|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1111 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
![]() Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
||
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Cytat:
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Ok, wklejam, ale g³owy nie dam uci±æ ¿e o czym¶ nie zapomnia³am
![]() Szampony Timotei jericho do w³osów normalnych i przet³uszczaj±cych siê z zielon± herbat± Timotei do blondu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-refleksy.html - ten u¿ywam rzadko, raczej wtedy jak mam jaki¶ popiel za mocny na w³osach ![]() Pinio - nie ma ju¿ Clear - zdarza siê te¿ ![]() * pokrzywowy *Timotei do farbowanych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...i-bawelny.html - wersja w bia³ym opakowaniu Maski: Dove maski - ekspresowe w tubkach , i te w s³oiczkach te¿ mia³am One akurat super wyg³adzaj±, ale wiadomo to s± typowe maski silikonowe - ja je bardzo lubie, i ubolewam ¿e mi sie 2 ostatnie tubki koñcz± Chocia¿ teraz u¿ywam ich ju¿ bardzo rzadko - stawia³am bardziej na regeneracje, a jak wiem ¿e bede suszyæ czy prostowaæ w³osy to wtedy tych u¿ywam ![]() Wella Pro Series https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...treatment.html Biovax jedwab keratyna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...na-jedwab.html *Timotei do suchych i zniszczonych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html Od¿ywki Garnier olejek arganowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cranberry.html Timotei jericho do farbowanych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sty-kolor.html *timotei moc i blask https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...c-i-blask.html Bez sp³ukiwania Joanna apteczka babuni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...enerujacy.html Od¿ywka z Andrelonu - ale nie ma nigdzie na kwc, wiec raczej nie do dostania u nas - a ¶wietna Spray timotei https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-w-sprayu.html tylko ja mam chyba inn± wersje *jedwab marion *serum marion |
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
ja tak ogólnie to chcia³abym osi±gn±æ taki kolor, która¶ wie jaki to?
http://www.justjared.com/photo-galle...photo-call-06/ |
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Cytat:
Bo kosztuje 60z³ i przesy³ka jest darmowa (dla porównania u nas na allegro od 100z³ w górê z kosztem przesy³ki), oko³o 99% pozytywnych komentarzy i ponad 20 tysiêcy sprzedanych przedmiotów ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- A odno¶nie tej wiadomo¶ci co Wam pisa³am ostatnio, to wszystko siê dobrze skoñczy³o, bo okaza³o siê ¿e dosz³o do pomy³ki! Kamieñ spad³ mi z serca |
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
A która¶ mo¿e u¿ywa³a profesjonalnej Londy??
Podobaj± mi sie kolorki, Fryz poleca³, ale sie tak zastanawiam jak z kondycj± ... bo ostatnio na drogeryjna Londe narzeka³y dziewczynki
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ogólnie podobne bo mam tez timoteje ,pinio ,od¿ywke z dove ,garniera mam tego owocowego i jeszcze jakie¶ 5 zió³ czy jako¶ tak bez silikonów , wax mam , serum z mariona te¿ mam czyli podobne mniej wiêcej gliss kur ,maske z ziaji ,resztke scandica i jeszcze troche innych smarowide³
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
ja u¿ywam profesjonalnej Londy, mia³am odcienie 10/8 10/1(wymiesza³am je 1:1) a teraz siedze z 12/89 na odrostach
![]() Dla mnie matrix i londa pro to najlepsze farby, a u¿ywa³am ju¿ chyba wszystkich, no mo¿e oprócz ce ce i alwaves a tak to przerabia³am koleston, majirel, prosalon, artego
|
|
|
|
#1120 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Witam ciê z Wami
![]() mam do¶æ ju¿ tej zimy u mnie wszyscy w rodzinie chorzy, na uczelni i w pracy te¿ wiêc jak ja niby mam wyzdrowieæ jak w ko³o tyle zarazków ![]() Cytat:
![]() Czeko ¶liczne masz te w³osy przeciez wrazie co mozesz za jaki¶ czas znów powróciæ do jasnego blondu. Ja te¿ mia³am bardzo dlugo jasny blond i fakt mia³am w nim wiêksze powodzenie itd, ale teraz za to czuje sie bardziej dojrzale i naturalnie.... Chocia¿ pewnie za jaki¶ czas mi sie to znudzi i znów bêdê d±¿yæ do jasnych
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo w³a¶nie nad 12/89 sie zastanawiam i 12/61A na d³ugo¶æ 10/8 Albo 10/81 z tych farb tonuj±cych.---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
Mi dojrza³o¶ci doda³y okulary Mam dylemat i to spory ale poki co chyba zostane przy tych ja¶niejszych ale zmienie odcieñ z popielatego na bardziej per³owy. Mam troche do¶æ tych siwych pasm A po tym kolestonie to w³osy do ucha tak to mia³am taki popiel ze o mamo ![]() A jak nadal bedzie mi co¶ nie tak, no to wtedy przyciemnie ![]() Ok lece sie ubrac, pomalowaæ, wytestowaæ serum i prostownice now± I lece po T¯'a na si³ownie
|
||
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
ok postaram siê, tylko robi siê ciemno. A nie boisz siê ¿e ta 10/8 wyjdzie ci fioletowo na d³ugo¶ci? bo moje zawsze ³apia takie barwniki
![]() w ulotce od londy napisali, ¿e z tych odcieni 10/8, 10/1 czy 10/38 i ni¿szych mo¿na zrobiæ piêkne pastele, miesza sie 1:2 z wod± 1,9 i na 15 minut, to dzia³a jak toner. Nie próbowa³am nigdy ale sama jestem ciekawa, mo¿e wtedy w³osy nie wyjd± fioletowe? A tak poza tym to jestem pod wra¿eniem Twoich w³osów Edytowane przez necia84 Czas edycji: 2013-01-22 o 16:14 |
|
|
|
#1123 | |||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Cytat:
![]() Na razie u¿y³am tylko maski Romantic (a to dlatego, ¿e myjê w³osy co 3 dni). Wiêc, po pierwszym razie maska ta zrobi³a na mnie dobre wra¿enie. W³osy s± nawil¿one, miêciutkie, ³adnie siê uk³adaj±. A co najfajniejsze, to doda³a mojej fryzurze objêto¶ci, i to sporo ![]() Cytat:
A wszystkie te maski/od¿ywki kupi³am w Lecrerku. Cytat:
A eliksiru nie u¿ywa³am, nawet go nie mam. Wstawi³am tylko sk³ad do analizy, bo by³am ciekawa czy siê do czego¶ nadaje ![]() guacamole ¶liczny kolor |
|||
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
nom sama jestem ciekawa bo bardzo dobre opinie ma, mam nadzieje ze bêdê systematyczna
muszê sobie to wbiæ do g³owy
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Hej
Wreszcie pozby³am siê odrostów Trochê za ciemno mi wysz³a ta mieszanka Allwaves 9,0+9.02 Nie wiem, jak wam drogeryjne farby rozja¶niaj± - moich nic nie rusza Zrobi³am na oxy 12 i odrost jest bardzo ciemny Plus, ¿e teraz mam jednolity kolor - bo po tych fryzjerskich eksperymentach mia³am trzy odcienie: paskudny rudy i wymyte do takich szarych/platynowych koñce plus naturalny odrost
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzia³am w³a¶nie u mnie w lelcu te romantic ,ale tej ostatniej tam nie widzia³am ![]() Cytat:
||
|
|
|
#1127 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 607
|
Cytat:
![]() Hm.. kupi³am Palette C10 "Mro¼ny srebrny blond" widzia³am, ¿e kilka dziewczyn poleca³o..jeszcze nie nak³ada³am, Llepiej szukaæ czego¶ z 1 czy spróbowaæ tym?
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2013-01-22 o 18:33 |
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
http://allegro.pl/oryginalna-szczotk...941060183.html Jak my¶licie czy to naprawde orygina³ ?? Bo jak na TANGLE TEEZER to podejrzanie tanio
ale same pozytywy ma....
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W³osy po farbie mi³e w dotyku, ale nie polecam ich dla blondynek Poziom 9, a ciemno z³apa³. Ostatnio fryzjerka zrobi³a mi blond z poziomu 8 (nie pamiêtam, jaka firma) i by³y o wiele ja¶niejsze
|
|
#1133 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
super![]() a czym siê ró¿ni bb azjatycki od innego? ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
tonuje rudy, poczytaj u Bunny wiêcej![]() http://blogblondbunny.blogspot.com/2...rny-blond.html taki jasny Ci na pewno nie wyjdzie ale stonuje rudy i bêdzie blond
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy po Calcium Panthotenicum mia³y¶cie jakie¶ md³o¶ci czy co¶ podobnego?
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Azjatyckie kremy bb to mo¿na powiedzieæ s± te oryginalne A nasze rodzime bb to przede wszystkim kremy tonuj±ce. Planujê zakup lioele triple solution, widzia³am zdjêcia na blogu idalii, tutoriale z nim w roli g³ównej na youtube i jestem pod wra¿eniem jego krycia Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-22 o 18:14 |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 607
|
Cytat:
W³a¶nie u Bunny o nim czyta³am waha³am siê miedzy tym a A10 i palette 219 ale przeczyta³am ¿e tamte maj± wodê 12% a ten 9% a nie chce w³osów za bardzo zmasakrowaæ. Dziêki za pomoc
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2013-01-22 o 18:34 |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
Cytat:
Mysle, ze to dobre dla wlosow, co zolto wychodza.Wlasnie skojarzylam, ze to Twoje fotki dlugasnych wloskow. Ladne, takie prosciutkie. A kolor niestandardowy, ten 12/96. Tak mi sie kojarzy z jasnym truskawkowym blondem, ale moge sie mylic. Kupilam sobie tonery fioletowe Fudge Paintbox. 2 sztuki. Jutro poloze sobie na calosc, to tylko taki krem na pol godziny bez zadnych dodatkow. I cykne foty A pojemnosc to 150 ml i wystarczy na kilka uzyc.
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
hejjjjjj
![]() zaliczy³am dzisiaj najciê¿sze, najgorsze kolokwium i mogê i¶æ w poniedzia³ek na egzamin ![]() ale teraz mam jakiego¶ sesyjnego do³a i normalnie mam ochotê siê rozp³akaæ, bo na jutro muszê napisaæ pracê zaliczeniow± i mam jeszcze jeden egzamin, nie wiem w co rêce w³o¿yæ ![]() pisaæ zaczê³am, mam jedno zdanie i gapiê siê w ekran i nie mam pojêcia jak mam zacz±æ, jak dobraæ s³owa ![]() ![]() |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

na wodzie 9. Albo probowac farby z poziomu 10 i na wodzie 9. Tyle, ze juz lepiej wziac farby rozjasniajacej, bo 10tki mimo wszystko wychodza nieco cieplo przy skorze. Ale ja sie znam tylko na kolestonie, bo go kupuje hurtem 

Bo troche tego mam
Chomikuje niestety
Chocia¿ te¿ mnie korci³o spróbowaæ
Wiêc 12/16 pewnie by³oby lepsze.

a tak to przerabia³am koleston, majirel, prosalon, artego

Albo 10/81 z tych farb tonuj±cych.