Facet prawiczek - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 11:54   #991
Neciak89
Zakorzenienie

Dot.: Facet prawiczek

Cytat:
Napisane przez zbulwersowany Pokaż wiadomość
cos jeszcze ciekawego masz do napisania? mylisz osoby... najpierw twierdzilas, ze obrazil cie "IMOPan" a pozniej do tych slow wlaczasz mnie, zdecyduj sie

dalej czekam na zrodlo informacji, ze do seminarium tak duzo osob idzie juz z doswiadczeniem

a sam fakt, ze co ja wiem, przeciez ty z nim spalas idealnie pokazuje, jak ty rozumujesz... nie zrozumiesz fecetow lepiej niz facet, nigdy... my mozemy sie postawic w sytuacji takiego dupka a nastepnie w romantyka, wy tez to potraficie, ale dla swojej plci...

oczywiscie, myslec i czytac takze nie potrafimy...

twoje rozumowanie jest banalne...
w wiekszosci jest oparte na chorych bredniach spoleczenstwa, tak, chocby to, ze facet, ktory nie potrzebuje kobiety to gej - no a jak faceta tez nie potrzebuje to moze lesbijka? troche zastanowienia

to samo z duchownymi, nic o nich nie wiesz, ale oczywiscie, wiekszosc do seminarium idzie z doswiadczeniem...

choc plus dla ciebie, potrafisz pisac po polsku
Tak samo ty nie wiesz ilu księży ze wszystkich jest normalnych. Nie mogę znaleźć czy jesteś prawiczkiem, ale jeśli tak to nie wiesz co to seks. Nie wiesz jakie są kobiety uprawiające seks.
I jesteś dla mnie takim samym trollem jak ten IMOPan.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Wyłączam subskrypcję, bo dyskusja z walniętymi prawiczkami jest żałosna.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 12:01   #992
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apows Pokaż wiadomość
Prawiczek za kilka minut a czasem i sekund kończy a my? Chcemy dalej i co?
Zdecydowanie jestem za doświadczeniem.
co do tego zdania to ja się nie zgodzę, bo jeśli prawiczek będzie miał kobietę która wie czym jest seks to po każdy kolejny raz powinien być coraz lepszy, no ale jeśli taki spotka że tak napiszę "kłodę" to tu nawet najlepszy kochanek nic nie zdziała bo kłoda to kłoda tylko leży i oczekuje cudów.
jeden prawiczek będzie robił wszystko aby doprowadzić kobietę do orgazmu a inny po prostu po skończeniu odwróci się na drugi bok i zaśnie i to samo tyczy się tych doświadczonych, wszystko zależy od człowieka.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 12:10   #993
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
Kiepski argument .Jakby faceci z doświadczeniem nie mieli problemów z przedwczesnym finiszem czy innymi problemami.
Poza tym moze i u prawiczka ten pierwszy raz trwa krótko ,ale koleś jest tak podjarany odkryciem nowego ,"dziewiczego" dla niego lądu ze za chwilę jest znowu gotowy do akcji ,a potem jeszcze raz i jeszcze raz....a z każdym razem jest lepiej i dłużej

Może i seks na początku trwać krótko. Ale jest jeszcze kilka sposobów, żeby zadowolić kobietę
To nie kwestia doświadczenia, a egoizmu- a raczej jego braku. Jak facetowi zależy na dziewczynie, nie traktuje jej jak dmuchanej lali, to postara się, żeby i ona była zadowolona po zbyt szybkim numerku.

Trochę cierpliwości i zrozumienia wystarczy. Nawet się nie zauważy, kiedy z niedoświadczonego, nieśmiałego faceta przemieni się w prawdziwego łóżkowego orgazmotwórcę
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 12:55   #994
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bad_Man Pokaż wiadomość
TmargoT odnośnie tego czy facet wie czy towar przechodzony czy nie to powiem ci tak, mieszkam w 50 tys. mieście gdzie 1/3 to przedmieścia reszta to blokowiska i domki jednorodzinne, można założyć ( nigdy nie zaglębiałem się w statystykę więc tak sobie dyrdymale ;D), że jest około 3 tys. kobiet w wieku 16-22, należy odliczyć nieatrakcyjne więc zostaje pewnie około 2 tys. i teraz niech ktoś mi powie, że jeżeli jakaś dziewczyna jest puszczalska to prędzej czy później się nie dowiem ( okres około miesiąca) To jest czysta abstrakcja oczywiście ale jestem na 99.9 % pewny, że bym się w tym czasie dowiedział. Dodam jeszcze, że w sumie są 3 dyskoteki. I chyba każdy facet się zgodzi, że wolałby kobietę z mniejszym licznikiem.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

"
i znów muszę cię zdołować.
po pierwsze zakładając,że twoją żoną będzie sąsiadka możesz sugerować się plotkami,jednak w wielu przypadkach mogą być one krzywdzące.
jako osoba,która nigdy nie narzekała na brak adoratorów mogę ci powiedzieć,że wielu odtrąconych facetów mściło się na mnie obrabiając mi tyłek.
długo nie miałam chłopaka,a moim pierwszym kochankiem był mój mąż .jednak słuchając plotek miałbyś wrażenie,że miało mnie pół miasta,ponieważ późno dojrzewałam do związków ,lubiłam chodzić na dyskoteki,mam naturę kokietki i prawdopodobnie jestem "fajna babka"

Cytat:
i jeszcze taki żarcik na rozładowanie atmosfery ;p
"Im bardziej poznaje się kobiety, tym więcej wskazuje na to, że Ewa wtranżoliła nie tylko jabłko, ale i węża...

świetne

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez spokoziom Pokaż wiadomość
No panie nie mozecie tego zniesc, że faceci wolą nieprzechodzony towar ? Zona jak samochód - najlepsza nieuzywana Pogódzcie sie z tym
a ja słyszłam,że najlepsza żona to super kucharka,świetna praczka i kochanka jak prostytutka.
a gdzie nauczysz się fachu,jak nie w praktyce?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez zbulwersowany Pokaż wiadomość
dlaczego czesc z was jest z facetami, ktorzy w ogole was nie szanuja? taki jest wasz ideal faceta? watpie, pewnie okladka byla ladna, ale szybko, szybko i sie okazuje, ze to zwykly ch.. a nie facet do wspolnego zycia
prawictwo nie ma niczego wspólnego z szacunkiem dla drugiego człowieka

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
Kiepski argument .Jakby faceci z doświadczeniem nie mieli problemów z przedwczesnym finiszem czy innymi problemami.
Poza tym moze i u prawiczka ten pierwszy raz trwa krótko ,ale koleś jest tak podjarany odkryciem nowego ,"dziewiczego" dla niego lądu ze za chwilę jest znowu gotowy do akcji ,a potem jeszcze raz i jeszcze raz....a z każdym razem jest lepiej i dłużej
jest to ogólna definicja,czy twoje doświadczenie,bo ja jakoś nie wywnioskowałam tego z własnego doświadczenia
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 14:04   #995
Bad_Man
BAN stały

Zdołować ? skąd, że pysiaczkuu ;p każde tego typu plotki traktuje z dużym dystansem, lecz gdy np. kiedyś podobałem się takiej dziewczynie od nas ze szkoły ( patrzyła się, jak przechodziła to musneła mnie po dłoni albo biodrze) i wiedziałem, że jeździ na pewną dyskotekę ( dobrodziejstwo fejsbuka) powiedziałem koledze, że jakby ją widział żeby się przyjrzał jej zachowaniom ( wersja z obrobieniem dupy bo go odtrąciła jest błędna na 1000% ponieważ on traktuje kobiety raczej jak balast, albo dodatek, zerwał z dziewczyną bo kazała mu wybrać pomiedzy nią a siłownią) i po dwóch jego wyjazdach dowiedziałem się, że się ślini do chłopaków.

Zresztą nigdy się nie pomyliłem co do jakiegoś człowieka ( tak, wiem, trudno uwierzyć) więc możliwość, że trafię na jakąś puszczalską jest znikoma.

Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Domyśliłaś się, że jestem nastolatkiem po moim sposobie pisania czy dopiero jak ci powiedziałem ?
Bad_Man jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 15:11   #996
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Zdołować ? skąd, że pysiaczkuu ;p każde tego typu plotki traktuje z dużym dystansem, lecz gdy np. kiedyś podobałem się takiej dziewczynie od nas ze szkoły ( patrzyła się, jak przechodziła to musneła mnie po dłoni albo biodrze) i wiedziałem, że jeździ na pewną dyskotekę ( dobrodziejstwo fejsbuka) powiedziałem koledze, że jakby ją widział żeby się przyjrzał jej zachowaniom ( wersja z obrobieniem dupy bo go odtrąciła jest błędna na 1000% ponieważ on traktuje kobiety raczej jak balast, albo dodatek, zerwał z dziewczyną bo kazała mu wybrać pomiedzy nią a siłownią) i po dwóch jego wyjazdach dowiedziałem się, że się ślini do chłopaków.

Zresztą nigdy się nie pomyliłem co do jakiegoś człowieka ( tak, wiem, trudno uwierzyć) więc możliwość, że trafię na jakąś puszczalską jest znikoma.

Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Domyśliłaś się, że jestem nastolatkiem po moim sposobie pisania czy dopiero jak ci powiedziałem ?
możliwość pomyłki jest 50/50 ,bo dziewiczo wyglądające potrafią mieć więcej facetów,niż te w typie blachary
domyśliłam się ,potrafię czytać między wierszami i dodawać 2+2
Stary 2013-01-24, 16:21   #997
Bad_Man
BAN stały

Nie wiem co to znaczy " dziewiczy wygląd"
Stary 2013-01-24, 21:10   #998
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co to znaczy " dziewiczy wygląd"
grzeczny, skromny,niewyzywający
Stary 2013-01-24, 21:28   #999
Double Time
BAN stały

A tak apropos ktoś tu pisał ( o ile dobrze kojarzę ) o księżach, że wieczne prawiczki i zawsze spoko.

Tak się zastanawiam...XXI wiek i jeszcze ktoś w to wierzy.
Double Time jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 22:18   #1000
Bad_Man
BAN stały

Tmargot nie rozrozniam ;p dla mnie tylek dziewczyny jest równie seksowny i w jeansach i rurkach i dresach ;p
Stary 2013-01-24, 23:09   #1001
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Tmargot nie rozrozniam ;p dla mnie tylek dziewczyny jest równie seksowny i w jeansach i rurkach i dresach ;p
dres

kontra dres

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-01-24 o 23:11
Stary 2013-01-24, 23:32   #1002
Double Time
BAN stały

Na tym 1 nie ma zdjęć tyłu więc co to za porównanie.
Stary 2013-01-24, 23:35   #1003
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Double Time Pokaż wiadomość
Na tym 1 nie ma zdjęć tyłu więc co to za porównanie.
podnieca cię sam tyłek,czy caołkształt?
Stary 2013-01-24, 23:55   #1004
Eldo_rado
amor vincit omnia

bardzo proszę o prowadzenie rozmów NA TEMAT!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 00:23   #1005
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
bardzo proszę o prowadzenie rozmów NA TEMAT!
moje posty są na temat i nie rozumiem karniaka .

moim celem nie jest reklama,ale pokazanie,że nie wszystko co się nazywa tak samo wygląda w podobny sposób.
dres może być mało elegancki,lub seksowny,tak samo jak z ludźmi.jeden będzie skromniejszy i mniej rzucający się w oczy,a drugi wyrazisty jednak wygląd może być mylący.
można być wyrazistym i seksowny prawiczkiem,lub mało rzucającym się w oczy kolekcjonerem partnerów seksualnych-bo wygląd zew to nie wszystko
Stary 2013-01-25, 01:03   #1006
Dopamine99
Zadomowienie

Wiecie co, jak tak czytam niektóre tematy na tym forum, to zdaję sobie sprawę z głębokiego braku szacunku kobiet do mężczyzn. Ktoś kto nie ma doświadczeń seksualnych jest traktowany przez Was pogardliwie, każdemu wmawiacie kompleksy (każdy je ma i co w tym złego?), w innych tematach facet jest zboczony bo chce czegoś spróbować w łóżku, w innych stereotypowo zniekształcony w jakąś zdehumanizowaną marionetkę której obraz nakłada się na wszystkich facetów wokół. Od bardzo dawna zauważyłem na tym forum w dziale seks jeden jedyny temat, w którym kobieta pyta jak zrobić dobrze swojemu facetowi.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 01:06   #1007
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość

moim celem nie jest reklama,ale pokazanie,że nie wszystko co się nazywa tak samo wygląda w podobny sposób.
dres może być mało elegancki,lub seksowny,tak samo jak z ludźmi.jeden będzie skromniejszy i mniej rzucający się w oczy,a drugi wyrazisty jednak wygląd może być mylący.
można być wyrazistym i seksowny prawiczkiem,lub mało rzucającym się w oczy kolekcjonerem partnerów seksualnych-bo wygląd zew to nie wszystko
Też nie rozumiem

I z resztą też się zgadzam
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 11:24   #1008
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Wiecie co, jak tak czytam niektóre tematy na tym forum, to zdaję sobie sprawę z głębokiego braku szacunku kobiet do mężczyzn. Ktoś kto nie ma doświadczeń seksualnych jest traktowany przez Was pogardliwie, każdemu wmawiacie kompleksy (każdy je ma i co w tym złego?), w innych tematach facet jest zboczony bo chce czegoś spróbować w łóżku, w innych stereotypowo zniekształcony w jakąś zdehumanizowaną marionetkę której obraz nakłada się na wszystkich facetów wokół. Od bardzo dawna zauważyłem na tym forum w dziale seks jeden jedyny temat, w którym kobieta pyta jak zrobić dobrze swojemu facetowi.
forum to dyskusja.
dyskusja polegająca na wymianie poglądów w/g wlasnych wartości.
moje poglądy różnią się od twoich,dlatego dyskutujemy przekonując innych do swoich racji.jednego można przekonać ,drugiego nie jednak warto wiedzieć,że nasz racje nie sa racją objawoną.
na tym polega dyskusja

jeśli nie podoba ci się,że ktoś myśli inaczej nie wchodzisz,nie zakładasz wątku i nie słuchasz opinni innych

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Też nie rozumiem

I z resztą też się zgadzam
nic nie szkodzi,z punktem będę wyglądałą na groźnego dyskutanta
Stary 2013-01-25, 11:46   #1009
Bad_Man
BAN stały

Margotku, pierwsze zdjecie bez komentarza, takiego czegoś nigdy nie widziałem. Atrakcyjna kobieta mnie pociaga i w jeansach i w dresach. Przyznam, że kręcą mnie bardziej sukienki takie do kolan ale to chyba dlatego, że rzadko widzę takie widoki. Bardziej zwracam uwage na to czy daje się dotykać itp. Więc szansa, że poznam taką jest zerowa.
Stary 2013-01-25, 18:36   #1010
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
dyskusja polegająca na wymianie poglądów w/g wlasnych wartości.
moje poglądy różnią się od twoich,dlatego dyskutujemy przekonując innych do swoich racji.jednego można przekonać ,drugiego nie jednak warto wiedzieć,że nasz racje nie sa racją objawoną.
na tym polega dyskusja

jeśli nie podoba ci się,że ktoś myśli inaczej nie wchodzisz,nie zakładasz wątku i nie słuchasz opinni innych
Tak czytam to, co tutaj piszesz i zastanawiam się w którym miejscu jest to odpowiedź na to, co ja napisałem. Nie wiem co mają prawdy objawione i racje do zwykłego braku szacunku do mężczyzn na tym forum .. wymyślajcie sobie dalej w tym swoim hermetycznym środowisku te bzdury, oceniajcie krytycznie mężczyzn za najmniejsze wady, a później wyjdźcie między ludzi i dziwcie się, że macie nieudane relacje z nimi.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 19:04   #1011
Bad_Man
BAN stały

Myślę, że Dopamine ma trochę racji. Nakręcacie się we własnym gronie a później nie możecie wytrzymać jak facet ma najmniejsze wady co może prowadzić do nieudanych związków. Nie wiem w sumie z czego może wynikać to "nakręcanie" ale zawsze mi się wydawało, że trochę z zazdrości albo czegoś.
Stary 2013-01-25, 19:35   #1012
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Tak czytam to, co tutaj piszesz i zastanawiam się w którym miejscu jest to odpowiedź na to, co ja napisałem. Nie wiem co mają prawdy objawione i racje do zwykłego braku szacunku do mężczyzn na tym forum .. wymyślajcie sobie dalej w tym swoim hermetycznym środowisku te bzdury, oceniajcie krytycznie mężczyzn za najmniejsze wady, a później wyjdźcie między ludzi i dziwcie się, że macie nieudane relacje z nimi.
napisałam ogólnie,że wymiana poglądów to dyskusja.czy to moje słowa,czy innych osób to nie ma znaczenia,liczy się fakt przedstawienia swoich poglądów,często odmiennych
wiele z nich może być dla ciebie obraźliwych jednak nie dla wszystkich.gdyby takie były to posypałyby się karniaki za obraze osobistą,a jak widzisz nie ma żadnych kar.może warto popatrzeć krytyczniej na siebie zamiast ze złością tupać nóżką

btw-o mój związek się nie martw,ma się dobrze,jednak odnosze wrażenie,że projektujesz swoje porażki na innych osobach.być może to twoje związki są katastrofą

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Myślę, że Dopamine ma trochę racji. Nakręcacie się we własnym gronie a później nie możecie wytrzymać jak facet ma najmniejsze wady co może prowadzić do nieudanych związków. Nie wiem w sumie z czego może wynikać to "nakręcanie" ale zawsze mi się wydawało, że trochę z zazdrości albo czegoś.
uważam,że wiele wypowiedzi jest tutaj typowo teoretycznych i nie warto się nimi tak przejmować.

teoretycznie 30-to letni prawiczek jawi mi się jako zakompleksiony facet ,lub bardzo religijny . moge mieć inne zdanie na jego temat jeśli poznałabym go bliżej zanim dowiedziałam bym się o tym fakcie.nie oznacza to jednoczesnie,że każdy prawiczek wydaje mi się śmieszny,bo to nonsens,a dopamine99 za bardzo osobiście bierze sobie wszystkie opinie.nie wiem,czy to brak wysokiej samooceny,czy słuszności swoich wyborów

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-01-25 o 19:37
Stary 2013-01-25, 19:57   #1013
tomcio
Raczkowanie

Cytat:

no nie wierzę, Margolcia zarobiła karniaka - świat się kończy
tomcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 20:03   #1014
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomcio Pokaż wiadomość
no nie wierzę, Margolcia zarobiła karniaka - świat się kończy
za rzekomy off top,nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Stary 2013-01-25, 21:47   #1015
Double Time
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miroo Pokaż wiadomość
Facet prawiczek = zakompleksiony Zatem ilość partnerów dowartościowuje?
O to trzeba zapytać panów "z branży".
Stary 2013-01-25, 22:01   #1016
IMOPan
Raczkowanie

Cytat:
no t jak to jest z twoją seksualnością i popędem,jak sobie radzisz z chcicą zamieniasz popęd płciowy na popęd do pracy ?
Chcica to raczej określenie dla kobiet aniżeli facetów
Jeżeli chodzi o mnie, nie jestem aseksualny, normalnie odczuwam pociąg. Ale mam pewne zasady, nie chcę kobiety w swoim życiu, wynika to z wielu przyczyn m.in. nie chcę rozczarowań, problemów z rozwodami, zdradami itp.
Nie bawi mnie to dlatego chcę być z dala od tego.
Istotą tematu jest to czy facet który jest prawiczkiem w wieku 30 lat, jest psychiczny.
Tak więc staram się obalić ten mit, nie uważam się za psychicznego, i patrząc się ze swojej perspektywy, różne są przypadki, różni ludzie, są tacy jak ja, są osoby które czekają na tą jedyną i nie widzę przeszkód by wiązać się z taką osobą.

Cytat:
I jesteś dla mnie takim samym trollem jak ten IMOPan.
Wyłączam subskrypcję, bo dyskusja z walniętymi prawiczkami jest żałosna.
Tutaj pokazujesz swoją dojrzałość, dziewczyno. Nic dodać, nic ująć. Nie mam argumentów? To walnę jednemu i drugiemu że jest trollem, gimbusem, walniętym prawiczkiem.
I kto tu kogo obraża? Sorry ale ja nie oceniam cię jaką jesteś osobą na podstawie ilości odbytych stosunków.
Kiedyś w średniowieczu uważano, że brak związku małżeńskiego jest obrazą Boga. Ale mamy dziś XXIw., wiele jest singli.
Gimbus everywhere.
IMOPan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 22:22   #1017
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Facet prawiczek = zakompleksiony Zatem ilość partnerów dowartościowuje?
już jedna kobieta to całe morze doświadczenia.można mieć jedną partnerkę,a wypróbować wiele.

Cytat:
Napisane przez IMOPan Pokaż wiadomość
Chcica to raczej określenie dla kobiet aniżeli facetów
Jeżeli chodzi o mnie, nie jestem aseksualny, normalnie odczuwam pociąg. Ale mam pewne zasady, nie chcę kobiety w swoim życiu, wynika to z wielu przyczyn m.in. nie chcę rozczarowań, problemów z rozwodami, zdradami itp.Nie bawi mnie to dlatego chcę być z dala od tego.
wybacz,ale twoje podejscie zdrowe nie jest.masz fobię społeczno związkową

Cytat:
Istotą tematu jest to czy facet który jest prawiczkiem w wieku 30 lat, jest psychiczny.
Tak więc staram się obalić ten mit, nie uważam się za psychicznego, i patrząc się ze swojej perspektywy, różne są przypadki, różni ludzie, są tacy jak ja, są osoby które czekają na tą jedyną i nie widzę przeszkód by wiązać się z taką osobą.

.
każdy człowiek dąży do ideału,czasem aby go znaleść trzeba pocałowac wiele żab.bez tego nie znajdzie się szczęścia,a mylić się jest rzeczą ludzką
Stary 2013-01-25, 22:48   #1018
Bad_Man
BAN stały

To chyba bardziej bilans możliwych strat i zysków.
Stary 2013-01-25, 22:59   #1019
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja pytałem czy seks dowartosciowuje czy nie? Bo ilość 1 juz wiecej od 0
pytałeś o liczbę partnerów,a ja na to,że nie liczba sie liczy ,ale jakość.teraz pytasz,czy seks dowartościowuje,więc odpowiadam,że każde przezycie nadaje jakąś wartość
Stary 2013-01-25, 23:06   #1020
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo sprytnie uciekłas od jednoznacznej odpowiedzi Pytałem o ilość czyt. doswiadczenie
przecież napisałam ci wcześniej,że nie liczy się ilość,ale jakość.
można mieć 30 kobiet i kiepskie doświadczenie,a można mieć jedną i spróbować wiele
doświadczenie to nie kolekcjonertswo
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości