tej mody na kruczoczarne włosy... :/

Oglądałam live xbebe i oleski, ekstra z nich babki! Nie lubiłam kiedyś Oleski, a po tych wszystkich livach zmieniłam zdanie.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 17:47   #3147
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nigdy nie zrozumiem tej mody na kruczoczarne włosy... :/
W Polsce powinna być zabroniona sprzedaż farb w tym kolorze tak jak trudno dostępne są odcienie jasnych podkładów
Sama przyznam, że kiedyś wpadłam na ten pomysł i miałam czarne włosy przez chyba 1,5 roku - CUDOWNIE SIĘ Z NICH SCHODZIŁO.

ważne by sobie w odpowiednim czasie obudzić się i stwierdzić, że czarny to kiepski pomysł i się przefarbować chociaż na ten czekoladowy brąz ...
Stary 2013-01-21, 17:53   #3148
marynka42
Zakorzenienie

ja mam naturalne czarne, ale i tak farbuje zawsze czekoladowym brazem albo kawowym brazem itd., bo niestety czysto czarne wlosy stracily swoj urok, kiedy zaczelo w nich chodzil pol Polski... czarne wlosy + jasne odrosty O_o
Stary 2013-01-21, 17:57   #3149
201604250941
Konto usunięte

czarne to sa fajne jak sie ma urode krolewny Sniezki, po co robic z siebie na sile mulatke

ja nie rozumiem mody na wygladanie jak wszyscy, rozumialam jak sie mialo ta sama bluzke, sukienke, opaske, torebke ale twarz i wlosy? i potem zdjecia zbiorowe z imprez na fb a tam stado Egipcjanek nad morzem Baltyckim
Stary 2013-01-21, 18:11   #3150
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
W Polsce powinna być zabroniona sprzedaż farb w tym kolorze tak jak trudno dostępne są odcienie jasnych podkładów
farb w kolorze spłowiały żółty i biały też;P
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości