Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 371 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-26, 22:18   #11101
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Wiem które to, oglądałam je już wcześniej w Twoim albumie Dziękuję
Stary 2013-01-26, 22:20   #11102
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Wiem które to, oglądałam je już wcześniej w Twoim albumie Dziękuję
sa super fajne, tylko robia je od 75 pod biustem a dla mnie to troche zbyt luzno, wiec je zszylam
Stary 2013-01-26, 22:22   #11103
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Taka podusia to na karczek a co jeszcze warto przygotowac w domku?
Amorcio ja radzę jeszcze coś na ból pleców (od spania w jednej pozycji plecy zaczynają boleć), dziewczyny też podkładały sobie poduszki pod nogi, więc tez zapas poduszek A najważniejsze - przygotuj sobie kogoś do pomocy

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
sa super fajne, tylko robia je od 75 pod biustem a dla mnie to troche zbyt luzno, wiec je zszylam
Pewnie zrobię to samo
Stary 2013-01-26, 22:25   #11104
french_miki
Raczkowanie

Cytat:
Niektóre dziewczyny stosowały, inne nie Powstanie rozstepów zależy od typu skóry i indywidualnych predyspozycji. Wydaje mi się, ze ciężko przewidzieć jak się skóra zachowa. Ja używałam kremu dla kobiet w ciąży od chyba 2-3 tygodni przed operacją
O kurka Jutro kupuje krem zatem i smaruje może cokolwiek da, a mam nadzieję, że w trakcie też pomoże
Stary 2013-01-26, 22:29   #11105
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez french_miki Pokaż wiadomość
O kurka Jutro kupuje krem zatem i smaruje może cokolwiek da, a mam nadzieję, że w trakcie też pomoże
przy malych rozmiarach to nie jest duze ryzyko, trzeba miec straszny niefart jesli chodzi o skore, zeby sie cos zrobilo - przy duzych i sklonnosci do rozstepow, to podejrzewam ze moga sie zrobic..

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Wow, jak się tutaj tworzy album i co to za wyliczanka? mówisz juz przed operacją? to rzeczywiście muszę wysearchować

Amanina Ja będę miała anatomiczne Mentory 350cc, a w biuście aktualnie mam 84 cm, więc naprawdę są maluśkie.
ja mam 89 PO operacji
Stary 2013-01-26, 22:30   #11106
Fuksja2
Przyczajenie

Kochane, może to pytanie wyda się Wam głupie, ale czy jako użytkowniczka z małą ilością postów, mogę wejść na galerię z Waszymi piersiątkami? Jeśli tak, to jak na nią wejść?
Wprawdzie póki co planuję operację nosa, ale piersi czekają drugie i ostatnie w kolejności, więc będę Was odwiedzać tutaj często.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Fuksja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 22:30   #11107
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio ja radzę jeszcze coś na ból pleców (od spania w jednej pozycji plecy zaczynają boleć), dziewczyny też podkładały sobie poduszki pod nogi, więc tez zapas poduszek A najważniejsze - przygotuj sobie kogoś do pomocy

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Pewnie zrobię to samo

Kogos do pomocy...TZ przez tydzien a pozniej corcie dwie, beda mialy 9 i 2 latka dam rade, jak zawsze

Latem zmienilismy materac bo juz wiedzialam, ze moje problemy z kregoslupem to od niego i od tej pory najczesciej spie nieruchomo na plecach wlasnie i bez poduszki bo materac tak milusio sie dopadowuje do mnie, to moze po op nie bede tak cierpiala z powodu tego spania. Nigdy bym nie przypuszczala, ze materac zbyt twardy moze takie problemy spowodowac i gdyby nie to, ze wyjechalam z PL i musielismy sie umeblowac, kupic nowe lozko, materace to bym do dzis cierpiala i winila bym moj kregoslup

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-26 o 22:36
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 22:30   #11108
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno nie zaszkodzi A dbanie o skórę piersi po operacji też jest bardzo ważne.

Amorcio pierwszy tydzień jest najgorszy. A potem będziesz musiała i tak w miarę możliwości się oszczędzać.

Żegnam się już, słodkich snów

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-26 o 22:34
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 22:37   #11109
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
http://www.kappahl.pl/article/stanik_do_karmienia_
te mialam na mysli

poza tym, z drozszych mam Panache Sophie Nursing Bra (tez w ktoryms albumie jest) i jest mega wygodny

a spie w takim: http://nokautimg4.pl/p-77-6d-776d9aa...towy-bialy.jpg
to jest Triumph Energy N
Amaninka, a jaki masz rozmiar tego Panache i Tiactiona?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 22:41   #11110
Amorcio
Wtajemniczenie

Amania, dam rade sie oszczedzac, myc okien nie musze a i raz w tyg mam domek wysprzatany ladnie. Juz mam plan zrobiony jak sie przygotowac na czas po operacji, zeby TZ bylo latwiej bo on nie gotuje ale swietnie sprzata po moim gotowaniu
Stary 2013-01-26, 22:42   #11111
french_miki
Raczkowanie

Cytat:

ja mam 89 PO operacji
No spoko, ja mam obwód pod cyckami 80, także pewnie tutaj ta różnica :P

Dzięki, jestem dobrej myśli
Stary 2013-01-26, 22:46   #11112
Amorcio
Wtajemniczenie

French Miki, fajnego lekarza sobie wybralas, szkoda, ze tak daleko mam do niego lub do M.W. ale mam nadzieje, ze moj zrobi rownie piekne.
Dziwne to jest, ze w Trojmiescie nie ma takiej profesjonalnej kliniki chirurgii plastycznej
Stary 2013-01-26, 22:47   #11113
przedpo
Raczkowanie

a co o tym sądzicie

http://www.triumph.com/pl/pl/10013.html#.UQRO27-CCQc?

już są ojaaa
Stary 2013-01-26, 22:54   #11114
Amorcio
Wtajemniczenie

Przedpo, kiedys dziewczyny pisaly o tym modelu mamabel, ktoras ma na pewno ale nie pamietam ktora i co bylo pisane. Wyglada fajnie
Stary 2013-01-26, 23:19   #11115
french_miki
Raczkowanie

Amorcio, Twój lekarz na pewno zrobi Ci pięknie, ja oczywiście mam obawy, jak pewnie każda z nas, ale z tego co czytam to wszystkie ucieszone i to najważniejsze!

Laseczki, a L4 na ile miałyście? Ile myslicie, że najlepiej? U mnie w pracy nikt nie wie, że bede miala operację, więc chciałabym, żeby nie było za wiele widać Jako, że nosze max super wypchane staniki to mam nadzieje, że się nie skapną
Stary 2013-01-26, 23:21   #11116
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
przedpo: w KappAhl teraz sa staniki wszystkie za 39 zl i jest dwupak - czarny i bialy - z serii dla mam karmiacych (wejdz do mnie do albumu "staniki") z super bawelny nierozciagliwej, i mega mily w dotyku

kasikk:
staniki do oddania wszystkie a ze strojow, to ten M byl za maly w biuscie (wiec do oddania) ale drugi zostawiam (rozmiar L) bo TŻ stwierdzil ze slicznie wyglada! jutro wrzuce foteczke
buu to szkodaa co za male ,za duze czy zle lezaly??ten l to ten czerwony??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 23:37   #11117
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne to jest, ze w Trojmiescie nie ma takiej profesjonalnej kliniki chirurgii plastycznej
W W-wie jest kilka a mi w Trójmieście cycki uratowali

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Ja byłam bardzo posiniaczona, nie tyle brzuch, co boczki - dziewczyny widziały . Wyglądałam tak, jakbym wpadła we wściekłe stado kiboli

Cztery razy????
No kochana, zazdroszczę wigoru . A tak serio to od jutra zaczynamy. Jutro to idealna pora na zaczynanie czegokolwiek . Ja tam opaski nie mam, ale najważniejsze, że plan już jest .
Ale jest problem, poważny problem - masz takie błękitne majtki??? Bo bez błękitnych majtek to nawet nie ma co zaczynać
No i znowu pod górę no nie mam

I pamiętam Twoje siniaczki- jakbyś niezły łomot dostała Mi Pani dr zapowiedziała że pewnie wyjdą i żebym się nie wystraszyła- a nie wyszły. Nie ma reguły i nawet jak ktoś ma skłonności siniaków może nie mieć. Z kolei są dziewczynki które były bardzo zdziwione że miały siniaki bo nigdy wcześniej się z nimi nie spotkały.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 07:42   #11118
katarzynka00
Zakorzenienie

miłego dnia wszystkim
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 08:47   #11119
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Laseczki, a L4 na ile miałyście? Ile myslicie, że najlepiej? U mnie w pracy nikt nie wie, że bede miala operację, więc chciałabym, żeby nie było za wiele widać Jako, że nosze max super wypchane staniki to mam nadzieje, że się nie skapną
Dwa tygodnie. Jak nosisz mega wypchane staniki, to nikt nie zauwazy różnicy (jedynie będziesz musiała jakoś maskować sutki-bo przez długi czas będziesz musiała nosić miękkie staniki, przez które widać, kiedy Ci zimno )

Miłej niedzieli kobietki
Stary 2013-01-27, 09:03   #11120
french_miki
Raczkowanie

Cytat:
Dwa tygodnie. Jak nosisz mega wypchane staniki, to nikt nie zauwazy różnicy (jedynie będziesz musiała jakoś maskować sutki-bo przez długi czas będziesz musiała nosić miękkie staniki, przez które widać, kiedy Ci zimno )
Hahahahaha To jest wspaniała wiadomość

Ja też wszystkim Wam życzę radosnego dnia!
Stary 2013-01-27, 09:20   #11121
przedpo
Raczkowanie

Cytat:

Miłej niedzieli kobietki
Dzien doberek wszystkim. z tym maskowaniem, to ja do konca nie jesrem pewna czy tak latwo bedzie, bo te cycuchy w tym doktorowym staniku takie sterczace stozki teraz. No i mu dr kazal 6 tyg chodzic w tym swoim staniku, a on ma na stale przymontowana ta tasme na gorze, odznacza sie ona. No ale zobaczymy. Dziewczynki a gdzie te nakladki na sutki kupowalyscie? Moje stercza all the time;-)

już są ojaaa
Stary 2013-01-27, 10:53   #11122
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dzien doberek wszystkim. z tym maskowaniem, to ja do konca nie jesrem pewna czy tak latwo bedzie, bo te cycuchy w tym doktorowym staniku takie sterczace stozki teraz. No i mu dr kazal 6 tyg chodzic w tym swoim staniku, a on ma na stale przymontowana ta tasme na gorze, odznacza sie ona. No ale zobaczymy. Dziewczynki a gdzie te nakladki na sutki kupowalyscie? Moje stercza all the time;-)
ja kupowalam na alegro,sa tez w sklepach z bielizna ale przedpo uwaga jedna kolezanka z forum napisala ze nosila je codziennie przez 3 tyg i sutki jej sie troche zdeformowaly ja wiec mama ale nie nosze zostawie je na jakas okazje raz na rok a poki co nosze te triumphy n one sa cienkei biale nawet przeswitujace wiec znalazlam taki patent ze kupilam male gaziki zlozylam na pol i pod stanik` do pracy musze tak chodzic nie moge sie doczekac kiedy sie pozbede tych gazikow i stanikow

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

nkoldii podjelas juz decyzje??
klaudek jak impreza??

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

skonczylam greya jutro zaczne druga czescoj spodziewalam sie za sie tak zakonczymykam do pozniej
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:28   #11123
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Cytat:
Taka podusia to na karczek a co jeszcze warto przygotowac w domku?
Amorcio, na pewno przydadzą się jaśki - duuuużo jaśków . Nie pamiętam, ile ja tych jaśków miałam, ale podkładałam je wszędzie - pod stopy, pod kolana, pod plecy, pod tyłek, szyję, głowę, nawet obolałą rękę trzymałam sobie na jaśku

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
niebardzo mam z czym zabrać głos w dyskusji ,ale jestem tu w każdej wolnej chwili.
Emocjonuje się opisami dziewczyn zaraz po i obserwuję że coraz to więcej nowych dziewczyn z nami.
Witajcie kobietki
Katarzynko, a jak tam u Ciebie sprawy cyckowe? Coś się już wyklarowało?

Cytat:
French Miki, fajnego lekarza sobie wybralas, szkoda, ze tak daleko mam do niego lub do M.W. ale mam nadzieje, ze moj zrobi rownie piekne.
Amorcio, nie wiem jak J.J., ale M.W. - o ile dobrze pamiętam - ma klinikę w domu jednorodzinnym . Nie wiem czy tam również mieszka, ale np. posiłki pacjentkom przygotowuje Jego mama . Więc specjalistyczną kliniką ze sztabem chirurgów jak np. w Warszawie chyba nie można tego nazwać, a mimo to robi fajne cycuszki . Zresztą profesjonalna klinika nie zawsze świadczy profesjonalne usługi . Uważam też, że zdecydowana większość chirurgów - czy to znanych, czy mniej znanych ma na swoim koncie mniej lub więcej jakichś nieudanych operacji i właściwie to nigdy nie jesteśmy w stanie do końca przewidzieć, jakie cycuszki nam wyjdą i przede wszystkim - czy będziemy zadowolone z efektu

Cytat:
Przedpo, ja kupowałam na allegro, ale nakładam je tylko wtedy, gdy mam cienką bluzkę, a po powrocie natychmiast zdejmuję - nie chcę sobie sutków poodparzać
Stary 2013-01-27, 11:40   #11124
stonka83
Przyczajenie

hej dziewczynki!!

Jestem nowa na forum. Troche podczytuje fora o powiekszaniu piersi poniewaz za 3 dni sama klade sie na stol. Cycuszki robie u dr Kubasika w Poznaniu. Bede miala wkladki mentor CPG 323 - 345 ml. Swoje piersi mam male B, po 6 miesiacach karmienia. Juz sie nie moge doczekac!
stonka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:55   #11125
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

nkolodii 28.01- już jutrooooo : jupi::j upi:
french_miki 31.01 - 3

malina986 05.02-8

Foamclene123 05.02.-8

krystel13 - 14.02 -17

dreamer365 - 16.02 - 19

niezapominajka1987 - 25.02. -28

jusi84 28.02 -31

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

miki ja też będę miała op u tego lekarza haha czekam z niecierpliwością na wrażenia z op
co do albumu to wchodzisz w ustawienie konta-zdjęcie i albumy-dodaj album -prywatny tam dodasz zdjęcia

Witam Dziewczynki moje

mam dobre wieści mój partner wczoraj mi oznajmił że jak dojdę w miarę po op że jak będę już mogła jeździć i swobodnie chodzić to zaczniemy u niego szykować pokój kupować meble itp dla małego i pomału przenosić moje rzeczy hahahah ale się cieszę ale z drugiej strony boję, że wszystko może się zepsuć on już dłuższy czas sam mieszka ma swoje przyzwyczajenia ja swoje nie chciałabym by coś między nami się popsuło i jeszcze jego rodzice w marcu będzie 1,5 roku jak jesteśmy razem a tylko raz ich widziałam Daniel zaprosił ich do siebie na obiad oczywiście ja robiłam ten obiad było miło potem jego mama zapraszała nas na obiad i na tym się skończyło a ja przecież nie będę się narzucać i włazić komuś w tyłek już właziłam i wyszło jak wyszło pozbyła się mnie tściowa... nie uważacie, że to dziwaczne?? mi tam na nich nie zależy ale jest mi trochę przykro... mi się wydaję że oni nie akceptują tego że Daniel wziął sobie kobietę z dzieckiem ale on tym mi przecież nie powie w święta pytałam się go czy jego rodzice nie mówią mu że wziął kobietę sobie z dzieckiem to mówił że nie mówili że jakby faceta miał to by to zaakceptowali ... sama nie wiem co myśleć dziwne, będę u niego mieszkała a nie znała jego rodziny

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-27 o 12:07
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:57   #11126
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Katarzynko, a jak tam u Ciebie sprawy cyckowe? Coś się już wyklarowało?
miło że pytasz
wolnymi krokami posuwam się do przodu.
Zaplanowałam parę rzeczy,które chciałabym zrobić i osiągnąć.
*Tak jeszcze minimum z 7kg zgubić,żeby dobrze się czuć i lepiej prezentować.
* Jutro umawiam się na usg piersiaków, o ile termin spasuje w tym cyklu,bo niby tylko do 15dc można/najlepiej.(Troszkę spędza mi to sen z powiek,bo babcia,jej siostra,jej brat miały sprawy rakowe i moja mama też coś tam ze sprawami kobiecymi na szczęście w tym przypadku nic złośliwego)
*Zabrałam się za uzębienie.Poleczyłam wszystkie ząbki i w końcu robię sobie most,bo mam spory ubytek i nie chciałabym żeby pakując mi rurę widzieli ten bałagan,no i też zdrowotnie chce mieć ładne,poleczone ząbki.Udało mi się odłożyć 1600zł i jestem w trakcie wizyt.
*teraz będę zbierać na badanie tych markerów,co pewnie też rozciągnie się w czasie.
*tak samo tego chce jak chciałam pół roku temu
*dr i kliniki nie zmieniam.Jak pkt.pierwszy osiągnę,to znów zadzwonię i się umówię na konsultację
Być może mój mąż wyemigruje zarobkowo,to wtedy sprawa szybciej posunęłaby się na przód.Pozostaje mi czekać i realizować zamierzony plan.A w tym czasie będę tu przesiadywać z wami.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 12:06   #11127
Amanina
Raczkowanie

dzien dobry kochane!!!
przedpo: ja energy N mam 70 C pod biustem, panache 65 DD

jesli chodzi o to, ze widac sutki - no widac i ja sie tym nie przejmuje regularnie olalam
Stary 2013-01-27, 12:38   #11128
french_miki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
miki ja też będę miała op u tego lekarza haha czekam z niecierpliwością na wrażenia z op
co do albumu to wchodzisz w ustawienie konta-zdjęcie i albumy-dodaj album -prywatny tam dodasz zdjęcia
Jasne, będę na bieżąco Cię informowała I dzisiaj ogarnę albumik, dzięki za pomoc. ło jezzzu, jeszcze tylko 3 dni z tymi małymi rodzynami

W ogóle strasznie się cieszę, że późno, ale jednak trafiłam na to forum, świetne miejsce informacji, jutro kupuję poduchy
Stary 2013-01-27, 12:59   #11129
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Jasne, będę na bieżąco Cię informowała I dzisiaj ogarnę albumik, dzięki za pomoc. ło jezzzu, jeszcze tylko 3 dni z tymi małymi rodzynami

W ogóle strasznie się cieszę, że późno, ale jednak trafiłam na to forum, świetne miejsce informacji, jutro kupuję poduchy
masz stresa?? mi się codziennie śni jak to w klinice jestem przed i po op i że luzik jest i mam śliczne cycunie haha że takie długie kolejki u tego dra mój facet to na cycki już nie może patrzeć haha bo mu tyle o tym gadałam i pokazywałam
Stary 2013-01-27, 13:08   #11130
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam te nakładki, ale one mi też "przebijają" przed bluzki, więc je sobie darowałam i nosiłam albo grubsze swetry (golfy lub pod szyję żeby dodatkowo zakryć pas-dopóki go nosiłam) albo bluzka i na nią marynarka. Albo to co mówi Kasikk.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:

Witam Dziewczynki moje

mam dobre wieści mój partner wczoraj mi oznajmił że jak dojdę w miarę po op że jak będę już mogła jeździć i swobodnie chodzić to zaczniemy u niego szykować pokój kupować meble itp dla małego i pomału przenosić moje rzeczy hahahah ale się cieszę ale z drugiej strony boję, że wszystko może się zepsuć on już dłuższy czas sam mieszka ma swoje przyzwyczajenia ja swoje nie chciałabym by coś między nami się popsuło i jeszcze jego rodzice w marcu będzie 1,5 roku jak jesteśmy razem a tylko raz ich widziałam Daniel zaprosił ich do siebie na obiad oczywiście ja robiłam ten obiad było miło potem jego mama zapraszała nas na obiad i na tym się skończyło a ja przecież nie będę się narzucać i włazić komuś w tyłek już właziłam i wyszło jak wyszło pozbyła się mnie tściowa... nie uważacie, że to dziwaczne?? mi tam na nich nie zależy ale jest mi trochę przykro... mi się wydaję że oni nie akceptują tego że Daniel wziął sobie kobietę z dzieckiem ale on tym mi przecież nie powie w święta pytałam się go czy jego rodzice nie mówią mu że wziął kobietę sobie z dzieckiem to mówił że nie mówili że jakby faceta miał to by to zaakceptowali ... sama nie wiem co myśleć dziwne, będę u niego mieszkała a nie znała jego rodziny
jusi uważam, że najważniejsze, że Wam jest dobrze. A rodzina niekoniecznie ma z tym problem, może nie widzieliście się z jakiegoś innego powodu. Równie dobrze oni mogą myśleć, że raz byli u Was, potem Wy u nich i teraz Wasza kolej Może Ty spróbuj ich zaprosić jak już zamieszkacie razem. A co do obaw... Myslę, że one są normalne i nastaw się, że mogą być jakieś zgrzyty, w końcu jesteście różnymi osobami Ale trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończylo

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
mój facet to na cycki już nie może patrzeć haha bo mu tyle o tym gadałam i pokazywałam
Hahaha mój tak samo

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości