|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
http://pl.point.fm/macierzynstwo/dob...w-….html
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Wakacje chcemy wakacje !!! |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - o nie! mogę mieć schozofrenię
bo jestem letnim dzieckiem hahahU mnie w rodzinie akurat odwrotnie bo ja, urodzona w sierpniu, a mój brat w listopadzie - ja byłam okazem zdrowia, on nie mając 3 miesiące miał zapalenie płuc i ciągle chorował do mniej więcej 12-tego r. ż. Non stop antybiotyki itd, ale złote dziecko do przyjmowania zastrzyków czy tabletek - nigdy nie narzekał. |
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie coś dziwnego, dziś mam 25dc, a ostatni cykl 28 dniowy a jeszcze wcześniejsze 32dni. Więc 25dc, wczoraj przy podcieraniu mialam jakiś beżowy, brązowy śluz czy coś więc myślałam że znów zaczyna się to plamienie z którym mam problemy i dopiero za jakieś 3,4, dni zacznie się @ - bo zawsze tak było.
Dziś też te plamienia i to zawsze przy korzystaniu z toalety tak samo z siebie nic, a wieczorem normalnie m i @ poleciała krew nie taka ciemna ale jednak nigdy mi się to nie zdarzało zwłaszcza że @ dopiero na dobre powinnam mie gdzieś środa czwartek. Zgłupiałam już całkiem i teraz muszę się bacznie obserwowac czy to się rozkręci czy nie bo badania hormonów mam drugim lub trzecim dniu cyklu. Zebym n ie przegapiła teraz i nie wzięła jakiegoś plamienia za@. Masakra . Jeszcze gorzej mi się życie utrudnia ![]() ![]()
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za przyjęcie mnie do staraczek
arenika współczuję takiej "niespodzianki" na Twoim miejscu też bym była zła Ludzie to nie mają wyczucia. Maleńki plus w tym że zakupy zrobili i w kuchni pomga. madziusia222 My kobietki z @ mamy przerąbane Ale pyszności miałyście mmmm Ostatnio myślałam zeby pączki upiec domowe uwielbiam je. I chyba przy weekendzie się skuszę Ja nadal nie mam @ i nie wygląda na to żebym dziś też dostała. Pod koniec tygodnia jak nie dostanę zrobie test sikowy. Mnie choroba trzyma ale i tak czuje się już lepiej niż w sobotę. |
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Arenika nie wyobrażam sobie żeby ktoś do mnie przyjechał na parę nocek nie pytając sie mnie o zdanie jakiś kosmosMam dziś kiepski dzień tylko mi się chce i Ja chce już wiosnę ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;38879871] Fiona nie przejmuj się ja też jeszcze nie zaczęłam starań ale lubię poczytać co dziewczyny piszą i z nimi popisać [/QUOTE] Dzięki za zainetresowanie ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Założycielka wątku chyba zaginęła
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-01-28 o 08:52 |
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
ale się Was fajnie czyta po całym weekendzie my z tż byliśmy właśnie na odwiedzinach hehe u znajomych, ale zapowiedzianych i zawsze bardzo udanych kumpela jest w 5 miesiącu ciąży i mam przyjemność przeżywania wszystkiego razem z nią z tym, że jej się udało w 1 cs a ja 1cs mam za sobą i klapa :PMałgoś ja też dostałam @ i jakoś emocje mi opadły, na kiedy masz nastepną @ i kiedy zaczynasz działać? Małgoś i papryczka, a wogóle to ile Wy macie latek? Przepraszam, że niedoczytałam we wczesniejszych wątkach....ja też chyba należę do starszyzny na wątku za 2 tygodnie 28 ![]() Magalska trzymam kciuki za nastepny cs ![]() Rokitka i kasiunka GRATULEJSZYN
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
|
?
Cytat:
U mnie nadal brak @. Wczoraj cały dzień przeplakalam. Normalnie tak podle się czuję, że szok. Ale 16 lutego lecę do mężulka więc to mnie jakoś podnosi na duchu ![]() Ja chyba też należę do starszyzny W kwietniu stuknie mi okrągłe 28 Didi dzięki za gratulacje, ale nie wiem w ramach czego one są
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
???
|
|
#1269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś wolne mam w pracy więc leniuchuje w łóżku a która z Was Kochane jeszcze ma w planie testować w przyszłym tygodniu? (mam nadzieję że nie będę sama)No dobra chyba trzeba zwlec się z łóżka i trochę ogarnąć w mieszkanku. Miłego poniedziałku dla Wszystkich
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niespodzianka dla wszystkich moja Bratowa tak miała siedzimy gadamy i ona mówi, że coś dawno nie miała @ chyba ale Ona jest taka zalatana, że nie zwróciła zbytnio na to uwagi to mówię do Niej rób test może Ty w ciąży jesteś no i zrobiła i była w ciąży a z Nami jest już ośmiomiesięczna Niunia i dodam, że specjalnie się nie starali
|
|
#1271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
Magalska-będę trzymała kciuki żeby sie udało testowanie i żebyś Nam się pochwaliła dwiema kreseczkami
![]() ![]()
|
#1273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z rana
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- dziś nam z TŻ mija 9 m-cy od ślubu . I niedługo już 1 rocznica
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no tak czas leci szybciutko u Nas zaraz dwa lata będzie a wydaje się, że tak niedawno się stresowałam
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2013-01-28 o 11:01 |
|
|
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
madziusia222 jedynym wyjściem było by hcg jeszcze raz zrobić. nawet jeśli się udało teraz test sikowy tego nie wykryje. Bo hcg miałam 23 i nic
Więc teraz już się nie nastawiam na nic i czekam na @ bo minimalne jest prawdopodobieństwo zeby się udało ale gdybym nie dostała zatestuję w piątek Koleżanki M jest za granicą i zawsze przyjeżdzał po dniach płodnych a jednak się udało, więc nie wiadom jakaś szansa maleńka jest Zobaczymy. Wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować M ma 11 lutego urodzinki i tak planowaliśmy starania że gdyby się udało od razu M na urodzinki fasolkę będzie miał ale zobaczymy. Fiona chyba każda z nas czeka wiosnę Ja lubie zimę bardzo ale teraz już mnie wpienia ten wiecznie padający śnieg Do tego zaczynam popołudniówki które mnie wykańczają w pracy której nie lubię. Ciąża by mnie od niej uratowała magalska ja też będę trzymać kciuki
|
|
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam i mi nie wysłało
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie byłoby świętować rocznicę już we trójkę
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze to straciłam nadzieję, ale jak nie przyjdzie @ do ostatniego dnia miesiąca to testuję raz jeszcze. Już nawet sprawdzałam datę ważności tamtego testu bo nóż-widelec może trefny, ale był ok. Zresztą na dzień testowania byłabym już w 5tc więc siłą rzeczy musiałby coś pokazać... No ale takie gdybanie nie przynosi nic dobrego więc czas zająć sieę czymś aby nie myśleć
![]() Milego dnia kobietki. |
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja tego nie lubię
. Mi zwykle posty "zjada" jak z telefonu piszę
|
#1281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fiona chyba wszystkie czekamy na wiosnę. Ja lubię zimę ale już wienia mnie wiecznie padający śnieg, chodniki źle poodśnieżane i męczy mnie chodzenie po nich a do pracy peszo chodzę. Do tego zaczynam teraz popołudniówki których nie nawidzę w pracy w kórej się męczę
I też mi się wyć chce... Ciąża by mnie od niej uratowała. madziusia222 ja nie jestem cierpliwa Ale test sikowy i tak teraz nie wykryje więc dlatego nie robię. jedynie ratuje mnie powtórzenie hcg, ale nie nastawiam się jednak że to ciąża więc chyba jednak poczekam na @---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Uciekam pod prysznic i się do ładu doprowadzić bo jeszcze w piżamce leżę ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Aaa pisałam jeszcze że M chciał fasolkę na urodziny 11.02 no ale teraz to już bo odebraniu hcg od razu powiedziałąm że się nie udało. A teraz siedzę cicho i o spóźnieniu nie mówię
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie dziś bolą jajniki, jak na @. Wczoraj mnie tylko kłuło (jak podczas owu zwykle), a dziś to już boli, a do @ jeszcze kawałek i tak się zastanawiam o co chodzi
|
|
#1283 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecznie_pod_wiatr wiem wiem i cichą maleńką mam ale lepiej być mile zaskoczonym niż się rozczarować
Lenia mam
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I nie planuję wielkich wyczynów dziś - w końcu mam urlop .
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak możesz to napisz ile miesięcy/lat ma Twoja dzidzia To ja też chyba już starszyzna na wątku bo 28 wiosenek za mną (prawie) może dlatego, że ja z natury pesymistką jestem |
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. 28 lat czy 30-kilka to jeszcze nie starość
|
|
#1287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śmieszne jest uczucie że w tym momencie może kiełkować w Tobie nowe życie
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. TŻ mnie musi wtedy stopować , bo czasem bym się chyba i bez powodu zapłakała
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
Fiona to właśnie ten post mi znadło w którym pisałam że Zuzia w kwietniu skończy 4 latka
My kobietki tak już mamy, ja ostatnio miałam zły dzień a M tylko chodził za mną i gderał że nic nie robię tylko wyje, myślałam że go uduszę. Ja obiadu dziś nie robię, Zuzia je u babci, M ma barszczyk z wczoraj a ja przeżyję bez Siostra jeszcze nie dojechała a miałą być godzinę temu. Co tam małe spóźnienie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Ludzie to nie mają wyczucia. Maleńki plus w tym że zakupy zrobili i w kuchni pomga.
i nie wygląda na to żebym dziś też dostała. Pod koniec tygodnia jak nie dostanę zrobie test sikowy.
jakiś kosmos
mi się chce i 

25.08.2012r.

. Mi zwykle posty "zjada" jak z telefonu piszę
może dlatego, że ja z natury pesymistką jestem