Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 11:40   #3511
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
dzień dobry.
Dziś mi lepiej
Biorę się za porządki w szafie na przedpokoju.
Buty muszę ogarnąć wszystkie szpilki narazie pochowam w inne miejce, bo zanim je włożę to minie jakiś czas a szpilek mam najwięcej

Czekam na p&(*&&^&^go kuriera z zakupami z almy a na 12sta mam zaprowadzić małą do zerówki i zaraz muszę wyjść a tego jak nie było tak nie ma pewnie zima go zaskoczyła
Ale Ty jesteś leń
Na zakupy Ci się nie chce chodzić?

Wiesz każda z Nas może przyjąć Twoje szpilki
Jaki masz rozmiar?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:43   #3512
maarchewka
Zakorzenienie

Oj jak ja bym tam posiedziała chociaż chwilkę
http://turystyka.interia.pl/galerie/...e,1596155,1,21

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:44   #3513
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Ja też od 6 nie śpię...
Idę poczytać Was, no i dzień dobry
no i dzien dobry ja znow zasnelam o 3, wstalam o 9:30...a mialam dzisiaj zrobic badania wszystko z powodu braku pradu, o ktorym spoldzielnia informowala...ale zapomnialam tz sobie nastawil budzik w komorce, a moj nie mial prawa zadzwonic :P zeby bylo smieszniej do teraz nie mialam neta i kablowki, wiec mieszkanie juz prawie lsni... ciekawe czy jak jutro zrobie badania to beda na czwartek

tesco od 24go ma miec sporo promocji, widzialam w gazetce pomarancze po 2zl siatka, grejpfruty, pieczarki, mandarynki, pomidorki koktajlowe po 3zl.
20% na kosmetyki niemowlece i proszki/plyny lovela.
wkladki laktacyjne, butelki tommee 30% taniej.
jakas mata gimnastyczna 50% (100zl z 200)
chyba tyle wypatrzylam
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:52   #3514
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
cały czas zapominam że to Tyjakoś mi się wydawało, że xalpardon
no właśnie zauważyłam za każdym razem dokładnie Cię w tym uświadamiam. Ale teraz już chyba mnie nie pomylisz

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja mam w domu inkę z magnezem, i kupiłam sobie tą korzenną. obie są znakomite
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam z błonnikiem, jego nigdy za wiele, zwłaszcza teraz kiedy nie ma sezonu na owoce i warzywa świeże. Ale, żeby nie było za pięknie - mam po niej zgagę
ja miałam z błonnikiem jest świetna, ale już mi się kończy i Tż mi kupił z magnezem,pomyliło mu się

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
dzień dobry.
Dziś mi lepiej
Biorę się za porządki w szafie na przedpokoju.
Buty muszę ogarnąć wszystkie szpilki narazie pochowam w inne miejce, bo zanim je włożę to minie jakiś czas a szpilek mam najwięcej

Czekam na p&(*&&^&^go kuriera z zakupami z almy a na 12sta mam zaprowadzić małą do zerówki i zaraz muszę wyjść a tego jak nie było tak nie ma pewnie zima go zaskoczyła
dobrze, że już lepiej.
ja na swoje ukochane szpilki patrzę o tak
też pewnie długo poczekają zanim zaproszę je na spacer

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Ja w nocy spac nie moge przez bol bioder:/
Poleze troche na lewym boku to mam taki bol biodra,ze kwiczę.. Obracam się na prawy i po jakims czasie znowu to samo.. wybudzam sie przez to przy kazdym obracaniu się na drugi bok..Ja nauczone spac na brzuchu i moze przez to.. sama nie wiem.[COLOR="Silver"]
ja też nauczona spać na brzuchu i biodra mnie bolą, winię za to właśnie spanie na boku
trzymam kciuki, żeby sytuacja szybko u Was się poprawiła.. i oby Mężulek niedługo zaskoczył Cię dobrymi informacjami
trzymaj się, do wieczorka

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
To moje dziecko jest o tydzień starsze niż wynika z OM Ja miałam OM 1 sierpnia, ale ja patrzę na daty wg OM i tak Twój gin idzie wg daty OM z tego wynika - nie martw się na pewno dobrze Ci doradza
nie, według OM na pewno nie liczy, bo wie że to spora różnica. Starał się zrobić dokładny pomiar w 9 tygodniu i kieruje się nim. Sam się śmiał, że różnica wg OM i jego wyliczeń to 2 tygodnie

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Melduję, że od rana zrobiłam pranie, posprzątałam łazienkę, odkurzyłam mieszkanko. Wykąpałam storczyki i podlałam kwiatki. Ogólnie ogarnęłam mieszkano i teraz zostaje mi tylko obiadek
Czekam na Tż i wieści czy jutro uda nam się jednak pojechać na mazury

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:52   #3515
Kinga_20
Zakorzenienie

Lonely Hmmm, ale glukozę Ci zlecił tak samo jak i mi lekarz na początku lutego, no ale w sumie jak jest przedział, że między 24 a 28 tc się robi to czy tak czy siak spokojnie się w tym mieścisz

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:52   #3516
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Śliczna Czasami żałuję, że nie mogę czegoś na dziewczynkę kupić, no cóż...chciałam chłopów to mam chłopów
dzieki, tez mi wpadla w oko

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wracam wlasnie od lekarza, jechalam tylko.po posiew z szyjki (po antybiotyku 2 tyg temu), ale przy okazji dostalam skierowanie na gukoze- mam 75g i pobranie krwi po 1h i 2h. Nie wiem czemu do tego zapytalam o basen i ginka powiedziala, ze sprobowac moge, bez przemeczania sie, ale moge ktore Warszawskie baseny polecacie dziewczyny?
super zobaczysz, ze poczujesz sie duuuuzo lepiej. i jak to fajnie jak dzidzia kopie podczas plywania mala zabka nurkowala w brzuchu, a wieczorem czulam ja w jakiejs nowej pozycji, wiec chyba faktycznie robila sobie plywackie wygibasy.

Cytat:
Diabli cudowna sukienka...
Pochodziłam po all i chyba nie da się nie kupić różowych rzeczy dla córki. Wszechobecny róż... Niewiele jest innych kolorów...
oj widze, ze ktos ma alergie na roz jak ja ciezko bedzie, ale damy rade...znalazlam sporo fajnych ciuszkow trzeba sie przylozyc, hehe.

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
śliczna!!! a sweterek też jest cool, ja bym go nie sprzedawała, tylko spróbowała go jakoś skomponować na bardziej dziewczęco
dziekuje o sweterku myslalam podobnie nie jest 100% meski, hehe.

co chwile mi odcinaja neta (vectra ma dzisiaj modernizacje), wiec nie bawie sie w wielkie cytowanie, bo mi wszystko zniknie.
Stary 2013-01-22, 11:54   #3517
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ty jesteś leń
Na zakupy Ci się nie chce chodzić?

Wiesz każda z Nas może przyjąć Twoje szpilki
Jaki masz rozmiar?
ja chętnie przyjmę:P z powodu aury za oknem kupiłam płaskie kozaki, ale po biurze dalej 10 cm
Stary 2013-01-22, 11:54   #3518
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
cały czas zapominam że to Tyjakoś mi się wydawało, że xalpardon
Ja też tak mam, że z OM to mi się na pewno termin nie pokrywa, bo akurat wtedy byliśmy jeszcze przed wakacjami i badałam się paskami. Na wyjazd zapomniałam pasków do testów, ale wróciliśmy w 3
Ten termin według USG też mi nie pasuje, ale niech już zostanie, według mnie to mam 4-5 dni młodszą ciążę niż OM.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:58   #3519
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
prawdziwe w koszyczku
fuj, takie drogie a sama chemia te wielkie ladnie wygladajace truskawki wcale nie smakuja dobrze :P nawet nie pachna jak te sezonowe...juz lepiej i taniej kupic mrozone za 3zl i zrobic koktajl hehe.
Stary 2013-01-22, 11:59   #3520
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Melduję, że od rana zrobiłam pranie, posprzątałam łazienkę, odkurzyłam mieszkanko. Wykąpałam storczyki i podlałam kwiatki. Ogólnie ogarnęłam mieszkano i teraz zostaje mi tylko obiadek
Czekam na Tż i wieści czy jutro uda nam się jednak pojechać na mazury
klask i:

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
fuj, takie drogie a sama chemia te wielkie ladnie wygladajace truskawki wcale nie smakuja dobrze :P nawet nie pachna jak te sezonowe...juz lepiej i taniej kupic mrozone za 3zl i zrobic koktajl hehe.
u nie mrożone nie kosztują 3 zl.. troszkę więcej;p

Wojtek
Stary 2013-01-22, 12:03   #3521
nuna2
Zakorzenienie

ja tez mam kupione mrożone truskawki coś się z nich kiedyś wymyśli. Kończe pwooli obiad bo mój men za godzine do pracy... prosiłam żeby poodsnieżał to poszedł spać rozglądamy się za telewizorem ale on to 10 tysiecy razy musi przeglądnąc

color mam nadzieje, że powolutku dojdzie do ładu i składu
Stary 2013-01-22, 12:04   #3522
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
No właśnie czytając kiedy Wy idziecie stwierdzam, że chyba za prędko, ale na karcie badań mam wpisany test obciążenia między 20 a 22 tc... Chyba lekarz wie co robi
Aż specjalnie teraz sprawdziłam czy mi się nie pokiełbasiło i nie, jak byk 20-22 tc.
ja jestem teraz w 23 tyg i jeszcze nie pilam glukozy w czwartek wizyta, wiec moze wtedy lekarz zleci. w mojej karcie ciazy jest tak:
na czczo 1 wizycie (tutaj gin wpisal wynik ze szpitala)
50g/1h - 24-28 t.c.
75g - 32 t.c.
Stary 2013-01-22, 12:06   #3523
nuna2
Zakorzenienie

patrzyłam teraz i jest przewaga tylko 3 chłopców ciekawe co się na końcu z tego wyklaruje
Stary 2013-01-22, 12:07   #3524
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem teraz w 23 tyg i jeszcze nie pilam glukozy w czwartek wizyta, wiec moze wtedy lekarz zleci. w mojej karcie ciazy jest tak:
na czczo 1 wizycie (tutaj gin wpisal wynik ze szpitala)
50g/1h - 24-28 t.c.
75g - 32 t.c.
ja mam 24 tc 2d i mam w przeciągu tygodnia zrobić..

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
patrzyłam teraz i jest przewaga tylko 3 chłopców ciekawe co się na końcu z tego wyklaruje
statystycznie rzecz ujmując wiecej w Polsce rodzi się chłopców, a potem wymierają masowo koło 40 roku życia, ale czy my jestesmy reprezentatywną próbką mam majowo-czerwcowych to czas pokaże:p

Wojtek
Stary 2013-01-22, 12:09   #3525
vujka
Raczkowanie

Nic mi się nie chce ale czuje się już lepiej czekam na kuriera który miał być o 11 i muszę się wziąć do roboty. Mam zamówienie na 80 zaproszeń ślubnych, ale mam takiego lenia, że szok
vujka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:10   #3526
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
Nic mi się nie chce ale czuje się już lepiej czekam na kuriera który miał być o 11 i muszę się wziąć do roboty. Mam zamówienie na 80 zaproszeń ślubnych, ale mam takiego lenia, że szok
to tak jak ja

Wojtek
Stary 2013-01-22, 12:13   #3527
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja mam w domu inkę z magnezem, i kupiłam sobie tą korzenną. obie są znakomite
wlasnie mialam pytac, ktora polecacie, bo nie moglam sie zdecydowac i nie wzielam zadnej zwykla, mleczna, z blonnikiem, z magnezem czy korzenna? jestem z osob, ktore kawy nie pija wcale, czasem ricore, ale to tez raczej mleko z "kawa" lubie za to kawe mrozona z krugera
http://alma24.pl/pr_images/5901716987522.jpg
http://wygodny-market.pl/upload/imag..._12_5g_424.jpg
tyle, ze to raczej napoj kawowy i bardziej przypomina roztopione lody
Stary 2013-01-22, 12:14   #3528
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
no i dzien dobry ja znow zasnelam o 3, wstalam o 9:30...a mialam dzisiaj zrobic badania wszystko z powodu braku pradu, o ktorym spoldzielnia informowala...ale zapomnialam tz sobie nastawil budzik w komorce, a moj nie mial prawa zadzwonic :P zeby bylo smieszniej do teraz nie mialam neta i kablowki, wiec mieszkanie juz prawie lsni... ciekawe czy jak jutro zrobie badania to beda na czwartek

tesco od 24go ma miec sporo promocji, widzialam w gazetce pomarancze po 2zl siatka, grejpfruty, pieczarki, mandarynki, pomidorki koktajlowe po 3zl.
chyba tyle wypatrzylam
Nie nadrabiam, nie chce mi się. W ogóle mam jakiś paskudny dzień, nic mi się nie chce i jestem jakaś przybita. Nie wiem czemu. Co do Tesco, to jest jeszcze dwupak butelek z Aventu tej nowej wersji Natural 260ml i 150ml za 39,99zł. Nie wiem czemu tam jest 150ml, a na all te małe mają 125ml

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:21   #3529
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
e tam:P nie smakują jak mrożone,a le są pycha tylko szkoda, że takie to drogie:/ ale i tak wjadę po pracy po kolejne pudełko:P

a pochwalę się jadę po pracy po fotelik
http://www.smyk.com/maxi-cosi-foteli...t-niemowlaka-p
maxi-cosi cabriofix jest w smyku na promocji za 479 zł czyli tyle co na allegro, ale mam bon sodexo na 100 zł i zniżkę 50 zł przy zakupach za 300 więc go kupię za 330 i juz zostanie tylko wózek za 1900, zamiast 2500
Stary 2013-01-22, 12:22   #3530
xal
Zakorzenienie

Zadzwoniłam do przychodni i zapytałam o tą glukozę i położna powiedziała, że jak jest już 23tc i dzień to jest 24tc i można robić glukozę. Idę więc końcem tygodnia, a jak się nie dobudzę tak wcześnie to max w poniedziałek. Wyniki są na następny dzień.

Stary 2013-01-22, 12:23   #3531
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

chyba tyle wypatrzylam
oo, ciekawe z tymi promocjami, trzeba będzie się wybrać

Cytat:
Lonely Hmmm, ale glukozę Ci zlecił tak samo jak i mi lekarz na początku lutego, no ale w sumie jak jest przedział, że między 24 a 28 tc się robi to czy tak czy siak spokojnie się w tym mieścisz
no dokładnie. Powinnam się załapać na dolną granicę. A nawet jeśli nie, to nie sądzę żeby pare dni miało aż taki wpływ na wynik testu

Cytat:
też jestem tego zdania. I nawet jak się kupuje te z cieplejszych krajów to i tak nie smakują i nie mają zbyt wiele wartości odżywczych. Bo żeby mogły dojechać do naszego kraju muszą być nieźle potraktowane chemią podczas procesu produkcji, a czasem nawet po zbiorach spryskuje się je "konserwująco"
Dlatego mimo, że truskawki to moja największa miłość, o tej porze wybieram tylko te polskie, mrożone

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
też zwróciłam na to uwagę
już prawie się wyrównalo

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
statystycznie rzecz ujmując wiecej w Polsce rodzi się chłopców, a potem wymierają masowo koło 40 roku życia, ale czy my jestesmy reprezentatywną próbką mam majowo-czerwcowych to czas pokaże:p
zy ja dobrze kojarzę, że Ty jesteś statystykiem
coś mi świta, że już kiedyś pisałaś używając różnych pojęć statystycznych typu mediana itd.
jejjjj... przypomina mi się mój profesor od statystyki

Stary 2013-01-22, 12:23   #3532
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
u nie mrożone nie kosztują 3 zl.. troszkę więcej;p
w kauflandzie 3zl w tesco chyba tez cos kolo 3.50, maliny za 6zl kaufland.
Stary 2013-01-22, 12:26   #3533
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam, nie chce mi się. W ogóle mam jakiś paskudny dzień, nic mi się nie chce i jestem jakaś przybita. Nie wiem czemu. Co do Tesco, to jest jeszcze dwupak butelek z Aventu tej nowej wersji Natural 260ml i 150ml za 39,99zł. Nie wiem czemu tam jest 150ml, a na all te małe mają 125ml
może podjade dzisiaj do Tesco, w sumie co mi szkodzi..
a z humorem to przytulam mocno.

Wojtek
Stary 2013-01-22, 12:26   #3534
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie mialam pytac, ktora polecacie, bo nie moglam sie zdecydowac i nie wzielam zadnej zwykla, mleczna, z blonnikiem, z magnezem czy korzenna? jestem z osob, ktore kawy nie pija wcale, czasem ricore, ale to tez raczej mleko z "kawa" lubie za to kawe mrozona z krugera
http://alma24.pl/pr_images/5901716987522.jpg
http://wygodny-market.pl/upload/imag..._12_5g_424.jpg
tyle, ze to raczej napoj kawowy i bardziej przypomina roztopione lody
ja mam tą http://images.google.com/search?q=in...4HQDQ&tbm=isch

już mi się kończy i zacznę z magnezem. Ale z tej zielonej z błonnikiem byłam bardzo zadowolona
i też piję z dużo ilością mleka

Stary 2013-01-22, 12:27   #3535
axella
Zakorzenienie

GG do axella

siemka!

ja po wizycie, bez stresu pojechałam bo czuje mała non stop.
szyjka dobrze, reszta dobrze,wszystko ogólnie dobrze :P
tylko wyniki morfo mi spadły i mam kupić ciążowe witaminki.. dobrze,że dopiero teraz
za miesiąc wizyta z usg..w 30 tc

nie nadrabiam ale od teraz postaram się być na bieżąco

aa, i jedna rzecz która mnie dobiła okropnie.. od poczatku ciąży przytyłam 11kg
a pół z tego w ostatnim miesiącu a naprawdę zaczęłam zdrowiej jeść
tyle to chciałąm do końca ciąży przytyć.. nie widać że aż tyle mnie przybyło

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:28   #3536
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

zy ja dobrze kojarzę, że Ty jesteś statystykiem
coś mi świta, że już kiedyś pisałaś używając różnych pojęć statystycznych typu mediana itd.
jejjjj... przypomina mi się mój profesor od statystyki
statystykiem, ekonometrykiem, ew. badaczem rynku dano-przemielacz ogólnie..

Wojtek
Stary 2013-01-22, 12:29   #3537
xal
Zakorzenienie

Cytat:
może podjade dzisiaj do Tesco, w sumie co mi szkodzi..
Te promocje o których piszą dziewczyny są od 24 stycznia u nich dopiero.

Stary 2013-01-22, 12:29   #3538
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
mialam jeszcze pochwalic moja siostre i siostrzenca oto ich prezent na dzien babci

http://i47.tinypic.com/1zz45xj.jpg
http://i48.tinypic.com/wy2x.jpg
-patyczki do lodow,
-autko z kinder jajca,
- kwiatki i biedronki z modeliny albo gabki
- fotka
Świetny pomysł
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
nienawidzę nocy ostatnimi czasy
położyłam się koło 1, leżałam, nie mogłam zasnąć, leżałam grzecznie na lewym boku, przez co zaczęła mnie znów boleć cała prawa strona, od pachwiny w górę ... leżenie na lewym boku przestało być możliwe, na prawym też, musiałam leżeć na plecach, a nigdy tak nie zasypiam, i do tego czułam co chwilę twardnięcia brzucha i skurcze, ale nawet nie miałam potem siły ze zmęczenia oczy otworzyć, śniły mi się jakieś koszmary ze smerfami z kinder niespodzianek które ożywały a teraz tradycyjnie jak po wyjściu męża do pracy czytam sobie bo nie chce mi się spać.
ja nie wiem jak to jest że leżę sobie w salonie i nic mnie nie boli, a przenoszę się na nasz super wygodny materac do sypialni i ruszyć się z bólu nie mogę i spanie mi się tylko z bólem kojarzy ostatnio?

a poza tym zaczęłam swoją pierwszą produkcję mleka
wieczorem tak sobie leżałam przed tv i miałam całą koszulkę na piersi mokrą, ale obejrzałam okolicę pod koszulką, i stwierdziłam że to chyba mi się kot zaślinił bo akurat spała mi z głową w tamtej okolicy ale potem położyłam się i poczułam nową plamę, mokro-lepką. chyba czas kupić jakieś wkładki laktacyjne ... a jaka zgodność z suwaczkiem

edit: w Rossmanie do 26.01 wszystkie podkłady -40%
Ty to masz ale na Twoim miejscu przeniosłabym się do salonu nie ma się co męczyć
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
niech te wasze maluchy nie będą takie cwane... kolorów mają póki co nie rozróżniać
Co ja poradzę, cwane to po mamusi

Cytat:
Myślę, że zdążę, wyniki mam zawsze tego samego dnia, czy na glukozę się dłużej czeka? Nie chcę iść w poniedziałek, bo pewnie będzie kupa ludzi =/ a wizytę mam na 16.00 w środę, więc nawet jak na następny dzień miałyby być to będzie ok. Ale dla pewności jeszcze zadzwonię zapytać jak to jest.
Często dziewczyny dłużej czekają

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
prawdziwe w koszyczku
jak smakują?

----

Witam się z Bartusiem w 6 miesiącu ciąży

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:30   #3539
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
w kauflandzie 3zl w tesco chyba tez cos kolo 3.50, maliny za 6zl kaufland.
to ja chyba dostawce truskawek muszę zmienić, bo w biedrze 4,5zł za pół kg..

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Te promocje o których piszą dziewczyny są od 24 stycznia u nich dopiero.
e to dobrze wiedzieć, to pojade za dwa dni

Wojtek
Stary 2013-01-22, 12:30   #3540
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
siemka!

ja po wizycie, bez stresu pojechałam bo czuje mała non stop.
szyjka dobrze, reszta dobrze,wszystko ogólnie dobrze :P
tylko wyniki morfo mi spadły i mam kupić ciążowe witaminki.. dobrze,że dopiero teraz
za miesiąc wizyta z usg..w 30 tc

nie nadrabiam ale od teraz postaram się być na bieżąco

aa, i jedna rzecz która mnie dobiła okropnie.. od poczatku ciąży przytyłam 11kg
a pół z tego w ostatnim miesiącu a naprawdę zaczęłam zdrowiej jeść
tyle to chciałąm do końca ciąży przytyć.. nie widać że aż tyle mnie przybyło
za wizyte! i Zuzinke a kilogramami sie nie przejmuj. chudzina jestes, pijesz duuuuzo wody. zreszta do porodu juz niewiele czasu zostalo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości