|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=Amorcio;38820496]Kochana, 23go to licze,ze mąż wróci,więc celuję w 26sty
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Wcześniej ile trzeba było się wyszumiałam a z drugie strony aż taka stara panna ze mnie nie była
|
|
|
|
|
#10862 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Trzymam kciuki, żeby Wam się "spełniły" Wasze terminy
|
#10863 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#10864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-23 o 22:29 |
|
|
|
|
#10865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymaj sie ! ,jutro o tej porze bedą już cycuchy
|
|
#10866 |
|
Zadomowienie
|
PRZEDPO ŻYCZĘ POWODZENIA!!!I TRZYMAM KCIUKI
|
#10867 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) ,a ja upajalam sie chwila spokoju ,ale nie ludz sie ,nie trwa to długo .... W końcu wracają ... I chcą znowu skakać tylko po Tobie heheh---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
, zaciskaj mooocno te kciuki
|
|
#10868 |
|
Raczkowanie
|
przedpo
ach już jutro twój wielki dzień!!! ![]() klaski :![]() od jutra bedziesz szczęśliwą posiadaczką cycuszków!!! /OO\ a powyzej taka mała graficzna symulacja (hihi) szczesciaro Ty! ![]() ![]() ![]() trzymam za WAS kciuki ![]() zapomniałam sie przywitać dobry wieczór i od razu dobranoc
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-01-24 o 00:05 |
|
|
|
#10869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam 22. Jestem w trakcie rozwodu
|
|
|
|
#10870 |
|
Raczkowanie
|
przedpo POWODZENIA!!!!
|
|
|
|
#10871 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny witam się z rana i uciekam
wieczorem nadrobię i poczytam przedop POWODZENIA- dziś będziesz miała śliczne cycunie wracaj do nas szybciutko jak już pod kurujesz się
|
#10872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- nie wiem dla czego tak z tymi godzinami.ja tez mam na 15;30 operacje,dobrze żebym z rana i na wieczór było bym po zawodach..cala chodze i jestem jak na igłach,strasznie sie boje za oczy ale juz bedzie wiedzieć o13 co i jak mam.trzymajcie kciuki PROSZĘ.
|
|
|
#10873 |
|
Raczkowanie
|
przedpo dziś Twój wielki dzień POWODZENIA
|
#10874 |
|
Wtajemniczenie
|
Przedpo trzymam kciuki za Twoje wymarzone cycyszki
|
|
|
|
#10875 |
|
Rozeznanie
|
PRZEDPO trzymam kciuki ! POWODZENIA
|
#10876 |
|
Zakorzenienie
|
przedpo
trzymaj się dzielnie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#10877 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=cikulinka;38822065]Niezadowolenia z ta trampolinka to super pomysł ,ja swojej córeczce tez taka kupiłam ... Rozmawiała skacząc, oglądała tv skacząc ,na kopie na skype tez skakala
) ,a ja upajalam sie chwila spokoju ,ale nie ludz sie ,nie trwa to długo .... W końcu wracają ... I chcą znowu skakać tylko po Tobie heheh[COLOR="Silver"]Witam, witam. Właśnie wróciłam ze szczepienia. Trochę było płaczu, ale ogólnie nie było źle Maluszek dał radę. Co do trampoliny to wiem i to, aż za dobrze, że długo zachwyt nad trampoliną nie potrwa, ale chwytam się wszystkiego Sama nie ukrywam, też chętnie poskaczę w swoim czasie. Tylko Tż żałuje, bo obciążenie jest do 100kg, a mój ukochany nieznacznie, ale przekracza dopuszczalną wagę Co do dzieciaków, ja nie narzekam na nie jako takie, tylko na to, że ja nie daję rady by dotrzymać im kroku. Stara już jestem ![]() Nic to, pora popracować.3 przedpo trzymaj się, wszystko będzie ok
|
|
#10878 |
|
Raczkowanie
|
przedpo trzymam kciuki i powodzenia !!!!!!
|
|
|
|
#10879 |
|
Raczkowanie
|
Coś dla nas
|
|
#10880 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się zamierzam cieszyć, a Wy?
|
|
#10881 |
|
Raczkowanie
|
Przedpo, powodzenia !
|
#10882 |
|
Raczkowanie
|
Przedpo- wszystkiego dobrego ,trzymam mocno kciuki
|
|
|
|
#10883 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezadowolencja
A co do trampoliny, nie daj sie wybawic tak do konca az sie znudzi tylko schowaj jak nie beda widzieli na jakis czas, jak beda sie pytac to wymysl cos dlaczego. Po jakims czasie wyciagnij i bedzie szal od nowa. Ja tak robie moim dzieciom, mam podzielone zabawki i wymieniam co jakis czas. Radosc wielka jak sie odnajda te co sie pogubily
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-24 o 11:48 |
|
|
|
#10884 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny teraz naprawdę potrzebuję Waszej pomocy. Rozstalam się dwa dni temu z chłopakiem. Zbierało się na to od dłuższego czasu. W związku z tym pojawił się problem jak dotrę na operację. Mam do Wrocławia ok. 500 km, sama nie pojadę autem bo z przyczyn oczywistych nie wrócę. Pociągiem się trochę boję. Samoloty są strasznie późno a ja mam operację na 14:00. Nikt inny nie może mnie zawieźć bo siostra studiuje będzie miala egzaminy.. Ewentualnie mogę przylecieć dzień wcześniej i zostać w hotelu a po operacji dobę dłużej w klinice.. Nie wiem co mam zrobić, nawet jak pojadę do Wrocławia to będę tam zupełnie sama.
Dziewczyny doradźcie mi coś. Nie chcę kolejny raz rezygnować z operacji. To nie jest mój dobry tydzień .
|
|
#10885 |
|
Zadomowienie
|
Foamclene to faktycznie problem
Tym bardziej, że z kliniki nie wypuszczą Cię samej, jedynie z osobą towarzyszącą (przynajmniej w większości tak jest). Hmm a jakaś koleżanka, przyjaciółka, kuzynka, kolega?? Ktokolwiek inny nie mógłby Ci pomóc?Dzisiaj byłam dorywczo sprzątać w sklepie pani, u której pracuje (tej co tak wychwalała moje cycuchy) a na necie znalazłam, że ona ma też biustonosze Freya. Niestety nie ma, ale mnie normalnie dobiła, mówiąc, że z takim obwodem i miseczką tu w Belgii nie mam co szukać. Może czasem gdzieś się trafi w jakimś sklepie lub można dostać, ale w bardzo drogich:/ Mówiła, że ten rynek Belgia, Holandia, Niemcy jest dla nieco większych babek, bo takich szczupłych praktycznie nie ma (a jeśli już to obcokrajowcy przyjeżdżający do pracy). Jedyne co mogłaby zrobić to zwęzić obwód w biustonoszu, bo tym też się zajmują (jest projektantką mody ślubnej i ma cały "warsztat" tam). Ahh będę musiała zakupy robić będąc w Polsce
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-24 o 14:17 |
|
|
|
#10886 |
|
Raczkowanie
|
No to co? To leeeecę
Wyjeżdżam zaraz z domu (głodna, pić się chce..)Dziękuje Wam dziewczynki - trzymajcie naprawdę mocno kciuki i bądźcie ze mną myślami ok. 17-20.00 ![]() Wracam PO ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Nie wierzę, że to robię naprawdę
|
#10887 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Foamclene123;388291 08]Dziewczyny teraz naprawdę potrzebuję Waszej pomocy. Rozstalam się dwa dni temu z chłopakiem. Zbierało się na to od dłuższego czasu. W związku z tym pojawił się problem jak dotrę na operację. Mam do Wrocławia ok. 500 km, sama nie pojadę autem bo z przyczyn oczywistych nie wrócę. Pociągiem się trochę boję. Samoloty są strasznie późno a ja mam operację na 14:00. Nikt inny nie może mnie zawieźć bo siostra studiuje będzie miala egzaminy.. Ewentualnie mogę przylecieć dzień wcześniej i zostać w hotelu a po operacji dobę dłużej w klinice.. Nie wiem co mam zrobić, nawet jak pojadę do Wrocławia to będę tam zupełnie sama.
Dziewczyny doradźcie mi coś. Nie chcę kolejny raz rezygnować z operacji. o kurcze przykro mi ... kicia ma racje spytaj jakiejś koleżanki kogoś znajomego bo musi ktoś z Tobą być już na konsultacji jak byłam u naszego dr to pytał się z kim przyjadę na op masz jeszcze trochę czasu pomyśl i spytaj w śród znajomych ![]() To nie jest mój dobry tydzień .---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
jupi jupi ja już trzymam kciukaski kochana wracaj do nas z pięknymi cycuszkami wszystko będzie po Twojej myśli zobaczysz
|
|
#10888 |
|
Raczkowanie
|
Witam się grzecznie
po raz 1wszy Od kilku dni przeglądam Wasze wpisy, i w końcu, znajdując chwilkę, postanowiłam do Was dołączyć, bo to w końcu tak średnio fair Was "podglądać" ![]() Wiec tak- jestem już zdecydowana na zabieg. Życie ma się tylko jedno, i nie chcę już dłużej siedzieć w tej klatce (bez)cyckowych :P kompleksów! Mój biust, to na tą chwilę jakiś żart :/ niegdyś zgrabne, sportowe B, po wykarmieniu moich dwóch ssaków (łobuziaki 3,5l. i 9mcy), bezprowrotnie przeszło do historii, zostało jedno wielkie zeroooo... Nie jest łatwo pogodzić się z takim marnym widokiem... szczególnie w syt. intymnych... :/ Nie ma rady, trza się kłaść pod nóż :P by potem rozpalić mega ognisko i spalić wszystkie gąbkowce! Pozwolicie zatem, że dołączę do Was, Babeczki, bo kto inny, jak nie Wy, te po i jeszcze przed, zrozumie i doradzi najlepiej?
|
#10889 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo,
będę Cię mocno wspierać myślami Foamclene, a zaoferuj nawet komuś znajomemu ze zapłacisz za beznynę,co? Na pewno ktos sie znajdzie,kto chciałby zarobić ![]() Ja czytałam,ze niektóre laska wracały pociągiem,ale jak tu ktoś pisał-wazne aby ktoś odebrał Cię z kliniki....w ostateczności może być nawet taksówkarz,bo znajoma tak miała jak szła rodzić... Wiesz,no ktoś chociaż niech potrzyma Ci rzeczy,no a poza tym mozesz zasłabnąć,czy coś...na pewno nie rezygnuj!!Szukaj kogos,nawet nie tłumaczac specjalnie o jaką operację chodzi...a faceta kopnij w zadek! Nawet się waż z tego powodu z nim schodzic,bo potem zawsze bedzie "coś" i będzie takie kólko bez końca.... Świniaczku, znaczy jakieś kroki już poczynione w kwestii rozwodu?? |
|
|
|
#10890 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry Dziewczynki.jestem juz po badaniu oczu..nie jest ani dobrze ani bardzo zle,jest cos niepokojoncego bo zanikaja mi nerwy w oczach
.na kontrole za2,3miesiaca,bo możge tak miec juz od dawna a moge sie rozwijać na złe,tak że tylko obserwacja,jeżeli sie pogorszy to wtedy leczenie,cos mam tam takiego w oczach że to powinno być okragle a jest zaglebienie dosc mocne ..no i przyziebienie sie rozwinelo,dla tego wzielam wolny i jutro tez.teraz soczki,dużo picia,jedzenia żebym nabrać sily na poniedzialek,kupilam sie sok z granata bez cukru,prawdziwy bez konserwantów drogi ale ma pomóc zwalczać .PRZEDPO za godzine będzie na stole juz,a na wieczór Nowe cycuszki.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

?

.... W końcu wracają ... I chcą znowu skakać tylko po Tobie heheh

klaski :

. Ja tak mam w lewej piersi i troszkę w prawej - gdy zatrzęsę się z zimna to czuję takie dziwne spięcie od mostka po sutki, taką mocno napiętą pręgę, ścięgno, mięsień? Nie wiem, jak to nazwać...
trzymaj się dzielnie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)