|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tą opalenizną pewnie dlatego, ze u nas jednak sezon plażowy trwa krótko, a jak niektóre dziewczyny sie opalą to widzą, że celluit mniej widoczny, a to mniej problemów z cerą, a to naczynka jakos zakamuflowane...ale wiadomo to tylko na jakis czas, a potem wraca to ze zdwojoną siła. Ja jestem zdania, że w Polsce zimą jst wiecej osob opalonych niz w Portugalii czy Hiszpanii- tam solarium jest rzadko spotykanym ewenementem. A chciałam zaznaczyć, ze akurat Portugalczycy czy Hiszpanie ( oraz płeć piekna) zimą są bladzi. Bledsi niz Polacy- bo Portugalki nei używaja podkładow (naprawdę rzadko sie malują, ale mają piękne cery- jednak ta duża wilgotnosc powietrza, brak mrozow ma ogromny wpływ). Jeżeli juz cos robia to malują czarną kredką oczy i tusz do rzęs. Hiszpanki za to, albo nie malują się, albo odwalają takie makijaże na imprezy, że można dostać oczopląsu od kolorów. ![]() swoą drogą, nie rozumiem takiego cackania sie z odchodzeniem z youtuba, gadaniem hejterach, wypaleniu itp. Jak ja bym nagrywała to bym nagrywała mniej bądź wcale, ale bym nei robiła takich szopek z cyklu: dlaczego nie nie było. |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Taka mała uwaga do candycotton - używaj polskich znaków, bo czyta się Ciebie koszmarnie źle.
|
|
|
#3154 |
|
Life is a drink ...
|
Wszystko co wygląda brzydko powinno być zakazane
ale swiat wtedy nie byłby tak kolorowy. Co do kolorów włosów to jestem zdania, że osoba która farbuje włosy i jest otwarta na eksperymenty (jak np ja) to jest skłonna przejść przez czarny, brąz, rudy a nawet blond by sprawdzić w jakim kolorze jest najlepiej. Mam kilka znajomych które farbują się na czarno i .. nie wyglądają 'ekstra'.. Nie zamierzam ich jakoś przekonywać ... ich sprawa jak wyglądają.
|
#3155 | |
|
Konto usunięte
|
I powinni mieć też w sklepach taką skalę kolorów do przyłożenia do skóry klientce, jak zobaczą ceglastą cerę to rudej farby nie sprzedadzą. Nie ma nic gorszego chyba niż się zlewać z włosami. I jeszcze najlepiej żółta twarz, żółte włosy i usta podkładem.
Cytat:
Na to odchodzenie to trzeba zwracać taką samą uwagę jak na obiecanki jednego filmiku dziennie. Jak jakaś nagra przeprosiny, i że teraz będzie częściej to masz jak w banku, że wpadnie w czarną dziure na nastepny miesiąc jak nie więcej. Ok, postaram się pamiętać. |
|
|
|
|
#3156 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Nigdzie indziej nie widziałam tyle gotowych dań....półki w sklepach uginały się od sztuczności do mikrofali. Do nas jeszcze na szczęście w takim stopniu to nie doszło. Nie ma też co wytykać np.: miłości do solarium bo inne nacje też mają swe grzeszki za skórą i wcale nie wygląda to zdrowo i dobrze.
|
|
|
|
#3158 |
|
Konto usunięte
|
Taka na luzie. I z cremikiem wystąpiła tak po domowemu, bez makijażu, bez robienia jakichśszopek i kręcenia specjalnie loków. Wyobrażacie sobie, żeby tak się pokazala RGP? Ja nie.Btw. wiem, ze było to już mówione tysiące razy, ale ja jestem w mega szoku jak maxi wygląda bez makijażu! http://www.youtube.com/watch?v=ppknp...twFYrQ&index=2 Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:04 |
|
|
|
#3159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale Południowcy nie opalają się zimą w solariach, ale od kwietnia do listopada sie smażą po kilka godzin dziennie latem widzę róznicę pomiędzy mną a moim facetem- przy braku jakiegokolwiek światła w pokoju, w nocy on zlewa sie z tłem, a ja dosłownie "świecę się" na jasno- ale nie podejrzewam się o fluoroscencyjność Wydaje mi się, że wPolsce gł. grzechem kobiet w kwestii urodowej to: zła fryzura+ zły kolor farby, brak podkreślania oczu i brwi lub odwrotnie konturowanie oczu czarną kredką, za ciemny podkład i zbyt cięzki- czesto też widzę kobiety, które używają tylko fluidu co daje efekt płaskiej twarzy. Wydaje mi się, że spora część dziewczyn zyskałaby wiele, gdyby cięzki podkład zamieniły na korektor. No i te nieszczęsne trupie usta- czyli pokryte fluidem albo szminką nude, która u blondynek albo bladych osób rzadko kiedy potrafi wyglądać dobrze. |
|
|
|
|
#3160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie ogólnie gdyby u nas kobiety zaczęły cokolwiek 'dobierać' a nie zbierać z półki jak leci to by było lepiej. Ale tu mi się kojarzy taki demotywator czy kwejk, szwedzi w dyskotece, każdy pierniczek, włosy na blond i ceglasty podkład. Chociaz możliwe, że to efekt samoopalacza, ogolnie mało kto świadomy na umyśle się opala w solarium, raczej samoopalaczem. Nikt nie chce skończyć jak Donatella. o mam nawet http://www.wiocha.pl/669171,Szwedzi_wczoraj_i_dzis ale tez tu sie musze przyznac, ze jak bylam blondi to fryzjerka kladla utleniacz i tyle, nie proponowala nawet polozenia jakiegos odcienia, to chodzilam w tym samym co wszyscy ;/ a dobrze w tym nie wygladalam wcale, juz mi sie zlewal ze skora wlasnie klientki nie są świadome do końca a fryzejr zamiast podać paletę to kładzie tylko utleniacz Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:35 |
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się, że dośc sporym grzechem urodowym jest balejaż- u blondynek- dający efekt szarobury, nijaki, smutny. Kolejny live- Inez82 z Oleskaaa
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
Czy Wam też ten live tak "skacze"?
Urywa mi wypowiedzi Inez i przeskakuje na nowe...
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłyście, że Kasia z MakijażeKasiD zmieniała nazwę na KasiaD?
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też jest ok
|
|
#3166 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim dziewczynom za linki do filmików, okazały się bardzo przydatne
|
#3167 |
|
Konto usunięte
|
lagi na live'ach są normalne
chcialabym wrzucic jakikowliek filmik dzisiaj ale kurde cos nikt nic nie wrzucil poza jakimsmoze hałlem
|
|
|
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
włączyłam na chwilę ten live z Inez a Oleska już któryś raz użyła słowa RYJ ech... za dużo jej już :/
|
#3169 |
|
Konto usunięte
|
O, Oleska się wypowiada o Szusz
|
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
odnoszę wrażenie, że ona napędza tę całą aferę z Szusz, wczoraj z xbebe o tym było, dziś też miała się nie odzywać a jednak się odzywa, a potem próbuje być bezstronna i nie zabierać głosu... jak chorągiewka...
|
#3171 |
|
Rozeznanie
|
Kolejny live vloogerski
http://www.youtube.com/watch?v=xCIZiuGgHog Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-01-21 o 22:01 |
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
a co tym razem bylo o szusz?
|
|
|
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie zostawiły na kanale tego filmiku Live ....
Edytowane przez Enaffi Czas edycji: 2013-01-21 o 22:22 Powód: Dubel .... |
|
|
|
#3174 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Rozeznanie
|
Wczorajszy Live Oleska i xbebe
http://www.youtube.com/watch?v=TZ4X3KrS6z4 |
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy zauważyłyście jak Szuszka, Stylizacje i RedLipstickMonster reklamują lakier czerwień z Essie, zaczęło mnie to irytować, od jakiegoś czasu wszystkie trzy namiętnie malują pazury na czerwono "ulubionym lakierem z Essie" i do tego mniej więcej w tym samym czasie pojawiły się u nich filmy o pielęgnacji/malowaniu paznokci, gdzie oczywiście ww lakier był wychwalany....jakie to wszystko przewidywalne się stało...
p.s. nie miałam pojęcia, że na wizażu komentujecie dziewczyny z yt, do czasu jak same zaczęły wspominać, że po nich tu strasznie jadą i same bzdury wypisują, ale powiem wam, że każdy kto już jakiś czas ogląda filmy na yt, NIE CZYTAJĄC WIZAŻU dojdzie do wniosków jakie tutaj stawiacie...dlatego tu zajrzałam hehe ![]() nie czytałam wszystkiego, ale np. moje podejrzenia, że Karolina ze Stylizacji jednak raczej farbuje włosy się potwierdziły...ja wiem, że odrosty są ciemniejsze na naturalnych włosach, ale nie tak znacznie jak u niej, zwłaszcza, że czasami dużo mniej się odznaczają (ostatnio w filmie o świeczkach miała je bardzo widoczne, choć trochę kadr jej głowę ucinał...) natomiast w live z Szusz ich nie było (obraz nie był idealny, ale mimo wszystko jej włosy wyglądały na świeżo od fryzjera...) to samo z farbowaniem u Szusz, pamiętam filmik jak mówiła, że nie farbuje włosów, odrosty zaś pryska jakimś takim śwaksem rozjaśniającym takiej a takiej firmy i że świetnie działa...po czym po jakimś czasie okazuje się, że farbuje u fryzjera.... |
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=rlH47...ure=g-subs-lsb live agnieszki z olgą
na kanale agnieszki
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-01-21 o 22:37 |
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
o Szusz Oleska i Xbebe
http://youtu.be/TZ4X3KrS6z4 od 56 minuty około |
|
|
|
#3179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
RLM dała w filmiku link, gdzie lakier można kupić 'najtaniej', ale on tam faktycznie jest stosunkowo tani, to chyba nie reklama drogerii (chyba, że Szusz też reklamuje ekobiecą).Edit: nie doczytałam, że Karolina ze Stylizacji też, czyli chodzi o Essie konkretnie. Kurczę, nie mam nic przeciwko, że zarabiają, ale nie fair, że okłamują widzów. A wystarczyłoby dodać"Produkt X został mi przekazany do recenzji, co nie wpływa na moją opinię"...
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2013-01-21 o 23:11 |
|
|
|
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
a ja weszłam właśnie na bloga goniaroni http://goniaroniaa.blogspot.com/ i w ostatniej notce jest test podkładu. Uważam, że lepiej wygląda bez makijażu niż z.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Ja nie.

Urywa mi wypowiedzi Inez i przeskakuje na nowe...

RLM dała w filmiku link, gdzie lakier można kupić 'najtaniej', ale on tam faktycznie jest stosunkowo tani, to chyba nie reklama drogerii (chyba, że Szusz też reklamuje ekobiecą).