Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-21, 18:14   #3151
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
farb w kolorze spłowiały żółty i biały też;P
Dokladnie. Bardziej nienaturalnie wyglądaja wlosy o kilka tonów jaśniejsze od skóry niż kruczoczarne wlosy.
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 18:16   #3152
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
czarne to sa fajne jak sie ma urode krolewny Sniezki, po co robic z siebie na sile mulatke

ja nie rozumiem mody na wygladanie jak wszyscy, rozumialam jak sie mialo ta sama bluzke, sukienke, opaske, torebke ale twarz i wlosy? i potem zdjecia zbiorowe z imprez na fb a tam stado Egipcjanek nad morzem Baltyckim
Wydaje mi się, że to po prostu dążenie do "ideału"- zawsze podziwiamy cos, co samemu jest nam trudno osiągnąć. Pewnie dlatego w PL najlepiej schodzą z bardzo jasnym blondem ( bo u nas skandynawskie urody rzadko się zazna), naturalne czarne włosy też nie zdarzają sie często. ostatnio była moda na rudy- kolejny mocny kolor.

A z tą opalenizną pewnie dlatego, ze u nas jednak sezon plażowy trwa krótko, a jak niektóre dziewczyny sie opalą to widzą, że celluit mniej widoczny, a to mniej problemów z cerą, a to naczynka jakos zakamuflowane...ale wiadomo to tylko na jakis czas, a potem wraca to ze zdwojoną siła.
Ja jestem zdania, że w Polsce zimą jst wiecej osob opalonych niz w Portugalii czy Hiszpanii- tam solarium jest rzadko spotykanym ewenementem. A chciałam zaznaczyć, ze akurat Portugalczycy czy Hiszpanie ( oraz płeć piekna) zimą są bladzi. Bledsi niz Polacy- bo Portugalki nei używaja podkładow (naprawdę rzadko sie malują, ale mają piękne cery- jednak ta duża wilgotnosc powietrza, brak mrozow ma ogromny wpływ). Jeżeli juz cos robia to malują czarną kredką oczy i tusz do rzęs. Hiszpanki za to, albo nie malują się, albo odwalają takie makijaże na imprezy, że można dostać oczopląsu od kolorów.

swoą drogą, nie rozumiem takiego cackania sie z odchodzeniem z youtuba, gadaniem hejterach, wypaleniu itp. Jak ja bym nagrywała to bym nagrywała mniej bądź wcale, ale bym nei robiła takich szopek z cyklu: dlaczego nie nie było.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 18:21   #3153
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Postuluję o koszulki dla vlogerek:
AUDYCJA ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU!
W serialach jest to zawsze zaznaczone

Taka mała uwaga do candycotton - używaj polskich znaków, bo czyta się Ciebie koszmarnie źle.
Stary 2013-01-21, 18:29   #3154
Selfish Girl
Life is a drink ...

Wszystko co wygląda brzydko powinno być zakazane

ale swiat wtedy nie byłby tak kolorowy.

Co do kolorów włosów to jestem zdania, że osoba która farbuje włosy i jest otwarta na eksperymenty (jak np ja) to jest skłonna przejść przez czarny, brąz, rudy a nawet blond by sprawdzić w jakim kolorze jest najlepiej.

Mam kilka znajomych które farbują się na czarno i .. nie wyglądają 'ekstra'..
Nie zamierzam ich jakoś przekonywać ... ich sprawa jak wyglądają.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 18:29   #3155
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
farb w kolorze spłowiały żółty i biały też;P
I powinni mieć też w sklepach taką skalę kolorów do przyłożenia do skóry klientce, jak zobaczą ceglastą cerę to rudej farby nie sprzedadzą. Nie ma nic gorszego chyba niż się zlewać z włosami. I jeszcze najlepiej żółta twarz, żółte włosy i usta podkładem.

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że to po prostu dążenie do "ideału"- zawsze podziwiamy cos, co samemu jest nam trudno osiągnąć. Pewnie dlatego w PL najlepiej schodzą z bardzo jasnym blondem ( bo u nas skandynawskie urody rzadko się zazna), naturalne czarne włosy też nie zdarzają sie często. ostatnio była moda na rudy- kolejny mocny kolor.

A z tą opalenizną pewnie dlatego, ze u nas jednak sezon plażowy trwa krótko, a jak niektóre dziewczyny sie opalą to widzą, że celluit mniej widoczny, a to mniej problemów z cerą, a to naczynka jakos zakamuflowane...ale wiadomo to tylko na jakis czas, a potem wraca to ze zdwojoną siła.
Ja jestem zdania, że w Polsce zimą jst wiecej osob opalonych niz w Portugalii czy Hiszpanii- tam solarium jest rzadko spotykanym ewenementem. A chciałam zaznaczyć, ze akurat Portugalczycy czy Hiszpanie ( oraz płeć piekna) zimą są bladzi. Bledsi niz Polacy- bo Portugalki nei używaja podkładow (naprawdę rzadko sie malują, ale mają piękne cery- jednak ta duża wilgotnosc powietrza, brak mrozow ma ogromny wpływ). Jeżeli juz cos robia to malują czarną kredką oczy i tusz do rzęs. Hiszpanki za to, albo nie malują się, albo odwalają takie makijaże na imprezy, że można dostać oczopląsu od kolorów.

swoą drogą, nie rozumiem takiego cackania sie z odchodzeniem z youtuba, gadaniem hejterach, wypaleniu itp. Jak ja bym nagrywała to bym nagrywała mniej bądź wcale, ale bym nei robiła takich szopek z cyklu: dlaczego nie nie było.
Oni też jedzą inaczej, idą sobie do domu z pracy, po drodze zerwą zioła, z drzewa zerwą deser, nie ma tyle przetwórstwa.

Na to odchodzenie to trzeba zwracać taką samą uwagę jak na obiecanki jednego filmiku dziennie. Jak jakaś nagra przeprosiny, i że teraz będzie częściej to masz jak w banku, że wpadnie w czarną dziure na nastepny miesiąc jak nie więcej.
Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
W serialach jest to zawsze zaznaczone

Taka mała uwaga do candycotton - używaj polskich znaków, bo czyta się Ciebie koszmarnie źle.
Ok, postaram się pamiętać.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 18:41   #3156
Enaffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nigdy nie zrozumiem tej mody na kruczoczarne włosy... :/

Oglądałam live xbebe i oleski, ekstra z nich babki! Nie lubiłam kiedyś Oleski, a po tych wszystkich livach zmieniłam zdanie.
Mam dokładnie takie same zdanie Oleska to super babka!
Enaffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 18:48   #3157
monicar
Zakorzenienie

Cytat:

Oni też jedzą inaczej, idą sobie do domu z pracy, po drodze zerwą zioła, z drzewa zerwą deser, nie ma tyle przetwórstwa.
Szczerze? Nigdzie indziej nie widziałam tyle gotowych dań....półki w sklepach uginały się od sztuczności do mikrofali. Do nas jeszcze na szczęście w takim stopniu to nie doszło. Nie ma też co wytykać np.: miłości do solarium bo inne nacje też mają swe grzeszki za skórą i wcale nie wygląda to zdrowo i dobrze.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 18:52   #3158
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Enaffi Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie same zdanie Oleska to super babka!

Taka na luzie.
I z cremikiem wystąpiła tak po domowemu, bez makijażu, bez robienia jakichśszopek i kręcenia specjalnie loków. Wyobrażacie sobie, żeby tak się pokazala RGP? Ja nie.

Btw. wiem, ze było to już mówione tysiące razy, ale ja jestem w mega szoku jak maxi wygląda bez makijażu!
http://www.youtube.com/watch?v=ppknp...twFYrQ&index=2

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-01-21 o 19:04
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 19:12   #3159
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze? Nigdzie indziej nie widziałam tyle gotowych dań....półki w sklepach uginały się od sztuczności do mikrofali. Do nas jeszcze na szczęście w takim stopniu to nie doszło. Nie ma też co wytykać np.: miłości do solarium bo inne nacje też mają swe grzeszki za skórą i wcale nie wygląda to zdrowo i dobrze.
Właśnie chciałam to powiedzieć- a Hiszpania to europejskie zagłębie GMO- tam samo jak wszystkie szprycowane chemią pomidory, truskawki itp. to stamtąd. Tam jest naprawdę mało zdrowej żywności, bo jak ktos juz cos hoduje to zazwyczaj na wielką skalę. Nie ma tak, że jest ogródek i sobie hodujesz marchewki czy cebulę
Ale Południowcy nie opalają się zimą w solariach, ale od kwietnia do listopada sie smażą po kilka godzin dziennie latem widzę róznicę pomiędzy mną a moim facetem- przy braku jakiegokolwiek światła w pokoju, w nocy on zlewa sie z tłem, a ja dosłownie "świecę się" na jasno- ale nie podejrzewam się o fluoroscencyjność
Wydaje mi się, że wPolsce gł. grzechem kobiet w kwestii urodowej to: zła fryzura+ zły kolor farby, brak podkreślania oczu i brwi lub odwrotnie konturowanie oczu czarną kredką, za ciemny podkład i zbyt cięzki- czesto też widzę kobiety, które używają tylko fluidu co daje efekt płaskiej twarzy. Wydaje mi się, że spora część dziewczyn zyskałaby wiele, gdyby cięzki podkład zamieniły na korektor. No i te nieszczęsne trupie usta- czyli pokryte fluidem albo szminką nude, która u blondynek albo bladych osób rzadko kiedy potrafi wyglądać dobrze.
Stary 2013-01-21, 19:33   #3160
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
W samej Portugalii nie bylam, raczej bazuje we Włoszech, tam jedza z krzaka. W Hiszpanii na chwile bylam, na wsi pewnie jedza co chca ale w miescie tez jakos nie widzialam nic poza miesem faktycznie. Oni dmuchaja warzywa to fakt, potem one trafiaja do nas jakby nasze byly zle ;/

W sumie ogólnie gdyby u nas kobiety zaczęły cokolwiek 'dobierać' a nie zbierać z półki jak leci to by było lepiej. Ale tu mi się kojarzy taki demotywator czy kwejk, szwedzi w dyskotece, każdy pierniczek, włosy na blond i ceglasty podkład. Chociaz możliwe, że to efekt samoopalacza, ogolnie mało kto świadomy na umyśle się opala w solarium, raczej samoopalaczem. Nikt nie chce skończyć jak Donatella.

o mam nawet
http://www.wiocha.pl/669171,Szwedzi_wczoraj_i_dzis

ale tez tu sie musze przyznac, ze jak bylam blondi to fryzjerka kladla utleniacz i tyle, nie proponowala nawet polozenia jakiegos odcienia, to chodzilam w tym samym co wszyscy ;/ a dobrze w tym nie wygladalam wcale, juz mi sie zlewal ze skora wlasnie
klientki nie są świadome do końca a fryzejr zamiast podać paletę to kładzie tylko utleniacz

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-01-21 o 19:35
Stary 2013-01-21, 20:08   #3161
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
W samej Portugalii nie bylam, raczej bazuje we Włoszech, tam jedza z krzaka. W Hiszpanii na chwile bylam, na wsi pewnie jedza co chca ale w miescie tez jakos nie widzialam nic poza miesem faktycznie. Oni dmuchaja warzywa to fakt, potem one trafiaja do nas jakby nasze byly zle ;/

W sumie ogólnie gdyby u nas kobiety zaczęły cokolwiek 'dobierać' a nie zbierać z półki jak leci to by było lepiej. Ale tu mi się kojarzy taki demotywator czy kwejk, szwedzi w dyskotece, każdy pierniczek, włosy na blond i ceglasty podkład. Chociaz możliwe, że to efekt samoopalacza, ogolnie mało kto świadomy na umyśle się opala w solarium, raczej samoopalaczem. Nikt nie chce skończyć jak Donatella.

o mam nawet
http://www.wiocha.pl/669171,Szwedzi_wczoraj_i_dzis

ale tez tu sie musze przyznac, ze jak bylam blondi to fryzjerka kladla utleniacz i tyle, nie proponowala nawet polozenia jakiegos odcienia, to chodzilam w tym samym co wszyscy ;/ a dobrze w tym nie wygladalam wcale, juz mi sie zlewal ze skora wlasnie
klientki nie są świadome do końca a fryzejr zamiast podać paletę to kładzie tylko utleniacz
Włosi mają ciut lepszy klimat do rolnictwa i ogolne warunki agralne. Więc tam są działki- ludzie uprawiają swoje oliwki itp. W Hiszpanii, na wsiach żyje mala liczba ludzi, jeżeli by porównac to z Polską. Poza tym inna struktura własnościowa i prawo dziedziczenia, brak rozdrobnienia pól- takiej charakterystyczne szachownicy- w ES dziedziczyło się ogromne włości i hacjendy. W Polsce jest sporo babć, które jeżdzą na targ sprzedawac swoje warzywa, konfitury itp. W Hiszpanii czy Portugalii to sa targi rybne, owocow moza ( i to jest dobre), ale a na warzywnych stoiskach jest to samo co supermarketach-dlatego hiszpanskie targi sa takie duuże,obfite i WOW- włascicielom bardziej opłaca sie sprzedawac tam ze (turysci, większa marża itd.).

Przypomniało mi się, że dośc sporym grzechem urodowym jest balejaż- u blondynek- dający efekt szarobury, nijaki, smutny.

Kolejny live- Inez82 z Oleskaaa
Stary 2013-01-21, 20:18   #3162
lilly_rose
Raczkowanie

Czy Wam też ten live tak "skacze"? Urywa mi wypowiedzi Inez i przeskakuje na nowe...
lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 20:22   #3163
Lavi92
Zakorzenienie

Zauważyłyście, że Kasia z MakijażeKasiD zmieniała nazwę na KasiaD?
Stary 2013-01-21, 20:25   #3164
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Czy Wam też ten live tak "skacze"? Urywa mi wypowiedzi Inez i przeskakuje na nowe...
u mnie jest ok
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 20:33   #3165
la beaute
Zakorzenienie

u mnie też jest ok
Stary 2013-01-21, 20:34   #3166
arielka92
Przyczajenie

Dziękuję wszystkim dziewczynom za linki do filmików, okazały się bardzo przydatne
Stary 2013-01-21, 20:37   #3167
201604250941
Konto usunięte

lagi na live'ach są normalne

chcialabym wrzucic jakikowliek filmik dzisiaj ale kurde cos nikt nic nie wrzucil poza jakimsmoze hałlem
Stary 2013-01-21, 20:46   #3168
akasha84
Zadomowienie

włączyłam na chwilę ten live z Inez a Oleska już któryś raz użyła słowa RYJ ech... za dużo jej już :/
Stary 2013-01-21, 21:20   #3169
201607111632
Konto usunięte

O, Oleska się wypowiada o Szusz
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 21:34   #3170
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
O, Oleska się wypowiada o Szusz
odnoszę wrażenie, że ona napędza tę całą aferę z Szusz, wczoraj z xbebe o tym było, dziś też miała się nie odzywać a jednak się odzywa, a potem próbuje być bezstronna i nie zabierać głosu... jak chorągiewka...
Stary 2013-01-21, 21:40   #3171
Qloui
Rozeznanie

Kolejny live vloogerski
http://www.youtube.com/watch?v=xCIZiuGgHog

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-01-21 o 22:01
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:09   #3172
sylwoha
Zakorzenienie

a co tym razem bylo o szusz?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:16   #3173
Enaffi
Wtajemniczenie

Chyba nie zostawiły na kanale tego filmiku Live ....

Edytowane przez Enaffi
Czas edycji: 2013-01-21 o 22:22 Powód: Dubel ....
Stary 2013-01-21, 22:20   #3174
Enaffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
włączyłam na chwilę ten live z Inez a Oleska już któryś raz użyła słowa RYJ ech... za dużo jej już :/

Chyba nie zostawiły na kanale tego filmiku Live ....
Stary 2013-01-21, 22:20   #3175
Qloui
Rozeznanie

Wczorajszy Live Oleska i xbebe
http://www.youtube.com/watch?v=TZ4X3KrS6z4
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:34   #3176
Wiraccocha
Raczkowanie

GG do Wiraccocha

nie wiem czy zauważyłyście jak Szuszka, Stylizacje i RedLipstickMonster reklamują lakier czerwień z Essie, zaczęło mnie to irytować, od jakiegoś czasu wszystkie trzy namiętnie malują pazury na czerwono "ulubionym lakierem z Essie" i do tego mniej więcej w tym samym czasie pojawiły się u nich filmy o pielęgnacji/malowaniu paznokci, gdzie oczywiście ww lakier był wychwalany....jakie to wszystko przewidywalne się stało...

p.s. nie miałam pojęcia, że na wizażu komentujecie dziewczyny z yt, do czasu jak same zaczęły wspominać, że po nich tu strasznie jadą i same bzdury wypisują, ale powiem wam, że każdy kto już jakiś czas ogląda filmy na yt, NIE CZYTAJĄC WIZAŻU dojdzie do wniosków jakie tutaj stawiacie...dlatego tu zajrzałam hehe

nie czytałam wszystkiego, ale np. moje podejrzenia, że Karolina ze Stylizacji jednak raczej farbuje włosy się potwierdziły...ja wiem, że odrosty są ciemniejsze na naturalnych włosach, ale nie tak znacznie jak u niej, zwłaszcza, że czasami dużo mniej się odznaczają (ostatnio w filmie o świeczkach miała je bardzo widoczne, choć trochę kadr jej głowę ucinał...) natomiast w live z Szusz ich nie było (obraz nie był idealny, ale mimo wszystko jej włosy wyglądały na świeżo od fryzjera...) to samo z farbowaniem u Szusz, pamiętam filmik jak mówiła, że nie farbuje włosów, odrosty zaś pryska jakimś takim śwaksem rozjaśniającym takiej a takiej firmy i że świetnie działa...po czym po jakimś czasie okazuje się, że farbuje u fryzjera....
Wiraccocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:35   #3177
mantas
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=rlH47...ure=g-subs-lsb live agnieszki z olgą

na kanale agnieszki

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-01-21 o 22:37
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:53   #3178
patisia123
Zakorzenienie

o Szusz Oleska i Xbebe
http://youtu.be/TZ4X3KrS6z4

od 56 minuty około
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 23:08   #3179
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiraccocha Pokaż wiadomość
nie wiem czy zauważyłyście jak Szuszka, Stylizacje i RedLipstickMonster reklamują lakier czerwień z Essie, zaczęło mnie to irytować, od jakiegoś czasu wszystkie trzy namiętnie malują pazury na czerwono "ulubionym lakierem z Essie" i do tego mniej więcej w tym samym czasie pojawiły się u nich filmy o pielęgnacji/malowaniu paznokci, gdzie oczywiście ww lakier był wychwalany....jakie to wszystko przewidywalne się stało...
Obie też chwalą w tych filmikach ten sam suplement diety RLM dała w filmiku link, gdzie lakier można kupić 'najtaniej', ale on tam faktycznie jest stosunkowo tani, to chyba nie reklama drogerii (chyba, że Szusz też reklamuje ekobiecą).
Edit: nie doczytałam, że Karolina ze Stylizacji też, czyli chodzi o Essie konkretnie. Kurczę, nie mam nic przeciwko, że zarabiają, ale nie fair, że okłamują widzów. A wystarczyłoby dodać"Produkt X został mi przekazany do recenzji, co nie wpływa na moją opinię"...

Edytowane przez arrachne
Czas edycji: 2013-01-21 o 23:11
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 23:20   #3180
ladymln
Zadomowienie

a ja weszłam właśnie na bloga goniaroni http://goniaroniaa.blogspot.com/ i w ostatniej notce jest test podkładu. Uważam, że lepiej wygląda bez makijażu niż z.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości