|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
![]() a ile płacicie za osobę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Niestety dużo
![]() ![]()
![]() |
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo.. Podobno tak jest po paru latach mieszkania ze sobą a nie po jednym dniu :P
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
A ja coś spać nie mogę
![]() Boże jak mi włosy wypadają :/ co chwilę obieram z nich kołdrę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było podobnie ![]() Jedynie siostra stryjeczna, która ze mną pojechała, zadała kilka pytań, bo ja tylko zachwycałam się wnętrzami ![]() ![]() kroooliczek, mnie też ostatnio wypadały. Kup sobie skrzyp w kapsułkach, jeśli nie bierzesz ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3068 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Co innego jakby coś droższego kradł. ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() ale podobno 15 jest jakaś pechowa bo o niej Pan Jezus umarł na krzyżu.
![]() |
#3069 | |
Zadomowienie
|
Ale długo mnie nie było!!!!!!! Nawet nie próbuję Was nadrobić
![]() Pochwalę się tylko, że już jestem po sesji i mam wyznaczony termin obrony na 20-go lutego ![]() ![]() Nie wiem czy sie cieszyc, czy płakać ![]() No i własnie przez sesję i całe zamieszanie, nie miałam jak pisać z Wami:/ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
znowu pierwsza
![]() Witam ![]() tez się pochwalę, też wczoraj podpisaliśmy umowę ![]() miało być 200 zł os osoby ale zaproponował nam fontannę czekoladową i dlatego tego plus 8 zł, będę miała okazja zobaczyć i spróbować tej fontanny jeszcze na jeden zabawie przed weselem i wtedy podejmę decyzję ;p ale mój TŻ się napalił na tą opcje i chyba nie odpuści ;p co do menu... to my mamy własnie 3 porcje mięsa na osobę, wszyscy mówili ze 2 to za mało.. mają agregat prądotwórczy, dekoracje są w cenie... ale jeśli bym chciała przystrojenie żywymi kwiatami na stołach gości w sensie jakieś kwiaty w wazonach ( widziałam śliczne ) to wtedy dopłata 500 zł i na każdym stole są żywe kwiaty - takie jakie sobie wybiore. POmyśle nad tym bo to pieknie wyglądało na zdjęciach jak mi pokazywał ![]() za dzieci do lat 3 nic nie płacimy, a od 3 do 7 lat 50 % a za orkiestre i reszte ekipy to jak chcemy mozemy 50 % lub 100 % to zależy od nas czy chcemy żeby dostali takie same porcje jak wszyscy czy połowe... sama nie wiem jak myslicie ?? płacić 50 % czy 100 % ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3074 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przyszłam się tylko przywitać i lecę na zaliczenie, na które mimo nauki nic nie umiem. Ehh.. ![]() miłego dnia! ![]()
#3075 |
Zakorzenienie
|
podpowiedzcie mi jak zrobic żeby np jak sie kliknie na słowo "Razem" przekierowało na link suwaczka, bo nie umiem tego zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Winter is coming
|
ja będę płacić 100% i wydaje mi się to w porządku w stosunku do zespołu. Są w pracy, ale nie chciałabym, żeby siedzieli głodni.
pysia, współczuję, że chłop ci zasnął. Ale ja z moim też wczoraj tak padliśmy, położyliśmy się o 20 do łóżka z myślą o jeźdźcu i zasnęliśmy ![]() Ja nie wiem, sypiam codziennie po 8 godzin, a i tak jestem wiecznie niewyspana ![]()
#3077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My za zespół płacimy 50% stawki (innej opcji nam nie proponowano). Poza tym w umowie z zespołem mamy zapis, że gwarantujemy im przynajmniej 1 ciepły posiłek i napoje bez ograniczeń, czyli nie powinno być pretensji o ilość pokarmu ![]()
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
ja już wam pisze moje menu
![]() _________________________ ______________________ Razem <3 Zaręczyny Ślub ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Moje menu cena 204 zł - opcja bez fantanny czekoladowej Obiad: Rosół z makaronem i wkładka mięsna -pieczeń z karczku z boczkiem - rolada wieprzowa - gniazda jaskółcze z boczkiem i jajkiem - kotlet z kurczaka panierowany - szwajcar lub de volail (musze wybrać co) - udko pieczone ( wychodzi po 3 porcje na osobe) - ziemniaki - kluski - sos Deser: - lody - kawa herbata bez ograniczeń - owoce - ciastka itp - napoje 2 litry na osobe - soki, woda mineralna, cola, fanta, sprite, tymbark Zimna płyta: * sałatka orientalna z grila * swojski pasztet * tymbaliki drobiowe * wędlina, salami, kabanosy * mięsa pieczone na zimni podawane z sosen chrzanowym i serem * koreczki z ananasem * jajka faszerowane \ jajka z majonezem * kurczak z makaronem i ryżem w naleśniku * sałatka z tuńczykiem * kruche babeczki z łososia * puszyste roladki z szynki * smażone warzywa w różku z szynki drobiowej * śledzie - w pomidorach w oleju * ser żółty, wędzony, pleśniowy * masło czasnkowe * pieczywo 3 rodzaje I ciepła kolacja : Płonąca kita z kapustą zasmażaną z borowikami i boczkiem II ciepła kolacja : - stek wiepszowy z grila po węgiersku - polędwiczki z kurczaka w sosie śmietanowo - serowym - frytki - ryż - sałatka włoska z kapustą - bukiet warzyw z grila III ciepła kolacja : Barszczyk z krokietem jak myślicie będzie ok ?
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-01-30 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do fontanny też nie jestem przekonana, w jednej sali w której byliśmy oglądać właścicielka zaraz zastrzegła, że się nie zgadza na fontannę bo jest przy tym mega syf ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Misia, ale krótko jesteście razem ![]() ![]() Menu ok ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-01-30 o 08:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkich podpisanych umów
![]() Wczoraj byliśmy z TŻ u mojej koleżanki i się nagadałyśmy za wszystkie czasy ![]() ![]() ![]() Odnośnie jedzenia dla fotografa, kamerzysty i zespołu to my płacimy 100% i będą dostawać takie same porcje jak goście. |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | ||||||
Zakorzenienie
|
Też do niedawna nie wiedziałam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie ![]() Rzuca się u Was grosikami na szczęście? Cytat:
Baaardzo w porządku ![]() Cytat:
Dla mnie nawet 3 kawałki mięsa na osobę są abstrakcją! Przecież ludzie na weselach nie jedzą samego mięsa! Ja bym brała tańszą ![]() Cytat:
Kurcze kto to wszystko zje ? ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś 500 dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2013-01-30 o 08:32 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znamy się dłużej niż rok, ale nie byliśmy razem ![]() ale jesteśmy obydwoje pewni tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
U mnie 512
![]() ![]() Muszę zrobić wszystko żeby nie przekładać tego ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
napewno sie uda i nie będziesz musiała przekładac !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzięki za gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tą pierwszą ![]() jakby ktoś jeszcze jej nie widział :P : http://astra.media.pl/ Cytat:
![]() Cytat:
Ale zespół to 100%. Nam wczoraj kierowniczka sali opowiadała jak się jakiejś parce rodzice, podczas ustalania menu, kłócili o to czy dać zespołowi W OGÓLE jeść, bo przecież oni są od grania ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do jedzenia tak fotograf i kamerzysta zostają do godziny 1 tylko, że siedza przy jednym stoliku z orkiestra.. i nie wiem czy to sie tak da podzielić że tym tyle tym tyle.. bo obiad tzn mięsa to podają na dużym pólmisku ;p chociaż jak się najedzą to moze beda ładniejsze zdjęcia robić haha ;d
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-01-30 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Winter is coming
|
To dopiero buractwo. Ale by było jakby zespół wpadł z własnymi kanapkami i termosem z herbatą
![]() Za fotografa to pomyślę, czy liczyć całość, bo nie wiem, jak długo będzie. Jeszcze nie mam wybranego ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.