Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 366 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 10:04   #10951
tomatti
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki..ale fatalnie sie czuje,ten katar mnie tak oslabil ze w nocy nie spalam.na dodatek mi opryszczka wyskoczyla,a pisze w dokumentacji że trzeba lekarzowi zglosić,tak i wczoraj zrobilam,powiedzialam sczerze o katarzy i opryszczce,mam kupić heviran tabletki,tylko on na recepte.mam znajomego lekarza i poprosilam jego,ma mi przywiezć recepte,i wykupie na wieczór...z tym katarem to się martwie żebym sie nie udusilam na tym stole tam..mam jeszcze 3pelnych dni,może mi minie..a wszystko czrez opiekunke zarAZILA MNIE I DZIECKO,NIE MOGŁA ZADZWONIC I POWIEDZIEC ŻE JEST CHORA,I TAK PRZYSZLA
nkolodii, trzymam kciukasy, że się nie dasz temu bakcylowi, i migiem się z nim uporasz! na opryszczkę to chyba jedynie ten polecony heviran najlepszy, a z katrem to kurcze musisz próbować się rozprawić różnymi sposobami... ja polecam inhalacje wszelkiej maści, od Ol Basa począszypoprzez inhalacje z soli fizjologicznej. I jeszcze w zależności, jaki to katar; czy leci ci z nosa, jak woda, czy siedzi w zatokach; jeśli to drugie, to polecam Mucofluid, przetestowane na sobie i dzieciach, ale na receptę. Powodzenia!
Stary 2013-01-25, 10:11   #10952
nkolodii
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
nkolodii nie przejmuj sie tylko kuruj. Mnie też przed operacją brała choroba, bo byłam na pogrzebie i tak przemarzłam. Myślałam że już po mnie, a op była za 4 dni. Ale jakoś mleko miód, herbata z cytryna i ciepła kołderka pomogły. Więc wygrzewaj się , a będzie dobrze.

przedpo gratulacje teraz już będzie tylko lepiej , a widok cycolinek Ci wszystko zrekompensuje.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

A zapomniałam się przywitać dzień dobry
ania tylko mnie już wzielo,po prostu z nosa się leje jak w rekina..sporo pije i kicham 2razy na sekunde masakra..jeżeli do niedzieli nie minie to do czwartku poproszę lekarza przelożyć operacje nie wiem czy sie zgodzi;[
Stary 2013-01-25, 10:15   #10953
ania2003
Raczkowanie

nkolodii ten kaszel jest najgorszy , bo po operacji będziesz cała obolała i każde kichnięcie to będzie tragedia.

Ale trzeba być dobrej myśli . To jednak jeszcze 3 dni . A na katar to mi pomaga Otrivin
Stary 2013-01-25, 10:30   #10954
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
nkolodii, trzymam kciukasy, że się nie dasz temu bakcylowi, i migiem się z nim uporasz! na opryszczkę to chyba jedynie ten polecony heviran najlepszy, a z katrem to kurcze musisz próbować się rozprawić różnymi sposobami... ja polecam inhalacje wszelkiej maści, od Ol Basa począszypoprzez inhalacje z soli fizjologicznej. I jeszcze w zależności, jaki to katar; czy leci ci z nosa, jak woda, czy siedzi w zatokach; jeśli to drugie, to polecam Mucofluid, przetestowane na sobie i dzieciach, ale na receptę. Powodzenia!
niestety to pierwsze najwiecej wkurzajace bo aż lzy leca jak kicham..dzięki bedę się trzymać,dwa lata chora nie byłam a tu nagle przed sama operacja.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
nkolodii ten kaszel jest najgorszy , bo po operacji będziesz cała obolała i każde kichnięcie to będzie tragedia.

Ale trzeba być dobrej myśli . To jednak jeszcze 3 dni . A na katar to mi pomaga Otrivin
ja na szczęscie nie kaszle,ale z kichaniem to masakra,mam szpital w domu po prostu.ja sól morska do nosa psikam MARIMER..ALE KURCZE ORGANIZM JEST OSLABIONY CZREZ TO.
Stary 2013-01-25, 10:32   #10955
margo50100
Raczkowanie

AMANINA!!!... szczescie Ty moje!!! DZIĘKUJĘ!!!!

PRZEDPO gratuluję! cieszę się Twoim szczesciem Jak sie czujesz? wracaj do nas i opowiadaj!

Amorcio cieszę się, że uważasz ze te wątpliwości to norma, ja już zaczynam o sobie źle myśleć, że coś ze mną nie tak skoro tak bardzo chciałam chciałam chciałam a teraz nagle wątpię... to tak jakbym zwątpiła w samą siebie...?

niezapominajka1987 ja czuję, że jestem na takim etapie że... nie ma odwrotu, tylko nagle takie myśli sie pojawiły... muszę pomachać rękami i rozwiać te głupie wątpliwości...ehhh

anika75 ..."dobrze zrobione piersi" tak, wiem to, dlatego ten wybór właściwych implantów i cycologa jest taki ważny ... i szukam szukam szukam....
no własnie... ja myślałam że okrągłe są bardziej miękkie i uzyskuje się ten efekt "rozlanych piersi"...? hmm

poza tym powiem WAM, ze boję się jakie one 'wyjdą' bo przecież efekt końcowy nie jest do przewidzenia?! ale... ale patrząc na Wasze galerie, Was wszystkich które robiłyście widzę piękności, każda jest inna, każda ma różne wyjściówki, rożne implanty i każdej z Was cycuszki wyszły super... więc pocieszam się, że moje też wyjdą fajne bo dlaczego by nie? ;-)

tomatti witaj, ja tez miałam taki problem przy pierwszej wiadomości, zginęła w czeluściach moderatora, ale tylko raz, no i czasem pojawiają się problemy z logowaniem do portalu ale nie zrażaj się życzę Ci szybkiego i trafnego wyboru cycuszków!

kasik sukienka piekna, mi najbardziej w oko wpadła pomarańczowa i szara, no i oczywiscie klasyka czyli czarna tylko ja bym chyba coś zrobiła ze świecidełkami, bo przy tej za bardzo rzucają się w oczy... a na Tobie ten fason będzie wyglądał cudownie!!! i to prawda, przyćmisz wszystkie dziewczyny na ślubie łacznie z panną młodą

nkolodii życzę zdrówka, widzę że cię dopadło katarzycho i oprycha, kurcze, ja w sytuacji stresowej zawsze! dostaje orpyszczki, dlatego zastosowałam kuracje groprinosinem, na razie działa, ale dla Ciebie to już jest za późno na takie leki, trzymaj się!!! a lekarz powiedział jakimi lekami możesz sobie teraz pomagać?

Dzień dobry
życze miłego dnia, zajrzę tu wieczorem poczytać co u Was
mam nadzieję, że napiszecie mi o Waszych cycuszkach...
JAKIE ONE SĄ...?!
Stary 2013-01-25, 10:33   #10956
przedpo
Raczkowanie

Dziewczynki heyka. jestem cala i zdrowa. Obolala owszem, ale jak na okolicznosci NAPRAWDE tragedii nie ma Kolo 12.00 zbieram sie do domu.am jakies adhd, w ogole nie.moge ulezec, spaceruje. Mam ten 295 , prawie sie zdecydowalam na wiekszy, ale w.ostatniej chwili sie rozmyslilam. przepraszam za bledy, ale pisze z tel. Odezwe sie z domu. Dziekuje za wszystkie mile slowa i za.wsparcie.szczegolnie Sabie i Amaninie Caluje Was wszystkie.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 10:42   #10957
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
nkolodii nie przejmuj sie tylko kuruj. Mnie też przed operacją brała choroba, bo byłam na pogrzebie i tak przemarzłam. Myślałam że już po mnie, a op była za 4 dni. Ale jakoś mleko miód, herbata z cytryna i ciepła kołderka pomogły. Więc wygrzewaj się , a będzie dobrze.

przedpo gratulacje teraz już będzie tylko lepiej , a widok cycolinek Ci wszystko zrekompensuje.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

A zapomniałam się przywitać dzień dobry
ANIA a jak TWOJE piersi się maja?juz pomalu cos robisz?nie pokazalaś nam swoich cycuszkow;[ile miałas w obwodzie pod piersią?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczynki heyka. jestem cala i zdrowa. Obolala owszem, ale jak na okolicznosci NAPRAWDE tragedii nie ma Kolo 12.00 zbieram sie do domu.am jakies adhd, w ogole nie.moge ulezec, spaceruje. Mam ten 295 , prawie sie zdecydowalam na wiekszy, ale w.ostatniej chwili sie rozmyslilam. przepraszam za bledy, ale pisze z tel. Odezwe sie z domu. Dziekuje za wszystkie mile slowa i za.wsparcie.szczegolnie Sabie i Amaninie Caluje Was wszystkie.
o kochana,to nie zle się trzymasz jak już możesz napisać,ja w nocy spać nie mogłam i myślalam o TWOICH cycuszkach jak tam operacja.pozdrawiam i sie trzymaj.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
AMANINA!!!... szczescie Ty moje!!! DZIĘKUJĘ!!!!

PRZEDPO gratuluję! cieszę się Twoim szczesciem Jak sie czujesz? wracaj do nas i opowiadaj!

Amorcio cieszę się, że uważasz ze te wątpliwości to norma, ja już zaczynam o sobie źle myśleć, że coś ze mną nie tak skoro tak bardzo chciałam chciałam chciałam a teraz nagle wątpię... to tak jakbym zwątpiła w samą siebie...?

niezapominajka1987 ja czuję, że jestem na takim etapie że... nie ma odwrotu, tylko nagle takie myśli sie pojawiły... muszę pomachać rękami i rozwiać te głupie wątpliwości...ehhh

anika75 ..."dobrze zrobione piersi" tak, wiem to, dlatego ten wybór właściwych implantów i cycologa jest taki ważny ... i szukam szukam szukam....
no własnie... ja myślałam że okrągłe są bardziej miękkie i uzyskuje się ten efekt "rozlanych piersi"...? hmm

poza tym powiem WAM, ze boję się jakie one 'wyjdą' bo przecież efekt końcowy nie jest do przewidzenia?! ale... ale patrząc na Wasze galerie, Was wszystkich które robiłyście widzę piękności, każda jest inna, każda ma różne wyjściówki, rożne implanty i każdej z Was cycuszki wyszły super... więc pocieszam się, że moje też wyjdą fajne bo dlaczego by nie? ;-)

tomatti witaj, ja tez miałam taki problem przy pierwszej wiadomości, zginęła w czeluściach moderatora, ale tylko raz, no i czasem pojawiają się problemy z logowaniem do portalu ale nie zrażaj się życzę Ci szybkiego i trafnego wyboru cycuszków!

kasik sukienka piekna, mi najbardziej w oko wpadła pomarańczowa i szara, no i oczywiscie klasyka czyli czarna tylko ja bym chyba coś zrobiła ze świecidełkami, bo przy tej za bardzo rzucają się w oczy... a na Tobie ten fason będzie wyglądał cudownie!!! i to prawda, przyćmisz wszystkie dziewczyny na ślubie łacznie z panną młodą

nkolodii życzę zdrówka, widzę że cię dopadło katarzycho i oprycha, kurcze, ja w sytuacji stresowej zawsze! dostaje orpyszczki, dlatego zastosowałam kuracje groprinosinem, na razie działa, ale dla Ciebie to już jest za późno na takie leki, trzymaj się!!! a lekarz powiedział jakimi lekami możesz sobie teraz pomagać?

Dzień dobry
życze miłego dnia, zajrzę tu wieczorem poczytać co u Was
mam nadzieję, że napiszecie mi o Waszych cycuszkach...
JAKIE ONE SĄ...?!
na katar niestety leku niema tylko wspomaganie oddychania;[jem dużo witamin pije soky,rutinoskorbin na wzmocnienie żebym to zwalczyć,ale nie jest zaciekawo.
Stary 2013-01-25, 10:54   #10958
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Laseczki ja we wrześniu śmigam na wesele szwagra i upatrzyłam sobie sukienkę. Tu macie link: http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-suk...927023284.html
Ona ma w opisie, że jest na biust do 90cm, ja mam troszkę więcej, ale może będzie pasować Jak myślicie?? Większa by na mnie wisiała:/[/QUOTE]
ale śliczne sama bym się w takiej wybrała na ślub... ślicznie będziesz wyglądała tylko czy będzie pasować ;/ ja to się boję takich rzeczy na allegro kupować ale warto się nad nią zastanowić zawsze można odesłać i wziąć rozmiar większy
Stary 2013-01-25, 10:59   #10959
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
No to super! Witaj w klubie cycolinek
Stary 2013-01-25, 11:01   #10960
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

jupi jupi jupi cyk cyk cyk i kolejny dzień bliżej do ślicznych cycuszków
nkolodii 28.01- 1 cyk cyk cyk odliczamy i kolejna cycolinka będzie juppppiii

malina986 05.02-9

Foamclene123 05.02.-9

krystel13 - 14.02 -18

dreamer365 - 16.02 - 20

niezapominajka1987 - 25.02. -29

jusi84 28.02 -32

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-26 o 10:01
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 11:03   #10961
ania2003
Raczkowanie

nkolodii nie mogę przybrać się zrobić zdjęc i wrzucić na kompa. Tym bardziej , że mój mąż do końca tygodnia na urlopie i teraz zamiast 3 mam 4 dzieci w domu. Ale obiecuję , że się poprawię . Dziś mam wizytę kontrolną. Nie będą mi zdejmować szwów, bo mam rozpuszczalne. Obawiam się tylko czy to dobrze czy nie. Bo jak czytam to Wy w większości macie tradycyjne.
W obwozie mam 79 cm , czyli stanik 75 pod biustem, a w biuście mam teraz 95, bo ja mam 171 i waże 64 kg - i jak czytam o Waszych wymiarach i wagach to się załamałam . Od wczoraj jestem na diecie MŻ , ale ja już jestem przed 40 i po 3 dzieci, więc to nie takie proste.

Co do robienia czegoś ... to robię prawie wszystko, aż obawiam się czy nie za dużo. Jeżdzę autem, powoli sprzątam, choć nie dam radę ścierać zabrudzeń, tylko kurz. Nie leżałam zupełnie, bo to nie moja natura. Byłam na wyprzedażach. 4 dni po, ale w przymierzalni nie zawsze było lekko. Generalnie super. Wczoraj tylko rano moja 2 latka przyszła do mnie do łóżka rano i skoczyła kolanem na górną część piersi . Troche pobolało , ale przeszło i mam nadzieję, ze nic się nie stało.

Edytowane przez ania2003
Czas edycji: 2013-01-25 o 11:10
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 11:11   #10962
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
No to super! Witaj w klubie cycolinek

Zazdroszczę, że jesteś już po! optymistycznie brzmisz, wiec cieszę się razem z Toba i życzę aby wszelkie bóle szybko minęły
Stary 2013-01-25, 11:32   #10963
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Margo ja też mam wątpliwości, też się boję, ale już postanowiłam i zdania nie zmienie. Też się obawiam, że będą wyglądać sztucznie, że nie będę się mogła do nich przyzwyczaić. Ale ja kolejnego lata bez cycków nie wytrzymam, nie wytrzymam upałów w mega push up. Nie chce się już męczyć. Ty może masz "jakieś" piersi i dlatego nie chcesz iść pod nóż. Ja jestem płaska jak małe dziecko To jest okropne Ale będzie dobrze. Musi być!
kurcze to ja jestem jakaś dziwna ja tam z tym nie mam problemu trzeba sobie wszystko w głowie poukładać i nastawić na same ale to same pozytywy czyli od lat jestem paska kurka nie pasują żadne bluzki stroje kąpielowe jak wychodzę to pół godziny ciekną a co dopiero rozebrać się przed swoim facetem zwłaszcza że mi się nie podoba to dopiero co on myśli okropieństwo ... wcześniej myślałam że tylko gwiazdy mają taką przyjemność mogą sobie cycki sprawić a tu taka miła niespodzianka ja też będę miała zwłaszcza, że mama i babcia dają mi na op 9 tyś : jupi::j upi:ja resztę dokładam haha a jak dotykałam wkładki to takie miękkie były dr powiedział ze po op też takie cycunie się zrobią więc luzik nic i nikt mnie nie powstrzyma od operacji żadne głupie gadania że oś może mi się stać itp mama coś mówi, że teraz żałuje, że jak coś mi się stanie będzie miała wyrzuty i wszystko będzie na nią bo ona mi dała pieniądze itp... troszku zczyna panikować haha

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
super że się dobrze czujesz kochana i że aż tak nie boli w domku odpoczywaj sobie i się kuruj buziaki
Stary 2013-01-25, 11:45   #10964
tomatti
Raczkowanie

Cytat:

Margo, no tak.. TRAFNY wybór cycuszków... jak się tak zaczynam nad tym mocniej zastanawiać, to w sumie nie bardzo wiem, co, jak i ile hyhy no ale tak se myślę, że skoro było dane mi trafić na to forum, to dzięki Waszej pomocy coś się wymodzi, co nie?
Właśnie po raz 1wszy w życiu trzasnęłam se zdjęcie tych moich plaskaczy i jak się je tak ogląda z perspektywy en face, to... matko z córką!! straszne....
No ale jak się powiedziało A, to... idę założyć tą nieszczęsną galerię, będzie mega motywacja, żeby jak najszybciej zrobić te wymarzone cycuchy... Oj, nie jest to łatwe, nie...
acha, jak to jest z dostępem do Waszych galerii? Jest jakiś bliżej określony czas dla takiego świeżaka? Ilość postów? Cokolwiek? Bo Wasze zdjęcia przed i po to będzie mój jedyny punkt odniesienia w wyborze własnego rozmiaru/modelu, etc.

Cytat:

no tak, nigdy nie wiadomo, jakie będą te nowe cycuchy, ale jak dla mnie to wszystko lepsiejsze od stanu obecnego, więc no stresss ,

jusi84, no to możemy se łapki podać, jeśli chodzi o podejście do tematu zbieram kase i robie te cycki, bo mnie szlag trafia szczególnie w syt. intymnej! I zazdroszczę, że masz je już na wyciągnięcie ręki

Przedpo, super, że już masz za sobą narzekania i oczekiwanie to teraz błyskawicznie dochodź do siebie, bo i na Twoją pomoc liczę
Stary 2013-01-25, 12:25   #10965
horo_2
Zadomowienie

hej laseczki
oj, ja rzadko zaglądam i jak czytam to zwykle ostatnią stronę, ale nie bijcie

przedpo,
gratulacje... chwal się chwal

aniu,
nie narzekać mi tu na wiek i wagę po dzieciach
ja już mam skończone 40, 4 dzieci (po 1 na każde 10 lat życia ) z cięć cesarskich, a walczę o figurę - nie katuję się dietami (choć uważam na to, co jem) ale ćwiczę

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 12:37   #10966
ania2003
Raczkowanie

Horo_2 ja też 3 cięcia cesarskie , ale nie lubię ćwiczyć . Diet nie cierpię . Tak od czasu do czasu się przegłodzę i co ważne dzień w dzień się ważę. To mi przynajmniej pomaga utrzymać wagę, a tak bym zaraz utyła , bo lubię dobre ciasta. Właśnie szukam jakiejś kapsuły odchudzającej, bo ja mam szerokie bioderka i teraz naszczęście też biust . Wcześniej to budowa typowa gruszka.
Stary 2013-01-25, 12:45   #10967
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

korolowa weszłam na Twój album i ja też mam mieć taki rozmiar implantu i trochę się przestraszyłam ja jestem drobniejsza od Ciebie ale cyce mi wyjdą ładne dużejakoś sobie tego nie wyobrażam mieć cycki nie dochodzi to do mnie dojdzie jak już będę po po tyle lat płaska deska to ciężko sobie wyobrazić

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-25 o 12:48
Stary 2013-01-25, 12:46   #10968
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo_2 ja też 3 cięcia cesarskie , ale nie lubię ćwiczyć . Diet nie cierpię . Tak od czasu do czasu się przegłodzę i co ważne dzień w dzień się ważę. To mi przynajmniej pomaga utrzymać wagę, a tak bym zaraz utyła , bo lubię dobre ciasta. Właśnie szukam jakiejś kapsuły odchudzającej, bo ja mam szerokie bioderka i teraz naszczęście też biust . Wcześniej to budowa typowa gruszka.
to witaj w klubie casarzowych
ja też nienawidzilam ćwiczyć, ale widok wiszącej skóry motywuje
a ja się nie ważę na razie... zamierzam co miesiąc się mierzyć

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 13:00   #10969
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

jejku diety odchudzania wszystkie szczuplutkie jesteście ja tam uważam że trochę ciałka musi być ja to za chuda jestem stanowczo!!!! 50kg o maaatko tak z 55-60 bym chciała mieć a tu dupa jak nic całe życie waga 50 to chyba już zakodowane tak mam bo nie wiem ile bym jadła to pare gram przybywa i zaraz spada do 50 lub mniej ja to muszę wagi trzymać by nie schudnąć bo 1 dzień latania mało jedzenia i 1 kg do tyłu mam więc odwrotowiec jestem a u mnie w pracy to tylko odchudzanie odchudzanie słuchać tego nie mogę ja do pracy biorę 4 kromki jakiś jogurcik czy baton i zdarza się, że jestem głodna jeszcze a one jakieś wafle wsuwają uuuu
co do ćwiczeń to hmmmm mój partner uwielbia moją pupcię zresztą ja też coś trzeba w sobie lubić hahah więc może jakieś ćwiczenia na tą część ciała i na nogi ładnie ujędrnić bo cycki to niedługo dojdą i się wszystko ładnie wyrówna ah jak sobie o tym pomyślę to mi się serce cieszy
Stary 2013-01-25, 13:04   #10970
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
korolowa weszłam na Twój album i ja też mam mieć taki rozmiar implantu i trochę się przestraszyłam ja jestem drobniejsza od Ciebie ale cyce mi wyjdą ładne dużejakoś sobie tego nie wyobrażam mieć cycki nie dochodzi to do mnie dojdzie jak już będę po po tyle lat płaska deska to ciężko sobie wyobrazić

just84, to zdjęcie które skomentowałaś to robiłam jakoś od dołu i rzeczywiście się tam duże wydają,ale zobacz to jak jestem prawie cała widoczna, na nim juz jakby znikają

ja przymierzyłam najpierw 275 i były fajniutki i wzięłam jeszcze właśnie te 300 do przymierzenia i one już mi się spore wydały i ciężkie, dlatego większych już nie przymierzałam,ale pójdę raz jeszcze zobaczyć 310 gdyż jak tu wszytskie piszą, że po op maleją i mamy brać te większe!

A jakie Ty masz wymiary? ja mam 171 wzrostu, w klatce jestem szeroka dość, a już plecy to jak chłop
Stary 2013-01-25, 13:15   #10971
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
just84, to zdjęcie które skomentowałaś to robiłam jakoś od dołu i rzeczywiście się tam duże wydają,ale zobacz to jak jestem prawie cała widoczna, na nim juz jakby znikają

ja przymierzyłam najpierw 275 i były fajniutki i wzięłam jeszcze właśnie te 300 do przymierzenia i one już mi się spore wydały i ciężkie, dlatego większych już nie przymierzałam,ale pójdę raz jeszcze zobaczyć 310 gdyż jak tu wszytskie piszą, że po op maleją i mamy brać te większe!

A jakie Ty masz wymiary? ja mam 171 wzrostu, w klatce jestem szeroka dość, a już plecy to jak chłop
ja to wąska jak dziecko jestem pod biustem mam 68cm 167cm i 50kg tylko i kurcze jeszcze ten nieszczęsny mostek mam wgłębiony taką dziurę(rodzinne od strony taty ) na zdjęciach tego tak nie widać ale jest spore wgłębienie i przez to pare cent mi jeszcze zabiera nie chcę by mi cycki za bardzo wychodziły pod pachy więc nie mam dużego popisu i zdecyduję się na drka mojego bo wielkie cycki to mi nie będą pasowały mimo że jestem szeroka w pasie dr też mi proponował te 275 i 300 więc biorę 300 haha a i mi też takie ciężkie się wydawały w końcu coś tam było haha

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

aaa dziewczyny dziś w rozmowach w toku " naturalne cyce kontra sylikony" jak macie możliwość to oglądajcie ja będę i z urywków widać ze sylikonowe ładniejsze niż te naturalne tak ładnie się układają i prezentują i będą mówić o miękkości to o czym rozmawiałyscie jakie są w dotyku więc nie ma co się przejmować gadaniem złośników

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-25 o 13:17
Stary 2013-01-25, 13:17   #10972
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
nkolodii nie mogę przybrać się zrobić zdjęc i wrzucić na kompa. Tym bardziej , że mój mąż do końca tygodnia na urlopie i teraz zamiast 3 mam 4 dzieci w domu. Ale obiecuję , że się poprawię . Dziś mam wizytę kontrolną. Nie będą mi zdejmować szwów, bo mam rozpuszczalne. Obawiam się tylko czy to dobrze czy nie. Bo jak czytam to Wy w większości macie tradycyjne.
W obwozie mam 79 cm , czyli stanik 75 pod biustem, a w biuście mam teraz 95, bo ja mam 171 i waże 64 kg - i jak czytam o Waszych wymiarach i wagach to się załamałam . Od wczoraj jestem na diecie MŻ , ale ja już jestem przed 40 i po 3 dzieci, więc to nie takie proste.

Co do robienia czegoś ... to robię prawie wszystko, aż obawiam się czy nie za dużo. Jeżdzę autem, powoli sprzątam, choć nie dam radę ścierać zabrudzeń, tylko kurz. Nie leżałam zupełnie, bo to nie moja natura. Byłam na wyprzedażach. 4 dni po, ale w przymierzalni nie zawsze było lekko. Generalnie super. Wczoraj tylko rano moja 2 latka przyszła do mnie do łóżka rano i skoczyła kolanem na górną część piersi . Troche pobolało , ale przeszło i mam nadzieję, ze nic się nie stało.
ANIA TERAZ jak masz cycuszki to lepiej sie nie odchudzaj,ja mam170wz i 59kg.ale pod biustem82cm szeroka jestem..

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
ja to wąska jak dziecko jestem pod biustem mam 68cm 167cm i 50kg tylko i kurcze jeszcze ten nieszczęsny mostek mam wgłębiony taką dziurę(rodzinne od strony taty ) na zdjęciach tego tak nie widać ale jest spore wgłębienie i przez to pare cent mi jeszcze zabiera nie chcę by mi cycki za bardzo wychodziły pod pachy więc nie mam dużego popisu i zdecyduję się na drka mojego bo wielkie cycki to mi nie będą pasowały mimo że jestem szeroka w pasie dr też mi proponował te 275 i 300 więc biorę 300 haha

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

aaa dziewczyny dziś w rozmowach w toku " naturalne cyce kontra sylikony" jak macie możliwość to oglądajcie ja będę i z urywków widać ze sylikonowe ładniejsze niż te naturalne tak ładnie się układają i prezentują i będą mówić o miękkości to o czym rozmawiałyscie jakie są w dotyku więc nie ma co się przejmować gadaniem złośników
a o której tej program godzinie?ja i tak sie koruje domu tak że obejrze,na razie zupke pomidorowa gotuje dziecko chore i chce pomidorowej.
Stary 2013-01-25, 13:22   #10973
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

uuum pomidorowa lubięęęę
a rozmowy w toku są ok 16stej 16:10 jakoś tak to jest temat co nas b. interesuje o cyckach te co mają naturalne kontra sylikonowe
Stary 2013-01-25, 13:26   #10974
nkolodii
Raczkowanie

musialam isć na dwór niestety do sklepu,teraz zlapalam zimnego powietrza niby ulzyło a teraz jeszcze gorzej kicham..nabyłam heviran i już pierwsza dawkę wzielam..nienawidzę katarunon stop muszę mieć chusteczki pod reką

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
uuum pomidorowa lubięęęę
a rozmowy w toku są ok 16stej 16:10 jakoś tak to jest temat co nas b. interesuje o cyckach te co mają naturalne kontra sylikonowe
obejrze sobie..kurde już mnie mój nos wkurza czerwony jak u mikolaja..
Stary 2013-01-25, 13:33   #10975
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

obejrze sobie..kurde już mnie mój nos wkurza czerwony jak u mikolaja..[/QUOTE]

kuruj się kochana kuruj kurde jak masz sól fizjologiczną to rób inhalacje wlej do wrzątku tą sól i wdychaj i na głowę daj ręcznik udrożni to Ci górne i dolne drogi oddechowe ... ja mam inhalator jak mały się urodził to kupiłam o mi polecali i małemu robię jak jest przeziębiony i jak ja tak samo robię się chora to pomaga
Stary 2013-01-25, 13:36   #10976
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
uuum pomidorowa lubięęęę

o nie, chętnie bym obejrzała! ale nie w tych godzinach...... a są jakieś powtórki tego? ja w ogolę tv nie oglądam, wiec nie wiem.
Stary 2013-01-25, 13:44   #10977
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:

obejrze sobie..kurde już mnie mój nos wkurza czerwony jak u mikolaja..
kuruj się kochana kuruj kurde jak masz sól fizjologiczną to rób inhalacje wlej do wrzątku tą sól i wdychaj i na głowę daj ręcznik udrożni to Ci górne i dolne drogi oddechowe ... ja mam inhalator jak mały się urodził to kupiłam o mi polecali i małemu robię jak jest przeziębiony i jak ja tak samo robię się chora to pomaga [/QUOTE]
kurcze,ja tez mam inhalator,mala jak była mniejsza to non stop miala kaszel i ja kupilam,tylko juz znowu nie chce nadwór wychodzić;[jak moj będę z pracy jechac to mu powiem żebym kupil..a jak bym szalwia robic inhalacji albo rumiankiem,chyba tez cos tam da.
Stary 2013-01-25, 13:52   #10978
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
o nie, chętnie bym obejrzała! ale nie w tych godzinach...... a są jakieś powtórki tego? ja w ogolę tv nie oglądam, wiec nie wiem.

a tego to nie wiem czy są powtórki to już kiedyś leciało w 2012 roku może w necie sprawdź będzie ten odcinek
Stary 2013-01-25, 13:53   #10979
nkolodii
Raczkowanie

co raz A WIECEJ sie zastanawiam czy nie bedę miec mega balony,wiem że to ostatnie wyjscie żebym wypelnic ta pustke w piersiach,ale nie chce dużych,bo mam szczuple nogi i bede jak wieloryb,mam nadzieje że bedzie ok.
Stary 2013-01-25, 13:53   #10980
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
kuruj się kochana kuruj kurde jak masz sól fizjologiczną to rób inhalacje wlej do wrzątku tą sól i wdychaj i na głowę daj ręcznik udrożni to Ci górne i dolne drogi oddechowe ... ja mam inhalator jak mały się urodził to kupiłam o mi polecali i małemu robię jak jest przeziębiony i jak ja tak samo robię się chora to pomaga
kurcze,ja tez mam inhalator,mala jak była mniejsza to non stop miala kaszel i ja kupilam,tylko juz znowu nie chce nadwór wychodzić;[jak moj będę z pracy jechac to mu powiem żebym kupil..a jak bym szalwia robic inhalacji albo rumiankiem,chyba tez cos tam da.[/QUOTE]

a tu już nie wiem czy rumianek,czy szałwia pomorze ;/

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości