|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dzieki dziewczyny za info o rozmowach w toku, nagram sobie ten od odcinek i wieczorkiem obejrze bo o tej godzinie moje starsze dziecko ma basen
|
|
|
|
#10982 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
oj chyba stres zaczął robić swoje i w głowie wiele pytań zaczyna wirować.....---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() http://rozmowywtoku.tvn.pl/odcinki-o...y,14561,0.html będziesz miała chwilę to sobie oglądnikj
|
|
#10983 |
|
Raczkowanie
|
myślalam że do operacji trochy mi przestana wypadać włosy,ale niestety dalej wypadaja,juz nie wiem co mam lykać.mertz special nie pomógl zjadlam dwie buteleczki,teraz zaczynam drugie opakowanie vitapilu,plus myje włosy szamponem dermena z dodatkiem oleju rycynowego..nadal wypADAJA TYLKO ZAUWAZYLAM ze sa nowe rosna jak jeż.
|
|
#10984 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#10985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#10986 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny od doktor Skwiercz, mogłybyście wysłać mi zaproszenie? Chętnie zobaczyłabym jej "prace"
czytałam opinię i powoli się decyduję na operację właśnie u niej.
|
#10987 |
|
Raczkowanie
|
ogladam ten odcinek na necie!!
JEZUMARYJA?????? ktos tam jest normalny??
|
#10988 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
moi rodzice dziś rano postanowili podjąć temat operacji. I oczywiście zaczęli mi wymieniać wszystkie za, wszystkie zagrożenia, komplikacje. Mama specjalnie w necie czytała na ten temat i z hasłem że na forum co czytała to powiększyły sobie starsze ode mnie kobiety które mają już dzieci i że żadna młoda nie powiększa. Żebym sobie zrobiła jak będę miała dzieci a nie teraz, bo wtedy będę potrzebowała. I ogólnie to nie chciało mi się tego słuchać bo nic nie rozumie, także powiedziałam że przełożyłam to więc żeby już skończyła temat i przestała wymyślać głupoty. ![]() przedpo, czekamy tu na Ciebie z niecierpliwością a właśnie też sobie muszę obejrzeć ten odcinek rozmów w toku , chociaż może nie dziś bo weekend się zaczyna a naoglądam się fajnych dużych piersi to będzie mi przykro i wieczorem tż-owi będę znowu smęcić i narzekać
|
#10989 |
|
Raczkowanie
|
teraz Pani do mnie z recepcji dzwonila co mam wziac w poniedzialek,i żebym od10 nie jadłam i nie pilam nic,ani gumy nie żulam,ale usta moge plukać;]dobrze że śniadanko zjem na nim mi zalezy bo jak nie zjem jestem marudna.
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- nie wierze że to juz w poniedzialek...chyba dopiero uwierze na stole
|
|
#10990 |
|
Raczkowanie
|
przedpo gratulacje!
![]()
|
|
#10991 |
|
Raczkowanie
|
o, uf, nadzieja mi wrocila, ta Ania w spodniczce w kratke mila i sympatyczna
![]() mam wrazenie ze sie za bardzo postarali w tym programie z wyborem osob i scenariuszem..
|
#10992 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokochać je bardzo łatwo - często nawet od pierwszego wejrzenia. A jak nie od pierwszego - to najczęściej i tak kończy się miłością bezwarunkową po jakimś czasie Zdeformowane, wymęczone piersi nie są czymś co można zaakceptować. Podobnie jest z piersiami których po prostu nie ma. To nie jest upiększanie które można porównać do farbowania włosów albo przyklejania paznokci. W moim odczuciu taka kobieta jest okaleczona - a implanty to po prostu protezy. Jedne z najdoskonalszych jakie istnieją Cytat:
Pytania o nazwiska albo kliniki możecie śmiało zadawać w prywatnych wiadomościach albo w klubie Cytat:
Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-25 o 19:58 |
|||||
|
|
|
#10993 |
|
Raczkowanie
|
chyba nie jest normalny;]ja tez teraz obejrzalam,masakra,szczyg ulnie taka brunetka która nie daje nikomu dotknac i pasy nie zapina,nie tylko trzeba byc ładna a i mieć olej w głowie.
|
|
#10994 |
|
Raczkowanie
|
PILNE!!! MEGA PILNE!!
dziewczyny, czy ktoras ma numer do MARGO???
|
#10995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- mam takie pytanie,może i głupie ale naprawde nigdy nie próbowalam.chodzi mi czy można usmażyc naleśniki i gotowe zamrozić bez nadzienia?jestem cukiernikiem ale tego nie robiłam.chciala bym w poniedzialek rano usmazyć i zamrozić,kotlety tez,bo pózniej będe nie ruchoma..która z dziewczyn cos wie na ten temat.
|
|
|
#10996 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, na tvn są rozmowy w toku o sztucznych piersiach. Zastanawiam się czy to prawda, że piersi mogą ulec uszkodzeniu podczas lotu samolotem? I czy faktycznie nie można korzystać z sauny? Jeju jakie te laski są tępe:/ Nie dziwota, że panuje stereotyp, że laski z silikonami to puste laski
|
#10997 | |
|
Raczkowanie
|
idę smażyc placki z jabłkami,zapraszam
za godzine![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#10998 |
|
Rozeznanie
|
Wiem o tym, że nie każda jest tępa,ale faktycznie w tym programie chyba tylko takie chcieli pokazać
|
#10999 |
|
Raczkowanie
|
no ja też oglądnęłam ten program no i masakra kto dobierał ludzi chyba specjalnie by potępić te dziewczyny z sylikonami (no ta jedna co nie pozwalała dotykać to stuknięta)ale tamte normalne a teks tego kolesia dobrze się pieści co w ręce się mieści o matko u mnie to nie ma za co chwycić nawet mój chłopak mi napisał że ta laska w kratkę fajna jest i że nie może się doczekać moich nowych cycuszków
|
#11000 |
|
Raczkowanie
|
Jusi84 z tego co wyczytalam to jesteśmy podobnej budowy i wagi. Ja mam 165 cm i waże ok 52 kg. No i będziemy mieć podobne rozmiary. Ja mam implant anatomiczny 305. Myslisz że fajnie będziemy wyglądać? Będą pasować do naszej sylwetki?
Jaki to wyjdzie rozmiarek? C?
|
|
|
|
#11001 |
|
Raczkowanie
|
no tak na to wyszlo, ze laski z zelkami sa pier.... bo mialy piekne jedrne B, (a nie NIC albo pusciutkie po ciazy) i mialy fanaberie zrobic se pelne C, a do tego sa pustakami - tak bym to odebrala gdybym ogladala to z zewnatrz.
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- niezapominajka: na razie najmniejsze to mam ja!!!!!! a na dodatek jestem wyzsza i ciezsza )
|
#11002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
własnie mi mignęła końcówka tego programu-musze posuzkać go na necie,choć wydał mi się taki tendencyjny,ze cycki to robią sobie tylko plastikowe lale zadające się z karkami...no i na końcu ta ankieta wsród publiczności-żenujące! Wiadomo bylo ze faceci wybiorą naturalne cycki, bo jak kiedys tu ktos napisal-jak facet nie obcowal z żelkami to nic nie wie na ten teamt i bedzie sie kurczowo trzymał stereotyp ze natura to jest the best!! Sranie w banie....soryy,ale jak takie cos słyszę to mnie skręca
|
|
|
|
|
#11003 |
|
Raczkowanie
|
Amanina przepraszam
Małe niedopatrzenie z mojej strony Jesteś zadowolona z wielkości? Bo ja się teraz zastanawiam czy moje nie wyjdą za małe, choć chyba wiecej we mnie sie nie da "wepchnąć"
|
|
|
|
#11004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-25 o 18:22 |
|
|
|
|
#11005 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczymy jak to wyjdzie, mam nadzieję, że pieknie
Mam operacje trzy dni przed Tobą
|
|
|
|
#11006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#11007 | ||||||
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ide odpisywac ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
akurat mam jeszcze ze swiat o ja tez dzis zamierzam robic nalesniki ale to wieczorkiem---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
tak jak mi kiedys trg do cyckow nie chcieli zrobic nie tu to tam![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- [QUOTE=margo50100;38845934]AMANINA!!!... szczescie Ty moje!!! DZIĘKUJĘ!!!! ![]() PRZEDPO gratuluję! cieszę się Twoim szczesciem Jak sie czujesz? wracaj do nas i opowiadaj!Amorcio cieszę się, że uważasz ze te wątpliwości to norma, ja już zaczynam o sobie źle myśleć, że coś ze mną nie tak skoro tak bardzo chciałam chciałam chciałam a teraz nagle wątpię... to tak jakbym zwątpiła w samą siebie...? niezapominajka1987 ja czuję, że jestem na takim etapie że... nie ma odwrotu, tylko nagle takie myśli sie pojawiły... muszę pomachać rękami i rozwiać te głupie wątpliwości...ehhh anika75 ..."dobrze zrobione piersi" tak, wiem to, dlatego ten wybór właściwych implantów i cycologa jest taki ważny ... i szukam szukam szukam.... no własnie... ja myślałam że okrągłe są bardziej miękkie i uzyskuje się ten efekt "rozlanych piersi"...? hmm kasik sukienka piekna, mi najbardziej w oko wpadła pomarańczowa i szara, no i oczywiscie klasyka czyli czarna tylko ja bym chyba coś zrobiła ze świecidełkami, bo przy tej za bardzo rzucają się w oczy... a na Tobie ten fason będzie wyglądał cudownie!!! i to prawda, przyćmisz wszystkie dziewczyny na ślubie łacznie z panną młodą ![]() heheh to kicia idzie na wesele nie ja ale dziekuje za komlementy![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
czekamy na Ciebie z powrotem---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
tez z neta czy chodzisz do klubu??---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#11008 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
nawet teraz mamy![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
kuruj sie---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- nizapominajka mamy podobne wymiary ja mam wkladki okragle 325 tez nie mialam nic wiec Cie rozumiemanika co do piersi no czasem za bola przy dotyku szcegolnie przy bliznach no ale tu to chyba normalne ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
?wnisokuje ze jakies piersi posiadasz hm jakie sa?ciezkie pytanie bo tez nic nie mialam ja mysle ze powinnas pytac osoby tak przynajmniej po roku od op ,piersi sie zmieniaja,miekna ,staja sie z czasem fajniejsze ...ale w koncu sa po ilus tam latach ![]() wiecie co??a mi nie tyle przeszkadzaly gabki tylko to ze kazdy stanik mi odstawal...widac to czesto bylo no bo po zdjeciu stanika jak bylo to mowic nie musze |
||||
|
|
|
#11009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#11010 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja będę kupować błękitną. Podobały mi się trzy kolory, ale wszystkie kobity z rodziny będą w jednym kolorze i myślimy, że najlepiej odcienie niebieskiegoCytat:
![]() Cytat:
Mój tż na samą myśl zazdrosny, heheCytat:
Ja mam katar zatokowy od 12 lat, a od tego kataru kaszel i nie było to przeszkodą. Z tym, że u mnie to nie przeziębienie a przewlekła choroba, baaardzo przewlekła. Jak kichałam czy kaszlałam po operacji to nie było tak źle. Takie dziwne uczucie w cyckach, ale nie bolałoCytat:
![]() klas ki: Haha ja też usiedzieć na tyłku nie mogłam, nosiło mnie po całej chałpie z nudów i z resztą jak chodziłam to mnie plecy nie bolały. Jak tylko czujesz się na siłach to spaceruj sobie, trochę ruchu nie zaszkodzi a później nie będziesz wstawać aż tak obolała![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja codziennie już mam problemy z logowaniem się Kurcze nie mam pojęcia co się dzieje Zmieniłam sobie hasło, hmm może coś da, ale po tym już mnie nie wylogowało
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

oj chyba stres zaczął robić swoje i w głowie wiele pytań zaczyna wirować.....

albo ja taka niekumata, albo to moderacja tak się ociąga buuu... nie wiem, być może tego posta też wsyśnie?
uczucie rozczarowania jest straszne, tym bardziej jeśli miało się coś o czym się marzyło na wyciągnięcie ręki.

na opryszczkę to chyba jedynie ten polecony heviran najlepszy, a z katrem to kurcze musisz próbować się rozprawić różnymi sposobami... ja polecam inhalacje wszelkiej maści, od Ol Basa począszypoprzez inhalacje z soli fizjologicznej. I jeszcze w zależności, jaki to katar; czy leci ci z nosa, jak woda, czy siedzi w zatokach; jeśli to drugie, to polecam Mucofluid, przetestowane na sobie i dzieciach, ale na receptę. Powodzenia!
... i szukam szukam szukam....

klas ki: Haha ja też usiedzieć na tyłku nie mogłam, nosiło mnie po całej chałpie z nudów i z resztą jak chodziłam to mnie plecy nie bolały. Jak tylko czujesz się na siłach to spaceruj sobie, trochę ruchu nie zaszkodzi a później nie będziesz wstawać aż tak obolała