|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode odsłona nr 10
Cytat:
A i co najwazniejsze kwiaty maja zawsze swieze, a nie tak jak na kieleckim rynku zdarzylo mi sie kupic bukiet a w domu kwiaty byly juz ble
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
ja tam raz tylko kupowalam bukiecik i bylam bardzo zadowolona, kwiaty byly swieze piekne i dlugo staly.....ale nawet nie pamietam jak kwiaciarka wyglądała, czy jak sie kwiaciarnia nazywala....może miałam szczęście
a slyszalam o Magdzie, bo kuzynka i jej dwie znajome u takiej zamiawialy wiązanki ślubne (w roznym czasie oczywiscie) i one nie mialy zadnych zastrzerzen....w sumie jedna mieszka blisko bazar i na wszystkie okazje u jednej kupuje, wiec moze po znajomosci sie przyłożyła, a moze jest z innej kwiaciarni niz ta o ktorej ty piszesz a moze to nie od kwiaciarni zalezy tylko od osob tam pracujacych, nie znam sie na tym;P |
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kwiaciarnia z bazar ma na imię Ania.
|
|
#3544 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
My też tak mieliśmy ale sale załatwiliśmy w 3 tyg byłoby szybciej gdyby nie niekompetencja jednej z managerek :/ |
|
|
|
|
#3545 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny !!
Dolaczylam do forum już kilka miesięcy temu ale nigdy się nie udzielałam .. Wasze opinie , porady , pomysły pomogly mi w wielu decyzjach związanych z moim slubem który odbyl się w ubiegłym roku ) Już tyle razy chciałam dolaczyc do Waszych rozmow , ale w koncu nigdy się nie zdecydowałam . Tak sobie myslalam ze to trochę samolubne tak Was podczytywać i zbierac pomocne informacje i nie dawac nic w zamian ![]() Zdecydowalam ze lepiej pozno wcale Jestem otwarta na pomoc , porady , opinie osob ktorzy swiadczyli usługi przy moim slubie .
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
czarna kawa - zdjęcia macie rewelacyjne!!!
a my z TŻ dzisiaj będziemy podpisywać umowę z kamerzystą....myślałam, że mamy do września dużo czasu, a tu gdzie byśmy nie dzwonili to zajęty nasz termin ale znaleźliśmy
|
|
|
|
#3547 | |
|
Raczkowanie
|
a
Cytat:
Tez ich wzięliśmy na lipiec 2014. Od razu po podpisaniu umowy wysłali nam propozycje zabaw, podziękowań dla rodziców. Wszystko można z nimi ustalić. Wybrałam sobie na 1 taniej dość oryginalną piosenkę, której nie mają w repertuarze i oczywiście nie ma problemu, żeby mi zagrali. Możes zpoprosić też o płytkę , żeby zobaczyć ich " w akcji".---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Muszę Wam powiedzieć, że u mnie te pierwsze najważniejsze sprawy związne ze ślubem i weselem poszły expresowo. A nawet mam już sukienkę Pierwsza jaka mi się spodobała, zobaczyłam ją w necie i już wiedziałam , że taką chcę ! I jeszcze miałam farta, bo chyba na tablicy znalazłam ogoszenie z listopada, okazało się , że aktualne i kupiłam ją za 1100, zamiast za 3500 Jedyna rzecz, którą muszę "poprawić", to skrócić delikatnie podszewkę , bo jest 3 cm za długa zastanawiam się kiedy do księdza się wybrać, ale myślę , ze dopiero w lipcu. Rok wcześniej chyba wystarczy. |
|
|
|
|
#3548 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi zamówiłam suknię w kolorze śmietany
![]() Gdyby ktoś chciał to w Prestizu na Bodzentyńskiej od 1 lutego mają walentynkową promocję - 10 % warto się przejść zawsze to parę groszy mniej
|
|
|
|
#3549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Dyminach znajomi mieli wesele, byli bardzo zadowoleni. Duża sala, jedzenie ok. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
To firma z Kielc?
Edytowane przez ciukunia Czas edycji: 2013-01-26 o 11:53 |
||
|
|
|
#3550 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy wiecie może coś o "Kamracie" i "Castor" ?
Ich oferta narazie nam się najbardziej podoba, ale sama nie wiem. Czytałam gdzieś opinie, że obsługa jest kiepskiej jakości (castor) a z jedzieniem różnie bywa (kamrat). Byłyście tam? |
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w zeszłym roku na weselu w Castorze.Obiad byl zimny.Kluski slaskie tez.A kurczak surowy-choc w 2011 r wszystko bylo o key.Nie wiem od czego to zalezalo? kucharza zmienili czy co?
|
|
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Moja znajoma była w grudniu na weselu w Kamracie i powiedziała mi, że mało jedzenia było
|
|
|
|
#3553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaką liczbę gości planujecie mieć? |
|
|
|
|
#3554 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź. Chyba w takim razie poszukamy czegoś innego - żeby nie było problemów. A jakie sale na ok 80 osób mogłybyście polecić? W sensie - gdzie nie ma problemów z jakością jedzenia i obsługi?
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam w kamracie... ogólne wrażenia na nie...
|
|
#3556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko zależy od budżetu.. Zapytaj w Hotelu Tęczowy Młyn, mają bardzo fajną menadżerkę. Warto też pomyśleć o Restauracji Siedem Pokus (mamy tam przyjęcie w lipcu). Na pewno odradzam Stangret oraz Karczmę 4 Konie. |
|
|
|
|
#3557 |
|
Przyczajenie
|
Drogie panie, bardzo prosze o pomoc! bede w czerwcu w Kielcach na weselu, niestety nie jestem z Kielc i nie wiem gdzie szukac dobrej dziewczyny ktora moglaby przyjechac do mnie i zrobić makijaż i fryzurę. Moze któraś z Was się orientuje??
|
|
|
|
#3558 |
|
Raczkowanie
|
Również odradzam Stangreta i Cztery Konie. W Stangrecie byłam na przyjeciu, zrówno jedzenie jak i obsługa pozostawia wiele do życzenia.
|
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam ze swojej strony salę Pod Dębami w Woli Kopcowej, byłam tam na 2 weselach teraz sama tam organizuje. Super właścicielka, pomoże w każdej kwestii
|
#3560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O Czterech Koniach rowniez slyszalam niepochlebne opinie. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A gdzie bedziesz chciala aby kosmetyczka dojechała ??
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w Stangrecie w 2011.Gosci było 50 osób.Super obsługa jedzenia duzo koszt od osoby dosc wysoki.Wtedy była pani menager.Wszystko było dobrze zrobione i podane na czas.Ale teraz nie wiem...szkoda,bo do tej pory polecałam ...
|
|
|
|
#3563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam na weselu w sierpniu tego roku w Stangrecie i byłam nie mile zaskoczona.. bywaliśmy wcześniej na obiadach i jedzenie było smaczne, natomiast na weselu niewiele dań byłam w stanie zjeść w całości.. zwłaszcza jedno zapamiętałam bo większość gości tylko spróbowała i odłożyła, to danie to rolada z indyka w sosie pomarańczowym... obrzydliwe!! Co do Karczmy 4 Konie.. byłam tam sierpniu na przyjęciu i jedzenie było smaczne, ogromny minus to obsługa, którą trzeba było prosić o przyniesienie rosołu bo ludzie patrzyli sie na siebie przy pustym stole.. |
|
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
witam,
mam pytanie o Hotel pod złotą różą niedaleko kck, była któraś tam na przyjęciu albo sama tam robiła ? jak z jedzeniem ? pzdr
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3567 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bede w hotelu zielone zacisze i zalezy mi aby ktos moglby do mnie przyjechac
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

A i co najwazniejsze kwiaty maja zawsze swieze, a nie tak jak na kieleckim rynku zdarzylo mi sie kupic bukiet a w domu kwiaty byly juz ble

Pierwsza jaka mi się spodobała, zobaczyłam ją w necie i już wiedziałam , że taką chcę ! I jeszcze miałam farta, bo chyba na tablicy znalazłam ogoszenie z listopada, okazało się , że aktualne i kupiłam ją za 1100, zamiast za 3500 

To firma z Kielc?
1 MAJA 2013