Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 381 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 23:28   #11401
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ojoj Klaudek - w tamtym roku to były zamieszki a dziś chyba stan wyjątkowy tam wprowadzili No zobacz sama , dzisiejsze widomości :
Egipt na krawędzi: gwałtowne zamieszki, kilkudziesięciu zabitych, stan wyjątkowy i groźby prezydenta islamisty

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75477,13312379,...#ixzz2JOwzd5y9
no wiem...ale jak dochodzi do takich sytuacji to nasz Rząd nie pozwoli turystom tam się wybierać..było tak kiedyś...w razie czego niech oddają kasę i lecimy gdzieś indziej....gadałam z 2 Egipcjanami ..którzy są tam teraz w sharm...i tam nic nie słychać...turystów pełno i spokój...ale szczerze powiem że mi się trochę odechciało........!!!!!!! !!!jedno wiem..z hotelu nie będziemy się ruszać..a że jest wielki to nudzić się nie będziemy!!albo odwołają wszystko..do czwartku się okaże!!dzięki MAYU..buziaki
Stary 2013-01-29, 23:53   #11402
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
No jak nikt nie zauważył? moim oczom nic nie umknie stoje na strazy do konca juz nie doczytalam tyle musialam zakropkowac

anika kilka lat to troszke dlugo a u mnie te rozstepy takie grube wiec znajac moje szczescie to kilkanascie mi to zajmie ale zyjemy w czasach ze mozna to przyspiszyc jakimis zabiegami mam nadzieje ze jakos ich sie pozbede choc po czesci

Mya to co moge teraz z nimi robic??? bo narazie to tylko smaruje. Wiesz czasami mysle ale nie za duzo bo doktor nie chcial mi wlozyc 520cc ktore juz tak piekne lezaly w mojej raczce powiedzial zebym odlozyla bo max to te 485cc na ktore tak naprawde ja sie uparlam powiedzialam ze nie chce 440cc .
zaraz i ja poszukam- będę pisać priva i poproszę sprawczynię o edycję ile stron wcześniej mam szukać?
Smaruj koniecznie -możesz nawet ruchami kolistymi tam gdzie rozstępy wyłażą, to rozluźni skórę. No i te oleje jedz-serio ja nie żartuje , to uelastyczni nie tylko skórę ale i tkankę. Dwie łyżki dziennie.
I szukaj dermatologa-kosmatologa. Niech znajdzie przyczynę czemu skóra tak się zachowuje i dobierze zabiegi- bo dla mnie to dość dziwne jest Fraxel jest najlepszy na rozstępy- no ale on jest dobry, żeby je zmniejszyć jak już są. A u Ciebie trzeba skórę zabezpieczyć żeby dalej rozstępy nie wyłaziły. Samo smarowanie nie wiele daje-trzeba głębiej zadziałać.

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ja miałam w umowie napisane ile po 10 latach, ile po 15, ile po 20. Nie pamiętam jakie to były liczby. Wiem, ze po 20 bardzo dużo, bo jeszcze sobie pomyslałam, że niewiele zostaje dobrych, coś mi się kojarzy z 80 procentami. Ale to nie była dla mnie nowość, bo gdzieś widziałam artykuł na ten temat jeszcze długo przed operacją.
Trzeba zajrzeć w najnowsze dane FDA - to jedyne pewne źródło. Dane będą oparte o Allergany i Mentory. Dziś już nie mam weny do szukania- ale poszukam przy okazji

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Olivko 11240 mam już i ja ten post- musiał wskoczyć po czasie. Ale numer

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-01-29 o 23:57
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 00:03   #11403
Saba08
Zadomowienie

W umowie, którą podpisywałam były takie informacje. Niestety nie mam kopii, a wtedy byłam tak zdenerwowana, że nawet nie zapytałam Pewnie Mya ma rację, w danych fda bedzie.
Stary 2013-01-30, 00:25   #11404
french_miki
Raczkowanie

Dziewczyny, pojutrze o tej porze będę już miała cycuuuchy
Mam do Was pytanko, bo w sumie nie zadałam go dr, czy po Waszej operacji mogli do Was przyjść ludzie? Chodzi mi o facetów, rodziców, przyjaciółki itp?
Drugie pytanie, kiedy będę mogła pić wino?

Całuję Was mocno! Dobraaanoc
Stary 2013-01-30, 01:18   #11405
MyaDiva
Zakorzenienie

Tak- mogą wpaść wszyscy na kawkę Tzn raczej pojedynczo, nie tak gromadą żeby innym nie przeszkadzać. No i facetów rozdziel- żeby razem nie przyszli bo będzie dym
Ty chyba jedną dobę będziesz leżeć?- jak tak nie zdążysz ze wszystkimi kawy wypić Rano zjesz śniadanko , potem na zdjęcie opatrunku i do domku. A w pierwszej dobie będziesz spać i do żywych wracać- więc niezbyt będziesz miała ochotę na takie atrakcje.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-01-30 o 01:23
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 02:31   #11406
tonia87
Rozeznanie

hej wszystkim a co tu tak pusto o tej porze? znowu jakiś jeden GOŚĆ się pląta
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 08:37   #11407
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

french_miki 31.01 już jutroooooooooo

malina986 05.02-5

Foamclene123 05.02.-5

krystel13 - 14.02 -14

dreamer365 - 16.02 - 17

niezapominajka1987 - 25.02. -25

jusi84 28.02 -29

witam się z rana ale naskrobałyście dobrze, że mam teraz luzy w pracy to mogłam nadrobić

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

miki- jak samopoczucie przed op masz już wszystko poszykowane na która godz masz stawić się w klinice??
Stary 2013-01-30, 08:50   #11408
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
french_miki 31.01 już jutroooooooooo

malina986 05.02-5

Foamclene123 05.02.-5

krystel13 - 14.02 -14

dreamer365 - 16.02 - 17

niezapominajka1987 - 25.02. -25

jusi84 28.02 -29

witam się z rana ale naskrobałyście dobrze, że mam teraz luzy w pracy to mogłam nadrobić

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

miki- jak samopoczucie przed op masz już wszystko poszykowane na która godz masz stawić się w klinice??
Witajcie
Luty na bogato w nowe cycolinki
Stary 2013-01-30, 10:00   #11409
katarzynka00
Zakorzenienie

6 lutego idę na usg piersi.Wizyta niby 1,5h trwa i będzie też onkolog...Nie wiem dlaczego tak długo Opowie któraś, która ma to już za sobą?czy to tylko wywiad,czy co on może robić?
boshhhe umrę ze wstydu jak będę musiała się rozebrać, a będę musiała
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:01   #11410
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
W zasadzie tak właśnie jest.
Pamiętacie PIPy - też miały gwarancję. Ale firma upadła - i po gwarancji. Tu nawet lekarz by nie pomógł
Z pewnością w mojej sytuacji też miałam szanse na wygraną-no ale wszystko się rozbiło o pieniądze. Polubowne formy dogadania się z przedstawicielem nie przyniosły skutku.
Mówiąc szczerze teraz wiem, że sytuacja finansowa powinna być pewnym stoperem w podejmowaniu decyzji o operacji. Tzn jeśli ktoś wie że nie będzie miał pieniędzy na ewentualne komplikacje powinien się dobrze zastanowić czy w ogóle się operować.
Jeśli kogoś nie stać po operacji na prywatną dodatkową wizytę u lekarza, zakup leków czy maści, badania, zakup dodatkowego stanika - to tak na prawdę nie stać go było na piersi. Bo to mogą być KONIECZNE koszty jakie się potem ponosi. I oczywiście z dodatkowymi kosztami operacji poprawkowej też się trzeba liczyć
A w razie sporu, będzie potrzebny prawnik i oczywiście znowu pieniądze.
Ja na poprawkę pożyczyłam z banku- a jakbym pierwszą operację też robiła na kredyt to co bym potem zrobiła? co by było gdybym potem nie miała zdolności kredytowej?

Spoistość implantu jest podawana w stopniach: I, II, III. Ale nie jest to żadna jednolita jednostka miary.
Tzn spoistość I firmy X nie musi być taka sama jak spoistość I firmy Y. A więc implant w spoistości I firmy mentor nie musi być taki sam w dotyku jak implant spoistości I firmy allergan. Poza tym każda firma ma własny patent na silikon, każdy silikon ma indywidualne cechy. Każda firma zapewnia, że użyty przez nią żel idealnie imituje naturalną miękkość piersi Mało tego producenci cały czas udoskonalają swoje wyroby i następne modele jednej firmy mają lepszy silikon od poprzedniego i dostaje nową nazwę (która też ma spoistości I, II, III ) .

Dlatego jeśli już chcemy pokusić się o porównanie miękkości implantów- to możemy to robić w obrębie najlepiej jednego modelu, ewentualnie firmy.
Okrągłe implanty najczęściej mają trzy spoistości- I stopień oznacza że są najmniej wypełnione i są najmiększe.
Implanty anatomiczne muszą trzymać nieokrągły kształt i dlatego są twardsze. Mogą być w II i w III spoistości- choć najczęściej są tylko w III.
Poprzednie implanty jakie miałam były dwużelowe-część implantu miała II spoistość, część III. Skusiło mnie to bo miały być miękkie. W praktyce były o wiele twardsze niż te które mam teraz - a te są oczywiście w III spoistości bo mentor ma tylko taki stopień w anatomach. No ale żel jest inny- i mimo trzeciej spoistości implanty są miększe od poprzednich faworytów firmy allergan.

I jeszcze jedno. Chyba warto zdać się na lekarza w doborze twardości implantu. Nie zawsze można mieć te najmiększe- jak np. tkanka jest zniszczona zbyt miękki implant będzie się marszczył. Podobnie będzie jeśli tkanki nie ma wcale. A lekarze na kamieniach nie lubią pracować bo pacjentki narzekają potem na twarde piersi- więc te twarde/nieudane modele nie są chętnie proponowane przez lekarzy. No chyba że akurat zalegają lekarzowi na półce

...uff nadrobiłam!
Mya'eczko dziękuję za odpwoiedź! coraz bardziej przekonuję się do mentorów bo wczesnij bałam sie ich jak ognia...

ale nagory jakie są mięciusie! mówię Wam...

Dzień dobry wszystkim
Stary 2013-01-30, 11:10   #11411
niezapominajka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
6 lutego idę na usg piersi.Wizyta niby 1,5h trwa i będzie też onkolog...Nie wiem dlaczego tak długo Opowie któraś, która ma to już za sobą?czy to tylko wywiad,czy co on może robić?
boshhhe umrę ze wstydu jak będę musiała się rozebrać, a będę musiała
Ja też mam przed sobą usg i martwie się nim strasznie. Ale chyba umówie się do ginekologa i mi zrobi, bo nie wyobrażam sobie pokazać komuś tych moich dwóch pryszczy Ale już niedługo
Nigdy nie miałam USG dziewczyny jak to jest? Długo to trwa?
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:15   #11412
Saba08
Zadomowienie

Katarzynka nie ma co się wstydzić, przecież to będą lekarze! Oni widzieli chyba już prawie wszystko

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Ja też mam przed sobą usg i martwie się nim strasznie. Ale chyba umówie się do ginekologa i mi zrobi, bo nie wyobrażam sobie pokazać komuś tych moich dwóch pryszczy Ale już niedługo
Nastepna Kobietki, a czy Wy tak samo się przdejmujecie wizytą u ginekologa? Niezapominajka widać nie. A tam się przecież więcej pokazuje

A usg trwa kilka minut i nie boli
Stary 2013-01-30, 11:28   #11413
buziol04
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim

Ja też się strasznie obawiam usg , wstyd mnie paraliżuje . Ale jakoś damy rade

Widzę , że dośc konkretnie poruszyłyście temat gwarancji Mnie to bardzo interesuje , poniewaz mam dopiero 20 kilka lat i myślałam , że jak sobie zrobie piersi to raczej na całe życie będa ( no chyba , że by uległy uszkodzeniu co myslałam ,że zdarza się rzadko)
Aktualnie na operacje dają mi rodzice więc o kwestie fnasową się nie martwie ale nie wiem co bedzie za 10 lat i czy będe miała wtedy na to fundusze ;((

Edytowane przez buziol04
Czas edycji: 2013-01-30 o 11:34
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:37   #11414
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
aniczko wlasnie ja sie martwie, mam rozstepy na udach po wewnetrznej i zewnetrznej stronie i na plecach i na piersiach nie chcialam ich miec. To miala byc moja czesc ciala ktora bede uwielbiac a nie zaslaniac bo nie moge na te rozstepy patrzec. I troszke sie martwie bo na reszcie ciala moze i zbledy ale na pewno nie zmalaly
Ja smarowałam kremem VICHY na rozstępy http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/ud/uroda/...py-200-ml.html
Jest trochę drogi ale skuteczny. Mi tam wszystko zeszło nie ma śladu. Miałam czerwone pękniecia po 2 tyg czy 3 od operacji i smarowałam, kolistymi ruchami ze 3 razy dziennie to maziałam.... i chyba ten masaz duzo działał ! Ja tam polecam! co ci szkodzi 80zl wydasz, to zamiast wizyty u super fanstatycznego dermatologa- który co ci powie? na tym etapie?
Ja rozstępy mam mega na brzuchu a mianowicie na kościach miednicy po bokach, nigdy nie widziałam ich w fazie czerwonej jak je zauwazyłam to juz były białe Chyba za szybko urosłam

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:38   #11415
Saba08
Zadomowienie

buziol ja nie chcę tutaj pisać czarnych scenariuszy, ale ja bym nie liczyła, że to jedyna "para" piersi, jaką sobie sprawisz Też mam 20 kilka lat i chciałabym dożyć chociaż do tej 70tki, więc nie wierzę, że implanty mi wytrzymają ponad 40 lat
Stary 2013-01-30, 11:43   #11416
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Ja też się strasznie obawiam usg , wstyd mnie paraliżuje . Ale jakoś damy rade

Widzę , że dośc konkretnie poruszyłyście temat gwarancji Mnie to bardzo interesuje , poniewaz mam dopiero 20 kilka lat i myślałam , że jak sobie zrobie piersi to raczej na całe życie będa ( no chyba , że by uległy uszkodzeniu co myslałam ,że zdarza się rzadko)
Aktualnie na operacje dają mi rodzice więc o kwestie fnasową się nie martwie ale nie wiem co bedzie za 10 lat i czy będe miała wtedy na to fundusze ;((
Na gwarancje to ja bym się za bardzo nie nastawiałam, bo ciężko jest wydębić kasę od firmy farmaceutycznej, czy tam do jakiej, się zalicza implanty. ja to patrzę na gwarancje z nadzieją ze się nic nie stanie z ich winy, Gwarancja jest tylko na implanty a nie na dzieło lekarza Raczej operacje się robi ponownie ze względu na wygląd tkanki, niżeli na same implanty.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
buziol ja nie chcę tutaj pisać czarnych scenariuszy, ale ja bym nie liczyła, że to jedyna "para" piersi, jaką sobie sprawisz Też mam 20 kilka lat i chciałabym dożyć chociaż do tej 70tki, więc nie wierzę, że implanty mi wytrzymają ponad 40 lat
hehe Ja tam wierzę, że implanty to nawet atak nuklearny wytrzymają... Gorzej z moimi cyckami

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2013-01-30, 11:48   #11417
buziol04
Raczkowanie

Seba dlatego coraz bardziej mnie to przeraża bo naprawdę chciałabym sobie zrobić te piersi ale obawiam sie przyszłosci . Co wtedy ?
Ja o operacji już w wieku 18 lat myślałam ale jeszcze miałam nadzieje,że piersi mi urosną( bo wszystkie kobiety w rodzinie mają duże biusty , tylko ja się jakaś inna wyrodziłam ) Teraz jak już byłam pewna , pokazał mi sie przed oczami czarny scenariusz ;/
Stary 2013-01-30, 11:50   #11418
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
O jezu dziewczyny! Nie róbcie ciemnogrodu! Boicie się pokazać radiologowi? Usg robi radiolog smaruje cię takim żelem i jeżdzi ci po cyckach. Trochę łaskocze i zimne. Z całym szacunkiem, myślę ze radiolog to jest mało poruszony widokiem kobieciego biustu.
Jak ja byłam to dopiero miałam wizytę, był Pan Dr i jakiś praktykant. Jeszcze Pan Dr sie mnie pyta z jakiego powodu robie USG, żeby pewnie wiedział na co być "wrażliwy" pod jakim kątem robie diagnostykę... więc mówie "profilaktycznie"i wsio w temacie, dostajesz wynik w garść i do domu. A jak chodzicie na rentgeny albo do ginekologa?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2013-01-30, 11:51   #11419
buziol04
Raczkowanie

gwendolinka Niby masz racje w wieku 40 lat myśle , że wiekszości kobiet opadają piersi tylko ja sie bardziej obawiam np . jakiś odkształceń . Może za dużo dziwnych zdjec sie naoglądałam
Stary 2013-01-30, 11:52   #11420
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzynka nie ma co się wstydzić, przecież to będą lekarze! Oni widzieli chyba już prawie wszystko

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Nastepna Kobietki, a czy Wy tak samo się przdejmujecie wizytą u ginekologa? Niezapominajka widać nie. A tam się przecież więcej pokazuje

A usg trwa kilka minut i nie boli
, no pewnie widzieli,ale co poradzić jak w głowie mam bałagan na tym punkcie

ja z ginkiem nie mam żadnego problemu,chętnie rozkładam nogi ...ale wiedziałam że jak na wizycie poprosi o badanie piersi to odmówię
Teraz sama dojrzałam i sama i chce i muszę się zbadać.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 11:55   #11421
chiquitkaaa
Raczkowanie

dzien dobry dziewczynki;-*ledwo co mozna nadrobic co piszecie;p;p
french_miki 31.01 jutro twoj wielki dzien bedziemy z Toba!

klaudyneczko udanego wyjazdu!! a co do zamieszek to sie raczej nie martw bo ja bylam jakis rok temu w Hurghadzie i w Egipcie tez byly ogromne zamieszki a mimo tego udalo nam sie jechac na wycieczke do kairu ale to co zobaczylismy dramat...;/;/;/ ogromna bieda,zebrzace male dzieci na ulicach (gdzie jak dalismy chlopczykowi drozdzowke to podlecial do niego starszy i go pobil i mu ja zabral!!!! dramat) popalone budynki i poniszczone po zamieszkach....wtedy tak naprawde docenilam moje zycie, chyba kazdemu przydalaby sie taka wycieczka a my tu narzekamy jaki swiat jest okropny bez cycuchow ehhh ale mimo tego Egipt przepiekny slonce plaze rafy koralowe doslownie bajka a w hotelach jest wszystko nawet ogromne aqua parki my mielismy przed hotelem chyba z 10 basenow i kilka lub kilkanascie restauracji takze jest w czym wybierac, szkoda ze ich alkoholu nie da sie pic hehe jakbys miala jakies pytania to pisz.dpoczywaj i przywiez troszke slonka!!!
Stary 2013-01-30, 12:07   #11422
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
gwendolinka Niby masz racje w wieku 40 lat myśle , że wiekszości kobiet opadają piersi tylko ja sie bardziej obawiam np . jakiś odkształceń . Może za dużo dziwnych zdjec sie naoglądałam
Zanim zdecydujesz się na operację rozważ wszystkie za i przeciw. Musisz mieć świadomość, że coś moze pójść nie tak i co wtedy? Możesz mieć stwardnienie torebki lub odrzucenie implantu - tych rzeczy nikt nie przewidzi i nie jesteś w stanie im zapobiec. A jak zajdziesz w ciążę i w czasie karmienia piersi urosną Ci o 2 rozmiary a potem zmaleją? Będzie konieczna poprawka.
Nie chcę Cię straszyć, ale uważam, że jako młoda kobieta, która może mieć w przyszłości dziecko/dzieci nie możesz zakładać, że nie będziesz wymieniać implantów. A jeśli faktycznie nie wymienisz - to wybacz, ale dopiero wtedy dowiesz się, co to są kompleksy. Wczoraj Mya dobrze napisała, jeśli nie stać Cię na kontrole i ewentualną poprawkę, to tak naprawdę nie stać Cię na operację. Więc zastanów się dobrze, bo u większości wszystko jest ok, ale jest u nas jedna dziewczyna, która komplikacje miała.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-30 o 12:09
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 12:32   #11423
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Co do usg - jeśli się wstydzicie to znajdźcie radiologa kobietę . Ja byłam u faceta - pojeździł tą głowicą, napisał, że "piersi ze skąpą ilością tkanki tłuszczowej" czy jakoś tak i wsio . Nie ma czego się wstydzić, mój ginekolog też mi cycki macał, dla nich to tylko kolejna pacjentka i doskonale wiedzą, że jedna ma większy biust, inna mniejszy, jedna jędrny, druga obwisły. Oni są od leczenia a nie podziwiania cycków
Stary 2013-01-30, 12:39   #11424
Precelka1
Raczkowanie

french_miki powodzenia!
Stary 2013-01-30, 13:15   #11425
Amorcio
Wtajemniczenie

Allo

Mam termin konsultacji u jednego z lekarzy ktorych wybralam. 14luty dr J.J. Gdańsk
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 13:38   #11426
Saba08
Zadomowienie

Super amorcio!!!
Stary 2013-01-30, 13:42   #11427
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Super amorcio!!!
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:02   #11428
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
A to zebym ja wiedziala co narozrabialam nie wiem jak ja to zrobilam jakos pociagnelam ta piers za soba chyba tak szybko chcialam stanik zalozyc i nakladajac ramiaczko jakos naciagnelam ale dzis juz nie boli wiec chyba nic tam sobie takiego nie zrobilam???
A na lasery to lepiej Ty podpowiedz jakie bo ja nie mam pojecia wiem ze musza mi rozstepy usunac wszystkie. Nowe mi dziady wychodza moja lewa piers teraz wyglada jak sloneczko wokół sutka ida sobie rozstepy i jak sloneczko wyglada smaruje te cycki ciagle a one nic a dieta to chyba nie dobra miala byc dobra a dzis zajadalam sie chipsami i cola popilam batymi sie naleza
moze sprobuj ampulek lierac na rozstepykiedys mi dermatolog polecila,ja mialam stare blizny na swieze nie stosowalam-mi wydaja sie ok na pewno wygladzaja i sprawiaja ze rozstepy sa ciut jasneijsze, zamowilam wlasnie przez neta sa tansze

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez french_miki Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pojutrze o tej porze będę już miała cycuuuchy
Mam do Was pytanko, bo w sumie nie zadałam go dr, czy po Waszej operacji mogli do Was przyjść ludzie? Chodzi mi o facetów, rodziców, przyjaciółki itp?
Drugie pytanie, kiedy będę mogła pić wino?

Całuję Was mocno! Dobraaanoc
pytanie czy bedziesz chcila kogos widziec hehe a alkohol to chyba tak po msc

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Allo

Mam termin konsultacji u jednego z lekarzy ktorych wybralam. 14luty dr J.J. Gdańsk
fajna data
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:15   #11429
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a ja mam jutro usg na 14tą i prawie pół m-ca czekałam na to i mam ze soba wziaść ręcznik dobre nie?? niewal że za to płace bo prywatnie to jeszcze ze swoim ręcznikiem zdziercy !!!

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-30 o 14:55
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:24   #11430
tomatti
Raczkowanie

puk puk
dzień doberek dziewczynki

buziolo, no tak jak dziewczynki piszą, liczyć się trzeba z ponowną operacją, ale czy ja wiem, czy to taki znow czarny scenariusz? Dla mnie i tak bilans zysków i strat wychodzi na plus, za operacją oczywiście Co więcej, myślę nawet, że za te 10, czy 15 lat będzie mi znacznie prościej się na zabieg zdecydować, ze względu na dzieci, bo teraz to małe jeszcze (3,5l i 9mcy), i absorbujące baardzo. Zakładam, że finansowo też będzie ok., bo będziemy na finiszu ze spłatą hipoteki za dom;

niezapominajka, pewnie dla większości kobiet, nie ważne czy z ładnym biustem, czy też nie, negliż przy badaniu jest krępujący, ale do przeżycia Jak przyjdzie co do czego, to chyba będę szukać pani radiolog, co by sobie zażenowania większego oszczędzić

Amorcio, fajna data! Gratuluje, to teraz hop siup i beda cycuchy piękniste
och, jak bym chciała w tym roku sie wyrobić z op.
To tak w ramach prezentu na trzydzieche
Poki co trudno cokolwiek odłożyć, bo jestem na wychowawczym, no ale jestem dobrej myśli

french_miki, to już jutro!! wow!!

Klaudusia, trzymam kciuki za wspaniały urlop pomimo syt. w Egipcie

Kochane, założyłam swój album.. z opisem sytuacji; pozwolę sobie zaprosić Was do grona przyjaciół; z góry dziękuję za przyjęcie

Edytowane przez tomatti
Czas edycji: 2013-01-30 o 14:30
tomatti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości