|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Od poniedziałku a to ponoć był blue monday nie potrafię dojść do siebie i znowu mi się wydaje, że źle wyglądam i nawet przyszło mi na myśl, że mam trochę za małe te cycki... Jakaś paranoja!
|
|
#10892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Problemem może być powrót- bo trudno przewidzieć jak się będziesz czuła i czy sama dasz radę wracać bez opieki pociągiem. Można wynająć płatny przewóz osób- poszukaj w necie , zobacz jak to finansowo wygląda. Wynajmiesz kogoś kto Cię przywiezie- może nawet Twoim samochodem i mogłabyś przyjechać do Wrocławia sama. Myślę, że nawet gdybyś wynajęła kogoś kto ma swój samochód wyjdzie taniej niż samolot w dwie strony. A miałabyś odbiór z kliniki i dowóz do domu- no w sumie tak jakbyś jechała z chłopakiem.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#10893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znaczy wieści na tyle pomyśle,ze rozumiem iż nie rezygnujesz z operacji biustu? Mówiłas im,ze planujesz taki zabieg? Dziewczyny znalałam na Youtube taki filmik, ktory potwierdza to,ze tym które ćwiczą wyczynowo nie powinno się wkładac implantów pod mięśień,a tym bardziej dwa... http://www.youtube.com/watch?v=T9I1QUGfe5Q |
|
|
|
|
#10894 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś pierwszy raz wybrałam się poszukać jakiś fajnych staników (rozm. 75 D/E ) i jestem załamana :-( :-( . Kupiłam tylko dwa sportowe w Triumphie, ale nic nadzwyczajnego . Zawsze myślałam, że jak zrobię biust to poszaleję koroneczki itd. , a tu tylko worki zostały. Napiszcie od kiedy można i czy można nosić z fiszbinami?
|
#10895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak na moje oko na tym filmie to lekarz się nie spisał a nie metoda
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-24 o 16:25 |
|
|
|
|
#10896 |
|
Raczkowanie
|
a i jeszcze jedno pytanko , które są lepsze szwy zwykłe, czy rozpuszczalne i jaka jest różnica?
|
#10897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#10898 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie inwestuj na razie jeszcze w stniki bo piersi sie zmienia-jestes krotko po op...a fiszbiny kazzdy lekarz zaleca wg siebie ja bym poczekala min 3 msc ale minelo mi 6 i tak mniej wiecej moja dr pozwala jak wszystko jest ok...im pozniej tym lepiej![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
buziaki trzymaj sie mala i wracaj z cycuchami---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#10899 |
|
Zadomowienie
|
Ania2003 mi jakiś czas temu przyszło do głowy takie cosik i Ty też możesz spróbować
Wejdź na allegro, wpisz rozmiar biustonosza, swoją miejscowość, zaznacz, że mają być nowe i w ten sposób możesz znaleźć też sklepy stacjonarne, ktoe oferują się również w tym serwisie Ja tak znalazłam w Krakowie 3 sklepy, do których zajrzę jak tylko będę w pl
|
#10900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja za 30 dni o tej porze też będę miała nowe cycolinki
|
|
#10901 |
|
Raczkowanie
|
Kasikkk87 dzięki za info, ja też domyślam się, że im później tym lepiej, ale tak bardzo chciało mi się wskoczyć w jakiś stanik
choć na chwilę. To było silniejsze ode mnie ![]() ![]()
|
#10902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#10903 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10904 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety żeby widzieć rezultaty z chodzenia na basen trzeba chodzić regularnie i przynajmniej 2-3 msc Inaczej szkoda zachodu- można się tylko zniechęcić A piersiaki masz super- rozmiarek fajny i ślicznie się wpasowały w Twoją sylwetkę. Tkankę masz jędrną i można by jej troszkę teraz pomóc właśnie basenem - no ale to już lekarz oceni najlepiej
|
|
|
|
|
#10906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#10907 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wrocilam Jestem w stanach juz po kolejnej operacji ![]() 3 miesiace temu mialam wyciagany implant poniewaz otworzyla mi sie blizna i miesien nie trzymal dobrze implantu. Wczoraj mialam wkladany nowy Tutaj operacja trwa 30 minut (wlozenie 1 implanta) i po 30 minutach do godziny po operacji wraca się do domu (nie zostaje się w klinice na 2 dni jak w Polsce). Czuję się dobrze Ale wiadomo jestem spuchnięta tzn prawa pierś jest
|
#10908 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo trzymam mocno kciuki i liczę na szybką relację!
Witam się z Wami ciepło w tą okropną pogodę, marzę już o slońcu, może być mróz ale żeby słonko się chociaż pojawiło... Rzadko tu ostatnio zaglądam, bo jest mi tak strasznie przykro, że mi nie wyszło a jak czytam Wasze wpisy o stanikach, oglądam zdjęcia nowych cycolinek to pytam nie wiadomo kogo, dlaczego ja nie mogę też tak się cieszyć uczucie rozczarowania jest straszne, tym bardziej jeśli miało się coś o czym się marzyło na wyciągnięcie rękibuziaki dla Was wszystkich
|
#10909 |
|
Zadomowienie
|
hej matti
|
|
|
|
#10910 |
|
Zadomowienie
|
Katarsis to gratulacje
Wyobrazić sobie mogę tylko ile się nacierpiałaś P.S. Jak zdążyłam już się zorientować to raczej w pl tak długo trzymają, w innych krajach nie, ja miałam operację o 9 a w domku byłam ok 14 i operacja trwała ok godzinki![]() Dziewczynki parę dni temu wrzuciłam do albumiku zdjęcia w tych moich sportowcach, żeby Mya obejrzała czy dobre a dzisiaj je popodpisywałam Jakoś wcześniej mi to wyleciało z głowy, bo na szybko je robiłam i wrzucałam. Tylko coś mi się zdaje, że te Lonsdale będę musiała pozwężać, bo mąż jak puszczał pranie gdy byłam w pracy wrzucił je z innymi rzeczami na wysokiej temperaturze, kurna te gumy pod spodem praktycznie szlag trafił, bo się pofalowały i rozciągły:/:/ Hmm teraz będę mu jęczeć, żeby mi to poprzeszywał (ha, moje kochanie nawet na maszynie szyć potrafi![]() )
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-24 o 16:42 |
|
|
|
#10911 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Matti;38833850]Rzadko tu ostatnio zaglądam, bo jest mi tak strasznie przykro, że mi nie wyszło a jak czytam Wasze wpisy o stanikach, oglądam zdjęcia nowych cycolinek to pytam nie wiadomo kogo, dlaczego ja nie mogę też tak się cieszyć
uczucie rozczarowania jest straszne, tym bardziej jeśli miało się coś o czym się marzyło na wyciągnięcie rękiMatti, oj nawet nie wiesz jak ja Ciebie rozumiem-miałam identyczne odczucia!! Termin ustalony i wszystko na dobrej drodze,a tu d..a Z przyczyn ode mnie niezaleznych musiałam wszystko odwołac i niby się z tym pogodziłam,to jednak żal pozostaje,a na dodatek mnie dobiło jak się okazało,ze jedna z naszych cycolinek wskoczyła na mój termin, a mogłabym juz tez miec to za sobą i cieszyć się z większością... Trochę mi juz przeszło,zajęłam się innymi sprawami i ze wsparciem dziewczyn wierzę,ze co się dowlecze to nie uciecze,wiec u Ciebie tez tak będzie Kicia,Katarsis, to ze tak szybko wyszlyscie po operacji daje mi do zrozumienia,ze nie jest to taki skomplikowany, cięzki zabieg,co jest zdecydowanie na plus i mniej się przez to boję ![]() nkolodii, stresik myślę,ze jest zawsze a jak się już kładziesz sama na stól to trzęsiesz się jak galareta-pamiętam to z cesarki,normalnie miałam takie dreszcze ze hoho!! |
|
|
|
#10912 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mialam dreszcze
|
|
|
|
#10913 |
|
Raczkowanie
|
Ja też miałam dreszcze , ale tylko przy pierwszej cesarce. Przy kolejnych już nie, a przy op piersi to całkowicie byłam wyluzowana jeżeli chodzi o narkozę i samą operację . Bałam się bardziej efektu i bólu po. Ale jest on o wiele mniejszy niż myślałam.
|
#10914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak zdecydowałaś się na nowy implant? Pamiętam Twoją historię i długo zastanawiałam się dlaczego takie miałas przejścia... Mam nadzieję że to już ostatni raz
|
|
#10915 |
|
Zakorzenienie
|
przedpo 24.01 - DZIS
nkolodii 28.01- 3 ![]() malina986 05.02- 11 ![]() Foamclene123 05.02.- 11 ![]() krystel13 - 14.02 - 20 ![]() dreamer365 - 16.02 - 22 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -31 ![]() jusi84 28.02 -34 ![]() Dziewczyny nikt nie zajmuje sie odliczanka wklejam ja drugi dzien, ale jak tak dalej bedzie to i odliczanki nie bedzie.
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2013-01-24 o 18:09 |
|
|
|
#10916 |
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorową porą.
Poczułam, chyba pierwszy raz w życiu, zbawienne działanie kawy Nigdy wcześniej aż tak dobrze na mnie nie zadziałała Co prawda trochę serducho dźgnęło mnie kilka razy, ale ogólnie to całkiem nieźle się czuję. Problem pojawi się jak będę chciała iść spać. Tak jest zawsze, jak wypiję kawę, nie mogę zasnąć ![]() Dziś ze starszym brzdącem poszłam na dworek, no i zachciało mu się tuneli w śniegu, nie mogłam mu odmówić i odśnieżyłam w ogrodzie tunele, a potem poganiałam moją pierdókę No radochę miał sporą. Najlepsze było jak dyrygował, w którym kierunku mam odśnieżać Możliwe, że trampolina jutro przyjdzie. Już się nie mogę doczekać Zaraz poczytam, co tam dziś naskrobałyście. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Dla wszystkich szczególnie dla klaudeczki ![]() - Kochana, związek jest jak sok marchwiowy- jak nie ma chemii to masz sok jednodniowy, a potem musisz kupić następny
|
|
#10917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana mleko z miodem na noc sobie zrób a i syrop z cebuli z cukrem ( chyba można cebule jeść ) jest znośne w smaku a pomaga obyś nie musiała przekładać op
|
|
#10918 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Kochana, związek jest jak sok marchwiowy- jak nie ma chemii to masz sok jednodniowy, a potem musisz kupić następny[/QUOTE]
|
|
|
|
#10919 |
|
Raczkowanie
|
nkolodii 28.01- 2
![]() malina986 05.02-10 ![]() Foamclene123 05.02.- 10 ![]() krystel13 - 14.02 -19 ![]() dreamer365 - 16.02 - 21 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -30 ![]() jusi84 28.02 -33
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-25 o 10:59 |
|
|
|
#10920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laseczki ja we wrześniu śmigam na wesele szwagra i upatrzyłam sobie sukienkę. Tu macie link: http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-suk...927023284.html Ona ma w opisie, że jest na biust do 90cm, ja mam troszkę więcej, ale może będzie pasować Jak myślicie?? Większa by na mnie wisiała:/
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

.na kontrole za2,3miesiaca,bo możge tak miec juz od dawna a moge sie rozwijać na złe,tak że tylko obserwacja,jeżeli sie pogorszy to wtedy leczenie,cos mam tam takiego w oczach że to powinno być okragle a jest zaglebienie dosc mocne
I tak na moje oko na tym filmie to lekarz się nie spisał a nie metoda

Wyjeżdżam zaraz z domu

ja na basen juz nie pojde i tak nie umiem plywac boje sie i w ogole ale wczesniej chodzilam tyle ze nie regularnie co z tego skoro i tak nic nie widac
Wyobrazić sobie mogę tylko ile się nacierpiałaś

) jest znośne w smaku a pomaga