|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
) jak tylko usiąde by popracować to na zmianę lecą do mnie, bo jedno chce siku, drugie chce pić, a to kupa, a to żeby nie odpoczywać, albo oglądać bajki, albo się pobawić. I mogę wybrać dowolną porę dnia- żadna nie jest dobra. Uwierz mi, czasem mam dość. Ja już nie mówię o zainteresowaniach swoich. Właśnie w tym momencie jedno stoi po mojej lewej, a drugie po prawej stronie i ciągną mnie za ręce, a usiadłam 5 minut temu. Z zainteresowań pozostało czytanie i to jak śpią, w nocy O akwa mogę zapomnieć ;( przynajmniej na parę lat.No nic, oby do wiosny.
|
|
|
#10832 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
to jaka Ty bys chciala???
|
|
#10833 |
|
Raczkowanie
|
Skoro jestem w temacie dzieci, to pomyślałam, że skoro taka pogoda, to żeby zredukować trochę energii u moich bąków kupię im malutką trampolinę (oczywiście będą się bawić pod moim nadzorem). Chcę sprawdzić jak długo będą skakać
Z pewnością śmiechu będzie dużo
|
|
#10834 | |
|
Zadomowienie
|
No tak z 1 cm więcej
Są 1 cm wieksze ale anatomki, a mi się podobają okrągłe![]() Niezadowolencja trampolina to chyba dobry pomysł na zmęczenie każdego dziecka ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
|
#10835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale teraz to my mozemy gdybac
|
|
#10836 |
|
Raczkowanie
|
Trampolina kupiona, teraz czekamy na przesyłkę, a tymczasem lecę myć moje bąki
|
|
#10837 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór kochane kobietki.nie było mnie od czwartku;[mialam przeprowadzkie,i nie mialam internetu.jutro sie okaże czy mam jaskre czy niie12;30mam tomografje oczu..na dodatek jestem przeziebiona,tak sie staralam żebym nie zachorować,tak jadlam rózne wynalazki zdrowe a opiekunka przyszla do mojego dziecka chora i nas zarazila..teraz mam katar,ból głowy..a jeżeli jutro sie okaże że mam lagodny stan jaskry i sie nadaje na opertacje w poniedzialek to teraz jestem chora.zaraz bede czytac wszystkie strony które przegapilam.wiem że jutro PRZEDPO ma operacje.trzymam mocno kciuki kochana./
|
|
#10838 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wieczorkiem
Ilonko ja też miałam rano Teraz może jakoś tak się złożyło, że popołudniami dziewczynki są operowane, ale ja tu dużo porannych operacji już widziałamNiezadowolencjo oj może ta trampolina trochę energii z nich wyssie, ale całkiem bym na to nie liczyła. Ja kiedyś poszłam do znajomych, którzy swoim kupili taką dużą na podwórko i skakali z moim 5h nie mając dość. Ja chciałam młodego do domu zabrać i mi uciekał, jak mi się w końcu udało to i tak wariował do nocy taki wulkan energii. Skąd dzieci tyle jej w sobie mają to nie wiem, ale ciężko je poskromić ![]() hahaPrzedpo powodzonka jutro
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-23 o 20:17 |
|
|
|
#10839 |
|
Raczkowanie
|
co raz bliżej do operacji to tym mnie mniej wspiera TZ..ja już dzis mało nie plakalam
.poco mi to,że bedę inna jak sie zrobie cycki,tak jak bym mialam zmienic twarz i charakter a nie cycki..już mam tego gadania po dziurki w nosie bo straszy mnie komplikacjami,że się nie obudze itd..
|
|
#10840 | |||
|
Zadomowienie
|
nkoldia trzymam kciuki zeby bylo ok
zaladowalam zdjecia...porownywalam z tymi jak mialy 4 msc i ja zadnej roznicy nie widze... ogolnie zauwazylam ze suty mi ida na boki chyba implant poglebil to choc widac to najbardziej na fotach dziwi mnie ksztalt 1 cycka prawego taki jakis nie foremny albo mi sie wydaje ogolnie do 3 dni mnie pobolewa moze naciagnelam miesien czy cos![]() jestem zadowolona ale do idealu im daleko tyle ze liczylam sie z tym wazne ze sa a ogolnie uwazam ze sa nie fotogeniczne bo tak mi sie podobajakurcze mam otarcia od stanika z przodu mialam strupki teraz plamy mi sie porobily wrrrr ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
)ja tam jestem zaskoczona pozytywnie sa miekkie mimo ze to pol roku tylko,ruszaja sie i skacza no gorzej sobie to wyobrazalam ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
z saba sie zmowilyscie czy jak oj nie tylko wielkosc sie liczy ksztalt macie obie z saba sliczny![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- porobilam te foty i jakas deprecha mnie ogarnela nastepne beda na rok...ciekawa jestem co dr powie na kontroli o nich ...i nie wiem co z tymi moimi miesniami puscilyy juz czy nie nie orientuje sie w tej technicznej kwestii mya zerknij jak cosmykam poczytac greya... buziaki dziewczyny
|
|||
|
|
|
#10841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm kazdy inaczej widzi ustatkowanie sie w zyciu, ja widze to na pewno tak: swoje mieszkanie to jest podstawa, brak kredytow do splacania i dobra praca z ktorej da sie wyżyć. Nie wyobrazam sobie zakladania rodziny i mieszkac u rodzicow lub u tesciow, choc nie potepiam tego(jeszcze z mama bym wytrzymala ale tesciowej bym nie dopuściła zeby mi z nosem wlazila tam gdzie nie trzeba ) a mam kolezanki w swoim wieku ktore mieszkaja z tesciami czy rodzicami i mowia ze to istna masakra ciagle wtracanie sie w zycie itp. to ja dziekuje bardzo. Dla mnie pieniadze sa ogromnym szczesciem, mowcie co chcecie ale dla mnie daja ogromne szczescie. Ci ktorzy mowia ze pieniadz szczescia nie daja to Ci ktorzy je maja. Zgadam sie z Toba w 100% ze milosci jest najwazniejsza rodzicow, tym bardzej patrzac co dzieje sie z matkami naszego wieku zabijanie swoich dzieci, palenie ich rodzenie do wiadra dla mnie to jest jakis horror!![]() ale jest jedno ale miloscia dziecka nie nakarmisz i go nie ubierzesz.---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
ja to rozumiem bardzo dobrze. W mojej rodzinie sa male dzieci i widze jak czasami moga zdenerwowac. Ale widze tez rozne zachowania w sklepach jak np. dziecko kladzie sie na ziemie wiszczy,krzyczy i tupie bo cos chce a mama tego nie chce. Moze moje podejscie sie zmieni jak bede starsza, jak w koncu ruszy we mnie ten instynkt a jezeli nie to trudno, mysle ze nie ma co rodzic dzieci zeby kogos zadowolic bo ktos naciska na te dziecko np. przyszli dziadkowie lub partner. A znam kilka osob ktore wlasnie tak maja, sa naciskane na dziecko bo "zegar" cyka, moim zdaniem bez sensu
|
|
#10842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kawał "cyca" masz moja droga i nie dołuj się!!! Co do mięśnia nie pomogę, bo też się kompletnie nie znam. Kiedy masz kontrolę? Bardzo ładnie Ci pasują do sylwetki A my z amaniną doceniamy to co mamy, ale zawsze coś się "pomyśli" no a komu o tym powiedzieć, jak nie Wam? ![]() A jak oceniasz Greya? Ja jakoś się nie wciągnęłam
|
|
#10843 |
|
Raczkowanie
|
Kochane co jesć żebym szybciej wyzdrowieć,dzis pierwszy dzień dopiero,jeszcze nie jest tak złe,tylko mały katar i ból głowy ale żebym sie nie rozwinelo dalej.jużmleko z maslem miodem i czosnkiem wypilam na noć,cytrynke zjadlam,a jeszcze musze do pracy jutro,piatek mam wolny.
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- chyba sie poloże,mam dreszczy,ale pech.akurat przed operacja
|
|
#10844 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Niezadowolencja, przyznaj się - sama chcesz poskakać . Miałam okazję poszaleć na trampolinie i norrrrmalnie świetnieeeee!!!!!!Nkolodii, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z Twoimi oczkami. Trzymam kciuki, żeby tak było Olivko, Ty się nie przejmuj presją otoczenia i tykającym zegarem . Jak poczujesz, że chcesz zostać matką to sobie sprawisz dziecia, a jak nie to tragedii też nie będzie Przejdę do tematu cyckowego , więc mam pytanko do dziewczyn z dłuższym stażem - Czy gdy robiło się Wam zimno, lub gdy ziewałyście, czy czułyście takie napięcie w cyckach, jakby coś tam się posklejało . Ja tak mam w lewej piersi i troszkę w prawej - gdy zatrzęsę się z zimna to czuję takie dziwne spięcie od mostka po sutki, taką mocno napiętą pręgę, ścięgno, mięsień? Nie wiem, jak to nazwać...No i dzisiaj zauważyłam 4 dość szerokie rozstępy na lewusku ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
#10845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale fajniutkie się robią
|
|
#10846 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko, odnosnie zachowan dzieci to jest takie powiedzenie, ze nie ma nieznosnych dzieci sa za to glupi rodzice. Dziecko to taka czysta kartka (z latwiejszym lub trudniejszym charakterem) i to rodzice zapisuja ta kartke. Gdzies to przeczytalam, To tak jak z dziedziczeniem cech po rodzicach. Mamy wplyw na to jacy jestesmy, czasem tylko musi sie bardzo chciec i kosztuje to duzo pracy aby nie powielac zachowan wyniesionych z domu
Jak Ciebie czytam Olivko to jak bym czytala nasze poglady z przed 12lat
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-23 o 21:32 |
|
|
|
#10847 |
|
Zadomowienie
|
nkolodii,
trzymam kciuki za to aby jutro wieści były dla Ciebie pomyślne, ale nie przyjmuj broń boże aspiryny czy polopiryny s, aczosnek tez odstaw. Pij dużo ile wlezie,a jak boli cos to weź paracetamol-jest najłagodniejszy ale ból potrafi zwlaczyć-chociaż coś pomoże.... A tż się nie przejmuj-toć mógu nie idziesz przeszczepiać-jaką inną osobą masz być?! Chyba bardziej seksowną,co najwyżej
|
|
|
|
#10848 |
|
Zakorzenienie
|
aniczko ja to sie nie martwie wcale a wcale
mam jeszcze czas dopiero mam 22 lata ale mam taka kolezanke ktora niedlugo konczy 30 lat no i ostatnio na swietach sie nasłuchała ze zegar jej cycka i czas na dzieci![]() Amorcio dokladnie to rodzice wychowuja dzieci a nie dzieci rodzicow. Ale niestety czasm jest odwrotnie..dzis ogladalam super nianie byl chlopczyk ktory mial 5 lat i plul mamie w twarz! az mi sie goraco zrobilo jak to zobaczylam. Nie wiem jak ona mogla byc taka spokojna
|
#10849 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=nkolodii;38818949]Kochane co jesć żebym szybciej wyzdrowieć,dzis pierwszy dzień dopiero,jeszcze nie jest tak złe,tylko mały katar i ból głowy ale żebym sie nie rozwinelo dalej.jużmleko z maslem miodem i czosnkiem wypilam na noć,cytrynke zjadlam,a jeszcze musze do pracy jutro,piatek mam wolny.[COLOR="Silver"]
hm nie wiem czy mozesz ale mi gripex w saszettkach bardzo pomaga tam jest paracetamol chyba ale pewna nie jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
ja na basen juz nie pojde i tak nie umiem plywac boje sie i w ogole ale wczesniej chodzilam tyle ze nie regularnie co z tego skoro i tak nic nie widac a cycki duze nie sa takie sie wydaja choc jak wezme w lape to fakt nie zakryje:0pamietam stare foty wiec o wielkosci marudzic nie bede![]() grey podoba mi sie |
|
|
|
|
#10850 |
|
Wtajemniczenie
|
B]Amorcio[/B] dokladnie to rodzice wychowuja dzieci a nie dzieci rodzicow. Ale niestety czasm jest odwrotnie..dzis ogladalam super nianie byl chlopczyk ktory mial 5 lat i plul mamie w twarz! az mi sie goraco zrobilo jak to zobaczylam. Nie wiem jak ona mogla byc taka spokojna[/QUOTE]
Bo kamery patrzyly ![]() Oj my tez sie nasluchalismy, i ze na pewno dzieci nie mozemy miec itd itp. A my swoje wiedzielismy i tak dobrze nam bylo. I mysle sobie, ze gdybym miala szybciej dzieci to nie pordzila bym sobie tak jak radze sobie teraz, W Twoim wieku Ale dzieci byly ostatnie co chcielismy oboje. Dojrzelismy, wyszalelismy sie i teraz nie przeszkadzaja nam zarwane noce, czy to, ze jak jakas imprezka jest to my w domu bo nie mamy opieki do dzieci. Na Sylwestra nasza 8latka szykowala dla nas romantyczna kolacje. Moj tz szalal udajac byka a my bylysmy torreadorami, smielismy sie az nas brzuchy bolaly
|
|
|
|
#10851 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasikkk87;38820272[COLOR="Silver"]hm nie wiem czy mozesz ale mi gripex w saszettkach bardzo pomaga tam jest paracetamol chyba ale pewna nie jestem
![]() W gripexie jest mieszanka różnych "specjałów",więc dobrze czytaj-na pewno nie mozna salicylanów,bo rozrzedzają krew jak czosnek!! |
|
|
|
#10852 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;38820456]
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#10853 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
,dzisiaj umowilam sie na konsultacje na 19.02 .... Byłam taka zdenerwowana ,bo ja zawsze przeżywam wszystko jak " mrowka okres" ) .termin ustalilam już sobie sama ( jak narazie w mojej głowce ) ,pan dr. Musi mnie jakoś wcisnąć 5 lipiec ...,nie moze byc inaczej ! P.s. Czytam ,was czytam i nadążyć nie mogę ...
|
#10854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ja to nawet tego nie biore pod uwage z tego co napisalas to zdecydowaliscie sie na dzieci jakis czas po slubie, mozna wiedziec ile dokladnie mieliscie lat??
|
|
#10855 |
|
Wtajemniczenie
|
Cikulinka to tak jak ja dzis...tez ustalilam sobie termin operacji w glowie
![]() Olivko z moim TZ bylam przed slubem prawie 6lat a znamy sie z jednej piaskownicy . Urodzilam corcie prawie rowno na 30 moj TZ o 2 lata starszy. Miesiac po porodzie wiedzielismy, ze bedziemy mieli drugie ale jak bedzie wieksza i wtedy pojawil sie problem i dopiero wsparcie farmakologiczne pomoglo a jak pisalam kiedys tam, przyplacila bym to zyciem gdyby nie to, ze mialam wizyte u lekarza i na czas bylam w szpitalu bo nie wiedzialam, ze cos zlego sie ze mna dzieje.
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-23 o 21:58 |
|
|
|
#10856 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=iloona79;38820456]
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ja mialam 22 jak wychodzilam za maz i dobrze mi z tym |
|
|
|
|
#10857 |
|
Zadomowienie
|
To ja jeszcze mniej
ale tez mi dobrze
|
#10858 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja Wam zycze aby tak dobrze bylo nadal jak bedziecie mialy dzieciaczki i bedziecie w moim wieku i oczywiscie pozniej tez
|
|
|
|
#10859 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

ja NIKOGO nie osadzam, każdy ma prawo do wlasnych odczuc itp. Powtarzam NIKOGO nie oceniam.
) jak tylko usiąde by popracować to na zmianę lecą do mnie, bo jedno chce siku, drugie chce pić, a to kupa, a to żeby nie odpoczywać, albo oglądać bajki, albo się pobawić. I mogę wybrać dowolną porę dnia- żadna nie jest dobra. Uwierz mi, czasem mam dość. Ja już nie mówię o zainteresowaniach swoich. Właśnie w tym momencie jedno stoi po mojej lewej, a drugie po prawej stronie i ciągną mnie za ręce, a usiadłam 5 minut temu. 

Są 1 cm wieksze ale anatomki, a mi się podobają okrągłe

nastepne beda na rok...ciekawa jestem co dr powie na kontroli o nich ...i nie wiem co z tymi moimi miesniami puscilyy juz czy nie nie orientuje sie w tej technicznej kwestii mya zerknij jak cos
ciagle wtracanie sie w zycie itp. to ja dziekuje bardzo. Dla mnie pieniadze sa ogromnym szczesciem, mowcie co chcecie ale dla mnie daja ogromne szczescie. Ci ktorzy mowia ze pieniadz szczescia nie daja to Ci ktorzy je maja. Zgadam sie z Toba w 100% ze milosci jest najwazniejsza rodzicow, tym bardzej patrzac co dzieje sie z matkami naszego wieku zabijanie swoich dzieci, palenie ich rodzenie do wiadra dla mnie to jest jakis horror!

Kawał "cyca" masz moja droga i nie dołuj się!!! Co do mięśnia nie pomogę, bo też się kompletnie nie znam. Kiedy masz kontrolę? Bardzo ładnie Ci pasują do sylwetki
,dzisiaj umowilam sie na konsultacje na 19.02 .... Byłam taka zdenerwowana ,bo ja zawsze przeżywam wszystko jak " mrowka okres"