|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet prawiczek
Cytat:
I jesteś dla mnie takim samym trollem jak ten IMOPan. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Wyłączam subskrypcję, bo dyskusja z walniętymi prawiczkami jest żałosna.
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden prawiczek będzie robił wszystko aby doprowadzić kobietę do orgazmu a inny po prostu po skończeniu odwróci się na drugi bok i zaśnie i to samo tyczy się tych doświadczonych, wszystko zależy od człowieka. |
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i seks na początku trwać krótko. Ale jest jeszcze kilka sposobów, żeby zadowolić kobietę To nie kwestia doświadczenia, a egoizmu- a raczej jego braku. Jak facetowi zależy na dziewczynie, nie traktuje jej jak dmuchanej lali, to postara się, żeby i ona była zadowolona po zbyt szybkim numerku. Trochę cierpliwości i zrozumienia wystarczy. Nawet się nie zauważy, kiedy z niedoświadczonego, nieśmiałego faceta przemieni się w prawdziwego łóżkowego orgazmotwórcę
|
|
|
#994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze zakładając,że twoją żoną będzie sąsiadka możesz sugerować się plotkami,jednak w wielu przypadkach mogą być one krzywdzące. jako osoba,która nigdy nie narzekała na brak adoratorów mogę ci powiedzieć,że wielu odtrąconych facetów mściło się na mnie obrabiając mi tyłek. długo nie miałam chłopaka,a moim pierwszym kochankiem był mój mąż .jednak słuchając plotek miałbyś wrażenie,że miało mnie pół miasta,ponieważ późno dojrzewałam do związków ,lubiłam chodzić na dyskoteki,mam naturę kokietki i prawdopodobnie jestem "fajna babka" Cytat:
świetne ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
a gdzie nauczysz się fachu,jak nie w praktyce? ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#995 |
|
BAN stały
|
Zdołować ? skąd, że pysiaczkuu ;p każde tego typu plotki traktuje z dużym dystansem, lecz gdy np. kiedyś podobałem się takiej dziewczynie od nas ze szkoły ( patrzyła się, jak przechodziła to musneła mnie po dłoni albo biodrze) i wiedziałem, że jeździ na pewną dyskotekę ( dobrodziejstwo fejsbuka) powiedziałem koledze, że jakby ją widział żeby się przyjrzał jej zachowaniom ( wersja z obrobieniem dupy bo go odtrąciła jest błędna na 1000% ponieważ on traktuje kobiety raczej jak balast, albo dodatek, zerwał z dziewczyną bo kazała mu wybrać pomiedzy nią a siłownią) i po dwóch jego wyjazdach dowiedziałem się, że się ślini do chłopaków.
Zresztą nigdy się nie pomyliłem co do jakiegoś człowieka ( tak, wiem, trudno uwierzyć) więc możliwość, że trafię na jakąś puszczalską jest znikoma. Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Domyśliłaś się, że jestem nastolatkiem po moim sposobie pisania czy dopiero jak ci powiedziałem ? |
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,bo dziewiczo wyglądające potrafią mieć więcej facetów,niż te w typie blachary domyśliłam się ,potrafię czytać między wierszami i dodawać 2+2
|
|
|
|
|
|
#997 |
|
BAN stały
|
Nie wiem co to znaczy " dziewiczy wygląd"
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#999 |
|
BAN stały
|
A tak apropos ktoś tu pisał ( o ile dobrze kojarzę ) o księżach, że wieczne prawiczki i zawsze spoko.
Tak się zastanawiam...XXI wiek i jeszcze ktoś w to wierzy.
|
|
|
|
|
#1000 |
|
BAN stały
|
Tmargot nie rozrozniam ;p dla mnie tylek dziewczyny jest równie seksowny i w jeansach i rurkach i dresach ;p
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kontra dres
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-01-24 o 23:11 |
|
|
|
|
|
#1002 |
|
BAN stały
|
Na tym 1 nie ma zdjęć tyłu więc co to za porównanie.
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1004 |
|
amor vincit omnia
|
bardzo proszę o prowadzenie rozmów NA TEMAT!
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
moje posty są na temat i nie rozumiem karniaka .
moim celem nie jest reklama,ale pokazanie,że nie wszystko co się nazywa tak samo wygląda w podobny sposób. dres może być mało elegancki,lub seksowny,tak samo jak z ludźmi.jeden będzie skromniejszy i mniej rzucający się w oczy,a drugi wyrazisty jednak wygląd może być mylący. można być wyrazistym i seksowny prawiczkiem,lub mało rzucającym się w oczy kolekcjonerem partnerów seksualnych-bo wygląd zew to nie wszystko |
|
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, jak tak czytam niektóre tematy na tym forum, to zdaję sobie sprawę z głębokiego braku szacunku kobiet do mężczyzn. Ktoś kto nie ma doświadczeń seksualnych jest traktowany przez Was pogardliwie, każdemu wmawiacie kompleksy (każdy je ma i co w tym złego?), w innych tematach facet jest zboczony bo chce czegoś spróbować w łóżku, w innych stereotypowo zniekształcony w jakąś zdehumanizowaną marionetkę której obraz nakłada się na wszystkich facetów wokół. Od bardzo dawna zauważyłem na tym forum w dziale seks jeden jedyny temat, w którym kobieta pyta jak zrobić dobrze swojemu facetowi.
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I z resztą też się zgadzam
|
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyskusja polegająca na wymianie poglądów w/g wlasnych wartości. moje poglądy różnią się od twoich,dlatego dyskutujemy przekonując innych do swoich racji.jednego można przekonać ,drugiego nie jednak warto wiedzieć,że nasz racje nie sa racją objawoną. na tym polega dyskusja ![]() jeśli nie podoba ci się,że ktoś myśli inaczej nie wchodzisz,nie zakładasz wątku i nie słuchasz opinni innych ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- nic nie szkodzi,z punktem będę wyglądałą na groźnego dyskutanta |
|
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
Margotku, pierwsze zdjecie bez komentarza, takiego czegoś nigdy nie widziałem. Atrakcyjna kobieta mnie pociaga i w jeansach i w dresach. Przyznam, że kręcą mnie bardziej sukienki takie do kolan ale to chyba dlatego, że rzadko widzę takie widoki. Bardziej zwracam uwage na to czy daje się dotykać itp. Więc szansa, że poznam taką jest zerowa.
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. wymyślajcie sobie dalej w tym swoim hermetycznym środowisku te bzdury, oceniajcie krytycznie mężczyzn za najmniejsze wady, a później wyjdźcie między ludzi i dziwcie się, że macie nieudane relacje z nimi.
|
|
|
|
|
|
#1011 |
|
BAN stały
|
Myślę, że Dopamine ma trochę racji. Nakręcacie się we własnym gronie a później nie możecie wytrzymać jak facet ma najmniejsze wady co może prowadzić do nieudanych związków. Nie wiem w sumie z czego może wynikać to "nakręcanie" ale zawsze mi się wydawało, że trochę z zazdrości albo czegoś.
|
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele z nich może być dla ciebie obraźliwych jednak nie dla wszystkich.gdyby takie były to posypałyby się karniaki za obraze osobistą,a jak widzisz nie ma żadnych kar.może warto popatrzeć krytyczniej na siebie zamiast ze złością tupać nóżką btw-o mój związek się nie martw,ma się dobrze,jednak odnosze wrażenie,że projektujesz swoje porażki na innych osobach.być może to twoje związki są katastrofą ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
teoretycznie 30-to letni prawiczek jawi mi się jako zakompleksiony facet ,lub bardzo religijny . moge mieć inne zdanie na jego temat jeśli poznałabym go bliżej zanim dowiedziałam bym się o tym fakcie.nie oznacza to jednoczesnie,że każdy prawiczek wydaje mi się śmieszny,bo to nonsens,a dopamine99 za bardzo osobiście bierze sobie wszystkie opinie.nie wiem,czy to brak wysokiej samooceny,czy słuszności swoich wyborów
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-01-25 o 19:37 |
||
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o mnie, nie jestem aseksualny, normalnie odczuwam pociąg. Ale mam pewne zasady, nie chcę kobiety w swoim życiu, wynika to z wielu przyczyn m.in. nie chcę rozczarowań, problemów z rozwodami, zdradami itp. Nie bawi mnie to dlatego chcę być z dala od tego. Istotą tematu jest to czy facet który jest prawiczkiem w wieku 30 lat, jest psychiczny. Tak więc staram się obalić ten mit, nie uważam się za psychicznego, i patrząc się ze swojej perspektywy, różne są przypadki, różni ludzie, są tacy jak ja, są osoby które czekają na tą jedyną i nie widzę przeszkód by wiązać się z taką osobą. Cytat:
I kto tu kogo obraża? Sorry ale ja nie oceniam cię jaką jesteś osobą na podstawie ilości odbytych stosunków. Kiedyś w średniowieczu uważano, że brak związku małżeńskiego jest obrazą Boga. Ale mamy dziś XXIw., wiele jest singli. Gimbus everywhere. |
||
|
|
|
|
#1017 | ||
|
Zakorzenienie
|
już jedna kobieta to całe morze doświadczenia.można mieć jedną partnerkę,a wypróbować wiele.
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1018 |
|
BAN stały
|
To chyba bardziej bilans możliwych strat i zysków.
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można mieć 30 kobiet i kiepskie doświadczenie,a można mieć jedną i spróbować wiele doświadczenie to nie kolekcjonertswo |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

.Jakby faceci z doświadczeniem nie mieli problemów z przedwczesnym finiszem czy innymi problemami.